Activitats Actividade After the meeting Turisme de reunions a la Costa de Barcelona - Maresme

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Activitats Actividade After the meeting Turisme de reunions a la Costa de Barcelona - Maresme"

Transcripción

1 Activitats Actividade After the meeting es Turisme de reunions a la Costa de Barcelona - Maresme

2 Per a més informació / Para más información / For more information: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme Plaça Miquel Biada, Mataró Tel costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat

3 CULTURA

4 VISITA GUIADA AL MUSEU DEL CÀNTIR (Argentona) MUSEU DEL CÀNTIR D ARGENTONA Plaça de l Església, 9 - Argentona correu@museucantir.org Visites guiades per a grups. 3 plantes d exposició que contenen una important col lecció d atuells per a l aigua que mostren un recorregut de quasi tres mil anys de creació de la humanitat: des de l edat de bronze fins a l art contemporani, amb diversos exemplars de Pablo Picasso. Visitas guiadas para grupos. 3 plantas de exposición que contienen una importante colección de vasijas para el agua que muestran un recorrido de casi tres mil años de creación de la humanidad: desde la edad del Bronce hasta el arte contemporáneo, con varios ejemplares de Pablo Picasso. Guided tours for groups. 3 exhibition plants whith one important collection of ceramic water jugs, spanning years of man s creation form the Bronze Age to contemporary time, and featuring several rare Picasso càntirs. Nombre mínim de participants: 10 Nombre màxim de participants: 30 Durada aproximada de l activitat: 1h. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, francès. Altra informació important: Hores convingudes. Adreçada a persones de totes les edats.

5 ENFANGA T AL TORN, AL MUSEU DEL CÀNTIR (Argentona) MUSEU DEL CÀNTIR D ARGENTONA Plaça de l Església, 9 - Argentona correu@museucantir.org Realització d un gerro de fang modelat al torn de terrisser amb l ajuda de monitors especialitzats. L activitat es pot complementar opcionalment amb una visita guiada al Museu del Càntir. Realización de un jarrón de barro modelado al torno de alfarero con la ayuda de monitores especializados. La actividad se puede complementar opcionalmente con la visita guiada al Museu del Càntir. Pottery Workshops with the help of instructors. The activity can be supplemented with optional guides tour of the Museu del Càntir. Nombre mínim de participants: 10 Nombre màxim de participants: 20 Durada aproximada de l activitat: 1 h. Requisits: roba que es pugui embrutar de fang. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, francès. Altra informació important: adreçada a persones de totes les edats. Hores convingudes, cal consultar disponibilitat horària.

6 PICASSO PER UN DIA AL MUSEU DEL CÀNTIR (Argentona) MUSEU DEL CÀNTIR D ARGENTONA Plaça de l Església, 9 - Argentona correu@museucantir.org Visualització d un power point sobre l obra de Pablo Picasso, sobretot l obra ceràmica (20 min.), visita a l Espai Picasso de la 2a planta del museu, on hi ha 4 exemplars de càntirs de l artista i, finalment, decoració d un càntir a l estil de Picasso, on cadascú podrà deixar anar la seva imaginació. Visualización de un power point sobre la obra de Pablo Picasso, sobretodo la obra cerámica (20 min.), visita al Espacio Picasso de la 2a planta del museo, donde hay 4 ejemplares de botijos del artista, y finalmente, decoración de un botijo al estilo de Picasso, donde cada uno podrá dejar volar su imaginación. Viewing a power point with the Pablo Picasso ceramic works (20 minutes), visit to the Picasso Space in the 2ond floor of the museum, where there are four copies of the artist jugs, and finally, decorating a jug to Picasso style, where everyone can let their imagination. Nombre mínim de participants: 10 Nombre màxim de participants: 40 Durada aproximada de l activitat: 1 hora i ½. Requisits: roba que es pugui tacar de pintura (pintura infantil que marxa rentant amb aigua i sabó) Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, francès.

7 VISITA GUIADA FONS PERMANENT FUNDACIÓ PALAU (Caldes d Estrac) FUNDACIÓ PALAU. PICASSO A CALDES D ESTRAC C. Riera, Caldes d Estrac fundaciopalau@fundaciopalau.cat La Fundació Palau us proposa descobrir la col lecció d art del poeta i escriptor Josep Palau i Fabre. A través d un recorregut per les obres exposades de Picasso, Miró, Tàpies, Perejaume o Barceló coneixerem també la trajectòria vital i literària de Palau i Fabre i la seva relació amb l art avantguarda. Nombre mínim de participants:15 Nombre màxim de participants: poden ser 2 grups de 25 Durada aproximada de l activitat:1.15h Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès Altra informació important: La FUNDACIÓ PALAU exhibeix la col lecció d art del poeta i escriptor Josep Palau i Fabre. A Caldes d Estrac destaquen les pintures, dibuixos i gravats de Picasso de qui Palau es convertí en màxim especialista amb llibres publicats arreu del món. El museu també s hi poden contemplar obres d artistes d avantguarda com Miró o Tàpies i més actuals com Perejaume i Barceló, així com una col lecció de pintura catalana del primer terç del segle XX.

