Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat. Dossier de premsa 20 de gener de 2011

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat. Dossier de premsa 20 de gener de 2011"

Transcripción

1 20 de gener de 2011 Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat Barcelona, en una iniciativa pionera, amplia l oferta de la Barcelona Restaurant Week a altres sectors de la ciutat: hotels, món cultural, mercats municipals i floristeries El projecte neix amb l objectiu de dinamitzar la demanda dels sector serveis en el principal període vall de la ciutat i donar a conèixer les seves propostes Part dels beneficis obtinguts aniran a diferents entitats benèfiques

2 2 La ciutat amplia l oferta de la Barcelona Restaurant Week a altres sectors i crea la Ara fa un any que la ciutat de Barcelona va acollir la primera edició de la Barcelona Restaurant Week, una iniciativa importada de ciutats com Nova York, Miami, Rio de Janeiro, Londres o Madrid, que posava a disposició de tots els ciutadans els millors restaurants de la ciutat a un preu fix i assequible. Aquest any, i amb la voluntat d activar la demanda turística i ciutadana quan els negocis registren els nivells més baixos d ocupació, Turisme de Barcelona posa en marxa la Barcelona Opportunity Week (BCNOW!). Del 28 de gener al 6 de febrer Barcelona s omplirà d avantatjosos descomptes en diversos àmbits de la ciutat recollint l èxit de la Barcelona Restaurant Week. De forma pionera, s amplia l oferta a altres sectors com l hoteler, el món cultural, els mercats i floristeries, convertint Barcelona en la primera ciutat que organitza una iniciativa d aquestes característiques. La filosofia del projecte és captar nous clients per als negocis de Barcelona precisament en el període de l any en què n hi ha menys i oferir l oportunitat als establiments de donar a conèixer les seves propostes. Una part de les despeses que es realitzin durant la iniciativa, aniran destinades a entitats benèfiques, ja que molts dels sectors que hi participen designaran una quantitat dels guanys a les entitats participants en el projecte. La col labora amb Intermón Oxfam, l Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona. Així, el consum de qualsevol del productes de la BCNOW! Suposa destinar un percentatge solidari a aquestes entitats. La iniciativa solidaria ja es va posar en marxa a la primera edició de la Barcelona Restaurant Week amb l aportació d un euro de cada menú a la Fundació Española del Corazón (FEC) i la ONCE.

3 3 Oferta BCNOW! A la pàgina web es podrà trobar tota l oferta, així com la possibilitat de reservar els hotels i restaurants disponibles. Hotels Diferents hotels de la ciutat, de cinc, quatre i tres estrelles, s han adherit a la BCNOW! oferint descomptes fins els 50% sobre la seva tarifa habitual i destinant el 8% de l import total de les seves reserves a l Obra Social Sant Joan de Déu. Hotels participants Establiment Categoria Claris 5 Le Meridien Barcelona 5 Majestic 5 W Barcelona 5 Mandarin 5 Hesperia Tower 5 Bagues 5 Juan Carlos I 5 AC Diplomatic 4 Alimara 4 America Barcelona 4 Avenida Palace 4 Ayre Caspe 4 Barceló Sants 4 Barceló Raval 4 Barcelona Catedral 4 Bel Air 4 Condes de Barcelona 4 Derby 4 Duquesa de Cardona 4 Fira Palace 4 Gallery 4 Granados 4 Gran Derby 4 Gran Hotel Rey Don Jaime 4 Husa Illa 4

4 4 Santos Porta Fira 4 Silken Ramblas 4 Sixtytwo 4 Evenia Rossello 4 Husa Oriente 3 Husa Internacional 3 AC Som 3 Astoria 3 ApartHotel Bonanova 3 Balmes 3 Ciutatbarcelona 3 * Per saber la disponibilitat dels establiments s haurà de consultar la pàgina web Restaurants Una gran quantitat de restaurants s han adherit a la iniciativa que ja es va posar en marxa amb la passada edició de la Barcelona Restaurant Week. Restaurants d alt i mig nivell, -alguns amb estrella Michelin-, oferiran la seva carta a meitat de preu i col laboraran amb Intermón Oxfam. Restaurants participants (reserva prèvia)

