Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Ajuntament de la Pobla de Vallbona"

Transcripción

1 BASES REGULADORES DE LES AJUDES PER A LA MOBILITAT DELS ESTUDIANTS D EDUCACIÓ POSTOBLIGATÒRIA, CURS ESCOLAR 2017/2018 PRIMERA.- OBJECTE Les presents bases tenen per objecte regular les ajudes individualitzades de mobilitat als estudiants d educació postobligatòria, destinades a finançar parcialment el cost de desplaçament d aquells estudiants que cursen estudis fora del terme municipal de la Pobla de Vallbona, degut a la manca d oferta docent en aquest municipi respecte dels estudis que realitzen. SEGONA.- DESTINATARIS DE LES AJUDES 1. Els beneficiaris de les ajudes seran les persones físiques que es troben matriculades i realitzant els estudis objecte de les presents ajudes. 2. Els beneficiaris han d estar cursant estudis homologats pel Ministeri d Educació, Cultura i Esport, durant el curs 2017/2018. Seran objecte de subvenció els estudis universitaris, de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior. S exceptuen en qualsevol cas, els estudis corresponents al tercer cicle, postgrau (màster, doctorat) o especialització dels estudis superiors. TERCERA.- REQUISITS DELS BENEFICIARIS 1. Estar empadronat al municipi de la Pobla de Vallbona, al menys un any abans de la convocatòria de les presents bases. 2. Estar matriculat en el curs 2017/2018; a. En el cas d estudis universitaris, quan siga possible, caldrà estar matriculat en un mínim de 36 crédits. 3. Haver aprovat en el curs 2017/2018 un mínim de crèdit o assignatures: a. Estudiants universitaris: al menys un 50 % dels crèdits matriculats. b. Estudiants de batxiller, cicles i FPB: al menys un 80% de les assignatures. 4. No estar incurs en cap de les prohibicions establertes a l article 13 de la Llei 38/2003, 17 de novembre, General de subvencions. 5. Que la renda de la unitat familiar no supere els següents umbrals de renda: Famílies de dos membres Famílies de tres membres Famílies de quatre membres Famílies de cinc membres Famílies de sis membres Famílies de set membres Famílies de huit membres , , , , , , ,00 A partir del huité membre s afegiran a la renda de la unitat familiar per cada nou membre computable. Als efectes de determinar la renda de la unitat familiar, es computaran com a membres de la unitat familiar, sempre que convisquen al domicili familiar: - El pare i la mare. - L alumne/a.

2 - Germans i germanes menors de 26 anys o majors d aquesta edat quan es tracte de persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial igual o superior al 33%, que convisquen al mateix domicili i sempre que no perceben cap tipus d ingressos. En el caso de divorç o separació legal dels pares, no se considerarà membre computable aquell que no convisca amb el sol licitant de l ajuda. No obstant això, i açò s aplicarà també en relació amb la viudetat del pare o de la mare, sí que tindrà la consideració de membre computable, en el seu cas, el nou cònjuge o persona unida per anàloga relació, encara que no es trobe legalitzada la seua situació com a parella de fet, la renda del qual s inclourà dins del còmput de la renda familiar. En el cas de custòdia compartida, se consideraran membres de la unitat familiar aquells que convisquen al domicili en el qual es trobe empadronat l alumne/a, per a això haurà de presentar acord o resolució per la qual s estableix el règim de custòdia compartida i certificat d empadronament. QUARTA.- DOCUMENTACIÓ Les persones sol licitants hauran d acompanyar a la sol licitud la següent documentació: - Instància de sol licitut d ajuda, segons model normalitzat. - Còpia del DNI o NIE de l alumne/a i del pare/mare o tutor, en el cas de menors d edat. - Còpia de les pàgines del llibre de família, relatius als membres de la unitat familiar. - Última declaració de la renda dels membres de la unitat familiar o autorització per poder consultar-la. - Acreditació de les circumstàncies sociofamiliars, tal com s estableix a la base sisena, apartat 3. - Fitxa de manteniment de tercers degudament complimentada. - Certificat, justificant o resguard de pagament de matrícula del curs 2017/2018 expedit pel centre. En estudis universitaris, en el cas d haver-se matriculat en un número inferior a 36 crèdits, caldrà aportar un justificant dels crèdits pendents per a finalitzar els citats estudis. - Justificant de les notes del curs escolar actual. - Factures o documents equivalents, amb eficàcia administrativa, de la despesa de la subvenció sol licitada. CINQUENA.- TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL LICITUDS El termini de presentació de sol licituds serà de 30 dies comptadors a partir del dia següent a la publicació de l extracte de la convocatòria de les presents ajudes al Butlletí Oficial de la Província de València. SISENA.- VALORACIÓ DE LES SOL LICITUDS L encarregada de la valoració de les sol licituds presentades serà la regidoria d educació i s ajustarà als següents criteris:

