El curs està dividit en tres avaluacions, d acord amb la programació general del Col legi, temporalitzats així:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "El curs està dividit en tres avaluacions, d acord amb la programació general del Col legi, temporalitzats així:"

Transcripción

1 TEMPORALITZACIÓ El curs està dividit en tres avaluacions, d acord amb la programació general del Col legi, temporalitzats així: El procesos de 1a AVALUACIÓ Mètodes de divergència analítica (la busca d informació, la selecció i orientació d esta) i creativa (la tempestat d idees o brainstorming, els canvis de context, les analogies, etc.) Mètodes de transformació: efectes de les variacions cromàtiques, de proporció, dimensió, composició, materials, acabats, etc. El mon del El procesos del El mon del El procesos del El mon del Les escoles i els estudis de. Les associacions i els col legis professionals en. Disseny grafic. 2a AVALUACIÓ Mètodes de divergència analítica (la busca d informació, la selecció i orientació d esta) i creativa (la tempestat d idees o brainstorming, els canvis de context, les analogies, etc.) Mètodes de transformació: efectes de les variacions cromàtiques, de proporció, dimensió, composició, materials, acabats, etc. Disseny moda i industrial o de producte. 3a AVALUACIÓ Mètodes de divergència analítica (la busca d informació, la selecció i orientació d esta) i creativa (la tempestat d idees o brainstorming, els canvis de context, les analogies, etc.) Mètodes de transformació: efectes de les variacions cromàtiques, de proporció, dimensió, composició, materials, acabats, etc. Disseny d interior I arquitectònic.

2 Avaluació a) Criteris d avaluació 1.- Haver comprés els processos implícits en tot. Els alumnes, distribuïts en grups, hauran de descobrir i comparar el procés de la creació d una peça artesanal i un producte industrial (per exemple una ceràmica). 2.-Saber analitzar els distints aspectes socioculturals, tecnològics, estètics i funcionals i econòmics, que donen origen a un. Per a això els alumnes hauran de prendre un objecte quotidià senzill del qual siga factible observar tots els seus components. Hauran de respondre a quin públic pensen que va destinat, quins són els seus components comunicatius, de quins materials està fet, quines són les seues parts, com pensen que han sigut unides, la relació de l objecte amb el cos humà i, finalment, l origen formal o creatiu d este. 3.-Conéixer les tendències més importants del del segle xx, així com els seus protagonistes més destacats. Per a això elaboraran un panell per grups, on situen els distints estils, els s singulars, les innovacions que aporten i aquells components que tenen una continuïtat, ja siga amb els mateixos materials o amb una alteració d estos. 4.-Comprendre la presència del en la vida quotidiana. Es partirà del que tenen més pròxim, de les marques conegudes per ells, i elaboraran un llistat entre tota la classe. D ací es passarà a buscar algun objecte o, fins i tot, aliment que no haja passat per un procés de. Es farà un estudi comparat entre els productes més elaborats i aquells aparentment naturals. 5.- Saber manipular formes geomètriques bàsiques per a elaborar a partir d estes unes altres de més complexes. Es tracta d un exercici de bàsic per a desenrotllar la visió espacial. 6.- Ser creatiu. Per a fomentar la creativitat es realitzaran exercicis amb diversos mètodes que desenrotllen la creativitat, com per exemple el brainstorming o les analogies, emprats habitualment per a generar idees. 7.-Saber raonar lògicament. Això és, ser ordenat i precís en la realització d un projecte en els terminis previstos. És molt important que l alumne aprenga a planificar i jerarquitzar tasques. En el camp del, especialment en la fase productiva, això és vital. Per això s incidirà perquè l alumne siga conscient de la importància d establir les seqüències correctes en

