Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i"

Transcripción

1

2

3 Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i familiars el dia del seu patró. Després de l angoixa patida per tots aquest any, quan les flames van amenaçar el poble de Sant Miquel i les famílies van veure tan de prop perillar les seves vivendes, animals i negocis, hem de celebrar que gràcies a totes les persones que lluitaren contra el foc i a Sant Miquel Arcàngel, que protegeix amb la seva espasa aquest poble i les seves gents, no hem tingut que lamentar grans pèrdues. Enguany a Sant Miquel tenim molt que celebrar i agrair. Per això ens ajuntarem, farem festa, esport, competicions, homenatges, concerts, torrades, jocs,. I tot el que la Comissió de Festes de Sant Miquel ens ha preparat perquè passem unes festes patronals molt animades. Una altra fita important d aquest any és la celebració del 50è aniversari de sa Colla de Balansat. Fita molt significativa i que posa en valor la feina feta per moltes persones al llarg de vàries generacions. Per això tots estam impacients per encetar aquesta programació festiva que sa Comissió de Festes com cada any, amb molta feina, alegria i bon humor, ens posa a l abast de tots perquè poguem gaudir d aquest dies tan especials, com són ses festes d un poble. Vull també aprofitar per agrair als veïns de Sant Miquel la instal lació de la carpa a la plaça, que ha estat possible amb les col laboracions de la gent del poble i que ajuda a garantir la celebració dels actes programats. Com alcalde i amic de la gent d aquest poble, em sento orgullós de celebrar un any més amb tots vosaltres aquestes entranyables festes. Molts anys i bons a tots!!

4 Anit passada ja hi érem i avui ja hi tornam a ser Amb s esperit de continuar sa feina ben feta que havien fet ses altres comissions, l any passat mos estrenàvem sa Comissió de Festes de Sant Miquel més jove. Es nostre objectiu era i és oferir una programació variada amb un ampli ventall de possibilitats per satisfer a totes ses generacions, sensibilitats i gustos. És per això que es nostre programa ja no només inclou concerts, sinó que feim tot un seguit de campionats esportius, xerrades culturals, xacotes i sopars populars, un festival de dança, una nit d humor, teatre, i molt més! D aquesta manera, Sant Miquel s omple de música, cultura, esport i bon ambient! Tot això no seria possible sense un equip que, tot i ser es més jove, està replet de gent preparada, responsable, compromesa i il lusionada per fer que ses festes des nostre poble no siguin unes més, sinó que siguin diferents i originals! A més, rebem suport i tot tipus de facilitats per part des negocis i comerços des poble i de fora poble que fan possibles ses Festes de Sant Miquel. Després de molts anys de lluitar-hi, enguany, per primera vegada comptarem amb una carpa que mos protegirà de ses tradicionals pluges de setembre que, per una banda, fan créixer es pebrassos, però per una altra mos obliguen a suspendre moltes activitats amb es cost econòmic i es desgast mental que això mos suposa. És per això que volem agrair a sa nova Associació de Vesins de Sant Miquel i a l Ajuntament de Sant Joan que ho hagin fet possible. Finalment, hi ha que dir que formar part i fer feina per sa Comissió de Festes suposa moltes hores de reunions, de cridades, de viatges, de tràmits i de feina. Però tot això es veu compensat quan veim sa gent ballar, riure i cantar! És una sensació de satisfacció i alegria indescriptible perquè es vertaders protagonistes de ses festes no són ningú altre que vosaltres, es poble de Sant Miquel! Gràcies per ajudarmos a créixer i a fer que ses Festes de Sant Miquel siguin un èxit! Molts anys i bons! Comissió de Festes de Sant Miquel

