Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics."

Transcripción

1 DOSSIER MECENATGE

2 Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics. Dins de la programació pròpia estable destaquen les exposicions i la programació de dansa, circ, música clàssica, els directes de grups consolidats i de grups emergents. A més ofereix uns programes pedagògics, adreçat a escoles amb la finalitat de contribuir a la seva formació apropant-los a l art i la cultura. El Centre Cultural també dóna cabuda a moltes altres iniciatives organitzades per tercers, com conferències, congressos, exposicions, festivals, recitals, simpòsiums, etc. L equipament té un auditori de 733 places, una sala d actes de 310 places, sales d exposicions, aules educatives i espais destinats a tota mena de produccions culturals amb els accessos adaptats. I disposa d un edifici administratiu de quatre plantes on s ubiquen seus de diverses entitats culturals, despatxos i diferents aules especialment aptes per a cursos i reunions. La Caixa d Estalvis de Terrassa arran de la commemoració de la seva fundació ( ) va erigir el Centre Cultural, el qual fou inaugurat oficialment el 25 d octubre de 1980 pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Sr. Jordi Pujol. La consolidació d una oferta quantitativament notable i la contribució a la descentralització cultural del país, són fets que es fan palesos al llarg de tots aquests anys de funcionament. Més de dos milions de persones han passat per les seves instal lacions participant en alguna de les més de sis mil activitats de tot tipus. Gràcies a l esforç per millorar dia a dia i a l excel lent col laboració amb altres entitats, s ha fet possible la realització d una temporada cultural estable, la presentació de mostres i exposicions d alt nivell, i el suport a congressos internacionals, per citar alguns exemples. El Centre Cultural ha estat un factor decisiu en la revitalització cultural de la ciutat de Terrassa, però tampoc es pot ignorar la seva capacitat per generar accions que sobresurten d un interès exclusivament local. Façana principal del Centre Cultural de Terrassa. Façana interior del Centre Cultural.

3 El Centre Cultural vol continuar sent un referent en el camp de les arts i la cultura, tant des de la vessant creativa com pedagògica, amb l objectiu d oferir una programació de qualitat i amb varietat artística que doni resposta a les diferents sensibilitats i públics. L Auditori del Centre Cultural.

4 Programació Centre Cultural Terrassa circ monòlegs directes conferències Una proposta cultural que fa de la qualitat artística un principi irrenunciable i de la voluntat de donar resposta a les diferents demandes culturals del públic un repte permanent. exposicions pedagògics dansa música sèniors

5 PATROCINADOR PRINCIPAL El Centre Cultural disposa per al patrocinador principal els següents canals per a realitzar-hi les accions promocionals: 1. Firma del contracte de patrocini davant els mitjans de comunicació convocats amb els principals responsables de la Fundació. 2. Relació directa del logotip de l empresa amb el del Centre Cultural en premsa escrita, televisió i ràdio. 3. Un espai preferent a la cartellera del vestíbul per a col locar el logotip de l empresa, en tant que patrocinador principal, al costat de la programació del Centre Cultural. 4. Presència en el monitor televisiu del vestíbul amb el logotip de l empresa i la possibilitat d un anunci relacionat amb el Centre Cultural. 5. Presència en el programa general de la temporada. 6. Presència en cada un dels programes de sala dels actes de la temporada. 7. Presència al web com a patrocinador principal de la temporada, amb l enllaç a la pàgina web de l empresa. El Centre Cultural posa a disposició del patrocinador principal: n 8 invitacions per cadascun dels espectacles que formin part de la Temporada del Centre Cultural. n 10 entrades amb el 50% de descompte per a qualsevol de les activitats que formin part de la Temporada (excepte a l Acte Inaugural de la Temporada), per poder atendre els seus compromisos. n Prioritat i reserva en l adquisició d entrades als espectacles organitzats pel Centre Cultural. n La cessió a preu de cost una vegada a l any de l auditori (733 localitat), la sala d actes (310 localitats), l aula magna (100 localitats) i sala de reunions (50 localitats). n Tractament destacat VIP a tots els actes inaugurals temporada cultural i inauguracions- n 25% descomptes per a tots els treballadors de l empresa.