8 VISITA EL MERCAT DE FLOR I PLANTA ORNAMENTAL DE CATALUNYA (Vilassar de Mar) MERCAT DE FLOR I PLANTA ORNAMENTAL DE CATALUNYA Avinguda Beniamino Farina, 135 (Antiga N-II) Vilassar de Mar mercatflor@mercatflor.cat - maricarmen@mercatflor.cat Cada dia de venda, es reben les visites de diferents grups i escoles, interessades en conèixer el funcionament del Mercat. En primer lloc, es fa la projecció d'un DVD on s'explica la història, el sistema de venda, promocions, etc. A continuació, des de les passarel les aquests grups poden observar les transaccions que es fan a la venda directa, on el productor ven al florista o professional del sector. I per finalitzar la visita, el Mercat obsequia als seus visitants amb una planta de temporada. Dies de visita: dilluns, dimecres i divendres Hora: 10 o 11h durada aproximada: 1h.

9 DESCOBRIR LA COSTA DE L ALT MARESME I COSTA BRAVA DOFI JET BOATS C/ Sant Antoni, Blanes info@dofijetboats.com Amb Dofi Jet Boats navegareu admirant el perfil abrupte de la costa. Durant el trajecte de Lloret a Tossa, podrà descobrir el fons marí de la Costa Brava gràcies a la nostra quilla amb finestres per sota de la línia de flotació. Podreu passejar pels jardins botànics de Blanes, les platges de Lloret i la vila medieval de Tossa. Tot això disposant, alhora, de la màxima comoditat: solàrium, lavabos, aire condicionat, música i bar. Sortides des de Calella Pineda Santa Susanna- Malgrat Blanes Lloret - Tossa Nombre mínim de participants:1 Nombre màxim de participants: 250 Durada aproximada de l activitat: depèn del trajecte

10 ENOGASTRONOMIA

11 TURISME DE REUNIÓ PERSONALITZAT (Alella) ALTA ALELLA Camí Baix de Tiana, s/n - Alella M T enoturisme@altaalella.cat Activitats a mida Centre de recepció ext Espais per a tot tipus d esdeveniments Centre de recepció int TURISME DEL VI PERSONALITZAT Veniu a gaudir de les nostres vinyes entre el mar i el cel, dins del Parc Natural de la Serralada de Marina (Alella - Tiana), a 20 minuts del centre de Barcelona. Basant-nos exclusivament en l agricultura ecològica, els convidem a degustar els nostres vins i caves transparents, fruit del conjunt home, terra, vinya i anyada, en un entorn únic. - Visita amb la reserva exclusiva de l espai per grups - Ideal per esdeveniments corporatius, incentius, team building, seminaris, formacions, exposicions, actes culturals, etc.

12 - Possibilitat d elaboració de menús especials amb chefs privés i sempre de proximitat: showcooking, cocktails, pica-pica etc. - Possibilitat d organitzar activitats a mida: taller de maridatge, taller de cuina gourmet, taller de ioga, marxa nòrdica per les vinyes, etc. Nombre màxim de participants: 50 (centre de recepció) (al aire lliure- Terrassa mirador) Nombre mínim de participants: 6 Durada aproximada de l activitat: depèn de l activitat/grup Requisits: (roba esportiva ): depèn de l activitat/grup Idiomes en què es pot fer l activitat: anglès, francès, italià, alemany, castellà, català Empresa amb certa accessibilitat per persones amb discapacitats físiques i visuals demanar més informació al nostre equip.

13 DISSENYA EL TEU PROPI VI (Alella) ALELLA VINÍCOLA Rambla Àngel Guimerà, Alella Visita guiada pel celler Alella Vinícola, introducció a la a cata de vins, joc d aromes, preparació del coupage, cata comparativa de mostres, decisió del percentatge de cada mostra; taponat i etiquetat; possibilitat que el grup es porti la seva pròpia ampolla. I finalment entrega de diplomes als assistents. Nombre mínim de participants: 15 Nombre màxim de participants: Durada aproximada de l activitat: entre 2 i 3 hores

14 VISITA GUIADA AL CELLER ALELLA VINÍCOLA (Alella) ALELLA VINÍCOLA Rambla Àngel Guimerà, Alella Vols conèixer com elaborem els vins Marfil a Alella Vinícola? T interessa el món del vi i vols passar una bona estona? Vine a descobrir la nostra bodega modernista i centenària al centre de la DO Alella, a 20 km de Barcelona. T ensenyem com convertim el fruit del rigorós treball al camp en vins dels que gaudeixes a la teva taula. I per acabar... Tastarem i comentarem tres dels nostres vins més significatius. T ho pedràs? Nombre mínim de participants: 2 Nombre màxim de participants: Durada aproximada de l activitat: 1.30h Idiomes: català, castellà i anglès.

15 VISITA GUIADA PER LES VINYES (Alella) ALELLA VINÍCOLA Rambla Àngel Guimerà, Alella Ets un autèntic apassionat del vi? Vols conèixer com elaborem els vins Marfil? A Alella Vinícola t oferim la possibilitat d endinsar-te en els processos d elaboració del vi: de la vinya a l ampolla. Coneixerem una de les poques vinyes urbanes d Europa, situada a 20 km de Barcelona. Passejarem entre els ceps, per la nostra bodega modernista, una autèntica joia centenària. I provarem 3 vins Marfil. Nombre mínim de participants: 2 Nombre màxim de participants: Durada aproximada de l activitat: 3h Idiomes: català, castellà i anglès.

