CANTS D'ENTRADA 3. FENT CAMÍ 1. POBLE DE DÉU 4. GERMANS, HEM ARRIBAT 2. GLÒRIA A DÉU 5. TU ETS EL NOSTRE DÉU

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CANTS D'ENTRADA 3. FENT CAMÍ 1. POBLE DE DÉU 4. GERMANS, HEM ARRIBAT 2. GLÒRIA A DÉU 5. TU ETS EL NOSTRE DÉU"

Transcripción

1 1. POBLE DE DÉU CANTS D'ENTRADA m POBLE DE DÉU. POBLE EN MARXA; m JUNTS FEM CAMÍ. m MIm m POBLE DE DÉU, ESGLÉSIA QUE AVANÇA; m() (-) EL GNE JA ÉS AQUÍ. m m 7 Camina al llarg del temps, travessa mars pregons, m m marcat sovint per tantes pors, però viu en el Crist lluminós. m És barca, és vela, és signe és combat. m Poble mogut per l'esperit, és poble que canta la vida. En lluita per la pau, som veu dels sense veu, que és fosc sovint nostre dolor, que és dolç el gest de germanor. Som força, som lluita. som llum, som amor. Poble mogut per l'esperit, som poble que estima la vida. Arrelats allò on som, oberts a tot el món, enfront del mal tan impotents; el Crist en creu ens fa valents. Som lluita. som renúncia, som pau. som amistat. Poble mogut per l'esperit, som poble que dóna la vida. 2. GLÒRIA A DÉU Lam Hem vingut aquí, Senyor Jesús, Rem seduïts pel teu Sant Esperit. Lam Confiem en la teva paraula que ens parla dintre el cor. Prop del teu amor volem restar, sabedors que sempre ets fidel. Deixarem que ens omplis d'alegria i t'obrirem el cor. MI Lam GLÒRIA, GLÒRIA, SEMP SERÀS NOST SENYOR. MI GLÒRIA, GLÒRIA, SEMP SERÀS NOST SENYOR. 3. FENT CAMÍ SIm # Fent camí per la vida em tocarà menjar la pols, SIm ficar-me al mig del fang com ho han fet molts, MIm SIm compartir el poc aliment que porto al meu sarró, # SIm tant si m'ompli la joia com si em buida la tristor. Vindran dies d'angoixa, vindran dies d'il lusió: com la terra és incerta, així sóc jo: dubtaré del compromís i a voltes diré no, o em mancarà quan calgui decisió. SIm SIm Però lluny a l'horitzó, ja lliure de l'engany, SIm veuré milers com jo que van vencent la por. SIm I alleugeriré el pas, duent amb mi el sarró, SIm # i avivaré amb el cant el pas dels meus companys. MI SIm EN-DA-VANT!!! 4. GERMANS, HEM ARRIBAT GERMANS, HEM ARRIBAT DELS QUAT PUNTS DE m 7 L HORITZÓ SOM AQUÍ SENYOR. GERMANS, HEM ARRIBAT DELS QUAT PUNTS DE 7 L'HORITZÓ AMB EL SENYOR. Pels camins del món hem seguit una crida, MIm hem portat al front tot el pes del sol, hem sofert sovint el dol que duu la vida, Mim m 7 hem ofert només amistat i consol. Ara som tots junts al voltant de la taula, no portem sinó la pols del camí, vós ens heu donat amb la vostra paraula, menjar el vostre Pa i l'amistat compartir. 5. TU ETS EL NOST DÉU (També esta a la cançó nº 103, si, estan repetides) Tu transformaràs les nostres vides. En la teua pau caminarem i aprendrem de tu com és el Pare i ell ens farà forts. Creixerem units en l'esperança. Fes de tots nosaltres homes nous que proclamen per tota la terra que sou nostre Senyor.

2 6. JUNTOS COMO HERMANOS 7 m 7 JUNTOS COMO HERMANOS, MIEMBROS DE UNA IGLESIA, 7 SIb 7 VAMOS CAMINAN AL ENCUENTRO DEL SEÑOR. 7 m SIb 7 m 7 Un largo caminar por el desierto bajo el sol, SIb 7 no podemos avanzar sin la ayuda del Señor. Unidos al rezar, unidos en una canción viviremos nuestra fe con la ayuda del Señor. La Iglesia en marcha esta, a un mundo nuevo vamos ya donde remar à el amor, donde reinar à la paz. 7. VIENEN CON ALEGRIA 7 VIENEN CON ALEGRIA SEÑOR, 7 CANTAN VIENEN CON ALEGRIA, SEÑOR, SIb LOS QUE CAMINAN POR VIDA, SEÑOR, Rem 7 SEMBRAN TU PAZ Y AMOR (2) 7 Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad 7 a un mundo que busca y que no alcanza caminos de amor y de amistad. Vienen trayendo entre sus manos esfuerzos de hermanos por la paz deseos de un mundo más humano que nacen del bien y la amistad. SALMS I ACMACIONS Beneeix el senyor anima meva. No t'oblidis mai dels seus favors. Beneïm el Senyor, proclamem el seu nom! Aleluya cantará, quien sembró la esperanza y la tierra sonreirá. Aleluya. m MIm Tu ets qui ens crida i en silenci venim. MIm MIm MIm-SI7-MIm Caminem mentre tenim llum abans que no arribi la tenebra. Camineu. MIm MIm SI7 Guardeu-me Déu meu en vós trobo refugi, Senyor vós em feu feliç. +7 El Senyor és l'esperança de la vida i de la mort i l'amor és la paraula que il lumina el nostre cor. La nostra esperança és el Senyor, confiem en sa paraula. Tota la vida vull lloar el Senyor. 8. LLOAT SIGUEU m 7 LLOAT SIGUEU. OH SENYOR NOST (4 BIS) m Per totes les criatures, i pel sol i per la lluna 7 pels estels i el vent suau, i pel foc i l'aigua fresca. Per la nostra mare terra, que ens sosté i ens alimenta per les flors, els fruits i l'herba, i pel mar i les muntanyes. Perquè et sentit de la vida és cantar-vos i lloar-vos i perquè la nostra vida sigui sempre cant i dansa. 9. BONDAT I L'AMOR DEL SENYOR MIm BONDAT I L'AMOR DEL SENYOR #m SIm MI 7 DUN PER SEMP, DUN PER SEMP. MIm BONDAT I L'AMOR DEL SENYOR #m SIm MI () ( ) DUN PER SEMP, DUN PER SEMP MIm 7 - Enaltim el nostre Déu: celebrem el seu amor. - Dóna pau las nostres cors; celebrem el seu amor. - S'ha fet servidor de tots; celebrem el seu amor.

