1. Any 1991, I edició, lliurament al restaurant el Bon Acull, de Cassà de la Selva:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "1. Any 1991, I edició, lliurament al restaurant el Bon Acull, de Cassà de la Selva:"

Transcripción

1 RELACIÓ DE PREMIS GAVARRES GUARDONATS 1. Any 1991, I edició, lliurament al restaurant el Bon Acull, de Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo: Dòlmens i menhirs del grup Geseart - Accèsit: La Bisbal - Les Gavarres de Jordi Vicens 2. Any 1992, II edició, lliurament a la Sala Municipal de l Estació de Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo: Les masies de les Gavarres de Marta Darder i Esther Gifra - Accèsit: Les fonts de les rodalies de Santa Cristina d Aro i Sant Feliu de Guíxols d Albert Gironès. 3. Any 1993, III edició, lliurament a la Sala Municipal de l Estació de Cassà de la Selva: - Es declara DESERT 4. Any 1994, IV edició, lliurament al Casal Familiar de Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo: El poble dels cent focs de Xavier Cortadellas, Anna Llenas i Albert Llenas. 5. Any 1995, V edició, lliurament del premi al Casal familiar de Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo: Poblament piscícola del riu Daró: determinació, avaluació i estat de les poblacions de Gemma Agell, Neus Agustí, Alba Guirado, Montse Sais i Esther Terradas. 6. Any 1996, VI edició, lliurament del premi a la sala de festes del Centre Recreatiu (discoteca Manhattan) de Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo: Confecció d una guia didàctica per a la promoció de les Gavarres: Coneix les Gavarres de Montserrat Clotet i M. Teresa Clotet. 7. Any 1997, I edició dels Premis les Gavarres, lliurament del premi a la sala de festes del Centre Recreatiu (discoteca Manhattan) de Cassà de la Selva: - Premi lluís Esteva, I edició. Projecte d ordenació forestal de la finca de can Vilallonga de Cassà de la Selva de Pere Frigola i Jaume Hidalgo. - Premi Joan Xirgo, VII edició. Cartografia del gruix del sòl al massís de les Gavarres d Esther Terradas. - Premi Cirera d Arboç, I edició. Lluís Pla i Pascual, carboner de les Gavarres. També a títol pòstum al Sr. Esteve Fa Tolsanas. 8. Any 1998, II edició dels Premis les Gavarres, lliurat al Museu del Suro de Palafrugell: - Premi lluís Esteva, II edició: Metalls pesants i vegetació. Estudi d un cas concret: les mines de galena i baritina de Mont-ras de Diana Lledó Salvador. - Premi Joan Xirgo, VII edició. El poblament medieval de les Gavarres (s.ix-xiv) d Elvis Mallorquí. - Premi Cirera d Arboç, II edició. Jaume Abel Planagumà i Joaquim Mundet Creus. 9. Any 1999, III edició dels Premis les Gavarres, lliurat a la finca Camps i Armet de Monells:

2 - Premi lluís Esteva, III edició. A peu per la Gavarra marítima (2 volums) de Ricard Teixidor. - Premi Joan Xirgo, IX edició: Pla de desenvolupament sostenible dels recursos turístics de les Gavarres de David Sáez Borràs i Miquel Pérez Garcia. - Premi Cirera d Arboç, III edició. DESERT. 10. Any 2000, IV edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Fitor: - Premi Lluís Esteva, IV edició. Els sepulcres megalítics de Fitor-Fonteta (estudi i projecte d acondicionament de l entorn dels sepulcres megalítics de Fitor) de Lluís Pujol Grau. - Premi Joan Xirgo, X edició: Es declara DESERT - Premi Cirera d Arboç, IV edició. Carboners, segadors, batedors i Associació Cau dels Pins. 11. Any 2001, V edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Fitor: - Premi Joan Xirgo, XI edició: Corologia de les espècies més interessants presents a les Gavarres. Propostes de gestió i conservació del seu hàbitat, de Modesta Juanola i Giralt. - Premi Cirera d Arboç, V edició: Joan Barceló i Bertran, propietari de can Cama dels Metges, per haver apostat per una gestió sostenible, pel manteniment dels prats més alts de les Gavarres i per que Els Metges és un lloc d hàbitat d ús públic. La proposta va ser feta pel C.E. Cassanenc 12. Any 2002, VI edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Fitor: - Premi Joan Xirgo, XII edició: La custòdia del territori al massís de les Gavarres. Oprtunitats de l ús de tècniques de custòdia per a la conservació del patrimoni natural i cultural de les Gavarres, de Xavier Basora Roca i Xavier Sabaté i Rotés. - Premi Cirera d Arboç, VI edició: Joan Cals Güell. catedràtic d'economia de la Universitat Autònoma de Barcelona, per la seva vinculació permanent als moviments en defensa del massís. Aquesta candidatura va ser presentada per l'ajuntament de Celrà. 13. Any 2003, VII edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Cassà de la Selva: - Premi Joan Xirgo, XIII edició: Estudi de l efecte de tres espècies invasores (Procambarus clarkii, Gambusia holbrooki i Discoglossus pictus ) sobre les comunitats d amfibis i macroinvertebrats aquàtics de les masses d aigua de l Espai d Interès Natural de les Gavarres, de Daniel Boix Masafret, Jordi Sala Genoher, Elisenda Montserrat Freixa, Stéphanie Gascón Garcia i Mònica Martinoy Masjoan. Premi Cirera d Arboç, VII edició: Joan Alsina Surós, per la seva contribució personal i com a propietari forestal a la neteja, manteniment i equil.libri dels boscos de Banyeres. També es destaca la seva constància en el manteniment de la Font de l Alsina, un dels llocs històricament més freqüentats per la població de l entorn. Aquesta candidatura va ser presentada pel senyor Narcís Teixidor Albert.