16 ACTIVITATS A LES VINYES - LA VEREMA (Alella) ALELLA VINÍCOLA Rambla Àngel Guimerà, Alella comercial@alellavinicola.com Vols ser testimoni de la Verema? I participar en les tasques pròpies dels viticultors? Vine a les finques d Alella Vinícola, a conèixer i realitzar les activitats que permeten extreure el millor dels ceps i elaborar els nostres vins Marfil. Realitzem activitats com La Verema, per gaudir d una de les èpoques més alegres i tradicionals de l any al món vitivinícola i, a més, conèixer els secrets de l elaboració del vi. Una experiència única! Segons cicle biològic de la vinya: Gener podar; abril processos de brotació de la planta... setembre - Veremar Nombre màxim de participants: Durada aproximada de l activitat: 3h Idiomes: català, castellà i anglès.

17 TALLER DE TAST (Alella) ALELLA VINÍCOLA Rambla Àngel Guimerà, Alella T interessa el món del vi? Vols realitzar una primera aproximació al tast de vins? Des d Alella Vinícola volem apropar-te el món de sensacions que proporciona la cultura del vi. Per a això et convidem a participar al nostre Taller de Tast. En aquesta activitat t ensenyarem una mica de pràctica i tècnica, com has d observar i apreciar un vi. Tastarem vins blancs, rosats, negres i cava. Una activitat inoblidable per passar una bona estona. Grups concertats a partir de 10 persones Durada aproximada de l activitat: 3h Idiomes: català, castellà i anglès.

18 L'ATELIER D' STÉPHANE - TALLER GASTRONÒMIC ARTESÀ (Cabrera de Mar) L'ATELIER D' STÉPHANE Avinguda Jaume Pare Català Local Cabrera de mar stephanepoussardin@gmail.com L Atelier ofereix diversos serveis: - Taller de cuina creativa de 2h a l Atelier. Màxim 8 persones - Taller de cuina de 2h amb visita prèvia al Celler Alta Alella de Tiana, degustació de plats i cata de vi. Màxim 20 persones - Chef privé a cases particulars o empreses - Un menú degustació servit en directe de les últimes creacions de la temporada amb maridatge de vi

19 TALLERS GASTRONÒMICS A MAS COLL (Alella) c/ Mas Coll, Alella info@masiamascoll.com Consulta la nostra oferta de tallers gastronòmics: preparació de calçots; sabrem com es fan i acabarem gaudint d un bon àpat, taller de tapes espanyoles amb una decoració diferent, taller de paella en petits grups farem la nostra pròpia paella, taller de maridatge acompanyats d un sommelier gaudeix d un indret únic on realitzar un esdeveniment original. Consulta la capacitat per a cada tipus d activitat. Durada aproximada de l activitat: 4h (depèn de l activitat)

20 esents (Alella) VIEMOCIONS Sapienstravel S.L. Diputació, 279 1r 7ª Barcelona Una nova activitat d enoturisme singular i exclusiva, divertida i emocionant. Una experiència exclusiva, singular, divertida i plena d emocions creada a partir de la idea d un enoturista, amb la col laboració d Alta Alella i Viemocions. Us convidem a fer una pausa, parant atenció a tot el que ens envolta per experimentar sensacions diferents, una visita per redescobrir els vostres sentits. Visita, activitat, menú degustació i tast de vins: 85 /persona. Nombre màxim de participants: 25 Nombre mínim de participants: 10 Durada aproximada de l activitat: 4-5 hores Requisits: (roba esportiva ): Calçat còmode per caminar per la vinya Idiomes en què es pot fer l activitat: Català, castellà, anglès, francès, italià, alemany Altra informació important: Es pot facilitar transport privat pel grup

21 RELAX

22 BALNEARI TITUS (Arenys de Mar ) BALNEARI TITUS Ctra. N-II, km. 655 Arenys de Mar titus@siresa.com Circuit de aigües minero medicinals i termals. Vaporarium (Bany turc) Massatges Nombre màxim de participants: depenent horari. Durada aproximada de l activitat: Segons el que es faci Requisits: banyador, barnús i sabatilles

23 TEAM BUILDING

24 JALPÍ AVENTURA (Arenys de Munt) JALPIAVENTURA Urb. Can Jalpi, s/n Arenys de Munt info@jalpiaventura.com Parc d aventures amb circuits de tirolines i ponts dalt dels arbres, segway, tir amb arc, paintball, rocòdrom, sala de fitness, jocs i activitats de team building, sales de reunions i de banquets d altíssima qualitat. Nombre mínim de participants: 1 Nombre màxim de participants: 250 Durada aproximada de l activitat: a mida del client Requisits: roba còmoda i calçat esportiu Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès, frances, italià i ucraines i rus.