3 10. AL LELUIA, PROP DE TU MIm 7 MIm AL LELUIA, AL LELUIA, AL LELUIA, AL LELUIA 7 m m 7 Prop de tu Jesús vull pregar, tot sentint que tu ets tan gran. 7 m m 7 Tu em fas senzill com un nen, a les teves mans sóc feliç. Cantaré l'amor que tu em tens, perquè estimes tant i ets aquí. M'ompliràs d'amor i de pau, em sento feliç vora teu. Mai no deixaré de cantar, que tu ets la llum i ets amor. Fes-rne veure clar el camí, sempre al teu costat vull seguir. 11. CANTA AL LELUIA SIm #m SIm #m Canta al leluia al Senyor (1a vegada bis) SIm #m SIm #m (#7) Canta al leluia al Senyor, SIm #m Canta al leluia, canta al leluia, SIm #m SIm #m SIm Canta al leluia al Senyor. 12. AL LELUIA (Taizé) (MI7 7) 7 AL LELUIA, AL LELU AL LELUIA.AL LELUIA, AL LELU - IA. 13. AL LELUIA, PLE DE VIDA m SIb 7 m 7 7 AL LELUIA, AL LELUIA, PLE DE VIDA CRIST ENS HA SALVAT. m SIb SIbm m m 7 7 ELL ENS PORTA L'ESPERANÇA, ALEGM-NOS TOTS AL LELUIA. SIb Crist és el nostre Anyell Pasqual, SIb l'anyell que ha estat immolat. 7 m Ell ha vençut el dol de la mort 7 7 i ha guanyat la llibertat. Els Apòstols han vist el Crist ressuscitat d'entre els morts. La fe en el testimoniatge d'ells ens porta la salvació. 14. LLOEM EL SENYOR, AL LELUIA 7 Lloem el senyor, al leluia! 7 Perquè ens ha estimat, al leluia! 7 LLOEM-LO TOTS JUNTS, SENTIM-NOS GERMANS, 7 AL LELUIA, AL LELUIA! 15. AL LELUIA, LLOEU EL SENYOR MIm m 7 Lloeu el Senyor, vosaltres tots els pobles, MIm m 7 glorifiqueu-lo totes les nacions! MIm m 7 És immens el seu amor per nosaltres, MIm m 7 la fidelitat de Senyor durarà sempre. MIm m 7 MIm m 7 Al leluia, al leluia, al leluia, al leluia! 16. GLÒRIA, GLÒRIA, AL LELUIA GLÒRIA, GLÒRIA, AL LELUIA! GLÒRIA, GLÒRIA, AL LELUIA! SI7 MIm 7 7 GLÒRIA, GLÒRIA, AL LELU - IA! EL SENYOR ENS HA SALVAT. Els pobles de la terra han contemplat la salvació que el Senyor va disposar per Israel el seu ungit. SI7 MIm Cantem, doncs, la seva glòria entonant un càntic nou, 7 7 i cridem: Al leluia. Crist és el salvador que per nosaltres va morir, i triomfant sobre la mort un nou carni ens va obtenir. Celebrem la seva festa i agraïts reconeguem que és ell qui ens ha salvat. 17. LES MANS OBERTES CANTS D'OFERTORI 7 m #7 SIm MI77 LES MANS OBERTES DAVANT VÓS, SENYOR; EL PA DE CADA DIA. 7 m #7 SIm 7 LES MANS OBERTES DAVANT VÓS, SENYOR; I EL VI DE L'ALEGRIA. m m SIb 7 m Deu-nos un cor obert a la Paraula, SIb m 7 7 som una terra on heu sembrat. m m SIb 7 m Deu-nos un cor obert a tots els homes SIb 7 per compartir el pa i l'amistat. Deu-nos un cor obert a la Paraula que el vostre regne arribarà. Deu-nos un cor obert a tots els homes deu-nos un cor per estimar. Perquè Ell és bondat, al leluia! i el món ha creat, al leluia! Perquè ens ha salvat, al leluia! en Crist l'estimat, al leluia! Visquem tots contents, al leluia! i a tots estimem, al leluia!

4 18. CAL QUE TOTS CAL QUE TOTS MENGEM DEL MATEIX PA CAL QUE TOTS BEVEM DEL MATEIX VI. 7 7 ENS CAL DIR BEN UNITS TOTS PGANT ELS UNS PELS ALTS OH! GERMANS CRIST ENS HA SALVAT. 7 Aquest pa que el Crist ens ha donat 7 ens guareix i allibera del pecat. Quan el pa mengem al teu entorn apropem el temps del teu retorn. Qui ha menjat amb el Senyor viurà qui ha begut de set no morirà. 19. EL SENYOR ET CONVIDA MIm m EL SENYOR ET CONVIDA A SEU A TAU AMB ELL. 7 EL SENYOR ET CONVIDA A SEU A TAU AMB ELL. m MIm DIGUES SI, DIGUES SI, EL SEU COS ÉS PER A TU m 7 I AQUEST VI GERMÀ QUE OMPLI EL TEU COR (bis). 7 Junt amb els teus germans ofereix-li el teu cor 7 és Ell qui et crida a deixar-ho tot, m MI7 m i posa damunt l'altar tot allò que més vols: 7 7 la vida, la joia i tot l'amor. MIm m FINAL: EL SENYOR ET CONVIDA A SEU A TAU AMB ELL. 20. HOMES HE VIST ANAR PEL MÓN SIm MI SIm # Homes he vist anar pel món, mirant només cel avall, SIm MI SIm # SIm dient que Déu és lluny d'un món, tot ple d'odis i enveges. Jo sé que Déu és molt a prop, sí vull seguir el seu camí, si vull trobar la vida, sí vull estimar la veritat. 21. SABER QUE VENDRÀS MIm Lam 7 En este mundo que Cristo nos da hacemos la ofrenda del pan. El pan de nuestro trabajo sin fin y el vino de nuestro cantar. Traiga ante ti nuestra justa inquietud amar la justicia y la paz. La sed de todos los hombres sin luz la pena y el triste llorar. El odio de los que mueren sin fe cansados de tanto luchar. En la patena de nuestra oblación acepta la vida, Señor. 22. SANT Sant, sant, sant és el Senyor Déu de l'univers el cel i la terra són plens de la vostra glòria - MI hosanna a dalt del cel. MI MI Beneït el qui ve en el nom del Senyor. SI7 (MI) hosanna a dalt del cel. (bis) 23. SANTO SIm SI7 MIm Santo, santo, santo, santo es el Señor, Dios del universo, # SIm llenos están el cielo y la tierra de tu gloria, hosanna. SIm SI7 MIm Bendito el que viene en nombre del Señor, MIm # # hosanna en el cielo, hosanna, ho - o - san - na. (bis) 24. SANTO (Beatles) MIm m Santo, santo, santo, santo, santo es el Señor, llenos están el cielo y tierra de tu amor. (bis) 7 Bendito el que viene en el nombre, 7 el que viene en el nombre del Señor, del Señor. 25. SANTO, LOS CIELOS TE PROCMAN MIm SI7 Santo, Santo, Santo los cielos te proclaman. MIm Santo, Santo, Santo es nuestro rey David. m Santo, Santo, Santo es Dios quien nos redime. MIm SI7 MIm Porque mi Dios es santo, la tierra llena de su gloria es. (Bis) Mim SI7 MIm CIELO Y TIERRA PASARÁN MÁS TUS PABRAS NO PASARÀN. (BIS) m MIm SI7 MIm NO, NO, NO, NO, NO, NO PASARÁN. (BIS) Bendito el que viene en nombre del Señor, dad gloria a Jesucristo el hijo de David. Hosanna en las alturas a Cristo Salvador. Bendito el que viene en el nombre del Señor. (Bis) 7 MIm m SABER QUE VENDRÀS, SABER QUE ESTARÀS 7 PARTIEN A LOS POBS TU PAN (bis)

5 PANOST 26. PANOST (Kairoi) Pare nostre que esteu en el cel MIm m sigui santificat el vostre nom m 7 vingui a nosaltres el vostre regne, MIm m faci s la vostra voluntat m aquí en la terra com es fa en el cel. m MIm El nostre pa de cada dia MIm m doneu-nos Senyor el dia d'avui m m i perdoneu les nostres culpes així com nosaltres perdonem m MIm no permeteu que nosaltres caiguem en temptació m ans deslliureu-nos de qualsevol mal (bis). A - MÉN. 27. PANOST VÓS QUE ESTEU 7 Pare nostre vós que esteu 7 m en la terra i en el cel, feu que el vostre Regne Sant vingui aviat a tot el món. 7 Faci's vostra voluntat 7 m en tot l'univers creat, que vostre esperit d'amor trobi en els cors la claredat.... MI Nostre pa de cada dia m doneu-nos el dia d'avui, oh Senyor, 7 7 I perdoneu nostres pecats tal com ho fem amb els germans. MI No permetis Pare Nostre m que caiguem en temptació, oh Senyor, 7 lliura ns sempre de tot mal i guia'ns Pare cap a la salvació. Do#m = C/2 Mim 28. PANOST EN EL CEL I EN TERRA MIm Pare nostre vós que esteu en el cel i en la terra, sigui santificat ara i sempre vostre nom. MIm Vingui a nosaltres vostre regne d'esperança, faci 's ta voluntat a la terra com al cel. MIm Nostre pa de cada dia doneu-nos el dia d'avui. Perdoneu les nostre culpes com nosaltres perdonem. MIm No permeteu que nosaltres caiguem en temptació, deslliureu-nos de tot mal. Pare nostre... AMÉN. 29. PAD QUE ESTÀS EN LOS CIELOS Padre, que estás en los cielos Lam MIm santificado sea tu nombre venga a nosotros tu Reino. Hágase tu voluntad Lam MIm así en la tierra como en el cielo: así en la tierra, como en el cielo Lam El pan danos hoy nuestro pan de cada día perdona nuestras deudas Lam así como nosotros perdonamos. Lam Mim Y no nos dejes caer en tentación, m Y no nos dejes caer en tentación, - - más líbranos del mal. Amén. CANTS DE PAU 30. UNINT LES MANS GERMANS MI UNINT LES MANS, GERMANS SI7 VEUU QUINS PRODIGIS POT FER L'AMOR. MI UNINT LES MANS, GERMANS SI7 MI VEUU EN PAU ABRAÇAR-SE EL MÓN. MI SI7 SI7 L'amor dóna força al caigut; ningú més potent que l'amor MI7 SI7 MI ( MI) si el cor defalleix de neguit, et dóna esperança l'amor (2). Qui troba l'amor ha troba t, la font de la vida sens fi, anem a l'altar del Senyor, beurem de l'amor el bon vi (2).