6 PATROCINADOR Tindrà a disposició aquests canals per a realitzar-hi les accions promocionals següents: 1. Publicació en premsa del conveni de patrocini. 2. Relació directa del logotip de l empresa amb el del Centre Cultural en premsa escrita. 3. Un espai preferent a la cartellera del vestíbul per a col locar el logotip de l empresa, en tant que patrocinador, al costat de la programació del Centre Cultural. 4. Presència en el monitor televisiu del vestíbul amb el logotip de l empresa. 5. Presència en el programa general de la temporada. 6. Presència en cada un dels programes de sala dels actes de la temporada. 7. Presència al web com a patrocinador de la temporada, amb l enllaç a la pàgina web de l empresa. El Centre Cultural posa a disposició del patrocinador: n 4 invitacions per cadascun dels espectacles que formin part de la Temporada del Centre Cultural. n 10 entrades amb el 50% de descompte per a qualsevol de les activitats que formin part de la Temporada (excepte a l Acte Inaugural de la Temporada), per poder atendre els seus compromisos. n Prioritat i reserva en l adquisició d entrades als espectacles organitzats pel Centre Cultural. n La cessió a preu de cost una vegada a l any de la sala d actes (310 localitats), l aula magna (100 localitats) i sala de reunions (50 localitats). n 15% descomptes per a tots els treballadors de l empresa.

7 COL LABORADORS Tindrà a disposició aquests canals per a realitzar-hi les accions promocionals següents: 1. Un espai preferent a la cartellera del vestíbul per a col locar el logotip de l empresa, en tant que col laborador, al costat de la programació del Centre Cultural. 2. Presència en el monitor televisiu del vestíbul amb el logotip de l empresa. 3. Presència en el programa general de la temporada. 4. Presència en cada un dels programes de sala dels actes de la temporada. 5. Presència al web com a col laborador de la temporada. El Centre Cultural posa a disposició del col laborador: n 4 invitacions per cadascun dels espectacles que formin part de la Temporada del Centre Cultural. n 6 entrades amb el 50% de descompte per a qualsevol de les activitats que formin part de la Temporada (excepte a l Acte Inaugural de la Temporada), per poder atendre els seus compromisos. n Prioritat i reserva en l adquisició d entrades als espectacles organitzats pel Centre Cultural. n La cessió a preu de cost una vegada a l any de l aula magna (100 localitats) i la sala de reunions (50 localitats). n 10% descomptes per a tots els treballadors de l empresa.

8 TIPOLOGIA DE PATROCINI PER A ACTES CULTURALS: Línia d espectacles o actes puntuals o exposicions Tindrà a disposició aquests canals per a realitzar-hi les accions promocionals següents: 1. Un espai preferent a la cartellera del vestíbul per a col locar el logotip de l empresa, en tant que patrocinador de l acte, al costat de la programació del Centre Cultural. 2. Presència en el programa general de la temporada constant com a patrocinador de l acte. 3. Presència en el programa de sala de l acte. 4. Presència al web dins l espai relacionat amb l acte com a patrocinador, amb l enllaç a la pàgina web de l empresa. El Centre Cultural posa a disposició del patrocinador de l acte: n 50 entrades gratuïtes per l espectacle patrocinat. n 4 invitacions per cadascun dels espectacles que formin part de la Temporada del Centre Cultural. n 10 entrades amb el 50% de descompte per a qualsevol de les activitats que formin part de la Temporada (excepte a l Acte Inaugural de la Temporada), per poder atendre els seus compromisos. n Tractament destacat VIP a l acte patrocinat. n Cessió d una sala per poder atendre el seus convidats a l acte i per poder fer un servei de càtering -el patrocinador assumiria els costos del càtering-. n 25% descomptes per a tots els treballadors de l empresa en els espectacles patrocinats. També oferim la possiblitat de montar-vos un espectacle a mida.