5

6 Per 50 anys més de ball pagès Enguany és un any important, fa 50 anys que va néixer Sa Colla de Balansat arran de les actuacions setmanals que es feien al pati de l església de Sant Miquel, i que encara perduren, durant els mesos d estiu, i per donar a conèixer el nostre folklore popular a les persones que visiten l illa durant aquests mesos. Aquestes actuacions periòdiques es feren per primera vegada l any 1965, segons la iniciativa del Sr. Toni Planells (Toni d en Planes) i del Capellà del poble de Sant Miquel, Don Toni. És per aquest motiu, que enguany l Associació Cultural de Sant Miquel ha preparat una sèrie d activitats per a celebrar el 50 ANIVERSARI d aquesta iniciativa que perdura i que ha propiciat que es mantingui en el temps part de la nostra cultura i tradicions. Volem agrair a totes aquelles persones que en algun moment d'aquests 50 anys han fet possible donar vida a aquesta colla, però sobretot a en Toni den Planes que tanta feina ha fet i tanta il lusió hi va posar. Agrair a l'ajuntament de Sant Joan de Labritja i al Consell Insular d'eivissa la col laboració i ajuda donada durant tots aquest anys i a la comissió de festes per haver tengut present aquest esdeveniment en el seu programa i per l'oportunitat d'expressar aquestes paraules. La gent, ballant, va animant-se: no ballar no pot ser. A ballar, entre el vent, sota el cel, els alegres fadrins de Sant Miquel! Marià Villangómez Molts anys i bons a tothom, Per 50 anys més Associació cultural Sant Miquel de Balansat.

7

8 FESTES PATRONALS DE SANT MIQUEL DE BALANSAT 2015 Dissabte 12 de setembre 18:00h Ballada al Pi de n Basuró (carretera Sant Miquel - Sant Mateu) a càrrec de la Colla de Balansat. 21:00h Gran Torrada Popular a la Plaça de Sant Miquel. Carn de Can Partit, vi de Sant Mateu, pa de Sant Miquel, all i oli de Can Rei i verdures i fruites de Mr. Chippy. Una vetllada amb sonades i cantades amb s Esquadra de Sant Agustí. (No es preparà carn per emportar). Divendres 18 de setembre 21:00h Campionat de ramer, al bar Can Sulayetas.

9

10 Dissabte 19 de setembre 10:00h Entrenaments de Compak Sporting a la Finca de n March. 20:00h Festa de celebració 50 aniversari Colla Balansat a la Plaça de Sant Miquel. La segona Colla més antiga d Eivissa compleix mig segle. Es farà una celebració multitudinària amb homenatges, ballades i la presència de totes les colles d Eivissa. Diumenge 20 de setembre 10:00h Campionat d Eivissa de Compak Sporting a la Finca de n March. 17:00h Festa Infantil a la Plaça de Sant Miquel. El Mag Albert es posa al servei dels més petits, dels joves, dels pares i dels nostres majors per fer un poc de màgia còmica! 19:00h Projecte Eiviciència a la Plaça de Sant Miquel. Amb aquest projecte veurem quina relació hi ha entre la química i la cuina amb experiments i exemples d allò més curiosos pels més petits!

11

12 Dimecres 23 de setembre 21:00 h Campionat de Tuti a la Cafeteria Es Pi Ver. Divendres 25 de setembre 20:00h Campionat de Futbolí al bar Can March. 21:30h Pregó inaugural de Festes. 22:30h Concert a càrrec de Sequoia Tree. 00:00h - 04:00h La Fiesta de los 80 amb DJ Javi Box i DJ Lost Angeles. Arriben a Sant Miquel artistes com Alaska, Loquillo, Héroes del Silencio, Hombres G, Mecano, Los Secretos, Radio Futura i molts més! Dissabte 26 de setembre 19:30h Festival Mare Nostrum al Port de Sant Miquel amb la participació de la Colla de Balansat i colles de Mallorca, Bagà i Castelló. 21:00h Concert a càrrec de Morning Drivers. 22:30h Concert a càrrec de Projecte Mut. 00:00h - 04:00h Continua la festa amb DJ Xicu Portas Live.

