Casal d Estiu Ajuntament. de La Roca 12

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Casal d Estiu Ajuntament. de La Roca 12"

Transcripción

1 Casal d Estiu Ajuntament de La Roca 12 UN ESTIU D AVENTURES I CONTES! Gestiona: Organitza:

2 MISSIÓ I OBJECTIUS: Aquest estiu ens endinsarem en el món dels contes les llegendes i les aventures!. Ho farem utilitzant la nostre imaginació, audàcia i creativitat, anant de conte en conte i passant les aventures més divertides. El nostre conta-contes del casal ens farà de guia per diferents contes i amb els més grans anirem a conèixer les aventures més importants dels últims temps. Cada setmana, i amb cada visita, ens trobarem amb un escenari nou on una nova aventura i conte ens esperarà, amb misteris per descobrir, missions a realitzar i també ens servirà per aprendre aventures i contes d altres cultures. A partir d aquestes aventures i contes, una vegada més SENFO es compromet amb la responsabilitat social de sensibilitzar els nostres infants en el respecte i cura de la nostra Terra. Tindrem durant les nostres aventures i viatges pels contes, uns guies molt especials, amb molta experiència en tots els contes, llegendes i aventures del món, que ens acompanyaran en la nostra aventura i els haurem d ajudar a desentrellar els diferents misteris que s aniran trobant a cada història que ens endinsem. Pels més petits tindrem el guia Mister Roca i pels més grans un expert en aventures de tot tipus, l Indi. DESTINATARIS: Tots els nens/es que hagin cursat P3 fins a sisè d Ed. Primària amb ganes de divertir-se, aprendre i compartir experiències durant les vacances Escolars. LLOC: A les instal lacions de l Escola Pilar Mestres, al centre Cultural de la Torreta i a l Escola Santa Agnès. DATES I HORARIS: del 25 de juny al 27 de Juliol i del 3 al 7 de Setembre de Totes les setmanes poden incorporar-se nous turistes al nostre casal. De dilluns a divendres de 9h a 13h, 9h a 15h, 9h a 17h i de 9h a 13h i 15h a 17h, amb servei de menjador. Opció de Ludoteca de 8h a 9h.

3 CONSELLS PER UNA BONA AVENTURA. Els aventurers: Hauran de seguir una sèrie de pautes educatives bàsiques per el bon desenvolupament de l aventura: Respectar a l equip i als companys de viatge sense discriminar a ningú en raó de la seva raça, religió,sexe, opinió i/o deficiència física o psíquica. Participar en totes les activitats amb companyonia, esperit crític i valors de solidaritat i compromís social. Tenir cura de l aspecte físic, l ordre i la higiene. Fer servir la comunicació com a eina per resoldre els conflictes que puguin sorgir durant les aventures i contes. L Equip de Guies: Hauran de seguir les indicacions proposades des de l organització i que es resumeixen en: Afavorir el contacte amb les famílies dels viatgers per tal de mantenir durant tot el transcurs de l itinerari una comunicació fluida i eficaç. Prioritzar la seguretat dels aventurers en tot moment. Emprar una metodologia activa i basada en la participació per el desenvolupament de les activitats. Ésser motivador i ésser exemple de convivència, tolerància i Educació. Potenciar la autonomia i creativitat dels protagonistes dels contes i les aventures. Actuar com animador i model Educatiu dins els diferents contes i aventures.