6 31. MANS A LES MANS 7 ( ) MANS, MANS A LES MANS. (4 vegades) 7 Deixem les tristeses, deixem els afanys; posem tot seguit les mans a les mans, 7 i així reviurem un amor d'infants que compartirem amb tots els germans. El dia s'atansa joves i més grans, tenim l'esperança posada a les mans, i sols ajuntant-les podrem construir un món que gemega i que vol florir. Si sempre en la vida volem ser germans, el dolor i les penes hem de compartir, Però que se ns acluquin aquest ulls humans, el cel i la terra tindrem a les mans. 32. PAU A TERRA m PAU A TERRA, PAU A LES ALTUS, 7 m QUE EL GOIG PER SEMP GNI () () A DINS EL NOST COR. (BIS) C/3 m Dóna pau, per sempre, dóna pau. Basteix-la dins, al fons del cor, m i amb el teu gest afirmaràs que estimes la pau. Que la pau que visquis sigui un do. És el millor signe d'amor que avui ens pots oferir a tots, un signe de pau. 33. UNINT LES MANS I ELS CORS (Let it be) m Unint les mans i els cors cantarem càntics nous càntics d'amor i joia, cants de pau i cants a Déu. Joves, grans i nens tots unit s en un sol clam un crit que arribi al cel, i retorni ple de pau. m PAU AL MÓN, PAU AL MÓN, AL MÓN ÉS NOST CM. PAU AL MÓN, PAU ALS CORS PAU PER TU I PAU A TOTS. 34. DESITJO PAU 7 - m -7 Ja n'hi ha prou de violència! Ja no puc suportar-ho més! MI m- 7-7 Ja n'hi ha prou de matances. Les morts no portaran la pau. Ja n'hi ha prou de les armes, negoci del qui en vendrà més. Ja n'hi ha prou de mentides. Escolta 'm, desitjo pau! - MI- m MIm PAU, PAU PER GENT QUE PATEIX EN EDAT, m I QUE VIU SENSE TENIR: - MI-m m PAU, PAU, PEL MÓN NOST QUE PLORA... DESITJO PAU. Ja n'hi ha prou de tortures. La llei del qui ha pogut més. Ja n'hi ha prou de cadenes que lliguen nostra llibertat. Ja n'hi ha prou de misèries. Els rics potser no em comprendran, veritat? Ja n'hi ha prou d'injustícies. Escolta'm, desitjo pau. 35. PAU ALS NOSTS CORS Pau als nostres cors, pau a dalt del cel, pau per sempre, pau a tots, pau als homes, i als germans, dóna'ns pau, fem la pau, Tu ets la pau. m La pau als cors, la pau en les llars repartim-la per tota la humanitat cada dia unim tots les nostres mans, dóna'ns pau, fem la pau, Tu ets la pau. 36. QUE VIDA SIGUI JOIA m Que la vida, sigui joia; que la joia, sigui pau, m i que brolli de l'amor, - i refresqui els nostres cors. m Tots els homes units canten, pau per sempre, pau per tots, m l'esperança i la fe, - s'alimenten d'aquesta font.

7 37. SIGUI PAU m m 7 m Sigui la pau amb nosaltres (3) que resplendeixi sempre, m sempre en tots la pau. Sea la paz con nosotros (3) que con nosotros siempre, siempre sea la paz. Que veña a paz a nosa terra (3) que a nosa terra, terra, terra veña a paz. Bakea beti gurekin (3) bakea beti, beti, beti gurekin. 38. HAZME INSTRUMENTO DE TU PAZ m Hazme instrumento de tu paz donde haya odio lleve yo tu amor donde haya injuria tu perdón Señor donde haya duda fe en ti. Hazme instrumento de tu paz que lleve tu esperanza por doquier donde haya oscuridad lleve tu luz donde haya pena tu gozo Señor. 7 MAESTRO AYÚDAME A NUNCA BUSCAR Rem 7 7 QUER SER CONA SINO CONAR 7 SER COMPNDI SINO COMPNDER 7 SER AMA SINO YO AMAR Hazme instrumento de tu paz a quien perdona tu le das perdón al que se da, también te entrega s tu, la muerte es quien nos hace renacer. 39. MIRA. SEÑOR (We are the world) Mira, Señor, sólo hay oscuridad, se olvidó la paz que predicaste, m MIm quiero amanecer y ver la luz del sol que su calor haga surgir fuerte el amor. Escúchanos, las voces se alzan en oración unidos por la paz tu pueblo canta. Lam MIm Que tu Espíritu Señor inunde nuestro ser y siempre en cada hombre un nuevo amanecer. (bis) 40. PAZ, SEÑOR Paz, Señor, en el cielo y la tierra, SIm #m paz, Señor, en la olas del mar. Paz, Señor, por las flores que mueren MIm sin saberlo la brisa pasar. Tú que has hecho las cosas tan bellas les has dado una vida fugaz, pon, Señor, tu mirada en nosotros y devuelve a los nombres la paz. Hoy, Señor, he vista en el cielo suspendidas en un rayo de luz, dos palomas que lanzaron el vuelo con sus alas en forma de cruz. Haz, Señor, que vuelvan a tierra las palornas que huyeron, Señor, y la llama que enciende la guerra se consuma en la paz y el amor. SIm #m MI PAZ, PAZ, PAZ Y AMOR. PAZ, PAZ, PAZ, SEÑOR, PAZ.

8 CANTS DE COMUNIÓ 41. JESUCRIST ENS HA ESTIMAT Jesucrist ens ha estimat com ningú mai no ha estimat SIm MI7 7 pels camins d'aquesta nit ens va guiant com un estel quan partim el pa sagrat ens fa do del seu amor; SIm MI7 és el pa de l'amistat, el pa de Déu. COS SAGRAT!, MENJA I SERÀS FORT SIm MI7 7 CALZE SANT! BEU MEVA SANG. QUE JO SÓC VIDA I JO SÓC L'AMOR SIm MI7 7 OH SENYOR; UNEIX ELS HOMES EN L'AMOR! Jesucrist ens ha estimat com ningú mai no ha estimat per la gent de Natzaret era el fuster i era l'amic. Amb les mans ha treballat com fas tu i com faig jo: sap el que és amb la suor guanyar-se el pa. Jesucrist ens ha estimat com ningú mai no ha estimat ara crida a tots els homes al festí de l'amistat. Si confesses que és Senyor et fa membre del seu Cos ni la mort no ens podrà prendre el seu amor. 42. VULL,SENYOR MEU MIm m Vull, Senyor meu, agrair el que fas en mi. MIm m Vull cantar fort pel gran goig que em fas sentir. SI7 m Gràcies per la vida, gràcies pel treball, SI7 m gràcies pel somriure, gràcies pels germans. MIm SI7 TU, JE - SÚS, EM NES PAU, m +7 PAU QUE VIU EL MEU COR. SI7 TU, JESÚS EM DIUS BEN FORT, m QUE ENS HEM D'ESTIMAR DE DEBÒ. 43. US NEM GRÀCIES 7 7 Us donem gràcies oh Déu Pare Nostre 7 per les coses que heu fet en el món. 7 Per la vida que tu ens has donat, 7 per l'amor que tu poses en mi. Quan el cel és gris en ma vida, jo et miro i tu véns a mi. No em deixes vagar dins les ombres, sense tu no seria feliç. Al leluia, oh Déu Pare nostre, Al leluia, oh Fill de Déu. (2) 44. GRÀCIES PEL TEU FILL Gràcies pel teu Fill, que salvà aquest món, 7 gràcies per la força que ens envia l'esperit. +7 Gràcies per la llum, llum de claredat, 7 que ens guiarà cap a la salvació. Gràcies pel teu cos i la teva sang, gràcies pel perdó de nostres culpes i pecats. Gràcies per la pau i per l'amistat, llavors d'on ha de créixer un món nou. Gràcies pels estels, per l'aigua i pel sol, per la senzillesa d'una flor del teu jardí. Gràcies per la fe i la llibertat, i gràcies pel somriure dels infants (2). Fes que el meu cor mai no deixi de cantar. Fes que tot jo visqui sempre al teu costat. Gràcies pel que em dónes, gràcies pel descans, gràcies pel conviure, gràcies pels infants.