25 SENSACIÓN VERTICAL GOLEM (ARENYS DE MUNT) SALA GOLEM ESCALADA & FITNESS C/ Nau de Can Victoriano, 8 Arenys de Munt info@salagolem.com Gaudir d un primer contacte amb l escalada amb total seguretat. Conèixer les modalitats i terminologia bàsica de l esport. Nombre mínim de participants: 10 Nombre màxim de participants: 40 Durada aproximada de l activitat: 1h30 Requisits: sabates esportives Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès, francès i euskera Altra informació important: depenent dels objectius del grup es pot oferir una activitat a mida: activitats de cohesió de l equip (escalada sense corda, slackline...). Disposem d espai per a realitzar xerrades i projeccions.

26 RUCS DEL FAR (Arenys de Munt) RUCS DEL FAR Parc Jalpí Arenys de Munt Passejada en ruc, donar de menjar als animals de granja i festes d aniversari Nombre mínim de participants: 1 Nombre màxim de participants: 40 Durada aproximada de l activitat: 20 minuts la sortida en ruc Requisits: roba còmode Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà i anglès

27 BOSC VERTICAL (Dosrius - Canyamars) BOSC VERTICAL Carretera BV 5101 Dosrius-Canyamars, Km 1,5 Coordenades: , E info@boscvertical.com El Bosc Vertical és un parc d'aventures dins d'un entorn natural privilegiat: El Parc Natural del Corredor Montnegre. Lianes, ponts, tirolines, xarxes, taules d'snow... Oferim més de 90 activitats entre les copes dels arbres amb circuits tan adreçats als més petits, a les famílies a grups d amics, jornades d empresa, comiats de solters, aniversaris... Entre els quatre circuits que hi ha es pot escollir el que més s adapti a les característiques que busqueu: El Corredor (infantil), El Montnegre (familiar), El Canopy (d alçada) o Els Encantats (esportiu). Durada aproximada de l activitat: és variable en funció del circuit triat. De 45 minuts a 2 hores aproximadament. Requisits: és molt recomanable portar roba còmoda i calçat esportiu. Els guants de dit tallat també van molt bé. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès i francès. Altra informació important: cal arribar 2 hores abans del tancament. És molt recomanable fer reserva prèvia. Combinable amb altres activitats del Bosc Vertical amb preus adaptats.

28 TEAM BUILDING AL BOSC VERTICAL (Dosrius - Canyamars) BOSC VERTICAL Carretera BV 5101 Dosrius-Canyamars, Km 1,5 Coordenades: , E : info@boscvertical.com Les activitats del Bosc Vertical amb circuits sospesos entre les copes dels arbres, el Forest Laser Combat, amb jocs d estratègia de combat, el Segway Aventura, amb circuits d obstacles i les pròpies activitats de construcció d equips es combinen en funció dels objectius de cada grup per treballar en la cohesió d equip, la motivació en un projecte conjunt, l esperit de lideratge i la comunicació entre participants entre molts altres aspectes. Nombre mínim de participants: 30 (variable segons les activitats) Nombre màxim de participants: 100 Durada aproximada de l activitat: de 3 i 4 hores (variable segons les necessitats del grup) Requisits: és molt recomanable portar roba còmoda i calçat esportiu Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès i francès. Altra informació important: En funció de les necessitats del grup ens adaptem. Així, s ofereixen activitats adaptades a les seves necessitats.

29 FOREST LASER COMBAT (Dosrius - Canyamars) BOSC VERTICAL Carretera BV 5101 Dosrius-Canyamars, Km 1,5 Coordenades: , E info@boscvertical.com És un joc d equip on es recreen situacions de combat dins d un bosc frondós. És un joc d estratègia, habilitat i companyerisme. Les habilitats del conjunt dels equips portaran a la victòria. En un camp de batalla i mitjançant armes equipades amb infraroig increïblement reals i la teva estratègia personal i col lectiva, aconseguiràs els objectius d una manera molt divertida i emocionant. No es necessiten màscares ni equipament especial, ja que no és llença cap tipus de projectil. Nombre mínim de participants: 30 Nombre màxim de participants: 30 Durada aproximada de l activitat:2 hores Requisits: Roba còmoda i si és possible fosca. Si no, proporcionem monos de camuflatge Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès i francès. Altra informació important: És imprescindible fer reserva prèvia. Combinable amb altres activitats del Bosc Vertical amb preus adaptats.

30 TEAM BUILDING EN VELERS CREUERS (El Masnou) BARCODEALQUILER.COM Base Náutica: Port Masnou Masnou info@barcodealquiler.com Barcodealquiler.com, especialista en realització d esdeveniments nàutics d empresa, programes de Team Building i Regates Corporatives. Una estranya i extraordinària sensació pot succeir quan companys de feina es converteixen en membres d un equip, en la cerca de l optimització del esforç i el rendiment. Les accions es traslladen al lloc de treball en forma de lideratge, productivitat i comunicació. A Barcodealquiler.com sabem que no n hi ha res millor manera d aprendre i traslladar aquets coneixements al mon real que compartir una experiència tan estimulant com navegar a vela. Nombre mínim de participants: 6 Nombre màxim de participants: 30 Durada aproximada de l activitat: des de 1 matí fins a 1 dia Requisits: Roba esportiva, roba de bany, sabates de goma blanca o Nautica i depenen de la temporada roba d abric. Barcodealquiler entrega dins del preu de l activitat samarretes (estiu) o Jaquetes nàutiques impermeables (Hivern) Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès Altra informació important: A diferència de la majoria de los cursos corporatius de Team Building, els nostres cursos incorporen una part teòrica i la seva posta en escena pràctica. El resultat és que són llargament recordats i dels que es parlarà molt i molt bé després de finalitzar l experiència. Comprovar les aptituds personals i d equip, en un entorn alternatiu té un gran impacte i valor que perdurà en el temps. Navegar a vela es una experiència única: no existeix una altre activitat que generi tant esperit de Team Building i tan efectivament en tan poc temps.

