Guia de matrícula. 2a part Aspectes administratius i de Reglament Acadèmic.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Guia de matrícula. 2a part Aspectes administratius i de Reglament Acadèmic."

Transcripción

1 Aquesta guia de matrícula s ha preparat com a suport a les tutories de matrícula, amb la intenció que els professors n expliquin la primera part a les sessions i tenguin present la segona part («Aspectes administratius i de Reglament acadèmic») per resoldre dubtes i preguntes que els puguin fer arribar els estudiants. ATENCIÓ: LA MATRÍCULA S HA DE FER EFECTIVA ELS DIES ASSIGNATS IMMEDIATAMENT DESPRÉS DE LA PUBLICACIÓ DE CADA LLISTA D ADMESOS, ALTRAMENT L ESTUDIANT PERDRÀ LA PLAÇA!!! Guia de matrícula. 1a part 1. Procés d automatrícula 2. Accés a les guies docents 3. Continguts d una guia docent 4. Tutoria de carrera 5. Sol licitud de canvi de grup d assignatura 6. Requisit de coneixement d idioma estranger 7. Representació dels estudiants Guia de matrícula. 2a part Aspectes administratius i de Reglament Acadèmic. GUIA DE MATRÍCULA. 1A PART 1. Procés d automatrícula Accedeix a l apartat Formació de l aplicació UIB Digital una vegada que t hi has identificat amb el teu nom d usuari i la teva contrasenya Al menú de l esquerra, pitja damunt «Matrícula»

2 Una vegada fet, selecciona «Automatrícula» i aprofita aquesta pantalla per demanar hora per a tutoria de matrícula (si no l has feta ja), i, després, per clicar la icona «Selecciona», si el pla d estudis és el que t interessa La pantalla següent et demana que acceptis les condicions de matrícula i et dóna accés al Reglament acadèmic de la UIB A continuació has de seleccionar les opcions adients a les teves circumstàncies personals

3 La pantalla següent permet seleccionar les assignatures de què et vols matricular. Recorda que, en condicions normals, la recomanació és de 60 crèdits de primer curs (totes les assignatures)

4 Cada vegada que seleccionaràs una assignatura s obrirà una pantalla que te n deixarà consultar l horari, entre altres informacions. Si és l assignatura que t interessa, has de clicar la icona «+» de la columna «Afegeix»: Una vegada seleccionades totes les assignatures, i després de clicar damunt «Continua», s obrirà el calendari del curs. Si vols veure el teu horari d una setmana, clica damunt qualsevol dia Les dates en vermell indiquen que hi ha un solapament d horaris entre assignatures. Convé comprovar-ho clicant damunt un dels dies i si hi ha coincidència, tornar a les assignatures i triar-ne un altre grup.

5 Les pantalles següents són de resum i de pagament. 2. Accedeix a les guies docents de les teves assignatures Fins i tot abans de matricular-te pots accedir a les guies docents de les teves assignatures: estudis.uib.cat/grau -> [branca d estudis: o Humanitats (Estudis Anglesos, Filosofia, Història, Història de l Art, Llengua i Literatura Catalanes, Llengua i Literatura Espanyoles) o Ciències Socials i Jurídiques (Geografia, Treball Social)] -> (Grau concret) -> Assignatures -> (Assignatura concreta) -> Guia docent. 3. Contingut de la guia docent: Identificació: títol i nombre de crèdits (hores presencials i no presencials) Contextualització: quina importància té aquesta assignatura en el conjunt dels teus estudis. Les assignatures poden ser de Formació Bàsica (a la majoria d estudis, totes les de primer; a Treball Social estan repartides entre primer i segon), Obligatòries, Optatives, de Pràctiques Externes o de Treball Final de Grau.