13

14 Diumenge 27 de setembre 10:30h Caminada Popular des del Camp de Futbol fins Benirràs i tornada. 14:00h Gran Paella Popular al Camp de Futbol de Sant Miquel. Diumenge de paella en família amb bon ambient i a un preu molt assequible! (No es prepararà paella per emportar). 20:00h Espectacle de Dança a càrrec del grup Bollywood Ibiza. Primera vegada que veurem un festival de dança al poble amb el millor de la dança hindú. Molt de ritme i molt de color! 21:00h Nit d Humor amb monòlegs de José Botó & Company. Per acabar la setmana no hi ha res com una nit de rialles amb l humorista del Club de la Comedia que ens acompañarà i ens farà riure com si no hi hagués demà!

15

16 Dimarts 29 de setembre 09:00h Gran repicada de campanes. 12:00h Missa solemne i processó a l església de Sant Miquel. 12:30h Ball pagès a càrrec de la Colla Balansat, orelletes i bunyols, a l església. 22:30h Concert a càrrec d Aires Formenterencs. Després de tants anys torna un grup que va protagonitzar l activitat musical a les Pitiüses per oferir-nos una nit de folklore i records que es reviuen. 00:00h Correfocs. Dissabte 3 d octubre 16:00h Campionat de Scrabble al Col legi Públic de Balansat. 18:00h Partit Solters vs. Casats al Camp de Futbol de Sant Miquel. 19:00h Xerrada al local de la 3ª edat de Sant Miquel a càrrec d Isidor Marí. Una personalitat històrica de la nostra illa i un referent en la nostra cultura torna a Sant Miquel per donar-nos una lliçó magistral de lèxic i paraules endèmiques! 21:30h Concert a càrrec de José Luis.

17

18 Diumenge 4 d octubre 10:00h Campionat de Balears de de Trial Clàssic i de Base i Campionat Pitiús de Trial al Port de Sant Miquel. 10:30h Missa solemne en honor als majors del poble. 12:00h Ball pagès a càrrec de "Sa Colla de Labritja", al pati de l església. 14:00h Dinar de la tercera edat al restaurant :00h Representació de l obra Es Garroters a càrrec del Grup de Teatre Es Cubells. Finalment i, com no podia ser d altra manera, acomiadam les Festes de Sant Miquel 2015 amb una mica d humor pagès! Moltes gràcies i molts anys i bons!

19

20 FIESTAS PATRONALES DE SANT MIQUEL DE BALANSAT 2014 Sábado 12 de septiembre 18: 00h Baile en el Pi d'en Basuró (carretera San Miguel - San Mateo) a cargo de la Colla de Balansat. 21: 00h Gran Torrada Popular en la Plaza de San Miguel. Carne de Can Partit, vino de San Mateo, pan de San Miguel, all i oli de Can Rey y verduras y frutas de Mr. Chippy. Una velada con sonadas y cantadas con "s'esquadra de Sant Agustí". (No se preparará carne para llevar). Viernes 18 de septiembre 21: 00h Campeonato de Ramiro, en el bar Can Sulayetas.

21

22 Sábado 19 de septiembre 10:00h Entrenamientos de Compak Sporting en la Finca de'n March. 20:00h Fiesta de celebración 50 aniversario Colla Balansat en la Plaza de San Miguel. La segunda Colla más antigua de Ibiza cumple medio siglo. Se hará una celebración multitudinaria con homenajes, bailes y la presencia de todas las Collas de Ibiza. Domingo 20 de septiembre 10:00h Campeonato de Ibiza de Compak Sporting en la Finca d en March. 17:00h Fiesta Infantil en la Plaza de San Miguel. El Mago Albert se pone al servicio de los más pequeños, los jóvenes, los padres y de nuestros mayores para hacer un poco de magia cómica! 19:00h Proyecto Eiviciència en la Plaza de San Miguel. Con este proyecto veremos qué relación existe entre la química y la cocina con experimentos y ejemplos de lo más curiosos para los más pequeños!