5 5 Cultura Algunes de les ofertes que formen part de Set de Cultura: CINEMA: el dimarts, 1 de febrer, oferiran descomptes 2x1 els cinemes Maldà, Méliès, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Herón City, Cinesa La Maquinista, Cinesa Maremagnum, Comedia, Grup Balaña-Aribau Multicines, Grup Balaña- Aribau Club, Grup Balaña Club Coliseum, Grup Balaña-Bosque Multicines, Grup Balaña Gran Sarrià Multicines, Grup Balaña Palau Balaña Multicines, Grup Balaña Urgell, Icaria Yelmo, Imax Port Vell, Nàpols, Renoir Floridablanca, Renoir Les Corts, Verdi i Verdi Park. Documental del mes: Cinemes Méliès: 50% de descompte als primers en respondre correctament a una pregunta formulada en un concurs. MÚSICA Cinema Alexandra: el 2 de febrer, 50% de descompte sobre el preu d entrada dels documentals. Sales de Concerts: oferiran entrada gratuïta o descomptes especials durant el Set de Cultura: - BeCool: el dia 5 de febrer, a les 3h de la matinada, descompte 2x1. - BeGood: els dies 28 i 29 de gener, descompte 2x1. - Cabaret Berlín: dijous i divendres es farà un descompte 2x1 en sessions DJ's; i el 29 de gener un descompte del 25% sobre el preu taquilla pel concert tribut a The Beatles Abbey Road i el 5 de febrer 25% de descompte a Devotional Mode el concert tribut a Depeche Mode. - Fundació Màgica: entrada gratuïta. - Q-Tres: entrada gratuïta. - Rocksound Bar: els dies 5 i 6 de febrer, faran descompte 2x1. - Sala Monasterio: entrada gratuïta. - Sala Razzmatazz: el 2 de febrer, entrada gratuïta ensenyant el flyer de Set de Cultura.

6 6 - Sidecar Factory Club: els dies 31 gener i 1, 2 i 3 de febrer es faran descomptes 2x1 en les sessions de discoteca. - Zac Club: els dies 29 de gener i el 4 i 5 febrer es faran descomptes 2x1 en les sessions de discoteca. L Auditori: - Del 28 de gener al 6 de febrer Oferta 2x1 en el Concert de l OBC. Programa Hann, Elgar, Menotti, Sibelius, Wagner, Schumann, Liszt. Imprescindible presentar el flyer de Set de Cultura - El 6 de febrer concert familiar al Festival Internacional de Percussió Entrades d'adult a preus de nen. Totes l'entrades a 6. Imprescindible presentar el flyer de Set de Cultura. Palau de la Música: gratuïtat en les visites guiades del 29 de Gener i 5 de Febrer a les 16.30h. Límit 50 invitacions x dia. Recollir les invitacions per Tiquet Rambles al Palau de La Virreina, La Rambla, 99. Recollir a partir del divendres 28 de gener, horari de dl-dg: h. Màxim dues invitacions per persona TEATRE - Gran Teatre del Liceu: del 29 de gener al 6 de Febrer, 50% de descompte a les visites guiades que es fan al museu. - Teatre Nacional de Catalunya (TNC): el dia 2 de febrer es farà un descompte del 50% per veure les obres Pedra de Tartera i Vimbodí vs Praga. - Mercat de les Flors: els dies 29 i 30 de gener es farà un descompte del 2x1 per veure l obra Los Corderos. SC, i el 5 i 6 de febrer es farà el mateix descompte per veure l obra de Sociedad Doctor Alonso. - Teatre Lliure: el dia 3 de febrer es farà un descompte del 2x1 per fer una visita guiada al Teatre Lliure i veure l obra L'Arquitecte. Cal recollir prèviament el flyer de la promoció a Tiquet Rambles al Palau de la Virreina ( La Rambla 99), a partir del 29 de gener, i es permet un màxim de dos flyers per persona. Oferta limitada. MUSEUS: - Barbier Muller: accés gratuït a partir de les 14h. - MNAC: visita guiada gratuïta, dins del preu de l entrada, tots els dies a l exposició Joies d artista.