9 Recull de premsa Recull de premsa

10 Patrocinador principal Patrocinadors Col laboradors 2012 Centre Cultural Terrassa

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ sala gran Aforament per a 700 persones Una gran sala totalment equipada amb tot tipus de material escenotècnic i amb capacitat per a 700 persones. Aquest

Más detalles

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús.

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús. L Orfeó Gracienc presenta i posa a disposició de la societat un servei de cessió d espais disponibles a les seves instal lacions per a ciutadans, entitats, grups o empreses que vulguin organitzar activitats

Más detalles

Experiències singulars

Experiències singulars Experiències singulars Un espai singular, una proposta exclusiva i una experiència inoblidable... La Pedrera és un lloc excepcional per celebrar-hi esdeveniments irrepetibles. La Pedrera vol convertir

Más detalles

INSTI TUT DEL TEATRE

INSTI TUT DEL TEATRE INSTI TUTDEL TEATRE ESTAE ESCOLA SUPERIOR DE TÈCNIQUES DE LES ARTS DE L ESPECTACLE Els estudis tècnics de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior de Tècniques de les Arts de l Espectacle

Más detalles

02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES

02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES AUDITORI 1899 02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES UN ESPECTACULAR ESPAI POLIVALENT DE NOVA CONSTRUCCIÓ Una atractiva sala de nova construcció,

Más detalles

TIPOLOGIA. Cooperatives. Mutualitats. Fundacions SIMILITUTS I DIFERENCIES. Llocs de treball pels socis. Serveis pels socis

TIPOLOGIA. Cooperatives. Mutualitats. Fundacions SIMILITUTS I DIFERENCIES. Llocs de treball pels socis. Serveis pels socis TIPOLOGIA Cooperatives Mutualitats INSTRUMENTS DE L ECONOMIA SOCIAL Fundacions SIMILITUTS I DIFERENCIES Llocs de treball pels socis Serveis pels socis Finalitats d interès general EL dret de fundació està

Más detalles

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès TEATRE AUDITORI LLINARS GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès LLOGUI UN ESPAI ÚNIC, MODERN I CÒMODE Dissenyat per Álvaro Siza El TA és un espai concebut pel prestigiós

Más detalles

espais i serveis Iniciar presentació

espais i serveis Iniciar presentació i serveis Iniciar presentació El Col legi de Farmacèutics de Barcelona ofereix un entorn immillorable per qualsevol acte, amb totes les capacitats, comoditats, equipaments i serveis per convertir-lo en

Más detalles

Esdeveniments corporatius i privats

Esdeveniments corporatius i privats Esdeveniments corporatius i privats On som? MACBA, el Museu d Art Contemporani de Barcelona. Un entorn únic al centre de la ciutat. Amb un emplaçament privilegiat al barri del Raval, està situat molt a

Más detalles

Auditori Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives

Auditori Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives Auditori 1899 Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives Presentació de la sala Auditori 1899 El nou Auditori és una sala

Más detalles

Contingut de la presentació

Contingut de la presentació 0 Contingut de la presentació 1 INTRODUCCIÓ Què és la TAP? 2 ESDEVENIMENTS Què passarà a la TAP? 3 VISITA TURÍSTICA Neix el TAP TOUR 4 ALTRES ACTIVITATS Un equipament per a la ciutat 365 dies l any 2 Esdeveniments

Más detalles

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE L'any 2004, l'obra Social "la Caixa" va posar en

Más detalles

El futur centre cívic casal de joves

El futur centre cívic casal de joves El futur centre cívic casal de joves Proposta d alternatives Ajuntament de Cardona Oficina Tècnica d Equipaments i Infraestructures Juliol 2008 Índex 1. Emplaçament i objectius 2. Estat actual edifici

