BASES VII CERTAMEN LITERARI AMPA COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BASES VII CERTAMEN LITERARI AMPA COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA"

Transcripción

1 València, 18 de febrer de 2016 BASES VII CERTAMEN LITERARI COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA +Preàmbul L objecte de les següents bases és l establiment de les normes bàsiques del VI Certamen Literari (Associació de Mares i Pares) Col legi Ave Maria de Penyaroja. Les bases d aquest VII Certamen Literari es recullen en els següents apartats: 1. PARTICIPANTS 2. CONTINGUT 3. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ 4. EXTENSIÓ I FORMAT 5. PRESENTACIÓ 6. TERME DE PRESENTACIÓ DE LES OBRES 7. JURAT 8. PUBLICACIÓ 9. PREMIS 10. NOTIFICACIÓ DELS PREMIATS 11. LLIURAMENT DELS PREMIS 1. PARTICIPANTS Hi podran participar tots/totes els/les alumnes matriculats/des en el Col legi Ave Maria de Penya-roja en el curs Els participants s agruparan en les següents categories: -Categoria A. Alumnes de 5é i 6é curs de Primària -Categoria B. Alumnes de 1r i 2n curs de Secundària -Categoria C. Alumnes de 3r i 4t curs de Secundària i F.P.Bàsica

2 2. CONTINGUT Relats curts en prosa i escrits en la llengua (valencià o castellà) en la qual estiguen escolaritzats els/les alumnes. El tema del Certamen serà: EL MÓN DELS SOMNIS. Els alumnes començaran els seus relats amb el següent text: Aquest matí m he alçat amb mal de cap i crec que ha sigut pel somni que vaig tindre anit. Tot començà quan CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ Els textos seran originals, inèdits i no publicats amb anterioritat en cap mitjà de difusió, siga imprès i/o electrònic. En cas de detectar un incompliment d aquesta norma els relats seran automàticament desqualificats i es notificarà tant als pares com al centre. L obra serà individual. Es valorarà positivament la concordança gramatical i l originalitat dels relats, així con l ús d una ortografia correcta. Els autors de les obres guanyadores en cediran els drets a favor de l del Col legi Ave Maria de Penya-roja exclusivament a efectes de la publicació d aquests textos en la seua pàgina web. 4. EXTENSIÓ I FORMAT -Primària: El text presentarà una extensió màxima de 3 pàgines, no establint-se un mínim en quant a l extensió. -Secundària i F.P.Bàsica: El text presentarà una extensió mínima de 3 pàgines i màxima de 5. Les obres seran obligatòriament confeccionades mitjançant aplicació informàtica basada en Microsoft Office Word (versió ) i escrites amb tipografia Arial 12, espai interlineat 1,5 punts.

3 5. PRESENTACIÓ Els/les participants, sota la supervisió dels seus tutors/tutores, portaran els seus treballs anònims dins d un sobre tancat al despatx de Secretaria. En aquest sobre vindrà només especificat VII Certamen Literari. El sobre serà, per tant, també anònim i en el moment de fer-ne entrega a Secretaria, li posaran un nombre. A Secretaria hi haurà una llista amb el nom de les /els participants, de manera que el nombre posat en el sobre serà el mateix que el posat al costat del nom de l autor/autora de la llista. No s acceptarà ni es valorarà cap treball que no complisca aquests requisits. La Junta Directiva de l s ocuparà de l ordre, numeració, control i classificació dels relats. 6. TERME DE PRESENTACIÓ DE LES OBRES El termini de presentació dels textos serà des del dia 18 de febrer de 2016 fins al dia 29 d abril de Aquesta última data serà el límit màxim de recollida dels treballs. Això suposarà la completa acceptació de les presents bases, les quals es troben a disposició de qui les desitge consultar en el web del col legi ( i en el web de l ( 7. JURAT El jurat estarà format per membres de la Junta Directiva de l, per professors i professores del Departament de Llengües i Literatura i per professorat de Primària. Totes les obres admeses seran llegides i puntuades per aquest jurat. Es podrà declarar el premi desert, si així ho decideixen els membres del jurat, en qualsevol de les categories o en totes. 8. PUBLICACIÓ Es publicaran en el web del col legi i de l tots els treballs premiats.