6 Requisits: aquells coneixements o aquelles habilitats que convé haver adquirit prèviament a l inici de l assignatura. És important que us ho mireu ara mateix. Competències: són les que es treballen a cada assignatura. Hi heu d enfocar l estudi i totes les activitats relacionades amb l assignatura. Continguts: són els «temes» que es treballaran a l assignatura. Metodologia docent: aquest apartat és importantíssim. Explica les activitats presencials (classes, tutories, seminaris, etc.) i les no presencials (estudi, treballs, ressenyes, etc.). És molt convenient que us faceu una idea clara de

7 què s espera de vosaltres per superar l assignatura. Aquest apartat us pot ajudar a planificar l esforç. Estimació del volum de treball: nombre d hores que es dedicaran a cada activitat presencial i les que us proposen per a cada activitat no presencial. Us hi heu de fixar bé per planificar el temps que dedicareu setmanalment a cada assignatura. Avaluació de l aprenentatge de cada estudiant: inclou els procediments d avaluació, el pes de cada nota parcial en el total de l assignatura, els criteris d avaluació de cada modalitat i, si n hi ha més d un, els itineraris d avaluació. Una assignatura pot tenir diferents itineraris d avaluació, que pot tenir en compte una major o menor presencialitat, o diferents proporcions dedicades a l avaluació contínua o a les proves finals. No totes les assignatures ofereixen múltiples itineraris. En qualsevol cas, l adhesió a un itinerari o a un altre s ha de comunicar (una vegada començada l assignatura) al professor responsable. També trobareu en aquest apartat la classificació de les activitats d avaluació com a «recuperable» o «no recuperable». Quan una activitat és «recuperable» es pot repetir durant el període d avaluació extraordinària (mes de juliol) i la nova nota serveix per

8 calcular la nota final de l assignatura, juntament amb les altres ja obtingudes durant el període ordinari d impartició. Atenció: és molt important que tingueu en compte que en un mateix curs no hi ha dues «convocatòries» per a cada assignatura, sinó la possibilitat de repetir-ne només algunes activitats concretes. Recursos, bibliografia i documentació complementària: el centre de l assignatura ets tu. El professor és el moderador del procés d aprenentatge, però no pot ser l única font de continguts. Preocupa t d assolir les competències vinculades a l assignatura i de conèixer els continguts que apareixen a la guia docent. Fes-ho amb tots els recursos que tens a l abast: activitats, accés al professor, material bibliogràfic i complementari, etc. Aquest apartat distingeix entre «Bibliografia bàsica» i «Bibliografia complementària». En general pots trobar molts d aquests recursos a les biblioteques del campus (biblioteca.uib.cat), especialment els que apareixen com a «Bibliografia bàsica». No cal que esperis que comenci el curs. No és mala idea començar a trescar ara mateix dins aquests recursos.

9 4. Tutoria de carrera A UIB Digital trobaràs la identificació del teu tutor de carrera. Es tracta d un professor dels teus estudis a qui pots dirigir qualsevol dubte acadèmic que et sorgeixi des que se t assigni fins al dia que et graduïs. 5. Sol licitud de canvi de grup d assignatura Quan hi ha més d un grup d assignatura (teòric o pràctic) el sistema de matrícula assigna de manera automàtica un grup a l estudiant. En cas que hi hagi raons objectives que dificultin l assistència a classe, l estudiant pot sol licitar canvi de grup, amb les condicions següents:

10 a) Els alumnes que ho necessitin poden presentar al degà una sol licitud motivada de canvi de grup. En aquesta sol licitud s han d especificar clarament les assignatures i grups de què està matriculat, i els grups als quals pretén accedir. b) Les sol licituds han d anar acompanyades de documentació justificativa, llevat que el motiu de la sol licitud sigui la col lisió d horaris. Excepte en aquest darrer cas, les sol licituds que no es justifiquin documentalment seran automàticament desestimades. c) Els terminis per a sol licituds de canvi de grup seran: del 14 al 25 de setembre i de l 1 al 12 de febrer. ATENCIÓ ALS ANUNCIS DEL CENTRE: CONSULTAU 6. Requisit de coneixement d idioma estranger Per obtenir un títol de grau a la UIB cal demostrar el coneixement d un idioma estranger amb un nivell de B2 (MECR), que és anglès per a totes les titulacions, excepte per al Grau d Estudis Anglesos. Hi ha diverses vies per demostrar aquest coneixement: superar una prova de nivell, aprovar l assignatura optativa específica d anglès (ATENCIÓ: no és l assignatura d anglès de 1r curs dels estudis de Filosofia, Història, Història de l Art, Llengua i Literatura Catalanes i Llengua i Literatura Espanyoles!), haver cursat 18 crèdits impartits en anglès a la UIB o en programes de mobilitat, o presentar un certificat o una titulació emesos per una institució reconeguda per la UIB, que són les següents (amb especificació de nivells):

