PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SUBHASTA DE FUSTA PROCEDENT DEL CUP 7 Gi Alp

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SUBHASTA DE FUSTA PROCEDENT DEL CUP 7 Gi Alp"

Transcripción

1 Plec de clàusules subhasta fusta CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 1 de 6 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SUBHASTA DE FUSTA PROCEDENT DEL CUP 7 Gi Alp CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i Qualificació Constitueix l objecte del contracte l alienació per aquest Ajuntament dels arbres de l avetosa procedents del CUP 7 Gi Alp, de propietat municipal amb les característiques següents: - Classificació dos tipus de fusta o o Classe A: Fusta de serra de pi roig i avet, recta, i diàmetre en punta de 22cm Classe B: Fusta recta de pi roig i avet amb diàmetre en punta superior a 14cm. - La fusta es vendrà a carregador. - Mesurament de productes i liquidació Es cubicaran les càrregues dels camions necessaris a judici de l'administració -que en cap cas serà inferior al 7%- per establir la relació tones/metres cúbics, i procedir a la liquidació. La liquidació es farà en m 3, amb la transformació de densitat. Els productes objecte de l'aprofitament es pesaran en camió. La ubicació de les bàscules i el control de les pesades seran organitzats per l'entitat propietària de la forest amb la conformitat de l'administració forestal. El transport corre a càrrec de l empresa adjudicatària. Hi haurà disponibilitat per part de l empresa compradora com a mínim d un camió diari per evitar perjudicis a l empresa d extracció de la fusta. La logística s acordarà entre l empresa adjudicatària i l entitat propietària abans de començar el treball i en el moment que se signi el contracte. El pagament de l empresa adjudicatària a l Ajuntament es farà mensualment. Aquest import es farà efectiu dins dels 30 dies següents a la data d entrada de la factura, emesa per l Ajuntament. El contracte definit té la qualificació de contracte privat, tal com estableix l article 4.1.p) del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre. CLÀUSULA SEGONA. Procediment de Selecció i Adjudicació La forma d adjudicació de l alienació serà la subhasta, en la que qualsevol interessat podrà presentar una oferta. Per a la valoració de les proposicions i la determinació de l oferta econòmicament més avantatjosa s atendrà a un sol criteri d adjudicació, que ha de ser necessàriament el del millor preu.

2 Plec de clàusules tala i desembosc CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 2 de 6 CLÀUSULA TERCERA. El Perfil del Contractant Sense perjudici de la utilització d altres mitjans de publicitat, aquest Ajuntament publicarà els anuncis que consideri necessaris al Perfil del contractant, al que es tindrà accés segons les especificacions que es regulen a la pàgina web següent: CLÀUSULA QUARTA. Tipus de Licitació El tipus de licitació, que pot ser millorat a l alça, és el de: - Fusta classe A: 46 /m 3 - Fusta classe B: 40 /m 3 Aquests preus són a carregador i no inclouen IVA. CLÀUSULA CINQUENA. Capacitat Poden presentar ofertes, per sí mateixes o per mitjà de representants, les persones naturals i jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat d obrar. CLÀUSULA SISENA. Òrgan de Contractació Vist l import del contracte, per un import aproximat de ,40 euros (supeditat a la liquidació final), l òrgan competent per a efectuar la present contractació i tramitar l expedient, de conformitat amb la disposició addicional segona del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, serà el l Alcalde. CLÀUSULA SETENA. Acreditació de l Aptitud per a Contractar Poden presentar ofertes les persones naturals o jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat d obrar i no estiguin incurses en prohibicions per a contractar. La capacitat d obrar de l empresari s acreditarà: a) Pel que fa a les persones físiques, mitjançant la fotocòpia compulsada del document nacional d identitat. b) Pel que fa a les persones jurídiques, mitjançant la fotocòpia compulsada del CIF i l escriptura o document de constitució, els estatuts o l acte fundacional, en els que constin les normes per les que es regula la seva activitat, degudament inscrits, si escau, en el registre públic que correspongui, segons el tipus de persona jurídica de la que es tracti.