3 14. Any 2004, VIII edició dels Premis les Gavarres, lliurat al Santuari dels Àngels (Sant Martí Vell): - Premi Joan Xirgo, XIV edició: Agustí Casas i Vinyas, pioner de l arqueologia a les Gavarres ( ), de Francesc Aicart. Premi Cirera d Arboç, VIII edició: Josep M. Juanola Oliveras, per la gran tasca realitzada durant 49 anys a l hostatgeria dels Àngels i a favor de les Gavarres. Aquesta candidatura va ser presentada conjuntament per conjuntament per la Colla Excursionista Cassanenca, l Associació Excursionista de Quart i l Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel. 15. Any 2005, IX edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Celrà: - Premi Joan Xirgo, XV edició: Estat de conservació de l espinós (Gasterosteus gymnurus), a les Gavarres. Prospecció i anàlisi de l estat de les poblacions dels peixos autòctons de les Gavarres, de Quim Pou, Lluís Zamora i Miguel Clavero. - Premi Cirera d Arboç, IX edició: Gavarres, la revista de les Gavarres i de l Ardenya. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres. 16. Any 2006, X edició dels Premis les Gavarres, lliurat a Sant Martí de Romanyà (Santa Cristina d Aro): - Premi Joan Xirgo, XVI edició: desert. - Premi Cirera d Arboç, X edició: Grup de Natura Sterna i Fundació Remença XXI ex-aequo. 17. Any 2007, XI edició dels Premis les Gavarres, lliurat al Teatre El Mundial (La Bisbal d Empordà): - Premi Joan Xirgo, XVII edició: Usos i cultura popular de les plantes de les Gavarres: estudi etnobotànic de Sandra Saura Mas. - Premi Cirera d Arboç, XI edició: Assumpta Fabré i Dachs. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres. 18. Any 2008, XII edició dels Premis les Gavarres, lliurat al Teatre Casino Llagosterenc, Llagostera: - Premi Joan Xirgo, XVIII edició: Diagnosi de les potencialitats silvoramaderes per a la prevenció d incendis forestals al massís de les Gavarres de Albert Besalú i Figuerola, Núria Simón i Bartomeus i Josep López i Jovani. - Premi Cirera d Arboç, XII edició: Pere Moné i Rufí. Candidatura presentada per l Ajuntament de Girona.

4 19. Any 2009, XIII edició dels Premis les Gavarres, lliurat al Castell de Calonge, Calonge: - Premi Joan Xirgo, XIX edició: La senyoria feudal en una vessant de les Gavarres. Els dominis territorials de la Vall d Aro al segle XV de Xavier Marcó Masferrer. - Premi Cirera d Arboç, XIII edició: Club Alpí Palamós. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres 20. Any 2010, XIV edició dels Premis Les Gavarres, lliurat a l Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, Girona: - Premi Joan Xirgo, XX edició: Paisatge i sentiment de Quim Paredes Baulida. - Premi Cirera d Arboç XIV edició: Isidre Olivet, Jaume Casanovas i Carles Llinàs. Candidatura presentada per l Ajuntament de Girona. - Premi Assumpta Fabre Dachs, I edició: Anàlisi de l aplicació dels estudis d impacte ambiental en la flora i la fauna. De Maria Corominas 21. Any 2011, XV edició dels Premis Les Gavarres, lliurat al Centre Cívic Vicens Bou de Platja d Aro de Castell-Platja d Aro: - Premi Joan Xirgo, XXI edició: Cants i tradicions musicals de les Gavarres de Maite Mer. - Premi Cirera d Arboç, XV edició: Joan Botey. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres - Premi Assumpta Fabré Dachs, II edició: Estudi de l alimentació de l òliba (Tyto Alba) a partir de l anàlisi d egagròpiles. De Mar Domingo 22. Any 2012, XVI edició dels Premis Les Gavarres, lliurat al Museu de la Terrissa de Quart, Quart: - Premi Joan Xirgo, XXII edició: El Treball de la calç a les Gavarres: anàlisi etnològic d un ofici tradicional. De Jaume Badias - Premi Cirera d Arboç, XVI edició: Josep Matas Balaguer. Candidatura presentada per l Àrea de Medi Natural dels Serveis Territorials del DAAM - Premi Assumpta Fabré Dachs, III edició: Racons oblidats de Fitor. De Laura Rovira 23. Any 2013, XVII edició dels Premis Les Gavarres, lliurat al Museu del Suro de Palafrugell: - Premi Joan Xirgo, XXIII edició: El poblament de ratpenats de les Gavarres: catàleg i distribució. De Xavier Puig. - Premi Cirera d Arboç, XVII edició: La Colla (Colla Excursionista Cassanenca). Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres. 24. Any 2014, XVIII edició dels Premis Les Gavarres, lliurats a la Sala Polivalent de Juià: - Premi Joan Xirgo, XXIV edició: La flora de briòfits dels prats mediterranis a les Gavarres. De Miquel Jover - Premi Cirera d Arboç, XVIII edició: Colla de Marxaires de la Bisbal. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres.

5 - Premi Assumpta Fabré Dachs, IV edició: Metodologies directes i indirectes aplicades a l estudi dels mamífers de les Gavarres. Seguint el rastre. De Xènia Sala. 25. Any 2015, XIX edició dels Premis Les Gavarres, lliurats a l Espai del Peix de Palamós: - Premi Joan Xirgo, XXV edició: Els mustèlids amenaçats de les Gavarres. El turó, la llúdriga i la mostela a les valls i cursos fluvials del massís. De Salvador Salvador, Eloi Cruset i Quim Pou. - Premi Cirera d Arboç, XIX edició: La Federació ADF les Gavarres. Candidatura presentada pel Consell Comarcal del Gironès. 26. Any 2016, XX edició dels Premis Les Gavarres, lliurats al Centre Intergeneracional Rural de Madremanya: - Premi Joan Xirgo, XXVI edició: Custodiar, pasturar i engreixar. Els inicis de la ramaderia comercial al massís de les Gavarres (s.xiv). De Lluís Sales Favà. - Premi Cirera d Aboç, XX edició: L Associació d Amics de Fitor. Candidatura presentada pel Consorci de les Gavarres.

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT GENERAL Rafael BENET, Cròniques d art a La Veu de Catalunya 1934-36, Fundació Rafael Benet, Barcelona, 2006. Catàleg de l Exposición de dibujos de Pedro Ynglada,

Más detalles

ESPACIOS NATURALES CORCHEROS

ESPACIOS NATURALES CORCHEROS ESPACIOS NATURALES CORCHEROS LES GAVARRES Girona, Cataluña Consorci de Les Gavarres. Can Geronès Finca Camps i Armet s/n 17121 Monells T. 972 643 695 consorci@gavarres.cat www.gavarres.cat EL ESPACIO DE

Más detalles

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa)

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa) AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) HORA PARADES PARADES HORA 8.30 Pl. Poeta Marquina Pl. Poeta Marquina 17.30 ---- Pl. Marquès de Camps Bus 17.25 8.33 Cantonada Maragall Jaume I Gran Via Bus (Cortefiel)

Más detalles

CAMPEONATOS DE ESPAÑA ARTÍSTICO

CAMPEONATOS DE ESPAÑA ARTÍSTICO 1 I 1953 Barcelona Francisco Munté 2 II 1955 Madrid Joaquín Domingo 3 III 1958 Barcelona Joaquín Domingo 4 IV 1960 Orihuela (Alicante) Jaume Carreras 5 V 1962 Barcelona Francisco Munté 6 VI 1963 Madrid