Más detalles

Dossier de lloguer d espais i visites privades

Dossier de lloguer d espais i visites privades Dossier de lloguer d espais i visites privades BARCELONA, 2016 El Museu Picasso és un dels museus més representatius de Barcelona i un centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT RÀDIO CIUTAT DE BADALONA TELEVISIÓ DE BADALONA BÉTULO Revista d Informació Municipal Gener 2008 RÀDIO CIUTAT DE BADALONA FALQUES PUBLICITÀRIES DURACIÓ HORARI

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes La Rambla, 7, 2n 1 Índex 1. Introducció

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET FULL PROFESSORAT B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET OBJECTIUS - Conèixer i utilitzar alguns dels principals cercadors d Internet. - Planificar i delimitar l objectiu de la cerca. EXPLICACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que

El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que es convertiria des de la seva inauguració en la principal

Más detalles

Eines necessàries per treballar per projectes

Eines necessàries per treballar per projectes Eines necessàries per treballar per projectes Docent/s: Edició: Raquel Reíllo i Meritxell Garrigós 2018 Característiques Treball cooperatiu 1. Cada membre assumeix la seva responsabilitat i fa responsables

Más detalles

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Barcelona, Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, 9 i 10 de desembre de 2010 www.creativetourismnetwork.org Col labora: El turisme creatiu El Turisme

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU

UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU ESPAI FCB MUSEU UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU ENTRADA EXCLUSIVA PER ALS SEUS CONVIDATS Entrada dels convidats a través de l escalinata principal de Tribuna, amb la possibilitat d afegir la catifa vermella

Más detalles

SEMINARI DE COORDINACIÓ LIC DE CENTRE CURS

SEMINARI DE COORDINACIÓ LIC DE CENTRE CURS SEMINARI DE COORDINACIÓ LIC DE CENTRE CURS 2018-19 Sessions del seminari i horari: DE 11:30 H A 13:30 SALA D ACTES DEL SERVEI EDUCATIU ACREDITACIÓ : 15 HORES ( 10 presencials + 5 treball en el centre presentació

Más detalles

Compromís social 2016

Compromís social 2016 Compromís social 2016 EAP Alt Camp Oest Activitats socials dirigides als nostres usuaris i a la comunitat Banc d Ajuts Tècnics Escola de Cuidadors Programa ATFAR. Suport al tractament farmacològic Col

Más detalles

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT ATENEU TORRELLENC 1. Descripció L edifici està vinculat a l associació de l Ateneu Torrellenc

Más detalles

Dossier d aprenentatge. Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT)

Dossier d aprenentatge. Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT) Dossier d aprenentatge Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT) Aprenentatge 1 Dades de la flota La xarxa d autobusos presta servei a Barcelona i altres municipis de l àrea metropolitana. La xarxa

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS QUI SOM Adela Farré i Cuberes Presidenta d Amics de les Arts i Joventuts Musicals des

Más detalles

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció Barcelona, 8 i 9 de juny de 2017 Organitza: Amb la col laboració: ÍNDEX 1. PRESENTACIÓ... 3 2. PERFIL DELS CONGRESSISTES... 4 3. PROGRAMA PROVISIONAL... 5

Más detalles

CLUB DE PATROCINI I MECENATGE DEL TEATRE AUDITORI I L ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS

CLUB DE PATROCINI I MECENATGE DEL TEATRE AUDITORI I L ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS CLUB DE PATROCINI I MECENATGE DEL TEATRE AUDITORI I L ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS Presentació, al llarg dels 10 anys d existència que comparteixen, han estat un referent per les empreses que compten

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

Promoció i suport per a la cultura a Rubí. Els equipaments culturals

Promoció i suport per a la cultura a Rubí. Els equipaments culturals Promoció i suport per a la cultura a Rubí Els equipaments culturals Les entitats culturals 68 entitats actives: Cultura popular i tracional (16) Teatre i dansa (16) Cultura regional (11) Art i patrimoni

Más detalles

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Fotos: Josep Aznar i Carlos Torrico Els estudis superiors de dansa de l Institut del Teatre s imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD).