3 Plec de clàusules tala i desembosc CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 3 de 6 CLÀUSULA VUITENA. Presentació d Ofertes i Documentació Administrativa Les ofertes es presentaran a l Ajuntament, Av. Tossa d Alp núm. 6, Alp, en horari d atenció al públic, dins del termini de deu dies naturals comptats a partir del dia següent al de publicació de l anunci de licitació en el Butlletí Oficial de la Província de de Girona i en el Perfil del contractant. Les ofertes poden presentar-se per correu, per telefax, o per mitjans electrònics, informàtics o telemàtics, en qualsevol dels llocs establerts a l article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Quan les ofertes s enviïn per correu, l empresari ha de justificar la data d imposició de l enviament en l oficina de Correus i anunciar a l òrgan de contractació la tramesa de l oferta mitjançant tèlex, fax o telegrama en el mateix dia, consignant el número de l expedient, títol complet de l objecte del contracte i nom del licitador. L acreditació de la recepció del citat tèlex, fax o telegrama s efectuarà mitjançant diligència estesa en el mateix document pel secretari municipal. Sense la concurrència d ambdós requisits, no serà admesa la proposició si és rebuda per l òrgan de contractació amb posterioritat a la data de finalització del termini assenyalat en l anunci de licitació. En tot cas, transcorreguts els deu dies següents a aquesta data sense que s hagi rebut la documentació, no serà admesa. Cada licitador no pot presentar més d una oferta. La presentació d una oferta suposa l acceptació incondicionada per l empresari de les clàusules del present Plec. Les ofertes per a prendre part en la licitació es presentaran en dos sobres tancats, signats pel licitador i amb indicació del domicili a efectes de notificacions, en els que es farà constar la denominació del sobre i la llegenda «Oferta per a licitar l alienació del bé moble patrimonial fusta CUP 7 Gi Alp 2013». La denominació dels sobres és la següent: Sobre «A»: Documentació Administrativa. Sobre «B»: Oferta Econòmica. Els documents a incloure en cada sobre han de ser originals o còpies autentificades, conforme a la legislació en vigor. Dins de cada sobre, s inclouran els següents documents així com una relació numerada dels mateixos: SOBRE «A» DOCUMENTACIÓ ADMINISTRATIVA a) Documents que acreditin la personalitat jurídica de l empresari.

4 Plec de clàusules tala i desembosc CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 4 de 6 b) Documents que acreditin la representació. Els que compareguin o signin ofertes en nombre d un altre, acreditaran la representació de qualsevol forma adequada en Dret. Si el licitador fos una persona jurídica, aquest poder ha de figurar inscrit en el Registre Mercantil, quan sigui exigible legalment. Igualment la persona amb poder validat a efectes de representació, ha d acompanyar una fotocòpia compulsada administrativament o un testimoni notarial del seu document nacional d identitat. SOBRE «B» OFERTA ECONÒMICA Oferta econòmica. Es presentarà conforme al model següent: «El Sr., amb domicili a efectes de notificacions a, c/, núm., amb DNI núm., en representació de l entitat, amb CIF núm., assabentat de l expedient per a l alienació del bé moble patrimonial fusta CUP 4 Gi Alp mitjançant subhasta, anunciat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, i en el Perfil del Contractant, faig constar que conec el Plec que serveix de base al contracte i l accepto íntegrament, prenent part de la licitació i comprometent-me a dur a terme l objecte del contracte per l import de euros, de de 20. Signatura del licitador,». CLÀUSULA NOVENA. Mesa de Contractació La Mesa de Contractació, estarà presidida pel President, que pot ser un membre de la Corporació o un funcionari d aquesta i actuarà com a Secretari un funcionari de la Corporació. Conformen la Mesa de Contractació els membres següents: Senyor Ramon Moliner Serra, que actuarà com a President de la Mesa. Sr. Antonio Macias Barrachina, Vocal (Secretari de la Corporació). Sra. Montserrat Navarro Serra, vocal (funcionària de la Corporació) Sr. Salvador Vilalta Texidor, vocal (regidor Ajuntament Alp) Sr. Isidre Ribera Grau, vocal (regidor Ajuntament Alp) Sr. Francisco Cano, vocal (Enginyer Forestal) Sra. Anna Ivars, vocal (Enginyera Forestal)