Más detalles

CONSTITUCIONES MISIONEROS CLARETIANOS

CONSTITUCIONES MISIONEROS CLARETIANOS CONSTITUCIONES MISIONEROS CLARETIANOS PARTE PRIMERA Capítulo I Capítulo II Capítulo III Capítulo IV Capítulo V Capítulo VI Capítulo VII Capítulo VIII PARTE SEGUNDA Capítulo IX Capítulo

Más detalles

Universidad Nacional de Córdoba

Universidad Nacional de Córdoba PLANIFICACIÒN ELABORADA MEDIANTE EL SOFTWARE GNSS SOLUCTIONS FECHA: 07/11/2012 COLONIA SAN RAFAEL Página I TORO PUJIO Página II LAS TORDILLAS Página III FECHA: 14/11/2012 BLAS DE ROSALES Página IV TEJEDA

Más detalles

Altres Mapes. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció

Altres Mapes. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció Altres Mapes Baix Empordà 1:33.300 MAP/108 Mapa lito-morfològic de la Plana del Baix Empordà Baix Empordà 1:55.555 MAP/122 Mapa litológico del Paleogeno del Baix Empordà... Banyoles 1:50.000 MAP 58(467)

Más detalles

Consell de Redacció. Joan Trullén (vicepresident de planificació estratègica Àrea Metropolitana de Barcelona)

Consell de Redacció. Joan Trullén (vicepresident de planificació estratègica Àrea Metropolitana de Barcelona) Papers. Regió Metropolitana de Barcelona és una publicació de l Institut d Estudis Regionals i Metropolitans sota el patrocini i l impuls de l Ajuntament de Barcelona, la Mancomunitat de Municipis de l

Más detalles

XXV JORNADAS DE LA SOCIEDAD CANARIA ISAAC NEWTON DEL PROFESORESADO DE MATEMÁTICAS 25 AÑOS ENSEÑANDO Y APRENDIENDO MATEMÁTICAS

XXV JORNADAS DE LA SOCIEDAD CANARIA ISAAC NEWTON DEL PROFESORESADO DE MATEMÁTICAS 25 AÑOS ENSEÑANDO Y APRENDIENDO MATEMÁTICAS XXV JORNADAS DE LA SOCIEDAD CANARIA ISAAC NEWTON DEL PROFESORESADO DE MATEMÁTICAS 25 AÑOS ENSEÑANDO Y APRENDIENDO MATEMÁTICAS 200 150 100 50 0 I IV VII X XIII XVI XIX XXII XXV PARTICIPACIÓN I JORNADAS

Más detalles

El Banc de Llavors de la Garrotxa

El Banc de Llavors de la Garrotxa El Banc de Llavors de la Garrotxa Centre de recuperació i conservació de varietats tradicionals Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) Març de 2010 Antecedents del banc de llavors

Más detalles

CASSÀ DE LA SELVA Girona, Cataluña MUNICIPIOS CORCHEROS

CASSÀ DE LA SELVA Girona, Cataluña MUNICIPIOS CORCHEROS MUNICIPIOS CORCHEROS Cassà de la Selva. Foto: Ayuntamiento de Cassà de la Selva CASSÀ DE LA SELVA Girona, Cataluña Ayuntamiento de Cassà de la Selva Rambla del Once de Septiembre, 107 T. 972 460 005 www.cassa.cat

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

La planificación de la prevención de los incendios forestales en la provincia de Barcelona

La planificación de la prevención de los incendios forestales en la provincia de Barcelona Cliqueu aquí per accedir a la versió completa de la publicació La planificación de la prevención de los incendios forestales en la provincia de Barcelona Colección_Documentos de Trabajo Serie_Territorio

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ CONSTITUTIVA DEL CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ I LA GESTIÓ DE L ESPAI D INTERÈS NATURAL DE LES GAVARRES.

ACTA DE LA SESSIÓ CONSTITUTIVA DEL CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ I LA GESTIÓ DE L ESPAI D INTERÈS NATURAL DE LES GAVARRES. ACTA DE LA SESSIÓ CONSTITUTIVA DEL CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ I LA GESTIÓ DE L ESPAI D INTERÈS NATURAL DE LES GAVARRES. Caràcter: extraordinari Data: catorze de novembre de dos mil onze (14/11/2011) Horari:

Más detalles

CAMPEONATOS DE ESPAÑA PARTIDA LIBRE

CAMPEONATOS DE ESPAÑA PARTIDA LIBRE 1 I 1927 Hotel Palace Madrid Raimundo Vives 14,00 2 II 1928 Abril Barcelona 5 Raimundo Vives 27,86 I. Sevilla Juan Butrón 3 III 1929 Febrero Sociedad Bilbaina Bilbao 5 Raimundo Vives 4 IV 1930 Febrero

Más detalles

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori EL POUM -instrument d ordenació integral del municipi -planificació del desenvolupament del territori -definició i ordenació de diferents aspectes de la ciutat (carrers, edificis, parcs i equipaments)

Más detalles

FIDES FEDERACIÖN INTERAMERICANA DE EMPRESAS DE SEGUROS ROBERTO JUNGUITO / HERNANDO RODRIGUEZ

FIDES FEDERACIÖN INTERAMERICANA DE EMPRESAS DE SEGUROS ROBERTO JUNGUITO / HERNANDO RODRIGUEZ HISTORIA DE FIDES FEDERACIÖN INTERAMERICANA DE EMPRESAS DE SEGUROS ROBERTO JUNGUITO / HERNANDO RODRIGUEZ FUNDACIÖNrtAPFRE INDICE INTRODUCCIÖN GENERAL 15 PRIMERA PARTE: ECONOMIA Y SEGUROS EN AMERICA

Más detalles

GRUP : 1r ESO A Aula: 101

GRUP : 1r ESO A Aula: 101 GRUP : 1r ESO A Aula: 101 Curs 2-2 1 8.00-9.00 2 9.00-10.00 3 10.00-11.00 4 11.30-12.30 5 12.30-13.30 CULT i V. ÈTICS 101 RELIGIÓ 104 6 13.30-14.30 SÒNIA COSTA JORDI RIGALL XAVI PRATS VISUAL DOLORS COMAS

Más detalles

Les Gavarres, molt per aprendre

Les Gavarres, molt per aprendre Les Gavarres, molt per aprendre 0. Introducció Maria Teresa Clotet i Montserrat Clotet Col lecció: Les Gavarres, molt per aprendre. Número 0. Introducció. Promou: Consorci de les Gavarres Amb la col laboració