23

24 Miércoles 23 de septiembre 21:00 h Campeonato de "Tuti" en la Cafetería "Es Pi Ver". Viernes 25 de septiembre 20:00h Campeonato de Futbolín en el bar Can March. 21:30h Pregón inaugural de Fiestas. 22:30h Concierto a cargo de "Sequoia Tree". 00:00h - 04: 00h "La Fiesta de los 80" con DJ Javi Box y DJ Lost Ángeles. Llegan a San Miguel artistas como Alaska, Loquillo, Héroes del Silencio, Hombres G, Mecano, Los Secretos, Radio Futura y muchos más! Sábado 26 de septiembre 19:30h Festival Mare Nostrum en el Puerto de San Miguel con la participación de la Colla de Balansat y grupos de Mallorca, Bagà y Castellón. 21:00h Concierto a cargo de "Morning Drivers". 22:30h Concierto a cargo de "Projecte Mut". 00: 00h - 04: 00h Continúa la fiesta con DJ Xicu Portas Live.

25

26 Domingo 27 de septiembre 10:30h Caminata Popular desde el Campo de Fútbol hasta Benirràs y vuelta. 14:00h Gran Paella Popular en el Campo de Fútbol de San Miguel. Domingo de paella en familia con buen ambiente ya un precio muy asequible! (No se preparará paella para llevar). 20:00h Espectáculo de Danza a cargo del grupo "Bollywood Ibiza". Primera vez que veremos un festival de danza en el pueblo con lo mejor de la danza hindú. Mucho ritmo y mucho color! 21:00h Noche de Humor con monólogos de José Botó & Company. Para terminar la semana no hay nada como una noche de risas con el humorista del "Club de la Comedia "que nos acompañarà y nos hará reír como si no hubiera mañana!

27

28 Martes 29 de septiembre 09:00h Gran repique de campanas. 12:00h Misa solemne y procesión en la iglesia de San Miguel. 12:30h Baile payés a cargo de la Colla Balansat, orelletes y buñuelos, en la iglesia. 22:30h Concierto a cargo de Aires Formenterencs. Después de tantos años vuelve un grupo que protagonizó la actividad musical en las Pitiusas para ofrecernos una noche de folclore y recuerdos que se reviven. 00:00h Correfocs. Sábado 3 de octubre 16:00h Campeonato de Scrabble en el Colegio Público de Balansat. 18:00h Partido Solteros vs. Casados en el Campo de Futbol de Sant Miquel. 19: 00h Charla en el local de la 3ª edad de San Miguel a cargo de Isidor Marí. Una personalidad histórica de nuestra isla y un referente en nuestra cultura vuelve a San Miguel para darnos una lección magistral de léxico y palabras endémicas! 21:30h Concierto a cargo de José Luis.

29

30 Domingo 4 de octubre 10:00h Campeonato de Baleares de de Trial Clásico y de Base y Campeonato Pitiúso de Trial en el Puerto de San Miguel. 10:30h Misa solemne en honor a los mayores del pueblo. 12:00h Baile payés a cargo de "Sa Colla de Labritja", en el patio de la iglesia. 14:00h Comida de la tercera edad en el restaurante :00h Representación de la obra "Es Garroters" a cargo del Grupo de Teatro Es Cubells. Finalmente y, como no podía ser de otra manera, despedimos las Fiestas de San Miguel 2015 con un poco de humor pagès! Muchas gracias y molts anys i bons!

31

32

33

34

35

36

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos.

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. CÀNNABIS MÒDUL II ACTIVITAT 1 Fitxa 1.1 15 anys La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. La Agencia de Salud Pública de Cataluña

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

www.palmademallorca.es 010

www.palmademallorca.es 010 www.palmademallorca.es 010 Avís: Aquesta programació és susceptible de canvis. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les assenyalades amb el símbol, que són de pagament. Depósito legal: PM-765-2013

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.:

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.: ATENEU FAMILIAR Carrer La Pau 8 - Telèfon 93.640.03.56 - Sant Boi de Llobregat - Web.: www.ateneufamiliar.org SALUTACIÓ BONA FESTA MAJOR! La junta de l Ateneu Familiar ha preparat el programa de Festa