3 1. Renda anual per càpita S entendrà per renda anual per càpita el resultat de dividir la renda familiar anual disponible entre el número de membres de la unitat familiar segons s indica en els paràgrafs següents i d acord amb la normativa que regula l Impost sobre la Renda de les persones físiques. La declaració de l Impost sobre la renda de les persones físiques, de la qual s extrauran les dades econòmiques serà la de l últim exercici presentat, i se computaran els imports continguts a les caselles referents a la base imposable general i base imposable de l estalvi. Quan el seu import siga negatiu, serà zero l import que es consigne a efectes del càlcul. Als efectes d aquesta subvenció, s entendran com a membres de la unitat familiar les persones que convisquen al domicili familiar, la qual cosa s acreditarà mitjançant el certificat de convivència. La renda anual per càpita calculada es valorarà d acord amb la següent taula: Renda per càpita Punts Fins a De 393,01 fins a De 786,01 fins a De 1.179,01 fins a De 1.572,01 fins a De 1.965,01 fins a De 2.358,01 fins a De 2.751,01 fins a De 3.144,01 fins a De 3.537,01 fins a De 3.930,01 fins a De 4.323,01 fins a De 4.716,1 fins a De 5.109,01 fins a De 5.502,01 fins a De 5.895,01 fins a De 6.288,01 fins a De 6.681,01 fins a De 7.074,01 fins a Més de

4 2. Distància del domicilio familiar al centre escolar Igual o inferior a 10 km: Superior a 10 km i igual o inferior a 20 km: 2 punts Superior a 20 km i igual o inferior a 30 km: 3 punts Superior a 30 km i igual o inferior a 40 km: 4 punts Superior a 40 km: 5 punts 3. Circumstàncies sociofamiliars La puntuació máxima a obtindre atenent a les circumstàncies sociofamiliars no podrà ser superior a 2 punts. Situació de desocupació o atur laboral del pare i de la mare i/o tutors, sense percebre cap dels dos prestacions o subsidis per aquest concepte. Condició de refugiat polític Fill/a de famílies monoparentals Condició de toxicòman, alcohòlic o reclús en un centre penitenciari, del pare o de la mare o tutors (per una o diverses d aquestes condicions) Familia nombrosa de qualsevol categoria Discapacitat física o psíquica d algun membre de la unitat familiar igual o superior al 33%. Orfe absolut Acreditació de les circumstàncies socio-familiars: - L acreditació de la situació de desocupació o atur laboral del pare i de la mare i/o tutors, sense prestacions, es realitzarà d ofici per aquesta administració. El fet de participar en aquesta convocatòria comporta l autorització expressa dels interessats per a la sol licitud per part d aquesta administració d aquestes dades. - La condició de refugiat polític s acreditarà mitjantçant la presentació de l original o còpia de la documentació facilitada pel Ministeri de l Interior. - En el caso de la circumstància familia monoparental, aquesta condició haurá de quedar fefaentment acreditada mijantçant el títol de familia monoparental, d acord amb el que s estableix al Decret 179/2013, de 22 de novembre, del Consell, pel qual es regula el reconeixement de la condició de familia monoparental en la Comunitat Valenciana; cas de no disposar d aquest carnet, la condició de familia monoparental també es podrà acreditar amb l aportació del llibre de familia i certificat de defunció en el cas de viduetat o sentència judicial ferma de separació o divorç i certificat municipal de convivència o informe dels serveis municipals, donat que la convivència de la mare o el pare solters, separats, divorciats o vidus, amb altra persona amb la qual mantinga una relació d afectivitat, encara que no estiga regularitzada, exclou la condició de familia monoparental i, en conseqüencia, els beneficis atribuïts a la mateixa. - La condició de toxicòman, alcohòlic o reclús s acreditarà mitjançant certificat del/la director/a del centre penitenciari o certificat acreditatiu expedit per un metge especialista. La puntuació prevista s aplicarà per cadascuna de les circumstàncies concurrents i per cadascú dels membres de la unitat familiar respecte al qual s acredite. - Per acreditar la condició de familia nombrosa haurà d aportar-se títol o carnet de familia nombrosa en vigor, o llibre de familia.