5 Plec de clàusules tala i desembosc CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 5 de 6 La Sra. Montserrat Navarro Serra actuarà com a Secretària de la Mesa. CLÀUSULA DESENA. Obertura d Ofertes La Mesa de Contractació es constituirà el primer dia hàbil posterior a la finalització del termini de presentació de les ofertes, procedirà a l obertura dels Sobres «A» i qualificarà la documentació administrativa que continguin. Si fos necessari, la Mesa concedirà un termini de dos dies hàbils per a que el licitador corregeixi els defectes o omissions esmenables observats en la documentació presentada. Posteriorment, procedirà a l obertura i examen del sobre «B», que contenen les ofertes econòmiques. CLÀUSULA ONZENA. Requeriment de Documentació A la vista de la valoració de les ofertes, la Mesa de Contractació proposarà al licitador que hagi presentat la millor oferta. L òrgan de contractació requerirà al licitador que hagi presentat la millor oferta per a que, dins del termini de dos dies hàbils, a comptar des del següent al de la recepció del requeriment, presenti documentació justificativa d estar al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social. CLÀUSULA DOTZENA. Fiança Ateses les característiques del contracte i per assegurar el compliment de les condicions essencials del contracte com és, entre d altres la disponibilitat per part de l empresa compradora com a mínim d un camió diari per evitar perjudicis a l empresa que extreu la fusta, a la celebració del contracte pot exigir-se la prestació de fiança en metàl lic en quantitat equivalent a que es retornarà en un màxim de deu dies hàbils a comptar des de la finalització del contracte. CLÀUSULA TRETZENA. Pagament El pagament de l empresa adjudicatària a l Ajuntament es farà mensualment. Aquest import es farà efectiu dins dels 30 dies següents a la data d entrada de la factura, emesa per l Ajuntament. CLÀUSULA QUINZENA. Drets i Obligacions del Contractista Els drets i obligacions de l adjudicatari són els que neixen d aquest Plec i del Plec General de Condicions tècnico-facultatives per a l aprofitament que formarà part del contracte que es signa, que tindran caràcter contractual, i del contracte signat entre les parts, així com els derivats de la legislació aplicable.

6 Plec de clàusules tala i desembosc CUP 7 Gi Alp 2013 Pàgina 6 de 6 CLÀUSULA SETZENA. Formalització del Contracte El contracte es formalitzarà en un document administratiu, en el que es transcriuran els drets i deures d ambdues parts que han estat enumerats en aquest Plec. Quan l alienació del bé sigui susceptible d inscripció en el Registre de la Propietat, s ha de formalitzar en escriptura pública, per a poder ser inscrit. Les despeses generades per això seran a compte de la part que hagi sol licitat la citada formalització, segons l article de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del patrimoni de les administracions públiques, del Codi civil i 2.5 de la Llei hipotecària, Text refós segons Decret de 8 de febrer de CLÀUSULA DISSETENA. Règim Jurídic del Contracte Aquest contracte té caràcter privat, la seva preparació i adjudicació es regirà per l establert en aquest Plec, i per a allò que no prevegi, serà d aplicació el Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre i les seves disposicions de desenvolupament; supletòriament s aplicaran les restants normes de dret administratiu i, en el seu defecte, les normes de dret privat. Quant als seus efectes i extinció es regirà per les normes de dret privat. L ordre jurisdiccional contenciós administratiu serà el competent pel coneixement de les qüestions que es suscitin en relació amb la preparació i adjudicació d aquest contracte. L ordre jurisdiccional civil serà el competent per a resoldre les controvèrsies que sorgeixin entre les parts en relació amb els efectes, compliment i extinció del contracte. Alp, 29 d abril de 2013 L Alcalde, Ramon Moliner Serra

AJUNTAMENT DE LLANÇÀ (ALT EMPORDÀ)

AJUNTAMENT DE LLANÇÀ (ALT EMPORDÀ) Exp. C116 1/2016 Lloguer local usos municipals CF CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del contracte Constitueix l objecte del contracte l arrendament d un bé immoble que tingui les característiques següents: superfície

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

Programar i implementar les polítiques juvenils generades per la regidoria corresponent.

Programar i implementar les polítiques juvenils generades per la regidoria corresponent. Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ, PER PROCEDIMENT NEGOCIAT

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL

PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL PLEC DE CLÀUSULES Pg 1 de 10 PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte L objecte del contracte és l arrendament del bar situat a la

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS. CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte i Qualificació

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS. CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte i Qualificació PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte i Qualificació Constitueix l objecte del contracte l alienació per aquest Ajuntament mitjançant procediment obert,

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS PER A L ALIENACIÓ EN SUBHASTA PÚBLICA DE LA PARCEL.LA B2 DEL POLÍGON INDUSTRIAL XALAMEC DE LA SELVA DEL CAMP

PLEC DE CONDICIONS PER A L ALIENACIÓ EN SUBHASTA PÚBLICA DE LA PARCEL.LA B2 DEL POLÍGON INDUSTRIAL XALAMEC DE LA SELVA DEL CAMP PLEC DE CONDICIONS PER A L ALIENACIÓ EN SUBHASTA PÚBLICA DE LA PARCEL.LA B2 DEL POLÍGON INDUSTRIAL XALAMEC DE LA SELVA DEL CAMP CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i Qualificació L objecte del contracte és l alienació

