Del 10 de SETEMBRE al 20 de SETEMBRE de 2013.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Del 10 de SETEMBRE al 20 de SETEMBRE de 2013."

Transcripción

1 Benvolgudes famílies, COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Us adjuntem el resum de les activitats extraescolars previstes per al proper curs , juntament amb una sèrie informacions que són d interès per a tothom. També informar-vos que les activitats extraescolars per als alumnes de P3 es programaran pel mes de gener, a excepció de l activitat de FUNKY que aquest any s ofereix també al grup de P3 a partir d octubre. El termini per a realitzar les inscripcions serà: Del 10 de SETEMBRE al 20 de SETEMBRE de Ho heu de fer omplint el formulari que trobareu al següent enllaç: 1BYlk0anc3YThUY1E6MA Heu de fer una inscripció per a cada activitat que vulgueu realitzar. Un cop feta la inscripció heu de fer el pagament corresponent a la MATRÍCULA de l activitat en concret. Al full adjunt us fem arribar els NOUS CODIS per a poder-los realitzar. UN COP TANCADES LES INCRIPCIONS, US INFORMAREM DE QUAN CAL FER EL PAGAMENT TOTAL DE L ACTIVITAT Les activitats començaran a partir del dia 30 de setembre de 2013.

2 INFORMACIONS A TENIR EN COMPTE: 1. La Comissió es reserva el dret, abans de l inici de les activitats de fer canvis en els dies escollits o d anul lar-les, si calgués, per número de places o per causes alienes, evidentment sempre abans consultant-ho i informant-ho a les famílies. 2. Els dies que hi ha programats per a realitzar les activitats son els que s han organitzat en previsió de que tothom que vulgui hi tingui cabuda, i no es poden canviar. 3. Us informem dels dies, però a l hora de fer al inscripció no ens l heu d especificar, quan organitzem els grups i abans de començar les classes, se us informarà de quin es el dia que el vostre fill/a realitzarà l activitat, SEMPRE S ORGANITZARÀ per a que no li coincideixi amb qualsevol altra activitat que realitzi, si s hagués d anul lar per altres causes us ho comunicaríem abans de l inici de les activitats. 4. Quan feu la inscripció, no us deixeu cap dada, i assegureuvos que un cop realitzada el formulari us diu ok. 5. Finalment recordar-vos que un cop hàgiu fet la inscripció NOMÉS HEU DE REALITZAR EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA, el pagament de la resta JA US INFORMAREM QUAN L HEU DE FER. Us agraïm per avançat, la vostra col laboració. Moltes gràcies a tothom. COMISSIÓ D EXTRAESCOLARS.

3 GUITARRA COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Descobrint la música des de l instrument Activitat realitzada per Xavier Repilado, professor de guitarra i creador del projecte PLAYBEAT. - Destinada als nens i nenes de 1er fins a 6è de primària. - Els grups seran de com a màxim 9 nens/nenes. - És realitzarà un dia a la setmana al migdia. (dimecres o divendres) - L activitat tindrà una durada d octubre a maig. PREU: 150 tot el curs (octubre a maig) Amb guitarra inclosa de regal per a cada nen/a. L activitat està centrada en l aprenentatge de la guitarra de forma divertida i motivadora, a l hora que es fan tallers amb altres instruments com per exemple el piano, la guitarra elèctrica, la percussió, el cant, etc... Així els nens i nenes tenen l oportunitat de descobrir diversos instruments.

4 COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCACS Activitat realitzada pel CLUB D ESCACS SALT I GIRONA ( amb monitors homologats per la Federació Catalana d Escacs així com personal tècnic divers. Destinada als nens i nenes de 1er fins a 6è de primària. Els grups seran de com a màxim 10 nens/nenes. És realitzarà un dia a la setmana al migdia. L activitat tindrà una durada d octubre a maig. PREU: 80 tot el curs (octubre a maig) L any passat vam començar amb aquesta activitat que alhora va sorgir de la proposta d uns pares, el resultat ha estat molt i molt positiu tant pels alumnes, escola, pares i el mateix Club d Escacs. Recordem que l activitat la realitza el Club d Escacs de Salt i Girona que amb una experiència al capdavant de la formació a la província de Girona i el valor educatiu que tenen els escacs, pot ser molt profitosa per als nens i nenes.