3 qualsevol treball. Per a comprendre millor este principi es faran visites a algun centre productiu (per exemple, una fàbrica de mobles, ja que este és un sector molt important al nostre entorn. b) Criteris mínims d'avaluació Els criteris mínims per poder superar l assignatura són: 1. Analitzar les diferències que s'establixen al variar les constans de la forma: configuració, grandària i posició. 2. Dibuixar figures humanes i rostres en què s'establisquen correctament les proporcions fonamentals. 3. Determinar les principals gammes de color del món que li rodeja, creant altres gammes alternatives. 4. Distingir els aspectes funcionals del dels purament formals o estètics. 5. Identificar els elements bàsics de les arts plàstiques i de la imatge, arribant a distingir els elements comuns i els diferencials. 6. Interessar-se per les principals manifestacions artístiques que se celebren en el centre escolar, en la seua Comunitat o en l'àmbit del país. 7. Dibuixar formes utilitzant línies i, ocasionalment, el clarobscur, tractant d'obtindre una aproximació formal que permeta el reconeixement inequívoc del model. 8. Dibuixar, pintar o fotografiar expressant amb total llibertat emocions o idees personals. 9. Experimentar l'ús de diversos procediments i tècniques plàstiques en una mateixa obra per a expressar-se de millor mode. 10.Resoldre senzilles transformacions geomètriques. 11. Acceptar l'obra plàstica d'altres companys, especialment quan es tracte d'obra de lliure creació.

4 12. Adoptar una actitud favorable davant del fet de servir de model en activitats de grup sobre el retrat o l'estudi de la figura humana. 13. Responsabilitzar-se del paper que se li assigne en qualsevol activitat de grup que es projecte dins de l'àrea o amb caràcter interdisciplinari. 14. Interessar-se pel projecte d'un treball en grup, procurant col laborar o ajudar a qui ho necessite perquè el projecte no es deteriore. 15. Interpretar cromàticament idees o sentiments per mitjà de diversos procediments i tècniques i sobre una organització formal abstracta. 16. Realitzar projectes amb formes planes que requerisquen construccions geomètriques bàsiques. 17. Adquirir l'hàbit de l'orde i atenció del material, així com de l'atenció i dels mitjans per a la conservació de l'obra acabada. 18. Esforçar-se a presentar adequadament les obres pròpies, cuidant, si és el cas, no sols de l'acabat final, sinó de l'emmarcat, encarpetat i il luminació. 19. Mostrar-se sensible a l'adequada presentació de les obres plàstiques o visuals, tant en el propi centre escolar com en sales d'exposició, aparadors, museus, places i qualsevol altre suport visual. 20. Planificar conjuntament les fases de realització d'una obra plàstica o visual, establint clarament les funcions i els resultats esperats de cada component del grup de treball. c) Instruments d avaluació A cada bloc es qualificarà la nota dels treballs i participació en classe entregant els treballs que es tenen que fer en un temps establert, qualitat, creativitat, aseo dels treballs i el comportament en classe. S obtindrà la nota de l'avaluació a partir de la mitja de les notes dels treballs entregats. La nota final del curs s obtindrà a partir de la nota mitjana de les tres avaluacions.

5 Es tindrà en compte la actitud positiva o negativa del alumne cap a I'assignatura durant el curs, el comportament, entrega de treballs i activitats a clase. Criteris de qualificació Criteris Percentatge Projecte/treballs 100% Qualifiquem als alumnes amb els següents criteris: A les actituts conceptuals els aplicarem un 25% de la nota, també un 25% als procedimentals i un 25% als actitudinals, Lamines i treball a classe un 25% serà qualificat per avaluacions, separat en tres blocs: Els processos del El mon del Les arees del A cada bloc es qualificarà la nota dels treballs i participació en classe entregant els treballs que es tenen que fer en un temps establert, qualitat, creativitat, aseo dels treballs i el comportament en classe. S obtindrà la nota de l'avaluació a partir de la mitjana dels tres blocs. La nota final del curs s obtindrà a partir de la nota mitjana de les tres avaluacions. Es tindrà en compte la actitud positiva o negativa del alumne cap a I'assignatura durant el curs, el comportament, entrega de treballs i activitats a clase. Criteris de recuperació La recuperació de la assignatura es farà en la convocatòria de setembre, on l alumne ha de entregar uns treballs en els quals deuen d aparèixer els continguts mínims de l assignatura. Criteris de recuperació d'assignatures pendents A l' inici de cada curs l' alumne serà informat dels objectius, continguts i criteris d' avaluació.

6 Els alumnes que no estiguen cursan l assignatura els entregarà uns treballs per a fer durant el curs. Es seguirà el mateix criteri de qualificació que en els de recuperació.

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Didàctica de l Educació Infantil PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula L educador infantil OBJECTIUS Identificar les competències de l educador. Determinar les atribucions adscrites

Más detalles

Programació d una acció formativa

Programació d una acció formativa Programació d una acció formativa Índex de continguts Elaboració de la programació. 2 Programació de les sessions 3 Activitats d avaluació previstes. 5 Elements de l avaluació contínua. 6 Materials docents.

Más detalles

Metodologia de la intervenció social

Metodologia de la intervenció social Serveis socioculturals i a la comunitat Metodologia de la intervenció social CFGS.ISO.M02/0.14 CFGS - Integració social Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO p TECNO_v : doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA Pàgina 1 de 5 Aquest document pot quedar obsolet

Más detalles

CRITERIS DE QUALIFICACIÓ - Es valoraran separadament tres aspectes: conceptes, procediments i actituds:

CRITERIS DE QUALIFICACIÓ - Es valoraran separadament tres aspectes: conceptes, procediments i actituds: DEPARTAMENT TECNOLOGIA ASSIGNATURA TECNOLOGIES 1er, 3er I 4rt ESO CRITERIS DE QUALIFICACIÓ - Es valoraran separadament tres aspectes: conceptes, procediments i actituds: CURS 1r ESO 3r i 4t ESO Conceptes

Más detalles

#Noemtoqueselwhatsapp17

#Noemtoqueselwhatsapp17 #Noemtoqueselwhatsapp17 TROBADA d experiències La visió jove de la prevenció de la violència de gènere. Si sou gent conscienciada, si teniu un treball a presentar, ens podem veure a la Trobada d experiències

Más detalles

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital Escola Marià Galí i Guix Terrassa Competència en el tractament de la informació i competència digital TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ CERCAR IDENTIFICAR TRANSFORMAR COMUNICAR COMPETÈNCIA DIGITAL ELS MITJANS,

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

Taller. Els vitralls: una artesania d època medieval

Taller. Els vitralls: una artesania d època medieval Taller Els vitralls: una artesania d època medieval GUIÓ DEL TALLER ELS VITRALLS: UNA ARTESANIA D ÈPOCA MEDIEVAL INTRODUCCIÓ A l època medieval, període de poder i de comerç, la vida quotidiana s organitzava

Más detalles

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF).

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). M7 Venda tècnica AVALUACIÓ ORDINÀRIA Nota final de curs (ordinària) La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). Els percentatges

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

SULFAT DE COURE IODE

SULFAT DE COURE IODE SULFAT DE COURE IODE Cristina Aguilar Riera 3r d E.S.O C Desdoblament d experimentals 1. OBJECTIUS Saber fer mescles heterogènies, i també saber què són. Conèixer un altres noms per anomenar les mescles

Más detalles

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA Introducció El Pla d acció tutorial consisteix en una gestió de la formació integral de l alumnat que es du a terme mitjançant tutories. En particular, es

Más detalles

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura Maó, dissabte 28 de novembre de 2015 Josep Antoni Fluixà Director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura Idees i qüestions prèvies

Más detalles

Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA

Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula Unitat 1. El patrimoni empresarial. L inventari OBJECTIUS Conèixer el concepte d empresa i les seves diferents classificacions.

Más detalles

Projecte d Ordre d avaluació d ESO

Projecte d Ordre d avaluació d ESO Projecte d Ordre d avaluació d ESO Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat 27 de juny de 2017 Article 1. Objecte Decret 187/2015, d ordenació de l ESO L ordenació del currículum

Más detalles

FONMQT - Fonaments de Màrqueting

FONMQT - Fonaments de Màrqueting Unitat responsable: 801 - EUNCET - Centre Universitari Euncet Unitat que imparteix: 801 - EUNCET - Centre Universitari Euncet Curs: Titulació: 2014 GRAU EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (Pla 2009).

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

LES TAULETES DIGITALS A L AULA DE MÚSICA

LES TAULETES DIGITALS A L AULA DE MÚSICA LES TAULETES DIGITALS A L AULA DE MÚSICA EXPLORANT NOVES MANERES DE CREACIÓ MUSICAL EDUARD MASDEU YÉLAMOS @EduardMasdeu INTRODUCCIÓ INICI DEL PROJECTE: CURS 2015-16. PARTICIPANTS: ALUMNAT DE TOTA L ESCOLA.

Más detalles

PREGUNTES FREQÜENTS. En tot cas, si no queda satisfeta la seua inquietud, pot dirigir-nos la seua consulta particular a

PREGUNTES FREQÜENTS. En tot cas, si no queda satisfeta la seua inquietud, pot dirigir-nos la seua consulta particular a PREGUNTES FREQÜENTS D'entre les qüestions relacionades amb l'ivqp, transcrivim a continuació aquelles que se'ns ha plantejat amb més freqüència, que coincidixen amb les vinculades, majoritàriament, als

Más detalles

Barcelona Activa Iniciativa emprenedora. Informes en profunditat. Benchmarking. Barcelona Activa SAU SPM,

Barcelona Activa Iniciativa emprenedora. Informes en profunditat. Benchmarking. Barcelona Activa SAU SPM, Informes en profunditat 53 Benchmarking Barcelona Activa SAU SPM, 1998-2011 Índex 01 Introducció 02 Concepte 03 Característiques 04 Més Informació 2 / 7 01. Introducció Amb tota certesa, encara que potser

Más detalles

QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL

QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL 1. Com definiries la matèria d educació física? 4 35 3 25 2 15 1 5 Queda bastant clar quina visió tenen els alumnes de la matèria d educació

Más detalles

Com preparar-se per a una entrevista de feina

Com preparar-se per a una entrevista de feina Com preparar-se per a una entrevista de feina Guia d orientació 5 Introducció L entrevista de feina acostuma a ser l últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a

Más detalles

UTILITATS DE LINKEDIN PER ALS ACTUARIS

UTILITATS DE LINKEDIN PER ALS ACTUARIS PER ALS ACTUARIS Mireia Garreta Simó 26 d Octubre de 2017 Col legi d Actuaris de Catalunya, Barcelona Introducció Definició Per què crear un perfil? Què agrada més als usuaris? Tipologia de comptes Creació

Más detalles

EC - Enginyeria Comercial

EC - Enginyeria Comercial Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2015 295 - EEBE - Escola d'enginyeria de Barcelona Est 717 - EGE - Departament d'expressió Gràfica a l'enginyeria GRAU EN ENGINYERIA

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES 1r ESO B MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Fer tots els exercicis de l'apartat "HAS DE SABER FER" de cadascun dels temes del llibre. 30% quadern

Más detalles

Programació didàctica

Programació didàctica Programació didàctica Cicle: Educació Infantil Àrees I, II i III Criteris d avaluació Indicadors Cb Lingüística Cb matem. Cb món físic Comp digital Cb tract. Inf. ciutadana Cb social i artística Cb cultural

Más detalles

PROGRAMACIÓ D UNITAT DIDÀCTICA

PROGRAMACIÓ D UNITAT DIDÀCTICA UNITAT : 4. SAFARI FOTOGRÀFIC TÍTOL: PROGRAMACIÓ DE LA UNITAT 4: SAFARI FOTOGRÀFIC 1r D ESO REFERÈNCIA: ESO/1DIB/UD4 DPT. EMISOR: EXPRESSIÓ PCC-ESO--1TEC-UD1.doc Pàgina 1 de 9 UNITAT : 4. SAFARI FOTOGRÀFIC

Más detalles

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS CURS 2016-2017 El que passa al món ens afecta a nosaltres...... i el que fem nosaltres afecta el món la Terra Lleida Sostenibilitat planetària Sostenibilitat local El nostre centre, més sostenible! Pensar

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics Pla d Acció Tutorial Índex I. INTRODUCCIÓ...3 2. PROPOSTA DE SEQÜÈNCIA DES DEL PUNT DE VISTA DEL TUTOR...0 Alumnes de 1er curs...0 Alumnes en fase

Más detalles

TREBALL D'ANÀLISI D'UNA ESCULTURA DE CHILLIDA, OTEIZA O HENRY MOORE.

TREBALL D'ANÀLISI D'UNA ESCULTURA DE CHILLIDA, OTEIZA O HENRY MOORE. Escull l'obra d'un dels artistes proposats al final del document i analitza-la usant la taula que hi ha a les pàgines següents. Trobaràs aquest document a la Carpeta de materials dels professors. Llegeix

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018

Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 1 Outlook Blanquerna El sector de la comunicació creixerà a Catalunya

Más detalles

Guia docent de l assignatura Geografia regional

Guia docent de l assignatura Geografia regional Guia docent de l assignatura Geografia regional I. IDENTIFICACIÓ Nom de l assignatura: Geografia regional Codi: 101196 Titulació: Grau de Turisme Curs acadèmic: 2016-2017 Tipus d assignatura: Bàsica Crèdits

Más detalles

DE GRUP IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS

DE GRUP IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS JUNTA DE DELEGATS DE GRUP 2012-2013 IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS 2012-2013 Ordre del dia 2 Constitució de la Junta de delegats de grup de l IES Joan Ramis i Ramis per al curs escolar 2012-2013.

Más detalles

EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7

EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7 EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7 C O N T R O L Fa referència a 2 tipus de MESURES DE CONTROL. a) En l elaboració del propi pmk. Qualitativament i quantitativa. b) En l execució del pmk en cada

Más detalles

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS 2016-2017 De què parlarem? Activitats d orientació realitzades des de Tutoria Quins reptes tenen els joves per orientar-se? Com aprenen a prendre

Más detalles

SIN - Sistemes d'informació

SIN - Sistemes d'informació Unitat responsable: 860 - EEI - Escola d'enginyeria d'igualada Unitat que imparteix: 860 - EEI - Escola d'enginyeria d'igualada Curs: Titulació: 2017 GRAU EN ENGINYERIA EN ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL (Pla

Más detalles

Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1

Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1 Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1 Objectius Aprendre les variables que influeixen en un negoci Aprendre els components d un model de negoci Definir la proposta de valor del projecte

Más detalles

ART RUPESTRE: TÈCNICA I EVOLUCIÓ

ART RUPESTRE: TÈCNICA I EVOLUCIÓ ART RUPESTRE: TÈCNICA I EVOLUCIÓ Visita guiada + taller Cicle mitjà (3r i 4t) 120 min. Àrea: Coneixement del medi natural, social i cultural Quin significat tenen les pintures rupestres? Per què s han

Más detalles

MATÈRIES OPTATIVES. 2n d ESO. Curs

MATÈRIES OPTATIVES. 2n d ESO. Curs MATÈRIES OPTATIVES 2n d ESO Curs 2017-2018 OFERTA DE MATÈRIES OPTATIVES MATÈRIA PROFESSOR 1r TRIMESTRE T 2n TRIMESTRE T 3r TRIMESTRE T FRA ORIOL SOLER ÉNERGIE A ÉNERGIE A ÉNERGIE A SOC JORDI HERNÀNDEZ

Más detalles

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT La qualitat, garantia de millora. INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona Universitat Politècnica de Catalunya

Más detalles

MALETES DIDÀCTIQUES DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA

MALETES DIDÀCTIQUES DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA MALETES DIDÀCTIQUES DEL MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA Habitualment, és l alumnat el que surt del centre per acudir a un museu. Amb aquesta proposta es pretén invertir el mecanisme: que sigui

Más detalles

PROCÉS 19 ENSENYAMENT APRENENTATGE DE CICLES FORMATIUS PROCÉS-Q-410-T-19-FP

PROCÉS 19 ENSENYAMENT APRENENTATGE DE CICLES FORMATIUS PROCÉS-Q-410-T-19-FP PROCÉS 19 ENSENYAMENT APRENENTATGE DE CICLES FORMATIUS PROCÉS-Q-410-T-19-FP ÍNDEX GESTIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS 5 PRINCIPALS INDICADORS

Más detalles

MIEU - Materials Intel ligents i Experiència d'usuari

MIEU - Materials Intel ligents i Experiència d'usuari Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2018 205 - ESEIAAT - Escola Superior d'enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa 717 - EGE - Departament d'expressió

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

Tema 4 (I) :Les fonts de la història

Tema 4 (I) :Les fonts de la història En aquest tema aprendràs que : Per conéixer el passat cal investigar a partir de les restes i els documents que es conserven. Els arqueòlegs i els historiadors són els encarregats d investigar les fonts

Más detalles

HUE. una eina per aprendre.

HUE. una eina per aprendre. HUE una eina per aprendre perevinas@vedrunaripoll.org tenim... serveix per... Llegir/projectar documents. Prendre instantànies de fitxes o del treball d un alumne. Per fer de lupa i mostrar a tots els

Más detalles

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura.

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Autors: Piedad Guijarro i Pere Cruells Centre: ETSAB Secció de Matemàtiques

Más detalles

Sistema de Gestió de la Qualitat

Sistema de Gestió de la Qualitat Sistema de Gestió de la Qualitat Qualificació i avaluació de proveïdors Alumne: Rubén Martín Gallardo Tutor: Jaume Beneded Navarro Treball final de Grau Grau Enginyeria Informàtica. Curs 2012-2013-03-10

Más detalles

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2017 370 - FOOT - Facultat d'òptica i Optometria de Terrassa 731 - OO - Departament d'òptica i Optometria MÀSTER UNIVERSITARI EN

Más detalles

APRENDRE A INVESTIGAR. Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008)

APRENDRE A INVESTIGAR. Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008) APRENDRE A INVESTIGAR Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008) 1r - PLANTEJAR LA NECESSITAT D INFORMACIÓ Què cerco i per què? IDENTIFICAR LA INFORMACIÓ QUE ES NECESSITA EN FUNCIÓ DE LA TASCA A RESOLDRE

Más detalles

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2018 370 - FOOT - Facultat d'òptica i Optometria de Terrassa 731 - OO - Departament d'òptica i Optometria MÀSTER UNIVERSITARI EN

Más detalles

MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET. Maleta didàctica dels temples i els déus de l antic Egipte

MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET. Maleta didàctica dels temples i els déus de l antic Egipte MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET Maleta didàctica dels temples i els déus de l antic Egipte PRESENTACIÓ Les Maletes Didàctiques Arqueonet.net A través de les Maletes Didàctiques d Arqueonet, els alumnes

Más detalles

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ UNITAT 8 LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ ECONOMIA DE L EMPRESA 1 BATXILLERAT La direcció de la producció La funció de producció és la funció transformadora o fabricadora de béns, serveis o productes dins de

Más detalles

Pla Docent - Disseny Gràfic I

Pla Docent - Disseny Gràfic I Pla Docent - Disseny Gràfic I Curs acadèmic 2013-2014 Titulació/estudi: Grau en Publicitat i Relacions Públiques Professorat: Jordi Cano i Anna Pallerols Àrea: Creativitat i Disseny Curs: 1r Trimestre:

Más detalles

Orientacions per a la realització del TFG. Grau en Educació Social

Orientacions per a la realització del TFG. Grau en Educació Social Orientacions per a la realització del TFG Grau en Educació Social Segons el RD pel que s estableix la ordenació dels ensenyaments universitaris oficials [RD 1393/2007] Las enseñanzas universitarias oficiales

Más detalles

M13 PROJECTE EMPRESARIAL

M13 PROJECTE EMPRESARIAL M13 PROJECTE EMPRESARIAL ADFI 2M En el mòdul 13 Projecte Empresarial es pretén millorar i profunditzar en els processos administratius i financers del projecte ( empresa simulada) dissenyat en el mòdul

Más detalles

Continguts d'aprenentatge de l EpD en l`àmbit escolar DRETS HUMANS, CIUTADANIA I GOVERNANÇA

Continguts d'aprenentatge de l EpD en l`àmbit escolar DRETS HUMANS, CIUTADANIA I GOVERNANÇA Continguts d'aprenentatge de l EpD en l`àmbit escolar PRIMÀRIA Objectiu general Esdevenir persones participatives i actives, capaces de prendre decisions orientades a respectar i defensar els drets humans

Más detalles

Seminari de Biologia i Geologia CRITERIS D'AVALUACIÓ. Curs

Seminari de Biologia i Geologia CRITERIS D'AVALUACIÓ. Curs CRITERIS D'AVALUACIÓ Curs 2017-18 Criteris i activitats d avaluació de Biologia i Geologia de primer d ESO L avaluació inicial es realitzarà mitjançant les activitats indicades pel professor. qüestions

Más detalles

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat Criteris d' i Recuperació Batxillerat Departament: BIOLOGIA I GEOLOGIA: BIOLOGIA CIÈNCIES DE LA 10% Treballs, deures i Examen per avaluacions. TERRA CIÈNCIES PER AL MÓN CONTEMPORANI CLÀSSIQUES: LLATÍ GREC

Más detalles

Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez

Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez 24 Gener 2013 Xarxa Aupa ELS NOSTRES VALORS: Qualitat professional, Equip, Desenvolupament i Compromís ON SOM?.

Más detalles

Fils Conductors : Transversalitat docent i pensament analític a treball Social 29 d Octubre de 2014

Fils Conductors : Transversalitat docent i pensament analític a treball Social 29 d Octubre de 2014 Jornada de divulgació Grup d Innovació Docent : Trans@net Fils Conductors : Transversalitat docent i pensament analític a treball Social 29 d Octubre de 2014 Jornada de divulgacio. Grup d Innovació docent

Más detalles

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules.

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules. 6. Voleibol Àrea: EF Bloc: HME Curs: 1r i 2n CS Nº Sessions: 11 Objectius: - Analitzar les situacions de jocs. - Aplicar les normes bàsiques. - Realitzar les diverses habilitats motrius que inclou aquest

Más detalles

COMPF1 - Comptabilitat Financera I

COMPF1 - Comptabilitat Financera I Unitat responsable: 801 - EUNCET - Centre Universitari Euncet Unitat que imparteix: 801 - EUNCET - Centre Universitari Euncet Curs: Titulació: 2013 GRAU EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES (Pla 2009).

Más detalles

Matem. tiques de grans a petits

Matem. tiques de grans a petits Matem Matemàtiques tiques de grans a petits Presentació del projecte Matemàtiques de grans a petits és un projecte que neix amb la intenció de vincular els continguts matemàtics amb el desenvolupament

Más detalles

PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES

PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES Descripció del projecte: Aquest projecte està adreçat a alumnes de Cicle Superior (5è) i té com a objectiu la recerca, selecció i presentació

Más detalles

[Seleccionar fecha] MEMORY. Museu de Ceràmica de l Alcora Teresa Artero Gonell

[Seleccionar fecha] MEMORY. Museu de Ceràmica de l Alcora Teresa Artero Gonell [Seleccionar fecha] MEMORY Museu de Ceràmica de l Alcora Teresa Artero Gonell Figuració / abstracció. A/La proposta d activitat didàctica. Treball al voltant d un objecte-record L activitat que us proposem

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Presentació obligatòria dels exercicis del dossier que s entregarà al finalitzar el curs. D aquest treball se

Más detalles

Vides compartides: amb quina et quedes?

Vides compartides: amb quina et quedes? Material per l alumnat 3 > Cap a una orientació laboral en igualtat 61 Material per l alumnat 3 Presentació de l activitat Nivell Durada Secundària. Dues hores (aproximadament). Objectius Fomentar una

Más detalles

Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de control energètic

Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de control energètic Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de control energètic Margarita López-Manzanares Casanova ETIS Manel Rella Ruiz Juny 2012 Índex Objectius del TFC Descripció del projecte Requeriments

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA 1 any PROJECTE Belluguets: la conilleta juganera Material per als alumnes 15 Carpeta anual Blocs de descoberta Activitats de motricitat, desenvolupament sensorial,

Más detalles

ECTS: de la teoria a la pràctica. Jordi Garcia

ECTS: de la teoria a la pràctica. Jordi Garcia ECTS: de la teoria a la pràctica Jordi Garcia De què parlaré? ECTS Definició Implantació a la FIB El projecte ECTS Mesura de la càrrega Ajust de la càrrega Anàlisi i interpretació dels resultats Alguns

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

Direcció: Dra. Marina Romeo

Direcció: Dra. Marina Romeo GRAU EN COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL DOCUMENT DE TREBALL PER A L ELABORACIÓ DE L ASSIGNATURA PROJECTES I AUTORS: GRUP GID CAV (Grup d Innovació Docent consolidat per la Universitat de Barcelona) Direcció: Dra.

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya)

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) Any 2008 Aquest Dossier conté una selecció de diferents articles de premsa que han aparegut al llarg del 2008 i que

Más detalles

Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de descàrrega d aplicacions per a mòbils intel ligents

Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de descàrrega d aplicacions per a mòbils intel ligents Disseny i implementació de la base de dades d un sistema de descàrrega d aplicacions per a mòbils intel ligents Manuel Espejo Surós Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes Manel Rella Ruiz 14 de

Más detalles

Logística d aprovisionament

Logística d aprovisionament Comerç i màrqueting Logística d aprovisionament CFGS.VEC.M05/0.16 Gestió de vendes i espais comercials Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada

Más detalles

Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC

Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC9090473 Objectiu general El Dibuix Tècnic amb eines L'objectiu que persegueix aquest curs és doble: 1. Resoldre

Más detalles

Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC

Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC Pla docent del curs: El Dibuix Tècnic amb eines informàtiques. Sortida per impressora 2D/3D. REC8670473 Objectiu general El Dibuix Tècnic amb eines L'objectiu que persegueix aquest curs és doble: 1. Resoldre

Más detalles

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació

TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació TITOL DE L ACTIVITAT: Jclic del Tapís de la Creació ETAPA/CICLE/NIVELL TEMPORALITZACIÓ MATERIAL AGRUPAMENT Primària/ CM/CS 3 sessions Pag. web Individual/grup petit 1. COMPETÈNCIES BÀSIQUES 1.Competències

Más detalles

HD - Habilitats Directives

HD - Habilitats Directives Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2017 295 - EEBE - Escola d'enginyeria de Barcelona Est 732 - OE - Departament d'organització d'empreses GRAU EN ENGINYERIA ELÈCTRICA

Más detalles

El treball per projectes

El treball per projectes El treball per projectes Edumèdia dia Montserrat Vert Dolors Font Eulàlia lia Dòria Febrer 2008 Passos a seguir per fer un Projecte Els alumnes han d acordar d i decidir què estudien i per què. Explicitar

Más detalles

AULA PERMANENT D EDUCACIÓ FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

AULA PERMANENT D EDUCACIÓ FORMACIÓ DEL PROFESSORAT AULA PERMANENT D EDUCACIÓ FORMACIÓ DEL PROFESSORAT NOM DE L ACTIVITAT Estill Voice Training (Estill Voice Craft) Niveles 1 i 2 Oficials FORMADORA: Helen Rowson, B.A., MSc Voc Path, CCI Estill Voice International

Más detalles

Gestió de Recursos Humans

Gestió de Recursos Humans Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2017 310 - EPSEB - Escola Politècnica Superior d'edificació de Barcelona 732 - OE - Departament d'organització d'empreses MÀSTER

Más detalles

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat?

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat? Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)? A qui està destinat? És un programa de la Conselleria d Educació, Cultura i Universitats, destinat als

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

DISSENY HUB BARCELONA

DISSENY HUB BARCELONA DISSENY HUB BARCELONA Programació vàlida fins al 31.12.2010 1 de 5 Els museus del Disseny Hub Barcelona proposen pels diferents nivells educatius diverses activitats adreçades per a les escoles. És possible

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

VALASAIG - Validació i Assaig de Màquines

VALASAIG - Validació i Assaig de Màquines Unitat responsable: 840 - EUPMT - Escola Universitària Politècnica de Mataró Unitat que imparteix: 840 - EUPMT - Escola Universitària Politècnica de Mataró Curs: Titulació: 2016 GRAU EN ENGINYERIA MECÀNICA

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 Llicenciatura CIÈNCIES DEL TREBALL Professor Juan José Renau Piqueras i Llàcer Mòdul ESTRATÈGIA i DIRECCIÓ DE RECURSOS HUMANS Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 8.1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS

Más detalles