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L ARRENDAMENT DEL BÉ PATRIMONIAL SITUAT AL CARRER SANT JAUME, NÚM

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L ARRENDAMENT DEL BÉ PATRIMONIAL SITUAT AL CARRER SANT JAUME, NÚM PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L ARRENDAMENT DEL BÉ PATRIMONIAL SITUAT AL CARRER SANT JAUME, NÚM. 6 CAL PERAIRE DEL MUNICIPI DE QUERALBS Primera.- Objecte del contracte

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN Visto el informe emitido por el Tag de Contratación

Más detalles

Dissenyar, organitzar i implantar campanyes de sensibilització ambiental i de participació ciutadana

Dissenyar, organitzar i implantar campanyes de sensibilització ambiental i de participació ciutadana Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ, PER PROCEDIMENT NEGOCIAT

Más detalles

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora 1 Entitat adjudicadora a) Organisme: Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM b) NIF: A-43381193 c) Òrgan de contractació: Conseller Delegat de Gestió Sanitària i assistencial de Tortosa, SAM d)

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

L import màxim de l arrendament anual serà de més en concepte d IVA, millorables segons les ofertes del arrendadors.

L import màxim de l arrendament anual serà de més en concepte d IVA, millorables segons les ofertes del arrendadors. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR L ARRENDAMENT D UN SOLAR URBÀ PER DESTINAR-HO COM A APARCAMENT EN L ENTORN PRÒXIM A LA PLAÇA D ESPANYA D ANDRATX Clàusula primera.- Objecte i qualificació

Más detalles

CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER

CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ D UN CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE MOBILIARI DESTINAT A LA MASIA DE CAN GRUART, MITJANÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT, AMB

Más detalles

BASES REGULADORES D ADJUDICACIÓ DE L ÚS DE LA SALA POLIVALENT PER CELEBRAR LA FESTA DE CAP D ANY 2018.

BASES REGULADORES D ADJUDICACIÓ DE L ÚS DE LA SALA POLIVALENT PER CELEBRAR LA FESTA DE CAP D ANY 2018. BASES REGULADORES D ADJUDICACIÓ DE L ÚS DE LA SALA POLIVALENT PER CELEBRAR LA FESTA DE CAP D ANY 2018. 1.- OBJECTE L objecte d aquestes bases és regular les condicions per l atorgament de la llicència

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS. Definició d ús serveis personals i professionals inclou els següents conceptes:

PLEC DE CONDICIONS. Definició d ús serveis personals i professionals inclou els següents conceptes: Expedient: 332/2015 PLEC DE CONDICIONS CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i Qualificació L'objecte del contracte és l'alienació per part de l'ajuntament del bé immoble, assenyalat amb el núm. F14 en el plànol d'adjudicació

Más detalles

Guia sobre contractació pública

Guia sobre contractació pública Guia sobre contractació pública Índex 1. Què és la contractació pública? 2. Normativa aplicable 3. Principis aplicables a la contractació pública 4. Tipus de contractes 5. Parts en el contracte 6. Qui

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

L arrendament d immobles es troba regulat a la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d Arrendaments urbans i supletoriament en el Codig civil.

L arrendament d immobles es troba regulat a la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d Arrendaments urbans i supletoriament en el Codig civil. Contractació PLEC DE CLAUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRÀ EL PROCEDIMENT OBERT PER A L ARRENDAMENT D UN IMMOBLE DESTINAT A LOCAL DE REUNIONS I CASAL DE JOVES A LA ZONA DE PLATJA DEN BOSSA-CAN

Más detalles

AJUNTAMENT DE QUERALBS

AJUNTAMENT DE QUERALBS PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES I ECONÒMIQUES PARTICULARS REGULADORES DE L ARRENDAMENT DEL BÉ PATRIMONIAL DE L AJUNTAMENT DE QUERALBS CONSISTENT EN L IMMOBLE SITUAT A QUERALBS AL CARRER DEL MIG (CA L'APREMIANT)-

Más detalles

AJUNTAMENT DE VILANOVA DE LA BARCA

AJUNTAMENT DE VILANOVA DE LA BARCA PLEC DE CONDICIONS ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HA DE REGIR L ARRENDAMENT PER SUBHASTA PÚBLICA D UNA FINCA RÚSTICA SITUADA AL POLÍGON 9, PARCEL LA 93 DEL TERME MUNICIPAL DE VILANOVA PRIMERA.-

Más detalles

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE 1. OBJECTE DEL CONTRACTE Títol del contracte: CONTRACTACIÓ D UN SERVEI DE D IMPLANTACIÓ I POSADA EN MARXA D UN ENTERPRISE SEVICE BUS PER A LA FUOC Número

Más detalles

Primera.- Objecte del contracte

Primera.- Objecte del contracte PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HAN DE REGIR L ARRENDAMENT COM A VIVENDA HABITUAL DEL BÉ IMMOBLE PATRIMONIAL SITUAT AL CARRER PRAT DE L OM, NÚM. 4 DE VALLFOGONA DE RIPOLLÈS, MITJANÇANT

Más detalles

L explotació del servei es realitzarà l empresari que gestionarà el servei al seu propi risc i ventura.

