PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL"

Transcripción

1 PLEC DE CLÀUSULES Pg 1 de 10 PLEC DE CONDICIONS PER A L ARRENDAMENT DEL BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte L objecte del contracte és l arrendament del bar situat a la piscina municipal, propietat d aquest Ajuntament, que està qualificat com a bé patrimonial en l Inventari, per destinar-ho a bar de la piscina. El servei de bar al que fa referència aquest contracte no inclou activitats pròpies de restaurant: menús, brases, menjars a la carta o similars a aquests. El contracte definit té la qualificació de contracte privat, tal com estableix l article 4.1.p) del Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre. CLÀUSULA SEGONA. Procediment de Selecció i Adjudicació La forma d adjudicació del contracte de l arrendament serà el concurs públic, en què qualsevol interessat podrà presentar una oferta, d acord amb l article de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques. Per a la valoració de les ofertes i la determinació de la millor oferta cal atendre a diversos criteris d adjudicació. CLÀUSULA TERCERA. El Perfil de contractant Sens perjudici de la utilització d altres mitjans de publicitat, aquest Ajuntament publicarà els anuncis que consideri necessaris en el Perfil del contractant, al qual tindrà accés segons les especificacions que es regulen en la pàgina web següent: CLÀUSULA QUARTA. Import de l arrendament L import de l arrendament s estableix en la quantitat mínima de euros més IVA, és a dir euros IVA inclòs, corresponent, que els licitadors poden millorar a l alça. L import pel que s adjudiqui el contracte s haurà de pagar de la forma següent: - 50% en el moment de la signatura del contracte - 50% durant la primera quinzena del mes d agost CLÀUSULA CINQUENA. Òrgan de Contractació

2 PLEC DE CLÀUSULES Pg 2 de 10 Atès l import de l arrendament, l òrgan competent per efectuar aquesta contractació i tramitar l expedient, de conformitat amb la Disposició Addicional Segona del Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, serà l Alcalde, en relació amb l article [53.1.q)/52.2.p)] del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya. CLÀUSULA SISENA. Durada del Contracte La durada del contracte d arrendament és el període d obertura de la piscina municipal corresponent a l any 2013 i que amb caràcter orientatiu està compresa entre el dia 23 de juny i el 15 de setembre. Ambdues parts podran acordar una pròrroga del contracte durant la temporada d estiu de 2014 i CLÀUSULA SETENA. Capacitat Poden presentar ofertes, per si mateixes o per mitjà de representants, les persones naturals i jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat. CLÀUSULA VUITENA. Acreditació de l Aptitud per Contractar Poden presentar ofertes les persones naturals o jurídiques que tinguin plena capacitat d obrar i acreditin la seva solvència econòmica, financera i tècnica. 1. La capacitat d obrar dels licitadors s acreditarà: a) En quant a persones físiques, mitjançant la fotocòpia compulsada del document nacional d identitat. b) En quant a persones jurídiques, mitjançant la fotocòpia compulsada del CIF i l escriptura o document de constitució, els estatuts o l acta fundacional, on hi constin les normes per les quals es regula la seva activitat, degudament inscrits, si escau, en el Registre públic que correspongui, segons el tipus de persona jurídica que es tracti. c) La capacitat d obrar dels empresaris no espanyols que siguin nacionals d Estats membres de la Unió Europea, per a la seva inscripció en el registre procedent d acord amb la legislació de l Estat on estiguin establerts, o mitjançant la presentació d una declaració jurada o un certificat, en els termes que s estableixin reglamentàriament, d acord amb les disposicions comunitàries d aplicació. Els altres empresaris estrangers, amb informe de la Missió Diplomàtica Permanent d Espanya en l Estat corresponent o de l Oficina Consular en l àmbit territorial del qual radiqui el domicili de l empresa.

3 PLEC DE CLÀUSULES Pg 3 de La prova per part dels empresaris de la no concurrència d alguna de les prohibicions de contractar de l article 60 del Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, es realitzarà mitjançant la presentació en el sobre A de la declaració responsable segons model que s adjunta a la base segúent. 3. La solvència de l empresari: 3.1 La solvència econòmica i financera de l empresari haurà d acreditar-se mitjançant una relació dels principals serveis o treballs efectuats durant els tres últims anys que han d indicar l import, les dates i el destinatari, públic o privat. CLÀUSULA NOVENA. Presentació de Licitacions i Documentació Administrativa Les ofertes es presentaran a l Ajuntament Av. Tossa d Alp núm. 6 del municipi d Alp codi postal 17538, en horari d atenció al públic, fins al dia 7 de juny de Les ofertes es podran presentar, per correu, per telefax, o per mitjans electrònics, informàtics o telemàtics, en qualsevol dels indrets establerts en l article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Quan les ofertes s enviïn per correu, el licitador ha de justificar la data d imposició de l enviament en l oficina de Correus i anunciar a l òrgan de contractació la remissió de l oferta mitjançant tèlex, fax o telegrama en el mateix dia, consignant-se el número de l expedient, títol complet de l objecte del contracte i nom del licitador. L acreditació de la recepció de l esmentat tèlex, fax o telegrama s efectuarà mitjançant diligència estesa pel Secretari municipal. Sense la concurrència d ambdós requisits, no serà admesa la proposició si és rebuda per l òrgan de contractació amb posterioritat a la data de terminació del termini assenyalat en l anunci de licitació. En tot cas, transcorreguts deu dies següents a aquesta data sense que s hagi rebut la documentació, aquesta no serà admesa. Cada licitador no podrà presentar més d una oferta. Tampoc no podrà subscriure cap proposta en unió temporal amb altres si ho ha fet individualment o constar en més d una unió temporal. La infracció d aquestes normes donarà lloc a la no admissió de totes les sol licituds subscrites pel licitador. La presentació d una oferta suposa l acceptació incondicionada per part del licitador de les clàusules d aquest Plec. Les ofertes per participar en la licitació es presentaran en tres sobres tancats, signats pel licitador i amb indicació del domicili als efectes de notificacions, en què hi constarà la denominació del sobre i la llegenda «Oferta per licitar a la contractació de l arrendament del bar de la piscina municipal d Alp, la denominació dels sobres és la següent:

