MEMÒRIA Oficina. S han elaborat les reunions mensuals de junta directiva com es pot seguir en les seves actes informatitzades.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "MEMÒRIA Oficina. S han elaborat les reunions mensuals de junta directiva com es pot seguir en les seves actes informatitzades."

Transcripción

1 Oficina S han elaborat les reunions mensuals de junta directiva com es pot seguir en les seves actes informatitzades. S ha donat suport a les tasques que han dut a terme els/les membres de la junta directiva per a les diferents activitats. S han preparat les sol licituds de subvencions a les diferents institucions: Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntament de Barcelona, INAEM, amb resultats diversos. I també s han presentat els justificants corresponents a cadascuna de les subvencions. S han preparat els dossiers i memòries de l Aplec Internacional a Torí, de les Jornades Internacionals Folklòriques 2015 i de les Festes catalanes al Castell, el Festival de Folklore Castell de Montjuic i Tocatí S han enviat els diferents mailings de difusió dels programes de l Aplec, de la Tamborinada 2015, de les JIF i de les Festes catalanes al Castell.

2 Oficina S han fet arribar els programes i notes de premsa als diferents mitjans de comunicació. S ha preparat dossiers de premsa dels projectes. S ha fet la tramesa de felicitacions de Nadal via Internet. S han utilitzat els serveis de l assessoria Gestió de Fundacions i Associacions, SL. Adquisició de material d oficina. Trucades als Ajuntaments per fer seguiment sobre la seva participació a les properes JIF. Gestions amb el FC Barcelona per facilitar la visita dels grups participants a les JIF al museu i instal lacions del Barça. Rebuda de 82 propostes de grups catalans, per participar a l Aplec Internacional 2015.

3 Oficina Rebuda de propostes de grups estrangers per participar a les JIF 2015 i primers contactes amb possibles grups participants. Gestions per superar el problema que generà el grup de la Índia. Co-gestió amb l àrea de comunicació d Adifolk. Conveni amb la Fundació la Roda per aportar grups de cultura popular a la Tamborinada. Conveni de col laboració amb la Cobla Volta Món per les activitats d Adifolk. Trucades per gestionar i agendar reunions amb institucions i associacions.

4 Representació institucional Relacions amb la Conselleria de Cultura Relacions amb la DGCPT Relació amb la Conselleria d Empresa i Coneixement (Turisme) Relacions amb les 4 Diputacions Relacions amb la Federació d Ateneus Relacions amb els Ajuntaments Relacions amb Institut de Cultura de Barcelona Relacions amb l Ens de Comunicació Associativa Relacions amb el Parlament de Catalunya Relació amb els Consolats de diferents països europeus a Barcelona, per presentar-los l Aplec Internacional. Relació amb els Consolats dels països participants a les JIF Assistència a diferents actes i recepcions oficials.

5 Activitats 13, 14 i 15 MARÇ LIMOUX. Carnavals du monde 19 ABRIL FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 23 i 24 MAIG FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 7 JUNY TAMBORINADA (Parc de la Ciutadella) 27 i 28 JUNY FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 10 i 11 JULIOL FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 1 i 2 AGOST FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc)

6 Activitats 7, 8 i 9 AGOST TORÍ. 28è Aplec Internacional 5 i 6 SETEMBRE FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 17 al 24 SETEMBRE JIF (Catalunya) 18, 19 i 20 SETEMBRE VERONA. Tocatì SETEMBRE FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 3 i 4 OCTUBRE FESTA CATALANA (Castell de Montjuïc) 15 al 18 OCTUBRE FIRA MEDITERRÀNIA. Taula Rodona i Speed Dating

7 Aplec Internacional 2015 MEMÒRIA 2015 Visites a Torí per coordinar els espais acompanyats de la sra. Maria Jesús López i l Associació Rete de Cultura Populare Italiana. Reunions amb les 4 Diputacions catalanes per coordinar la participació dels grups i assegurar la seva aportació econòmica. Diversos contactes amb els grups participants a l Aplec: inscripció, condicions, horaris i espais d actuacions,... segons consta en el programa de l Aplec Internacional. Convocatòria de la reunió de grups a la Casa dels Entremesos. Coordinació amb l agència Viatges Fent Camí per l allotjament i els desplaçaments dels grups. Coordinació i contractació: infraestructures, assegurances, àpats actuants, impremta, publicitat, pancartes...