L explotació del servei es realitzarà l empresari que gestionarà el servei al seu propi risc i ventura. PLEC DE CLAUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE ADMINISTRATIU ESPECIAL PER L EXPLOTACIÓ DEL SERVEI DE BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL, PER PROCEDIMENT OBERT, OFERTA ECONOMICAMENT MES AVANTATJOSA

Más detalles

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ESMENA DE DEFICIÈNCIES DELS SOBRES NÚM. 2 (OFERTA ECONÒMICA) I PER A L OBERTURA DELS SOBRES NÚM. 3 PRESENTATS AL PROCEDIMENT OBERT PER A LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS

Más detalles

CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES. En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser

CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES. En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser CERTIFICO «Que durant el termini de 26 dies a comptar des

Más detalles

L habitatge està inscrit al Registre de la Propietat de Gandesa, al Tom 636, Llibre 37, Foli 155, Finca núm. 991, trobant-se lliure de càrregues.

L habitatge està inscrit al Registre de la Propietat de Gandesa, al Tom 636, Llibre 37, Foli 155, Finca núm. 991, trobant-se lliure de càrregues. Plec de condicions que ha de regir l alienació de l immoble situat a Riba-Roja d Ebre, carrer Les Voltes número 25, propietat de l Hospital i Llars de la Santa Creu 1. Objecte del contracte. Venda per

Más detalles

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA.

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA. ANNEX NÚM. 1 DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA. Els licitadors presentaran el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC)

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

La codificació és CPA Treballs generals de construcció d edificis no residencials (obra de nova planta, d ampliació, modificació renovació).

La codificació és CPA Treballs generals de construcció d edificis no residencials (obra de nova planta, d ampliació, modificació renovació). Pàgina1/11 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L EXECUCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU PER A LA REHABILITACIÓ I ADEQUACIÓ DE L ANTIGA ESCOLA ANTONI GRAU MINGUELL EN BIBLIOTECA. Clàusula

Más detalles

ALIENACIÓ CASA CARRER MULLERAS NÚM 40

ALIENACIÓ CASA CARRER MULLERAS NÚM 40 ALIENACIÓ CASA CARRER MULLERAS NÚM 40 PLEC DE CLÀUSULES ECONOMICO - ADMINISTRATIVES. PRIMERA. TIPOLOGIA DEL CONTRACTE L Objecte d aquest plec és el contracte de compravenda del bé immoble patrimonial,

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL CASINO 2015

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL CASINO 2015 Arrendament Bar cafeteria Casino 2015 Pg. 1 de 11 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL CASINO 2015 CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte L objecte del

Más detalles

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa Exp. núm.: SU 34/12 Resolució del rector de la Universitat Rovira i Virgili, per la qual s adjudica la contractació del subministrament, mitjançant lots, d equipament científic per al Centre d R+D+I en

Más detalles

VENDA DE TERRENYS MUNICIPALS

VENDA DE TERRENYS MUNICIPALS VENDA DE TERRENYS MUNICIPALS LOT 1 Carrer Alcarràs, 15 (PMU 4) PREU DE SORTIDA: 424.105,87 + Impostos C 13 Eix viari Carril bici Parades de Bus LL 11 POLÍGON INDUSTRIAL EL SEGRE LL 11 L9 L7 C 13 L9 POLÍGON

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

N O T I F I C A C I Ó.-

N O T I F I C A C I Ó.- N O T I F I C A C I Ó.- Per la present us notifico que la Junta de Govern Local a la sessió ordinària de data 4 de juny de 2012, ha adoptat, entre altres, el següent ACORD:---------------------------------

Más detalles

4. Pressupost del contracte. 5. Durada del contracte. 6. Capacitat per a contractar.

4. Pressupost del contracte. 5. Durada del contracte. 6. Capacitat per a contractar. PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIQUES I ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ PER PROCEDIMENT OBERT AMB TRAMITACIÓ D URGÈNCIA DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A LA GESTIÓ DEL SERVEI SOCIOEDUCATIU NO RESIDENCIAL