5 COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS DIBUIX Activitat realitzada per l Esther Moreno Garcia, professional llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. - Destinada als nens i nenes de P4 fins a 6è de primària. - Els grups seran de 10 nens/nenes. - És realitzarà un dia a la setmana al migdia. - L activitat tindrà una durada d octubre a maig. PREU: 140 tot el curs (octubre a maig) Aquest taller artístic de dibuix pretén que des de l experimentació artística, la creativitat i el joc els alumnes adquireixin habilitats que incideixin de manera positiva en el seu desenvolupament global. Es vol estimular la curiositat, l experimentació, potenciar les ganes de conèixer, d investigar les possibilitats dels materials... Aprendre a expressar-se plàsticament implica fomentar la imaginació, la capacitat de reflexió i crítica, desenvolupar el sentit de l observació, i adquirir habilitats tècniques. El taller serà un espai de interacció, bona convivència, gaudi i divertiment per a tots els participants.

6 S adaptarà el recorregut curricular del taller a cada grup/edat. Estimulant les primeres descobertes dels més petits i guiant-los en el seu interès creixent de manera que els permeti plasmar creativament el que veuen, senten i imaginen. Així com, ajudar als més grans a projectar, reflexionar i desenvolupar la seves habilitats artístiques. Faran treballs individuals, i també en grup (per ex. murals) Observaran del natural, de fotografies i altres dibuixos, així com obres d artistes coneguts. Utilitzaran la memòria, la imaginació. S explicaran contes i històries, escoltaran música i els alumnes crearan amb el què els suggereix... Utilitzar tècniques seques com llapis de grafit de diferents dureses, llapis de colors, carbonets, pastels, rotuladors... El taller se sosté en el dibuix, però la seva introducció, sobre tot en el grup dels més petits, serà també barrejant-lo amb el collage. Es treballaran conceptes com el punt, la línia; continu/ discontinu; ondulacions/ ratlles... Aniran coneixent la relació entre les mides, l espai (buit/ple) i la perspectiva en els de més edat. S intercalarà el dibuix amb el concepte del volum. S utilitzaran materials com paper, cartolines, cartró, fotografies, material de reciclatge i es treballaran les formes geomètriques. S introduirà el concepte del volum en el dibuix a partir de plantilles i formes geomètriques que aniran de les construccions/dibuixos més simples a més complexos en funció de l edat. Aprendre com dibuixar persones, animals. El retrat, reflectir les emocions... El color i la seva expressivitat seran també part fonamental de les sessions. S estudiarà els colors primaris, complementaris, colors clars i foscos, freds i calents, gammes de colors, la composició... Coneixeran artistes de diferents èpoques (Van Gogh, Klee, Calder, Goldsworthy...), el seu corrent estètic, tècniques que utilitzaven, etc. I faran la seva versió d alguna obra coneguda que es mostrarà/ explicarà a la sessió corresponent del taller. El seu medi i entorn cultural, així com el ric patrimoni de la nostra àrea també seran temes a partir dels quals faran creacions a l aula.

7 FUNKY-JAZZ COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Activitat realitzada per AVANÇA Escola de ball ( AVANÇA ofereix als nens i nenes, l educació i la descoberta del propi cos i la postura a través del moviment juntament amb una música atrevida i moderna per a ells i elles. Un aprenentatge artístic, creatiu i cultural per tot els nens i pares que ho desitgin pels seus fills. - Destinada als nens i nenes de P3 fins a 6è de primària. - Els grups seran de com a màxim nens/nenes. - És realitzarà un dia a la setmana a la tarda (17:00 18:00). Dilluns: P3-P4 Dimarts: 1er-2on Dimecres: P5 Dijous: 3er-4art Divendres: 5è-6è L activitat tindrà una durada d octubre a maig. PREU: 140 tot el curs (octubre a maig) ATENCIÓ: Sobre aquesta activitat, us informem que, si hi hagués més demanda que oferta, s intentarien organitzar grups simultanis, si no fos possible, llavors tindrien prioritat els alumnes que ja van realitzar l activitat l any passat i els germans.

