BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR."

Transcripción

1 Plaça Major, Òdena Tel Fax odena@odena.cat BASES REGULADORES DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIANTS QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR. 1.- Objecte És objecte d aquestes bases l atorgament d ajudes econòmiques per activitats per a les quals no existeixi centre públic de referència a la comarca -relacionades amb l ensenyament universitari / Formació Professional de grau superior adreçades a famílies en les circumstàncies que més endavant s especificaran, que estiguin incloses en el Padró Municipal d habitants del municipi. Per construir una societat culta i avançada, socialment cohesionada, inclusiva i competitiva econòmicament, cal posar els mitjans per aconseguir que els estudiants puguin iniciar, continuar i finalitzar l etapa educativa i en aquest sentit les administracions educatives ja estableixen cada curs, mesures per ajudar als estudiants d acord amb uns requisits que no sempre garanteixen l equitat i que, en determinats casos estableixen restriccions per raó del diferencial de rendiment acadèmic entre alumnes i més dels problemes derivats de la insuficiència dels ajuts, entre d altres. Per això l Ajuntament d Òdena hi vol contribuir facilitant a les famílies del municipi que tenen joves que puguin continuar els seus estudis una vegada acabada l etapa obligatòria gratuïta. 2.- Beneficiaris Poden ser beneficiaris dels ajuts econòmics fins a un import màxim de 400,00, els estudiants que estiguin empadronats a Òdena amb una antelació mínima d un any ininterromput a la data de la formulació de la corresponent sol licitud, que cursin els seus estudis en centres situats fora de la comarca de l Anoia i que aportin la documentació que més endavant s assenyala. 3.- Requisits a) Tenir menys de 26 anys en el moment de la formulació de la sol licitud. No obstant això, podran ser beneficiaris d aquests ajuts les persones que superin aquesta edat, sempre i quan acreditin estar en situació d atur en el moment de presentar la sol licitud. b) En cas de matrícula de nou accés (primer cop que es matricula l alumne) caldrà que es matriculi com a mínim el 50% de les matèries que formen part del primer curs. En cas de segon curs o posteriors matricular com a mínim el 50% de les matèries que conformen el curs i haver aprovat el 50% de les matèries que formen part del curs anterior, independentment del nombre de matèries matriculades.

2 c) Centres on es pot matricular: - Instituts públics on es s imparteixin el cicles formatius de grau superior. - En una de les 7 Universitats públiques de Catalunya, queda exclosa la UOC. d) No estar en possessió del títol acadèmic equivalent per al que s està sol licitant l ajut o que la matrícula correspongui a una retitulació universitària. e) Tenir un nivell de renda familiar mensual inferior a 707,70 (SMI) per als ajuts de 400,00 i inferior a 1.061,55 (SMI x 1,5) pels ajuts de 200,00 ; a efectes de còmput d aquesta renda per càpita dels membres de la unitat familiar, es descomptaran en tot cas els ingressos familiars afectats a pagament d hipoteca i/o lloguer corresponents a l habitatge familiar per l import del càrrec mensual de referència. f) Haver sol licitat la subvenció en temps i forma, segons s estableix en les presents bases. g) No estar el sol licitant en procediment de cobrament per via de constrenyiment de deutes contretes amb l Ajuntament d Òdena. h) No haver obtingut cap altre ajut a pel mateix concepte concedit per l ajuntament. 4.- Documentació a aportar i període de sol licitud El període de lliurament de la sol licitud serà des del dia 1 al 31 d octubre de 2017 ambdós inclosos. La sol licitud i la documentació que l ha d acompanyar, s hauran de presentar a l Oficina d Atenció al Ciutadà de l Ajuntament d Òdena (Pl. Major, 2 o C. Unió, 2), d acord amb el tot seguit requerit: - Relació de tots els membres que formen la unitat familiar de convivència, aportant còpia del DNI dels majors d edat, la qual serà contrastada per l Ajuntament amb certificat de convivència padronal a incorporar-se d ofici. Es consideraran membres de la unitat familiar de convivència computables de la família, el pare i la mare, el tutor o persona encarregada de la guarda i custòdia del menor, en el seu cas, el sol licitant, els germans solters menors de 25 anys i que convisquin en el domicili familiar a 31 de desembre de l any immediatament anterior a la convocatòria o els més grans d aquesta edat quan es tracti de persones amb discapacitat, així com els ascendents dels pares que justifiquin la seva residència al mateix domicili que els anteriors amb el certificat municipal corresponent. En el cas de sol licitants que constitueixin unitats familiars de convivència independents, també es consideraran membres computables el cònjuge o parella de fet així com els fills si n hi haguessin.