4 9. PREMIS Depenent de la qualitat del treballs s establiran els següents premis en les diferents categories: +Guanyador/a de 5é i 6é de Primària: xec-regal valor 60 euros +1r Finalista de 5é i 6é de Primària: xec-regal valor 30 euros +Guanyador/a de 1r i 2n de Secundària: xec-regal valor 60 euros +1r Finalista de 1r i 2n de Secundària: xec-regal valor 30 euros +Guanyador de 3r i 4t de Secundària i F.P.B.: xec-regal de 60 euros +1r Finalista de 3r i 4t de Secundària i F.P.B.: xec-regal de 30 euros. 10. NOTIFICACIÓ DELS PREMIATS Els noms dels guanyadors/guanyadores i finalistes de cada categoria es faran públics en el moment en què la Junta Directiva de l ho considere més convenient en coordinació amb el Departament de Llengües i Literatura del Col legi. 11. LLIURAMENT DELS PREMIS El lliurament dels premis es farà dins dels actes programats per a la celebració de la Festa de Final de Curs.

5 Valencia, 18 de febrero de 2016 BASES VII CERTAMEN LITERARIO COLEGIO AVE MARÍA DE PENYA-ROJA +Preámbulo El objeto de las presentes bases es el establecimiento de las normas básicas del VII Certamen Literario (Asociación de Madres y Padres) Colegio Ave María de Penya-roja. Las bases de este VII Certamen Literario se recogen en los siguientes apartados: 1. PARTICIPANTES 2. CONTENIDO 3. CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN 4. EXTENSIÓN Y FORMATO 5. PRESENTACIÓN 6. PLAZO DE PRESENTACIÓN DE LAS OBRAS 7. JURADO 8. PUBLICACIÓN 9. PREMIOS 10. NOTIFICACIÓN DE LOS PREMIADOS 11. ENTREGA DE PREMIOS 1. PARTICIPANTES Podrán participar en este Certamen todos los alumnos y alumnas matriculados en el Colegio Ave María de Penya-roja en el curso , estableciéndose las siguientes categorías: -Categoría A. Alumnos/as de 5 o y 6 o curso de Primaria -Categoría B. Alumnos/as de 1 o y 2 o curso de Secundaria -Categoría C. Alumnos/as de 3 o y 4 o curso de Secundaria y 2 o curso de F.P.B.

6 2. CONTENIDO Se escribirán relatos cortos, realizados en prosa y escritos en la lengua (castellano o valenciano) en la que estén escolarizados los/las alumnos/as. El tema del Certamen será: EL MUNDO DE LOS SUEÑOS Los alumnos empezarán sus relatos con el siguiente texto: Esta mañana me he levantado con dolor de cabeza y creo que ha sido por el sueño que tuve anoche. Todo empezó cuando CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN Las obras serán originales, inéditas y no publicadas con anterioridad en ningún medio de difusión, sea impreso y/o electrónico. En caso de detectarse un incumplimiento de esta norma, el relato será automáticamente descalificado y se notificará tanto a los padres como al centro. El relato será individual. Se valorarán positivamente la concordancia gramatical y la originalidad de los relatos, así como el uso de una ortografía correcta. Seleccionadas las obras ganadoras, sus autores ceden los derechos a favor del del Colegio Ave María de Penya-roja a efectos de, exclusivamente, la publicación de dichos textos en su página web. 4. EXTENSIÓN Y FORMATO -Primaria. El texto presentará una extensión máxima de 3 páginas, no estableciéndose un mínimo en cuanto a extensión. -Secundaria y F.P.B. El texto presentará una extensión mínima de 3 páginas y máxima de 5. Las obras serán obligatoriamente confeccionadas mediante aplicación informática basada en Microsoft Office Word (versión ) y escritas con tipografía Arial 12, espacio interlineado 1,5 puntos.