4 PLEC DE CLÀUSULES Pg 4 de 10 Sobre «A»: Documentació Administrativa. Sobre «B»: Oferta Econòmica i Documentació quantificable de forma automàtica. Sobre C: Documentació la ponderació de la qual depèn d un judici de valor. Els documents a incloure en cada sobre han de ser originals o còpies autenticades, d acord amb la Legislació en vigor. A dins de cada sobre, s inclouran els documents següents així com una relació numerada dels mateixos: SOBRE «A» DOCUMENTACIÓ ADMINISTRATIVA a) Documents que acreditin la personalitat jurídica i la capacitat d obrar del licitador. b) Documents que acreditin la representació. Els que compareguin o signin ofertes en nom d un altre, acreditaran la representació de qualsevol manera adequada en Dret. Si el licitador és persona jurídica, aquest poder ha de constar inscrit en el Registre Mercantil, quan sigui exigible legalment. Igualment la persona que actuï en representació d un altre, ha d acompanyar fotocòpia compulsada administrativament o testimoni notarial del seu document nacional d identitat. c) Declaració responsable de no estar incurs en una prohibició per contractar de les recollides en l article 60 del Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre. Aquesta declaració inclourà la manifestació d estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social imposades per les disposicions vigents, sense perjudici que la justificació acreditativa d aquest requisit s hagi de presentar, abans de l adjudicació definitiva, per l empresari a favor del qual se n hagi d efectuar. «En/Na, amb domicili als efectes de notificacions a, c/, n.º, amb DNI n.º, en representació de l Entitat, amb CIF n.º, assabentat de l expedient per a l arrendament del bar de la piscina municipal situat a la piscina municipal d Alp, per destinar-ho a Bar, per concurs, faig constar que conec el Plec que serveix de base al contracte i l accepto íntegrament, i que no estic incurs en cap prohibició per contractar recollides a l article 60 del Text refós de la Llei de Contractes del Sector públic aprovat per Reial Decret 3/2011, de 14 de novembre.

5 PLEC DE CLÀUSULES Pg 5 de 10 També declaro que estic al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social imposades per les disposicions vigents, sense perjudici que la justificació acreditativa d aquest requisit s hagi de presentar, abans de l adjudicació definitiva, en cas que sigui adjudicatari del contracte., de/d de 20. Signatura del licitador,». d) Documents que justifiquin el compliment dels requisits de solvència econòmica, financera i tècnica o professional. e) Designar una adreça de correu electrònic on efectuar les notificacions. SOBRE «B» OFERTA ECONÒMICA I DOCUMENTACIÓ QUANTIFICABLE DE FORMA AUTOMÀTICA Oferta econòmica. Es presentarà conforme al model següent: «En/Na, amb domicili als efectes de notificacions a, c/, n.º, amb DNI n.º, en representació de l Entitat, amb CIF n.º, assabentat de l expedient per a l arrendament del bar de la piscina municipal situat a la piscina municipal d Alp, per destinar-ho a Bar, per concurs, faig constar que conec el Plec que serveix de base al contracte i l accepto íntegrament, participo en la licitació oferint la quantitat de/d euros., de/d de 20. Signatura del licitador, Signatura:». SOBRE «C» DOCUMENTACIÓ PONDERABLE MITJANÇANT JUDICIS DE VALOR Inclourà aquells documents que siguin necessaris per a la valoració dels criteris que depenguin d un judici de valor. CLÀUSULA DESENA. Criteris d Adjudicació L adjudicació recaurà en el licitador que, en el seu conjunt, faci la millor oferta, tenint en compte els criteris que s estableixen en aquest Plec, sense atendre exclusivament al preu d aquesta.