8 Aplec Internacional 2015 MEMÒRIA 2015 Coordinació de diferents elements promocionals (record d Adifolk, bandera de l aplec, samarretes i imants). Coordinació amb el gabinet de protocol del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Secretaria d Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, els diferents serveis de les Diputacions i l oficina de protocol de l Ajuntament de Torí. Coordinació amb el Museu Etnològic de Barcelona i l Institut de Cultura Barcelona per dur a Torí l exposició Pirotècnia de Festa. Han col laborat amb l'aplec Internacional: l'agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, l'agrupació del Bestiari Festiu de Catalunya i la Coordinadora de Geganters de Barcelona.

9 Aplec Internacional 2015 MEMÒRIA 2015

10 JIF Catalunya 2015 MEMÒRIA 2015 Gestió de grups estrangers per a la realització d actuacions a diferents poblacions de Catalunya. L acte inaugural s ha celebrat a Calella el 17 de setembre i l acte de cloenda pels 43 anys de les JIF a la plaça St. Jaume de Barcelona el 24 de setembre. Els grups i la resta de poblacions consten en el programa d actuacions. Invitació a la Colla Sardanista Xàldiga i la Cobla Marinada per l acte inaugural i audició de sardanes a Calella. Invitació a l'esbart Sant Jordi i l'esbart Joventut Nostra, acompanyats de la Cobla Volta Món per la cloenda a Barcelona. Contacte amb l Hotel Top Olympic de Calella per allotjar als participants.

11 JIF Catalunya 2015 MEMÒRIA 2015 Seguiment de les poblacions participants a les JIF: inscripcions, contractes, actes que realitzaran,... Sol licituds d audiència a la Presidenta del Parlament i a l alcaldessa de Barcelona Coordinació i contractació: infraestructures, transport, assegurances, impremta, publicitat... Organització del sopar de cloenda de les JIF a l Hotel Top Olympic de Calella. Compra de les banderes dels països participants l any Gestions organitzatives amb l Ajuntament de Calella.

12 JIF Catalunya 2015 MEMÒRIA 2015 Reunions amb el Francesc Fabregat, la Marta Almirall, el Joan Camps i amb membres de producció de l espai del Moll de la Fusta i la Plaça St. Jaume per les actuacions a Barcelona. Reunions organitzatives amb la direcció del Castell de Montjuïc Gestions amb els diferents grups per preparar el cartell de les JIF Tramesa de cartes als Ajuntaments i entitats culturals per acollir les actuacions JIF 2015.

13 JIF Catalunya 2015 MEMÒRIA 2015

14 Adifolk forma part i/o col labora CIOFF ENS Federació d Ateneus Fundació La Roda Festivals du Sud Comissionat pel Seguici i Cultura Popular de Barcelona - ICUB Cobla Volta Món

15 Organismes internacionals Participació al congrés anual de CIOFF-España 2015 que s ha celebrat a Ciudad Real els dies 5, 6 i 7 de desembre. Coordinació amb diferents festivals CIOFF tant d Espanya com d Europa per a la gestió i contractació de grups. Baixa com a membres de Festivals du Sud. Participació a l assemblea general de Festivals du Sud de 2015 a Rubí com a membres convidats. Participació a la Fira Mediterrània com a ponents i en l Speed Dating.

16 Ajuts a grups de cultura popular amb acompanyament de música en viu Actuació a Calella a l acte inaugural de les JIF, de la Cobla Marinada acompanyant la colla sardanista Xàldiga. Actuació a Barcelona a la cloenda de les JIF, de la Cobla Volta Món acompanyant els Esbarts Sant Jordi i Nostre de Barcelona. Actuació de la cobla Volta Món i el grup Músics per l Esbart acompanyant l Esbart Català de Dansaires al Festival Folklòric Castell de Montjuïc. Revisió del amb la cobla Volta el Món per prorrogar que sigui la cobla oficial d Adifolk.

AGRUPACIÓ D ARQUITECTES URBANISTES DE CATALUNYA Assemblea ordinària - 25 de novembre de 2014

AGRUPACIÓ D ARQUITECTES URBANISTES DE CATALUNYA Assemblea ordinària - 25 de novembre de 2014 ORDRE DEL DIA 1.- Lectura i aprovació, si s escau, de l acta de l assemblea anterior 2.- Lectura i aprovació, si s escau, de la Memòria d activitats realitzades 3.- Aprovació, si s escau, de la liquidació

Más detalles

Compromís de puntualitat Per a la humanització del usos del temps a Girona

Compromís de puntualitat Per a la humanització del usos del temps a Girona Compromís de puntualitat Per a la humanització del usos del temps a Girona Girona, juliol de 2015 La Reforma Horària i el Compromís La Iniciativa per a la Reforma Horària es proposa incidir en un canvi

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 IMPLANTACIÓ D UN PAU CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 David Tisaire Berga Definicions i obligacions Implantació: tot el conjunt de mesures a prendre per assegurar l eficàcia operativa del

Más detalles

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més?