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

El termini per a realitzar les inscripcions serà: Del 16/08/2017 al 02/09/2017 (ambdós inclosos)

El termini per a realitzar les inscripcions serà: Del 16/08/2017 al 02/09/2017 (ambdós inclosos) Benvolgudes famílies, COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017 2018 Us adjuntem el resum de les activitats extraescolars previstes per al proper curs 2017-2018, juntament amb una sèrie informacions

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES QUÈ US OFERIM? Els primers anys de vida del nen són crucials, ja que el cervell es troba en procés de formació i desenvolupament en

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

El termini per a realitzar les inscripcions serà: Del 13/07/2018 al 25/07/2018 (ambdós inclosos)

El termini per a realitzar les inscripcions serà: Del 13/07/2018 al 25/07/2018 (ambdós inclosos) Benvolgudes famílies, COMISSIÓ D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018 2019 Us adjuntem el resum de les activitats extraescolars previstes per al proper curs 2018-2019, juntament amb una sèrie informacions

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats

GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats Amb un número determinat de multicubs, per exemple 12 es demana a alumnat que els enganxin formant un

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

L Artista, escola d art, està dedicada

L Artista, escola d art, està dedicada El Centre de l Artista, fundat l any 1988, està situat en el barri de Gràcia de Barcelona. Es un espai de formació, creació, recerca personal i restitució del benestar a través de tres àrees d acció: Art,

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL AMPA CIP Xarau Curs 2017/18 ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL ANGLÈS Dt de 16 30 a 17 30 h P4-P5 110 /trimestre Els nens i nenes s habituen a escoltar i parlar en anglès reconeixent

Más detalles

CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic

CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic De l 1 al 3 de juliol de 2015 15 hores lectives PRESENTACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL CURS El present curs d estiu pretén oferir una visió àmplia de

Más detalles

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Cervelló Curs 2010-2011 Les activitats que es duran a terme a l escola es divideixen en tres blocs diferents que són:

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol Sala: Saber aplicar diferents tècniques i tàctiques de

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Activitats de Primavera

Activitats de Primavera Activitats de Primavera Presentació Des de la Fundació Catalana de l Esplai us presentem una proposta d activitats d hivern adaptada a les necessitats i característiques d aquest període de vacances: El

Más detalles

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA 2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA PRESENTACIÓ Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l objectiu de crear i incentivar espais de debat,

Más detalles

ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL

ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL ACTIVITATS EDUCATIVES CONDUÏDES PER ARTISTES I EDUCADORS D ART ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL Experimentem amb l ART c/ Torrijos, 68 08012 Barcelona Tel. 93.217.18.77 inscripcions@experimentem.org

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET FULL PROFESSORAT B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET OBJECTIUS - Conèixer i utilitzar alguns dels principals cercadors d Internet. - Planificar i delimitar l objectiu de la cerca. EXPLICACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Más detalles

Programació d una acció formativa

Programació d una acció formativa Programació d una acció formativa Índex de continguts Elaboració de la programació. 2 Programació de les sessions 3 Activitats d avaluació previstes. 5 Elements de l avaluació contínua. 6 Materials docents.

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

1. Posa, al lloc corresponent del dibuix, indicant-les si cal amb una fletxa, les lletres corresponents als següents noms:

1. Posa, al lloc corresponent del dibuix, indicant-les si cal amb una fletxa, les lletres corresponents als següents noms: TALLER + VISITA GUIADA Tècnica de la imatge ESO i Batxillerat Hem utilitzat, a l espai 1, càmeres fosques. Mirarem de reflectir en aquest full el que hem entès de la seva estructura i del seu funcionament.