6 PLEC DE CLÀUSULES Pg 6 de 10 Els criteris objectius quantificables automàticament (i vinculats a l objecte del contracte) per valorar l oferta és: a) Import d arrendament ofert. 80 punts b) Projecte d explotació del bar-cafeteria 20 punts CLÀUSULA ONZENA. Mesa de Contractació La Mesa de Contractació, estarà presidida pel President, que pot ser un membre de la Corporació o un funcionari d aquesta i actuarà com a Secretari un funcionari de la Corporació. Formaran part d aquesta, almenys cinc vocals. Conformen la Mesa de Contractació els membres següents: Sr. Ramon Moliner Serra que actuarà com a President de la Mesa. Sr. Isidre Ribera, Vocal Sr. Miquel Puig Antolin, Vocal Sr. Salvador Vilalta, Vocal Sra. Fátima Zanbot Coronado, Vocal Sr. Antonio Macias Barrachina, Vocal Sra. Montserrat Navarro Serra, que actuarà com a Secretària de la Mesa. CLÀUSULA DOTZENA. Obertura d Ofertes L obertura de les ofertes s efectuarà en el termini màxim d un mes a comptar des de la data de finalització del termini per presentar les ofertes. La Mesa de Contractació es constituirà el dia 10 de juny a les 13,30h a l Ajuntament, es procedirà a l obertura dels Sobres «A» i qualificarà la documentació administrativa continguda en aquests. La Mesa concedirà, si ho estima convenient, un termini no superior a tres dies perquè el licitador corregeixi els defectes o omissions esmenables observats en la documentació presentada. Posteriorment, es procedirà a l obertura i examen dels sobres B i C. Després de la lectura de les diferents proposicions, la Mesa si ho estima convenient, podrà sol licitar els informes tècnics que consideri convenients, per a la valoració d aquestes d acord amb els criteris que estableix aquest Plec. CLÀUSULA TRETZENA. Requeriment de Documentació

7 PLEC DE CLÀUSULES Pg 7 de 10 Atesa la valoració dels criteris la ponderació dels quals depèn d un judici de valor (Sobre «C») i dels criteris la ponderació dels quals és automàtica (Sobre «B»), la Mesa de Contractació proposarà a l adjudicatari del contracte. L òrgan de contractació requerirà al licitador que hagi presentat l oferta perquè, dins del termini de deu dies hàbils, a comptar des del següent en què rebi el requeriment, presenti la documentació justificativa d estar al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social. CLÀUSULA CATORZENA. Fiança En la formalització del contracte serà obligatòria l exigència i prestació de fiança en metàl lic, en una quantitat de 300 euros. La garantia no serà retornada o cancel lada fins que s hagi produït el venciment del contracte i el seu compliment satisfactori. CLÀUSULA QUINZENA. Adjudicació del Contracte Rebuda la documentació sol licitada, l òrgan de contractació adjudicarà el contracte dins dels cinc dies hàbils següents a la recepció de la documentació. L adjudicació ha de ser motivada i s ha de notificar als licitadors i, es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i/o en el perfil del contractant. La notificació contindrà, en tot cas, la informació necessària per permetre al licitador exclòs o al candidat descartat interposar recurs suficientment fundat contra la decisió d adjudicació. En particular expressarà els extrems següents: En relació amb els candidats descartats, l exposició resumida de les raons per les quals s ha desestimat la seva candidatura. Respecte els licitadors exclosos del procediment d adjudicació, també en forma resumida, les raons per les quals no s ha admès la seva oferta. En tot cas, el nom de l adjudicatari, les característiques i avantatges de la proposició de l adjudicatari determinants per seleccionar l oferta d aquest amb preferència a la de la resta dels licitadors les ofertes dels quals hagin estat admeses. En la notificació i en el perfil de contractant s indicarà el termini en què cal procedir a la seva formalització. La notificació es farà per qualsevol dels mitjans que permeten deixar constància de la seva recepció per part del destinatari. En particular, podrà efectuar-se per correu electrònic a l adreça que els licitadors o candidats van designar en presentar les seves proposicions, en els termes establerts en l article 28 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d Accés Electrònic dels ciutadans als Serveis Públics. Això no obstant, el termini per considerar inadmesa la notificació, amb els efectes que preveu l article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, serà de cinc dies.