11 7. Representació dels estudiants Els estudiants estan representats als consells de departament, a les comissions de qualitat dels estudis, a les juntes de facultat, a la Comissió Acadèmica, al Consell de Govern, al Claustre, al Consell Social i al Consell d Estudiants de la UIB. Els representants dels estudiants poden pertànyer a associacions reconegudes per la UIB o no, i, en qualsevol dels dos casos, es poden presentar a les eleccions que s organitzen periòdicament. La pàgina del Consell d Estudiants de la UIB, on trobareu també les associacions actualment existents a la UIB, és aquesta: La pàgina on apareixen els processos electorals de la UIB és aquesta: Començat el curs, els representants dels vostres estudis podran organitzar reunions per donar-se a conèixer i recollir els vostres suggeriments.

12 ASPECTES ADMINISTRATIUS I DE REGLAMENT ACADÈMIC Matrícula i règim de permanència 1 i 2 Estudiant a temps complet - Matrícula mínima: 48 crèdits d assignatures FBA/OBL. (8 assignatures). - Superar com a mínim: 24 crèdits (4 assignatures) el primer any i 72 crèdits (12 assignatures) els dos primers anys. Estudiant a temps parcial - La sol licitud s ha d haver presentat durant el termini de preinscripció mitjançant uibdigital - Matrícula mínima: 24 crèdits FBA/OBL. (4 assignatures). - Superar com a mínim: 6 crèdits (1 assignatura) el primer any i 24 crèdits (4 assignatures) els dos primers anys. Els crèdits reconeguts són computables a efectes de matrícula mínima i de règim de permanència. Tant els alumnes a temps parcial com complet només es poden matricular anualment d un màxim de 78 crèdits, llevat que el degà n autoritzi un increment, i s hauran de matricular de totes les assignatures de formació bàsica i obligatòries que els quedin pendents per poder-se matricular d assignatures d un curs superior. Com sol licitar la condició d alumnat a temps parcial? Ho hauran de sol licitar al Rector o al vicerector que delegui. Els terminis per sol licitar-ho són els següents: Alumnes que inicien estudis: Període de preinscripció. Alumnes de continuació: Fins a deu dies abans de l inici del termini de matrícula. Cas d alumnes que volen modificar la seva condició per al segon semestre del curs acadèmic actual: Fins a deu dies abans de l inici del termini d ampliació de matrícula. Requisits per obtenir la condició d alumnat a temps parcial: a) Treball amb una dedicació equivalent, com a mínim, a la meitat de la durada màxima de jornada ordinària de treball. b) Estar afectat per una discapacitat física, sensorial o psíquica, en un grau igual o superior al 33 per cent. c) Tenir 45 anys o més en la data d inici del curs acadèmic. d) Estar en situacions de protecció a la família o de tenir cura de persones dependents. e) Trobar-se en altres situacions extraordinàries que l òrgan competent valori com a determinants.

13 Reconeixement de crèdits 3: Sol licitud: un cop hagin obtingut l adjudicació de plaça, la poden presentar mentre que estigui obert el termini de matrícula. - Documentació: Sol licitud (+ Certificat Acadèmic en català o castellà i anglès + Pla + Programes si la UIB no disposa d aquesta informació) - S ha d abonar la taxa corresponent a la sol licitud (amb targeta bancària en els serveis administratius o en efectiu a l entitat bancària) Nota: la sol licitud la trobaran al següent enllaç de la web de la UIB: Reconeixements: a) En cas que necessitin fer el reconeixement abans de la matrícula. L'alumne pot fer efectiva la sol licitud de reserva de plaça per UIBdigital. Aquesta sol licitud l'ha de fer durant el termini fixat segons la llista en què han sortit admesos. També la poden fer als serveis administratius, en el mateix termini. Als serveis administratius han de sol licitar el reconeixement de crèdits abans que acabi el període de matrícula. a.1. Si hi ha taula d equivalències. Un cop cobrada la sol licitud, els serveis administratius li tramiten el reconeixement. Si té clares les assignatures de què vol matricular-se, el matriculen. a.2. Si no hi ha taula d equivalències. Els serveis administratius tramiten la sol licitud. Quan la CRiTC dels estudis corresponents hagin resolt la seva petició, se l informarà mitjançant Uibdigital, des d on podrà imprimir el rebut que haurà de pagar a qualsevol entitat bancària de les que hi figurin indicades. Un cop hagi abonat l import corresponent, podrà passar pels serveis administratius per matricular-se. b) Si no necessiten fer el reconeixement abans de la matrícula: s han de matricular en el termini fixat segons la llista en què hagin sortit admesos mitjançant l Uibdigital. Poden sol licitar posteriorment el reconeixement de crèdits als serveis administratius (Termini: 13 a 29 de juliol o 4 a 30 de setembre ). Resolucions de la CRiTC: Termini oficial: 4 de setembre (alumnes que han obtingut la plaça a la convocatòria de juliol) i 2 d octubre (alumnes que han obtingut plaça a la convocatòria de setembre)