Más detalles

ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G

ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G PROJECTE DE DIFUSIÓ temyque@gmail.com ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G66346305 1 ÍNDEX PRESENTACIÓ Pág. 3 A QUÉ ES DEDICA TEMYQUE Pág. 4 QÉ ES LA ESCLEROSI MÚLTIPLE OBJECTIUS DE LA DIFUSIÓ EINES PER LA DIFUSIÓ

Más detalles

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc Educació Secundària Obligatòria Consulteu la nostra web: www.centreinteractiudelpeix.org 1. LA PESCA I LA LLOTJA ECOLOGIA DELS ORGANISMES

Más detalles

Curs bàsic de la tècnica de l'espectacle adreçat a gestors d'espais escènics.

Curs bàsic de la tècnica de l'espectacle adreçat a gestors d'espais escènics. Oficina de Difusió Artística Àrea de Presidència Curs bàsic de la tècnica de l'espectacle adreçat a gestors d'espais escènics. Dates: 5, 12, i 19 de novembre de 2014 Horari: de 08.30 a 15:00h. Lloc: ESTAE-

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts

L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts Recinte d una d antiga fàbrica f tèxtil, t de propietat municipal. 20.000 m2 al centre de la ciutat, que s han convertit en un gran centre cultural adreçat at a

Más detalles

Festival Internacional de Mapping de Girona 2014

Festival Internacional de Mapping de Girona 2014 PRESENTACIÓ Dins del calendari de Festivals que acull la ciutat, l Ajuntament de Girona presenta un nou festival, el FESTIVAL INTERNACIONAL DE MAPPING DE GIRONA. Després de les experiències positives dels

Más detalles

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació.

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. Experiència a Fogars de la Selva - Redacció del Pla Local de Joventut - Aproximació a les percepcions i opinions

Más detalles

Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic

Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic 2016-2020 1/ Introducció 2/ Pilars i Objectius del Pla 2.1 / Els Pacients 2.2 / Els Professionals 2.3 / Els Recursos 1 Introducció L Hospital Clínic de Barcelona

Más detalles

Dossier Programa Persones Cuidadores

Dossier Programa Persones Cuidadores Dossier Programa Persones Cuidadores Índex 1. Antecedents 2. Els Serveis de la Plataforma 3. Valoracions curs 2009-2010 4. Oferta de serveis 2011 1. Antecedents L any 2009 l Obra Social de CatalunyaCaixa

Más detalles

Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB. Servei d'ocupació Illes Balears SOIB

Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB. Servei d'ocupació Illes Balears SOIB Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB SOIB Què és? És un organisme autònom administratiu, gratuït, d accés universal a tota persona

Más detalles

ASPECTES PRÀCTICS EN LA NEGOCIACIÓ I CONTRACTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D ARTS ESCÈNIQUES I DE MÚSICA. Jordi Basomba

ASPECTES PRÀCTICS EN LA NEGOCIACIÓ I CONTRACTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D ARTS ESCÈNIQUES I DE MÚSICA. Jordi Basomba ASPECTES PRÀCTICS EN LA NEGOCIACIÓ I CONTRACTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D ARTS ESCÈNIQUES I DE MÚSICA Jordi Basomba jordibasomba@mees.cat Objectiu de la xerrada Aspectes que intervenen en un contracte. Detectar

Más detalles

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ ÀREES DE GESTIÓ ÀREA 6 TURISME RURAL 6.1. Senders locals i àrees recreatives------------------------------------------------------------83 6.2. Actuacions a la Via Verda d Alcoi-------------------------------------------------------------89

Más detalles

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura Maó, dissabte 28 de novembre de 2015 Josep Antoni Fluixà Director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura Idees i qüestions prèvies

Más detalles

avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica

avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica curs 0-04 avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica Nom i cognoms Grup INSTRUCCIONS El material que necessites per fer la prova és un bolígraf i un regle. Si t equivoques,