8 PLEC DE CLÀUSULES Pg 8 de 10 CLÀUSULA SETZENA. Obligacions de l Arrendatari Són obligacions de l arrendatari: L horari d obertura és de 10 a 21 hores de dilluns a diumenge. No és permet cap modificació de l horari sense l autorització expressa de l arrendador. L arrendatari estarà obligat a utilitzar l immoble per destinar-ho a bar cafeteria i s'obliga a conservar les instal lacions en perfecte estat de manteniment, neteja i higiene. L arrendatari no podrà subarrendar ni l activitat ni les instal lacions objecte del contracte L arrendatari haurà d abandonar i deixar lliure a disposició de l'administració municipal acabat el termini de durada, el lloc de la concessió, i de reconèixer expressament la potestat municipal per acordar per ella el llançament. Respondre dels danys i perjudicis que pugui causar als interessos municipals, que serà exigida amb càrrec a la garantia definitiva si aquesta fos suficient, o pel procediment administratiu d'apressament en els altres supòsits. Subscriure una pòlissa d assegurança de responsabilitat civil, a favor de l Ajuntament, per import de euros. També assegurança de danys en continent per valor de euros i en contingut per valor de euros. El rebut de l assegurança serà presentat en el moment de la signatura del contracte. L arrendament només tindrà efecte entre la Corporació municipal i el titular d'aquella, però no alterarà les situacions jurídiques privades entre l arrendatari i tercers, ni podrà ser invocada per l'execució o disminució de la responsabilitat en que hagin estat inclosos els titulars de l arrendament Les despeses derivades del subministrament d aigua, gas i electricitat seran a càrrec de l arrendatari. Serà obligació de l arrendatari prestar el servei amb diligència, inclosa la correcta atenció als usuaris, i percebrà com a contraprestació als seus serveis i vendes les quantitats que siguin procedents. Estar al corrent en el pagament de les seves obligacions tributàries i en particular de l'impost sobre Activitats Econòmiques. També complirà amb les obligacions de prevenció de riscos laborals. El personal contractat haurà d estar donat d alta a la Seguretat Social, per garantir aquesta obligació l arrendatari aportarà els documents de cotització a final de cada mes de durada de l arrendament. El so no sobrepassarà els 45 db mesurats en l exterior. CLÀUSULA DISSETENA. Obligacions de l Ajuntament Són obligacions de l arrendador: L Ajuntament realitzarà, sense dret a elevar la renda, totes les reparacions que siguin necessàries per conservar l immoble en les condicions d utilització per servir a l ús convingut, excepte quan el deteriorament la reparació del qual es tracti sigui imputable a l arrendatari d acord amb el que disposen els articles 1563 i 1564 del Codi Civil.

9 PLEC DE CLÀUSULES Pg 9 de 10 Obres de l arrendatari: L arrendatari no pot fer sense el consentiment de l arrendador, expressat per escrit, obres que modifiquen la configuració de l immoble o dels seus accessoris, o que provoquen una disminució en l estabilitat o la seguretat d aquest. Sense perjudici de la facultat de resoldre el contracte, l arrendador que no ha autoritzat la realització de les obres, pot exigir en concloure el contracte, que l arrendatari reposi les coses a l estat anterior o conservar la modificació efectuada, sense que aquest pugui reclamar cap indemnització. Si les obres han provocat una disminució de l estabilitat de l edificació o de la seguretat de l habitatge o els seus accessoris, l arrendador pot exigir immediatament de l arrendatari la reposició de les coses a l estat anterior (article 23 de la Llei d Arrendaments Urbans)]. CLÀUSULA DIVUITENA. Formalització del Contracte El contracte es formalitzarà en document administratiu, en què es transcriuran els drets i deures d ambdues parts que s han enumerat en aquest Plec. CLÀUSULA DINOVENA. Règim Jurídic del Contracte Aquest contracte té caràcter privat, la seva preparació i adjudicació es regeix per allò que s estableix en aquest Plec i, per tot allò que no preveu, serà d aplicació la Llei 33/2003, de 3 de novembre, de Patrimoni de les Administracions Públiques; el Reial Decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s aprova el Reglament de Béns de les Entitats Locals; el Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, junt amb el Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel qual s aprova el Reglament del Patrimoni de les Entitats Locals de Catalunya [en tot allò que no sigui contrari l article de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques]; els principis extrets de la legislació que conté el Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre i les seves disposicions de desplegament, per resoldre els dubtes i llacunes que puguin sorgir; supletòriament s aplicaran la resta de normes de dret administratiu i, si no n hi ha, les normes de dret privat. En quant als seus efectes i extinció es regirà per la normativa patrimonial de les Entitats Locals, quan sigui d aplicació, i les Normes de Dret privat. L ordre jurisdiccional contenciós administratiu serà el competent per conèixer les qüestions que se suscitin en relació amb la preparació i adjudicació d aquest contracte. L ordre jurisdiccional civil serà el competent per resoldre les controvèrsies que suscitin entre les parts en relació amb els efectes, compliment i extinció del contracte. Alp, 23 de maig de 2013; L Alcalde, Ramon Moliner Serra

AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA

AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA CLÀUSULA PRIMERA. Objecte del Contracte El contracte té per objecte atorgar la gestió integral de la piscina municipal, incloent el manteniment i neteja de la piscina, la contractació del personal encarregat

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit

PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit Ref. S12/16 1 PLEC DE CONDICIONS REGULADORES PER A LA VENDA DESFERRA DE CARRIL, TRAVESSES DE FERRO I UN DIPÒSIT I N D E X

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Nom: Representant Nom: Dades per a notificacions Titular de l adreça: Adreça: Municipi: CP: Telèfon fix: Fax: Telèfon mòbil: Adreça electrònica: Vull rebre notificacions a través d e-notum:

Más detalles

PROCEDIMENT NEGOCIAT AMB PUBLICITAT PER A CONTRACTES D OBRES:

PROCEDIMENT NEGOCIAT AMB PUBLICITAT PER A CONTRACTES D OBRES: ANUNCI PROCEDIMENT NEGOCIAT AMB PUBLICITAT PER A CONTRACTES D OBRES: 1. Entitat adjudicadora : - Organisme: Ajuntament de Centelles - Dependència que tramita l expedient: Negociat de contractació general