14 Efecte de la no superació del nombre mínim de crèdits establerts 2 Si l alumne, a temps complet o parcial, no aprova el mínim de crèdits requerits el primer o el segon any, ha de presentar una sol licitud de permanència al vicerector competent en matèria d ordenació acadèmica (que consultarà el degà i, si escau, el tutor de l alumnat) Si no obté el permís de permanència no es podrà tornar a matricular dels mateixos estudis fins que hagin transcorregut dos anys acadèmics (pot matricular-se d uns altres estudis) Nombre màxim de matrícules 2 Cada estudiant disposa d un màxim de quatre matrícules ordinàries per superar cada assignatura de la seva titulació, tenint en compte que el fet de tenir un no presentat al final de l any acadèmic suposa la pèrdua d una d aquestes quatre matrícules. Si l alumne ha cursat una assignatura durant quatre anys i no l ha superada, pot sol licitar una convocatòria extraordinària al degà per tornar a matricular-s hi un any més, especificant si vol ser avaluat davant un tribunal. Si aquesta sol licitud és denegada, l estudiant podrà recórrer davant el vicerector competent en matèria d ordenació acadèmica. Calendari acadèmic 4 Període lectiu: Primer semestre: del al Segon semestre: del al Avaluació complementària: Primer semestre: del al Segon semestre: del al Avaluació extraordinària: Primer semestre: 22 a 26 de febrer de 2016 Segon semestre: 24 a 30 de juny de 2016 Període de vacances: Del 23 de desembre de 2015 al 6 de gener de 2016 Del 24 de març a l 1 d abril de 2016 Festa oficial de la UIB: dia 27 de novembre de 2015 Ampliació de matrícula Els estudiants poden ampliar el nombre d assignatures a cursar el segon semestre Termini: -del 25 de gener al 5 de febrer de 2016 Anul lació de matrícula 1 Terminis: - Assignatures de 1r semestre: fins al 10 de gener de Assignatures de 2n semestre: fins al 30 d abril de 2016

15 Sol licitud adreçada al vicerectorat competent en matèria d ordenació acadèmica (l han de presentar en els serveis administratius del centre) Causes: a) Malaltia greu justificada. b) Situació de discapacitat sobrevinguda. c) Modificació sobrevinguda i important de les condicions laborals o familiars de l estudiant. d) Obtenció de plaça en uns estudis no oferts a la UIB en una altra universitat amb posterioritat a la matriculació. e) Denegació del visat. f) Denegació de beca per motius no acadèmics. g) Una altra causa que presenti un caràcter anàlogament excepcional. Tots els casos s han de justificar documentalment. El vicerectorat competent en matèria d ordenació acadèmica estudiarà si és procedent la devolució de l import de la matrícula. No obstant això, la Universitat pot retenir, en concepte de despeses, la quantitat que fixi el decret de preus públics universitaris o, si no, un 25 per cent de l import total de la matrícula anul lada. Totes les causes, excepte l obtenció de plaça en una altra universitat (causa d) permeten la reserva de plaça per a l any immediatament següent. Exempcions i bonificacions dels preus públics: 5 a) Família nombrosa general: exempció del 50 per cent dels preus les taxes universitàries. b) Família nombrosa especial: exempció del 100 per cent de les taxes universitàries. c) Alumnat amb un grau de discapacitat del 33% o superior: exempció total de taxes i preus públics. Per acollir-se a les exempcions i bonificacions, l alumnat ha de complir les condicions que li donin dret en el moment de formalitzar la matrícula, llevat del cas de discapacitat que ho ha de complir en l any de la matrícula. d) Alumnes amb matrícula d honor o premi extraordinari de batxillerat o cicle formatiu de grau superior de formació professional: exempció del 100 per cent dels preus pels serveis acadèmics del primer curs d estudis oficials. e) Alumnat amb premi d exempció de matrícula concedit pel Consell Social de la UIB o obtingut a les olimpíades de la UIB: matrícula gratuïta del primer curs la primera vegada que es matriculin a la UIB. f) Les persones víctimes d actes terroristes, així com el cònjuge i els fills, tenen dret a l exempció del 100 per cent de les taxes universitàries. g) Les persones víctimes de violència de gènere, així com els fills que en depenen, tenen dret a l exempció del 100 per cent de les taxes universitàries. h) Joves tutelats i extutelats en vies d emancipació. i) Alumnat sol licitant de beca.