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? GICS (Grup de Gestió d Informació en Ciències de la Salut) Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? Sessió organitzada i coordinada per Viry Santamaria Gestors de referències bibliogràfiques

Más detalles

Grup d Advocats Joves

Grup d Advocats Joves Grup d Advocats Joves Persones que l integren Presidenta Vice-president Vice-president (fins 13/07/2006) Secretaria (des de 13/07/2006) Tresorer (fins 13/07/2006) Tresorer (des de 13/07/2006) Jennifer

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS Objectius 1. Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI. 4 de maig de 2015

Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI. 4 de maig de 2015 Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI 4 de maig de 2015 Índex 1. Objectiu 2. Organismes del Govern i Internacionals 3. Proposta de model d Agència a configurar 4. Relació de l

Más detalles

PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES DE L AJUNTAMENT

PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES DE L AJUNTAMENT DADES BÀSIQUES DE L ENTREVISTA Nom de l entrevistat: Data d entrevista: Ajuntament: Unitat gestora: Càrrec: Adreça: CP: Població: Telèfon: e-mail: Web: PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES

Más detalles

SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA

SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA Presentació de propostes / Presentación de propuestas

Más detalles

La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord

La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord Mariona Tomàs Col lecció_estudis Sèrie_Govern Local 13 La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord La governabilitat metropolitana

Más detalles

PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS

PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS ÍNDEX ÍNDEX 2 GES TIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT: 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS: 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RES ULTATS: 5 PROCÉS-Q-410-T-37-ET

Más detalles

ESTIU CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol

ESTIU CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol ESTIU 2016 CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol INDEX 1.- La Fundació Catalana de l Esplai 2.- Les activitats d estiu a l Escola Bressol 3.- Allargament de jornada al mes de juliol 4.- Casal d Estiu 5.-

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles Dissabte 25 d agost IV TRAVESSA DE NATACIÓ: TRAVESSA LLARGA (2.200 metres) CARGOLADA (600 metres) Hora: a les 10:00 h Inscripcions: Fins el 23 d agost a l Oficina de Turisme, pavelló d esports o www.travessalescala.org

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 SESSIÓ INFORMATIVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D INVESTIGACIÓ DEL PLAN ESTATAL 2014 Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 Projectes d Investigació Fonamental no orientada El pressupost La pregunta

Más detalles

FEM BANDA Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

FEM BANDA Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida BASES Festival Internacional de Bandes de Música PRIMERA.- El FEM BANDA Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida tindrà lloc els dies 30 de Juny, 1, 2 i 3 de Juliol de 2016. Les Bandes de música

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea JORNADA L OBJECTIU DE COOPERACIÓ TERRITORIAL EUROPEA 2007-2013 Barcelona, 27 de novembre

Más detalles

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY Per què? Des de la nostra afició per la fotografia ens ha sorgit la idea d organitzar una subhasta solidària a favor de la ong Sonrisas de

Más detalles

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori.

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori. TELEVISIÓ DE GIRONA és un grup de comunicació que va néixer el 1985 amb la vocació de servir a la societat de les comarques de Girona mitjançant la difusió d informació local, esports, cultura, concursos,

Más detalles

El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents

El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents Montse Guitert i Marc Romero Àrea de Capacitació Digital Jornada Institucional de Docents, 9 juliol 2011 Índex Conceptualització d'activitats en equip

Más detalles

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Comissió de Crisi per la Prescripció Infermera MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Els representants de les infermeres catalanes reclamen al Govern l aprovació del marc normatiu autonòmic

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES

VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES El Consell de l Audiovisual de Catalunya, mitjançant la Mesa per a la Diversitat en l Audiovisual (MDA), convoca el VII Premi per a la Diversitat en

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL El present informe té com a finalitat la identificació i l anàlisi dels diferents agents de l Economia Social que realitzen la seva activitat al Vallès Occidental.