Más detalles

CWS CLUB WATERPOLO SEVILLA Pte. Adolfo Suárez, 14B. 10ºC. 41011 Sevilla www. waterpolosevilla.com cws@waterpolosevilla.com

CWS CLUB WATERPOLO SEVILLA Pte. Adolfo Suárez, 14B. 10ºC. 41011 Sevilla www. waterpolosevilla.com cws@waterpolosevilla.com COMPETICIONES OFICIALES NACIONALES DIVISION DE HONOR MASCULINA División de Honor 12º División de Honor 12º 1ª DIVISION NACIONAL MASCULINA 1ª División Nacional 4º 1ª División Nacional 4º 1ª División Nacional

Más detalles

Presentación de la Fundación Wellington (Luis Navarro Prieto) (p. XV)

Presentación de la Fundación Wellington (Luis Navarro Prieto) (p. XV) Índice Presentación de la Fundación Wellington (Luis Navarro Prieto) (p. XV) ESTUDIO INTRODUCTORIO (p. XVII) I. Introducción (p. XIX) II. Caracterización y potencialidades de la demanda de turismo en la

Más detalles

GRUP : 1r ESO A Aula: 101

GRUP : 1r ESO A Aula: 101 GRUP : 1r ESO A Aula: 101 Curs 2-2 1 8.00-9.00 210 101 BIOL I GEOL BIOL I GEOL 101 3 10.00-11.00 FISICA ÈTICS I 4 11.30-12.30 I 5 12.30-13.30 6 13.30-14.30 112 210 XAVI PRATS ANNA DURAN XAVI PRATS VISUAL

Más detalles

FOTOS DE MODELOS DE EQUIPOS----------------------------------------------------------------------- 3

FOTOS DE MODELOS DE EQUIPOS----------------------------------------------------------------------- 3 FOTOS DE MODELOS DE EQUIPOS----------------------------------------------------------------------- 3 1. INTRODUCCIÓN------------------------------------------------------------------------------------------

Más detalles

L educació de les Arts: Els Projectes innovadors dels centres educatius. Centre d Arts Santa Mònica, del 3 de Març al 3 d Abril

L educació de les Arts: Els Projectes innovadors dels centres educatius. Centre d Arts Santa Mònica, del 3 de Març al 3 d Abril L educació de les Arts: Els Projectes innovadors dels centres educatius Centre d Arts Santa Mònica, del 3 de Març al 3 d Abril 1 PROGRAMA (provisional, amb dades a concretar) INAUGURACIÓ Data HORA LLOC

Más detalles

LLIÇÓ 1 LES GRANS TENDÈNCIES EN LA TRANSFORMACIÓ DEL TERRITORI A CATALUNYA

LLIÇÓ 1 LES GRANS TENDÈNCIES EN LA TRANSFORMACIÓ DEL TERRITORI A CATALUNYA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA AULES D EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA CURSOS PER LA GENT GRAN OCTUBRE DESEMBRE 2012 TRANSFORMACIÓ I GOVERN DEL TERRITORI A CATALUNYA Prof. Oriol Nel lo i Carles Donat Departament

Más detalles

Sr. Mario Gonzalez. Crta. La Bisbal a Figueres Km.18. Sr. Josep Serramia. Hotel Arc de Monells. Monells Sr.

Sr. Mario Gonzalez. Crta. La Bisbal a Figueres Km.18. Sr. Josep Serramia. Hotel Arc de Monells. Monells Sr. Sr Joan Hotel Picasso Platja de la gola del ter Sr. Mario Gonzalez Hotel Albons Crta. La Bisbal a Figueres Km.18 17136 - Girona Sr. Enric Vila Hotel Alga Avda. Joan Pericot i Garcia Calella de Palafrugell

Más detalles

Consorci de les Gavarres MEMÒRIA D'ACTIVITATS

Consorci de les Gavarres MEMÒRIA D'ACTIVITATS Consorci de les Gavarres MEMÒRIA D'ACTIVITATS Presentació Estructura del Consorci de les Gavarres Memòria econòmica 2002 Sessions ordinàries dels òrgans de govern i de consulta Obtenció d'un Projecte INTERREG

Más detalles

VI. Promover y certificar el cumplimiento de la normatividad ambiental;

VI. Promover y certificar el cumplimiento de la normatividad ambiental; atribuciones: La Secretaría de Medio Ambiente y Desarrollo Territorial tiene las siguientes I. Proponer y coordinar las acciones y medidas necesarias de protección al ambiente con el fin de proteger, conservar,

Más detalles

U N I V E R S I D A D D E G U A Y A Q U I L

U N I V E R S I D A D D E G U A Y A Q U I L U N I V E R S I D A D D E G U A Y A Q U I L F A C U L T A D D E C I E N C I A S M A T E M Á T I C A S Y FÍS I C A S C A R R E R A D E I N G E N I E R Í A E N S I S T E M A S C O M P U T A C I O N A L E

Más detalles

DONATIVOS 2013 DONATIVOS 2015

DONATIVOS 2013 DONATIVOS 2015 DONATIVOS 2013 DONATIVOS 2015 ESPAIS metropolitans : projectes i obres àrea metropolitana de Barcelona: 2008-2012 Quaderns PDU Metropolità 1 Cap a la redacció del Pla Director Urbanístic Metropolità :

Más detalles

SensorRetnicoEspacioVarianteBasado entecnologacmos

SensorRetnicoEspacioVarianteBasado entecnologacmos SensorRetnicoEspacioVarianteBasado entecnologacmos DepartamentodeInformaticayElectronica FernandoPardoCarpio UniversitatdeValencia SENSORRETINICOESPACIOVARIANTE MemoriaparaoptaralgradodeDoctorenIngenieraInformatica

Más detalles

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis BARRIS ANTICS Moltper descobrir, moltper oferir Catàleg de premis ARBÚCIES Descobreix Arbúcies per a 2 persones Esmorzar de forquilla amb productes locals Visita guiada al Museu Etnològic del Montseny,

Más detalles

Declaración de Montesquiu de custodia del territorio

Declaración de Montesquiu de custodia del territorio Declaración de Montesquiu de custodia del territorio Castillo de Montesquiu (Osona) 11 de noviembre de 2000 Declaración de Montesquiu de custodia del territorio Castillo de Montesquiu (Osona), 11 de noviembre