16 Important: L alumnat haurà d indicar durant el procés d automatrícula a quina condició vol acollir-se per poder gaudir de les exempcions corresponents. Normativa: 1 Acord Normatiu del dia 20 de maig de 2015 que modifica el Reglament Acadèmic de la Universitat de les Illes Balears (amb el text refós del Reglament Acadèmic). 2 Acord Ratificatiu 10502/2012, de 19 de desembre, pel qual s aprova la modificació de l article 1 de la normativa de permanència dels estudiants a la Universitat de les Illes Balears. (Fou núm. 377) Correcció d'error de l'acord normatiu 10533/2013, de 15 de febrer, pel qual es modifica l Acord normatiu 9093/2009, de 5 de juny, pel qual s aprova la normativa de reconeixement i transferència de crèdits de la Universitat (Fou núm. 380) 4 Calendari del curs Decret XX/2015, de XX de juliol, pel qual s aproven els preus públics dels serveis acadèmics i administratius corresponents als ensenyaments oficials de la Universitat de les Illes Balears

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals INSTRUCCIONS MATRÍCULA 018-019 Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i n curs: - 8 de juliol 1 Alumnes de 3r curs

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER Acord número 98/2017 del Consell de Govern de 25 d abril de 2017, pel qual s aprova la modificació de la Normativa de Permanència

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de graus.. 4 1. Accedeix

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 Barcelona, abril 2015 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 )

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) ACCÉS Estudiants visitants Lliurament de sol licituds primer quadrimestre (Q1) presencialment

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT 2010-2012 - 1 - 1.- MARC LEGAL 1.1. ORGANIGRAMA DEL SISTEMA EDUCATIU SEGONS LA LOE MÓN LABORAL BATXILLERAT ( 16-18) PAAU UNIVERSITAT FORMACIÓ PROFESSIONAL GRAU SUPERIOR (CFGS)

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Matrícula presencial assistida

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Matrícula presencial assistida MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA Matrícula presencial assistida Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de graus.. 4 1. Accedeix al Campus Virtual... 4 2. Accedeix a UAcadèmic... 4 3. Accedeix a

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

Les escoles oficials d idiomes

Les escoles oficials d idiomes Les escoles oficials d idiomes Index Què són i què fan On són Estudiar a una EOI Obtenir una certificació en règim lliure 2 Què és una EOI? Centre públic, no universitari, d ensenyament d idiomes moderns.

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de màsters... 4 1. Accedeix al Campus Virtual...

Más detalles

Institut Molí de la Vila

Institut Molí de la Vila Institut Molí de la Vila PRESENTACIÓ DELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS - BATXILLERAT - FORMACIÓ PROFESSIONAL EL BATXILLERAT Matèries del batxillerat Dins del batxillerat hi ha diferents tipus de matèries: Matèries

Más detalles

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona Universitat de Barcelona Web: http://www.ub.edu/web/ub/ca/ 18 facultats / 10 centres adscrits Entre elles: Facultat de Matemàtiques i Informàtica Facultat d Economia i Empresa Facultat de Física Facultat

Más detalles

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs 2015-2016 http://fee.uib.cat/portals/alumnes/ ESTUDIANTS DE GADE I GECO MODALITATS PER SUPERAR L ASSIGNATURA PRÀCTIQUES EXTERNES (PE). 1. PRÀCTIQUES CURRICULARS.