31 DIVE CENTER CENTRE DE BUSSEIG (Mataró) BLAUMAR Port Mataró Passeig Marítim Dive Center Centre de Busseig Sortides de Busseig durant tot l any. El centre disposa de material en lloguer i servei de guia Nombre mínim de participants: 1 Nombre màxim de participants per a cada sortida: 36 Durada aproximada de l activitat: 3h Requisits: L equip personal o simplement tovallola Idiomes en què es pot fer l activitat: Qualsevol idioma Altra informació important: Obert tot l any

32 LLOGUER D EMBARCACIÓ AMB PATRÓ (Mataró) BLAUMAR Port Mataró Passeig Marítim blaumar@blaumar.cat Blaumar ofereix activitats per a col lectius, empreses, associacions, famílies, etcètera, que vulguin gaudir d'unes hores de lleure i aprofitar-les per ampliar els seus coneixements del mar i del seu entorn. Nombre mínim de participants: 6 Nombre màxim de participants per a cada sortida: 36 Durada aproximada de l activitat: 1.30h Requisits: roba esportiva adequada a la temporada Altra informació important: Obert tot l any

33 VOL EN ULTRALLEUGER (Palafolls) PRAIR AVIACIÓ Camp Aviació Palafolls / Camí de Tordera sn pere@prair.com Únic Camp d Aviació a la Comarca. Camp d aviació d aeronaus ultralleugeres. Vols en ultralleuger, volta aèria al Maresme, curs iniciación (pilot per un dia), escola de pilot privat d avions ultralleugers. Nombre mínim de participants: 1 Nombre màxim de participants: 3 per hora fins a 9 pax. Durada aproximada de l activitat: a) Vols - 20 min. b) Volta aèria Maresme c) Pilot per un dia - >4h d) Cursos Variable Requisits: Majors d edat. Menors acompanyats. Roba igual que per anar en motocicleta. Ulleres per protegir ulls del vent. Resta disponible a l empresa. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà i anglès

34 NORDIC WALKING (Pineda de Mar) Hike&Bike Catalunya C/ Pidelaserra, Pineda de Mar Activitat de marxa nòrdica per l entorn del Parc Natural del Montnegre desenvolupen exercicis de coordinació grupal, visita i cata de vi D.O Alella al Museu de la Pagesia de Santa Susanna i ruta en el trenet turístic. Nombre mínim de participants: 10 Nombre màxim de participants: 100 Durada aproximada de l activitat: 3-4 hores en funció del núm. de persones Requisits: (roba esportiva ): Roba cómoda per a caminar en l entorn de muntanya sense cap dificultat ni desnivell. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès, alemany, holandès. Altra informació important: per aquest tipus d activitat com a norma es realitzen exercicis per fomentar la integració del tot el grup i gaudir de l entorn en el que es practica. Si l empresa està cercant reforçar una activitat específica com el lideratge/el treball en equip/ la capacitat oral i d altres segons cada cas es creen exercicis específics segons la necessitat.

35 TEAMBUILDING DUAKA BARCELONA (Pineda de Mar) DUAKA ADVENTURES S.L c/ Martí Alsina, 43 Pineda de Mar Les activitats es realitzen en un clima distès on es combina la competitivitat esportiva, la diversió i el treball en equip, abordant aspectes que resulten bàsics en la gestió dels recursos humans en tota organització. L'element diferenciador és la realització de l'esdeveniment en un entorn fora del confort de les oficines on el que es busca és potencial al personal una sèrie d'habilitats i comportaments que els seran molt útils en la feina diària. Nombre mínim de participants: 15 Nombre màxim de participants: 300 Durada aproximada de l activitat: de 2h fins a 4h,depenent del nombre de participants. Requisits: tot el material necessari el posem des de Duaka Adventures menys el calçat que ha de ser esportiu. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castella, anglès, alemany

36 CAMPEONATO DE GOLF - GOLF CLINIC (Sant Andreu de Llavaneres) CLUB DE GOLF LLAVANERAS Camí del Golf Sant Andreu de Llavaneres comercial@golfllavaneras.com Campionat de golf per a jugadors habituals al golf o bé Clínic de golf amb mini campionat per als no jugadors. Nombre mínim de participants: 30 (campionat) 4 (clínic) Nombre màxim de participants: 80 (campionat) 18 (clínic) Durada aproximada de l activitat: 5 hores (campionat) 2 hores (clínic + mini campionat) Requisits: (roba esportiva ): roba adequada per jugar a golf Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès Altra informació important: disposem de restaurant amb 100 places més una terrassa de 140 places aproximadament per a realitzar dinars, sopars i/o càtering. També disposem de 3 saletes per a realitzar reunions i trobades de treball.