4 Descripció de les diferents Activitats: Els Tallers, són adaptats a les edats pertinents. En un espai creatiu i divertit, es fan activitats especialment pensades per potenciar aspectes bàsics en aquestes edats com són: la psicomotricitat fina, la lateralitat, la coordinació oculomanual, la creativitat, la imaginació, l'expressió manual, el treball en grup, etc. Les Activitats musicals ofereixen als nens/es un ventall més ampli del que són les diferents cultures i tradicions a partir de la dansa. Mentre que el nen/a gaudeix i aprèn tot allò que fa referència a les diferents cultures, desenvolupa les seves capacitats motrius i d expressió corporal. Els Jocs psicomotrius i les activitats esportives aporten activitat física i ofereixen l oportunitat de treballar valors com la participació, cooperació, voluntat d'assolir objectius,... Es treballarà l esport a través de la psicomotricitat en el cas dels més petits, realitzant activitats divertides i diverses, on es desenvolupen al màxim aspectes relacionats amb la coordinació oculomanual i oculopedal, amb el ritme i amb la lateralitat; i amb el grup de primària es treballa també a partir del pre-esport i la participació en lliguetes entre ells. Les Activitats teatrals, són activitats amb un clar component lúdic, però utilitzant tècniques relacionades amb el teatre. Mentre ens divertim treballarem aspectes relacionats amb l expressió corporal i verbal, amb la coordinació, amb el ritme i la desinhibició. Jocs d aigua en les estones de més calor, on realitzarem diferents jocs i activitats on l aigua i les remullades són les protagonistes! Racó de l ecologista, on oferim jocs i activitats que tenen relació amb la cura del Medi ambient.

5 Les Activitats Angleses són jocs i activitats on mentre els nens/es s ho passen bé, es treballa l anglès a nivell de vocabulari. S adeqüen jocs senzills que ja els nens/es coneixen a la llengua anglesa. Les sortides i excursions, aquestes seran adequades a les edats dels participants. Les agrupem en dues vessants, com són l'esbarjo i la cultura. Les sortides seran de mig dia i pel voltant de l escola. Les excursions seran fins a les 17.00h, fora de la població. Els inscrits fins a les 13h o les 15h els dies d excursió hauran de gaudir del servei durant tot el dia, sense cost addicional. La piscina, es realitza un cop per setmana pels infants d educació infantil i dos cops pels de primària en el Casal del Pilar Mestres. Els dels casals de La Torreta i Santa Agnès els dimarts i dijous anant a a la piscina Municipal de Santa Agnès. Mini Happy Park: un parell de cops durant el casal, s organitzarà un petit parc infantil, on els nens/es podran gaudir del mini-castell inflable, ficar-se per túnels màgics, submergir-se en la piscina de pilotes, jugar amb bombolles... EQUIP DE GUIES: Cada grup d aventurers es mourà seguint les indicacions del seus Guies d aventures, Monitor/a titulat en Educació en el Lleure o amb experiència en aquest camp, que es farà càrrec de 10 aventurers del mateix grup d edat o cicle educatiu. I tot l equip de monitors/es estaran coordinats per un/a coordinador/a, que atendrà de forma personalitzada els comentaris diaris de les famílies.

6 Informació general d interès per a les famílies: La quotidianitat diària del Casal es vertebrarà a partir de la següent estructura horària: CASAL D ESTIU h a 09.00h Ludoteca (Opcional) 09.00h a 09.30h Esmorzar, estona de relació i explicació del dia h a 13.00h Activitats 13.00h a 15.00h Dinar i temps lliure 15.00h a 17.00h Activitats QUÈ HEM DE DUR? En les sortides no es pot portar: diners, menjar, objectes de valor. Tan sols portarem un cantimplora, una motxilla i una gorra. Pels tallers hem de dur una bata o una samarreta que es pugui embrutar i deixar al Casal. Cada dia roba i calçat còmode. Pels dies d activitat/jocs d aigua, els nens/es hauran de portar una motxilla amb el necessari per aquesta activitat (tovallola, banyador, crema, sabatilles d aigua amb el taló tancat...). El mateix per els dies de piscina. Cal que estigui tot marcar ja que aquest material es podrà deixar al Casal. Els divendres ho tornarem a casa per a rentar. Nota: Els jocs d aigua programats es faran sempre i quan les condicions meteorològiques ens ho permetin.