7 7 - Museu de la Ceràmica: accés gratuït a partir de les 14h. - Jardí Botànic: entrada + activitat familiar gratis els diumenges 30 de gener i 6 de febrer - Museu de la Música: diumenges 30/1 i 6/2 a l activitat Silenci, fem música, el públic tindrà l oportunitat d escoltar el so original dels instruments de la col lecció. - Museu Picasso: el preu de l entrada inclou una visita guiada de la col lecció els dies feiners a les 18:30h. - CCCB: oferta 2x1 a l entrada de les exposicions El D-efecte Barroc i Desapareguts tots els dies feiners - MUHBA: Oferta 2x1 a l exposició Ja tenim 600, els dies feiners de 16h a 19h. Descompte al preu de la visita comentada el diumenge 6 de febrer a les 12h. Preu: 4. Itinerari Quan el call era el call dels jueus en temps de Salomó ben Adret, el dissabte 19 de gener a les 11:30h. Preu: 8. - La Pedrera: oferta 2x1 per a accedir els dies feiners de les 15h a les 18h. - Fundació Joan Miró: oferta 2x1 sobre l entrada general amb accés a l exposició temporal Let us face the future.art britànic i a l Espai 13. De dimarts a divendres a partir de les 15h. - Museu de la Xocolata: oferta 2x1 sobre el preu de l entrada. - Museu Egipci: 50% de descompte sobre l entrada del museu. - CaixaForum: entrada gratuïta pels menors de 14 anys i 4 la resta. Dissabte 29 de gener a les 17:30h i diumenge 30 de gener a les 12h. Concert familiar Vols viatjar amb els nens per les músiques del Magrib sense moure t de Barcelona? Cal inscripció prèvia al telèfon: CosmoCaixa: tallers gratuïts. Dissabte 29 de gener i diumenge 30 de gener a les 13:00h La llum, el color i els seus codis secrets. Dissabte 29 de gener i dissabte 5 de febrer a les 11h. Dimarts 1 i dimecres 2 de febrer a les 17:30h. L Univers i les estrelles al teu abast. Entrada gratuïta al Planetari. Dissabte 5 de febrer a les 12 h Especial per a nens: CLIK. Gratuït. Places limitades, sense reserva prèvia.

8 8 - Fundació Tàpies: del 29 de gener al 6 de febrer de 2011, la Fundació Antoni Tàpies oferirà una selecció de catàlegs d'exposicions a 2 cada un. - Arts Santa Mònica: Visita guiada gratuïta a les exposicions en curs, els dies 29 i 30 de gener i els dies 5 i 6 de febrer, de 13h a 19h. - Museu Etnològic: oferta 2x1 tots els dies en tota la franja horària del museu. - Museu Marítim: Accés gratuït tot el dia durant els dos caps de setmana i els feiners accés gratuït a partir de les 16h. Del 29 de gener al 6 de febrer de 2011, El Museu Marítim oferirà una selecció de catàlegs d'exposicions a 1 cada un. Tota la informació i la resta d ofertes: Mercats 11 Mercats de Barcelona, amb un total de 585 establiments, participen amb la oferta de 3 productes a cada parada. Els productes estaran senyalitzats amb uns rètols grocs molt vistosos amb el títol OFERTA. En el marc d aquesta campanya, el diari El Periódico ha fet donació de bosses reutilitzables que seran distribuïdes pels mercats que hi participin. Els mercats que participen: - Mercat de la Barceloneta - Mercat de la Concepció - Mercat de la Sagrada Família - Mercat de les Tres Torres - Mercat de Santa Caterina - Mercat del Ninot - Mercat del Poblenou - Mercat d Horta - Mercat del Clot - Mercat de Sant Gervasi - Mercat de les Corts Floristeries 35 floristeries de Barcelona s han adherit a la amb la col laboració de l Associació de Majoristes de la Flor, Mercabarna-Flor i el Gremi de Floristes.