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

EL BUTLLETÍ. Diada de la cooperació i la festa de la Primavera. dissabte. abril

EL BUTLLETÍ. Diada de la cooperació i la festa de la Primavera. dissabte. abril ABRIL 2012 EDITAT PER L AMPA DE L ESCOLA TAULA RODONA EL BUTLLETÍ Diada de la cooperació i la festa de la Primavera concurs de titelles vindran 2 membres de Pallassos Sense Fronteres que ens explicaran

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

PROGRAMA DE VISITES ESCOLARS

PROGRAMA DE VISITES ESCOLARS PROGRAMA DE VISITES ESCOLARS CURS 2017-18 Departament de Didàctica visitas@catedraldemallorca.org QUÈ OFERIM? Conèixer la història, la cultura, l art i la simbologia de la Seu i del Museu Diocesà és l

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2017-2018 Sant Celoni i la Batllòria Educació Infantil Educació Primària ESO 2 GUIA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 04 - ESCOLA JOSEP PALLEROLA I ROCA 06 - ESCOLA MONTNEGRE 07

Más detalles

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 17-18 H 18-19 H 19-20 H 20-21 H 21-22 H 22-23 H 23-24 H Aleví A Aleví B Aleví C A B Benjamí A Benjamí B Benjamí C Pre-benjamí

Más detalles

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CURS ESCOLAR 2017-2018 ORGANITZA: ÍNDEX PRESENTACIÓ OBJECTIUS PLANNING ACTIVITATS ROBA ESPORTIVA A CONÈIXER! INSCRIPCIONS ACTIVITATS PRESENTACIÓ 8è

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL 1. COM HEM PLANTEJAT L E+S? El projecte es va presentar inicialment al Claustre de professors i seguidament a la Comissió de l Escola Verda de professors i d alumnes. Després

Más detalles

El gran joc de la vida saludable

El gran joc de la vida saludable Instruccions Material Plantilles del menjaclosques i l ocellet, tisores i un paquet amb quatre retoladors per pintar les figures. Això és el que heu de fer Heu de pintar el full imprimible que conté dibuixos

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

EVOLUCIÓ DE LA VELOCITAT I LA FORÇA, EN FUNCIÓ DE L EDAT, L ESPORT I EL SEXE

EVOLUCIÓ DE LA VELOCITAT I LA FORÇA, EN FUNCIÓ DE L EDAT, L ESPORT I EL SEXE EVOLUCIÓ DE LA VELOCITAT I LA FORÇA, EN FUNCIÓ DE L EDAT, L ESPORT I EL SEXE Autores: Andrea Lopez i Laia Uyà Curs: 1r ESO 1. INTRODUCCIÓ... 3 2. MARC TEÒRIC... 4 LA FORÇA... 4 LA VELOCITAT... 4 3. HIPÒTESIS...

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

La Lluna, el nostre satèl lit

La Lluna, el nostre satèl lit F I T X A 3 La Lluna, el nostre satèl lit El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se

Más detalles

Repte presencial 2. Comerç just per a tots

Repte presencial 2. Comerç just per a tots Repte presencial 2 Comerç just per a tots ÍNDEX PRESENTACIÓ... 3 DESCRIPCIÓ DE LA SESSIÓ... 3 1. Títol de l activitat... 3 2. Activitat... 3 3. Objectius... 4 4. Materials que hem d emprar... 4 5. Temps

Más detalles

FULL INFORMATIU. Curs Número 1, juliol Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que vulgueu resoldre.

FULL INFORMATIU. Curs Número 1, juliol Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que vulgueu resoldre. 1. EQUIP DIRECTIU FULL INFORMATIU Número 1, juliol 2017 L equip directiu de l Institut està format per: Xavier Tresserra Barba, director Manel Navarro Carrillo, cap d estudis Dolores Climent Barber, cap

Más detalles

anglès activitats cursos i tallers

anglès activitats cursos i tallers anglès activitats cursos i tallers Cursos per a escolars Taller familiar fer una llibreta i etiqueta de regal Dissabte 18 de novembre. 10.00 a 12.30 h. Preu: 10 menors i 15 pares. Juguem en anglès I Nens

Más detalles

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq El màster universitari en Arquitectura t habilita per a l exercici professional de l arquitectura i el principal objectiu és aportar coneixements avançats

Más detalles

A què espereu, us hi apunteu?