7 Programació general: Educació Infantil Centre d interès: UN ESTIU D AVENTURES I CONTES! DLL DM DX DJ DV LUDOTECA (Opcional) ESMORZAR, ESTONA DE RELACIÓ I EXPLICACIÓ DEL DIA Jocs de Coneixença i Decoració de l espai Jocs Mural de la setmana Cançons i balls Jocs d aigua Jocs Taller Jocs i Activitats angleses S O R T I D A* Jocs Racó de l ecologista Jocs i activitats Jocs d aigua DINAR, MIGDIADA I TEMPS DE LLEURE Contes interactius Preparació de la sortida Taller de disfres ses Taller de teatre Jocs Taller Racons Mini festa fi de setmana de casal 1 dia a la setmana piscina al Casal del Pilar Mestres i 2 dies per S. Agnès i la Torreta, a concretar. *Una setmana la sortida serà de mig dia i una de tot el dia.

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

DOSSIER PARES CASAL D ESTIU 2012 LOLA ANGLADA

DOSSIER PARES CASAL D ESTIU 2012 LOLA ANGLADA DOSSIER PARES CASAL D ESTIU 2012 LOLA ANGLADA Del 25 de Juny al 27 de Juliol del 2012 (5 setmanes) CENTRE D INTERÉS DEL CASAL 2012. EL OFICIS QUE M AGRADARIA SER DE GRAN? Aquest estiu treballarem els oficis,

Más detalles

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Assoc. Cat. de Solidaritat i Cooperació Internacional pel Desenvolupament. G-63811939 COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Localització del projecte:

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell Reunió de pares i mares del d Estiu 2014 del C.E. Xixell Ordre del dia: 1. Presentació s d Estiu i Setembre 2014. 2. Presentació de l equip de monitors/es. 3. Horari base general. 4. Plànning general d

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2017 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2017 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà Setmanes de la 2 a la 6 (del 26 del juny al 27 de juliol) Centre d'interès: Què és un casal centre d interès? El centre d interès és un tema que permet creuar i interrelacionar

Más detalles

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana Setmanes de la 2 a la 6 (del 26 del juny al 27 de juliol) Centre d'interès: Què és un casal amb centre d interès? El centre d interès és un tema que permet

Más detalles

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Badalona

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Badalona Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Badalona Setmanes de la 2 a la 6 (del 26 del juny al 27 de juliol) Centre d'interès: Què és un casal amb centre d interès? El centre d interès és un tema que

Más detalles

Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h. a 15h Arenys de Mar

Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h. a 15h Arenys de Mar Pàgina2 1. HORARIS I LLOCS DELS CASALS Camp base dels casals Horari dels casals Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h.

Más detalles

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F.

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. OBJECTIUS - Fomentar els valors del futbol i de l esport col lectiu. - Relacionar-se amb nens i nenes de diferents edats. - Iniciar i tecnificar

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA El casal d'estiu: Amb aquest casal d'estiu, Àmbit Escola vol oferir als infants un gran ventall d'activitats de lleure a prop del seu entorn

Más detalles

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu desenvolupament personal i social. Els experiments i activitats

Más detalles

Casal d estiu 2013 Ajuntament de Tordera

Casal d estiu 2013 Ajuntament de Tordera DESCRIPCIÓ I ACTIVITATS CASAL D ESTIU MUNICIPAL 2013 Què és el casal d estiu? El casal d estiu és un projecte de l, amb la finalitat de promoure l educació integral dels infants a través del lleure. Durada:

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

TALLER DE BIBLIOTECA

TALLER DE BIBLIOTECA Programa biblioteca escolar puntedu EXPERIÈNCIA DE BIBLIOTECA ESCOLAR I LECTURA TALLER DE BIBLIOTECA Centre: Escola Patufet Sant Jordi Població: L Hospitalet de Llobregat Coordinador responsable de la

Más detalles

CEIP 25 DE SETEMBRE

CEIP 25 DE SETEMBRE CEIP 25 DE SETEMBRE 2009-2010 http://www.xtec.cat/ceip-25desetembre-rubi http://escola25setembre.blogspot.com/ EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA Necessitat d unes normes de convivència. Respectar als altres: companys,

Más detalles

CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP MITJANS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA

CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP MITJANS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP MITJANS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA Benvolgudes famílies, Aquest estiu l empresa 7 i TRIA ofereix el casal d estiu organitzat per l Ajuntament de