37 DESCENT (sortides amb BTT aptes per a tothom) (Maresme) DESCENT Telèfon / Teléfono / Phone info@descent.cat Sortides amb bicicleta de muntanya, el inici de les rutes es al cim de les muntanyes, en baixada contemplem las panoràmiques a la costa mediterrània, gaudim de paisatges de somni, pedalem amb poc esforç al mig de la natura per camins antics fins als pobles i la costa, que ens ajuden a conèixer la historia i la seva gent, després de més 12km arribem a l hotel pedalant. Nombre mínim de participants: 2 Nombre màxim de participants: 25 Durada aproximada de l activitat: 2 hores Requisits: saber anar amb bicicleta i portar calçat esportiu. Idiomes en què es pot fer l activitat: català, castellà, anglès, francès i rus Altre informació important: DESCENT, proporciona als participants el mallot, culot, guants, casc, ulleres, el bidó d aigua, la bicicleta i els desplaça amb el vehicle específic al inici de la ruta. La ruta es guiada per un monitor. DESCENT recull als participants en el hotel i arriben al hotel pedalant amb la bicicleta. També fem sortides a mida, rutes amb pujada, desnivells d acord al nivell dels participants.

Activitats Actividades

Activitats Actividades Activitats Actividades After the meeting Turisme de reunions a la Costa de Barcelona - Maresme www.costadebarcelonamaresme.cat/turisme-de-reunions Per a més informació / Para más información / For more

Más detalles

Espais singulars Espacios

Espais singulars Espacios Espais singulars Espacios singulares Venues Turisme de reunions a la Costa de Barcelona - Maresme www.costadebarcelonamaresme.cat/turisme-de-reunions Per a més informació / Para más información / For more

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

/hseguraviudas

/hseguraviudas Descobreix un indret on la història mil.lenària configura la viticultura sostenible, on la preservació de la biodiversitat s abraça a la innovació, un lloc on el cava i el vi s elaboren en harmonia. Vine

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Veniu a gaudir a plena natura!

Veniu a gaudir a plena natura! Veniu a gaudir a plena natura! AULA D ENTORN RURAL CAN BOSC (Breda La Selva) www.canbosc.cat L Aula d Entorn Rural Can Bosc podreu gaudir d amplis espais exteriors, zones de picnic, porxos coberts, menjador,...

Más detalles

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS Descens escola d esquí i snowboard està formada per un equip de professionals titulats per la E.E.E. (Escola Espanyola d Esquí) i constituïm l escola d esquí del RACC. Amb una àmplia experiència en l ensenyament

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

www.femnatura.com info@femnatura.com 93 776 54 00 SORTIDES A LA NATURA OBSERVEM ELS OCELLS Durant la sortida aprendrem les tècniques que ens permeten identificar la gran quantitat d espècies d ocells que

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

visites guiades a MANRESA tarifes generals

visites guiades a MANRESA tarifes generals visites guiades a MANRESA tarifes generals Manresa, cor de Catalunya Saps que fa uns 40 milions d anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps

Más detalles

Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial

Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial Recursos web: www.bcn.cat/treball www.oficinadetreball.gencat.cat El Projecte de Vida Professional us ajudarà a desvetllar les

Más detalles

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES?

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? Hi ha qui diu que los roques són com arxius, és a dir que si som capaços de desxifrar-les podem saber moltes coses del medi on s han format, de quins canvis han soferts,

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu desenvolupament personal i social. Els experiments i activitats

Más detalles

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU EL TERRENY DE JOC ES TRANSFORMA PER ACOLLIR SOPARS INOBLIDABLES AL CAMP NOU 02 SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU CELEBRI ELS SEUS ESDEVENIMENTS A LA GESPA DEL CAMP NOU Espectacular

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària)

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Colònies AMPA Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS Què són els jocs i esports alternatius? Tenen les següents característiques: Tenen un caràcter lúdic o recreatiu. Tenen regles simples. S'usen materials no convencionals.

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

Festival Internacional de Música. Castell de Peralada

Festival Internacional de Música. Castell de Peralada Festival Internacional de Música Castell de Peralada XXIV Edició patrocinis Festival castell peralada Carrer del Castell, s/n - 17491 Peralada Tel. 972 53 82 92 - www.festivalperalada.com Oficines centrals

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA INFORMACIÓ PER AL MESTRE El concepte d educació viària va molt més enllà de saber conduir un vehicle a partir dels catorze o dels divuit anys.

Más detalles

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 ENTITAT TIPUS DE CASAL TÍTOL LLOC DATES HORARI EDATS PREUS CONTACTE I E SANT JORDI Sant Jordi I.E. Sant Jordi Carrer Sant Antoni, 32 Del

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS Cuina solidària Tasta Restauració. Qui som? Tasta és un projecte de la Fundació Santa Teresa que promou la inserció laboral, la cohesió social i la cultura gastronòmica

Más detalles

La Lluna, el nostre satèl lit

La Lluna, el nostre satèl lit F I T X A 3 La Lluna, el nostre satèl lit El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008 LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA 1.- Concepte de marca turística. Marca turística Conjunt de valors d un territori que evoquen en el turista una imatge particular d aquest territori. Representació de la

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora

LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora PROGRAMA LEONARDO DA VINCI És un programa creat per la UE per atendre les necessitats d ensenyament i aprenentatge

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA 2005-2008 * A partir de l informe Estimació del PIB turístic per Catalunya 2005-2008 realitzat

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial!

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial! EVENTS ESPECIALS Dedicamos nuestro tiempo e ilusión a la organización de eventos especiales y celebraciones para una total satisfacción de nuestros clientes, ofreciéndoles diversión y felicidad a precios

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 MESTRES QUE INTERVENEN A L AULA TUTORA: 2n A: Anna Mª García ALTRES ESPECIALISTES: - Música: Joan Sala - Science

Más detalles

càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering)

càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering) C A T E R I N G càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering) Nosaltres aportem la professionalitat, el saber fer, la metodologia i la capacitat creativa que ens caracteritza.

Más detalles

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON?

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? ESPORTS DE RAQUETA: EL BÀDMINTON Apunts Nivell 4t ESO 1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? El bàdminton és un esport d adversari que es juga en una pista separada per una xarxa. Es pot jugar individualment o per parelles,

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

El Banc de Llavors de la Garrotxa

El Banc de Llavors de la Garrotxa El Banc de Llavors de la Garrotxa Centre de recuperació i conservació de varietats tradicionals Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) Març de 2010 Antecedents del banc de llavors

Más detalles

CEIP 25 DE SETEMBRE

CEIP 25 DE SETEMBRE CEIP 25 DE SETEMBRE 2009-2010 http://www.xtec.cat/ceip-25desetembre-rubi http://escola25setembre.blogspot.com/ EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA Necessitat d unes normes de convivència. Respectar als altres: companys,

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

PIMES I MULTINACIONALS

PIMES I MULTINACIONALS PIMES I MULTINACIONALS Creixement empresarial: extern -> Les empreses es poden internacionalitzar Context: Globalització Procesos de localització i deslocalització LA GLOBALITZACIÓ Definicions: És la tendència

Más detalles

RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA

RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA RUTA DE CALELLA A CANET DE MAR Y TORDERA DISTANCIA: 50,98 KM Ruta circular de 51 km y un desnivel acumulado de 260 metros. El punto más alto está situado a 32 metros.

Más detalles

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY Per què? Des de la nostra afició per la fotografia ens ha sorgit la idea d organitzar una subhasta solidària a favor de la ong Sonrisas de

Más detalles

AVALUACIÓ: Inicial. MATERIAL: pilotes raquetes. CICLE: CS UP: Raqueta SESSIÓ: 1 Familiarització amb la raqueta i la pilota de tenis

AVALUACIÓ: Inicial. MATERIAL: pilotes raquetes. CICLE: CS UP: Raqueta SESSIÓ: 1 Familiarització amb la raqueta i la pilota de tenis CICLE: CS UP: Raqueta SESSIÓ: 1 Familiarització amb la raqueta i la pilota de tenis Explicació del que farem en aquesta UP. Explicació de com s agafa la raqueta. Atrapar amb raqueta. Individual - Copejar

Más detalles

COSTA BRAVA SUD 09/07/2016

COSTA BRAVA SUD 09/07/2016 VIES BRAVES NONSTOP En què consisteix un NONSTOP de Vies Braves? * És una jornada no competitiva on busquem nedar en enclavaments únics i oferir als participants l'experiència de gaudir dels millors trams

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

Cuida t en família a l Illot gran

Cuida t en família a l Illot gran Cuida t en família a l Illot gran espai per parar, observar i respirar del 18 al 21 d abril del 2014 Població: Comarca: Província: Font -Rubí Alt Penedès Barcelona Núm. de registre: 506 Capacitat per a

Más detalles

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica ACTIVITATS DEL SHOPPING NIGHT 2014 Premià de Mar Espectacle de màgia A l estand de Bicis Baula. Gran Via de Lluís Companys ( davant de la paret de Can Horari: de 20:30 a 21:00 Organitza: Bicis Baula Tastets

Más detalles

Guia de turisme familiar o entre amics

Guia de turisme familiar o entre amics Guia de turisme familiar o entre amics Can Vandrell Població: St. Feliu de Buixalleu. (encara que la casa queda mes a la vora d Hostalric) Comarca: La Selva. Població: 793 habitants. Distància: A 81 Km

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET Com puc rendibilitzar la meva inversió? L'objectiu d'aquesta presentació és respondre de forma efectiva a aquesta pregunta. Mitjançant el desenvolupament de la franquícia Petro7 li ajudarem a aconseguir

Más detalles

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA El casal d'estiu: Amb aquest casal d'estiu, Àmbit Escola vol oferir als infants un gran ventall d'activitats de lleure a prop del seu entorn

Más detalles

Residencial Can Trabal Golf - Sant Cugat del Vallés

Residencial Can Trabal Golf - Sant Cugat del Vallés DOSIER COMERCIAL CIUTAT JOVE I MODERNA Sant Cugat del Vallés, ciutat cosmopolita que contrasta amb el seu esperit de poble. A tan sol 12km de Barcelona, s ha convertit durant aquests últims anys en la

Más detalles

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis BARRIS ANTICS Moltper descobrir, moltper oferir Catàleg de premis ARBÚCIES Descobreix Arbúcies per a 2 persones Esmorzar de forquilla amb productes locals Visita guiada al Museu Etnològic del Montseny,

Más detalles

CONEGUEM EL MOSQUIT TIGRE Taller per al control del mosquit tigre Fitxa 1

CONEGUEM EL MOSQUIT TIGRE Taller per al control del mosquit tigre Fitxa 1 Fitxa 1 COM ÉS? El mosquit tigre (Aedes albopictus) és petit, negre i té unes ratlles blanques al seu cos i a les potes. QUÈ FA? Pica tant a les persones com als animals. Un sol mosquit fa moltes picades,

Más detalles

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró

JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS. Successió Miró JOAN MIRÓ. ELS SÍMBOLS I ELS COLORS Miró, els símbols i els colors. Picasso, els sentiments i les emocions. EN JOAN MIRÓ VA NÈIXER A BARCELONA, EL 20 D ABRIL DE L ANY 1893. EL SEU PARE ES DEIA MIQUEL,

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Tema 5: Els ecosistemes

Tema 5: Els ecosistemes En aquest tema aprendràs que a la Terra hi ha ecosistemes terrestres i ecosistemes aquàtics. Els éssers vius que hi habiten es relacionen entre ells. Si les característiques del medi varien, alguns d aquests

Más detalles

Guia d ús de la Borsa de Treball

Guia d ús de la Borsa de Treball Guia d ús de la Borsa de Treball L Institut de Nàutica de Barcelona, seguint el seu decidit objectiu de donar servei a les empreses i entitats del sector nàutic, ofereix un servei de Borsa de Treball per

Más detalles

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ Associa t a la festa Mercè 2017 Plaça de Catalunya. 23, 24 i 25 de setembre 1.- QUÈ ÉS L ASSOCIA

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

ALELLA VINÍCOLA. ENOTURISME 2014 Innovant la tradició

ALELLA VINÍCOLA. ENOTURISME 2014 Innovant la tradició ALELLA VINÍCOLA ENOTURISME 2014 Innovant la tradició INFORMACIÓ I RESERVES: Rambla Àngel Guimerà, 62 08328 Alella BARCELONA Tel.:+34 935403842 E-mail: comercial@alellavinicola.com www.alellavinicola.com

Más detalles

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes i professorat a mirar

Más detalles

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco ANCO anco anco A anco anco ANCO ANCO ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO

Más detalles

Busos i centre ciutat, quin equilibri?

Busos i centre ciutat, quin equilibri? 1 Busos i centre ciutat, quin equilibri? L evolució històrica dels centres urbans tendeix a extraure n els busos Els busos sortien tradicionalment de les places de mercat, i a mesura que es van convertir

Más detalles

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC MÀSTERS, POSTGRAUS I CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA www.talent.upc.edu La UPC School ofereix als professionals de l arquitectura, l enginyeria i les TIC un extens catàleg de formació

Más detalles

Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA

Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA Índex 2 Fitxes de Comprensió lectora 3 Lectures 3 La nau dels llibres 4 Pla lector 6 Ortografia 7 Cal ligrafia 8 Referència

Más detalles

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre CASAL JOSEP TRUETA Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre TALLERS GRATUÏTS DIES HORARI ARTS ESCÈNIQUES DILLUNS 16.00-18.00 COSTURA DIMARTS 16.00-18.00 CERÀMICA INICIAL

Más detalles

Els contes s han triat també en funció del cicle que s hagi d explicar (document annex)

Els contes s han triat també en funció del cicle que s hagi d explicar (document annex) TALLERS DE COEDUCACIÓ El joc, la joguina, els contes infantils, esdevenen cabdals en l aprenentatge i desenvolupament dels infants, per això es necessari fomentar el judici crític envers la competència,

Más detalles

avaluació educació primària

avaluació educació primària avaluació educació primària ENGANXEU L ETIQUETA IDENTIFICATIVA EN AQUEST ESPAI curs 2015-2016 competència matemàtica instruccions Per fer la prova utilitza un bolígraf. Aquesta prova té diferents tipus

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

L IMPULS DE L ENOTURISME AL PRIORAT

L IMPULS DE L ENOTURISME AL PRIORAT L IMPULS DE L ENOTURISME AL PRIORAT Falset, 16 d octubre d de 2010 LA RUTA DEL VI DEL PRIORAT Any 2001 Creació Ruta del Vi del Priorat. Nou impuls de la Ruta del Vi Pla Foment del Turisme Desenvolupament

Más detalles

Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ

Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ 25 d abril 2017 Què farem? 18:00 18:10 Presentació taller 18:10 18:40 Dinàmica 1 La meva idea encaixa en una campanya de crowdfunding? 18:40 19:10 Dinàmica 2 Analitzem

Más detalles