3 Plaça Major, Òdena Tel Fax odena@odena.cat En cas de divorci o separació legal dels pares, si existeix custòdia compartida seran computables els dos membres de la parella, si la custòdia no és compartida no es considerarà membre computable aquell dels dos que no convisqui amb el sol licitant de l ajut. Tindrà, no obstant, la consideració de membre computable, el nou cònjuge o parella de fet, si n hi hagués. - En cas de separació o divorci, fotocòpia de la sentència de separació o conveni regulador. En cas que estigui en tràmit, cal presentar un documents que acrediti aquesta situació (fotocòpia justificant la interposició de la demanda i/o document notarial). Així mateix, en cas que el pare/mare no passi la pensió d aliments corresponent s haurà de presentar la denúncia/demanda judicial acreditativa. - Rebut del lloguer i/o hipoteca de l últim mes. - Certificat, si escau, d estar en situació d atur. Cal demanar-lo al S.O.C. - Certificat, si escau, de la situació actual de prestació. Cal demanar-lo al S.E.P.E. (INEM) - Fotocòpia del títol corresponent en el cas d al legar ser família nombrosa - Fotocopia del títol corresponent en cas d al legar família monoparental. - Declaració jurada conforme no s obté cap altre tipus de renda que l aportada a l expedient de sol licitud d ajut i de notificació a l Ajuntament de qualsevol canvi de les dades declarades. - Justificant de la matrícula per al curs corresponent a la convocatòria 2017/2018, amb les condicions especificades a l apartat 3 d aquestes bases. En el cas que el sol licitant no s hagués matriculat abans de la finalització del termini per a la presentació de sol licituds, es presentarà una declaració responsable indicant els motius, havent-se de presentar el justificant en tot cas abans de l emissió de l informe emès pels Serveis Tècnics. - Document acreditatiu del compte bancari on es vol rebre l ajut d acord amb el model adjunt. - Expedient acadèmic del curs anterior a la data de la convocatòria quan correspongui. - Declaració responsable de no estar a cap dels supòsits de prohibició per ser beneficiari/ària de subvencions de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. - Declaracions d I.R.P.F, complertes, del darrer exercici fiscal, de totes les persones de la unitat familiar de convivència que estan obligades a fer-la. En el cas que els ingressos provinguin d una activitat diferent a la que es duia a terme en l exercici fiscal anterior, haurà d aportar les nòmines corresponents al nou lloc de treball. - En el cas de no estar obligats a presentar la declaració d I.R.P,F., els ingressos s han d acreditar amb algun dels documents següents: certificat d imputacions d AEAT, certificat de pensions, certificat d ingressos i retencions de l empresa o les empreses, certificat d OTG, renda mínima d inserció (RMI) i informe de vida laboral. Les persones de més de 65 anys no han de portar l informe de vida laboral. 5.- Import de l ajut