Más detalles

CONSEJO TERRITORIAL CATALUÑA-BALEARES ACTA DE REUNIONES

CONSEJO TERRITORIAL CATALUÑA-BALEARES ACTA DE REUNIONES Página 1 de 5 RELACIÓN DE ASISTENTES HOSPITAL Hospital Clínic de Hospital Clínic de Hospital Clínic de Hospital Clínic de Hospital Clínic de Hospital Vall d Hebró Hospital Sant Pau Hospital Quirón.. Hospital

Más detalles

PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA

PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA M ASSUMPCIÓ PUIG I HORS---JOSEP SANLLEHI I PIJOAN. arquitectes.c/ Nou nª 8 2º 3ª.17001.GIRONA.tfn. 972.20.39.39 PLA DE MILLORA

Más detalles

Colaboradores del Instituto Universitario Avedis Donabedian-UAB y la FAD

Colaboradores del Instituto Universitario Avedis Donabedian-UAB y la FAD Colaboradores del Instituto Universitario Avedis Donabedian-UAB y la FAD Carina Abelló Hospitals de la Vall d Hebron Marta Alonso Instituto Nacional Seguridad Social Ignasi Abruza CAPIO Ángel Asensio Clínica

Más detalles

Alemany. Registre oficial de professionals de la traducció i la interpretació jurades d'altres llengües al català i viceversa

Alemany. Registre oficial de professionals de la traducció i la interpretació jurades d'altres llengües al català i viceversa Registre oficial de professionals de la traducció i la interpretació jurades Data: 08/04/2015 Alemany Pàgina 1 de 10 A. RESIDENTS A L'ESTAT ESPANYOL 35 registres 1104 Vallhonrat Soler, Carles Badalona

Más detalles

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 1 ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 5D109 COMPANYIA D URBANITZACIÓ DE LES ALTURES N.E. D HORTA LES ROQUETES Barcelona, 2015 2 INTRODUCCIÓ

Más detalles

Festival Internacional de Música. Castell de Peralada

Festival Internacional de Música. Castell de Peralada Festival Internacional de Música Castell de Peralada XXIV Edició patrocinis Festival castell peralada Carrer del Castell, s/n - 17491 Peralada Tel. 972 53 82 92 - www.festivalperalada.com Oficines centrals

Más detalles

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea JORNADA L OBJECTIU DE COOPERACIÓ TERRITORIAL EUROPEA 2007-2013 Barcelona, 27 de novembre

Más detalles

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS Juny de 2013 IX Jornada tècnica de mobilitat local: Espai viari i autobús 1 INDEX 1. Les estacions d autobusos de la Generalitat de Catalunya 2. Estacions

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Fase comarcal. La Selva Sta Coloma de Farners, 17 de març de 2007

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Fase comarcal. La Selva Sta Coloma de Farners, 17 de març de 2007 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Fase comarcal. La Selva Sta Coloma de Farners, 17 de març de 2007 Patinatge Individual CLASSIFICACIONS CATEGORIA ALEVÍ FEMENÍ 1 AINOA MARQUEZ CPA VIDRERES 5.7 2 ANNA

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

INFORMACIÓN ESTADÍSTICA MENSUAL - AGENCIAS PRIVADAS DE EMPLEO

INFORMACIÓN ESTADÍSTICA MENSUAL - AGENCIAS PRIVADAS DE EMPLEO FORMATO N 14 - A: INFORMACIÓN ESTADÍSTICA MENSUAL DIRECCIÓN O GERENCIA REGIONAL DE TRABAJO Y PROMOCIÓN DEL EMPLEO DE FECHA DE PRESENTACIÓN Día Mes Año INFORMACIÓN ESTADÍSTICA MENSUAL - AGENCIAS PRIVADAS

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓN, FUNDACIÓN DÁVALOS-FLETCHER Y ASOCIACIÓN BELENÍSTICA DE CASTELLÓN

AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓN, FUNDACIÓN DÁVALOS-FLETCHER Y ASOCIACIÓN BELENÍSTICA DE CASTELLÓN ACTUALIZADA 10/01/13 PROGRAMACIÓN CULTURAL ENERO 2013 1 al CAMPAÑA RIO NADAL A CASTELLÓ MERCAT NADALENC DE CASTELLÓ PLAZA MAYOR DE 10:30 A 1:00 Y DE 17:00 A 21:00H. 1 AL 6 CONCURSO ESCULTURA BELENÍSTICA

Más detalles

RESOLUCIÓ EMO/1316/2011, de 13 d abril, per la qual es dóna publicitat de les subvencions concedides pel Departament de Treball durant l any 2010.

RESOLUCIÓ EMO/1316/2011, de 13 d abril, per la qual es dóna publicitat de les subvencions concedides pel Departament de Treball durant l any 2010. Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5889 30.5.2011 30837 RESOLUCIÓ EMO/1316/2011, de 13 d abril, per la qual es dóna publicitat de les subvencions concedides pel Departament de Treball durant

Más detalles

GOBIERNO DEL ESTADO DE HIDALGO PODER EJECUTIVO C O N S I D E R A N D O

GOBIERNO DEL ESTADO DE HIDALGO PODER EJECUTIVO C O N S I D E R A N D O 1 GOBIERNO DEL ESTADO DE HIDALGO PODER EJECUTIVO MIGUEL ÁNGEL OSORIO CHONG, GOBERNADOR CONSTITUCIONAL DEL ESTADO LIBRE Y SOBERANO DE HIDALGO, EN EJERCICIO DE LAS FACULTADES QUE ME CONFIEREN LOS ARTÍCULOS

Más detalles

Pla local de seguretat viària

Pla local de seguretat viària Pla local de seguretat viària 1 2006 1er any 19 municipis 931.307 habitants 12,35% població TERRASSA TARRAGONA LLEIDA GIRONA VILANOVA I LA GELTRÚ GAVÀ SANT FELIU DE LOBREGAT FIGUERES TORTOSA OLOT AMPOSTA

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

ÍNDICE Caso I: El test Caso II: La cuchara Caso III: El ingreso Caso IV: El campo Caso V: El pescador Caso VI: El arca

ÍNDICE Caso I: El test Caso II: La cuchara Caso III: El ingreso Caso IV: El campo Caso V: El pescador Caso VI: El arca ÍNDICE Caso I: El test... 9 Contenido: Evaluación de resultados. Autotest de evaluación en el cual hay que obtener 4/4 para ser un verdadero Alumno AEI Caso II: La cuchara... 15 Contenido: Operaciones.