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

Ajuntament de Vielha e Mijaran

Ajuntament de Vielha e Mijaran PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE TÉNEN QUE REGIR EL SUBMINISTRE D UNA MÀQUINA ESCOMBRADORA CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació L objecte del contracte és el subministrament d una

Más detalles

JUNTA VECINAL CUETO PLIEGO DE CONDICIONES ADMINISTRATIVAS PARTICULARES DEL APROVECHAMIENTO DEL LOTE DE MADERA MAD-883/13

JUNTA VECINAL CUETO PLIEGO DE CONDICIONES ADMINISTRATIVAS PARTICULARES DEL APROVECHAMIENTO DEL LOTE DE MADERA MAD-883/13 PLIEGO DE CONDICIONES ADMINISTRATIVAS PARTICULARES DEL APROVECHAMIENTO DEL LOTE DE MADERA MAD-883/13 CLÁUSULA PRIMERA. Objeto y Calificación El objeto del contrato es la adjudicación del aprovechamiento

Más detalles

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació:

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: AJUNTAMENT DE CALAFELL Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: DECRET NÚM. 2851/2016 Decret d Alcaldia

Más detalles

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases).

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases). COMPTE JUSTIFICATIU Subvenció per a la millora, rehabilitació i nova implementació d establiments comercials, de restauració, d oficines-serveis i d activitats tradicionals i artesania situats a peu de

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració.

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració. EI/HR Exp. 2016/0002876 A LA CIUTAT DE BARCELONA a les 12 hores i minuts del dia 6 de juliol de 2016, es constitueix convocats en legal forma els seus membres la Mesa de Contractació de l'àrea de Presidència,

Más detalles

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte.

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa 35 ANNEX 1.4 Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval 2019 Promoció associativa 1 2 3 Partida pressupostària: 25.3385.489 transferències a entitats Import disponible: 13.200

Más detalles

Clàusula primera. Objecte i qualificació

Clàusula primera. Objecte i qualificació PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HA DE REGIR LA LICITACIÓ DE LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DEL CARRER RAMON I CAJAL, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS DE VALORACIÓ. Clàusula

Más detalles

MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14

MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14 MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14 SOL LICITUD D ADMISSIÓ DADES DEL LICITADOR Nom de la raó social Adreça CP Població DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT Nom i cognoms DOCUMENTACIÓ APORTADA Sobre A Documentació

Más detalles

NATURALESA I RÈGIM JURÍDIC

NATURALESA I RÈGIM JURÍDIC PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PARTICULARS PER A LA LICITACIÓ MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE PER A LA VENDA DEL PAPER I CARTRÓ PROCEDENT DEL SERVEI DE RECOLLIDA SELECTIVA

Más detalles

INVENTARI GENERAL DE BENS DE L AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP PARCEL.LA A6 PPI XALAMEC SOLAR INDUSTRIAL. Epígraf: 315 Solars industrials.

INVENTARI GENERAL DE BENS DE L AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP PARCEL.LA A6 PPI XALAMEC SOLAR INDUSTRIAL. Epígraf: 315 Solars industrials. Expedient núm.: 1085/2016 Plec de condicions Procediment: Lloguer amb opció de compra de solars industrials Assumpte: Solars industrials A6 i A7 del Polígon industrial Xalamec PLEC DE CONDICIONS CLÀUSULA

Más detalles

PROPOSTA DE L ALCALDIA

PROPOSTA DE L ALCALDIA PROPOSTA DE L ALCALDIA Vist el procediment de contractació iniciat per a l execució del projecte redactat per l Enginyer José Luis Arnandis Núñez, per a l execució de la finalització de la Urbanització

Más detalles

AJUNTAMENT DE CASTELLBELL I EL VILAR Secretaria - Intervenció

AJUNTAMENT DE CASTELLBELL I EL VILAR Secretaria - Intervenció PLEC CLAUSULES ADMINISTRATIVES I PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PER L ARRENDAMENT D UNA NAU PER DESTINAR-LA A MAGATZEM DE LA BRIGADA MUNICIPAL CLAUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació. Constitueix

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA DE SUBVENCIONS COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA 1. DADES DE L ACTIVITAT SUBVENCIONADA Codi convocatòria Activitat subvencionada Cost de l activitat

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

AJUNTAMENT DE PREIXENS

AJUNTAMENT DE PREIXENS PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS Primera. Objecte del contracte El contracte té per objecte atorgar l ús privatiu del LOCAL SOCIAL, qualificat com a bé de domini públic, per a la instal lació