9 45. BENAURATS SERAN m Tots aquells que estimen ser pobres m m entraran al Regne del cel. m m m 7 BENAURATS SERAN I HEUS D'UN CEL ETERN. m m 7 m BENAURATS SERAN PROP DE DÉU. Els qui amb cor sincer s'humiliïn fins la terra i tot serà d'ells. Els qui aquí gemeguen i ploren consolats seran certament. Tots aquells qui volen justícia saciar podran fam i set. Els qui el seu germà compadeixen. compadits seran ells també. Tots els nets de cor entre els homes cara a cara, al cel. veuran Déu. Els qui sembren pau mentre viuen, s'anomenaran fills de Déu. Els qui el món injust persegueixi. guanyaran el regne del cel. 46. DEL CRIST TOTS SOM GERMANS MI MI Del Crist tots som germans i Déu és nostre pare. SI7 Cantem plegats la fe, que ens fa estimar a tothom. MI MI AI pobre obrim la llar i el cor de bat a bat, SI7 MI si és que som de debò els deixebles del Crist. MI MI VENIU, MENGEM, EL PA QUE ENS AGERMANA; SI7 EL PA DE L'AMISTAT, EL PA DELS FILLS DE DÉU. MI MI EL PA QUE HEM TBALT AMB SUOR DEL NOST FRONT: SI7 MI ES EL PA DE L'AMOR, ES EL COS DEL SENYOR. Quan oferim el pa i el vi a la taula santa, penseu en tots aquells que al món pateixen fam. Cal que partim el pa amb el nostre germà, si és que som de debò els deixebles de Crist. En el darrer sopar Jesús donà el precepte: "A tots heu d'estimar, com jo us he estimat". Ja no fem distinció de pobres o de rics, si és que som de debò els deixebles de Crist. 47. JO SENTO QUE EM CRIDES 7 Jo sento que em crides, tu Senyor m'has seduït. m m Accepto amb amor aquest gran do. 7 MI Vols que sigui un home sembrador de veritat m 7 en el cor dels nens i els més senzills. Ser germà entre els homes, compromès en aquest món m m i amb un cor obert per a estimar. MI I portar esperança i portar l'amor als necessitats. m # - MI VULL AJUDAR A DESCOBRIR EL CRIST I TAMBÉ FER-LO ESTIMAR, m 7 - MI SER TESTIMONI VIU I FERM DE L'AMOR QUE M'HAS NAT. m 7 MI I TU, MA BONA, MAI NO ENS DEIXIS S: PORTA'NS A JESÚS. m 7 -MI TU SAPS, SENYOR. QUE EM COSTA MOLT i que sóc molt limitat, m 7 - MI PERÒ AQUÍ TENS LES MEVES MANS DISPOSADES A SERVIR. m 7 7 SE QUE MAI NO EM DEIXES, VAS AL MEU COSTAT; MI SEMP ET SEGUIRÉ. On es trobi un jove m'hi voldria fer present i amb gran senzillesa compartir. Fer de mi un signe dels valors de Jesucrist Que ofereix amor i llibertat. Maria m'inspira el model que vull seguir I silent m'ensenya a pregar. La seva presència és el primer pas en el meu camí. 48. ES TAN A PROP MEU m +7 ES TAN A PROP MEU, ES TAN A PROP MEU +7 m - QUE FINS I TOT EL PUC TOCAR, JESÚS ES AQUÍ. +7 No busqueu a Déu en les estrelles, MIm - m ni el busqueu en els plecs de la mà. m m Molt a prop el tens, un xic amagat, m +7 Ell t'espera en el teu germà. El mateix Jesús que ara se'ns dóna, t'espera entre la multitud, en el marginat, en l'home aturat, en pobles sencers que hem oblidat. Ell és qui t'espera cada dia, al carrer, a casa, en el treball, en el qui pateix, en aquell malalt, en el jove que tens al davant.

10 49. JESÚS, LLUM EN NIT 7 Jesús, llum en la nit. Foc de l'esperit amor del Pare. Perdona'n s per tots els nostres oblits 7 i pels moments que no t'estimem. +7 Germans aquí està el pa, mengem del seu cos, veguem tots junts la seva sang. Unim-nos en una sola cançó 7 +7 que ens apropi a Déu formant comunió. MIm DEIXEM PROMESES I CORDS BUSQUEM LLUM LLUM QUE ESTIMAR ALS ALTS I CARGUEM NOSTRA CU, MIM 7 CU DEL TBALL DE FE I DE PAU, (-7-7) I NO DE PARAULES. Jesús, per tu i per mi està carregant les nostre culpes i errors donem-li la mà que el pugui ajudar la mà de l'amor de tots els germans. Jesús, no ens deixarà oferim-li el cor, un cor obert al demà. El seu amor amb joia "hem de portar i la seva llum sempre ens guiarà. 50. NO FIXEU ELS ULLS No fixeu els ulls en ningú més que Ell No fixeu els ulls en ningú més que Ell No fixeu els ull en ningú més MIm m No fixeu els ull en ningú més (7) No fixeu els ulls en ningú més que Ell No fixeu els ulls en ningú més que Ell. No espereu, amics, ningú més que Ell... No adoreu, amics, ningú més que Ell... Només Ell és el camí, la veritat (2) No fixeu els ulls PESCAR DE HOMBS 7 Tú has venido a la orilla, no has buscado ni sabios ni a ricos, 7 +7 tan sólo quieres que yo te siga. SEÑOR, ME HAS MIRA A LOS OJOS, 7 +7 SONRIEN HAS DICHO MI NOMB, EN ANA HE DEJA MI BARCA, 7 JUNTO A TI BUSCA, OTRO MAR. Tú sabes bien lo que tengo, en mi barca no hay oro ni espadas, tan sólo redes y mi trabajo. Tú necesitas mis manos, mi cansancio que a otros descanse, amor que lleva seguir amando. Tú pescador de otros lagos, ansia eterna de almas que esperan, amigo bueno que así me llamas. CANTS DE MA DE DÉU 52. AVE MARIA (Kairoi) m m Quantes coses a la vida que semblen omplir-ho tot i no són més que mentides que s'amaguen dins del cor. m m Tu has omplert la meva vida estimant-me de debò, MI +7 jo voldria Mare bona ser com tu. En silenci escoltaves la paraula de Jesús i la feies pa de vida amb l'amor teu tan profund. Com llavor que cau a terra i germina sense por. Amb el cor ple d'alegria et vull cantar. m - 7 AVE MARIA, AVE MARIA. m - - AVE MARIA, AVE MARIA. Des del temps de la infantesa has estat al meu costat, prop de Déu jo em sentia de la teua mà agafat. Pel camí de l'esperança amb la fe jo m'he trobat i a la nit sempre has estat la meua llum. No em deixis mare meua, resta sempre així com cal, perquè pugui cada dia compartir amb els germans tot el que has fet en nosaltres: un somrís d'eternitat, la pregària més senzilla et vull cantar.