5 - La discapacitat dels alumnes, germans, dels pares o tutors s acreditarà mitjançant la corresponent certificació de reconeixement de grau de discapacitat, emesa per la Conselleria competent en matèria de benestar social. Així mateix, es podrà acreditar mitjantçant la corresponent tarjeta acreditativa de la condició de persona amb discapacitat emesa per l òrgan competent de la citada Conselleria. També podrá acreditar-se: a) Resolució de l Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) reconeguent la condició de pensioniste per incapacitat permanent total, absoluta o gran discapacitat. b) Resolució del Ministeri d Economia i Hisenda o del Ministeri de Defensa amb el reconeixement d una pensió de jubilació o retir per incapacitat permanente per al servei o inutilitat. - L orfandat absoluta s acreditarà mitjantçant el llibre de familia o certificat del Registre Civil. El valor en del punt serà el resultat de dividir el crèdit pressupostari existent per a la convocatòria d ajudes per la suma total de punts obtinguts per totes les sol licituds. La subvenció màxima a concedir a cadascún dels beneficiaris és de 200. SETENA.- INSTRUCCIÓ DEL PROCEDIMENT L òrgan competent per a la instrucció i resolució de l expedient serà la Junta de Govern Local. Una vegada evaluades les sol licituts, la regidoria d educació haurà d emetre proposta en la qual es concrete el resultat de l avaluació efectuada. L òrgan instructor, a la vista de l expedient, formularà proposta de resolució provisional, degudament motivada, que haurá de notificar-se i es concedirà un termini per a presentar al legacions. En el cas de no presentar-se aquestes al legacions, la proposta de resolució formulada es convertirà en definitiva. Examinades les al legacions presentades, si és el cas, pels interessats, es formularà una proposta de resolució definitiva, que haurà d expresar la relació de sol licitants als quals es concedeix l ajuda així com la cuantia de l ajuda per a cadascún d ells. Es farà constar, si és el cas, de manera expressa la desestimació de la resta de les sol licituds, amb expressió dels motius per a la mateixa. El termini màxim per a resoldre i notificar la resolució del procediment no podrà excedir de sis mesos, comptadors a partir de la publicació de la corresponent convocatòria. Transcurregut aquest termini les sol licituds s entendran desestimades per silenci administratiu. La resolució del procediment es notificarà als interessats d acord amb el previst als articles 40 i 45 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Es publicaran a més al tauler municipal d anuncis i a la web oficial de l Ajuntament de la Pobla de Vallbona. HUITENA.- CRÈDIT PRESSUPOSTARI I PAGAMENT DE LES AJUDES El pressupost destinat a finançar les presents ajudes ascendeix a ,00, amb el qual es finançarà el curs escolar 2017/2018, amb càrrec a la partida Subvencions concurrència ensenyança, del pressupost de l Ajuntament de la Pobla de Vallbona, de l any L abonament de les ajudes es realitzarà en un únic pagament. Quan el beneficiari haguera aportat junt amb la sol licitud, justificant d haver abonat sols pagaments fraccionats de la