Más detalles

RESOLUCIÓN Nº 4.578 SECRETARÍA DE PLENARIO. SALTA, 19 de Marzo de 2.015 VISTO

RESOLUCIÓN Nº 4.578 SECRETARÍA DE PLENARIO. SALTA, 19 de Marzo de 2.015 VISTO SECRETARÍA DE PLENARIO SALTA, 19 de Marzo de 2.015 VISTO El Acta Acuerdo Salarial celebrada el 12 de Marzo de 2.015 entre la Municipalidad de la Ciudad de Salta y la Unión de Trabajadores Municipales de

Más detalles

Bibliografia sobre Gerard Sala

Bibliografia sobre Gerard Sala Bibliografia sobre Gerard Sala LLIBRES AREAN, C. Arte Joven en España.- Publicaciones Españolas.Madrid 1971. CADENA, J. M. Paisatgistes.- Editorial Vicens Coromina : Barcelona1987.- pàg. 143-144. CAMPS,

Más detalles

DISEÑO DE UN MODELO TEÓRICO PRÁCTICO DE PLAN DE NEGOCIO PARA LA RECONVERSIÓN Y AMPLIACIÓN DE INGENIOS DE AZÚCAR BLANCA AL PRODUCTOR DE AZÚCAR ORGANICA

DISEÑO DE UN MODELO TEÓRICO PRÁCTICO DE PLAN DE NEGOCIO PARA LA RECONVERSIÓN Y AMPLIACIÓN DE INGENIOS DE AZÚCAR BLANCA AL PRODUCTOR DE AZÚCAR ORGANICA DISEÑO DE UN MODELO TEÓRICO PRÁCTICO DE PLAN DE NEGOCIO PARA LA RECONVERSIÓN Y AMPLIACIÓN DE INGENIOS DE AZÚCAR BLANCA AL PRODUCTOR DE AZÚCAR ORGANICA Universidad Nacional de Misiones Facultad de Ciencias

Más detalles

Constitución Financiera Española. Veinticinco años

Constitución Financiera Española. Veinticinco años PERFECTO YEBRA MARTUL-ORTEGA Catedrático de Derecho Financiero y Tributario Universidad de Santiago Constitución Financiera Española. Veinticinco años Prólogo: MANUEL FRAGA IRIBARNE MINISTERIO DE HACIENDA

Más detalles

Formación profesional Transporte y mantenimiento de vehículos

Formación profesional Transporte y mantenimiento de vehículos Descripción Estos estudios postobligatorios capacitan para realizar operaciones de mantenimiento, montaje de accesorios y transformaciones en las áreas de mecánica, hidráulica, neumática y electricidad

Más detalles

Arquitectura del segle XIX

Arquitectura del segle XIX Arquitectura del segle XIX D escola a Acadèmia - 1775: fundació de l Escola Gratuïta de Dibuix. - 1778: Escola de Nobles Arts. - 1817: s inaugura la secció d arquitectura. - 1849: Reial Decret d Isabel

Más detalles

Cuadro. Dental. Girona

Cuadro. Dental. Girona Cuadro Dental 2014 Girona Bienvenido a Adeslas Adeslas Dental Activa es un producto universal, sencillo y económico que te garantiza la prestación de completos servicios dentales, a través de un amplio

Más detalles

Í N D I C E ADMINISTRACIÓN PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL

Í N D I C E ADMINISTRACIÓN PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL Órgano de Difusión del Gobierno del Distrito Federal DÉCIMA OCTAVA ÉPOCA 29 DE ENERO DE 2016 No. 270 Í N D I C E ADMINISTRACIÓN PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL Jefatura de Gobierno Decreto por el que se reforman

Más detalles

Instituto Nacional de Servicios Sociales para Jubilados y Pensionados

Instituto Nacional de Servicios Sociales para Jubilados y Pensionados LICITACION PUBLICA N 023/2013 EXPEDIENTE Nº 0200-2013-0001719-3 CIRCULAR ACLARATORIA N 1 REF: CONTRATACION SERVICIO DE TRANSPORTE PROGRAMA TURISMO SOCIAL 2013 FECHA DE APERTURA: 08 DE MAYO DE 2013 A LAS

Más detalles

J E F A D E L D E P A R T A M E N T O D E M E D I C I N A V E T E R I N A R I A

J E F A D E L D E P A R T A M E N T O D E M E D I C I N A V E T E R I N A R I A U N I V E R S I D A D D E E L S A L V A D O R F A C U L T A D D E C I E N C I A S A G R O N O M I C A S D E T E R M I N A C I Ó N D E A F L A T O X I N A S E N M A Í Z I M P O R T A D O P A R A E L A B

Más detalles

XIV Jornada d infermeria de cirurgia

XIV Jornada d infermeria de cirurgia XXI Jornada de cirurgia als Hospitals de Catalunya XIV Jornada d infermeria de cirurgia XXI Jornada de cirurgia als Hospitals de Catalunya COMITÈ ORGANITZADOR President : Vice-President: Secretaris: Dr.

Más detalles

DIRECCIÓN GENERAL DE SERVICIOS DE SALUD PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL

DIRECCIÓN GENERAL DE SERVICIOS DE SALUD PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL DIRECCIÓN GENERAL DE SERVICIOS DE SALUD PÚBLICA DEL DISTRITO FEDERAL Decreto por el que se Crea el Organismo Descentralizado de la Administración Pública, con Personalidad Jurídica y Patrimonio Propios,

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

PORTFOLI REFLEXIU. Pràctica Clínica Assistencial I. COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula (1, 2 o 3): Nom del CAP: Nom del tutor/a del grup:

PORTFOLI REFLEXIU. Pràctica Clínica Assistencial I. COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula (1, 2 o 3): Nom del CAP: Nom del tutor/a del grup: PORTFOLI REFLEXIU CURS 2016-17 Pràctica Clínica Assistencial I http://www.uab.es/medicina Pràctica d introducció al sistema sanitari i a l atenció de la salut COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula

Más detalles

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas DICIEMBRE Exposición Un mar de viñas Organiza: MAC- Empúries Hasta el 11 de MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas 15:00h-18:00h Organiza: MASLE Hasta

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DE LA COMUNIDAD DE MADRID

BOLETÍN OFICIAL DE LA COMUNIDAD DE MADRID B.O.C.M. Núm. 96 JUEVES 24 DE ABRIL DE 2014 Pág. 29 I. COMUNIDAD DE MADRID C) Otras Disposiciones Universidad Rey Juan Carlos 8 RESOLUCIÓN de 31 de marzo de 2014, por la que se publican los planes de estudios

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

Instalación de Octave y qtoctave

Instalación de Octave y qtoctave Universidad de Granada Oficina de Software Libre 20 de enero de 2013 GNU Octave qtoctave Parte I Octave y qtoctave GNU Octave qtoctave 1 GNU Octave 2 qtoctave GNU Octave qtoctave 1 GNU Octave 2 qtoctave