7 5. PRESENTACIÓN Los/las participantes, bajo la supervisión de sus tutores/tutoras, entregarán sus trabajos anónimos en el interior de un sobre cerrado al despacho de Secretaría. En dicho sobre vendrá únicamente especificado VII Certamen Literario. El sobre será, por lo tanto, también anónimo y en el momento de dejarlo en Secretaría, le pondrán un número. En Secretaría habrá un listado con el nombre de los/las participantes, de manera que el número escrito en el sobre será el mismo que el colocado al lado del nombre de el/la autor/autora del listado. No se aceptará ni se valorará ningún trabajo que no cumpla estos requisitos. La Junta Directiva del se ocupará del orden, numeración, control y clasificación de los trabajos. 6. PLAZO DE PRESENTACIÓN DE LAS OBRAS La presentación de las obras se podrá hacer desde el día 18 de febrero de 2016 hasta el día 29 de abril de 2016, siendo esta última fecha el límite máximo de entrega para todos los participantes. Esto supondrá la plena aceptación de las presentes bases, que encontrarán a disposición de quien las desee consultar, en la web del colegio ( y en la web del ( 7. JURADO El jurado estará formado por miembros de la Junta Directiva del, por profesores y profesoras del Departamento de Lenguas y Literatura y por profesorado de Primaria. Todas las obras admitidas serán leídas y puntuadas por este jurado. Se podrá declarar el premio desierto, si así lo acuerdan los miembros del jurado, en cualquiera de las categorías o en todas. 8. PUBLICACIÓN Se publicarán en la web del colegio y en la del todos los trabajos premiados.

8 9. PREMIOS Dependiendo de la calidad de los trabajos, se establecerán los siguientes premios en las diferentes categorías: +Ganador/a de 5 o y 6 o de Primaria: cheque-regalo valor 60 euros +1r Finalista de 5 o y 6 o de Primaria: cheque-regalo valor 30 euros +Ganador/a de 1 o y 2 o de Secundaria: cheque-regalo valor 60 euros +1r Finalista de 1 o y 2 o de Secundaria: cheque-regalo valor 30 euros +Ganador de 3 o y 4 o de Secundaria y F.P.B.: cheque-regalo de 60 euros +1r Finalista de 3 o y 4 o de Secundaria y F.P.B.: cheque-regalo de 30 euros. 10. NOTIFICACIÓN DE LOS PREMIADOS Los nombres de los/las ganadores/as y finalistas de cada categoría se harán públicos en el momento en el que la Junta Directiva del considere más conveniente en coordinación con el Departamento de Lenguas y Literatura del Colegio. 11. ENTREGA DE PREMIOS La entrega de los galardones se hará dentro de los actos programados para la celebración de la Fiesta de Final de Curso.

El objeto de las presentes bases es el establecimiento de las normas básicas del IV Certamen Literario AMPA Colegio Ave María de Penya-roja.

El objeto de las presentes bases es el establecimiento de las normas básicas del IV Certamen Literario AMPA Colegio Ave María de Penya-roja. BASES DEL IV CERTAMEN LITERARIO AMPA COLEGIO AVE MARÍA DE PENYA-ROJA PREÁMBULO.- El objeto de las presentes bases es el establecimiento de las normas básicas del IV Certamen Literario AMPA Colegio Ave

Más detalles

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis Premis literaris CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis 15é premi de narrativa juvenil BASES DEL PREMI 1. Les obres concursants, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel les originals i inèdites,

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Andorra La Vella Principat d Andorra 2014 CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA La Federació de Lletres Falleres, i en el seu nom l Associació Cultural Falla Portal de Valldigna, amb el patrocini de Mandriladora Alpesa, i la col

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA

PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA La FEDERACIÓ LLETRES FALLERES, i en el seu nom l Associació Cultural Falla El Mocador i L Arxiu

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Escaldes-Engordany Principat d Andorra 2015 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles

BASES REGULADORES DEL CONCURS D'IDEES PER A LA CREACIÓ D'UN SLÒGAN MUNICIPAL D'ALFARA DEL PATRIARCA

BASES REGULADORES DEL CONCURS D'IDEES PER A LA CREACIÓ D'UN SLÒGAN MUNICIPAL D'ALFARA DEL PATRIARCA BASES REGULADORES DEL CONCURS D'IDEES PER A LA CREACIÓ D'UN SLÒGAN MUNICIPAL D'ALFARA DEL PATRIARCA 1- Objecte del concurs El present concurs té com a objecte la selecció d'un eslògan original que acompanye

Más detalles

X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA. VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana

X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA. VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana OBJECTIUS: 1. Promoure l exercici filosòfic per part de l alumnat

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015 Bases Premis Literaris Lleida 2015 32è Premi d assaig Josep Vallverdú 20è Premi de poesia Màrius Torres Premi Assaig 1. L Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d Estudis Ilerdencs de la Diputació

Más detalles

PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA

PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA La FEDERACIÓ LLETRES FALLERES, i en el seu nom l Associació Cultural Falla Plaça Malva, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l

Más detalles

#Noemtoqueselwhatsapp17

#Noemtoqueselwhatsapp17 #Noemtoqueselwhatsapp17 TROBADA d experiències La visió jove de la prevenció de la violència de gènere. Si sou gent conscienciada, si teniu un treball a presentar, ens podem veure a la Trobada d experiències

Más detalles

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC AULA DE PATRIMONI Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC 2017-2018 PRESENTACIÓ El programa AULA DE PATRIMONI pretén que l alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni aprengui a conèixer

Más detalles

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ.

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. BASES: La Junta Municipal d Abastos convoca la 7a Edició del Concurs de RELAT CURT d acord amb les bases següents: Base 1. Participants.

Más detalles

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC AULA DE PATRIMONI Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC 2017-2018 PRESENTACIÓ El programa AULA DE PATRIMONI pretén que l alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni aprengui a conèixer

Más detalles

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 S LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 LI MARIAN VAYREDA PROSA NARRATIVA Podran optar al Premi Marian Vayreda de narrativa, organitzat per l Institut de Cultura d Olot - Ajuntament d Olot, obres de creació literària.

Más detalles

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Des de la seva creació, l any 1998, la Fundació Vila Casas es va proposar com a objectiu la promoció dels creadors contemporanis, nascuts o residents a

Más detalles

TAULA de les FESTES d HIVERN

TAULA de les FESTES d HIVERN diseño: LEAN fotografía: PREMIO INDIVIDUAL TEMA BALLAORS Manuel Ivañez Guillem TAULA de les FESTES d HIVERN IX CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN D IBI 2015 IX CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las

La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las Curts de Moscatell II I MOSTRA CURTS DE MOSCATELL. La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las siguientes BASES 1.

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA Encamp Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades en la llengua

Más detalles

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS)

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) La Fundación Vila-Saborit es una organización sin ánimo de lucro

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

PREMI DE NARRATIVA VILA DE CAMBRILS JOSEP LLUÍS SAVALL

PREMI DE NARRATIVA VILA DE CAMBRILS JOSEP LLUÍS SAVALL PREMI DE NARRATIVA JOSEP LLUÍS SAVALL L Ajuntament de Cambrils, a través de la Regidoria de Cultura, estableix el Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils amb la finalitat de promoure i donar suport

Más detalles

XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA

XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA diseño: LEAN fotografía: 1er PREMIO COLECCIÓN Fernando Ramírez Oliver TAULA de les FESTES d HIVERN FESTES D HIVERN D IBI 2017 XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN D IBI 2017

Más detalles

II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book

II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book Joan Borja Sanz Ciutat de Benicarló 2017 II Premi de

Más detalles

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA 19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA convocatòria 2017 Organitza: NOVETATS DE LA 19a. CONVOCATÒRIA En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es donaran en dues categories, la corresponent a la titulació

Más detalles

4. El plazo de presentación de originales finalizará el 7 de mayo. No se admitirán los originales recibidos con posterioridad a esta fecha.