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

INSTRUCCIONS QUE REGEIXEN L ADJUDICACIÓ DELS CONTRACTES NO SUBJECTES A REGULACIÓ HARMONITZADA DE L EMPRESA AIGÜES D OSONA, SA

INSTRUCCIONS QUE REGEIXEN L ADJUDICACIÓ DELS CONTRACTES NO SUBJECTES A REGULACIÓ HARMONITZADA DE L EMPRESA AIGÜES D OSONA, SA INSTRUCCIONS QUE REGEIXEN L ADJUDICACIÓ DELS CONTRACTES NO SUBJECTES A REGULACIÓ HARMONITZADA DE L EMPRESA AIGÜES D OSONA, SA AIGÜES D OSONA, SA és una empresa mixta, participada majoritàriament pel Consell

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació

CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació L objecte del contracte és la realització del subministrament d'un camió amb carrosseria de laterals abatibles, que disposi de mecanisme amb caixa de bolquet, i

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR ANNEX NÚM. 1 DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR El Sr...., amb DNI núm..., actuant en nom i representació de... (licitador)..., en la seva condició de... i amb poders

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS REGULADOR DE LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE TRANSPORT I TRACTAMENT DE LIXIVIATS DEL CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ Aprovat per la Junta de Govern del Consell

Más detalles

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES PROCEDIMENT DE RECONEXEMENT DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA I DEL DRET A LES PRESTACIONS QUE RECONEIX LA LLEI 39/2006 DE PROMOCIÓ DE L A U TO N O M IA PERSONAL I D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA INCOMPLIMENT DELS

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE COMPLEMENTA EL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS I EL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES GENERALS APLICABLES AL CONTRACTE DEL SERVEI DE TRANSPORT I TRACTAMENT

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA

PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA 1. Objecte del contracte L objecte del procediment és

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

A. IMPORT DE LA CONTRACTACIÓ PRESSUPOST BASE ,41 EUR IVA (21%) ,14 EUR TOTAL PRESSUPOST ,55 EUR

A. IMPORT DE LA CONTRACTACIÓ PRESSUPOST BASE ,41 EUR IVA (21%) ,14 EUR TOTAL PRESSUPOST ,55 EUR PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DE LES OBRES PROJECTE CONSTRUCTIU D OBRA CIVIL PER A LA CONNEXIÓ DE LES EMPRESES DELS POLÍGONS DE SANTPEDOR A LA TRONCAL DE FIBRA ÒPTICA

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

MÀQUINES SUPERFÍCIES PERÍODE. Dos anys sense gas i Snacks Begudes calentes 0 48 m 2 Dos anys PAVELLO DE VILA-ROJA

MÀQUINES SUPERFÍCIES PERÍODE. Dos anys sense gas i Snacks Begudes calentes 0 48 m 2 Dos anys PAVELLO DE VILA-ROJA PLEC DE CLÀUSULES JURÍDICO-ADMINISTRATIVES I ECONÒMIQUES PARTICULARS REGULADORES DE LA CONCESSIÓ DE LLICÈNCIA D US PRIVATIU PER A L OCUPACIÓ DE SUPERFÍCIE EN EQUIPAMENTS MUNICIPALS PER A LA INSTAL LACIÓ

Más detalles

Contractació de les pòlisses d assegurançes per la flota d autobusos de TMG SA

Contractació de les pòlisses d assegurançes per la flota d autobusos de TMG SA PLEC DE CONDICIONS PARTICULARS Contractació de les pòlisses d assegurançes per la flota d autobusos de TMG SA Tramitació: Ordinària Procediment: Obert Forma d adjudicació: Concurs Import màxim de licitació:

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

A. INFORMACIÓ GENERAL DE L'EMPRESA

A. INFORMACIÓ GENERAL DE L'EMPRESA Instruccions per la complementació i tramesa del formulari al Grup FGC: Per a emplenar els camps d aquest formulari, el podeu descarregar i omplir en el vostre ordinador o be imprimir i emplenar a ma.

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE D ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE D ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE D ARRENDAMENT DEL BAR CAFETERIA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL 1.- OBJECTE DEL CONTRACTE. És objecte del contracte l

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

7. Procediment d'adjudicació El contracte s'adjudicarà pel procediment obert i tramitació ordinària. 8. Garanties exigibles

7. Procediment d'adjudicació El contracte s'adjudicarà pel procediment obert i tramitació ordinària. 8. Garanties exigibles PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS REGULADOR DEL CONTRACTE PER A LA REALITZACIÓ DE 30 CURSOS DE FORMACIÓ EN IDIOMES ESTRANGERS, A IMPARTIR EN EL CENTRE DE FORMACIÓ D ADULTS BAIX MONTSENY SAX

Más detalles

Ajuntament de Santa Oliva

Ajuntament de Santa Oliva CLÀUSULA PRIMERA. Objecte i qualificació L'objecte del present contracte és la contractació dels serveis de personal (taquiller i socorristes) de la piscina municipal durant la temporada d estiu 2016 amb