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

TORRENTE DE CINCA PROGRAMA DE FIESTAS NAVIDADES NOCHEVIEJA REYES MAGOS FIESTAS DE INVIERNO EN HONOR A SAN ANTONIO ABAD DURANTE LOS DIAS

TORRENTE DE CINCA PROGRAMA DE FIESTAS NAVIDADES NOCHEVIEJA REYES MAGOS FIESTAS DE INVIERNO EN HONOR A SAN ANTONIO ABAD DURANTE LOS DIAS TORRENTE DE CINCA PROGRAMA DE FIESTAS NAVIDADES NOCHEVIEJA REYES MAGOS FIESTAS DE INVIERNO EN HONOR A SAN ANTONIO ABAD DURANTE LOS DIAS 14-15-16 y 17 DE ENERO DE 2016 Saludo De La Comisión de Fiestas Y

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial!

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial! EVENTS ESPECIALS Dedicamos nuestro tiempo e ilusión a la organización de eventos especiales y celebraciones para una total satisfacción de nuestros clientes, ofreciéndoles diversión y felicidad a precios

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller de confección de Días 5, 6, 12 y 13 de Julio de 17:00 a 4 4 10

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

PRESENTEN. El Lluís i el Senyor Kandinsky. Il. lustracions d Òscar Julve

PRESENTEN. El Lluís i el Senyor Kandinsky. Il. lustracions d Òscar Julve PRESENTEN El Lluís i el Senyor Kandinsky Il. lustracions d Òscar Julve És divendres. A la sortida de l escola, el Lluís s acomiada del seu millor amic, el Xavier. Me n vaig corrents diu el Xavi. El seu

Más detalles

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 17-18 H 18-19 H 19-20 H 20-21 H 21-22 H 22-23 H 23-24 H Aleví A Aleví B Aleví C A B Benjamí A Benjamí B Benjamí C Pre-benjamí

Más detalles

Anna Sans, Helena Perez i Alícia Rosa. Projecte de 3r ESO 2n Quadrimestre CIÈNCIES NATURALS

Anna Sans, Helena Perez i Alícia Rosa. Projecte de 3r ESO 2n Quadrimestre CIÈNCIES NATURALS Anna Sans, Helena Perez i Alícia Rosa Projecte de 3r ESO 2n Quadrimestre SERIAL KILLERS CIÈNCIES NATURALS A la vostra sèrie trobareu molts exemples de comportaments relacionats relacionats amb la salut.

Más detalles

CANAL REUS TV

CANAL REUS TV CANAL REUS TV 19.04.2017 http://www.canalreustv.cat/noticies/professor-pedro-nueno-enceta-la-commemoracio-dels-10-anys-secot "Durant aquests 10 anys de crisi hem intentant ajudar amb la nostra experiència

Más detalles

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova 2085 alumnes (Infantil, Primària, ESO i Batxillerat). 1400 famílies aprox. Camp de futbol visitat cada setmana per

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h.

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h. CURSOS/ACTIVIDADES ENERO 2018 Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de 2 2 10 De 6 a 12 juegos 11:00 a 12:00 h. Taller manualidades

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

Intercanvis lingüístics amb Alemanya

Intercanvis lingüístics amb Alemanya L Institut Manuel de Montsuar, en el marc del Projecte Comenius, organitza per vintè any consecutiu, un intercanvi lingüístic amb alumnes d Alemanya, que estudien la llengua espanyola com a matèria optativa

Más detalles

Vida dies amb els seus cafès de bon matí

Vida dies amb els seus cafès de bon matí 38727 dies amb els seus mostrat una porta, i ells l han obert Tots plegats hem aconseguit oferir 38727 nits d allotjament mateix lloc, anar a la cuina i fer un bon cafè Hem crescut i ho hem fet pas a pas

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és?

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? En aquesta unitat aprenem a descriure les nostres activitats i a quedar amb algú. A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? La Mercè... La rifa

Más detalles

índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28

índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28 De l 11 al 20 de gener 3 índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 4 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28 Pròximes activitats 29 Diada ciclista

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Pilar Marí Torres Alcaldessa d Eivissa. Bon Nadal!