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB 2014 El present document exposa les característiques del Summer Fun Club a realitzar a l Escola Gavà Mar a partir del dia 25 de juny fins

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

CAMPUS ESPORTIU ESTIU Telf Sant Auguri nº 1 5. Club Dojo Tarraco. Campus Poliesportiu Estiu 2017 Club Dojo Tarraco

CAMPUS ESPORTIU ESTIU Telf Sant Auguri nº 1 5. Club Dojo Tarraco. Campus Poliesportiu Estiu 2017 Club Dojo Tarraco CAMPUS ESPORTIU ESTIU 2017 Telf. 636.987.306 Sant Auguri nº 1 5 Club Judo Dojo Tarraco. Sant Auguri 5 1.- PRESENTACIÓ Seguidament us presentem el nostre programa CAMPUS d ESTIU 2017 amb una sèrie de propostes

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària)

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Colònies AMPA Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Mas. Pagès. Novetat: Mas. Colònies d estiu Per a nens i nenes de 4 a 14 anys ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS

Mas. Pagès. Novetat: Mas. Colònies d estiu Per a nens i nenes de 4 a 14 anys ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS & Colònies d estiu 2015 Per a nens i nenes de 4 a 14 anys ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS Novetat: Novetat: COLÒNIES DE SETEMBRE COLÒNIES DE JULIOL A punt de començar l escola i

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i

Más detalles

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU INSCRIPCIONS A l Escola d estiu hi podeu inscriure nens i nenes de 3 fins a 12 anys (de P3 fins a 6è). Les dues últimes setmanes de juliol (s4 i s5) i les primeres

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

L estiu és un moment de gaudi i de creixement per excel lència dels infants. Tots recordem l infantesa i tots recordem els estius en l infantesa.

L estiu és un moment de gaudi i de creixement per excel lència dels infants. Tots recordem l infantesa i tots recordem els estius en l infantesa. L estiu és un moment de gaudi i de creixement per excel lència dels infants. Tots recordem l infantesa i tots recordem els estius en l infantesa. Volem un casal que sigui recordat pels nostres infants.

Más detalles

Reunió de pares i mares 2n de Primària

Reunió de pares i mares 2n de Primària Reunió de pares i mares 2n de Primària 5 de setembre de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO 2n: ARIADNA SÁNCHEZ Altres

Más detalles

CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP PETITS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA

CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP PETITS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA CASAL D ESTIU 2016 DOSSIER FAMÍLIES GRUP PETITS Organitza: AJUNTAMENT SANT SADURNÍ D ANOIA Benvolgudes famílies, Aquest estiu l empresa 7 i TRIA ofereix el casal d estiu organitzat per l Ajuntament de

Más detalles

Món Sant Benet i la Fundació Alícia

Món Sant Benet i la Fundació Alícia Necessites més informació? 938 370 966 Món Sant Benet i la Fundació Alícia - Província Barcelona Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius Des de 3,90 Descripció: Coneixement, estímuls,

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

TASTET DE BALLS. . Aconseguir actituds solidàries i de respecte envers els companys i les companyes.

TASTET DE BALLS. . Aconseguir actituds solidàries i de respecte envers els companys i les companyes. TASTET DE BALLS. Aconseguir que sigui una estona agradable per a tothom.. Aconseguir actituds solidàries i de respecte envers els companys i les companyes.. Afavorir un enriquiment del llenguatge corporal

Más detalles

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES:

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES: Benvolguts pares i alumnes, Hem acabat un nou curs, i ara ens toca gaudir d un temps i d uns espais molt diferents d allò que hem estat fent fins ara. S ha acabat la rutina diària d anar a l escola i comencen

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA. CEE Montserrat Montero de Granollers Mail:

ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA. CEE Montserrat Montero de Granollers Mail: ELS NENS AMB TGD/TEA: UN DIA A LA NOSTRA ESCOLA CEE Montserrat Montero de Granollers Mail: a8069645@xtec.cat TGD/TEA Alteracions i dificultats de: 1. Socialització 2. Comunicació i Llenguatge 3. Anticipació

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Educació Infantil Etapa 3-7

Educació Infantil Etapa 3-7 Educació Infantil Etapa 3-7 QUÈ VOLEM ACONSEGUIR? La nostra escola promou la formació integral dels alumnes i els prepara a participar activament en la transformació i millora de la societat. Educar i

Más detalles

Casals d estiu, Nadal, Setmana Santa activitats que realitzem a cases de colònies, institucions, centres escolars o centres esportius.