Más detalles

Notificacions d actes administratius

Notificacions d actes administratius Notificacions d actes administratius Llei 26/2010, de 3 d agost, de Règim jurídic i de procediment administratiu de les administracions públiques de Catalunya. 1. L article 33 obliga l Administració pública

Más detalles

INFORME DE SECRETARIA SERVEIS JURIDICS

INFORME DE SECRETARIA SERVEIS JURIDICS INFORME DE SECRETARIA SERVEIS JURIDICS En relació a la concessió administrativa d us privatiu d un be de domini públic, destinat a equipament esportiu, per prestar l activitat de gimnàs, emeto informe

Más detalles

CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA D ÚS PRIVATIU D UN BÉ DE DOMINI PÚBLICPER PROCEDIMENT OBERT MITJANÇANT CONCURS

CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA D ÚS PRIVATIU D UN BÉ DE DOMINI PÚBLICPER PROCEDIMENT OBERT MITJANÇANT CONCURS CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA D ÚS PRIVATIU D UN BÉ DE DOMINI PÚBLICPER PROCEDIMENT OBERT MITJANÇANT CONCURS CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte El contracte té per objecte atorgar l ús privatiu, mitjançat

Más detalles

Enajenación parcelas rústicas Bonilla 2015

Enajenación parcelas rústicas Bonilla 2015 PLIEGO DE CONDICIONES CLÁUSULA PRIMERA. Objeto y Calificación Constituye el objeto del contrato la enajenación por este Ayuntamiento de los siguientes inmuebles patrimoniales: Parcela 13, Polígono 503.

Más detalles

Ajuntament de Soriguera Pallars Sobirà DE PLEC DE CONDICIONS ARRENDAMENT PER CONCURS RESTAURANT DE RUBIÓ

Ajuntament de Soriguera Pallars Sobirà DE PLEC DE CONDICIONS ARRENDAMENT PER CONCURS RESTAURANT DE RUBIÓ DE PLEC DE CONDICIONS ARRENDAMENT PER CONCURS RESTAURANT DE RUBIÓ CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte L'objecte del contracte és l'arrendament del ben immoble Restaurant de Rubió, propietat d'aquest

Más detalles

Anuncio de adjudicación Número de Expediente CN-08/2018 Publicado en la Plataforma de Contratación del Sector Público el a las 14:08 horas.

Anuncio de adjudicación Número de Expediente CN-08/2018 Publicado en la Plataforma de Contratación del Sector Público el a las 14:08 horas. Anuncio de adjudicación Número de Expediente CN-08/2018 Publicado en la Plataforma de Contratación del Sector Público el 23-04-2018 a las 14:08 horas. Entidad Adjudicadora Regidoria Delegada d'hisienda,

Más detalles

AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA

AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte El contracte té per objecte atorgar la gestió integral de la piscina municipal, incloent el manteniment i neteja de la piscina, la contractació del personal encarregat

Más detalles

La notificació de la resolució

La notificació de la resolució La notificació de la resolució És el document mitjançant el qual l Administració fa conèixer a la persona interessada una resolució o un acte administratiu. És un tipus d ofici. El to és formal i neutre.

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER PROCEDIMENT OBERT PER AL SUBMINISTRAMENT D UN EQUIPAMENT TROMEL MÒBIL PER ALIMENTACIÓ AMB PALA VOLUM 2/3m3 MOTOR DIESEL AMB 2 TAMBORS INTERCAMBIABLES I 2 CINTES TRANSPORTADORES

Más detalles

El pressupost estimatiu màxim de licitació de la contractació es fixa en la quantitat de euros, anuals, IVA exclòs.

El pressupost estimatiu màxim de licitació de la contractació es fixa en la quantitat de euros, anuals, IVA exclòs. Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat EDICTE La Junta de Govern Local, en sessió de data 16 d abril de 2009, ha aprovat els

Más detalles

CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació

CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació L objecte del contracte és la realització del subministrament d'un camió amb carrosseria de laterals abatibles, que disposi de mecanisme amb caixa de bolquet, i

Más detalles

DECRET. Es van presentar ofertes per part dels licitadors interessats, ajustades als criteris que preveu el plec de clàusules.