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

27 de novembre Pl. Cort 3 WC (2 Es+1 Dis) 10 de gener Pl. Cort 5 WC (3 Es+ 2 Dis) 11 de gener A determinar 8 WC (6 Es + 2 Dis)

27 de novembre Pl. Cort 3 WC (2 Es+1 Dis) 10 de gener Pl. Cort 5 WC (3 Es+ 2 Dis) 11 de gener A determinar 8 WC (6 Es + 2 Dis) CONDICIONS QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE LLOGUER DE CABINES SANITÀRIES AUTÒNOMES DE WC A LES ACTIVITATS I FESTES ORGANIZADES PEL SERVEI DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE PALMA L'ANY

Más detalles

Càlcul de les prestacions

Càlcul de les prestacions Càlcul de les prestacions Salari global És la remuneració que l empresa lliura a la persona assalariada com a contraprestació dels seus serveis, incloent-hi els complements, les primes, les gratificacions

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA Sumari 1. Introducció 2. Requisits generals de les persones sol licitants 3. Tipus de subvencions 3.1. Subvenció per a l establiment com a treballador/a

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Finances Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Finances Comissió Central de Subministraments Isidre Virgili i Pons, cap de la Secretaria tècnica de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió del dia 21 d abril de 2010, s ha acordat: ANTECEDENTS 1.- En

Más detalles

CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS Presentació de noves propostes. Quin tipus de propostes s hi poden presentar?

CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS Presentació de noves propostes. Quin tipus de propostes s hi poden presentar? CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS 2017 Presentació de noves propostes El SARC publica en la seua web cada any el Catàleg d Activitats Culturals amb la finalitat de promocionar tant els professionals del sector

Más detalles

AJUNTAMENT DE L AMPOLLA

AJUNTAMENT DE L AMPOLLA PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONTRACTACIÓ EN PROCEDIMENT NEGOCIAT, SENSE PUBLICITAT I SENSE MESA DE CONTRACTACIÓ DEL CONTRACTE PER L EXECUCIÓ DE L OBRA ADEQUACIÓ DE LES DEPENDÈNCIES

Más detalles

ENTITAT: PATRONAT MUNICIPAL D ESPORTS DE BARBERÀ DEL VALLÈS. Llei 30/2007, de 30 d octubre, de Contractes del Sector Públic.

ENTITAT: PATRONAT MUNICIPAL D ESPORTS DE BARBERÀ DEL VALLÈS. Llei 30/2007, de 30 d octubre, de Contractes del Sector Públic. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS CONTRACTE DE SERVEIS DE NETEJA I DESINFECCIÓ DEL COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL CAN LLOBET, DE LA INSTAL LACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL CAN SERRA, DE LA INSTAL LACIÓ

Más detalles

Nou marc d ordenació turística de Catalunya. Barcelona, 14 de juliol de 2015

Nou marc d ordenació turística de Catalunya. Barcelona, 14 de juliol de 2015 Nou marc d ordenació turística de Catalunya Barcelona, 14 de juliol de 2015 Antecedents En el marc del que ens indica el Pla Estratègic de Turisme 2013-2016 i segons la Llei de simplificació administrativa,

Más detalles

AJUNTAMENT D'ARENYS DE MUNT

AJUNTAMENT D'ARENYS DE MUNT AJUNTAMENT D'ARENYS DE MUNT PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMIC ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRÀN EL CONCURS PÚBLIC OBERT, PER A ADJUDICAR EL SUBMINISTRAMENT, MITJANÇANT ARRENDAMENT SENSE OPCIÓ DE COMPRA,

Más detalles

AJUNTAMENT D ASCÓ (RIBERA D EBRE)

AJUNTAMENT D ASCÓ (RIBERA D EBRE) BASES REGULADORES DE SUBVENCIONS PER AL FOMENT DE LES EXPLOTACIONS AGRÍCOLES PRIMERA. FINALITAT Fomentar el sector primari: incrementar la superfície agrícola per tal d afavorir la recuperació de terrenys

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

BARCELONA DE SERVEIS MUNICIPALS, S.A. PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS CONTRACTACIÓ NO HARMONITZADA CONTRACTE D INGRESSOS

BARCELONA DE SERVEIS MUNICIPALS, S.A. PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS CONTRACTACIÓ NO HARMONITZADA CONTRACTE D INGRESSOS BARCELONA DE SERVEIS MUNICIPALS, S.A. PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS CONTRACTACIÓ NO HARMONITZADA CONTRACTE D INGRESSOS EXPLOTACIÓ DELS GOTS REUTILITZABLES A LES INSTAL LACIONS DEL ZOO DE BARCELONA 0 2017-ZOO-046-ING

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Tramitació: Ordinària Procediment: Obert

Tramitació: Ordinària Procediment: Obert PLEC DE CONDICIONS ADMINISTRATIVES, ECONÒMIQUES I TÈCNIQUES PARTICULARS QUE REGEIXEN EL PROCÉS D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE GESTIÓ DELS SERVEIS MUNICIPALS D ABASTAMENT DOMICILIARI D AIGUA POTABLE DE