9 9 Tots els rams posats a la venda seran diferents i tindran un cost d 11 euros, un preu que suposa un descompte de més del 50% del seu preu en condicions normals. Un euro de cada ram anirà destinat al Banc dels Aliments. Floristeries participants - Fortuño Flors (Enric Granados, 57) - Abaco Disseny Floral (Madrazo, 95) - Africa Espai de Flors (Santaló, 148) - Aro Verd Floriosterias (València, 76) - Arte Japonés (Escorial, 139) - Dada Flor (Provença, 181) - Daniel Sola Flors (Rosselló, 83) - Flor de Lis (Cigne, 15) - Flores T. Fortuño (Pg. Fabra i Puig, Mercat de la Mercè, Parada 278) - Flores y Plantas Vicenta (Pinar del Rio, 31) - Floreva (Plaça de la Llibertat) - Floreva (Travessera de Les Corts, 215) - Floristeria Botanic 2000 (Marina, ) - Floristeria Fiori (Av. de Roma, 43-47) - Floristeria Flors (Av. de Rio de Janeiro, 1 Local 9) - Floristeria Jovi (València, 666) - Floristeria la Torreta (Lope de Vega, 85) - Floristeria Lloveras Barceló (Pau Claris, 190) - Floristeria Olimpia (Ronda de Sant Pau, 17-19) - Floristeria Rosa Griera (Balmes, 371) - Floristeria Rosa-Rosae (Roger de Llúria, 53) - Floristeria Vellut (Av. del Príncep d'astúries, 33) - Flors Dante (Dante Alighieri, 73) - Floristeria Prats (Muntaner, 250) - Flors Vilaplana (Gran Via de les Corts Catalanes, 489) - Habanna Flors (Gran Via de les Corts Catalanes, 504) - Justa Flowers/Monverd (Gran Via de les Corts Catalanes, 232) - La Caseta de les Flors (Major de Mercabarna, 38) - Laura Flors, S.A. (Consell de Cent, 103) - Lavezzo Flores y Regalos (Panses, 5)

10 10 - Mitre & Mandri Flors (Ronda del General Mitre, 100) - Myflower (Balmes, 201) - Noemí Flors (Pl. de Mossèn Clapés, 2) - Petit Jardí (Comtal, 28) - Violetes del Bosc (Bruc, 56)

BCNOW! Barcelona ofrecerá descuentos para vivir experiencias de ocio y cultura en la ciudad

BCNOW! Barcelona ofrecerá descuentos para vivir experiencias de ocio y cultura en la ciudad 24 de Enero de 2011! 2012. Barcelona ofrecerá descuentos para vivir experiencias de ocio y cultura en la ciudad» Del 27 de enero al 5 de febrero, habrá ofertas en hoteles, restaurantes, mercados y floristerías

Más detalles

BOW Barcelona oferirà descomptes per viure experiències d oci i cultura a la ciutat

BOW Barcelona oferirà descomptes per viure experiències d oci i cultura a la ciutat 24 de Gener de 2011 BOW 2012. Barcelona oferirà descomptes per viure experiències d oci i cultura a la ciutat» Del 27 de gener al 5 de febrer, hi haurà ofertes en hotels, restaurants, mercats i floristeries

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Barcelona, 6 de juliol del 2016 Comença la venda de s de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Els punts de venda podran imprimir s de tots els números a través

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

AVALUACIÓ DE QUART D ESO

AVALUACIÓ DE QUART D ESO AVALUACIÓ DE QUART D ESO FULLS DE RESPOSTES I CRITERIS DE CORRECCIÓ Competència matemàtica FULL DE RESPOSTES VERSIÓ AMB RESPOSTES competència matemàtica ENGANXEU L ETIQUETA IDENTIFICATIVA EN AQUEST ESPAI

Más detalles

Portem la nostra oficina al teu restaurant

Portem la nostra oficina al teu restaurant 1 Portem la nostra oficina al teu restaurant Estem més a prop que mai del teu restaurant A "la Caixa", pensem que la millor manera per ajudar a gestionar el teu negoci és fer-ho en persona. Per aquest

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

Routes back to hotel from Welcome Reception and Grand Finale

Routes back to hotel from Welcome Reception and Grand Finale Routes back to hotel from Welcome Reception and Grand Finale Route Route Route Route Route Route Route Route Route Route 1 SANTS 2 SEAFRONT 3 FIRA GRAN VÍA PASEO DE GRACIA 5 PARAL.LEL 6 GLORIAS 7 DIAGONAL

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu.

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Un projecte d Antoni Abad produït per l Institut Ramon Llull per a la 57a edició de La Biennale di Venezia. Accessible per a les

Más detalles

NIVELLS DE COBERTURA, CARACTERÍSTIQUES I MODEL DE TSI. Tenim definits 8 nivells de cobertura que es diferencien en alguna prestació del catàleg.

NIVELLS DE COBERTURA, CARACTERÍSTIQUES I MODEL DE TSI. Tenim definits 8 nivells de cobertura que es diferencien en alguna prestació del catàleg. MODEL D ASSEGURAMENT de CatSalut NIVELLS DE COBERTURA, CARACTERÍSTIQUES I MODEL DE TSI. Tenim definits 8 nivells de cobertura que es diferencien en alguna prestació del catàleg. 1.- PROGRAMES INTERÈS SANITARI

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 16 de maig de 2015 ENTITAT ADREÇA LLOC DE L ACTIVITAT ESPAIS VISITABLES HORARI ACTIVITATS

PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 16 de maig de 2015 ENTITAT ADREÇA LLOC DE L ACTIVITAT ESPAIS VISITABLES HORARI ACTIVITATS PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES HORARI S Museu Bíblic Tarraconense (Arquebisbat de Tarragona) C/ Les Coques 1C, 43003 Tarragona Museu Bíblic Tarraconense Col lecció permanent 10.00

Más detalles

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE L'any 2004, l'obra Social "la Caixa" va posar en

Más detalles

Classes pràctiques: dijous 13, 20 i 27, al gimnàs del CEIP Pau Casals, de 19 a 21 h

Classes pràctiques: dijous 13, 20 i 27, al gimnàs del CEIP Pau Casals, de 19 a 21 h Exposició: NO més violència contra les dones, d Amnistia Internacional Una col lecció de 12 serigrafies realitzada per artistes de la revista El Jueves, que pretén acabar amb un dels abusos dels drets

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

A través de la seva web (www.cdmae.cat) ofereix l accés directe als seus recursos i serveis. Col leccions museístiques

A través de la seva web (www.cdmae.cat) ofereix l accés directe als seus recursos i serveis. Col leccions museístiques Amb la participació a la Nit dels Museus, l Institut del Teatre i el MAE obren les seves exposicions i espais per donar a conèixer l interior d un edifici destinat a la creació i la formació de les arts

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

Hàbitat Urbà Medi Ambient i Serveis Urbans EL MALBARATAMENT ALIMENTARI EN EL MARC DEL PLA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS DE BARCELONA

Hàbitat Urbà Medi Ambient i Serveis Urbans EL MALBARATAMENT ALIMENTARI EN EL MARC DEL PLA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS DE BARCELONA Hàbitat Urbà Medi Ambient i Serveis Urbans EL MALBARATAMENT ALIMENTARI EN EL MARC DEL PLA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS DE BARCELONA 1 Estructura del Pla de Prevenció aprovat a desembre del 2012 8 Àmbits temàtics

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Barcelona, 18 de juny de 2013 Vilanova i la Geltrú Capital comarca Garraf 66.591 habitants Cens 2012: 837 establiments

Más detalles

L Hospitalet,

L Hospitalet, L Hospitalet, 2016-17 Aquí teniu un avançament de les activitats més destacades del programa de Nadal. Hem volgut que conegueu les principals per tal que hi fiqueu cullerada. A partir del 12 de desembre,

Más detalles

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53 INFORME D OCUPACIÓ HOTELERA A MATARÓ. 213 AGRAÏMENTS Volem donar les gràcies als quatre hotels cinc, durant la primera meitat del 213 que configuren l actual xarxa hotelera de la ciutat per la seva col

Más detalles

ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE

ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE i 1-Observa la factura 2-Tria un producte 3-Mira quin és l IVA que s aplica en aquest producte i calcula l 4-Mira el descompte que s aplica en aquest

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

MUSEU BALEAR DE CIÈNCIES NATURALS

MUSEU BALEAR DE CIÈNCIES NATURALS MUSEU BALEAR DE CIÈNCIES NATURALS El Museu Balear de Ciències Naturals és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la divulgació, la conservació i la investigació de la naturalesa balear. Des de l any

Más detalles

Lluís Grané. Primer resident

Lluís Grané. Primer resident Lluís Grané. Primer resident Amb la col laboració de: Tercer concert a La Pedrera 16 Desembre Barcelona, 16 de novembre de 2012 1 Residències Tercer concert del primer resident, Lluís Grané La Pedrera

Más detalles

Buscas Residencia de Ancianos? Te Ayudamos. Y lo Hacemos GRATIS!