Casals d estiu, Nadal, Setmana Santa activitats que realitzem a cases de colònies, institucions, centres escolars o centres esportius. Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure, un projecte innovador, engrescador i de qualitat. Ofereix els seus serveis

Más detalles

ESTIU CKM L estiu per tothom

ESTIU CKM L estiu per tothom associació de lleure i esport comkedem casal de barri Can Travi av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 08035_Barcelona www.comkedem.org ckm@comkedem.org 669 720 969 ESTIU CKM L estiu per tothom Aquest proper

Más detalles

CASAL D ESTIU I ESPORT MAR Sant Andreu de Llavaneres 2015

CASAL D ESTIU I ESPORT MAR Sant Andreu de Llavaneres 2015 CASAL D ESTIU I ESPORT MAR Sant Andreu de Llavaneres 2015 Organitza: Gestiona: 2 TEMPORALITZACIÓ: CASAL D ESTIU 2015 o o Durada: del 22 de juny al 31 de Juliol Inscripcions: o dia 15 de maig de 17 a 20

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Cervelló Curs

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Cervelló Curs Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Cervelló Curs 2009-2010 Les activitats que es duran a terme a l escola es divideixen en quatre blocs diferents que

Más detalles

CAMPUS INFANTILS PADELINDOOR 2017 LLEIDA. Padel Indoor Lleida estades.padelindoor.com

CAMPUS INFANTILS PADELINDOOR 2017 LLEIDA. Padel Indoor Lleida estades.padelindoor.com CAMPUS ILS INDOOR 2017 LLEIDA Padel Indoor Lleida estades.padelindoor.com 973 19 46 18 info@padelindoor.com INFORMACIÓ: Aprofitar la temporada de vacances escolars per aprendre un esport com el pàdel és

Más detalles

CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ?

CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ? CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ? Reunió informativa Es farà el 20 d abril del 2017 a les 17:30 h a l escola Torrent d en Melis. Dies de matriculació Les matriculacions

Más detalles

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA ACTIVITATS INFANTILS VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA Andorra la Vella CASAL D INFANTS EL LLAMP LUDOTECA SANTA COLOMA Setmana Santa: 1r torn - del dilluns 26 al dijous 29 de març

Más detalles

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA Activa l estiu. Activitats per a joves: Instantànies: taller d introducció al món fotogràfic i audiovisual. Street Art: taller d introducció a l art de carrer. Tastaolletes:

Más detalles

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 ENTITAT TIPUS DE CASAL TÍTOL LLOC DATES HORARI EDATS PREUS CONTACTE I E SANT JORDI Sant Jordi I.E. Sant Jordi Carrer Sant Antoni, 32 Del

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària)

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària) Colònies AMPA Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència

Más detalles

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela Equip educatiu de l EBM el Marfull 2017-18 Judit Bruno Sóc Mestra en educació infantil des del 2014 i Tècnica en Educació Infantil des de l any 2004 encara que fa 16 anys que treballo dins del món educatiu

Más detalles

COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA

COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA LA CASA DEL MAR És un Centre d Interpretació Ambiental que està situat a tocar el mar, a la platja de Fenals (Lloret de Mar). L Associació Mediambiental

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Colònies d estiu 2017 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS

Colònies d estiu 2017 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS Colònies d estiu 2017 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS & COLÒNIES DE SETEMBRE A punt de començar l escola i després de dos mesos llargs de vacances, presentem les nostres colònies

Más detalles

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS)

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) Es forma un quadre on es juga un 3 x 1. Els posseïdors de la pilota tenen un espai cadascú i poden jugar a 2 tocs. El jugador que té pilota sempre ha de tenir el