Pilar Marí Torres Alcaldessa d Eivissa. Bon Nadal! Un any més les festes de Nadal ens anuncien un nou començament. Vénen ara a la nostra memòria tots els records de l any que acaba i, al mateix temps, les noves metes i il lusions que hem posat en el futur.

Más detalles

Festes de Sa Coma i Son Curt

Festes de Sa Coma i Son Curt Festes de Sa Coma i Son Curt Del 14 al 17 d agost de 2014 Dissabte Sábado 09 19.00H Triangular de futbol sala benjamí/aleví / Triangular de fútbol sala benjamín/alevín Salutacions del Batle Agost és un

Más detalles

DIMECRES 27 D AGOST ENTRADA GRATUÏTA ALS POBLES D ALDOVER, XERTA I JESÚS L Ajuntament i la comissió de Festes no es fan responsables dels danys soferts a qualsevol persona dintre del recinte de la plaç

Más detalles

PROPOSTA DIDÀCTICA. Teresa Broseta i Toni Cabo. Supermara, superheroïna per sorpresa

PROPOSTA DIDÀCTICA. Teresa Broseta i Toni Cabo. Supermara, superheroïna per sorpresa PROPOSTA DIDÀCTICA Supermara, superheroïna per sorpresa Teresa Broseta i Toni Cabo Supermara, superheroïna per sorpresa FITXA DEL LLIBRE TÍTOL DE L OBRA:... AUTORA:... IL LUSTRADOR:... TÀNDEM EDICIONS

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Salut de la dona Dexeus ATENCIÓ INTEGRAL EN OBSTETRÍCIA, GINECOLOGIA I MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 5 AL 9 DE AGOSTO DE 2015

FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 5 AL 9 DE AGOSTO DE 2015 DOMINGO 2 de Agosto 10:00h. Tirada al plato en el campo de tiro La Creveta FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 5 AL 9 DE AGOSTO DE 2015 MIERCOLES 5 SAN SALVADOR 22:00h. Pasacalles acompañando a nuestras Reinas

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL Dels pericos, pels pericos Qui som Qui som? Seccions Deportives Espanyol es un Club deportiu que impulsat per l espanyolisme i mitjançant la participació en competicions esportives

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

EL NADAL. Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem de classe. Article per la revista escolar. Betlem i arbre de classe

EL NADAL. Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem de classe. Article per la revista escolar. Betlem i arbre de classe E d d d d l e e e e EL NADAL Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem i arbre de classe Betlem de classe Article per la revista escolar Els alumnes de 1r i 2n fan de reis per a Infantil i E.S.O..

Más detalles

INDICADORS BÀSICS. VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor

INDICADORS BÀSICS. VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor Aquest indicador recull el nombre de llicències de pesca recreativa en vigor a Menorca. Segons la llei que regula la pesca marítima, marisqueig i aqüicultura

Más detalles

Laura Juanes Llorens. Reina de les Festes 2014

Laura Juanes Llorens. Reina de les Festes 2014 Reina de les Festes 2014 Laura Juanes Llorens Estimat poble de Catadau: Aquest any tinc el plaer de ser la Regina de les nostres festes patronals; un desig que, com moltes xiquetes del poble des de menudes,

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

programaciófestes2011

programaciófestes2011 del 3 al 12 d agost programaciófestes2011 8 i 9 d agost Torneig d estiu Frontenis 19:00h-22:00h (Frontó Municipal) Concurs de Truc 17:00 h (Bar COHOCA) Organitza Cohoca Benifaió i Consell Agrari dijous

Más detalles

Aquest estiu, a les nostres places, el civisme és el millor joc

Aquest estiu, a les nostres places, el civisme és el millor joc Aquest estiu, a les nostres places, el civisme és el millor joc DEL 15 DE JUNY AL 14 DE SETEMBRE, PORTA ELS MÉS PETITS A APRENDRE A SER MÉS CÍVICS JUGANT! I LA VOLEM EN CONDICIONS Arriba l estiu, un temps