A què espereu, us hi apunteu? BARCELONA 2015-2016 PER A INFANTS (de 7 A 13) PRESENTACIÓ Un any més, l AMTP de Barcelona us dóna a conèixer la seva oferta formativa. Aquest any oferint, com a novetat, que els més petits comencin la

Más detalles

La dansa. Aquest quadre es titula La dansa. Quines diferències observes entre les persones que hi apareixen? H. Matisse, La dansa (1910).

La dansa. Aquest quadre es titula La dansa. Quines diferències observes entre les persones que hi apareixen? H. Matisse, La dansa (1910). 1 La dansa Aquest quadre es titula La dansa. Quines diferències observes entre les persones que hi apareixen? H. Matisse, La dansa (1910). 10 Henri MATISSE (1869-1954) Se l considera el pintor de la natura

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació ETAPA/CICLE/NIVELL TEMPORALITZACIÓ MATERIAL AGRUPAMENT Primària/ CM/CS 3 sessions Pag. web Individual/grup petit 1. COMPETÈNCIES BÀSIQUES 1.Competències

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

Palabras para Julia. Palabras para Julia José Agustín Goytisolo ACTIVITAT: ENS POSEM A LA PELL DE... 3r ESO (Tutoria)

Palabras para Julia. Palabras para Julia José Agustín Goytisolo ACTIVITAT: ENS POSEM A LA PELL DE... 3r ESO (Tutoria) Palabras para Julia Història de la literatura cantada Serveis Educatius El Prat de Llobregat. INS Ribera Baixa_Pilar Ruiz Palabras para Julia José Agustín Goytisolo Julia Goytisolo y Paco Ibáñez -1990-

Más detalles

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Barcelona, Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, 9 i 10 de desembre de 2010 www.creativetourismnetwork.org Col labora: El turisme creatiu El Turisme

Más detalles

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS CURS 2016-2017 El que passa al món ens afecta a nosaltres...... i el que fem nosaltres afecta el món la Terra Lleida Sostenibilitat planetària Sostenibilitat local El nostre centre, més sostenible! Pensar

Más detalles

ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU VORAMAR

ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU VORAMAR ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU 2017 - VORAMAR PRIMERA SETMANA COMENÇA L AVENTURA Ara és el moment de tornar a l'illa d'ítaca on l'espera la seva dona Penèlope i el seu fill Telèmac. Ulisses abans d'endinsar-se

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

avaluació diagnòstica educació primària

avaluació diagnòstica educació primària curs 2016-2017 avaluació diagnòstica educació primària competència matemàtica Nom i cognoms Grup instruccions Aquesta prova consta de 5 activitats per fer en dues sessions diferents. En la primera sessió

Más detalles

GRAU DE NHD CURS

GRAU DE NHD CURS 1 GRAU DE NHD CURS 2018-19 INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE PRÀCTIQUES - AUTOMATRÍCULA La programació detallada de totes les assignatures (teoria, seminaris, tallers, pràctiques de laboratori,

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

Guia dels tallers de la campanya La Vida dels Jocs i les Joguines. Alternatives de consum responsable www.lavidadelesjoguines.org índex 1. Quines alternatives de consum responsable, de jocs i joguines

Más detalles

El tresor de la reina Elisenda

El tresor de la reina Elisenda EI 4 Treballem la geometria al claustre del Monestir de Pedralbes Curs 2013-2014 Repte matemàtic al claustre del Monestir de Santa Maria de Pedralbes per a L objectiu de l activitat és descobrir formes

Más detalles

TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE

TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE JOCS COOPERATIUS Joc popular i tradicional JOCS DE TAULA DIA SOBRE RODES Dinars mímics Setmana de l'ed. alimen tària l'activitat física MANUALITATS Tallers a l'hort DECORACIÓ

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu desenvolupament personal i social. Els experiments i activitats

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Quadern per a alumnes. EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r

Quadern per a alumnes. EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r Quadern per a alumnes EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r Índex Treball inicial i planificació a l aula Activitat de reflexió: 1. Per què anem a comprar? Activitat d informació: 2. On es pot anar a comprar?