Más detalles

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Primeres Jornades del Cercle de Cultura CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Memorial Eduard Delgado i Clavera 16 i 17, 30 i 31 de gener del 2014 Sala Gaudí, La Pedrera Avançament de programa

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA 2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA PRESENTACIÓ Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l objectiu de crear i incentivar espais de debat,

Más detalles

Activitats de Primavera

Activitats de Primavera Activitats de Primavera Presentació Des de la Fundació Catalana de l Esplai us presentem una proposta d activitats d hivern adaptada a les necessitats i característiques d aquest període de vacances: El

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

Dossier de premsa. Campus de l Alimentació de Torribera Santa Coloma de Gramenet

Dossier de premsa. Campus de l Alimentació de Torribera Santa Coloma de Gramenet Dossier de premsa Campus de l Alimentació de Torribera Santa Coloma de Gramenet 22 d octubre de 2010 Els orígens del campus de l Alimentació de Torribera El recinte de Torribera, molt arrelat a la ciutat

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

UN GRAN EQUIPAMENT CULTURAL AL VOLTANT DEL MÓN DEL CINEMA FILMOTECA DE CATALUNYA. Dossier de patrocini. Dossier patrocini

UN GRAN EQUIPAMENT CULTURAL AL VOLTANT DEL MÓN DEL CINEMA FILMOTECA DE CATALUNYA. Dossier de patrocini. Dossier patrocini Dossier de patrocini Dossier patrocini 1 Sumari Presentació Què és la Filmoteca de Catalunya Pg. 3 Activitats destacades 2016 Pg. 8 Comunicació i xarxes socials Pg. 11 Proposta de col laboració Per què

Más detalles

Comparació de preus del natural amb Europa. Febrer 2014

Comparació de preus del natural amb Europa. Febrer 2014 Comparació de preus del natural amb Europa gas Febrer 2014 SÍNTESI Aquest document replica l exercici fet al 10/2013, on s analitzaven els preus elèctrics. En aquest cas, es recullen els preus del gas

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

Programa.cat. Generalitat de Catalunya Departament de Cultura. A Barcelona, en col laboració amb la:

Programa.cat. Generalitat de Catalunya Departament de Cultura. A Barcelona, en col laboració amb la: Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes 1 Índex 1. Introducció a Programa.cat...3

Más detalles

PlatgesCat, aplicació per a dispositius mòbils d informació de les platges de Catalunya Temporada de bany, estiu 2017

PlatgesCat, aplicació per a dispositius mòbils d informació de les platges de Catalunya Temporada de bany, estiu 2017 PlatgesCat, aplicació per a dispositius mòbils d informació de les platges de Catalunya Temporada de bany, estiu 2017 1a reunió de la Comissió de Seguiment de la Qualitat de les Platges, 23 de maig de

Más detalles

L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA

L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA O. Presentació A dia d avui les ràpides transformacions socials i la crisi entre d altres factors, han tingut

Más detalles

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 La formació de persones adultes a la demarcació de Barcelona

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Els estudis superiors d art dramàtic de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior d Art Dramàtic (ESAD). L ESAD atorga el títol superior

Más detalles

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2018 / 2019 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2018 / 2019 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Dossier de Premsa TEMPORADA 2018 / 2019 MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Carrer Major, 8 25700, La Seu d Urgell (Lleida) - Catalunya

Más detalles

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Barcelona, 2 d abril de 2013 17 de maig de 2013 1 L aniversari El 23 de juny de 2013 es commemora el 150è aniversari del Tren

Más detalles

La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació.

La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació. 2015/ 2016 La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació. - Projecció Externa - Projecció Interna - Emprenedoria i RSC - Aspectes econòmics. Projecció Externa - Lobbying: Participació

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana).

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana). l (Novembre de 2013) Durant la primera quinzena de novembre, les professores d alternativa a la religió van passar una enquesta per tal de conèixer els hàbits de lectura de l alumnat de 1r a 4t d ESO.