Más detalles

AUTÒNOMS Contingències Comunes

AUTÒNOMS Contingències Comunes AUTÒNOMS Contingències Comunes REQUISITS D ACCÉS A LA PRESTACIÓ D INCAPACITAT TEMPORAL PER A CONTINGÈNCIES COMUNES 1-Alta al RETA i cobertura de la prestació d IT per contingències comunes. 2-Període de

Más detalles

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA (ILLES BALEARS)

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA (ILLES BALEARS) AJUNTAMENT DE CAPDEPERA (ILLES BALEARS) PLEC DE CLAUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGEIXEN EL CONTRACTE ADMINISTRATIU DE GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE L'ESCOLA D'ESTIU A CALA RAJADA I DE L'ESTIU

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

2.- Cànon de la concessió: El cànon a satisfer per la concessió serà de euros. En el cànon està inclòs l import dels subministres.

2.- Cànon de la concessió: El cànon a satisfer per la concessió serà de euros. En el cànon està inclòs l import dels subministres. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES REGULADORES DEL CONCURS PER A LA CONCESSIÓ DE L ÚS PRIVATIU DEL SÒL PER A ÚS DE BAR DE LA PISCINA MUNICIPAL PER A LA TEMPORADA ESTIU 2010 PER PROCEDIMENT NEGOCIAT 1.-

Más detalles

Les necessitats administratives a satisfer i els factors que intervenen en el present contracte estan acreditats a l expedient corresponent.

Les necessitats administratives a satisfer i els factors que intervenen en el present contracte estan acreditats a l expedient corresponent. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT MITJANÇANT ARRENDAMENT AMB OPCIÓ DE COMPRA DE 10 VEHICLES PER A L AJUNTAMENT 1) DADES GENÈRIQUES 1a) Definició de l'objecte

Más detalles

DESCRIPCIÓ DEL CONTRACTE

DESCRIPCIÓ DEL CONTRACTE AJUNTAMENT DE CAPDEPERA (ILLES BALEARS) CONTRACTE ADMINISTRATIU DE GESTIÓ SERVEI PÚBLIC D'EXPLOTACIÓ DELS SERVEIS DE TEMPORADA DE LES PLATGES DEL TERME MUNICIPAL DE CAPDEPERA(MODALITAT CONCESSIÓ) LOTS

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES REGULADORES DEL SERVEI QUE CONSISTEIX EN L IDENTIFICACIÓ D UN CENS CANÍ AMB EL GENOTIP D ADN I POSTERIOR

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES REGULADORES DEL SERVEI QUE CONSISTEIX EN L IDENTIFICACIÓ D UN CENS CANÍ AMB EL GENOTIP D ADN I POSTERIOR PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES REGULADORES DEL SERVEI QUE CONSISTEIX EN L IDENTIFICACIÓ D UN CENS CANÍ AMB EL GENOTIP D ADN I POSTERIOR IDENTIFICACIÓ D INCÍVICS PER A LA MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL

Más detalles

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades Consultoria de Protecció de Dades Licitud del tractament Condicions del consentiment Responsabilitat del tractament Emergències Protocol d actuació LICITUD DEL TRACTAMENT Licitud: lleialtat i transparència

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5693 16.8.2010 63825 ORDRE IRP/418/2010, de 5 d agost, sobre l obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia de les persones que

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Ajuntament de Collbató 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 24 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Article 1r.- Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4.ñ) del text refós

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Aprovat per la Junta de Govern Local de el secretari: Plec clàusules administratives

Aprovat per la Junta de Govern Local de el secretari: Plec clàusules administratives PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRAN EL CONTRACTE DEL SERVEI DE JARDINERIA I NETEJA D ESPAIS VERDS PÚBLICS DEL TERME MUNICIPAL DE SANT CELONI 1. Objecte del contracte Constitueix l'objecte

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres La normativa i la regulació dels abocaments Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres Departament d Autoritzacions d Abocaments Dimecres, 14 d abril de 2010 1 Què és un abocament

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Aquesta activitat està integrada en la categoria 25, de l annex II de la LCSP.

Aquesta activitat està integrada en la categoria 25, de l annex II de la LCSP. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A L'ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, DEL CONTRACTE DE SERVEIS DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS, TANT EN LES ESPECIALITATS TÈCNIQUES COM DE VIGILÀNCIA

Más detalles

Paleteria i pintura. Accions formatives similars de la mateixa especialitat.

Paleteria i pintura. Accions formatives similars de la mateixa especialitat. CONDICIONS TÈCNIQUES PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE MENOR DE SERVEIS D UN/A FORMADOR/A DE LA FAMÍLIA PROFESSIONAL MANTENIMENT I REPARACIÓ, EN L ESPECIALITAT POLIMANTENIDOR/A D EDIFICIS I ESPAIS OBERTS,

Más detalles

INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ SOCIETAT SIMAVIC, S.L.

INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ SOCIETAT SIMAVIC, S.L. ŀ INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ SOCIETAT SIMAVIC, S.L. EXPOSICIÓ DE MOTIUS TÍTOL PRIMER: DISPOSICIONS GENERALS Capítol I.- Objecte i àmbit del Contracte. Article 1. Objecte. Article 2. Àmbit d

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS CONTRACTACIÓ DE SERVEIS PER PROCEDIMENT OBERT

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS CONTRACTACIÓ DE SERVEIS PER PROCEDIMENT OBERT PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS CONTRACTACIÓ DE SERVEIS PER PROCEDIMENT OBERT NÚMERO D EXPEDIENT: 2016/2-CON OBJECTE DEL CONTRACTE: Serveis Veterinaris del Centre d Acollida d Animals Domèstics

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

PATRONAT MUNICIPAL DE L HABITATGE DE BARCELONA PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS

PATRONAT MUNICIPAL DE L HABITATGE DE BARCELONA PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS PATRONAT MUNICIPAL DE L HABITATGE DE BARCELONA PLEC DE CLAUSULES PARTICULARS SERVEIS DE SEGUIMENT I COL.LABORACIÓ EN LA REDACCIÓ DEL PROJECTE EXECUTIU, REDACCIÓ DEL PROGRAMA DE CONTROL DE QUALITAT I DIRECCIÓ

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DEL SERVEI D ASSESSORAMENT MULTIPROFESSIONAL

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DEL SERVEI D ASSESSORAMENT MULTIPROFESSIONAL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS DEL CONTRACTE DEL SERVEI D ASSESSORAMENT MULTIPROFESSIONAL I. OBJECTE I RÈGIM JURÍDIC. I.1. Aquest Plec té per objecte la contractació, conforme a les característiques

Más detalles

CAPÍTOL PRIMER. DISPOSICIONS RELATIVES A L OBJECTE I AL RÈGIM JURÍDIC I ECONÒMIC DEL CONTRACTE.

CAPÍTOL PRIMER. DISPOSICIONS RELATIVES A L OBJECTE I AL RÈGIM JURÍDIC I ECONÒMIC DEL CONTRACTE. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE HA DE REGIR LA LICITACIÓ DE SELECCIÓ D UN SOCI PRIVAT, PER LA CONSTITUCIÓ D UNA SOCIETAT D ECONOMIA MIXTA, DESTINADA A LA GESTIÓ INDIRECTA DEL SERVEI DE

Más detalles

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 2015 PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 BASES PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 Participació 1. Pot optar al Premi qualsevol obra que s ajusti al concepte de còmic

Más detalles

Primera. Objecte del contracte

Primera. Objecte del contracte Ajuntament de Mataró PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, DEL SERVEI DE MANTENIMENT D ALARMES D INTRUSIÓ I CONTRA INCENDIS EN ESCOLES I EDIFICIS

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT I INSTAL LACIÓ D'UN SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA A L'ENTORN DEL CARRER CARLES BUIGAS.

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT I INSTAL LACIÓ D'UN SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA A L'ENTORN DEL CARRER CARLES BUIGAS. Interessat de l'expedient Expedient de contractació 1942/2014 Qualificació contracte: subministrament (amb instal lació) Regulació: no subjecte a regulació harmonitzada Procediment d adjudicació: obert

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

NOTA SOBRE LA NOVA LLEI D AUDITORIA I LA MODIFICACIO DEL REGLAMENT DE L'IRPF.

NOTA SOBRE LA NOVA LLEI D AUDITORIA I LA MODIFICACIO DEL REGLAMENT DE L'IRPF. NOTA SOBRE LA NOVA LLEI D AUDITORIA I LA MODIFICACIO DEL REGLAMENT DE L'IRPF. Barcelona, 22 de juliol de 2015 Benvolguts associats/ades Us informem que ha estat publicada la Llei 22/2015, de 20 de juliol,

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

Primera. Objecte de la convocatòria

Primera. Objecte de la convocatòria PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT CONCURS PÚBLIC, D UNA LLICÈNCIA PER A L EXPLOTACIÓ DE VEHICLES PEL TRANSPORT DE VIATGERS, EN LA MODALITAT DE TREN TURÍSTIC. Primera. Objecte

Más detalles

Òrgan emissor Departament d Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

Òrgan emissor Departament d Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya VIA OBERTA. DADES DEL REGISTRE DE LICITADORS Carta de servei Nom del servei Registre Electrònic d Empreses Licitadores (RELI) Òrgan emissor Departament d Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA: Definició: La convocatòria té per objecte la selecció

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016.

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. El passat 30 de gener, el Butlletí Oficial de l Estat, publicava l Ordre ESS/70/2016, de 29 de gener, per la que es desenvolupen les normes

Más detalles

Expedient núm.: CN/01/2013

Expedient núm.: CN/01/2013 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGEIX LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS DE SUPORT A LA DIRECCIÓ GENERAL PER AL DESPLEGAMENT DEL MODEL CORPORATIU DEL CESICAT Expedient núm.: CN/01/2013 Per

Más detalles