Más detalles

BELLVITGE GORNAL. carrer de França, 90. Districte Vi

BELLVITGE GORNAL. carrer de França, 90. Districte Vi Districte Vi BELLVITGE GORNAL Fem gran BELLVITGE! ACTE DE PRESENTACIÓ Dissabte, 15 de setembre, de 12 a 14 h A la plaça de la font del passeig de Bellvitge NOU CASAL Ermita BELLVITGE carrer de França,

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL º CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL TEMA 13 (tretze) CATALUNYA : LA NOSTRA COMUNITAT Nom i cognoms. 3r curs CATALUNYA Catalunya és la comunitat on vivim. La capital és la ciutat més important.

Más detalles

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia Ja fa molts dies que estàs treballant en el Treball de Recerca i és hora de valorar la qualitat de tota aquesta feina. L objectiu d aquesta valoració és que sàpigues fins a quin punt estàs seguint els

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES:

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES: Benvolguts pares i alumnes, Hem acabat un nou curs, i ara ens toca gaudir d un temps i d uns espais molt diferents d allò que hem estat fent fins ara. S ha acabat la rutina diària d anar a l escola i comencen

Más detalles

Calendari d activitats

Calendari d activitats Calendari d activitats GENER Dijous, 18 Roda de Premsa/Mitjans de comunicació Presentació del CD del Concert La Principal de La Bisbal en directe MARÇ Divendres, 16 Biblioteca Pere Caner Taula rodona La

Más detalles

ALGETECULTURA COMIENZO DE TEMPORADA

ALGETECULTURA COMIENZO DE TEMPORADA ALGETECULTURA COMIENZO DE TEMPORADA Muchas actividades en la programación municipal para animar el otoño. Abrimos la temporada con un magnífico recital de música medieval y renacentista a cargo de la agrupación

Más detalles

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H Abans de començar a seguir qualsevol pla d'entrenament és recomanable passar un reconeixement mèdic, per a descartar qualsevol problema que es puga derivar de la pràctica esportiva.

Más detalles

Del 20 al 24 de Agosto

Del 20 al 24 de Agosto Del 20 al 24 de Agosto Saludo del Alcalde Un año más las Fiestas en honor a San Bartolomé acuden, puntuales a su cita, alegrando a grandes y pequeños y dando un especial colorido a nuestra localidad.

Más detalles

PLANIFIQUEM UN HORARI SETMANAL D ESTUDI. Autor: jestiarte Font: https://www.slideshare.net/jestiarte/plade-estudi-personal-presentation

PLANIFIQUEM UN HORARI SETMANAL D ESTUDI. Autor: jestiarte Font: https://www.slideshare.net/jestiarte/plade-estudi-personal-presentation PLANIFIQUEM UN HORARI SETMANAL D ESTUDI Autor: jestiarte Font: https://www.slideshare.net/jestiarte/plade-estudi-personal-presentation ALGUNS ERRORS HABITUALS DELS ESTUDIANTS No tinc cap horari per a l

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

PLANTADA DE PRIMAVERA. Ada,Alba i Ariadna

PLANTADA DE PRIMAVERA. Ada,Alba i Ariadna PLANTADA DE PRIMAVERA Ada,Alba i Ariadna SUMARI Què és Agenda 21? Perquè hem creat aquesta comissió Què fem a Agenda 21? Plantada de primavera Hort al terrat De més petits a més grans participant per a

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima BARCELONA Cuida t en família pel Pont de la Puríssima Santa Fe del Penedès- Alt Penedès Núm. de registre 506 Habitacions de 4 a 20 places Banys comunitaris i privats Sala polivalent Bosc propi Piscina

Más detalles

Festes d Estellencs 2018 del 18 al 29 d agost. Ajuntament d Estellencs

Festes d Estellencs 2018 del 18 al 29 d agost. Ajuntament d Estellencs Festes d Estellencs 2018 del 18 al 29 d agost Ajuntament d Estellencs Guanyadors del 17è Concurs de Dibuix Paloma Cea Riera (5 anys) Eliah Leparquier (1 anys) Claudia Bosch (8 anys) Aitana Sanchez (9 anys)

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes Progr ant S a ama ama Joan Sant de 200 6 Lluís Ajuntament de Sant Lluís Regidoria de Festes Patrocinadors: Edita: Ajuntament de Sant Lluís Imprimeix: Editorial Menorca, SA - T. 971 35 16 00 DL: ME-227/2006

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA INFORMACIÓ PER AL MESTRE El concepte d educació viària va molt més enllà de saber conduir un vehicle a partir dels catorze o dels divuit anys.