4. El plazo de presentación de originales finalizará el 7 de mayo. No se admitirán los originales recibidos con posterioridad a esta fecha. VIII CONCURSO DE MICROCUENTOS DE LEVANTE-EMV 1. El VIII Concurso de Microcuentos de Levante-EMV de El Camp de Morvedre pretende estimular la creación literaria entre los más pequeños. En esta séptima edición

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

FIRA I FESTES DE LA MAGDALENA 2011 CASTELLÓ DE LA PLANA DEL 26 DE MARÇ AL 3 D ABRIL FESTES D INTERÉS TURÍSTIC INTERNACIONAL

FIRA I FESTES DE LA MAGDALENA 2011 CASTELLÓ DE LA PLANA DEL 26 DE MARÇ AL 3 D ABRIL FESTES D INTERÉS TURÍSTIC INTERNACIONAL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓN DE LA PLANA FIESTAS DE LA MAGDALENA 2011 CONCURSO DE CARTELES Con motivo de las tradicionales Fiestas de la Magdalena, la Junta de Fiestas convoca el Concurso de Carteles

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles

CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013

CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 Un any més els quatre col legis catalans, reunits en el Consell de Col legis de Metges de Catalunya, fan

Más detalles

Bases dels III Premis Món Rural

Bases dels III Premis Món Rural Bases dels III Premis Món Rural La Fundació del Món Rural (FMR), en el marc de la seva missió de promoure la visibilitat del fet diferencial del món català, pretén també arribar a incidir en el camp de

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP A de 6 a 8 anys GRUP B de 9 a 11 anys

El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP A de 6 a 8 anys GRUP B de 9 a 11 anys ANNEX 1 BASES DEL CONCURS LITERARI SANT JORDI 2017 Prosa i poesia INFANTIL Premi Baron de Carlos 1.- PARTICIPANTS El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP

Más detalles

IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN

IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2017-2018 1. El IX Premi Dolors Arteman té dues categories: a. Millor Treball de Recerca Finalitzat en l àmbit del Treball Social, tant de caràcter

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA).

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). II PREMI CÀTEDRA FUNDACIÓ ASISA EN L ÀMBIT DE LA SALUT,

Más detalles

VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018

VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018 BASES El Ayuntamiento de Santa Pola, a través de las Concejalías de Cultura, Juventud,

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

premis ciutat de Castelló

premis ciutat de Castelló premis ciutat de Castelló premios ciudad de CastellóN 29é Premi Flor Natural de Poesia 29ºPremio Flor Natural de Poesía 34é Premi Ciutat de Castelló de Ciències Experimentals i Tecnologia 34º Premio Ciudad

Más detalles

SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS

SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS El Consell de Col legis de Metges de Catalunya convoca de nou a tots els metges

Más detalles

Pantalla Xec-Llibre. Els requisits que ha de complir el centre per a poder imprimir els xecs llibres són:

Pantalla Xec-Llibre. Els requisits que ha de complir el centre per a poder imprimir els xecs llibres són: Pantalla Xec-Llibre (en castellano más adelante) En constituir-se els bancs de llibres en el curs 16/17, es determina que els llibres de primer i segon de primària, no formaren part dels bancs en tractar-se

Más detalles

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Contingut 1. Categories Preselecció... 2 1.1. Preseleccions... 2 1.2. Grups de Preselecció... 3 1.3. General... 7 1.4. Places Excepcionals...

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon L associació cultural Amics de la Ciutat de Granollers organitza el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (2018-51) BASES PARTICIPANTS El premi

Más detalles

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària Pantalla Xec-Llibre Al constituir-se els bancs de llibres en el curs 16/17 es va determinar que els llibres de primer i segon de primària no formaren part dels bancs per tractar-se de material no reutilitzable.