Más detalles

EXCMO. AYUNTAMIENTO DE MONTILLA ORDENANZAS FISCALES 2016

EXCMO. AYUNTAMIENTO DE MONTILLA ORDENANZAS FISCALES 2016 ORDENANZA POR LA QUE SE REGULA EL ESTABLECIMIENTO DE PRECIOS PÚBLICOS POR LA PUBLICIDAD EN SOPORTES INFORMATIVOS EDITADOS POR EL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE MONTILLA El Excmo. Ayuntamiento de Montilla, de conformidad

Más detalles

Catálogo de Servicios De la Dirección de Giros Mercantiles

Catálogo de Servicios De la Dirección de Giros Mercantiles Catálogo de Servicios De la Dirección de Giros Mercantiles M I S I O N Brindar atención a la ciudadanía, con respeto y calidad, acorde a las necesidades y exigencias diarias, con la optimización de recursos,

Más detalles

CARTA COMPROMISO. con los vecinos y vecinas de Zárate y Lima

CARTA COMPROMISO. con los vecinos y vecinas de Zárate y Lima CARTA COMPROMISO con los vecinos y vecinas de Zárate y Lima INTRODUCCION El vecino es el protagonista del hogar común que es la ciudad. Miles de hogares se cobijan y entrelazan en una ciudad, formando

Más detalles

INSCRIPCIONES KICK-OFF MEETING 07-04-10

INSCRIPCIONES KICK-OFF MEETING 07-04-10 INSCRIPCIONES KICK-OFF MEETING 07-04-10 A Arrebola Liébanas, Francisco Javier Departamento de Hidrogeología y Química Analítica (Universidad de Almería) Astete Salazar, Ivalú Grupo Hidrogeología UB B Badiella

Más detalles

A U T O R E S. Coordinadores. Ricard Serra Grima Caritat Bagur Calafat

A U T O R E S. Coordinadores. Ricard Serra Grima Caritat Bagur Calafat A U T O R E S Caritat Bagur Calafat. Licenciada en Educación Física y Fisioterapeuta. Profesora adjunta de la Universitat Internacional de Catalunya. Enrique Cáceres Palou. Departamento de Cirugía Ortopédica

Más detalles

Experiencia. Área de interés. Objetivo. Información personal Apellido(s) / Nombre(s)

Experiencia. Área de interés. Objetivo. Información personal Apellido(s) / Nombre(s) CURRICULUM VITAE Núria Martí i Rovira Carrer Pintor Potau núm. 6, Local. Montblanc (Tarragona) (Tel.) 977.86.29.87.( Fax ) 977.20.05 649.85.90.56 www.arquitecturamarti.com Experiencia Área de interés Objetivo

Más detalles

PLA D ACTUACIONS DE GESTIÓ INTEGRADA DE LES ZONES COSTANERES DEL GARRAF

PLA D ACTUACIONS DE GESTIÓ INTEGRADA DE LES ZONES COSTANERES DEL GARRAF PLA D ACTUACIONS DE GESTIÓ INTEGRADA DE LES ZONES COSTANERES DEL GARRAF SITGES I VILANOVA I LA GELTRÚ JUNY 2007 Consultor: Promotor: PLA D ACTUACIONS DE GESTIÓ INTEGRADA DE LES ZONES COSTANERES DEL GARRAF

Más detalles

GUÍA DOCENTE GEOGRAFÍA E HISTORIA DE CATALUÑA Grado en Educación Primaria

GUÍA DOCENTE GEOGRAFÍA E HISTORIA DE CATALUÑA Grado en Educación Primaria Año académico 2015-16 GUÍA DOCENTE GEOGRAFÍA E HISTORIA DE CATALUÑA Grado en Educación Primaria Profesorado: Quim Bonastra (coordinador) Joan B. López Pere Benito Información general de la asignatura Denominación

Más detalles

1772- Mètodes i Tècniques d Investigació Històrica

1772- Mètodes i Tècniques d Investigació Històrica 1772- Mètodes i Tècniques d Investigació Històrica Curso: 2009/2010 Créditos: teóricos: 6, prácticos: 3 Profesor: Eduardo Pascual Ramos Edificio: Ramon Llull Tutorías: Martes, de 18 a 21 horas. Despacho:

Más detalles

ANÁLISIS DEL CONSUMO DE AGUA EN FUNCIÓN DE LA TIPOLOGÍA URBANÍSTICA. EL CASO DE TORREDEMBARRA

ANÁLISIS DEL CONSUMO DE AGUA EN FUNCIÓN DE LA TIPOLOGÍA URBANÍSTICA. EL CASO DE TORREDEMBARRA TRABAJO DE INVESTIGACIÓN ANÁLISIS DEL CONSUMO DE AGUA EN FUNCIÓN DE LA TIPOLOGÍA URBANÍSTICA. EL CASO DE TORREDEMBARRA JOAN JAUME INIESTA GIRONA Curso 2002-2003 OBJETIVOS OBJETIVO GENERAL: Disponer de

Más detalles

Actuacions de l Àrea de Serveis a l Empresa del SOC

Actuacions de l Àrea de Serveis a l Empresa del SOC Sessions informatives: Actuacions de l Àrea de Serveis a l Empresa del SOC Província de Barcelona 1. Sessió informativa al Institut Municipal de Formació i Ocupació (IMPO), a Badalona (03/02/2016). Presentació

Más detalles

C. T. SANT ANDREU DE LA BARCA

C. T. SANT ANDREU DE LA BARCA RANKING MASCULINO ENERO 2005 1. Txema Núñez 18.25 2. F. Carmelo Pérez 18.00 3. Mundi Amat 17.75 4. Joan S. García 17.50 5. José A. Bañuelos 17.25 6. José Mª Núñez Neri 17.00 7. Ricardo Padilla 16.75 8.

Más detalles

Manual de Ejercicios para el curso de Excel 2007

Manual de Ejercicios para el curso de Excel 2007 ZONA CREATIVA WEB Manual de Ejercicios para el curso de Excel 2007 Nivel Básico Intermedio Lic. Ricardo Peña 28/04/2011 En este manual podrás encontrar una serie de ejercicios que cubrirán todo lo relacionado

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

Anàlisi dels costos de la sinistralitat laboral relacionada amb el trànsit a Catalunya

Anàlisi dels costos de la sinistralitat laboral relacionada amb el trànsit a Catalunya Anàlisi dels costos de la sinistralitat laboral relacionada amb el trànsit a Catalunya Enric Rodà Sau Institut de Seguretat i Salut Laboral Departament d Empresa i Ocupació Mètode d anàlisi de costos Anàlisi

Más detalles

XV Copa de Europa - Patín a Vela VIII Copa de Europa - Patín a Vela Júnior

XV Copa de Europa - Patín a Vela VIII Copa de Europa - Patín a Vela Júnior XV Copa de Europa - Patín a Vela VIII Copa de Europa - Patín a Vela Júnior ANUNCIO DE REGATA La Copa de Europa de 2015 para las clases de Patín a Vela y Patín a Vela Júnior se celebrará del 30 de abril

Más detalles

DEDICATORIA. A mis adorables hijas Lilian y Sofía por su apoyo incondicional. A mi querido esposo Alejandro por ser el artífice de este proyecto.