Más detalles

Biblioteca i serveis universitaris

Biblioteca i serveis universitaris 239 Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca L equip bibliotecari actual està format pel director, Segimon Serrallonga, la bibliotecària en cap, Anna Andreu, quatre bibliotecàries, Núria Coma, Dolors

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT Exposició de motius El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació de l Ajuntament de Montmeló, en el qual hi participen totes

Más detalles

de la Setmana GENT GRAN del 3 al 9 d octubre de 2016

de la Setmana GENT GRAN del 3 al 9 d octubre de 2016 de la Setmana GENT GRAN del 3 al 9 d octubre de 2016 Setmana de la GENT GRAN Núria Marín i Martínez Alcaldessa de la ciutat El 1990 l Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l 1 d octubre

Más detalles

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares;

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; 2011 El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; Tresorera: Eva Sala; Vocals: Estel Salomó, Flor Bellver,

Más detalles

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES C/ Àngel Guimerà 49, 2n 1a 08241 Manresa Telf. 93 872 14 22 / Fax. 93 872 13 61 comunicacio@catpress.cat www.catpress.cat RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES Nova junta Juliol 2013 Manresainfo.cat

Más detalles

Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona

Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona Roda de premsa Barcelona, 9 de gener de 2012 El Pla de màrqueting Un full de ruta per definir l actuació de màrqueting i promoció de

Más detalles

TANTS RECORDS NOU ESPECTACLE DEL COS DE DANSA DE L'ESBART SANT CUGAT amb PERE MARTÍNEZ QUARTET 2015/2016

TANTS RECORDS NOU ESPECTACLE DEL COS DE DANSA DE L'ESBART SANT CUGAT amb PERE MARTÍNEZ QUARTET 2015/2016 TANTS RECORDS NOU ESPECTACLE DEL COS DE DANSA DE L'ESBART SANT CUGAT amb PERE MARTÍNEZ QUARTET 2015/2016 Cos de Dansa Des de la incorporació del mestre Joan Serra com a director del Cos de Dansa de l'esbart

Más detalles

ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES

ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES Ref.: Expedient ECAU-7032/2015 ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES President: Els vocals: Sr. Alfredo

Más detalles

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Les funcions i tasques a desenvolupar s articulen dintre de les pròpies atribuïdes a l EAIA en el seu Decret de creació 338/1986 de 18 de novembre (DOGC

Más detalles

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008 LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA 1.- Concepte de marca turística. Marca turística Conjunt de valors d un territori que evoquen en el turista una imatge particular d aquest territori. Representació de la

Más detalles

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES Publicades al BOPD el 31 de desembre de 2015 i a l'ordenança fiscal 3.1 TAXES PER SERVEIS GENERALS SERVEI Taxa 2016 ( )

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 Què som? L Institut Municipal de Parcs i Jardins és un organisme autònom de caràcter comercial i de serveis. Depèn de la 3a

Más detalles

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Sensibilització en la igualtat d oportunitats DADES GENERALS DEL CURS 1. Família professional: FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Àrea professional: ORIENTACIÓ LABORAL

Más detalles

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Què és? L Espai de deures és un projecte que vol contribuir a reduir l elevat índex de fracàs

Más detalles

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL Tipografia: Anna Vives Sumant Capacitats ACTIVITATS DE NADAL DISTRICTE SANT ANDREU SANT ANDREU LA FIRA DE NADAL 12, 13, 14 i 15 de desembre 11

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

SEMINARI SOBRE UNA PROPOSTA DE TRACTAT DE LA OMPI PER A LA PROTECCIÓ DELS ORGANISMES DE RADIODIFUSIÓ: DE LA CONVENCIÓ DE ROMA AL PODCASTING

SEMINARI SOBRE UNA PROPOSTA DE TRACTAT DE LA OMPI PER A LA PROTECCIÓ DELS ORGANISMES DE RADIODIFUSIÓ: DE LA CONVENCIÓ DE ROMA AL PODCASTING WIPO/CR/BCN/06/INF.1 Prov. ORIGINAL : Anglès DATA : 21 de juny de 2006 S CONSELL DE L AUDIOVISUAL DE CATALUNYA COL LEGI D'ADVOCATS DE BARCELONA ORGANIZACIÓN MUNDIAL DE LA PROPIEDAD INTELECTUAL SEMINARI