11 53. BONA MA m m +7 Bona Mare et vull cantar i pregar Déu, al teu costat. m m 7 Bona Mare tu has estat pobra i humil, i ho dones tot. En els teus braços vull deixar tot el que sóc viure confiant rom ho fa un nen, m sentir-te a prop, sentir-te a prop. m 7 BO - NA MA -. NOSTRA BONA MA. m Fam BO - NA MA -. NOSTRA BONA MA - A -. Bona Mare et vull canta r perquè has estat oberta a Déu. Bona Mare tu has viscut la llarga nit camí de fe. Mira els teus fills que en aquest món som pelegrins. Mira l'angoixa i el dolor perquè el teu cor acull a tots. 54. MAGNIFICAT (Kairoi) Mim m La meva ànima canta el Senyor SI7 el meu esperit celebra Déu Salvador. SI7 Mim - SI7 - Mim perquè ha mirat la petitesa de la seva serventa. Mim EL SEU NOM ES SANT I L'AMOR QUE TE S ESTÉN SI7 Mim (SI7 - Mim) DE GENERACIÓ, EN GENERACIÓ. (BIS) Les obres del seu braç són potents i grans, Dispersa els homes de cor altiu, derroca els poderosos i exalça els humils, omple de bens els pobres. Al seu servent ha protegit el Senyor, com ho havia promès als nostres pares fa temps, i s'ha recordat del seu amor a Abraham per sempre. 55. SANTA MARIA PATRONA DEL MONTSIÀ Sota el vostre mantell avui ens em parem. Oh Verge i Mare de Déu! +7 Mostreu-nos vostre amor, doneu-nos vostre ajut. () () i aparteu-nos sempre dels perills. (bis) +7 ELS AMPOSTINS TOTS JUNTS CANTEM SANTA MARIA PATRONA DEL MONTSIÀ. +7 I ALS NOSTS CORS SEMP HI PORTEM UNA PGÀRIA D'AMOR I DEVOCIÓ. (bis) Salve. Reina del cel, Mare del Redemptor, Oh Verge i Mare de Déu! Doneu als ampostins i a tots els que aquí som la gràcia de l'eterna salvació, (bis) 56. VIROI ROSA D'ABRIL. MONA DE SERRA, Mim m DE MONTSERRAT ESTEL. IL LUMINEU CATANA TERRA, GUIEU-NOS CAP AL CEL, GUIEU-NOS CAP AL CEL. m m Amb serra d'or els angelets serraren, eixos turons per fer-vos m un palau. Reina dels cels que els serafins baixaren, deu-nos m abric dins vostre mantell blau. Alba naixent d estrelles coronada, ciutat de Déu que somnià David, als vostres peus la lluna s'és posada. El sol sos raigs us dóna per vestit. Dels catalans sempre sereu princesa, dels espanyols, estrella d'orient; sigueu pels bons, pilar de fortalesa; Pels pecadors, el port de salvament. 57. DES DEL MON US MIM MA NOSTRA 7 Des del món us mirem, Mare nostra, 7 la pregaria dels fills escolteu; +7 és la fe que demana pels homes 7 7 el perdó de Jesús mort en creu. El pecat ens ha dut lluny del Pare, l'esperança del món s'ha enfosquit. Que Jesús, l'home Déu i Fill vostre, resplendeixi per tots en la nit. Quan l'amor era estranya al terra ens donareu a tos un germà: d'aquest foc deu-nos Mare, una espurna que ens abrandi d'amor cristià. 58. NOIA DEL POBLE m Mim Noia del poble, Maria, d'un poble de vinya i blat, m 7 si tens morena la cara és del sol que t'ha colrat. m 7 m m MI7 m 7 Déu per vora teu passa - va, vora del camí et va trobar. m Mim m m 7 NOIA DEL POBLE, MARI - A, MA DE L'AMOR MÉS CR. Era el temps de primavera, era un temps per a estimar; et va dur vora de l'aigua, als quatre rius et banyà, et va cobrir amb lli i amb seda, d'or i plata et va abillar. Maria de l'esperança, que vetlles gresol en mà: la llavor duies colgada que l'esperit va covar. Déu te Quart, noia del poble. que tan blanc llesques el pa..

12 59. MARIA, MA DEL LOR MIm Mare, sóc aquí, amb tu m per pregar-te per tots els meus germans, per aquells que no et poden pregar, m perquè mai han sentit el teu nom, Mare, sóc aquí, amb tu, i et demano pels més necessitats; pel nen aquell que plora despullat, per l'avi que avui ha dormit al ras. MIm m MARIA, MA DE L'AMOR, TU ENS ACULLS A TOTS AL PEU DE CU. Mim MARIA. MA DEL LOR, SOM FILLS TEUS: ( - - ) MAI NO ENS DEIXIS S. (BIS) Mare, vull pregar per tots, amb la fe dels senzills i dels malalts; amb aquells que són lents a pensar però que viuen la festa en el cor, Mare, vull pregar per tots, amb l'alcohòlic, el pres i el delinqüent; aquell que sense culpa és marginat i aquell que per just és assassinat. 61. SANTA MARIA DEL CAMINO C/5 7 Mientras recorres la vi - da tú nunca solo estás, Rem Lam Rem 7 7 contigo por el cami - i - no Santa María va. VEN CON NOSOTROS AL CAMINAR. SANTA MARIA, VEN. MIm Lam Rem 7 VEN CON NOSOTROS AL CAMINAR. SANTA MARIA, VEN. Aunque te digan algunos que nada puede cambiar, lucha por un mundo nuevo, lucha por la verdad. Si por el mundo los hombres sin conocerse van, no niegues nunca tu mano al que contigo está. Aunque parezcan tus pasos inútil caminar tú vas haciendo camino, otros lo seguirán. 60. COM TU, MA m El Senyor s'ha enamorat del teu cor pobre 7 7 i t'ha fet plena de gràcia amb el seu do. m MI7 m L'Esperit ha obrat en tu grans meravelles 7 i ha volgut que fossis Mare de l'amor. El teu sí incondicional a la Paraula, l'has viscut pelegrinant fins a la creu. Benaurada seràs sempre, Bona Mare. Has cregut i has confiat només en Déu. +7 m TEVA FE, MARIA, ENS ESPERONA 7 7 A SER FIDELS AL PA I DIR-LI SI. 7 m EL TEU AMOR SILENT ENS ACOMPANYA, m 7 MAI NO ENS DEIXEU LLUNY DE VOSTRA MÀ. EL TEU CAMI VISCUT AMB ESPERANÇA EN EL LOR I GLORIA DEL TEU FILL ENS MOU A TOTS A VIU DISPONIBLES 7 LLIURANT A DÉU EL QUE ELL ENS HA NAT. Com tu, Mare, volem viure amb confiança la resposta a la crida del Senyor. Li oferim tot el que som amb alegria, que Ell ens faci instruments del seu amor. L'Esperit ens donarà la fortalesa si li obrim de bat a bat el nostre cor. Que es compleixi en tots nosaltres la Paraula. Som servents, som testimonis en el món. 61. SANTA MARIA DEL CAMINO 62. MAD (JUNTO A TI MARIA) 7 m MIm Junta a ti María como un niño quiero estar. 7 7 Tómame en tus brazos, guíame en mi caminar. 7 Lam MIm Quiero que me eduques, que me enseñes a rezar. 7 Hazme transparente, lléname de paz. 7 Lam MIm Rem 7 MA - D, MA - D, MA - D, MA - D 7 Lam MIm 7 MA - D, MA - D, MA - D, MA - D

13 63. SALVE GINA Salve Regina, Mater misericórdiae: vita, dulcédo, et spes nóstra sálve. Ad te clamámus, éxules, fílii Hévae. Ad te suspirármus, geméntes et fléntes in hac lacrimárum válle. Eia ergo, Advocáta nóstra, illos túos misericórdes óculos ad nos convérte. Et Jésum, benedíctum frúctum véntris túi, nóbis post hoc exílium osténde. O clémens, O pía, O dúlcis Vírgo María. 64. AVE MARIA DE LOURDES Del cielo ha bajado la Madre de Dios, Cantemos el AVE a su concepción. AVE, AVE, AVE MARIA. (2) De luz rodeada y eterno esplendor, la Reina del cie lo así apareció. Un traje vestía de blanca color que al talle ajustaba azul ceñidor. Y alia el mundo entero corre en procesión, y cantan el Ave a su concepción, Xiquets i xiquetes, casats i fadrins, anem tots a Lourdes com a pelegrins. QUASMA -PASQUA 65. PIETAT. OH DEU 7 Pietat, oh Déu, vós que sou bo: vós que estimeu perquè sou l'amor. 7 Renteu-me bé del meu gran pecat, 7 purifiqueu el meu mancament. Prou reconec el meu pecat, i el mal que he fet, sempre el tinc present; és contra vós, contra qui he pecat, i en vós he ofès tots els meu s germans. 66. HI ES TU Hi eres tu quan el duien a la Creu. +7 Hi eres tu quan el duien a la Creu. OH-OH-OH, SOVINT QUAN PENSO AIXÒ TMOLO, TMOLO Hi eres tu quan el duien a la Creu. Hi eres tu quan a l'arbre el van clavar. (Bis) Hi eres tu quan la llança el va ferir. (Bis) Hi eres tu quan el varen davallar. (Bis) 67. EL CAMI QUE FEU JESÚS Fam 7 El camí que feu Jesús, Ell tot sol el va seguir, oh, +7 Fam Ell tot sol, per tots nosaltres; - - Ell tot sol el va seguir. El camí que jo he de fer, ningú no el pot fer per mi, oh! L'he de fer jo, amb tots vosaltres : ningú no el pot fer per mi. Caminant al costat vostre, portaré la meva creu, oh! Com feu Jesús, en el Calvari; portaré la meva creu. El camí que ens cal recórrer, tots plegats ['hem de seguir, oh! Amb els qui han anat al davant nostre; tots plegats l'hem de seguir. 68. VICTÒRIA, TU GNARÀS +7 VICTÒRIA! TU GNARÀS! OH, CU! TU ENS SALVARÀS! Tu brilles sobre els homes, que cerquen la veritat. Oh, creu, font d on rebrolla l'amor i la llibertat. Tu portes l'alegria al pobre i al malalt. Tu els la llum que ens guia vers Crist, cabdill immortal. A l'ombra dels teus braços el món la pau buscarà. Com Crist, amb claus per llaços, per tu el cel guanyarà. Creeu en mi un cor ben pur, feu-me sentir vostre Esperit Sant: no m'amagueu vostre esguard serè: torneu -me el goig de la salvació.