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

XIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona

XIII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona La Diputació de Tarragona organitza a l Escola i Conservatori de Música a Reus el XIIIè Concurs de Música de Cambra «Higini Anglès». 1. BASES GENERALS Primer. Podran participar en aquest concurs formacions

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016

20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016 20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016 Per tal d estimular la creació literària en llengua catalana, l emissora municipal RÀDIO CUBELLES i el DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE L AJUNTAMENT

Más detalles

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA AMPA EL ROQUISSAR IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA REGLAMENT L AMPA Escola El Roquissar i l'ajuntament d'altafulla, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès i amb la col laboració l Escola

Más detalles

a) Per als agents vinculats, siguen persones físiques o societats d agència, que en l article 22 s afirma:

a) Per als agents vinculats, siguen persones físiques o societats d agència, que en l article 22 s afirma: NORMES SOBRE PUBLICITAT DIRIGIDES ALS MEDIADORS INSCRITS EN EL REGISTRE ESPECIAL DE MEDIADORS D ASSEGURANCES, CORREDORS DE REASSEGURANCES I ELS SEUS ALTS CÀRRECS DE LA COMUNITAT VALENCIANA 1. Antecedents

Más detalles

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i BASESL'Oficina de Turisme de Montblanc i l'associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc convoquen la quarta edició d'un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram amb l'objectiu de

Más detalles

X CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona

X CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona X CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona La Diputació de Tarragona organitza a l Escola i Conservatori de Música a Reus el X Concurs de Música de Cambra «Higini Anglès».

Más detalles

21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017

21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017 21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017 Per tal d estimular la creació literària en llengua catalana, l emissora municipal RÀDIO CUBELLES i el DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE L AJUNTAMENT

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

La data límit per formalitzar la inscripció per part del centre és l 1 de maig de 2018.

La data límit per formalitzar la inscripció per part del centre és l 1 de maig de 2018. Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments EFIM 2018 1. Convocatòria L Agència Catalana del Patrimoni Cultural convoca la XXII edició del concurs EFIM Experiència Fotogràfica Internacional dels

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL 1. COM HEM PLANTEJAT L E+S? El projecte es va presentar inicialment al Claustre de professors i seguidament a la Comissió de l Escola Verda de professors i d alumnes. Després

Más detalles

Optaran als premis totes aquelles persones, grups i comparses que compleixin en la seva totalitat aquestes bases.

Optaran als premis totes aquelles persones, grups i comparses que compleixin en la seva totalitat aquestes bases. BASES CARNAVAL LA CANONJA 1.- OBJECTE L objecte d aquestes bases és la regulació dels diferents actes, concursos i premis a atorgar que, amb motiu de la rua de carnaval, organitza la regidoria de Festes

Más detalles

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch 2017 sol licitud En què consisteix el premi? El Premi Fundació Cañada Blanch Universitat de València ofereix: - 7.000 euros per

Más detalles

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 Penja les teves imatges de la Festa dels Romeus utilitzant

Más detalles

27/11/2012 Versió 1.0

27/11/2012 Versió 1.0 SERVICI PER A L OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT D INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE OFICIAL DE CONTRACTISTES I EMPRESES CLASSIFICADES DE LA COMUNITAT VALENCIANA EMPLEATS PÚBLICS 27/11/2012 Versió 1.0 Resum En este document

Más detalles

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut:

AJUT Unitat que proposa l ajut a la qual s adscriurà l alumne: Projecte: Nombre d ajuts: Descripció de l ajut: Motivació de l ajut: FITXA DE PROPOSTA DE LA SEGONA CONVOCATÒRIA D AJUTS DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA), ENTRE ELS ESTUDIANTS DE

Más detalles

Bases de participació

Bases de participació Bases de participació Els Premis ACRA es convoquen amb l objectiu de reconèixer la professionalitat del sector i la seva aportació al benestar i a la qualitat de vida de les persones, tot fomentant la

Más detalles

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes La Rambla, 7, 2n 1 Índex 1. Introducció