Más detalles

Dexway. Guia d inici per a l anglès, l alemany, el francès i l italià. Per accedir a la plataforma has d escriure el nom d usuari i la contrasenya.

Dexway. Guia d inici per a l anglès, l alemany, el francès i l italià. Per accedir a la plataforma has d escriure el nom d usuari i la contrasenya. Dexway. Guia d inici per a l anglès, l alemany, el francès i l italià. Per accedir a la plataforma has d escriure el nom d usuari i la contrasenya. 1 Apareixerà el curs al qual estàs matriculat i hauràs

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI Informacions final de curs Grau Mitjà 1er curs PFI 1 Calendari final del curs 2017-20182 2 Informacions de Secretaria final del curs 2017-20183 3 Serveis del Dept. d Escola Empresa4 Barcelona, abril de

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016 ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Curs 2016 ESTUDIS POSTOBLIGATORIS Estudis universitaris Prova d Accés Tenir un GM o 19 anys o complir-los l any de la prova BATXILLERAT FP Grau Superior (2 anys)

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

GEDAC. Manual d usuari Centres

GEDAC. Manual d usuari Centres GEDAC Gestió d Escolarització D Alumnes de Catalunya Manual de preinscripció/admissió Previsió de la reserva de places - Vacants per la segona Cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior (versió

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum:

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: 1. Selecciona en quina situació (1, 2 o 3) es troba la teva sol licitud, d acord amb la Guia del Pràcticum. 2. Omple el formulari segons la situació que hagis

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 Barcelona, febrer 2012 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS.

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS. MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS La sol.licitud de verificació de les noves propostes de titulacions oficials s han d introduir en un formulari web en la Sede Electrònica

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a graus de la UVic-UCC

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a graus de la UVic-UCC MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula en línia a graus de la UVic-UCC Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de graus.. 4 1. Accedeix al Campus Virtual... 4 2. Accedeix a

Más detalles

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 On podeu trobar la informació d accés? A http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/ podeu trobar informació sobre: PAU Preinscripció Notes de tall Matrícula http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/informacio-

Más detalles

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES Facultat Matemàtiques i Informàtica Eloi Puertas i Prats 13 de Juliol 2017 Organització Facultat Espais

Más detalles

1. Instruccions per preregistrar-se

1. Instruccions per preregistrar-se GUIA PER REGISTRAR-SE I MATRICULAR LES ASSIGNATURES DEL TRIMESTRE D ESTIU UPF 1. Instruccions per preregistrar-se 2. Instruccions per fer la matrícula Instruccions per preregistrar-se TRIMESTRE D ESTIU

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Preparació de Proves a la Universitat +45

Preparació de Proves a la Universitat +45 Preparació de Proves a la Universitat +45 Objectiu del curs La realització d aquest curs de Preparació a la Prova d Accés a la Universitat té la finalitat de formar-te per realitzar la prova d accés lliure

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari

Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari Per accedir a Rosetta Stone Advantage Pots accedir a Rosetta Stone Advantage mitjançant aquesta pàgina web amb qualsevol d aquests servidors http://www.tellmemorepro.com

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat)

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) QUÈ ÉS EL BATXIBAC El Batxibac és una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir, simultàniament, dues

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Consell Social, Pàgina 1 de 6

Consell Social, Pàgina 1 de 6 NORMATIVA SOBRE RÈGIM DE PERMANÈNCIA ALS ESTUDIS OFICIALS DE GRAU I DE MÀSTER DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA Aprovat en la sessió plenària del Consell Social de la UAB del dia 20 de juny de 2011

Más detalles

CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE.

CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE. MASTER EN PATRIMONI CULTURAL: INVESTIGACIÓ I GESTIÓ. CURS 2015-16. CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE. AULA: LABORATORI DEPARTAMENT (R.Llull). Departament de Ciències Històriques i Teoria

Más detalles

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES Data: Desembre 2014 SUMARI 0. DADES D IDENTIFICACIÓ... 3 1. VALORACIÓ GLOBAL DE LA TITULACIÓ... 5 2 Enquesta de satisfacció de graduats i graduades 0. DADES

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

Adreça: Mòbil: Telèfon:

Adreça: Mòbil: Telèfon: INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DNI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

EOI DE PALMA MATRÍCULA D EOIES

EOI DE PALMA MATRÍCULA D EOIES CURS: 2018-19 EOI DE PALMA MATRÍCULA D EOIES Data de publicació d aquest document: 18/01/2019 Dates: del 22/01/2019 a les 9:00 fins al 05/02/2018 a les 14:00 PASSES A SEGUIR A L HORA DE MATRICULAR-SE A

Más detalles

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat?

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat? Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)? A qui està destinat? És un programa de la Conselleria d Educació, Cultura i Universitats, destinat als

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

Els estudis de Formació Professional. Jornada Orienta t. 14 de març de 2012

Els estudis de Formació Professional. Jornada Orienta t. 14 de març de 2012 Els estudis de Formació Professional Jornada Orienta t. 14 de març de 2012 Índex Cicles formatius: Obtenció d'una titulació de formació professional. Modificacions curriculars en la formació professional.

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent.

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. CONVALIDACIONS EN EL CICLE FORMATIU. A. Informació general sobre convalidacions. S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. Per sol licitar

Más detalles

GUIA DE MATRÍCULA [CURS ] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA

GUIA DE MATRÍCULA [CURS ] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA GUIA DE MATRÍCULA [CURS 2018-2019] ALUMNAT OFICIAL APROVAT EN LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA/ NO PRESENTATS [DURANT EL CURS 2017-2018] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA 1 INFORMACIÓ IMPORTANT El procés de matrícula

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals curs 15-16 Facultat de Comunicació Tipus d Estància: Erasmus / Intercanvi Bilateral Estudis Mobilitat internacional d àmbit Europeu/Mundial amb les quals

Más detalles

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT (centre privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i TOTS els centres públics amb ensenyaments gestionats amb GEDAC)

Más detalles

GUIA. D AUTOMATRÍCULA ALS ESTUDIS DE GADE I GECO FACULTAT D ECONOMIA I EMPRESA Universitat de les Illes Balears Curs Benvinguts!

GUIA. D AUTOMATRÍCULA ALS ESTUDIS DE GADE I GECO FACULTAT D ECONOMIA I EMPRESA Universitat de les Illes Balears Curs Benvinguts! GUIA D AUTOMATRÍCULA ALS ESTUDIS DE GADE I GECO FACULTAT D ECONOMIA I EMPRESA Universitat de les Illes Balears Curs 2011-2012 Benvinguts! 1 PROCÉS D AUTOMATRÍCULA Automatrícula per a tots els alumnes que

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB)

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Un cop formalitzada la matrícula a l Escola de Doctorat has de seguir les següent passes:

Más detalles

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos Contingut: informació financera i comptable de més d un milió d empreses espanyoles. Conté informació d un període de 10 anys. Inclou un software d'anàlisi financera que permet fer informes, comparar grups

Más detalles

EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS

EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS Situacions personals que permeten gaudir de bonificació o beca sobre els preus oficials de la matrícula. - Els estudiants de nou ingrés heu de portar la documentació

Más detalles

MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC

MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC Gestor d incidències ES PRIORITZARAN LES INCIDÈNCIES REBUDES A TRAVÉS D AQUESTA APLICACIÓ ÍNDEX 1. ACCÉS AL GESTOR D INCIDÈNCIES... 1 Des de la

Más detalles

REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS

REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS 2016-2017 I. MATRÍCULA D ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS DATES I HORARI DE MATRICULACIÓ Els estudiants de nou accés podran matricular-se seguint el calendari determinat

Más detalles

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ Curs 2016 2017 DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS i CAS: Fotocòpia del llibre de família (menors de 18 anys). Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor (menors de 18 anys). Fotocòpia del

Más detalles

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT 2016-18 ÍNDEX Característiques del batxillerat. El currículum de batxillerat a l institut d AURO. Escollir bé, millora les opcions de futur. Cinc raons per fer batxillerat

Más detalles