Más detalles

RÀDIO PREMSA TELEVISIÓ INTERNET

RÀDIO PREMSA TELEVISIÓ INTERNET Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació 2016 La data límit de presentació de treballs al Registre General de l Ajuntament de Barcelona és el 15 de novembre de 2016 Telèfon

Más detalles

ASSOCIACIONS I ENTITATS

ASSOCIACIONS I ENTITATS Subvencions atorgades 2014 2014 Concepte ASSOCIACIONS I ENTITATS Agrupacio Excursionista Palafrugell 3.112,00 conveni col laboració Agrupació cultural i sardanista Palafrugell 11.670,00 conveni col laboració

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- Empresa Iniciativa Empresarial (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- 1. La imatge corporativa La cultura corporativa-formada per la missió, la visió i els valors- representen l essència de l

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

AGENDA GEGANTERA del 2 al 8 d abril

AGENDA GEGANTERA del 2 al 8 d abril AGENDA GEGANTERA 2015-14 del 2 al 8 d abril www.gegants.cat/agenda Agenda gegantera de la setmana Dijous, 2 d abril - Dijous Sant VINARÒS (Baix Maestrat, País Valencià) Processó de Dijous Sant, amb la

Más detalles

Platja de Muro (Mallorca), 14 d abril de 2016

Platja de Muro (Mallorca), 14 d abril de 2016 Programa Platja de Muro (Mallorca), 14 d abril de 2016 Organitzen / Organizan Associació d'educació Ambiental i del Consumidor Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC) Messocorrisme Serveis

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CURRICULUM resumit Francesc López EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - Incorporació a la plantilla en règim de contractat laboral indefinit com a mestre a l escola Costa i Llobera des de l any 1977 fins el 1986.

Más detalles

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA CALENDARI ESCOLAR CURS 2015-2016 SECUNDÀRIA VACANCES I FESTIVITATS Inici del curs: 14 de setembre ( 9h ESO i Batxillerat) Vacances de Nadal: Del 22 de desembre a les 15,30 hores al 7 de gener. Vacances

Más detalles

01 TRADICIÓ UN VIATGE DEL PASSAT AL FUTUR 02 MÚSICA MÚSICA I BAM 03 MAC FESTIVAL TEATRE, DANSA, CIRC I NOVES TECNOLOGIES 04 CIUTAT CONVIDADA POLS

01 TRADICIÓ UN VIATGE DEL PASSAT AL FUTUR 02 MÚSICA MÚSICA I BAM 03 MAC FESTIVAL TEATRE, DANSA, CIRC I NOVES TECNOLOGIES 04 CIUTAT CONVIDADA POLS 01 TRADICIÓ UN VIATGE DEL PASSAT AL FUTUR 02 MÚSICA MÚSICA I BAM 03 MAC FESTIVAL TEATRE, DANSA, CIRC I NOVES TECNOLOGIES 04 CIUTAT CONVIDADA POLS CULTURAL DEL NOSTRE TEMPS 05 PARTICIPACIÓ LA FESTA DE LES

Más detalles

Josep Poblet i Tous President de la Diputació de Tarragona

Josep Poblet i Tous President de la Diputació de Tarragona Saludar els amics del Cercle Català de Madrid sempre és un goig, per l oportunitat de retrobament que comporta, i també perquè, l avinentesa s ho val d una manera especial. Dic això perquè enguany commemorem

Más detalles

multitudinari popular FESTIVAL DE FESTIVALS

multitudinari popular FESTIVAL DE FESTIVALS 1 multitudinari popular FESTIVAL DE FESTIVALS ARTÍSTIC FESTIU TRADICIONAL MUSICAL PARTICIPATIU GRATUÏT POPULAR 3 Barcelona celebra cada any, al voltant del 24 de setembre, dia de la Mercè, la seva Festa

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

Guia de Centelles. Centelles Guide

Guia de Centelles. Centelles Guide Guia de Centelles Guia de Centelles Centelles Guide DESEMBRE Fira de la tòfona Festa del PI OCTUBRE Caminada popular Mercat anticrisi GENER-FEBRER Festa de Sant Antoni Abat Cau de bruixes Carnestoltes

Más detalles

Sessió informativa per a tècnics municipals sobre manifestacions festives

Sessió informativa per a tècnics municipals sobre manifestacions festives Sessió informativa per a tècnics municipals sobre manifestacions festives Normativa Real Decreto 230/1998, del 16 de febrero, por el que se aprueba el reglamento de Explosivos i Real Decreto 1330/1997,