Más detalles

IV CERTAMEN DE RELATOS CORTOS EN CASTELLANO Y EN VALENCIANO PASCUAL ENGUÍDANOS GEORGE H. WHITE LLÍRIA 2018 BASES

IV CERTAMEN DE RELATOS CORTOS EN CASTELLANO Y EN VALENCIANO PASCUAL ENGUÍDANOS GEORGE H. WHITE LLÍRIA 2018 BASES IV CERTAMEN DE RELATOS CORTOS EN CASTELLANO Y EN VALENCIANO PASCUAL ENGUÍDANOS GEORGE H. WHITE LLÍRIA 2018 BASES Con objeto de fomentar y promover la creación literaria como manifestación cultural así

Más detalles

X Obert d' Escacs Vilafranca del

X Obert d' Escacs Vilafranca del X Obert d' Escacs Vilafranca del Penedès - C.U.C. L organització del 10è Obert d Escacs Vilafranca del Penedès va a càrrec del Club d Escacs Vilafranca. 1. El torneig es disputarà mitjançant el sistema

Más detalles

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 1. OBJECTE. L'objectiu principal del concurs és promoure una vida sana i incentivar la realització d'activitat física als joves generant espais de participació. El torneig

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Presentació obligatòria dels exercicis del dossier que s entregarà al finalitzar el curs. D aquest treball se

Más detalles

BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018

BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018 BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018 OBJECTIU I FINALITAT L objectiu és fomentar la participació del veïnat i de les entitats, a través d un concurs de disfresses

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació:

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació: BASES DEL I CONCURS DE CANT JOSEP PALET DE MARTORELL 1. El I Concurs de Cant Josep Palet de Martorell està obert a tots els cantants, independentment de la seva nacionalitat, d entre 18 i 35 anys, ambdues

Más detalles

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ COM BUSCAR AL CATÀLEG Podeu accedir al nostre catàleg bibliogràfic entrant a la següent web: http://catalegboc.palaumusica.org/ o bé mitjançant la web de l Orfeó

Más detalles

Telèfon de la Secció de Subvencions:

Telèfon de la Secció de Subvencions: 1 ACCÉS A L'APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DEL PROGRAMA BO INFANTIL L'Ordre 27/2016, de 14 de juny, de la Conselleria d'educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual estableixen les bases reguladores

Más detalles

Espais de comunicació

Espais de comunicació 1 Campus Virtual Espais de comunicació 1 Què són els espais de comunicació Els espais de comunicació ofereixen un entorn al qual hi tenen accés: Usuaris coordinadors que poden publicar informació i avisos.

Más detalles

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA 50853 CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA ACORD 143/2012, de 3 d octubre, pel qual s obre la convocatòria dels X Premis El CAC a l escola. 1 L activitat de foment per part de l Administració és una modalitat

Más detalles

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA INSTRUCCIONS DE REGATA El Trofeu President per a les classes Patí Sènior, Patí Júnior i Catamarà es celebrarà en aigües de Torredembarra, els dies 12 i 19 de Març i 9 d Abril de 2016. 1 REGLES La regata

Más detalles

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA 50853 CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA ACORD 143/2012, de 3 d octubre, pel qual s obre la convocatòria dels X Premis El CAC a l escola. 1 L activitat de foment per part de l Administració és una modalitat

Más detalles

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa.

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. A continuació trobaràs tot un seguit de consells per a la correcta utilització

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

Mercat de Primavera. 3ª Edició BUTLLETÍ INFORMATIU /03/12 "ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE" Número 12

Mercat de Primavera. 3ª Edició BUTLLETÍ INFORMATIU /03/12 ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE Número 12 Mercat de Primavera BUTLLETÍ INFORMATIU 2011-12 27/03/12 "ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE" Número 12 3ª Edició Mercat de primavera Associació de Mares i Pares de l Escola IPSE NORMES

Más detalles

I Jornada de Casos Clínics d infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències.

I Jornada de Casos Clínics d infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències. 1 Organitza: Societat Catalana de Medicina d Urgències i Emergències (SoCMUE) www.socmue.cat Col labora: MSD Enfermedades infecciosas. Univadis

Más detalles

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XXI Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XX CONCURSO DE BELENES CIUDAD DE CASTELLON BASES 1.- El ámbito del concurso será el de la ciudad

Más detalles