4 Aquests ajuts tenen la consideració de despeses públiques i l efectivitat de les mateixes queda condicionada a l existència de crèdit pressupostari suficient a l aplicació pressupostària a la qual l ajuntament ha destinat la quantitat màxima de ,00. En cap cas es podrà superar aquest límit. 6.- Criteris de valoració de les sol licituds 1.- Nivell de renda (Màxim 10 punts) (es valorarà la situació econòmica del sol licitant, atorgant la màxima puntuació al sol licitant amb la renda inferior, la resta es calcularà proporcionalment i per al càlcul proporcional es considerarà com a renda mínima l IPREM de cada exercici (532,51 /MES 2017), obtenint la puntuació màxima) 2.- Distància entre el lloc de residència habitual i el centre d estudis (Màxim 10 punts) (es tindrà en compte la distància existent calculada en quilòmetres, atorgant-se la puntuació màxima a aquell sol licitant que acrediti una distància superior, la resta es calcularà proporcionalment, es considerarà la distància màxima 55 km. obtenint la puntuació màxima). 3.- Per família nombrosa (Màxim 2 punts) (s atorgarà 1 punt per família nombrosa amb tres fills i 2 punts per famílies amb més de tres fills) 4.- Per família monoparental (Màxim 2 punts) (s atorgarà 1 punt per família monoparental general i 2 punts per a la família monoparental especial) 5.- Grau de discapacitat (Màxim 2 punts) (s atorgarà 1 punt per graus iguals o superiors al 33% i 2 punts per graus iguals al 55%, grau acreditat formalment pel sol licitant) 6.- Mitjana de l expedient acadèmic de la persona sol licitant. (Màxim 4 punts) Escala 0-10 RD 1125/2003 Transformació de Escala ECTS Punts qualificacions qualitatives No presentat 2.5 F 0 0-4,99 Suspès 2.5 F Aprovat/apte 6.0 C ,99 Notable 8.0 B Excel lent 9.5 A Matrícula d Honor 10.0 A+ 4 En cas d empat en la puntuació final resultant el criteri de desempat serà el següent: Primer.- Rendes familiars o personal més baixes Segon.- Les qualificacions acadèmiques més altes. La concessió de les beques serà per aquells estudiants que obtinguin la màxima puntuació en els apartats anterior, i la resta de forma proporcional. 7.- Procediment de valoració

5 Plaça Major, Òdena Tel Fax odena@odena.cat Una vegada presentades les sol licituds, aquestes seran examinades pels serveis administratius del departament de secretaria i, en cas que faltés qualsevol document, o la documentació presentada no fos completa i fos esmenable la mancança, es requerirà a l interessat per a que en el termini de deu dies comptadors a partir del dia següent al de la notificació esmeni la falta de documentació o bé la mancança esmenable. Si en el termini de deu dies no s atén el requeriment es considerarà que l interessat ha desistit de la seva petició, prèvia resolució corresponent de conformitat amb el que disposa l article 68 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Una vegada transcorregut el termini per a l esmena de la documentació en el cas que fos necessari, pels Serveis Tècnics d aquest Ajuntament s elaborarà el corresponent informe sobre l adequació i el compliment dels requisits en totes i cadascuna de les sol licituds. Aquestes sol licituds seran resoltes mitjançant acord de la Junta de Govern prèvia proposta de la Regidora d Educació. 8.- Acceptació de l ajut En el supòsit de concessió, l acceptació serà tàcita si el beneficiari no manifesta el contrari en el termini d un mes a comptar a partir del dia següent al de la notificació de l acord de concessió. El fet de participar en la convocatòria amb la prestació d una sol licitud per optar a la concessió de l ajut implica l acceptació d aquests bases. 9.- Control i seguiment de la subvenció La mera presentació de la sol licitud d ajut, comporta el coneixement i acceptació de les presenta bases i dels requisits establerts a la convocatòria. Una vegada atorgat l ajut, els beneficiaris tenen l obligació de comunicar a l Ajuntament qualsevol circumstància que modifiqui la situació inicial causant d haver obtingut l ajut, essent l ajut atorgat, en el supòsit que es modifiquin les circumstàncies, susceptible de revisió. L Ajuntament es reserva la potestat d investigar en qualsevol moment la situació del beneficiari de l ajut, a fi i efecte de comprovar que s està donant un ús adequat a l objecte de les presents bases. Les accions i omissions tipificades en la Llei General de Subvencions constitueixen infraccions administratives en matèria de subvencions i, seran sancionades de conformitat amb el procediment establert a la mateixa Revocació i reintegrament de les subvencions