Más detalles

La Regidoria de Sanitat de l ajuntament reprén les activitats de la Junta Local contra el cáncer.

La Regidoria de Sanitat de l ajuntament reprén les activitats de la Junta Local contra el cáncer. Atzeneta, 15/02/2012 La Regidoria de Sanitat de l ajuntament reprén les activitats de la Junta Local contra el cáncer. En el Consell Executiu de la Junta Associada Provincial de València de l'associació

Más detalles

PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ Notícies Projecte Home Balears Viernes, 25 de Octubre de 2013 PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ Poder hablar de que abrimos una comunidad para personas con problemas con el alcohol, es una gran noticia. Más aún

Más detalles

Unidad 6 Me gusta estar en familia

Unidad 6 Me gusta estar en familia Unidad 6 Actividad 1: La encuesta de Rubén OBJETIVOS Practicar la comprensión auditiva utilizando la audición 18 (ejercicio 1, página 40) de la unidad 6. Reconocer / Identificar estructuras para expresar

Más detalles

PROGRAMACIÓ. 5 Dissabte. 12 Dissabte. 15:30 h (Sala polivalent de l Ajuntament) 12:00 h (Sala polivalent de l Ajuntament)

PROGRAMACIÓ. 5 Dissabte. 12 Dissabte. 15:30 h (Sala polivalent de l Ajuntament) 12:00 h (Sala polivalent de l Ajuntament) PROGRAMACIÓ 5 Dissabte 15:30 h (Sala polivalent de l Ajuntament) XV Campionat de botifarra Botifarra a 6 dats. Trofeu per al 1r,2n i 3r classificats, pernil, llonganissa, cava i vi. Inscripcions a l Ajuntament

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

30 DE JUNY, 1 i 2 DE JULIOL CAN MARINER. Organització: Hi col labora: AV de Can Mariner

30 DE JUNY, 1 i 2 DE JULIOL CAN MARINER. Organització: Hi col labora: AV de Can Mariner 30 DE JUNY, 1 i 2 DE JULIOL CAN MARINER FESTES DE BARRI Organització: AV de Can Mariner Hi col labora: SALUTACIÓ av can MARINER y comisión de fiestas Hola, amigos, amigas, vecinos y vecinas: Este saluda

Más detalles

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Miércoles 26 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a público

Más detalles

COMISIÓN DE FIESTAS ALBALATILLO SANTA MARGARITA 2014 PROGRAMA DE FIESTAS VIERNES 18 DE JULIO

COMISIÓN DE FIESTAS ALBALATILLO SANTA MARGARITA 2014 PROGRAMA DE FIESTAS VIERNES 18 DE JULIO PROGRAMA DE FIESTAS VIERNES 18 DE JULIO 18:30 - VENTA DE CAMISETAS y TICKETS de la cena popular en el Salón del Ayuntamiento. 19:30 - PREGÓN de fiestas a cargo de los niños de la escuela de Albalatillo.

Más detalles

Santa Agnès. Festes 2018 SANT ANTONI DE PORTMANY. Foto: Mar Tur

Santa Agnès. Festes 2018 SANT ANTONI DE PORTMANY. Foto: Mar Tur Santa Agnès de Corona Festes 2018 SANT ANTONI DE PORTMANY Foto: Mar Tur P rograma d activitats 2018 DISSABTE 13 DE GENER De 9 a 13 h Jornada de conservació i construcció de paret de pedra seca, a càrrec

Más detalles