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

UP 17: BALLEM MÚSIQUES DIFERENTS

UP 17: BALLEM MÚSIQUES DIFERENTS UP 17: BALLEM MÚSIQUES DIFERENTS NIVELL Cicle superior CURS 6è OBJECTIUS DIDÀCTICS 1- Adaptar el moviment al de diferents músiques i ritmes. 2- Adaptar el moviment al dels companys/es. 3- Interpretar balls

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR Vols gaudir de l esport i vetllar per la teva salut? El Club Poliesportiu Flaçà i TOT UN MÓN t oferim unes activitats dirigides setmanals durant aquesta Temporada 2017/18 per ajudar-te a posar en forma

Más detalles

BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX. Objectius EDUCACIÓ INFANTIL

BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX. Objectius EDUCACIÓ INFANTIL EDUCACIÓ INFANTIL Nivell: Educació Infantil Durada: 45 minuts. Material: Pintura de dits, mural o paper continu. BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX Objectius 1. Conscienciar els infants de la importància

Más detalles

EL RACÓ DEL BEE-BOT. Escola Sant Jordi. Vilanova i la Geltrú Curs

EL RACÓ DEL BEE-BOT. Escola Sant Jordi. Vilanova i la Geltrú Curs EL RACÓ DEL BEE-BOT Escola Sant Jordi. Vilanova i la Geltrú Curs 1015-1016 INTRODUCCIÓ Actualment l'ús la tecnologia està present en el nostre dia a dia. Diàriament utilitzem eines tecnològiques sense

Más detalles

Casal d estiu d abril de 2016

Casal d estiu d abril de 2016 Casal d estiu 2016 14 d abril de 2016 Reunió informativa Què busquem? El nostre casal persegueix Educar en temps de lleure. Desvetllar inquietuds esportives i culturals. Transmetre valors humans (generositat,

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària. SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa

PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària. SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa + jocs de coneixença Joc dels pobles Joc anem a comprar Jocs tradicionals eix animació Confecció d un passaport Piscina Joc

Más detalles

Colònies d estiu 2018 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS

Colònies d estiu 2018 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS Colònies d estiu 2018 ANGLÈS MÚSICA PISCINA CABANES GOLF VETLLADES GRANS JOCS & COLÒNIES DE SETEMBRE A punt de començar l escola i després de dos mesos llargs de vacances, presentem les nostres colònies

Más detalles

NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA

NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA RECORREGUTS I ESTRUCTURA D UN RAID D AVENTURA Un raid d aventura segueixen la següent estructura: etapa (E), seccions (S), control de canvi (CC) i control de pas (CP),

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H Abans de començar a seguir qualsevol pla d'entrenament és recomanable passar un reconeixement mèdic, per a descartar qualsevol problema que es puga derivar de la pràctica esportiva.

Más detalles

RÒVERS 1R TRIMESTRE CURS // CLAN (1999)

RÒVERS 1R TRIMESTRE CURS // CLAN (1999) RÒVERS 1R TRIMESTRE CURS 2016-17 // CLAN (1999) QUÈ ÉS RÒVERS? PROJECTE EDUCATIU L etapa RÒVER és l espai on el jove viu la seva pròpia realització i la comparteix amb el seu grup, fent patent el seu esperit

Más detalles

LA FORMIGA I ELS OFICIS!

LA FORMIGA I ELS OFICIS! CASAL D ESTIU 2016 LA FORMIGA I ELS OFICIS! Aquest any el casal consta de 6 setmanes i 3 torns per poder escollir: 1. Torn A: 64.45 (09:00h 13:00h), dimecres aquests grup de nens aniran a la piscina amb

Más detalles

AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ CASAL ESPORTIU D ESTIU PER A ADOLESCENTS ESTIU 2010 AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ L estiu és l estació de l oci i del lleure per excel lència. Un període interescolar en els joves necessiten d