6 matrícula o taxes administratives, serà requisit previ per a procedir a l abonament de la beca, que aporte justificant d haver fet efectius tots els pagaments fraccionats generats fins aquest moment. NOVENA- COMPATIBILITAT DE LES AJUDES Aquesta subvenció serà compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o ent públic o privat, nacional, de la Unió Europea o d organismes internacionals, sempre que la suma dels ingressos percebuts no supere el cost total de l objecte de la subvenció. DECENA.- OBLIGACIONS DELS BENEFICIARIS Els beneficiaris d aquesta subvenció tindran les obligacions que estableix l article 14 de la Llei General de Subvencions i la resta que resulten d aplicació d aquestes bases. ONCENA.- INCOMPLIMENT L incompliment de les obligacions derivades de la concessió de les ajudes, en els casos que estableix l article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, donarà lloc a la pèrdua total o parcial de la subvenció i al reintegrament de la mateixa en els termes establits en els capítols I i II del títol II de la llei abans nomenada.

Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Ajuntament de la Pobla de Vallbona BASES REGULADORES DE LES AJUDES PER A LA MOBILITAT D ESTUDIANTS D EDUCACIÓ POSTOBLIGATÒRIA. CURS ESCOLAR 2016/2017 PRIMERA- OBJECTE Aquestes bases tenen per objecte regular les ajudes individualitzades

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

Curs Summer School 2018

Curs Summer School 2018 L Ajuntament de Gandia, en col laboració amb el British School de Gandia, convoca 40 beques adreçades a l alumnat que residix a la nostra ciutat que desitge assistir al curs Summer School 2018, perquè

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I 1.- RECOMANACIONS Consulteu la compatibilitat i incompatibilitat d aquestes ajudes amb les beques MEC i de la Conselleria

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR 2018-2019 OBJETO Las presentes bases tienen como objeto conceder una ayuda para la compra de titulos de BONOMETRO para estudiantes residentes en Rafelbunyol,

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Ajuntament de la Pobla de Vallbona BASES REGULADORES PARA LA CONCESIÓN DE SUBVENCIONES PARA LA MOVILIDAD DE LOS ESTUDIANTES DE EDUCACIÓN POSTOBLIGATORIA, CURSO ESCOLAR 2017/2018 PRIMERA.- OBJETO Las presentes bases tienen por objeto regular

Más detalles

Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes CO L A R 2 0 S E 1

Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes CO L A R 2 0 S E 1 Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes C UR CO L A R 2 0 S E 1 SO 8-2 01 9 Información para la Preinscripción y Matriculación CRITERIOS DE VALORACIÓN

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer Convocatòria 2017 Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer 1. Dades de la persona sol licitant i titular del contracte de lloguer Nom i cognoms: Data de naixement: DNI/NIF/NIE: Autoritzo a consultar

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 22 de maig de 2017, del conseller d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d ajudes de menjador

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS 2018-2019 - CALENDARI: Presentació de sol licituds Llistat amb el barem provisional Reclamacions Llistat amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions Publicació

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 d agost de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar.

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar. BASES QUE REGULEN LA CONCESSIÓ D AJUTS PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES DEL SERVEI DE MENJADOR DE LES ESCOLES BRESSOL I LES ESCOLES D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D IGUALADA, CURS 2017/2018 1.Objecte i destinataris.

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2018, del conseller d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d ajudes de menjador

Más detalles

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera.

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera. Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs 2016-2017 de Tordera. L Ajuntament de Tordera, compromès amb el foment i

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de juliol de 2016, del conseller d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d ajudes de menjador

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2018, del conseller d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes individuals per al servei

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 17 de juny de 2015, de la consellera d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca la concessió d ajudes de menjador escolar en els centres

Más detalles

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat 4.- BASES REGULADORES PER A L ATORGAMENT D UNA SUBVENCIÓ SOBRE L IMPORT DE L IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES, CORRESPONENT AL DOMICILI HABITUAL, A AQUELLES PERSONES QUE SIGUIN TITULARS DE FAMÍLIA MONOPARENTAL

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS 2011-2012 CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ Del 2 al 13 de maig: presentació de les sol licituds. 20 de maig: publicació llistes

Más detalles

Bases i convocatòria d ajudes per a l adquisició de llibres de text d Infantil de segon cicle per al curs 2017/2018

Bases i convocatòria d ajudes per a l adquisició de llibres de text d Infantil de segon cicle per al curs 2017/2018 Bases i convocatòria d ajudes per a l adquisició de llibres de text d Infantil de segon cicle per al curs 2017/2018 L'Ajuntament de Dénia, per a garantir l'exercici del dret a l'educació dels estudiants

Más detalles

BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR.

BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR. Plaça Major, 2 08711 Òdena Tel.93 801 74 34 Fax 93 706 29 85 www.odena.cat odena@odena.cat BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL

Más detalles

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm. 25 17190 Tel. 972 23 83 88 lledoner@salt.cat www.salt.cat Escola Bressol Municipal El Carrilet Passeig Països Catalans, núm.1 17190 Tel. 972 23

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT BASES REGULADORAS PARA LA CONCESIÓN DE AYUDAS ECONOMICAS A ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS CON BECAS DE ESTUDIOS EN PROGRAMAS DE INTERCAMBIO INTERNACIONALES PARA EL CURSO 2016-2017 BASES REGULADORES PER A LA

Más detalles

ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS

ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS 1. OBJECTE Constitueix l objecte de la subvenció reduir les despeses que per a determinats col lectius implica la titularitat o l ús d un habitatge. 2. Els

Más detalles

BONIFICACIONS en factura d aigua

BONIFICACIONS en factura d aigua BONIFICACIONS en factura d aigua Llars amb 4 o més persones Els habitatges on convisquin 4 o més membres poden ampliar els trams del cànon de l aigua i els de les tarifes de consum a més d una reducció

Más detalles

AJUNTAMENT DE L ESTANY

AJUNTAMENT DE L ESTANY BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR CURS 2016-2017 1. Objecte de la convocatòria: L objecte de la convocatòria

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2017-2018 LLARS D INFANTS PÚBLIQUES I PRIVADES SUBVENCIONADES Publicació oferta provisional del places Presentació de les sol licituds Publicació de les llistes provisionals

Más detalles

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA La Federació de Lletres Falleres, i en el seu nom l Associació Cultural Falla Portal de Valldigna, amb el patrocini de Mandriladora Alpesa, i la col

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ÍNDEX Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 18/2018, de 10 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s aproven les bases reguladores per

Más detalles

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR Documentació obligatòria: Còpia del DNI, NIE o del passaport de l alumne/a o de la pàgina del llibre de família on figura.

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT

DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT Documentació identificativa (s'ha de presentar en tots els casos) Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne/a

Más detalles

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS Article 1- Fonament, naturalesa, objecte i àmbit. En ús de les facultats concedides

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT NORMAS POR LAS QUE EL AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT CONCEDE BECAS O AYUDAS DE LIBROS INDIVIDUALES PARA FAMILIAS CON NECESIDAD DE APOYO SOCIAL EN EL CURSO ESCOLAR 2013/14 Artículo 1.- Objeto de la convocatoria

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS.

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu

Más detalles

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016 PREINSCRIPCIÓ CURS 2016/2017 Termini de preinscripció Horari Lloc Del 4 al 18 de maig de 2016 Matins de 9.00 h a 13.30 h Escola Infantil Toninaina avinguda del Raiguer, s/n. Telèfon 971 502 989 Publicació

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord:

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: ANUNCI Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: PRIMER.- Aprovar les bases i convocatòria que regirà la concessió de

Más detalles

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA Preinscripció i matrícula curs 2018-2019 Ajuntament d Abrera Regidoria d Ensenyament Àrea de proximitat Àrea de proximitat Escola Josefina Ibáñez

Más detalles

Criteris d avaluació ajuts FI

Criteris d avaluació ajuts FI Criteris d avaluació ajuts FI Acord núm. 116/2017 del Consell de Govern pel qual s aproven els criteris d avaluació ajuts FI. Document informat favorablement per la Comissió de Recerca del Consell de Govern

Más detalles

NORMATIVA REGULADORA PER A LA CONCESSIÓ DE LES BEQUES PER A LES ESCOLES ESPORTIVES DE LA POBLA DE VALLBONA. CURS

NORMATIVA REGULADORA PER A LA CONCESSIÓ DE LES BEQUES PER A LES ESCOLES ESPORTIVES DE LA POBLA DE VALLBONA. CURS NORMATIVA REGULADORA PER A LA CONCESSIÓ DE LES BEQUES PER A LES ESCOLES ESPORTIVES DE LA POBLA DE VALLBONA. CURS 2016-17 PRESENTACIÓ DE SOL LICITUDS: DEL 20 DE SETEMBRE AL 20 D OCTUBRE DE 2016 Primera.

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT NORMAS POR LAS QUE EL AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT CONCEDE BECAS O AYUDAS DE LIBROS INDIVIDUALES PARA FAMILIAS CON NECESIDAD DE APOYO SOCIAL EN EL CURSO ESCOLAR 2016/17 Artículo 1.- Objeto de la convocatoria

Más detalles

Adreça: Mòbil: Telèfon:

Adreça: Mòbil: Telèfon: INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DNI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar. 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials:

ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar. 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials: ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials: a) Una còpia del DNI o NIE de l alumne, si en té. b) Una còpia del DNI o NIE del pare,

Más detalles

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases).

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases). COMPTE JUSTIFICATIU Subvenció per a la millora, rehabilitació i nova implementació d establiments comercials, de restauració, d oficines-serveis i d activitats tradicionals i artesania situats a peu de

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació:

Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació: PROPOSTA APROVACIÓ DE BASES DELS AJUTS PER A MATERIAL ESCOLAR I CONVOCATÒRIA PER AL CURS 2014-2015 Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació:

Más detalles

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA DE SUBVENCIONS COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA 1. DADES DE L ACTIVITAT SUBVENCIONADA Codi convocatòria Activitat subvencionada Cost de l activitat

Más detalles

AJUNTAMENT D ASCÓ (Ribera d Ebre)

AJUNTAMENT D ASCÓ (Ribera d Ebre) BASES REGULADORES DE SUBVENCIONS PER A LES PERSONES USUÀRIES DEL SERVEI D ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA ROASSA PRIMERA. FINALITAT Els Serveis d'assistència Domiciliària (SAD) són prestats principalment en el

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut Barcelona, 30 de

Más detalles

1. L import màxim individualitzat de l ajut per a l adquisició de llibres de text i material escolar serà de 350 euros.

1. L import màxim individualitzat de l ajut per a l adquisició de llibres de text i material escolar serà de 350 euros. BASES ESPECÍFIQUES QUE REGULEN LA CONCESSIÓ D AJUTS ECONÒMICS INDIVIDUALS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I DE MATERIAL ESCOLAR CORRESPONENTS AL CURS 2017-2018 Article 1.- Objecte de la convocatòria L objecte

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

C/ Sant Domenech, Llutxent telf fax

C/ Sant Domenech, Llutxent   telf fax BASES PER A LA CONCESSIÓ DE BEQUES DE FORMACIÓ DE PRÀCTIQUES FORMATIVES PER A JOVES, MODALITAT ESTUDIANTS, DINTRE DEL PROGRAMA LA DIPU ET BECA DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA. Les presents bases tenen com

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 20 de juny de 2013, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es convoca la concessió d ajudes de menjador escolar en els centres

Más detalles

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS DEPARTAMENT DE GESTIÓ TRIBUTARIA UNITAT DE RELACIONS AMB ELS CONTRIBUENTS Ref. ajuts ibi bases BASES PARTICULARS REGULADORES DELS AJUTS ECONOMICS A PERSONES AMB ESCASSA CAPACITAT ECONOMICA QUE ESTIGUIN

Más detalles

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions L aprovació de la Ley de modificación del sistema de protección a la infancia y a la adolescencia (Ley 26/2015, de 28 de julio, BOE del 29 de julio),

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 14 de juny de 2017, del conseller d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s estableixen, per a l any 2018, els terminis

Más detalles

Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució _06_2018 / Resolució _06_2018

Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució _06_2018 / Resolució _06_2018 BEQ003 Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució 7636 06_06_2018 / Resolució 7640 11_06_2018 Dades del centre educatiu m del centre educatiu Codi del centre educatiu Dades dels s beneficiaris

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

BASES REGULADORES ESPECÍFIQUES PER A L ATORGAMENT DE BEQUES D ESTUDI D IDIOMES DURANT DOS NIVELLS ACADÈMICS CONSECUTIUS

BASES REGULADORES ESPECÍFIQUES PER A L ATORGAMENT DE BEQUES D ESTUDI D IDIOMES DURANT DOS NIVELLS ACADÈMICS CONSECUTIUS BASES REGULADORES ESPECÍFIQUES PER A L ATORGAMENT DE BEQUES D ESTUDI D IDIOMES DURANT DOS NIVELLS ACADÈMICS CONSECUTIUS 1. OBJECTE I FINALITAT DE LES BEQUES L objecte d aquestes bases és regular la concessió

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA N.º 220 9 Patronat Provincial de Turisme de València Anunci del Patronat Provincial de Turisme de València sobre aprovació de la convocatòria i les bases reguladores d ajudes econòmiques destinades a municipis

Más detalles

CONVOCATORIA DE BECAS FACSA 2016

CONVOCATORIA DE BECAS FACSA 2016 CONVOCATORIA DE BECAS FACSA 2016 De acuerdo con el convenio firmado por FACSA y la Universitat Jaume I de Castellón el 28 de julio de 2016, FACSA convoca las becas FACSA para estudiantado de la UJI residente

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A L'ACCÉS A LA ESCOLA INFANTIL EL PARC PER AL CURS

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A L'ACCÉS A LA ESCOLA INFANTIL EL PARC PER AL CURS CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A L'ACCÉS A LA ESCOLA INFANTIL EL PARC PER AL CURS 2018-2019 1. OBJECTE I FINALITAT DE L'AJUDA La present convocatòria té per objecte desenvolupar, en règim de concurrència competitiva,

Más detalles

BASES REGULADORES DE CONCESSIÓ DE BEQUES D AJUDA A ESTUDIANTS D ESTUDIS SUPERIORS PER AL CURS 2017/2018

BASES REGULADORES DE CONCESSIÓ DE BEQUES D AJUDA A ESTUDIANTS D ESTUDIS SUPERIORS PER AL CURS 2017/2018 BASES REGULADORES DE CONCESSIÓ DE BEQUES D AJUDA A ESTUDIANTS D ESTUDIS SUPERIORS PER AL CURS 2017/2018 1. OBJECTE L objecte de la convocatòria és la concessió de beques d ajuda a estudiants de Lloret

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 8 d agost de 2018, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 de març de 2017, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a l alumnat que

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 18 de juny de 2018, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen, per al curs 2018-2019, les

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2018, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques salari lligades a

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut:

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut: FITXA DE PROPOSTA DE LA SEGONA CONVOCATÒRIA D AJUTS DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA), ENTRE ELS ESTUDIANTS DE

Más detalles