DEDICATORIA. A mis adorables hijas Lilian y Sofía por su apoyo incondicional. A mi querido esposo Alejandro por ser el artífice de este proyecto. PROGRAMA DE DOCTORADO EN DIDÁCTICA DE LAS CIENCIAS EXPERIMENTALES Y LA MATEMÁTICA FACULTAD DE FORMACIÓN DEL PROFESORADO TESIS DOCTORAL CONTRIBUCIÓN AL ESTUDIO DEL APRENDIZAJE DE LAS CIENCIAS EXPERIMENTALES

Más detalles

ÓRGANOS DEL CONGRESO XV AIEJI WORLD CONGRESS CONGRÈS MONDIAL III ESTATAL CONGRÉS DE L EDUCADOR SOCIAL CONGRESO DEL EDUCADOR SOCIAL

ÓRGANOS DEL CONGRESO XV AIEJI WORLD CONGRESS CONGRÈS MONDIAL III ESTATAL CONGRÉS DE L EDUCADOR SOCIAL CONGRESO DEL EDUCADOR SOCIAL XV AIEJI WORLD CONGRESS CONGRÈS MONDIAL III ESTATAL CONGRÉS DE L EDUCADOR SOCIAL CONGRESO DEL EDUCADOR SOCIAL BARCELONA - 6-9 JUNIO 2001 ÓRGANOS DEL CONGRESO CON EL APOYO DE: PATROCINADO POR: Órganos del

Más detalles

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS Miró, els símbols i els colors. Picasso, els sentiments i les emocions. EN JOAN MIRÓ VA NÈIXER A BARCELONA, EL 20 D ABRIL DE L ANY 1893. EL SEU PARE ES DEIA MIQUEL,

Más detalles

RFME CAMPEONATOS DE ESPAÑA DE CROSS-COUNTRY / TRAIL. Campeones de España Vencedores de Copa de España / Trofeo Nacional

RFME CAMPEONATOS DE ESPAÑA DE CROSS-COUNTRY / TRAIL. Campeones de España Vencedores de Copa de España / Trofeo Nacional RFME CAMPEONATOS DE ESPAÑA DE CROSS-COUNTRY / TRAIL Campeones de España Vencedores de Copa de España / Trofeo Nacional COPA DE ESPAÑA CROSS COUNTRY 2005 Xavier Galindo Arbones Moto Club Segre 2005 José

Más detalles

Revista digital CEMCI

Revista digital CEMCI Página 1 de 5 NOVEDADES EDITORIALES Negociación colectiva en el ámbito de las Administraciones Locales Remedios Roqueta Buj Colección: Análisis y Comentarios, 38 Año de publicación: 2013 ISBN: 978-84-941051-5-9

Más detalles

DERECHO PENAL (Delitos en especial) TERCER AÑO materia anual 3 horas semanales

DERECHO PENAL (Delitos en especial) TERCER AÑO materia anual 3 horas semanales Contenidos mínimos DERECHO PENAL (Delitos en especial) TERCER AÑO materia anual 3 horas semanales OBJETIVOS GENERALES DE LA ASIGNATURA Al final del curso el alumno conocerá los elementos que integran las

Más detalles

Jueves, 10 de marzo de 2016. 11:00H a 12:00h Inauguración. Autoridades y presentación a cargo del Sr. JORDI PALOU LOVERDOS

Jueves, 10 de marzo de 2016. 11:00H a 12:00h Inauguración. Autoridades y presentación a cargo del Sr. JORDI PALOU LOVERDOS El programa es ambicioso, pero pretendemos que cada congresista adapte el contenido del congreso a sus conocimientos y necesidades formativas. De ahí que, al hacer la solicitud de la inscripción, el congresista

Más detalles

Encara no tens el llibre! De regal un CD de música.

Encara no tens el llibre! De regal un CD de música. Encara no tens el llibre! De regal un CD de música. L any 2015 vam presentar l edició d un llibre excepcional 150 anys del ferrocarril de Tarragona Martorell (1865-2015, colofó dels diversos actes commemoratius

Más detalles

Josep Lluís Trapero Álvarez Comissari en cap del cos de Mossos d Esquadra. Joan Antoni Quesada Sánchez Intendent major de la Policia Local de Terrassa

Josep Lluís Trapero Álvarez Comissari en cap del cos de Mossos d Esquadra. Joan Antoni Quesada Sánchez Intendent major de la Policia Local de Terrassa CONDECORACIONS I DISTINCIONS DIADA POLICIA MUNICIPAL 2016 CREU D HONOR AL MÈRIT POLICIAL Josep Lluís Trapero Álvarez Comissari en cap del cos de Mossos d Esquadra Joan Antoni Quesada Sánchez Intendent

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

HORA ARRIBADA QUADRIGUES

HORA ARRIBADA QUADRIGUES 1 1 1 XAVIER CARNICER MASTER 11:56 2 2 113 Sergio Bernabe Alias MASTER 11:58 3 1 83 Victor Echevarria ELITE 11:58 4 2 77 Óscar Cames Malmierca ELITE 12:02 5 3 107 LEON DRAJER ELITE 12:03 6 4 14 marcos

Más detalles

BV-5024 C-32 A-19 LA SALLE Tipos de edificio C-31 B-20 C-31 B Uso sanitario o docente CEIP LLUÍS MILLET Uso industrial o comercial

BV-5024 C-32 A-19 LA SALLE Tipos de edificio C-31 B-20 C-31 B Uso sanitario o docente CEIP LLUÍS MILLET Uso industrial o comercial UNIDAD DE MAPA 3 64 Preià de Mar C-32 BV-524 (P.K. 631+8 - P.K. 739+49) IES CRISTÓFOL FERRER IES SERRA DE MARINA 639 CEIP LA LIÓ ASSÍS 638 LA SALLE 637 C-32 BERGANTÍ BP-52 CEIP MARINADA El Masnou CEIP

Más detalles