DECRET. Es van presentar ofertes per part dels licitadors interessats, ajustades als criteris que preveu el plec de clàusules. DECRET 1. ANTECEDENTS Per resolució de l'alcaldia de data 1 de juliol de 2014 es va aprovar el plec de clàusules jurídiques, tècniques, econòmiques i administratives que ha de regir l'adjudicació del contracte

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

Clàusula 1. Objecte del contracte

Clàusula 1. Objecte del contracte PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRAN L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DEL MANTENIMENT I AFINACIÓ DELS PIANOS DE L ESCOLA DE MÚSICA I CONSERVATORI DE VIC (EMVIC) I DE LES DIVERSES SALES

Más detalles

RESOLUCIÓ D ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC DEL SUBMINISTRAMENT DE COMBUSTIBLE (Exp. CCS )

RESOLUCIÓ D ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC DEL SUBMINISTRAMENT DE COMBUSTIBLE (Exp. CCS ) RESOLUCIÓ D ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC DEL SUBMINISTRAMENT DE COMBUSTIBLE (Exp. CCS 2017 3) ANTECEDENTS 1r.- El 19 de gener de 2017, la va aprovar l inici de l expedient de l Acord marc del subministrament

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DE SERVEIS: SERVEI DE NETEJA DE LES DEPENDÈNCIES DEL MUNICIPI DE GURB

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DE SERVEIS: SERVEI DE NETEJA DE LES DEPENDÈNCIES DEL MUNICIPI DE GURB PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DE SERVEIS: SERVEI DE NETEJA DE LES DEPENDÈNCIES DEL MUNICIPI DE GURB A) DADES GENÈRIQUES: A1) Definició de l'objecte del contracte És objecte

Más detalles

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport Secció de suport a entitats Juliol 2016 Índex sobre rendició anual de comptes davant del CCE 1-

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

3 723 AQUÍ ENERGÍA No acredita la solvència econòmica, financera i tècnica

3 723 AQUÍ ENERGÍA No acredita la solvència econòmica, financera i tècnica DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 10 de Juliol de 2017 Assumpte: RESOLUCIO CLASSIFICACIO D OFERTES EN RELACIO A L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI

Más detalles

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO:

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: CERTIFICAT Expedient núm.: Òrgan col legiat: 2662/2017 La Junta de Govern Local Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: Que en la sessió celebrada el 5 de desembre de

Más detalles

LOT NÚM. POL. PARC. FINCA SUPERFÍCIE (m2) ADREÇA

LOT NÚM. POL. PARC. FINCA SUPERFÍCIE (m2) ADREÇA PLEC DE CLÀUSULES JURIDICO-ADMINISTRATIVES I ECONÒMIQUES PARTICULARS QUE REGIRAN L'ALIENACIÓ PER MITJÀ DE SUBHASTA DE 7 LOTS D UNA PARCEL LA DE CAN FORNACA 1. OBJECTE DEL CONTRACTE: Constitueix l objecte

Más detalles

Consell Comarcal del Baix Ebre

Consell Comarcal del Baix Ebre PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT D UN VEHICLE AUTOCAR ADAPTAT PER A TRANSPORT DE PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA CLÀUSULA PRIMERA. Objecte

Más detalles

Ajuntament de Sant Martí de Riucorb

Ajuntament de Sant Martí de Riucorb PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGEIXEN LA CONTRACTACIÓ DE LA PRESTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE PISCINES MUNICIPALS DE SANT MARTÍ DE RIUCORB I L EXPLOTACIÓ EL BAR ANNEX PER A LA TEMPORADA

Más detalles

Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter SA

Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter SA Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter SA PLEC DE BASES I PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE CLOR GAS, PER A LA ETAP DE MONTFULLÀ EXP. 03/15 Febrer 2015 1.- INTRODUCCIÓ Aigües

Más detalles

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 1/5 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL ANUNCI de licitació per a l aprofitament

Más detalles

JUNTA VECINAL VILLAVERDE DE LA ABADIA

JUNTA VECINAL VILLAVERDE DE LA ABADIA PLIEGO DE CONDICIONES PARA LA VENTA DE CHOPOS DE PARCELA 5178 POLIGONO 201 DE VILLAVERDE DE LA ABADIA CLÁUSULA PRIMERA. Objeto y Calificación El objeto del contrato es la adjudicación del aprovechamiento

Más detalles

Anunci relatiu a la licitació de l obra de Reforma i ampliació de l edifici de la casa de la vila, 2a. Fase.

Anunci relatiu a la licitació de l obra de Reforma i ampliació de l edifici de la casa de la vila, 2a. Fase. Anunci relatiu a la licitació de l obra de Reforma i ampliació de l edifici de la casa de la vila, 2a. Fase. Aprovat pel ple de l ajuntament de Canet d Adri en data 15 de setembre de 2.009 el plec de clàusules

Más detalles