Más detalles

Projecte: La Prehistòria

Projecte: La Prehistòria Projecte: La Prehistòria Els nens i nenes de la classe de 5è hem fet un projecte sobre la Prehistòria. L activitat ha tingut una duració d unes 25 sessions i s ha dut a terme durant el segon trimestre.

Más detalles

Ordinador Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art!

Ordinador Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art! Ordinador 1.2... Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art! SENSE POR! Com vas poder veure a la primera sessió l ordinador no és tan difícil de fer anar... Només cal paciència i pràctica. Així

Más detalles

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon Per fer la prova heu d acreditar la vostra identitat amb un d aquests documents originals: DNI - passaport - carnet de conduir - targeta de resident Aquest document ha d estar en un lloc visible al damunt

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA. CEE Montserrat Montero de Granollers Mail:

ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA. CEE Montserrat Montero de Granollers Mail: ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA CEE Montserrat Montero de Granollers Mail: a8069645@xtec.cat TGD/TEA Alteracions i dificultats de: 1. Socialització 2. Comunicació i Llenguatge 3. Anticipació

Más detalles

El preu de la xocolata

El preu de la xocolata presentació Es tracta d un joc per reflexionar sobre els intermediaris que participen del Comerç Internacional objectiu Prendre consciència de la desigual distribució dels beneficis i conèixer de forma

Más detalles

DOSSIER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AFA IE COSTA I LLOBERA

DOSSIER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AFA IE COSTA I LLOBERA DOSSIER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AFA IE COSTA I LLOBERA 2018-19 ÍNDEX NOVA! NORMATIVA INFANTIL ESO/BATXILLERAT ACTIVITAT FAMILIAR pàg.1 pàg. 3 pàg. 4 pàg. 8 pàg. 9 CALENDARI DE MATRICULACIÓ Les inscripcions

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 Educació Infantil Educació Primària ESO Sant Celoni i la Batllòria 2 GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 04 - ESCOLA MONTNEGRE 05 - COL LEGI COR DE MARIA 06 - ESCOLA

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Introducció Aquest document té per objectiu que el personal tècnic de la xarxa CATALUNYA EMPRÈN pugui dur a terme les comprovacions necessàries

Más detalles

INSTRUCCIONS CLICKEDU

INSTRUCCIONS CLICKEDU INSTRUCCIONS CLICKEDU Aquest és un petit manual d instruccions de la plataforma CLICKEDU que utilitzem a l escola per a la gestió acadèmica de l alumnat. Entreu al web de l escola: www.escolaxarxa.cat,

Más detalles

CURSOS DE NATACIÓ 66 67

CURSOS DE NATACIÓ 66 67 CURSOS DE NATACIÓ 66 67 NADONS / LLAR D INFANTS EDUCACIÓ INFANTIL NADONS, del 4t mes fins als 30 mesos Activitat amb la mare o el pare a l aigua. És l oportunitat ideal per introduir el nen/a en el medi

Más detalles

TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE

TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE JOCS COOPERATIUS Joc popular i tradicional JOCS DE TAULA Dia sobre rodes DINARS MÍMICS Diada de Sant Jordi diversitat cultural MANUALITATS Tallers a l'hort DECORACIÓ Tallers

Más detalles

Intercanvis lingüístics amb Alemanya

Intercanvis lingüístics amb Alemanya L Institut Manuel de Montsuar, en el marc del Projecte Comenius, organitza per vintè any consecutiu, un intercanvi lingüístic amb alumnes d Alemanya, que estudien la llengua espanyola com a matèria optativa

Más detalles

TRACTEM-NOS BÉ. Fem-lo! Volem un món millor? Guia per als alumnes de Primària. La violència no resol els conflictes, només en crea de nous.

TRACTEM-NOS BÉ. Fem-lo! Volem un món millor? Guia per als alumnes de Primària. La violència no resol els conflictes, només en crea de nous. TractemInosbé.GuiaperalsalumnesdePrimària La violència no resol els conflictes, només en crea de nous. Al escolaaprenemllengua,matemàtiques,i altrescosesimportants,peròsobretothem d aprendreaviureiatreballarjunts.

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles