Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros OCTUBRE 2018

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros OCTUBRE 2018"

Transcripción

1 Butlletí d Informació Municipal BIM Museros OCTUBRE 2018

2 ACTIVITATS Del 21 de setembre al 9 d octubre 125 anys del trenet a Rafelbunyol. Pont de Fusta- Alboraia-Museros-Rafelbunyol Exposició conjunta d Alboraia, Rafelbunyol i Museros que commemora el 125 aniversari de l arribada del trenet, que mostrarà un dels aspectes relacionats amb l impacte socioeconòmic, cultural i paisatgístic del trenet als nostres pobles en aquell context històric que portà a la promoció d aquest projecte d infraestructures. També oferirà imatges, objectes i elements de la cultura ferroviària que posaran de manifest el seu valor i la història d aquests 125 anys de trenet. El comissari de l exposició és Rubén Pacheco, historiador de l art i investigador de la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València. Horari: de h a h, de dilluns a divendres, i dimarts 9 d octubre, d h a h. Dimecres, 3 d octubre h Taller informatiu sobre el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista Es tracta d un taller gratuït que forma part de la campanya Suma t a Museros i que està dirigit al teixit associatiu per a dinamitzar el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista entre les persones que integren les entitats del tercer sector. Dijous, 4 d octubre h Memòria del trenet Xarrada taller en la qual es parlarà sobre la història del tren de via estreta a València i sobre els 125 anys del trenet de la línia del Pont de Fusta-Alboraia-Museros-Rafelbunyol i, amb imatges i anècdotes, es donarà peu a un debat sobre aquells records que sobre el trenet es troben en la memòria col lectiva ferroviària.

3 OCTUBRE 2018 Dilluns, 8 d octubre h The Wolves La companyia La Fam ens presenta aquest espectacle de teatre de carrer itinerant amb música en directe, en el qual 4 agents comercials de Wall Street recorren els carrers a ritme de funk, on exerciran una peculiar jornada laboral. La utilització dels carrers com a arquitectura escènica té un paper fonamental i serà el públic qui acompanyarà aquests peculiars llops. Autor : Sergi Heredia Gallén Intèrprets: Sergi Heredia, Jordi Collado, Xavi Castelló, Alba Blanco i Santi Martínez Música: Manu Chabera Coreografia: Carmen Esquivel Lloc: de l avinguda de la Creu a la Casa de la Cultura CINEMA FESTA DEL CINEMA: 2,90 LOS INCREÍBLES 2 Dilluns, 1: h Dimecres, 3: h VAYA BICHOS Dilluns, 8: h Dimarts, 9: h TEEN TITANS GO! Dissabte, 20: h Diumenge, 21: h ALPHA Dilluns, 1: h Dimarts, 2: h (Majors de 7 anys) MAMMA MIA: UNA Y OTRA VEZ Dimarts, 2: h Dimecres, 3: h YUCATÁN Dilluns, 8: h Dimarts, 9: h (Majors de 7 anys) VENOM Dijous, 11: h Divendres, 12: h Dissabte, 13: h Diumenge, 14: h (Pendent de classi car) FIRST MAN Dissabte, 20: h Diumenge, 21: h (Pendent de classi car) LA MONJA Divendres, 26: h Dissabte, 27: h Diumenge, 28: h (Majors de 16 anys) JOHNNY ENGLISH 3 Divendres, 5: h Dissabte, 6: h Diumenge, 7: h HOTEL TRANSILVANIA 3 Divendres, 12: h Diumenge, 14: h LA CASA DEL RELOJ DE PARED Dissabte, 27: h Diumenge, 28: h (Pendent de classi car) LOS FUTBOLÍSIMOS Dissabte, 6: h Diumenge, 7: h TODOS LOS SABEN Divendres, 12: h Dissabte, 13: h (Majors de 12 anys) Nota: aquesta programació està subjecta a canvis d'última hora que puga realitzar l'empresa gestora del cinema. Podeu con rmar-la en

4 NOU D OCTUBRE Festa dels valencians i de les valencianes h Concert de la banda juvenil de la Societat Unió Musical de Museros al parc de la Música h Cercavila de tabals i dolçaines al voltant de les calderes h Calderes al carrer del Mestre Climent, darrere de l Ajuntament h Actuació del grup musical Empopados, que ens amenitzaran amb música en directe a la plaça del Poeta Llorente. Nota: per a recollir la caldera, serà necessari presentar un tiquet que es repartirà els dies 1, 2, 3, 4 i 5 d octubre de 8.30 h a h a l Ajuntament, al preu d 1 per ració. També es repartiran taules i cadires per tal de dinar a la plaça, i caldrà apuntar-se durant la setmana de la venda dels tiquets. Important: el mateix dia de les calderes no es vendran tiquets h La Comissió Taurina 2019 presenta la cagà del manso davant l església. Preu del tiquet 3 al bar Avant, les bases estaran penjades al lloc de l esdeveniment.

5 ACTIVITATS Dimecres, 10 d octubre h Relacions saludables Taller en el qual es tractaran temes tan interessants com les relacions socials, les conductes i relacions tòxiques, i els diferents tipus, com detectar-les i actitud que cal tindre davant aquest tipus de conductes. Dissabte, 13 d octubre Programació de bous de la Penya Taurina Museros h Prova de vaques de la ramaderia Germán Vidal amb cinc de les seues millors vaques h Exhibició de tres bous cerrils. A continuació, vaques de la ramaderia de Germán Vidal i una embolada. Desencaixonades al carrer de l Hort de Xufa h Primera de les embolades dels bous de la vesprada. Del 15 al 29 d octubre Curs de noves tecnologies per als majors de 55 anys En aquest curs, es farà una introducció a l ús de l smartphone, tant pel que fa a les qüestions bàsiques com a les aplicacions de memòria. Els usuaris i usuàries han de portar els seus telèfons mòbils. Dies i horaris: 15, 17, 22, 24 i 29 octubre, de h a h. Inscripcions: a partir de l 1 d octubre a l Ajuntament, de matí, i a la Casa de Cultura, de vesprada.

6 ACTIVITATS Divendres, 19 d octubre h Del Montgó a Manhattan, Valencians a Nova York (II part): adeu Amèrica Els valencians que vivien als Estats Units el 1920 van tindre mala sort. Una crisi econòmica curta però intensa els va deixar massivament sense faena i van haver de tornar a casa, en alguns casos sense haver guanyat ni un quinzet. Però molts altres, els que van resistir la crisi o els que ja portaven allí uns anys, van tornar amb diners en la butxaca i una mentalitat molt més moderna. Guió, producció i direcció: Juli Esteve h L'Associació de Veïnes i Veïns de Museros organitza una nova trobada del club de lectura Leeyendo. El llibre per a llegir i comentar és La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows. Grup obert a totes les persones amants de la lectura h Xavi Castillo News! Amb la sàtira i l humor habitual de la companyia Pot de Plom, Xavi Castillo ens explicarà sobre l escenari les seues reflexions al voltant de les últimes noticies. Un espectacle canviant i amb gran dosi d improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia. Preu de l entrada: 4 Venda anticipada: a partir del 15 d octubre, de h a h, a la Casa de Cultura. Dimarts, 23 d octubre 9.30 h The Time Machine Herbert i Susan han viatjat per tot el món amb el seu avió. De fet, són els aviadors que més quilòmetres han fet pel cel al llarg de la seua vida, i així ho confirma el Llibre Guinness dels rècords, i ara s'enfronten al seu vol més perillós, estan decidits a arribar al Triangle de les Bermudes per a aconseguir una gran gesta: viatjar en el temps.

7 OCTUBRE h New York New Delhi Enamorar-se a primera vista és senzill, però que l'amor dure eternament és un poc més complicat, sobretot si aquest va fer acte de presència des del primer moment que William i Anne es van conéixer. Per pura casualitat, es troben en un aeroport de Londres. I encara que els ha costat reconéixerse al principi, senten una immensa alegria quan es veuen, ja que havien perdut el contacte. The Company Forum ens presenta aquestes dues obres teatrals dirigides al públic escolar de Museros, en versió anglesa. Divendres, 26 d octubre h Trobada del Fòrum d'infància: berenar popular i ral li pel poble Mitjançant un joc de ral li per grups, amb l'acompanyament del col lectiu d'arquitectura creació, els xiquets i les xiquetes reflexionaran i faran propostes sobre l'ús de l'espai públic en termes d'autonomia, inclusivitat, seguretat... Activitat dirigida a xiquetes i xiquets de 5é i de 6é de primària. Lloc: plaça del Castell h Contaconte: Contes del sol i la lluna Tots a participar amb les divertides històries del sol i la lluna que ens faran que estimem i respectem el medi ambient i la comprensió als altres. Històries suggeridores en les quals la participació serà col lectiva a partir de la creació de noves idees. Presenta: La Titella Lloc: biblioteca municipal Del 29 d octubre al 3 de novembre Exposició fotogràfica taurina amb les millors fotos del II Concurs de fotografia taurina de la Penya Taurina Museros. Horari: de h a h, dijous 1 de novembre tancat. Lloc: Casa de la Cultura

8 ESPAI JOVE Dimarts, 2 d octubre h Taller d estudi S acosten els exàmens i amb aquest taller aprendrem a fer uns bons apunts per facilitar l estudi. Dijous, 4, i divendres, 5 d octubre h Decorem l espai, el fem nostre! Per fer un lloc més personalitzat i agradable decorarem les parets de l Espai Jove amb materials reciclats. Dijous,11 d octubre h Li donem vida a l Espai, replantem el balcó! Per donar-li un aspecte més vital i colorit decorem el balcó de l Espai Jove amb plantes i flors. Començarem per construir i preparar tots els materials necessaris i li donarem forma a poc a poc. Dilluns,15 d octubre h Continuem donant forma al balcó! Roma no es va construir en un dia... l hort de l Espai tampoc; per tant, continuem mans a l obra! Divendres, 19 d octubre h Fem gra ts a la sala recreativa amb De Tripas Aerosol De Tripas Aerosol ens acompanya una vegada més per ajudar-nos a fer un grafit a la sala recreativa de l Espai Jove. Donem-li un toc de diversió!

9 OCTUBRE 2018 Divendres, 26 d octubre h Creem una ràdio i gravem el nostre programa Ens parlaran sobre com crear un programa de ràdio amb continguts casolans i pròxims, i gravarem el nostre programa de ràdio. PROGRAMA D OCI NOCTURN ALTERNATIU Mitjançant aquest programa es pretén dotar la joventut de Museros d un oci nocturn alternatiu i responsable amb activitats saludables per gaudir-les dins del nostre municipi. Corresponen al programa d oci nocturn i alternatiu les activitats següents: Dissabte, 20 d octubre h Adeu estiu! Diem adeu a l estiu amb una sopar de pa i porta als paellers municipals. Tindrem dinàmiques, jocs i música. Dissabte, 27 d octubre h Escape Room i Halloween L Espai Jove es transforma en una habitació plena de enigmes i trencaclosques de tot tipus per descobrir una historia i aconseguir escapar abans que finalitze el temps disponible. A més a més, celebrarem Halloween amb un berenar terrorífic. No us oblideu de vindre disfressats! Inscripcions dels equips: abans del 20 d octubre a l Espai Jove. Nota: totes les activitats van destinades a gent jove entre 12 i 30 anys.

10 ANUNCIS REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL I POLÍTIQUES D IGUALTAT DE GÈNERE Torna el taller de memòria per a majors! Taller totalment gratuït per a majors de 60 anys, de novembre a juny, els dimarts i dijous, de h a h i d'11.30 h a h. Començament: 6 de novembre, a les h, a la Casa de Cultura, on anirà tot l'alumnat. Les inscripcions es podran fer a l Ajuntament durant el matí, i a la Casa de Cultura, de vesprada, a partir del 15 d octubre. I Concurs Juvenil de Fotogra a en Matèria d Igualtat de Gènere De l 1 al 26 d octubre, es realitzarà aquest concurs que està dirigit a tot l alumnat matriculat en 6é de primària i en ESO amb l eslògan Demostra el teu compromís. Col laboren: CEIP Blasco Ibáñez, Escola La Masia i IES Museros Per a més informació, consulteu el web municipal: Participa i informa't en i en

11

12

Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros SETEMBRE 2018

Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros SETEMBRE 2018 Butlletí d Informació Municipal BIM Museros SETEMBRE 2018 ACTIVITATS Divendres, 31 d'agost 22.00 h Cine a la fresca: Star Wars VIII. Els últims Jedi La pel lícula reprén la història de Rey des del moment

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 Durant els dies 10-11 i 12 de juliol el I campionat de Futbol 7, al camp de futbol municipal La Foieta. Inscripcions a la Comissió de Festes 2017. DEL 22 AL 30 DE JULIOL -22:00h.

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL València, 25 de març de 2017 Antecedents Viveros Kids està organitzat per Agendadeisa.com, una guia d'oci familiar

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Miércoles 30 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

EL QUE M HAN CONTAT LES PEDRES

EL QUE M HAN CONTAT LES PEDRES JUNY Dissabte, 2 de juny organitza: miguel sempere, l autor ASSOCIACIONS I ENTITATS Presentació del llibre EL QUE M HAN CONTAT LES PEDRES de Miguel Sempere Martínez Activitats socials i econòmiques del

Más detalles

1ª Edició de Fira Tenes

1ª Edició de Fira Tenes 1ª Edició de Fira Tenes 4/5/6 de maig 2 0 1 8 Lliçà d Amunt Sobre Fira Tenes 1 Fira Tenes pretén ser un esdeveniment social, econòmic i cultural en l àmbit de Lliçà d Amunt, però també dirigit a la població

Más detalles

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018 VILAMARXANT AGENDA CULTURAL 3 FEBRER 2018 AGENDA CULTURAL 31 Dissabte 3 Dia Mundial contra el Càncer Informació sobre la malaltia i repartiment de llaços i xocolate Avinguda 2 de Maig. De 10 a 13 h. A

Más detalles

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut.

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social.

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Guia didàctica* Extracte

Guia didàctica* Extracte KitCaixa Hàbits Saludables Guia didàctica* Extracte * La Guia del KitCaixa Hàbits Saludables té com a protagonistes l Elmo i el Dr. Ruster. Tot i que la majoria de les activitats es fan amb material físic

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Dimecres 3. Al baix de la casa de la Cultura. L'Escola de Danses comença amb els assajos totes les setmanes.

Dimecres 3. Al baix de la casa de la Cultura. L'Escola de Danses comença amb els assajos totes les setmanes. esports i oci OCTUBRE 2018 Dimarts 2 a les 18'30 hores al saló de Societat de Montes de l'ajuntament. XERRADA: ANSIETAT: DEPRESSIÓ I ESTRES EN LA DONA I COM PODEM AFRONTAR-HO 18:30 Dimecres 3. Al baix

Más detalles

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 FALLES Es declaren festius a la UVEG els dies 7 i 8 de març. És festiu el dia 9 de març (Sant Josep). El dia 6 de març, el personal que treballe en torn

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Miércoles 26 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a público

Más detalles

JULIO AGOSTO. Sevillanas Aprende todos los pasos de este baile tan festivo. Lunes y miércoles de 18:00 a 19:30 horas, del 5 al 28 de julio.

JULIO AGOSTO. Sevillanas Aprende todos los pasos de este baile tan festivo. Lunes y miércoles de 18:00 a 19:30 horas, del 5 al 28 de julio. JULIO Sevillanas Aprende todos los pasos de este baile tan festivo. Lunes y miércoles de 18:00 a 19:30 horas, del 5 al 28 de julio. Iniciación al cómic Manga Aprenderás a crear rostros, personajes, efectos

Más detalles

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Sortida del lloc d origen en autocar en direcció a l aeroport de Barcelona per prendre l avió en direcció a Londres. Arribada, represa d equipatge i trobada amb

Más detalles

PROGRAMACIÓ D ACTIVITATS DE LLEURE CURS

PROGRAMACIÓ D ACTIVITATS DE LLEURE CURS PROGRAMACIÓ D ACTIVITATS DE LLEURE CURS 2013 2014 Organitza: Fundació Estany Inici: 1 d octubre de 2013 Finalitza: 31 d agost de 2014 dilluns dimarts dimecres dijous divendres dissabte diumenge Art Especial

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és?

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? En aquesta unitat aprenem a descriure les nostres activitats i a quedar amb algú. A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? La Mercè... La rifa

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR AGENDA CULTURAL D'ALAIOR DEL 10 DE JULIOL AL 17 DE JULIOL DILLUNS 10 Pati de sa Lluna, de dilluns a dissabte 10.30 a 12.30 h / Menorca a la vista Horari de visites: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.30

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.:

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.: ATENEU FAMILIAR Carrer La Pau 8 - Telèfon 93.640.03.56 - Sant Boi de Llobregat - Web.: www.ateneufamiliar.org SALUTACIÓ BONA FESTA MAJOR! La junta de l Ateneu Familiar ha preparat el programa de Festa

Más detalles

Spring! by Tarragona. Night & Shop. by tarragona

Spring! by Tarragona. Night & Shop. by tarragona Night & Shop SPRING tarragona campanya DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ PRESENTACIÓ Per tal de donar una major visualització al comerç tarragoní de cara a la campanya comercial d estiu, des de la conselleria

Más detalles

Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros JUNY 2018

Butlletí d Informació Municipal. BIM Museros JUNY 2018 Butlletí d Informació Municipal BIM Museros JUNY 2018 ACTIVITATS Del 5 al 15 de juny Restauració i artesania Exposició dels treballs realitzats per l'alumnat del curs de restauració i artesania de la Casa

Más detalles

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes La Rambla, 7, 2n 1 Índex 1. Introducció

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19

SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19 SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19 DADES DE L ENTITAT SOL LICITANT O PERSONA FÍSICA SI NO LA RECOLZA UNA ENTITAT Raó social o nom i llinatges: DNI /

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA Activa l estiu. Activitats per a joves: Instantànies: taller d introducció al món fotogràfic i audiovisual. Street Art: taller d introducció a l art de carrer. Tastaolletes:

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura Maó, dissabte 28 de novembre de 2015 Josep Antoni Fluixà Director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura Idees i qüestions prèvies

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

La Lluna, el nostre satèl lit

La Lluna, el nostre satèl lit F I T X A 3 La Lluna, el nostre satèl lit El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició PRESENTACIÓ El proper mes de novembre torna La Fira de la Muntanya Vic 2018 amb un gran nombre d iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura. La Fira d enguany,

Más detalles

Girona Cultura Estiu Biblioteques de Girona

Girona Cultura Estiu Biblioteques de Girona Girona Cultura Estiu 2017 Biblioteques de Girona Infantils i familiars Activitats gratuïtes Hores del conte De dilluns a divendres. 18 h De 3 a 7 anys El conte del dia. Hi havia una vegada... A càrrec

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Barcelona, 2 d abril de 2013 17 de maig de 2013 1 L aniversari El 23 de juny de 2013 es commemora el 150è aniversari del Tren

Más detalles

SETMANA DE L ENERGIA 2017 Recursos de l Institut Català d Energia

SETMANA DE L ENERGIA 2017 Recursos de l Institut Català d Energia SETMANA DE L ENERGIA 2017 Recursos de l Institut Català d Energia PARTICIPACIÓ SETMANA DE L ENERGIA ITINERÀNCIES SE 16 SETMANA DE L ENERGIA 2015 SETMANA DE L ENERGIA 2016 CAMPANYA DE COMUNICACIÓ SE 17

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

Taules de Contingut automàtiques

Taules de Contingut automàtiques Tutorial de Microsoft Word 2007-2013 Taules de Contingut automàtiques 1. Bones Pràctiques...1 1.1. Paràgraf...1 1.1.1. Tallar paraules...1 1.1.2. Guió i espai irrompibles...1 1.2. Pàgina nova...2 2. Els

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

moment d aquesta franja) "A la recerca del joc perdut" Sala de Psicomotricitat

moment d aquesta franja) A la recerca del joc perdut Sala de Psicomotricitat Activitats del SID a l ETPCLOT Infantil P3 08.45-10.15h Presentació del lip-dub de l escola i pregó adaptat (en algún 10.15-10.45h moment d aquesta franja) 10.45-11.45h Adaptació de "A la recerca del joc

Más detalles

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places]

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H Abans de començar a seguir qualsevol pla d'entrenament és recomanable passar un reconeixement mèdic, per a descartar qualsevol problema que es puga derivar de la pràctica esportiva.

Más detalles

XIX Jornades Culturals 18

XIX Jornades Culturals 18 Del 10 al 15 de març de 2018 Sant Joan Despí XIX Jornades Culturals 18 Escola municipal d art V I S I T E S I A C T I V I T A T S C U L T U R A L S MODA Dimarts 13 de març Taller d estendards medievals.

Más detalles

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Del 27 de Juny al 22 de Juliol del 2017 Activitats gratuïtes per a joves de 16 a 30 anys Espai Jove La Roma Via Sant Oleguer, 6 Tel 937189328 Barberà del Vallès Horari:

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

EL NADAL. Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem de classe. Article per la revista escolar. Betlem i arbre de classe

EL NADAL. Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem de classe. Article per la revista escolar. Betlem i arbre de classe E d d d d l e e e e EL NADAL Infantil 1r Cicle 2n 3r Cicle 1r CicleE.S.O. Betlem i arbre de classe Betlem de classe Article per la revista escolar Els alumnes de 1r i 2n fan de reis per a Infantil i E.S.O..

Más detalles

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD Serveis municipals per a les dones La Regidoria de Feminismes i LGTBI s encarrega de promoure la defensa dels drets i de les condicions de vida

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa VISITA LLIURE Visita lliure al Museu Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala de la Matèria, el Mur Geològic i el

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

Febrer

Febrer Febrer 2018.Activitat: Concurs OSCARS 2018.Data i hora: Fins el 3 de març a les 13.30 h.públic: A partir de 13 anys, residents al Principat d Andorra.Lloc: Biblioteca Pública del Govern.Per a més informació:

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Programa.cat. Generalitat de Catalunya Departament de Cultura. A Barcelona, en col laboració amb la:

Programa.cat. Generalitat de Catalunya Departament de Cultura. A Barcelona, en col laboració amb la: Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes 1 Índex 1. Introducció a Programa.cat...3

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS. europea de la prevenció de residus ( )

GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS. europea de la prevenció de residus ( ) GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS Eines de prevenció de la I iii setmana europea de la prevenció de residus (2009-2010) Accions de prevenció Del 21 al 29 de novembre Mercat d intercanvi Embolcall reutilitzable

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI PLA ESPECIAL D ESTUDIS D DE MAGISTERI PER QUÈ ÉS S UN PLA ESPECIAL Accés s restringit a un perfil d estudiants d ben definit. Horari: compatible amb horari laboral Modalitat d ensenyament: d com el grau

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN PRIMAVERA 2017 (ABRIL, MAYO Y JUNIO)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN PRIMAVERA 2017 (ABRIL, MAYO Y JUNIO) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN PRIMAVERA 2017 (ABRIL, MAYO Y JUNIO) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller de manualidades de Martes 4 y 11, y jueves 6 de abril de 3 3 10 De

Más detalles