Buscas Residencia de Ancianos? Te Ayudamos. Y lo Hacemos GRATIS! Página 1 de 5 CIUTAT VELLA Nombre del Teléfono Dirección Localidad Total RESIDENCIA MOLL DE LA FUSTA 934125441 pl. Duc de Medinacelli, 5, pral. 1a. BARCELONA 23 18 17 COL L' III 933010677 Via Laietana,

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

TEMA 5: La competència perfecta 1

TEMA 5: La competència perfecta 1 TEMA 5: La competència perfecta 1 1. Que en l equilibri a llarg termini en competència perfecta no hi hagi beneficis extraordinaris ni pèrdues es deu a: a) Que el preu és constant. b) La lliure concurrència.

Más detalles

El Banc de Llavors de la Garrotxa

El Banc de Llavors de la Garrotxa El Banc de Llavors de la Garrotxa Centre de recuperació i conservació de varietats tradicionals Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) Març de 2010 Antecedents del banc de llavors

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur JORNADES anys TARRACO patrimoni mundial un passat ple de futur del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017 dilluns 27 de novembre presentació de les actes del iii congrés internacional d arqueologia i

Más detalles

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 5 --- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 1 El català, llengua plenament oficial del club. Vetllar perquè la llengua catalana sigui en tots els àmbits la llengua realment

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mireia Batalla Magriñà Ajuntament de Valls Castell de Montesquiu, 14 d octubre de 2010 Valls, ciutat de mercats 1 L origen Valls, ciutat de mercats. Aquest any

Más detalles

La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà

La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà Comunicat de premsa La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà El secretari d Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i Josep Maria Martí, conseller delegat de, han presidit a la presentació

Más detalles

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS Miró, els símbols i els colors. Picasso, els sentiments i les emocions. EN JOAN MIRÓ VA NÈIXER A BARCELONA, EL 20 D ABRIL DE L ANY 1893. EL SEU PARE ES DEIA MIQUEL,

Más detalles

CURSO DEL PONI CLUB BARCELONA

CURSO DEL PONI CLUB BARCELONA CURSO 2015-2016 DEL PONI CLUB BARCELONA El PONI CLUB BARCELONA abre sus puertas el día 14 septiembre del 2015 iniciando así el nuevo curso hípico 2015-2016 Matrícula Los nuevos alumnos deberán abonar una

Más detalles

168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària

168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària 168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària Ajuntament de Mataró Direcció de Promoció Econòmica 22 i 23 d octubre de 2016 Mataró acollirà el 22 i 23 d octubre, la 12a Fira Ferroviària, que organitza

Más detalles

COM ÉS DE GRAN EL SOL?

COM ÉS DE GRAN EL SOL? COM ÉS DE GRAN EL SOL? ALGUNES CANVIS NECESSARIS. Planetes Radi Distància equatorial al Sol () Llunes Període de Rotació Òrbita Inclinació de l'eix Inclinació orbital Mercuri 2.440 57.910.000 0 58,6 dies

Más detalles

Viena Patrimoni Mundial

Viena Patrimoni Mundial Viena Patrimoni Mundial Al centre de Viena es troba la coneguda catedral de Sant Esteve, d estil gòtic. La seva famosa campana Pummerin sona únicament una vegada a l any per anunciar l Any Nou. En el centro

Más detalles

Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars Activitats infantils i familiars La Mostra Sonora i Visual és el context perfecte per a la presentació de processos d experimentació, creació i empoderamentació tecnològic amb nens i joves del barri, vinculats

Más detalles

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco ANCO anco anco A anco anco ANCO ANCO ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

Balanç d un diumenge molt ventós al nord de Catalunya

Balanç d un diumenge molt ventós al nord de Catalunya Balanç d un diumenge molt ventós al nord de Catalunya Al llarg de diumenge el vent del nord va bufar amb ratxes superiors als 90 km/h al Pirineu, Prepirineu, cims del prelitoral i extrem nord-est En alguns

Más detalles

Compromís social 2016

Compromís social 2016 Compromís social 2016 EAP Sarrià Vallvidrera Les Planes Activitats socials dirigides als nostres usuaris i a la comunitat Benvingut Nadó Taller de tabac Grup d acompanyament al Dol Grup de suport a cuidadors

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

Sants- Montjuïc. Català Àrab

Sants- Montjuïc. Català Àrab 1 Sants- Montjuïc Català Àrab 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 El meu districte: Sants-Montjuïc Sants-Montjuïc: 4-5 6 7 8 15 16 23 30 32 34 5 6 *0,46 IVA inclòs per establiment de trucada i 0,06 IVA inclòs

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desembre 2013 1 Característiques del turisme a Barcelona Creixement

Más detalles

Restaurants i llocs per menjar propers a la Universitat

Restaurants i llocs per menjar propers a la Universitat Restaurants i llocs per menjar propers a la Universitat Carrer Balmes Centfocs C/Balmes, 16 Cuina mediterrània Menú: 7,95 IVA inc. Horaris: 13.00-15.45, 20.30-23.30 /No Comentaris: Menús de disseny. Té

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten Establiments certificats per l Associació de Celíacs de Catalunya * Restaurants i Bars certificats a Terrassa : * Cafè Teatre - Cuina de mercat Menú de mercatsopars

Más detalles

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL PISTES OBERTES AL PÚBLIC del 26 de juny al 7 de setembre De dilluns a divendres a partir de les 17 h Dissabtes i diumenges de 16 a 21 h CAMPUS

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

Cardona CUINA PROJECTE DE RECUPERACIÓ DE LA CUINA CATALANA DEL SEGLE XVIII

Cardona CUINA PROJECTE DE RECUPERACIÓ DE LA CUINA CATALANA DEL SEGLE XVIII SABORS DEL 1714 Diversos restaurants de Cardona han recuperat plats de cuina històrica catalana a partir de receptes originals del segle XVIII. Us convidem a gaudir de Cardona amb tots els sentits. Un

Más detalles

Un viatge a la cultura romana. El projecte educatiu, un dels eixos de la programació del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Un viatge a la cultura romana. El projecte educatiu, un dels eixos de la programació del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. CONVERSES D ESTACIÓ 2010 cicle de taules rodones L EDUCACIÓ ALS MUSEUS LOCALS Un viatge a la cultura romana El projecte educatiu, un dels eixos de la programació del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Más detalles

PROVA D APTITUD PERSONAL ACCÉS ALS GRAUS EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA

PROVA D APTITUD PERSONAL ACCÉS ALS GRAUS EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA Nom i cognoms DNI / NIE PROVA D APTITUD PERSONAL ACCÉS ALS GRAUS EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA COMPETÈNCIA LOGICOMATEMÀTICA 1. Està prohibit l ús de la calculadora o de qualsevol altre aparell

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Els estudis superiors d art dramàtic de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior d Art Dramàtic (ESAD). L ESAD atorga el títol superior

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

Novetats de la Grossa

Novetats de la Grossa Novetats de la Grossa Octubre 2016 Novetats de la Grossa Després de tres anys, la Grossa s ha consolidat com el sorteig típic de les festes de Nadal a Catalunya i avui ja és una loteria de país, que crea

Más detalles

Dilluns 27 de novembre a les 19 h.

Dilluns 27 de novembre a les 19 h. TARRAGONA PATRIMONI MUNDIAL-2017 PROGRAMA D ACTES Dilluns 27 de novembre a les 19 h. PRESENTACIÓ DE LES ACTES DEL III CONGRÉS INTERNACIONAL D ARQUEOLOGIA I MÓN ANTIC: LA GLÒRIA DEL CIRC: CURSES DE CARROS

Más detalles

Impacte econòmic directe de la xarxa de Mercats Municipals de Barcelona. Juny de 2009

Impacte econòmic directe de la xarxa de Mercats Municipals de Barcelona. Juny de 2009 Impacte econòmic directe de la xarxa de Mercats Municipals de Barcelona Juny de 2009 Objectius OBJECTIU GENERAL Analitzar l impacte econòmic directe de la xarxa de mercats municipals de Barcelona. OBJECTIUS

Más detalles

índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients tarifes terminals i dispositius mòduls promocions

índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients tarifes terminals i dispositius mòduls promocions Oferta telefonia mòbil per als empleats i estudiants de la Universitat Ramon Llull Unitat de Negoci Personal - Direcció Comercial (16 de novembre 2009) 1 índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients

Más detalles

Encara no tens el llibre! De regal un CD de música.