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

LA PROJECCIÓ EXTERIOR DE LA LLENGUA CATALANA

LA PROJECCIÓ EXTERIOR DE LA LLENGUA CATALANA LA PROJECCIÓ EXTERIOR DE LA LLENGUA CATALANA Maria Àngels Prats Mora El català, llengua romànica que compta amb més de mil anys d història, és un element d identitat que comparteixen Andorra, Catalunya,

Más detalles

Grups de suport emocional i ajuda mútua (GSAM) Memòria d activitat

Grups de suport emocional i ajuda mútua (GSAM) Memòria d activitat Grups de suport emocional i ajuda mútua (GSAM) Memòria d activitat 2010-2012 Diputació de Barcelona Octubre, 2013 Edició i producció: Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona Impressió:

Más detalles

PORTFOLI REFLEXIU. Pràctica Clínica Assistencial I. COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula (1, 2 o 3): Nom del CAP: Nom del tutor/a del grup:

PORTFOLI REFLEXIU. Pràctica Clínica Assistencial I. COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula (1, 2 o 3): Nom del CAP: Nom del tutor/a del grup: PORTFOLI REFLEXIU CURS 2016-17 Pràctica Clínica Assistencial I http://www.uab.es/medicina Pràctica d introducció al sistema sanitari i a l atenció de la salut COGNOMS (en majúscula): NOM: Grup de matrícula

Más detalles

NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I.

NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I. NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I. PROGRAMA DE ATENCIÓN A LA DIVERSIDAD Unitat de Suport Educatiu Universitat Jaume I SIAE. Servició de Información al Estudiante

Más detalles

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC MÀSTERS, POSTGRAUS I CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA www.talent.upc.edu La UPC School ofereix als professionals de l arquitectura, l enginyeria i les TIC un extens catàleg de formació

Más detalles

ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS... 1

ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS... 1 ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS... 1 2. EL CÀNON FERROVIARI A LA UNIÓ EUROPEA... 5 2.1. Motivació... 5 2.2. El Primer Paquet Ferroviari... 5 2.3. El Segon i Tercer Paquets Ferroviaris... 7 2.4. Implantació

Más detalles

Tema 2: L organització política de Catalunya

Tema 2: L organització política de Catalunya En aquest tema aprendràs que : és una de les 17 comunitats autònomes de l estat espanyol. Les comunitats autònomes s autogovernen d acord amb el que estableix el seu estatut i la Constitució espanyola.

Más detalles

Semipresencial o combinada

Semipresencial o combinada Nivell bàsic Desenvolupa les habilitats de comprensió i producció orals, perquè l'aprenent pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. L'assoliment d'aquest nivell equival

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

PSQ CAT 21 COPSOQ (Versió 1.5) VERSIÓ CURTA

PSQ CAT 21 COPSOQ (Versió 1.5) VERSIÓ CURTA PSQ CAT 21 COPSOQ (Versió 1.5) VERSIÓ CURTA Parts promotores implicades Subdirecció general de Seguretat i Salut laboral del Departament de treball. Centre de Seguretat i Salut laboral (Tècnics psicosocial).

Más detalles

1. Objecte del contracte

1. Objecte del contracte PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A LA IMPRESSIÓ DE MATERIAL DIVERS DE DIFUSIÓ DELS PROGRAMES DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA I COMPLEMENTARI DE L ACTIVITAT DEL CPNL. 1. Objecte

Más detalles

3. Formació Acadèmica 1. Llicenciada en Dret, Universitat de Barcelona, 10/10/ Doctora en Dret, Universitat Autònoma de Barcelona 03/06/1992

3. Formació Acadèmica 1. Llicenciada en Dret, Universitat de Barcelona, 10/10/ Doctora en Dret, Universitat Autònoma de Barcelona 03/06/1992 Curriculum Vitae 1. Dades personals MARIA JESUS ESPUNY TOMAS Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques Facultat de Dret. Edifici B (UAB) (Bellaterra - 08193) Telf. 935811052 Correu electrònic:

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Balanç a desembre 2016 (tancament) Ministeri de Medi

Más detalles

LES PERSONES QUE FAN LA URV

LES PERSONES QUE FAN LA URV LES PERSONES QUE FAN LA URV INFORME 2015 Gerència Servei de Gabinet de Comunicació Gabinet del Rector Gabinet Recursos Humans Tècnic del Rectorat i Relacions Externes URV.A07.01.02 Índex Presentació 3

Más detalles