Más detalles

Informe sobre la comunitat d Airbnb a Barcelona i Catalunya a l any 2016

Informe sobre la comunitat d Airbnb a Barcelona i Catalunya a l any 2016 Informe sobre la comunitat d Airbnb a Barcelona i Catalunya a l any 2016 Resum executiu / 1 La comunitat d Airbnb a Barcelona / 2 Perfil dels amfitrions i dels hostes / 5 Airbnb i el turisme / 8 Catalunya

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Introducció La Diputació de Barcelona (DIBA) ha apostat per implantar un nou model de gestió dels seus recursos

Más detalles

Evolució històrica i models de think tanks a Catalunya. El cas de les fundacions dels partits polítics. Tesi Doctoral de Francesc Ponsa i Herrera

Evolució històrica i models de think tanks a Catalunya. El cas de les fundacions dels partits polítics. Tesi Doctoral de Francesc Ponsa i Herrera Evolució històrica i models de think tanks a Catalunya. El cas de les fundacions dels partits polítics Tesi Doctoral de Francesc Ponsa i Herrera Els think tanks Els think tanks són grups organitzats privadament

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU

INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU PLATEA CAMP NOU INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU ENTRADA EXCLUSIVA AL CAMP NOU PER ALS VOSTRES CONVIDATS Entrada dels convidats a través de l escalinata principal de

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS

NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS Fitxa completa* DADES GENERALS Biblioteca Biblioteca de Moià Municipi Zona Moià Alt Penedès i Garraf Anoia

Más detalles

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 5 --- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 1 El català, llengua plenament oficial del club. Vetllar perquè la llengua catalana sigui en tots els àmbits la llengua realment

Más detalles

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital Escola Marià Galí i Guix Terrassa Competència en el tractament de la informació i competència digital TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ CERCAR IDENTIFICAR TRANSFORMAR COMUNICAR COMPETÈNCIA DIGITAL ELS MITJANS,

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Programa d Acolliment Familiar. Ministeri d Afers Socials, Justícia i Interior Andorra la Vella, 6 de juny del 2017

Programa d Acolliment Familiar. Ministeri d Afers Socials, Justícia i Interior Andorra la Vella, 6 de juny del 2017 Programa d Acolliment Familiar Andorra la Vella, 6 de juny del 2017 Conveni de col laboració: El i la Fundació Jacqueline Pradère han signat un conveni de col laboració amb l objectiu de promocionar el

Más detalles

ENTRADES VIP PER PARTIT

ENTRADES VIP PER PARTIT ENTRADES VIP PER PARTIT Localitats exclusives situades a diferents punts de l Estadi, que ofereixen una visió privilegiada del terreny de joc. Aquestes localitats, a més, donen accés a una sala VIP, on

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

Proposta Educativa

Proposta Educativa Proposta Educativa 2017-2018 01 Què és Gaudí Experiència? 02 Tipus de visita 03 Reserves i Contacte Continguts 01 Què és Gaudí Experiència? Gaudí Experiència és un actiu cultural que ofereix una forma

Más detalles

Geolocalització Primària secundària

Geolocalització Primària secundària Geolocalització Primària secundària Activitat conjunta dels centres de primària i secundària de la Zona Nord de Nou Barris Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona Emmarcada dins el Seminari de Coordinació

Más detalles

Lloguer d espais. Instal lacions

Lloguer d espais. Instal lacions LLOGUER D, ESPAIS Lloguer d espais Instal lacions Cada vegada que els motors rugeixen, més de 500 milions de persones a tot el món estan atentes al que passarà. La Formula 1 mou masses i aixeca passions

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Barcelona, 6 de juliol del 2016 Comença la venda de s de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Els punts de venda podran imprimir s de tots els números a través

Más detalles

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA 2005-2008 * A partir de l informe Estimació del PIB turístic per Catalunya 2005-2008 realitzat

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya)

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) Any 2008 Aquest Dossier conté una selecció de diferents articles de premsa que han aparegut al llarg del 2008 i que

Más detalles