6 L incompliment de les condicions fixades en les presents bases, així com qualsevol de les causes previstes a l article 37 de la Llei General de Subvencions, pot donar lloc a la revocació de la subvencions i reintegrament de les quantitats. Les quantitats que procedeixi reintegrar tenen la consideració d ingrés públic, i per tant es poden fer efectives mitjançant el corresponent procediment de constrenyiment Justificació i pagament El pagament de l ajut es farà efectiu mitjançant transferència bancària a partir d un mes de l acceptació tàcita i en el termini màxim de tres mesos Incompatibilitat amb altres beques o ajuts. No existeix, en principi, incompatibilitat amb altres beques o ajuts, llevat del cas de beques concedides per altres administracions públiques o ens privats, pels mateixos conceptes, l import de les quals superin, sumades, el 100% del cost de la matrícula o del cost del transport. Aquestes altres beques o ajuts s hauran de declarar, amb caràcter previ (Model Altres beques). Si fos el cas que, un cop atorgada la beca, es verifiqués que els beneficiaris haguessin percebut uns ajuts superiors al 100% del cost dels conceptes subvencions, hauran de retorna a l ajuntament d Òdena la diferència. Aquests ajuts són incompatibles amb els que les famílies puguin percebre dels Serveis Socials, del propi Ajuntament. Així mateix, no es concedirà cap tipus d ajut a les famílies que siguin deutors a la Hisenda Pública municipal per qualsevol concepte. Òdena 28 de setembre de La regidora d ensenyament Amparo Hernández Dengra

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer Convocatòria 2017 Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer 1. Dades de la persona sol licitant i titular del contracte de lloguer Nom i cognoms: Data de naixement: DNI/NIF/NIE: Autoritzo a consultar

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar.

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar. BASES QUE REGULEN LA CONCESSIÓ D AJUTS PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES DEL SERVEI DE MENJADOR DE LES ESCOLES BRESSOL I LES ESCOLES D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D IGUALADA, CURS 2017/2018 1.Objecte i destinataris.

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I 1.- RECOMANACIONS Consulteu la compatibilitat i incompatibilitat d aquestes ajudes amb les beques MEC i de la Conselleria

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

BONIFICACIONS en factura d aigua

BONIFICACIONS en factura d aigua BONIFICACIONS en factura d aigua Llars amb 4 o més persones Els habitatges on convisquin 4 o més membres poden ampliar els trams del cànon de l aigua i els de les tarifes de consum a més d una reducció

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge

El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge Mesa d Emergència de Catalunya Barcelona, 16 d octubre de 2017 A. Pèrdua de l habitatge. 1 objectiu 3 instruments Ajudar a les famílies amb sobreendeutament,

Más detalles

Curs Summer School 2018

Curs Summer School 2018 L Ajuntament de Gandia, en col laboració amb el British School de Gandia, convoca 40 beques adreçades a l alumnat que residix a la nostra ciutat que desitge assistir al curs Summer School 2018, perquè

Más detalles

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE LA INTEGRACIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT IGUAL O SUPERIOR AL 33% CONTRACTADES EN CENTRES ESPECIALS DE TREBALL, EXERCICI 2017. Fets

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 2017

CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 2017 CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 207. OBJECTE Regular els ajuts econòmics destinats a facilitar la participació dels infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú en les activitats

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

AJUNTAMENT DE L ESTANY

AJUNTAMENT DE L ESTANY BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR CURS 2016-2017 1. Objecte de la convocatòria: L objecte de la convocatòria

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

AJUNTAMENT DE MEDIONA

AJUNTAMENT DE MEDIONA BASES CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS ESCOLARS MUNICIPALS Definició i justificació: Des dels Serveis Socials Bàsics se ns planteja el repte d abordar la canviant situació econòmica en què ens trobem,

Más detalles

Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució _06_2018 / Resolució _06_2018

Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució _06_2018 / Resolució _06_2018 BEQ003 Sol licitud d ajut de menjador (segon període) Resolució 7636 06_06_2018 / Resolució 7640 11_06_2018 Dades del centre educatiu m del centre educatiu Codi del centre educatiu Dades dels s beneficiaris

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs )

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs ) PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs 2018-2019) RESOLUCIÓ El dia 11 d abril de 2018 es van convocar vint-i-nou

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 15/11/2013 Pàg. 1 de 9 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA DE NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

MANUAL. T-Mes bonificada per a persones en situació d atur

MANUAL. T-Mes bonificada per a persones en situació d atur MANUAL T-Mes bonificada per a persones en situació d atur Qui hi pot tenir accés? Les persones que compleixin un d aquests tres requisits: ATUR < SMI Percebre un subsidi per desocupació d un import inferior

Más detalles

DADES DE PRESTACIONS 2013

DADES DE PRESTACIONS 2013 ATUR / LÍMITS DE FOGASA / IT / IPREM / SMI IRSC / PENSIONS CONTRIBUTIVES / PENSIONS NO CONTRIBUTIVES / PRESTACIÓ FILLS A CÀRREC TOPALL PENSIÓ SEGURETAT SOCIAL BASES DE COTITZACIÓ [ATUR] [LÍMITS DE FOGASA]

Más detalles

L objecte d aquestes bases reguladores i convocatòria és la concessió d ajuts econòmics a:

L objecte d aquestes bases reguladores i convocatòria és la concessió d ajuts econòmics a: BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS ECONÒMICS PER A LA PARTICIPACIÓ DELS NENS /ES A LES ACTIVITATS D ESTIU 2012 ORGANITZATS PER A LES AMPES i ENTITATS ESPORTIVES La convocatòria

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS DEPARTAMENT DE GESTIÓ TRIBUTARIA UNITAT DE RELACIONS AMB ELS CONTRIBUENTS Ref. ajuts ibi bases BASES PARTICULARS REGULADORES DELS AJUTS ECONOMICS A PERSONES AMB ESCASSA CAPACITAT ECONOMICA QUE ESTIGUIN

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

BASES ATORGAMENT D AJUTS PER AL CASAL D ESTIU LA JONQUERA

BASES ATORGAMENT D AJUTS PER AL CASAL D ESTIU LA JONQUERA BASES ATORGAMENT D AJUTS PER AL CASAL D ESTIU 2015 - LA JONQUERA 1. DESCRIPCIÓ Donar ajuts indirectes individuals per minorar la quota mensual de pagament del Casal d Estiu de la Jonquera, per tal de facilitar

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS 2018-2019 - CALENDARI: Presentació de sol licituds Llistat amb el barem provisional Reclamacions Llistat amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions Publicació

Más detalles

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut Barcelona, 30 de

Más detalles

Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació:

Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació: PROPOSTA APROVACIÓ DE BASES DELS AJUTS PER A MATERIAL ESCOLAR I CONVOCATÒRIA PER AL CURS 2014-2015 Vista la proposta de la Regidora de Serveis Socials Rosa Duran i Villagrassa que es transcriu a continuació:

Más detalles

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA ESTUDIS DE GRAU I MÀSTER Acord número 98/2017 del Consell de Govern de 25 d abril de 2017, pel qual s aprova la modificació de la Normativa de Permanència

Más detalles

Bonificació per causes socials (atur)

Bonificació per causes socials (atur) El Col legi d Arquitectes de Catalunya, amb l objectiu de facilitar tant la nova col legiació com la permanència dels arquitectes col legiats, contempla un seguit de bonificacions sobre la quota aplicades

Más detalles

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR 2018-2019 OBJETO Las presentes bases tienen como objeto conceder una ayuda para la compra de titulos de BONOMETRO para estudiantes residentes en Rafelbunyol,

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA Reglament del Parlament: ARTICLE 8. DRETS ECONÒMICS I RÈGIM DELS DRETS 1. Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre

Más detalles

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA).

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). II PREMI CÀTEDRA FUNDACIÓ ASISA EN L ÀMBIT DE LA SALUT,

Más detalles

transicions educatives Curs 2018/2019

transicions educatives Curs 2018/2019 transicions educatives Curs 2018/2019 En què consisteix? Un programa d ajuts econòmics per finançar serveis municipals que contribueixin a ampliar les garanties de permanència i retorn al sistema educatiu

Más detalles

ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS

ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS ANNEX 2.- GENT GRAN i FAMÍLIES MONOPARENTALS 1. OBJECTE Constitueix l objecte de la subvenció reduir les despeses que per a determinats col lectius implica la titularitat o l ús d un habitatge. 2. Els

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

1. OBJECTE 2. FINALITAT

1. OBJECTE 2. FINALITAT ÍNDEX BASES ESPECÍFIQUES D ATORGAMENT DE SUBVENCIÓ PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ALS CENTRES EDUCATIUS DE CAMBRILS SUFRAGATS AMB FONS PÚBLICS, AFAVORINT L ACCÉS A FAMÍLIES

Más detalles

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Introducció Des de la Gerència de Serveis d Igualtat i Ciutadania i la Gerència

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadans. Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre

Guia per a entitats, empreses i ciutadans. Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre Guia per a entitats, empreses i ciutadans Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre DIPUTACIÓ DE GIRONA 15/02/2018 Introducció Tal i com s estableix a l article 14 de la

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS -18 Tarragona, 21 de març de Preinscripció -2018 Criteris de programació Variables per elaborar la programació

Más detalles

BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR

BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR 1. Objecte de la convocatòria: L objecte de la convocatòria és establir les

Más detalles

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut:

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut: FITXA DE PROPOSTA DE LA SEGONA CONVOCATÒRIA D AJUTS DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA), ENTRE ELS ESTUDIANTS DE

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

1. Objecte i finalitat de la subvenció

1. Objecte i finalitat de la subvenció BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA PER A L ATORGAMENT DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, A PROPIETARIS D HABITATGES DESOCUPATS O INTEGRATS AL PROGRAMA DE LA BORSA DE MEDIACIÓ I ARRENDATARIS

Más detalles

FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ

FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ ANUNCI de la convocatòria per a la concessió d ajuts econòmics a esportistes amb llicència de jugador per la FBCQ nascuts entre els anys 2004 i 2009, ambdós inclosos, i que

Más detalles

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA.

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. Fa pocs mesos la Tresoreria General de la Seguretat Social va posar en marxa el control del compliment, per part de les

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Resolució Per la qual s aprova l actualització de la puntuació definitiva de la borsa de treball de personal laboral temporal del Departament de Justícia,

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE LA BECA SOCIAL MODOLELL-CALDERÓ PER DOCTORAT UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA. Curs

CONVOCATÒRIA DE LA BECA SOCIAL MODOLELL-CALDERÓ PER DOCTORAT UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA. Curs CONVOCATÒRIA DE LA BECA SOCIAL MODOLELL-CALDERÓ PER DOCTORAT UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA Curs 2018-2019 D acord amb les condicions legals estipulades per l herència Modolell-Calderó,

Más detalles

Sol licitud d ajut social per al pagament de l Impost de Bens Immobles

Sol licitud d ajut social per al pagament de l Impost de Bens Immobles Sol licitud d ajut social per al pagament de l Impost de Bens Immobles (Període de presentació de sol licituds: de l 1 d abril al 30 de novembre) Registre d entrada Dades de la persona sol licitant (titular

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

CONVOCATÒRIA D AJUTS UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA ALS ESPORTISTES DEL CLUB NATACIÓ GRANOLLERS CURS

CONVOCATÒRIA D AJUTS UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA ALS ESPORTISTES DEL CLUB NATACIÓ GRANOLLERS CURS CONVOCATÒRIA D AJUTS UNIVERSITAT DE VIC UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA ALS ESPORTISTES DEL CLUB NATACIÓ GRANOLLERS CURS 2018-2019 D acord amb el conveni de col laboració signat entre la Universitat de

Más detalles

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa 35 ANNEX 1.4 Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval 2019 Promoció associativa 1 2 3 Partida pressupostària: 25.3385.489 transferències a entitats Import disponible: 13.200

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR

BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR BASES PER LA CONCESSIÓ D AJUTS A LES FAMÍLIES PER LA REALITZACIÓ D ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS, COLÒNIES, SORTIDES I MATERIAL ESCOLAR CURS 2017-2018 1. Objecte de la convocatòria: L objecte de

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Ajuntament de la Pobla de Vallbona BASES REGULADORES DE LES AJUDES PER A LA MOBILITAT DELS ESTUDIANTS D EDUCACIÓ POSTOBLIGATÒRIA, CURS ESCOLAR 2017/2018 PRIMERA.- OBJECTE Les presents bases tenen per objecte regular les ajudes individualitzades

Más detalles

Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada reservats a residents de la Val d Aran.

Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada reservats a residents de la Val d Aran. Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada 2011-2012 reservats a residents de la Val d Aran. Aquestos forfaits de temporada estan reservats a les persones que acreditin la

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA DE SUBVENCIONS COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA 1. DADES DE L ACTIVITAT SUBVENCIONADA Codi convocatòria Activitat subvencionada Cost de l activitat

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA Administració Local 2018-02806 Diputació de Tarragona Secretaria General ANUNCI El Ple de la Diputació de Tarragona, en sessió ordinària de 26 de gener de

Más detalles

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS

SEGONA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS I FORMA D'ACREDITAR-LOS DEPARTAMENT DE GESTIÓ TRIBUTARIA BASES PARTICULARS PER CONCEDIR AJUTS DESTINATS AL SUPORT I A LA PROMOCIÓ DE L ACTIVITAT EMPRESARIAL DE PERSONES FÍSIQUES O JURÍDIQUES DE CORNELLA DE LLOBREGAT DE NOUS EMPRENEDORS

Más detalles

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS Article 1- Fonament, naturalesa, objecte i àmbit. En ús de les facultats concedides

Más detalles

BEQUES PATROCINADES PER LA FUNDACIÓN REPSOL I EL CONSELL SOCIAL DE LA URV

BEQUES PATROCINADES PER LA FUNDACIÓN REPSOL I EL CONSELL SOCIAL DE LA URV BEQUES PATROCINADES PER LA FUNDACIÓN REPSOL I EL CONSELL SOCIAL DE LA URV Convocatòria curs 2017-18 BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA DE LES BEQUES Un dels reptes de les universitats és facilitar l accés

Más detalles

BASES PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS INDIVIDUALITZATS A LESCOLARITZACIÓ, CURS

BASES PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS INDIVIDUALITZATS A LESCOLARITZACIÓ, CURS BASES PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS INDIVIDUALITZATS A L ESCOLARITZACIÓ EN CONCEPTE DE LLIBRES DE TEXT, MATERIAL ESCOLAR I MATERIAL INFORMÀTIC PER SECUNDÀRIA. Curs 2014/15 BASES PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

Casal Benèfic Premianenc Circuit d entrada CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL

Casal Benèfic Premianenc Circuit d entrada CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL 1 ÍNDEX 1. Tipus de places 2. Elaboració de la llista d espera 3. Gestió de la llista d espera 4. Criteris d admissió 5. Criteris d exclusió 6. Criteris

Más detalles

Bases Reguladores Beques Activitats de Curs

Bases Reguladores Beques Activitats de Curs Bases Reguladores Beques Activitats de Curs Data d actualització 20/10/2014 Finalitat El Moviment de Centres d Esplai Cristians Catalans treballa per garantir l'accés de tots els infants i joves a les

Más detalles