Más detalles

PROJECTE EDUCATIU. Escola Els Pins

PROJECTE EDUCATIU. Escola Els Pins PROJECTE EDUCATIU Escola Els Pins Escola Famílies TRETS D IDENTITAT Alumnat Equip Acollidora i inclusiva. Oberta a l entorn i a la cultura. Treball globalitzat i metodologia activa. Investigadora, flexible

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

Reunió de pares i mares 1r de Primària

Reunió de pares i mares 1r de Primària Reunió de pares i mares 1r de Primària 26 de juny de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO (BEA) 2n: ARIADNA SÁNCHEZ

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA

COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA COLÒNIES ESCOLARS A LA CASA DEL MAR EDUCACIÓ PRIMARIA LA CASA DEL MAR És un Centre d Interpretació Ambiental situat a tocar de mar de la platja de Fenals (Lloret de Mar). L Associació Mediambiental Xatrac

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

Aventura i Creativitat

Aventura i Creativitat Aventura i Creativitat 3 setmanes: del 26 de juny al 14 de juliol Grup de grans (Infants de 3r a 6è) Seguim amb una proposta de casal global, però especial incidència d activitats emmarcades en l aventura,

Más detalles

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida?

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida? L eina que presentem a continuació permet avaluar, amb un senzill qüestionari, el nivell d assoliment de la següent competència. Us facilitarà recomanacions per a millorar en el seu desenvolupament. planificació

Más detalles

Laiestiu 17. Campus i escoles esportives d estiu

Laiestiu 17. Campus i escoles esportives d estiu Laiestiu 17 Campus i escoles esportives d estiu INFORMACIÓ GENERAL INSCRIPCIONS: Inici inscripcions pels socis del club a partir del 5 d abril Inici inscripcions pels no socis a partir del 18 d abril REUNIONS

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL

PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL 14 CENTRES EDUCATIUS: 4504 alumnes (0-18 anys) matrícula viva 3 Escoles bressol municipals 5 CEIP 2 IES ( Secundària- Batxillerat Cicles formatius) 4 Centres concertats

Más detalles

JORNADA DE VELA ADAPTADA 2012

JORNADA DE VELA ADAPTADA 2012 JORNADA DE VELA ADAPTADA 2012 Jornades per a persones amb discapacitats 2012 Amb la collaboració de: Centro nautico Aiguadolç-Vela Port d Aiguadolç-Sitges La Gerència de Serveis d Esports de la Diputació

Más detalles

Casal d estiu L ARENY Les 5 proves dels deus

Casal d estiu L ARENY Les 5 proves dels deus Casal d estiu L ARENY Les 5 proves dels deus RACONS DE LLEURE SLU PROJECTE CASAL D ESTIU 2017 Un casal d estiu és una eina d educació en el lleure de caire pedagògic, lúdic i cultural que serveix per fomentar

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

UD 6. Expressió corporal

UD 6. Expressió corporal Àrea: psicomotricitat Curs: educació infantil Nº Sessions: 4 Objectius: - Representar moviments. - Representar objectes, accions, situacions tan individualment com en grup. - Complir les normes Metodologia:.

Más detalles

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació ETAPA/CICLE/NIVELL TEMPORALITZACIÓ MATERIAL AGRUPAMENT Primària/ CM/CS 3 sessions Pag. web Individual/grup petit 1. COMPETÈNCIES BÀSIQUES 1.Competències

Más detalles

ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL

ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL ACTIVITATS EDUCATIVES CONDUÏDES PER ARTISTES I EDUCADORS D ART ADREÇADES A ESCOLES BRESSOL I EDUCACIÓ INFANTIL Experimentem amb l ART c/ Torrijos, 68 08012 Barcelona Tel. 93.217.18.77 inscripcions@experimentem.org

Más detalles

ACTIVITATS INTERGENERACIONALS

ACTIVITATS INTERGENERACIONALS ACTIVITATS INTERGENERACIONALS Les bones maneres Índex Antecedents Objectius tallers intergeneracionals Presentació activitats Taller en línia Gimcana virtual Gran joc de convivència Consideracions Antecedents

Más detalles