Encara no tens el llibre! De regal un CD de música. Encara no tens el llibre! De regal un CD de música. L any 2015 vam presentar l edició d un llibre excepcional 150 anys del ferrocarril de Tarragona Martorell (1865-2015, colofó dels diversos actes commemoratius

Más detalles

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS)

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) Es forma un quadre on es juga un 3 x 1. Els posseïdors de la pilota tenen un espai cadascú i poden jugar a 2 tocs. El jugador que té pilota sempre ha de tenir el

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

Els establiments de turisme rural arriben gairebé al 100% d ocupació a Catalunya durant la Setmana Santa

Els establiments de turisme rural arriben gairebé al 100% d ocupació a Catalunya durant la Setmana Santa Els establiments de turisme rural arriben gairebé al 100% d ocupació a Catalunya durant la Setmana Santa El conseller d Innovació,, Josep Huguet, ha presentat avui les dades d ocupació turística de Setmana

Más detalles

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana).

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana). l (Novembre de 2013) Durant la primera quinzena de novembre, les professores d alternativa a la religió van passar una enquesta per tal de conèixer els hàbits de lectura de l alumnat de 1r a 4t d ESO.

Más detalles

Passeig Taulat 278, Barcelona 1 - Forum Front door 7:30, 8:00, 8:45. Avenida Sofía 12,08870 Sitges 10 -Sitges Hotel Calípolis 7:40 ; 8:10

Passeig Taulat 278, Barcelona 1 - Forum Front door 7:30, 8:00, 8:45. Avenida Sofía 12,08870 Sitges 10 -Sitges Hotel Calípolis 7:40 ; 8:10 Abba Garden AC Hotel Forum by Marriott C/Santa Rosa, 33 08950 Espugues de Llobregat, 2 - Tibidabo Front door 8:30 Passeig Taulat 278, 08019 1 - Forum Front door 7:30, 8:00, 8:45 AC Hotel Gavà Mar by Marriott

Más detalles

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació: ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació:  ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL 2015 CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES Per a més informació: www.sabadell.cat/educacio TS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL CASALS ESCOLA PIA DE SABADELL ESPLAI CAN COLAPI c. de l Escola Pia, 92 del

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016 Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals Girona, Temps de Flors 2016 El 2015 Girona va ser una ciutat pionera a l'estat en l'anàlisi, a partir de dades mòbils reals,

Más detalles

MIRÓ I LA CREU ROJA. Una exposició benèfica. Un projecte artístic i solidari arriba a Barcelona. Verdú Tàrrega - Barcelona - Londres

MIRÓ I LA CREU ROJA. Una exposició benèfica. Un projecte artístic i solidari arriba a Barcelona. Verdú Tàrrega - Barcelona - Londres MIRÓ I LA CREU ROJA Una exposició benèfica. Un projecte artístic i solidari arriba a Barcelona Verdú Tàrrega - Barcelona - Londres Mayoral Galeria d Art Diana Jové diana@galeriamayoral.com 646 06 53 99

Más detalles

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA FORFETS PER A CLUBS D ESQUÍ, A LES ESTACIONS D ESPOT I PORT AINÉ. TEMPORADA 2017/18 Els socis majors de 18 anys que ja van tramitar el forfet la temporada passada i que no s adhereixin als descomptes de

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 1 PERQUÈ APOSTAR PER L AUTOBÚS INTERURBÀ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA? 1 CIVIA ~ 4,8M 1 bus~ 240.000 1. Més eficient i econòmic 1 tramvia ~ 2,5M Adaptar

Más detalles

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català BQ LLICÈNCIA BQ LLICÈNCIA és la nova aplicació oficial, totalment gratuïta, de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la que podràs descarregar la teva llicència en el teu mòbil per disputar els partits,

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS QUI SOM Adela Farré i Cuberes Presidenta d Amics de les Arts i Joventuts Musicals des

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles