REVISIÓ DEL POUM DE SALLENT PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JORNADA INTRODUCTÒRIA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REVISIÓ DEL POUM DE SALLENT PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JORNADA INTRODUCTÒRIA"

Transcripción

1 REVISIÓ DEL POUM DE SALLENT PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA JORNADA INTRODUCTÒRIA

2 INDEX 1 _ Què és un POUM? 2 _ Perquè es revisa un POUM 3 _ Tramitació 4 _ Participació ciutadana

3 1 - QUÈ ÉS UN POUM? - DEFINICIÓ POUM = Pla d Ordenació Urbanística Municipal És l eina que serveix per ordenar i establir els diferents usos del sòl en un municipi.

4 1 - QUÈ ÉS UN POUM? - DEFINICIÓ És una figura de planejament urbanístic: P. General Pla Director Urbanístic Pla d Ordenació Urbanística Municipal Pla d Actuació Urbanística Municipal P. Derivat Pla Parcial Pla de Millora Urbana Plans Especials

5 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM a) Estructura Disposició i relació entre els diferents elements bàsics o sistemes que configuren el territori o el municipi.

6 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM b) Sistemes -Definició: elements d interès públic necessaris per al funcionament de la ciutat i el col lectiu que l habita i que configuren la seva estructura. -Llistat de sistemes:

7 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM b) Sistemes -Estàndards: la legislació vigent obliga a qualificar nous sòls per a sistemes per cada habitatge de nova creació. 20 m 2 zona verda 1 habitatge (100 m 2 ) -Afectació: quan el planejament preveu un sistema (carrer, zona verda, etc.) allà on actualment hi ha un ús privat.

8 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM c) Zones - Definició: sòls que es destinen generalment als usos privats amb una regulació específica del que es pot construir i de l ús que se n pot fer. - Llistat de zones:

9 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM c) Zones - Paràmetres: - Ús (residencial, comercial,...) - Tipologia edificatòria (edificació aïllada, alineació a vial...) - Alçada màxima - Nombre de plantes - Sostre edificable -etc.

10 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM d) Àmbits de planejament -Definició: són les eines que serveixen per detallar l ordenació d aquells sòls que el POUM determini.

11 1 - QUÈ ÉS UN POUM? ELEMENTS D UN POUM e) Reparcel lació -Definició: és l operació necessària per passar de la situació existent a l ordenació urbanística proposada, garantint el repartiment equitatiu dels beneficis i càrregues dels propietaris del sòl.

12 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - CREIXEMENT SOSTENIBLE (en aplicació de la nova Llei d Urbanisme i de la nova Llei d Avaluació Ambiental) PRINCIPI DE COMPACITAT: - minimitzar l ocupació de sòl nou. - constitució de teixits urbans densos i amb barreja d usos. PRINCIPI DE MOBILITAT SOSTENIBLE: - minimitzar els desplaçaments. - equilibri dels diferents modes de transport. PRINCIPI D ESTRUCTURACIÓ DELS ESPAIS LLIURES I EL PAISATGE: - garantir uns estàndards d espais públics urbans. - ordenació dels espais per gaudir-ne. PRINCIPI D EQUITAT SOCIAL: - repartir els beneficis del desenvolupament urbanístic al conjunt de la població. - política d habitatges social amb la creació de nous equipaments comunitaris. PRINCIPI DE SOSTENIBILITAT ECOLÒGICA: - preservació i connexió de determinats ecosistemes. - ús eficient dels recursos energètics.

13 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - ADAPTACIÓ I APROFITAMENT DE LES NOVES DINÀMIQUES SUPRAMUNICIPALS Pla del Bages: visió supramunicipal coordinada amb la resta de municipis.

14 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - RESPOSTA A NOVES NECESSITATS I EXPECTATIVES DEL MUNICIPI a) Ordenació de l estructura general Consolidació dels nuclis urbans, superant l actual desvertebració, mitjançant la redefinició la trama viària i la xarxa d espais lliures i la potenciació dels centres. -Millora de la xarxa de circulació rodada, tant per al transport públic com per al privat. - Arribada del transport ferroviari de passatgers, amb la implantació d una nova estació.

15 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - RESPOSTA A NOVES NECESSITATS I EXPECTATIVES DEL MUNICIPI a) Ordenació de l estructura general Consolidació dels nuclis urbans, superant la situació actual de desvertebració mitjançant la redefinició la trama viària i la xarxa d espais lliures i la potenciació dels centres. - Recuperació dels grans elements de valor ambiental i paisatgístic, com la reconversió del front fluvial en un passeig.

16 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - RESPOSTA A NOVES NECESSITATS I EXPECTATIVES DEL MUNICIPI a) Ordenació de l estructura general Consolidació dels nuclis urbans, superant la situació actual de desvertebració mitjançant la redefinició la trama viària i la xarxa d espais lliures i la potenciació dels centres. - Reformar alguns espais obsolets de la ciutat per introduir-hi nous equipaments, activitats i dotacions.

17 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - RESPOSTA A NOVES NECESSITATS I EXPECTATIVES DEL MUNICIPI b) Renovació de zones obsoletes

18 2 PERQUÈ ES REVISA UN POUM - RESPOSTA A NOVES NECESSITATS I EXPECTATIVES DEL MUNICIPI c) Nous creixements NUCLI URBÀ DE CABRIANES NUCLI URBÀ DE SALLENT

19 3 TRAMITACIÓ FASES a) Actes preparatoris - Publicació del programa de participació ciutadana - Programa de participació ciutadana - Aprovació del document d Avanç - Informació Pública de l Avanç b) Formulació i tramitació - Aprovació Inicial (Ajuntament) -exposició pública (1mes) -sol.licitud d informe als organismes afectats (ACA, Medi Ambient, Direcció General de Carreteres ) - Aprovació Provisional (Ajuntament) - Aprovació Definitiva (Direcció General d Urbanisme)

20 4 PARTICIPACIÓ CIUTADANA FASES a) Actuacions permanents durant tot el procés de revisió - Constitució d una Comissió de Seguiment. - Creació d una Web dedicada al Pla on vagin penjant-se els diferents documents. - Creació d una oficina d informació sobre el POUM.

21 4 PARTICIPACIÓ CIUTADANA FASES b) Durant la redacció del document d avanç (abans de l aprovació inicial) - Realització d una sèrie de reunions-debat sobre les alternatives urbanístiques clau. - Sessions públiques de conclusió de les reunions-debat. - Presentació dels continguts de l Avanç del Pla exposats en alguna dependència municipal.

22 4 PARTICIPACIÓ CIUTADANA FASES c) Període d informació pública (entre l aprovació inicial i l aprovació provisional) - Presentació en sessions públiques dels continguts del POUM aprovat inicialment. - Recollida de les al legacions. Oficina d Informació més activa. - Realització d una nova tanda de reunions explicatives sobre el POUM.

23 4 PARTICIPACIÓ CIUTADANA FASES d) Desprès de l aprovació provisional - Difusió del document del POUM aprovat provisionalment. - Possibilitat de notificar de forma personalitzada als al legants la resolució de les seves al legacions.

24 EQUIP REDACTOR: Miquel Martí _ Enginyer c.c.p. Dr. Urbanista Bea González _ Arquitecta, Màster Urbanisme Miquel Domingo _ Arquitecte, Dr. Urbanista CONSULTORIA AMBIENTAL: LA VOLA GABINET JURÍDIC: Pareja i Associats

CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC SESSIÓ CONSTITUTIVA

CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC SESSIÓ CONSTITUTIVA CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL LLEIDA 2015 SESSIÓ CONSTITUTIVA ORDRE DEL DIA 1. Benvinguda de l Alcalde als membres del Consell Assessor Urbanístic. 2. Funcions del Consell

Más detalles

MAS BARRIL II PLA DE MILLORA URBANA

MAS BARRIL II PLA DE MILLORA URBANA MAS BARRIL II PLA DE MILLORA URBANA Mas Barril II GIRONA P-1190 Maig 2006 Arquitecte: Batet, Pons, Batet arquitectes associats, s.l. representats per Miquel Batet Arderiu núm. col legiat 3895/4 Propietat:

Más detalles

Mantenir la personalitat del municipi: Garantir la sostenibilitat del municipi:

Mantenir la personalitat del municipi: Garantir la sostenibilitat del municipi: MODEL DE MUNICIPI Mantenir la personalitat del municipi: Preservació del medi natural i del patrimoni històric i cultural. Un horitzó de creixement moderat i sostenible, mantenint el nucli urbà compacte.

Más detalles

MPGO Ampliació centre docent C. Damià Campeny cantonada C. Sant Agustí EMPLAÇAMENT

MPGO Ampliació centre docent C. Damià Campeny cantonada C. Sant Agustí EMPLAÇAMENT Ajuntament de Mataró R E S U M gener 2013 Modificació puntual del Pla General d ordenació: Ampliació del centre educatiu situat al c. DAMIÀ CAMPENY cantonada c. SANT AGUSTÍ 1. OBJECTE I FINALITAT. Ampliar

Más detalles

LLEI DE BARRIS A SANT MARTÍ DE TOUS (LLEI 2/2004, DE 4 DE JUNY)

LLEI DE BARRIS A SANT MARTÍ DE TOUS (LLEI 2/2004, DE 4 DE JUNY) A SANT MARTÍ DE TOUS (LLEI 2/2004, DE 4 DE JUNY) INFORME DE DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE 2ª REUNIÓ DE LA COMISSIÓ D AVALUACIÓ I SEGUIMENT RESUM DE LA 1ª REUNIÓ DEL CAS La reunió d innauguració de la Comissió

Más detalles

PROCÉS DE REVISIÓ I REDACCIÓ DEL POUM DE SANTA SUSANNA JBE ARQUITECTES ASSOCIATS SLP

PROCÉS DE REVISIÓ I REDACCIÓ DEL POUM DE SANTA SUSANNA JBE ARQUITECTES ASSOCIATS SLP PROCÉS DE REVISIÓ I REDACCIÓ DEL POUM DE SANTA SUSANNA JBE ARQUITECTES 0. L equip redactor del POUM Equip Redactor Equip Col laboradors Arquitectes Joan Barba Montserrat Pamies Narcis Tusell Xavier Mayor.

Más detalles

DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ

DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ juliol 2017 DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ Decret 1/2009, d Ordenació dels Equipaments Comercials de la Generalitat de Catalunya

Más detalles

EDICTE de 2 de març de 2009, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Lleida referent al municipi d Alguaire.

EDICTE de 2 de març de 2009, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Lleida referent al municipi d Alguaire. 19694 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5335 10.3.2009 EDICTE de 2 de març de 2009, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Lleida referent al municipi d Alguaire. La Comissió

Más detalles

Modificació puntual PGM Clota Reordenació. Procés Participatiu

Modificació puntual PGM Clota Reordenació. Procés Participatiu Modificació puntual PGM Clota Reordenació Procés Participatiu Sessió de debat amb entitats 27 de setembre de 2018 Ecologia Urbana - Urbanisme 3 Modificació puntual PGM Clota Reordenació ÍNDEX 1. ENCAIX

Más detalles

AVANÇ DE PLA POUMMANRESA. Pla d Ordenació Urbanística Municipal GENER 2014

AVANÇ DE PLA POUMMANRESA. Pla d Ordenació Urbanística Municipal GENER 2014 AVANÇ DE PLA POUMMANRESA Pla d Ordenació Urbanística Municipal GENER 2014 LA DIMENSIÓ DEMOGRÀFICA La projecció de població a 20 anys preveu tres escenaris: Escenari baix: 73.270 habitants Escenari mitjà:

Más detalles

PUIGDÀLBER Alt Penedès

PUIGDÀLBER Alt Penedès PUIGDÀLBER Alt Penedès Pla d Ordenació Urbanística Municipal de Puigdàlber (Adaptat a la Llei 3/2012, de 22 de febrer, de modificació del text refós de la Llei d Urbanisme, aprovada per el DL 1/2010 de

Más detalles

ANNEX NORMATIU VIII. FITXES DELS SECTORS DE PLANS DE MILLORA URBANA

ANNEX NORMATIU VIII. FITXES DELS SECTORS DE PLANS DE MILLORA URBANA LLEIDA ANNEX NORMATIU VIII. FITXES DELS SECTORS DE PLANS DE MILLORA URBANA 28 DE FEBRER DE 2018 ANNEX NORMATIU VIII: PLANS DE MILLORA URBANA... 4 Art.1. Art.2. Art.3. Art.4. Art.5. Art.6. PMU 1 ESTACIÓ...

Más detalles

Parc natural del Montseny Reserva de la Biosfera Diputació de Barcelona Diputació de Girona. Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012

Parc natural del Montseny Reserva de la Biosfera Diputació de Barcelona Diputació de Girona. Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012 Parc natural del Montseny Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012 Parc natural del Montseny Ordre del dia 1. Lectura i aprovació, si s escau de l Acta de la reunió anterior. 2. Donar compte

Más detalles

Pla estratègic de gestió dels espais naturals protegits de Catalunya

Pla estratègic de gestió dels espais naturals protegits de Catalunya Pla estratègic de gestió dels espais naturals protegits de Catalunya 2015-2020 Àmbit d aplicació Superfície d espais amb figures de protecció a Catalunya 960.102 ha terrestres protegides, de les quals

Más detalles

PLA D ACTUACIÓ URBANA 27 (ENTRE EL PASSEIG DE LA MUNTANYA I LA VIA DEL TREN) RODA DE PREMSA SALA DE PLENS GRANOLLERS, 6 DE MARÇ DE 2017

PLA D ACTUACIÓ URBANA 27 (ENTRE EL PASSEIG DE LA MUNTANYA I LA VIA DEL TREN) RODA DE PREMSA SALA DE PLENS GRANOLLERS, 6 DE MARÇ DE 2017 PLA D ACTUACIÓ URBANA 27 (ENTRE EL PASSEIG DE LA MUNTANYA I LA VIA DEL TREN) RODA DE PREMSA SALA DE PLENS GRANOLLERS, 6 DE MARÇ DE 2017 UNA ACTUACIÓ PREVISTA EN EL PLANEJAMENT VIGENT Aquest mes de març,

Más detalles

JUNY Ajuntament de de Palau-solit. solità solità i i Plegamans. Palau-solit. solità i Plegamans INFORMACIÓ

JUNY Ajuntament de de Palau-solit. solità solità i i Plegamans. Palau-solit. solità i Plegamans INFORMACIÓ Ajuntament de de Palau-solit solità solità i i Plegamans JUNY 2012 Plà d Ordenació Urbanística Municipal Palau-solit INFORMACIÓ QUE ÉS S EL POUM? DEFINICIÓ EL POUM ÉS UN DOCUMENT QUE DEFINEIX LES BASES

Más detalles

DOCUMENT COMPRENSIU. 3a exposició al públic Document comprensiu 1

DOCUMENT COMPRENSIU. 3a exposició al públic Document comprensiu 1 DOCUMENT COMPRENSIU 3a exposició al públic Document comprensiu 1 1.- PROPOSTES BÀSIQUES D ORDENACIÓ URBANÍSTICA DEL POUM DE LES BORGES BLANQUES EN EL DOCUMET DE LA 3a EXPOSICIÓ AL PÚBLIC 1- Orientar el

Más detalles

Aprovat inicialment el Pla director urbanístic del Circuit de Velocitat de Barcelona Catalunya

Aprovat inicialment el Pla director urbanístic del Circuit de Velocitat de Barcelona Catalunya Aprovat inicialment el Pla director urbanístic del Circuit de Velocitat de Barcelona Catalunya El PDU estableix els criteris per revisar l actual ordenació del Circuit de Velocitat de Barcelona Catalunya

Más detalles

Annex. Models d escrits Model l Aldea

Annex. Models d escrits Model l Aldea Informació 157 Annex. Models d escrits Model l Aldea Informació 158 Informació 159 Informació 160 Model l Aldea que demana que el Pla territorial no incorpori l ampliació del polígon industrial Catalunya

Más detalles

Pla director urbanístic per a la delimitació i ordenació del Centre direccional de Cerdanyola del Vallès

Pla director urbanístic per a la delimitació i ordenació del Centre direccional de Cerdanyola del Vallès Pla director urbanístic per a la delimitació i ordenació del Centre direccional de Cerdanyola del Vallès Emplaçament: Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) Àmbit metropolità de Barcelona Documentació:

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

CONFLICTES DE VEÏNATGE DE LES INDÚSTRIES DE RISC

CONFLICTES DE VEÏNATGE DE LES INDÚSTRIES DE RISC CONFLICTES DE VEÏNATGE DE LES INDÚSTRIES DE RISC Jordi Catà Contreras Tècnic del Servei de Gestió del Risc i Planificació Direcció General de Protecció Civil Barcelona, 3 de juny de 2016...hi ha conflictes

Más detalles

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori EL POUM -instrument d ordenació integral del municipi -planificació del desenvolupament del territori -definició i ordenació de diferents aspectes de la ciutat (carrers, edificis, parcs i equipaments)

Más detalles

Habitants hab. Població estacional hab. Superfície total 70,1 Km 2 Sòl urbà 9,4 Km 2 Generació de residus per hab. 1,1 kg/hab.

Habitants hab. Població estacional hab. Superfície total 70,1 Km 2 Sòl urbà 9,4 Km 2 Generació de residus per hab. 1,1 kg/hab. PLA D ACCIÓ D ENERGIA SOSTENIBLE DE: Terrassa Data d adhesió al Pacte d Alcaldes Habitants 194.947 hab. Població estacional 194.947 hab. Superfície total 70,1 Km 2 Sòl urbà 9,4 Km 2 Generació de residus

Más detalles

Informació complementària

Informació complementària MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE BANYOLES A L ÀMBIT DEL PE.II, UA5c I ELS TERRENYS D ÚS INDUSTRIAL ADJACENTS ENTRE ELS CARRERS DELS BLANQUERS, GIRONA, BARCELONA I RONDA DEL MONESTIR

Más detalles

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5461 9.9.2009 66749 DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES EDICTE de 28 de juliol de 2009, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme

Más detalles

TRANSICIÓ CAP A LA SOBIRANIA ENERGÈTICA

TRANSICIÓ CAP A LA SOBIRANIA ENERGÈTICA TRANSICIÓ CAP A LA SOBIRANIA ENERGÈTICA MODEL ENERGÈTIC ACTUAL Fonts: combustible fòssil, lluny la producció del lloc de consum Abastament: producció centralitzada en poques mans, dependència Econòmic:

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL S E G O N A E D I C I Ó D E S A B A D E L L U N I V E R S I T A T D E L 7 A L 1 1 D E J U L I O L D E 2 0 0 3 LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL LES ESTRATÈGIES LOCALS EN LA MOBILITAT URBANA Joan Carles

Más detalles

ehabitar: de la casa al carrer taller PTE e pere fuertes (coord.), ignacio martínez raimon farré, carles jaén 3 setembre 2014

ehabitar: de la casa al carrer taller PTE e pere fuertes (coord.), ignacio martínez raimon farré, carles jaén 3 setembre 2014 ehabitar: de la casa al carrer taller PTE e pere fuertes (coord.), ignacio martínez raimon farré, carles jaén 3 setembre 2014 ehabitar: de la casa al carrer taller PTE e proposta estratègica al barri d

Más detalles

Model català d atenció integrada social i sanitària

Model català d atenció integrada social i sanitària Model català d atenció integrada social i sanitària Albert Ledesma Castelltort Director del Pla interdepartamental d atenció i interacció social i sanitària Barcelona, juliol 2014 Pla interdepartamental

Más detalles

OBJECTIUS I CANVIS INTRODUITS EN LA MODIFICACIÓ

OBJECTIUS I CANVIS INTRODUITS EN LA MODIFICACIÓ Ajuntament de Mataró Segona Modificació Puntual del Pla General d Ordenació EIX HERRERA - ESCORXADOR RESUM INFORMATIU ÀMBIT Compren els terrenys que s identifiquen amb la Unitat d actuació Eix Herrera

Más detalles

AJUNTAMENT DE CUNIT. PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL Text Refós MEMÒRIA SOCIAL

AJUNTAMENT DE CUNIT. PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL Text Refós MEMÒRIA SOCIAL AJUNTAMENT DE CUNIT PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL Text Refós MEMÒRIA SOCIAL CCRS arquitectes Novembre 2006 (v2) PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA DE CUNIT MEMÒRIA SOCIAL Programa d habitatge protegit

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 18 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL DE VILAMALLA REDEFINICIÓ DELS USOS RECREATIUS

MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 18 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL DE VILAMALLA REDEFINICIÓ DELS USOS RECREATIUS AJUNTAMENT MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 18 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL REDEFINICIÓ DELS USOS RECREATIUS AJUNTAMENT DOCUMENT D APROVACIÓ INICIAL MARÇ 2015 TÍTOL I. DISPOSICIONS GENERALS

Más detalles

MEMÒRIA DESCRIPTIVA PLA DE MILLORA URBANA PER L ORDENACIÓ DE VOLUMS C/MAS FIGUERES-CAMÍ VELL DE FORNELLS GIRONA. Girona, a Novembre del 2.

MEMÒRIA DESCRIPTIVA PLA DE MILLORA URBANA PER L ORDENACIÓ DE VOLUMS C/MAS FIGUERES-CAMÍ VELL DE FORNELLS GIRONA. Girona, a Novembre del 2. PLA DE MILLORA URBANA PER L ORDENACIÓ DE VOLUMS C/MAS FIGUERES-CAMÍ VELL DE FORNELLS GIRONA MEMÒRIA DESCRIPTIVA Girona, a Novembre del 2.005 ÍNDEX 1. ANTECEDENTS... 3 2. NATURALESA, OBJECTE I ABAST...

Más detalles

1. Antecedents. El municipi compta amb uns habitants. 2. Objecte

1. Antecedents. El municipi compta amb uns habitants. 2. Objecte Informe relatiu a l estudi d avaluació de la mobilitat generada per la Modificació puntual del Pla Parcial d ordenació del sector Turó de Can Mates Ctra. de Vallvidrera Municipi de Sant Cugat del Vallès

Más detalles

emt Ajuntament d'amposta Obres i Urbanisme Còpia 02 Secretaria EMT-POUM-009

emt Ajuntament d'amposta Obres i Urbanisme Còpia 02 Secretaria EMT-POUM-009 Ajuntament d'amposta Obres i Urbanisme Amposta, abril de 2013 009 Per aprovació inicial emt Còpia 02 Secretaria EMT-POUM-009 Errada material del POUM número 009 Correcció d'errada material referent a l'inclusió

Más detalles

Plans tècnics de gestió i millora forestal conjunts (PTGMFc): definició, funcions i beneficis

Plans tècnics de gestió i millora forestal conjunts (PTGMFc): definició, funcions i beneficis Plans tècnics de gestió i millora forestal conjunts (PTGMFc): definició, funcions i beneficis Associació Propietaris Miralles Orpinell 27 i 29 d abril de 2017 Ricard Farriol Almirall. Área de planificación

Más detalles

Casernes de Sant Andreu: nou espai ciutadà

Casernes de Sant Andreu: nou espai ciutadà Casernes de Sant Andreu: nou espai ciutadà 2.000 nous habitatges (60% de protecció i dotacional) 41.000 m2 de parcs i zones verdes 36.000 m2 de sòl per a nous equipamens a Sant Andreu, amb uns 100.000

Más detalles

PRESENTACIÓ DEL PROCÉS D AGENDA 21 LOCAL DE BLANES

PRESENTACIÓ DEL PROCÉS D AGENDA 21 LOCAL DE BLANES AGENDA 21 LOCAL DE BLANES PRESENTACIÓ DEL PROCÉS D AGENDA 21 LOCAL DE BLANES Ajuntament de BLANES 5 d octubre de 2005 Blanes inicia el camí de d Agenda 21 Local El municipi de Blanes inicia els treballs

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS

MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS PROMOTOR ARQUITECTE REDACTOR AJUNTAMENT DE PONTÓS JOSEP SALLO COLLELL DATA: ABRIL 2013 1 1.- MEMÒRIA

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

Del PERI del Raval al Pla de Barris del

Del PERI del Raval al Pla de Barris del Del PERI del Raval al Pla de Barris del Fa deu anys de l obertura de la Rambla del Raval. El projecte responia a la necessitat de crear nous espais públics, en un barri d alta densitat urbana. Els anys

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf Redacció Col lectiu Punt 6, SCCL Gestió Isabel Ezpeleta García, Advocada Oficina d Habitatge - GSHUA

Más detalles

El desenvolupament d aquest sector suposa la creació d un nou generador de mobilitat, conseqüència de:

El desenvolupament d aquest sector suposa la creació d un nou generador de mobilitat, conseqüència de: Informe relatiu a l estudi d avaluació de la mobilitat generada del Pla de Millora Urbana per a l ordenació dels terrenys situats a la plaça d Ernest LLuch núm. 5 Municipi de Barcelona Sol licitant: Ajuntament

Más detalles

SÒL URBÀ CONSOLIDAT POLÍGONS D'ACTUACIÓ URBANÍSTICA A01 DENOMINACIÒ: LA SALLE SUD

SÒL URBÀ CONSOLIDAT POLÍGONS D'ACTUACIÓ URBANÍSTICA A01 DENOMINACIÒ: LA SALLE SUD A01 DENOMINACIÒ: LA SALLE SUD situats a l'esquerra del casc antic, en la cantonada entre el Pg. del Lledó i el nou vial que connecta aquest Pg. amb el C/Joan Oliver. OBJECTI Obertura d un carrer mitjançant

Más detalles

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona LOGO LLEI PCAA Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona Index 1 - MARC NORMATIU BÀSIC 2 - FONAMENTS DE LA LLEI 3/1998 3 ADEQUACIONS/INCORPORACIONS 4 PRINCIPALS INNOVACIONS 5 ELS NOUS ANNEXOS 1- MARC

Más detalles

NORMES URBANÍSTIQUES VOLUM I

NORMES URBANÍSTIQUES VOLUM I NORMES URBANÍSTIQUES VOLUM I ANNEX I. ANNEX II. ANNEX III. ANNEX IV. ANNEX V.a) RESUM DELS PARÀMETRES REGULADORS DE LES ZONES URBANES USOS DE LES ZONES FITXES DE LES ACTUACIONS URBANÍSTIQUES AÏLLADES FITXES

Más detalles

La certificació Starlight com a eina de desenvolupament turístic. Boí,

La certificació Starlight com a eina de desenvolupament turístic. Boí, La certificació Starlight com a eina de desenvolupament turístic. Boí, 12.06.17 Requeriments tècnics per a les instal lacions d enllumenat per a esdevenir Punt de Referència a Catalunya Situació general

Más detalles

PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA

PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA Edifici de la Generalitat de Catalunya Girona, 25 de setembre de 2013 Gina Barraza Gestora de mobilitat Primers passos per a posar en marxa el Pla de desplaçament

Más detalles

Projecte d Ordre d avaluació d ESO

Projecte d Ordre d avaluació d ESO Projecte d Ordre d avaluació d ESO Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat 27 de juny de 2017 Article 1. Objecte Decret 187/2015, d ordenació de l ESO L ordenació del currículum

Más detalles

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 Definició de la XAPSLL La Xarxa d'atenció a persones sense llar, es va constituir el novembre del 2005, amb la finalitat d enfortir la capacitat d organització de la ciutat

Más detalles

L experiència de Sant Cugat en la redacció del PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC. Gemma López Cap de Secció de Qualitat i Planificació Ambiental

L experiència de Sant Cugat en la redacció del PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC. Gemma López Cap de Secció de Qualitat i Planificació Ambiental L experiència de Sant Cugat en la redacció del PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC Gemma López Cap de Secció de Qualitat i Planificació Ambiental Pàgina 1 El Pla Local de Canvi Climàtic de Sant Cugat

Más detalles

Planejament vigent (m² sostre edificable)

Planejament vigent (m² sostre edificable) Informe relatiu a l estudi d avaluació de la mobilitat generada per la redacció Pla Especial Urbanístic per a la regulació dels usos a la finca núm. 7 del carrer de l Harmonia Municipi de Barcelona Comarca:

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona FulletoCorporatiu.pdf 2 17/01/17 10:31 Missió Impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora

Más detalles

POUM DE VILOBÍ D ONYAR

POUM DE VILOBÍ D ONYAR Ajuntament de Vilobí d Onyar POUM DE VILOBÍ D ONYAR PROCÉS PARTICIPATIU PREVI A L AVANÇ DE PLA Sessió de retorn a la ciutadania Divendres 2 de desembre de 2016 Exposarem...... les aportacions fetes durant

Más detalles

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció Front marítim de Vilanova i la Geltrú (plaça del Port) Abril 2014 Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament:

Más detalles

Comissió Consultiva d Hàbitat urbà. Dilluns 18 d'abril de 2016

Comissió Consultiva d Hàbitat urbà. Dilluns 18 d'abril de 2016 Comissió Consultiva d Hàbitat urbà Dilluns 18 d'abril de 2016 Ordre del dia 1. PEU per a l ordenació dels establiments d allotjament turístic, albergs de joventut, residencies col lectives d allotjament

Más detalles

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desembre 2013 1 Característiques del turisme a Barcelona Creixement

Más detalles

Avançar cap a un model d atenció comunitària centrada en la persona des de la perspectiva institucional

Avançar cap a un model d atenció comunitària centrada en la persona des de la perspectiva institucional Avançar cap a un model d atenció comunitària centrada en la persona des de la perspectiva institucional Jornada: El Model d Atenció Comunitària Centrada en la Persona. Situació i perspectives al Tercer

Más detalles

AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ. Juliol 2017

AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ. Juliol 2017 AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ Juliol 2017 1. INTRODUCCIÓ L espai públic és, per definició, un entorn de convivència social, on els serveis i activitats es distribueixen de manera eficaç i eficient

Más detalles

CERTIFICAT. En Jordi Bosch Mallol, Secretari Interventor accidental de l Ajuntament d Isòvol,

CERTIFICAT. En Jordi Bosch Mallol, Secretari Interventor accidental de l Ajuntament d Isòvol, CERTIFICAT En Jordi Bosch Mallol, Secretari Interventor accidental de l Ajuntament d Isòvol, CERTIFICO: Que el Ple de l Ajuntament en sessió ordinària de data 20 de setembre del 2012, va aprovar per unanimitat

Más detalles

Modificació Puntual de les NNSS. Usos en el casc antic i en l edifici de la biblioteca

Modificació Puntual de les NNSS. Usos en el casc antic i en l edifici de la biblioteca Modificació Puntual de les NNSS Usos en el casc antic i en l edifici de la biblioteca Montagut i Oix La Garrotxa Aprovació provisional Exp 175 Gener 2016 Marc Torra i Ferrer, arquitecte T. 972 26 50 27

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL P.G.O.U. DE ROQUETES. Creació de nova clau 4e.1 i regulació d'altres aspectes normatius de la clau 4e.

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL P.G.O.U. DE ROQUETES. Creació de nova clau 4e.1 i regulació d'altres aspectes normatius de la clau 4e. MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL P.G.O.U. DE ROQUETES. Creació de nova clau 4e.1 i regulació d'altres aspectes normatius de la clau 4e. AJUNTAMENT DE ROQUETES juliol de 2016 Modificació puntual de PGOU. juliol

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL DE LLANÇÀ (Text refós)

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL DE LLANÇÀ (Text refós) Modificació puntual del Pla General de LLançà Ajuntament de Llançà arq. J.Oriol Pau Buch Xavier de Cáceres Ainsa Octubre 2005 MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL DE LLANÇÀ (Text refós) D acord amb l article

Más detalles

AJUNTAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ

AJUNTAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ PER PRECISAR L ÚS DEL SÒL D ESPECIAL PROTECCIÓ DE VALOR FORESTAL I. MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES

Más detalles

ÀREA D URBANISME I HABITATGE MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ PER DEFINICIÓ DE PARÀMETRES A LA SUBZONA A3.1.

ÀREA D URBANISME I HABITATGE MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ PER DEFINICIÓ DE PARÀMETRES A LA SUBZONA A3.1. 1 ÀREA D URBANISME I HABITATGE MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ PER DEFINICIÓ DE PARÀMETRES A LA SUBZONA A3.1. MEMÒRIA 1- Antecedents 2- Oportunitat i conveniència 3- Marc legal aplicable

Más detalles

Passat, present i futur de les

Passat, present i futur de les Passat, present i futur de les urbanitzacions amb dèficits Agraïments: Xavier Abadia, ECCP especialista en mobilitat Gemma Badia arquitecte de Corbera Dani Calatayud i Coque Claret, arquitectes Joan Jordana,

Más detalles

Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Ajuntament de Sant Jaume de Llierca Ajuntament de Sant Jaume de Llierca MODIFICACIÓ PUNTUAL DE NORMES SUBSIDIÀRIES EN RELACIÓ A LA DEFINICIÓ DEL VIAL ESTRUCTURANT DEL PLA DE POLITGER Clau 1201 Data OCTUBRE 2012 MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES

Más detalles

VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP. VILANOVA i la GELTRÚ PC.02. (268.5) 1. DADES BÀSIQUES.

VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP. VILANOVA i la GELTRÚ PC.02. (268.5) 1. DADES BÀSIQUES. VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP VILANOVA i la GELTRÚ PC.02. (268.5) 1. DADES BÀSIQUES. Emplaçament (el lateral vertical indica el nord) 1 Vista aèria de la parcel

Más detalles

Escoles Sostenibles. Índex

Escoles Sostenibles. Índex ESCOLES SOSTENIBLES Índex 1. Què és el projecte Escoles sostenibles? 2. Objectius 3. Beneficis esperats 4. Metodologia 5. Cronograma i ubicació 6. Full d adhesió al projecte 1. Què és el projecte Escoles

Más detalles

ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS

ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS OBJECTIU ESTUDI PREVI DE NOVA L ESTUDI ESTACIÓ PREVI REUS BELLISSENS EL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT HA REDACTAT UN ESTUDI

Más detalles

Pla d Acció de Mandat de Montmeló. Continguts a comunicar

Pla d Acció de Mandat de Montmeló. Continguts a comunicar Pla d Acció de Mandat de Montmeló. Continguts a comunicar 1. El Pla d Acció de Mandat (PAM) 2016-2019 1.1. Què és el PAM? El Pla d'acció de Mandat (PAM) és un document que s elabora a l inici de cada mandat

Más detalles

PROPIETARIS: JOAN MAINOU i PONT i MERCÈ GIL i VALLDENEU

PROPIETARIS: JOAN MAINOU i PONT i MERCÈ GIL i VALLDENEU AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ MUNICIPAL CARRETERA DE CÀNOVES, ENTRE ELS CARRERS DE CELLECS i PASSATGE JOAN PAU II LES FRANQUESES DEL VALLÈS, GENER

Más detalles

Comissió Consultiva d Hàbitat urbà. Dilluns 15 de febrer de 2016

Comissió Consultiva d Hàbitat urbà. Dilluns 15 de febrer de 2016 Comissió Consultiva d Hàbitat urbà Dilluns 15 de febrer de 2016 Comissió Consultiva d Hàbitat Urbà Ordre del dia 1. Modificació del Pla Especial d Ordenació Urbanística i proposta de regularització d alineacions

Más detalles

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya 27 28 octubre Anna Esteve i Traveset Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya AMBIENTALITZACIÓ DE LES COMPRES CONTRACTACIÓ PÚBLICA La contractació pública és el mecanisme pel qual

Más detalles

Programa de participació ciutadana

Programa de participació ciutadana Programa de participació ciutadana març 2016 Revisió del Pla d Ordenació urbanística municipal de Vic Programa de participació ciutadana en el procés de formulació del Pla d ordenació urbanística municipal

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 12 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL DE VILAMALLA REDIFICIÓ DELS USOS CULTURAL I ASSOCIATIU

MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 12 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL DE VILAMALLA REDIFICIÓ DELS USOS CULTURAL I ASSOCIATIU AJUNTAMENT DE VILAMALLA MODIFICACIÓ PUNTUAL NUMERO 12 DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANISTICA MUNICIPAL DE VILAMALLA REDIFICIÓ DELS USOS CULTURAL I ASSOCIATIU AJUNTAMENT DE VILAMALLA DOCUMENT D APROVACIÓ

Más detalles

PLA D EQUIPAMENTS DEL POBLE-SEC. Sessió de debat de diagnòstic 20 de juny de 2017

PLA D EQUIPAMENTS DEL POBLE-SEC. Sessió de debat de diagnòstic 20 de juny de 2017 PLA D EQUIPAMENTS DEL POBLE-SEC Sessió de debat de diagnòstic 20 de juny de 2017 ANTECEDENTS: Primers passos fins al Pla d Equipaments del Poble-sec Carolina López, consellera de Districte REPENSAR LES

Más detalles

ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA

ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA Aliances amb el món local per la sostenibilitat Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat Frederic Ximeno Director General

Más detalles

P.E.U.M.B. MODIFICACIÓ _ Pla Especial Urbanístic Mas Bach _ _R a ú l O l i v a A r q u i t e c t o /5_

P.E.U.M.B. MODIFICACIÓ _ Pla Especial Urbanístic Mas Bach _ _R a ú l O l i v a A r q u i t e c t o /5_ 4. ANEXES PLA D ETAPES 1 Urbanització. - Les obres d urbanització contemplades en el P.E.U. Mas Bach aprovat al 2009, i ja executades són: Condicionament inicial del terreny Aparcament per la Sala Hivernacle

Más detalles

Pla d ordenació urbanística municipal de Sant Andreu Salou

Pla d ordenació urbanística municipal de Sant Andreu Salou Pla d ordenació urbanística municipal de Sant Andreu Salou Què és un POUM? El Pla d ordenació urbanística municipal és un instrument que ordena de manera integral el territori municipal, i té per objectiu

Más detalles

SUBJECTE A ORDENACIÓ VOLUMÈTRICA ESPECÍFICA. 18

SUBJECTE A ORDENACIÓ VOLUMÈTRICA ESPECÍFICA. 18 SUBJECTE A ORDENACIÓ VOLUMÈTRICA ESPECÍFICA. 18 Aquest document recull la normativa del PGM i incorpora les modificacions i ordenances aprovades posteriorment al terme municipal. Articulat del Pla General

Más detalles

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu MISSIÓ Desenvolupar les polítiques arxivístiques i implantar un mètode de gestió documental per al conjunt dels documents municipals; així com recollir, conservar,

Más detalles

MEMÒRIA PLA DE MILLORA URBANA AL SOLAR Avda. CATALUNYA, ES CASTELL. ULLDECONA (TARRAGONA)

MEMÒRIA PLA DE MILLORA URBANA AL SOLAR Avda. CATALUNYA, ES CASTELL. ULLDECONA (TARRAGONA) 156 Titol Memòria Pla de Millora Urbana Data FEBRER 2007 (text refòs) Propietat / Client Promociones Puigverd Timoneda, S.L B-63.592.133 MEMÒRIA PLA DE MILLORA URBANA AL SOLAR Avda. CATALUNYA,55-61. ES

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES.

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES. SETEMBRE 2012 MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES. ÍNDEX MEMÒRIA JUSTIFICATIVA PLÀNOLS 1. ANTECEDENTS ADMINISTRATIUS

Más detalles

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI Resultats i oportunitats de futur Abril de 2017 PALLARS JUSSÀ Superfície: 1.343,1

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4328 22.2.2005 3925 EDICTE de 2 de febrer de 2005, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Vallfogona de

Más detalles

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS CURS 2016-2017 El que passa al món ens afecta a nosaltres...... i el que fem nosaltres afecta el món la Terra Lleida Sostenibilitat planetària Sostenibilitat local El nostre centre, més sostenible! Pensar

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL PARC. 5 ZONA INDUSTRIAL PARATGE MAS D'EN BOSCH PARCEL.LA Nº5, PARATGE MAS D'EN BOSCH DATA: FEBRER 2014

MODIFICACIÓ PUNTUAL PARC. 5 ZONA INDUSTRIAL PARATGE MAS D'EN BOSCH PARCEL.LA Nº5, PARATGE MAS D'EN BOSCH DATA: FEBRER 2014 MODIFICACIÓ PUNTUAL PARC. 5 ZONA INDUSTRIAL PARATGE MAS D'EN BOSCH PROMOTOR: SITUACIÓ: POBLACIÓ: CASA SALVANS, S.A PARCEL.LA Nº5, PARATGE MAS D'EN BOSCH RIPOLL DATA: FEBRER 2014 REF.: ARQUITECTE: PR2D/145912

Más detalles

INTRODUCCIÓ DEL CONCEPTE DE ROMPUDA

INTRODUCCIÓ DEL CONCEPTE DE ROMPUDA PROPOSTA DE CANVI PUNTUAL DE LA NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE VILADEMULS AJUNTAMENT DE VILADEMULS MODIFICACIÓ DE L ARTICLE 183 ZONA DE PROTECCIÓ PAISATGÍSTICA I FORESTAL. ( CLAU PF) INTRODUCCIÓ

Más detalles

Taller 2: Els Rodals; la relaciódel sòl no urbanitzable amb la ciutat Data: Dijous 03 d octubre de 2013 Lloc: EscolaParc de les Aigües -Figueres

Taller 2: Els Rodals; la relaciódel sòl no urbanitzable amb la ciutat Data: Dijous 03 d octubre de 2013 Lloc: EscolaParc de les Aigües -Figueres Taller 2: Els Rodals; la relaciódel sòl no urbanitzable amb la ciutat Data: Dijous 03 d octubre de 2013 Lloc: EscolaParc de les Aigües -Figueres Índex 1. Quèés el sòl no urbanitzable 2. Trets bàsics dels

Más detalles

AJUNTAMENT DE LLEIDA Març de 2011 Laura Fortuny i Farrús, Arquitecta del Servei d Urbanisme

AJUNTAMENT DE LLEIDA Març de 2011 Laura Fortuny i Farrús, Arquitecta del Servei d Urbanisme OCUPACIÓ DIRECTA DELS TERRENYS QUALIFICATS D EQUIPAMENT EN EL POLIGON D ACTUACIÓ URBANÍSTICA UA 4 CIUTAT JARDÍ PER POSSIBILITAR LA CONSTRUCCIÓ D UN CENTRE DE RECERCA DE BIOMEDICINA AJUNTAMENT DE LLEIDA

Más detalles