14 69. CRIST HA SSUSCITAT Germans, avui és un dia gran! m Jesús ha ressuscitat! Déu Pare l'ha glorificat Rem 7 i és senyor de l'univers, esperança per qui creu. Germans, avui és un dia gran! Jesús viu al nostre cor! La vida ha vençut la mort, proclamem tots amb que ell és viu que som lliures PERQUÉ... 7 CRIST HA SSUSCITAT! CRIST VIU ENT NOSALTS! m 7 () CRIST HA SSUSCITA - AT! AL LELUIA, AL LELUIA! (bis) Germans, avui és un dia gran! Jesús dóna a tots la pau. Camina al nostre costat. Ell canvia les nostres cors, i ens fa uns homes nous. Germans, avui és un dia gran! Jesús mai no ens deixarà, ens dóna el seu esperit; ell serà per a tots esperança i fortalesa PERQUE.., 70. JESÚS ÉS SENYOR Jesús és, Jesús és senyor - or. 7 m Jesús és, Jesús és senyor - or. Jesús és, Jesús és senyor. Al leluia, al leluia. (3) Gloria a déu. gloria. gloria a Déu, (3) 71. SOM TESTIMONIS Mim Jesús és viu, és Senyor, per sempre ha vençut a la mort, SI7 Mim la joia brolla dels cors. Hem d'anunciar-ho arreu. Ja no hi fa estada la por, segurs perquè Crist és present. Que el somni del Regne Nou avui és fa realitat. SI7 Mim SOM TESTIMONIS DE SURCCIÓ; ELS ULLS, VEU, SI7 ELS GESTOS HAN DE DIR: JESÚS ÉS VIU! SI7 MIm SOM TESTIMONIS DE SURCCIÓ; QUE L'ESPERIT ENS MOGUI +7 A SER HOMES LLIUS I HOMES FERMS. Entorn la taula, Senyor; ens dónes el cos i la sang i ens convides a ser més solidaris humans. La nostra vida vol ser un signe del Crist encarnat, el seu camí seguirem essent més pobres germans. 72. L'ESPERIT DE DÉU PENTECOSTA MI L'ESPERIT DE DÉU OMPLE L'UNIVERS MI L'ESPERIT D'AMOR QUE ENS SI7 MI GUARDA A TOTS EN UNITAT. L'ESPERIT DE DÉU OMPLE L'UNIVERS MI SI7 MI L'ESPERIT D'AMOR QUE ENS NA FORÇA D'ESTIMAR. MI Oh Senyor, oh Senyor! SI7 Amb l'impuls del teu amor volem bastir MI - - MI un món nou, on regni la pau, l'amor i el bé. Oh Déu meu, oh Déu meu! l'esperit que hi ha en nosaltres ens fa dir a una veu: «tot el que tenim és un do teu».

15 73. L'ESPERIT DEL SENYOR m m L'ESPERIT DEL SENYOR VINDRÀ A VOSALTS - MI NO TINGUEU POR D'OBRIR DE BAT A BAT m Rem MI EL VOST COR AL SEU AMOR. m m L'ESPERIT DEL SENYOR VINDRÀ A VOSALTS - MI NO TINGUEU POR D'OBRIR DE BAT A BAT m MI m EL VOST COR AL SEU AMOR. m m Ell transformarà les vostres vides us donarà un cor per estimar; 7 Rem MI serà foc que purifica, força en l'actuar. Ell transformarà les vos tres penes us sabreu fills seus ben estimats ; vos tres cors obriu joiosos a la llibertat. Ell enfortirà tota feblesa us dirà com heu de pregar posarà en els vostres llavis paraules de bondat. Ell canviarà tota tristesa pel gran goig de la fraternitat, vostres cors obriu joiosos a la llibertat. 74. ESPIRITU SANTO VEN 7 / ESPIRITU SANTO VEN, VEN (3 vegades) 7 +7 EN EL NOMB DE JESÚS. 7 7 Acompáñame, condúceme, toma mi vida 7 santifícame, transfórmame: Espíritu Santo ven. Resucítame, conviérteme, todos los días, glorifícame, renuévame: Espíritu Santo ven. Fortaléceme, consuélame, en mis pesares, resplandéceme, libérame: Espíritu Santo ven. Ilumíname, inspírame, cuando decaiga, aniquílame, consúmeme: Espíritu Santo ven. 75. NO RMIU ADVENT MIm m Rem +7 Vull que el meu Nadal, no se m'escapi de les mans, Mim m - Viatjar pel meu carrer, canviar els meus ulls cansats de jutjar, He buscat felicitat allunyant-me sempre del teu costat, Rem +7 he oblidat els meus germans esperant omplir-me d'or les meves mans. NO RMIU QUE VINDRÀ UN NEN, - () QUE VINDRÀ JESÚS, QUE VINDRÀ DÉU. (Bis) Sempre he trobat en Tu consol de veritat, potser no he estat atent en escoltar qui en mi vol confiar. He volgut ser perdonat i a qui m'ha fet mal l'he deixat plorant; insensible, sense amor, davant l'odi, la injustícia i el dolor. Vull sentir-te a Tu, Senyor Jesús, al meu costat, regalar somriures oberts als homes marcats per manca d amor. Abraçar el nen marginat, animar l alcohòlic i el malalt, despullar-me del que tinc, fent-me pobre entre els més pobres, seguint-te a Tu. 76. VENIU, OH EMMANUEL Veniu, veniu, oh Emmanuel Sou l'esperança d'israel Que en trist exili ací tothora Redempció de vós implora, Exulta! Exulta! Israel, a tu vindrà l'emmanuel. Veniu, esclat del nostre hivern Oh Saviesa de l'etern! De vostra llum el món fretura Per retrobar-vos dalt l'altura. Exulta! Exulta! Israel, a tu vindrà l'emmanuel. Veniu, oh Déu i etern Senyor, Que al Sina i, en l'antigor, Llei per al poble promulgàreu I en majestat us hi mostràreu. Exulta! Exulta! Israel, a tu vindrà l'emmanuel.

16 77. QUAN DESVETLM ELS CORS QUAN DESVETLM ELS CORS SIm #m A VEU DEL DÉU VIVENT 7 JUNTS TROBAM FONT DE LLIBERTAT. QUAN AIXECAM LES MANS SIm #m PER CANTAR AL DÉU VIVENT Mim 7 7 JUNTS TROBAM LLUM D'UN NOU DEMÀ Mim #m SIm Mim #m Ell sabrà trencar les ar - mes. Ell sabrà canviar els cors, Mim #m SIm Mim 7 Ell eixugarà les llà - grimes. Ell farà fugir les pors. No més nit sobre la terra, ell vindrà com un gran foc, No més odi ni més guerra, ell farà el món tot nou. Ell serà Déu amb nosaltres, tot el mal ja haurà passa,. De les cendres i les brases en farà nova ciutat. 78. TOTA TERRA Tota la terra espera el Salvador i el solc obert la paraula del Senyor. m Mim Món de lluita i de penes que vol llibertat reclama justícia i cerca veritat. Diu el profeta al poble d'israel de mare verge vindrà l'emmanuel. Serà Déu amb nosaltres i el nostre germà amb Ell l'esperança al món retornarà. Si el pas es borra camins hem d'esbrossar valls i muntanyes ens cal alliberar. Si el Senyor ve a nosaltres anem-lo a trobar Les portes i finestres obrim de bat a bat. A l'establia Jesús bé el recordem, però és entre els homes allà on el trobarem. I vivim esperant-lo perquè ha de tornar, quan vingui a buscar-nos la vida cantarà. NADAL 79. PA5TOT5 DE MUNTANYA Pastorets de la muntanya que viviu amb gran recel, amb gran recel, MI7 desperteu, veniu de pressa que ja és nat el Rei del cel. (Bis) CAP AL MIGDIA CANTA I FI TOCA PASQUAL. PICA EL TIMBAL RAMPATAPM, RAMPATAPM. QUE SÓN FESTES D'ALEGRIA MI7 PASQUES SANTES DE NADAL. (Bis) Què és aquest soroll que sento a aquesta hora en el corral, en el corral. Espereu que si jo baixo sabreu qui és en Pasqual. (Bis) Ai Pasqual, no t'hi enfades que jo sóc l'àngel del cel, l'àngel del cel. Que aquí vinc a anunciar-vos que ja es nat el Rei del cel. (Bis) 80. SANTA NIT MI7 +7 Santa nit, plàcida nit, els pastors l han sentit l'al leluia que els àngels cantant. MI en el món han estat escampant: el Messies és nat (2). Santa nit, plàcida nit, ja està tot adormit, vetlla sols a la cambra bressant, dolça mare que al Nin va cantant: dorm en pau i repòs (2). Santa nit, plàcida nit, el Jesús, tant petit, és el Déu, Ser Suprem, poderós, en humil petitesa reclòs: per l'home redimir (2). 81. BNC DIA DE NADAL Rem Blanc dia de Nadal, festa, la neu caient sense remor. +7 m És el gran paisatge, diví missatge Rem 7 - de pau i de tendre amor. Blanc dia de Nadal, joia, nostra infantesa reviurem. I guarnint un arbre ben alt... festegem el dia de Nadal.

17 82. LES TZE VAN TOCANT Les dotze van tocant, ja és nat el Déu Infant - Fill de Maria; ja és nat el Déu Infant. - - Fill de Maria, Fill de Maria. El cel és estrellat, el món és tot glaçat, neva i venteja; el món és tot glaçat, neva i venteja, neva i venteja. La Verge i el Fillet estan mig morts de fred, Josep tremola; estan mig morts de fred, Josep tremola, Josep tremola. Josep a poc a poc encén allà un gran foc, i els àngels canten; encén allà un gran foc, i els àngels canten, i els àngels canten. 83. FIDELS ATANSEUNOS 7 Fidels atanseu-vos triomfants i alegres. 7 veniu-hi, veniu-hi cap a Betlem. 7 7 On podrem veure nat el Rei dels àngels. +7 VENIU I AM-LO, VENIU I AM-LO VENIU I AM JESÚS SALVAR. Deixant les ramades els pastors anaren humils al pessebre cridats pel cel. Ara nosaltres a bon pas anem-hi. Del pare celeste l'esplendor eterna, velada en la blanca carn admirarem Déu infant tendre i amb bolquers que el faixen. Pels homes fet pobre sobre el fenc reposa. Besem-lo i dem-li l'amor del cor. Si Ell així ens ama, qui no l'amaria? 84. NIT DE PAU, NIT D'AMOR Nit de pau, nit d'amor, nit d'alegria. Ha nascut Jesús de la Verge Maria. Nit de pau, nit d'amor, els pastors van al portal, on Jesús petit, comença a redimir. Sembla un angelet, petit i blanquet, és el Fill de Déu, que ha vingut al món. 85. A VINT-I-CINC DE DESEMB m MI m MI m Al 25 de desembre, fum, fum, fum (2) 7 7 Ha nascut un minyonet ros i blanquet, 7 Rem MI ros i blanquet, fill de la Verge Maria, Rem MI m MI m és nat en una establia, fum, fum, fum. Allà dalt de la muntanya, fum, fum, fum (2) si n'hi ha dos pastorets abrigadets, abrigadets, amb la pell i la samarra, mengen ous i botifarra, fum, fum, fum. Qui en dirà més gran mentida, fum, fum, fum (2) ja respon el majoral, amb gran cabal, amb gran cabal, jo en faré deu mil camades, amb un salt totes plegades, fum, fum, fum. 86. DEU HA NASCUT Déu ha nascut en un a establia, Déu ha nascut davall un port al i amb un estel al món ho anuncia la venturosa nit de Nadal (bis) 87. EL CAMINO QUE LLEVA A BELEN El camino que lleva a Belen, baja hasta el valle que la nieve cubrió, 7 los pastorcillos quieren ver a su Rey, le traen regalos en su humilde zurrón. 7 ROPOPOMPOM, ROPOPOMPOM. 7 7 Ha nacido en el portal de Belén, el Niño Dios. Ya quisiera poner a tus pies, algún presente que te agrade Señor, mas Tú ya sabes que so pobre también, y no poseo mas que un viejo tambor. ROPOPOMPOM. ROPOPOMPOM. En tu honor frente al portal tocaré, con mi tambor. El camino que lleva a Belén, ya voy marcand o con mi viejo tambor, nada mejor hay que te pueda ofrecer, su ronco acento es un canto de amor. ROPOPOMPOM, ROPOPOMPOM. Cuando Dios me vio tocando ante él, me sonrió.

18 88. EL NIÑO DIOS HA NACI EN BELEN 7 El niño Dios ha nacido en Belen, aleluya, aleluya. 7 Quiere nacer En nasatros tambi én, aleluya aleluya. ALELUYA, ALELUYA, ALELUYA, ALELUYA, 7 ALELUYA,ALELUYA, ALELUYA. Sólo los pob res y humildes le ven, ale luya, aleluya. Sólo el amor nos conduce hasta ÉI, aleluya aleluya. Hay en los cielos mensajes de paz, aleluya, aleluya. Para los hombres de fe y voluntad, aleluya aleluya. 89. BENVOLGUT PA CANTS GENERALS Benvolgut Pare, tornem cecs i cansats. Fes-nos el do de la teva amistat. MI7 Que visquem sempre la joia del perdó. Rem +7 Que ocupem sempre un lloc al teu costat. A les mans teves posem nostre pecat. Estem segurs del teu amor fidel. Dóna'ns la força que ens cal per caminar cercant humils la teua voluntat. m PA, JA HO VEUS HEM PECAT. - PA, TORNEM A TU. MI MIRA'NS ENS SENTIM FILLS TEUS. ( ) PA, TORNEM A TU. (Bis) Ja veus que fàcil ens és tornar a oblidar que ets nostre Pare i ens tractes com a fills. Que no hem de témer, que tu ens vols tal com som, només demanes nostra sinceritat. Ens cal aprendre a sentir-nos a prop teu a reconèixer que el teu amor és gran; sentir-nos lliures en viure com a fills. 90. TÚQUE SIEMP NOS PERNAS m Tú que siempre nos perdonas, porque nos quieres mucho, Rem m m Tú que siempre nos perdonas, Señor ten piedad. Tú que siempre nos escuchas, porque nos quieres mucho, Tú que siempre nos escuchas, Cristo ten piedad. Tú que siempre nos ayudas, porque nos quieres mucho, Tú qu e siempre nos ayudas, Señor ten piedad. 91. ARLS Cal que deixi la meva casa i prengui el bastó, - MIm cal que amb una esperança trenqui la tristor. SIm - Mim SIm - Faré una cabana de pedra i de fang +7 on la terra em doni el meu guany. Mim SIm Mim SIm Clavaré les meves arrels, creixent de cara al cel, - SI7 MIm SIm - MIm donaré fruit abundós, i l hivern com despullarà, SIm - +7 de neu em cobrirà, neu que es fondrà poc a poc. Després de la pluja intensa vindrà el repòs, deixaré la terra adobada pel meu esforç. I els fills que em segueixin potser marxaran, però vagin on vagin constants. Clavaran les seves arrels creixent de cara al cel, donaran fruit abundós. Cal que deixi la meva casa i prengui el bastó cal que amb una esperança trenqui la tristor. 92. ABARÉ C/ 2 ABARÉ, ABARÉ (4). ABARÉ A MI SEÑOR. Todos unidos alegres cantamos, Gloria y alabanzas al Señor. Gloria al Padre, gloria al Hijo, 7 Gloria al Espíritu de amor. Somos tus hijos Dios Padre eterna, tú nos has creada por amor. Te damas gracias, te bendecimos y todos cantamos en tu honor.

19 93. TU PABRA ME DA VIDA TU PABRA ME DA VIDA. CONFIO EN TI SEÑOR. TU PABRA ES ETERNA. EN EL ESPERARÉ Dichoso el que con vida intachable, camina en la ley del Señor. Dichoso el que guardando los preceptes. lo busca con todo corazón. 94. YO NO SOY NADA m m Yo no soy nada y del polvo nací, m Rem 7 Per a Tú me amas y moriste por mi. m m Ante la cruz sólo puedo exclamar: Mim 7 Rem 7 Tuyo soy, tuyo soy, 7 Rem 7 TOMA MI MANO TE PI, TOMA MIS BIOS, TE AMO, m Rem 7 TOMA MI VIDA, OH, PAD TUYO SOY, TUYO SOY, 7 Rem 7 TUYO SOY, TUYO SOY, Cuando de rodillas yo te miro Jesús, veo tu grandeza y mi pequeñez. Qué puedo darte yo? Senyor mi ser. Tuyo soy, tuyo soy. 95. AGERMANATS 7 7 Agermanats anirem caminant, sota un cel ben blau, 7 7 joiosos himnes ressonaran, d'amor i de pau. 96. ESTIMA SI VOLS SER FELIÇ 7 7 ESTIMA SI VOLS SER FELIÇ. ESTIMA I TOT CANVIARÀ. 7 ESTIMA I AIXÍ DESCOBRIRÀS L'ALEGRIA D'ESTIMAR. 97. CALDRÀ DIR QUE SÍ m Caldrà dir que si, cada dia m - m a cada moment, cada passa. Caldrà dir que si tot i amb dubtes MI m a cada moment, cada passa. CADA DIA CALDRA DIR QUE SI ( MI) CADA PASSA CALDRA DIR QUE SI, DIR QUE SI. (Bis) Caldrà caminar, fent la ruta, fent un nou camí pels qui venen. Caldrà començar un nou somni, fent un nou carni pels qui venen. Caldrà dur només uns quants somnis. un mirar senzill, tres violes. Caldrà dur només uns quants somnis, posar la confiança en la Mare. 98. DIOS ESTA AQUI 7 m 7 DIOS ESTÀ AQUÍ. TAN CIERTO COM EL AI QUE SPIRO, Mim m TAN CIERTO COMO MAÑANA SE LEVAN - TA. TAN CIERTO COMO QUE ESTE CANTO LO PUEDES OIR. Lo puedes oír, moviéndose entre las butacas. Lo puedes oir cantando con nosotros aquí. Lo puedes llevar, cuando por esa puerta salgas. Lo puedes guardar muy dentro de tu coraz ón, Lo puedes notar junto a ti en cualquier momento. Le puedes hablar de esa vida que le quieres dar. No temas ya mas. El es Díos y nos perdona a todos. Jesús esta aquí, si tu quieres le puedes seguir. De matinada, quan em desperto, perquè vull ser un noi eixerit, obro l'aixeta, la cara em rento, miro l'espill i alegre em dic: ESTIMA... Després esmorzo d'esgarrapada i amb la cartera sota el braç, quatre estossecs, veu afinada canto pe r tot el meu veïnat: ESTIMA... L'hora del pati, quan tot es gresca, molt fàcilment ens discutim, però lots sabem la cançó aquesta i aixi cantem com bons amics: ESTIMA...

20 99. YO TENGO UN GOZO EN EL ALMA MI Yo tengo un gozo en el alma, grande, gozo en el alma, grande, SI7 gozo en el alma y en mi ser, aleluya gloria a Dios. MI Es como un río de agua viva, viva, río de agua viva, viva, SI7 MI rio de agua viva en mi ser, ama a tu hermano SI7 MI y alaba a tu Señor, ama a tu hermano y alaba a tu Señor FE NO ÉS ESPERAR Fe no és esperar, fe no és somiar. 7 Fe és penosa lluita de l avui i pel demà. Fe és un colp de falç. Fe és donar la mà. SIb 7 La fe no és viure d un record passat. No esperem el blat sense haver sembrat, no esperem que l arbre doni fruits sense podar. L hem de treballar, l hem d anar a regar encara que l ossada ens faci mal. SIb No somiem passat que el vent s ha emportat 7 una flor d avui es marceix just a l endemà. 7 Cal que neixin flors a cada instant. (3) Enterrem la nit, enterrem la por, apartem els núvols que ens amaguen la claror. Hem de veure clar, el camí és llarg i ja no tenim temps d equivocan s. Cal anar endavant sense perdre el pas, cal regar la terra amb la suor del dur treball. Cal que neixin flors a cada instant. (3) 101. PANGE LINGUA Mim - m Mim - Pange Lingua Gloriosi, Corporis mysterium. m - - Sanguinisque pretiosi, quem in mundi petium, Mim - m Mim - fructus ventris generosi. Rex effudit gentium. m m Nobis datus, nobis datus, ex intacta Virgine, Mim - m Mim et in mundo conversatus, sparso verbi semine, () () (Rem) ( - Rem - ) sui moras incolatus, miro clausit ordine. (Bis) In supremae nocte coenae recumbens cum fractibus observata lege plene, cibis in legalibus, cibum turbae duodenae, se dat suis manibus. Genitori, genitoque, laus et jubilatio, salus, honor, virtus quoque, sit et benedictio. Pange lingua gloriosis, Corporis mysterium. (bis) 102. CANTEMOS AL AMOR DE LOS AMOS Cantemos al Amor de los amores, cantemos al Señor. Dios esta aqul, venid, adoradores, adoremos a Cristo Redentor. Gloria a Cristo Jesús: cielos y tierras, bendecid al Señor; honor y gloria a nustro Rey de la gloria. amor por síempre a nuestro DIOS del Amor. (2) 103. TU ETS EL NOST DÉU m m TU ETS EL NOST DÉU, SALVAR, m VOLEM SEGUIR ELS TEUS CAMINS: 7 m SOM AQUÍ, SENYOR! C/ 5 m m Com Abraham i Samuel, Isaïes i Moisés Rem m com tants d'altres jo et vull dir. Oh, Senyor. Pare dels Sants no ens demanes coses grans sinó que et sapiguem dir.

21 104. VINE AMB MI, AMIC MEU MIm Si cerques quelcom a la vida que et faci viure content. Mim aixeca els ulls de la terra i veuràs un ce l seré ; MI7 és lliure sense eslògans com el vol que fa l'ocell. VINE AMB MI, AMIC MEU, M JUNTS EL CAMÍ. VINE AMB MI, AMIC MEU, EL MÓN SERÀ NOST, SI. Farem un gran foc amb l'espurna que cremi la llenyen cantar. El vent portarà la noticia amb paraules d'amistat. La llum traurà les ombres que no ens deixen mai pensar. Ens sobren tan tes paraules que amaguen la veritat; és l'hora de l'esperança que ens ajudi a veure-hi clar. És temps de dir sense por que el que val és estimar 105. A TU PETIT INNT Mim MIm A tu petit Infant, senzill i net de cor SI7 que tens els ulls oberts a l'aventura d'aquest món. MIm MIm Entenc el que Tu vols, demanes sols amor, SI7 i viure en llibertat i créixer en pau sense opressions. SÓC EL TEU AMIC I TESTIMO AMB TOT EL COR, m Mim - - SI7 CONSTRUIM VIDA LLIUS SENSE POR. PN LES MEVES MANS, EL MEU TEMPS I EL MEU TBALL, m Mim - - SI7 VULL SER CADA DIA PER A TU UN GERMÀ UN NUEVO INO Un nuevo reino está amaneciendo, un nuevo reino está surgiendo, un nuevo reino está naciendo. Entre las ruinas de un viejo imperio. Es un reino de paz, es un reino de amor. Es un reino de justicia y libertad. Donde reina la hermanad, donde reina la igualdad, donde reina el Rey de reyes de verdad PAD NUESTRO EN TI CEMOS Mim En el mar he oido hoy, Señor, tu voz que me liamó y me pidió que me entregara a mis hermanos. MIm Esa voz me transformó, mi vida entera ya cambió y sólo pienso, ahora, Señor en repetirte: PAD NUESTRO, EN TI CEMOS; MIm PAD NUESTRO, TE OFCEMOS m PAD NUESTRO, NUESTRAS MANOS DE HERMANOS. Cuando vaya a otro lugar conmigo te quiero llevar, a mi familia, a mis amigos y seguirte, porque Tú eres el amor, porque tu nombre es la verdad, porque jamás me cansaré de repetirte: Cuando miro alrededor, Señor, me cuesta comprender, me siento solo y, al hablar, me quema un grito. Se confunde con dolor, Señor, da ganas de saber que estàs de nuevo junto a mí: Te necesito... Ets tu. petit infant. que plores o que rius, motiu del que jo sóc i del que visc servint a Déu. Jo sempre seré amb tu, farem un sol camí, l'escola i el carrer ens ajudarà a compartir. Jo em sento molt feliç perquè ets el germà gran, un home transparent i d'ample cor per estimar. En tu veig la bondat del nostre Pare Déu, et dónes als més pobres i als infants necessitats.

Tavernes de la Valldigna

Tavernes de la Valldigna Tavernes de la Valldigna 1 índex Entrada 4 1. SA ES UNA FIESTA 4 2.VINE A FESTA 4 3.A EDIFICAR IGLESIA 5 4.VAMOS A PPARAR EL CANO DEL SEÑOR 5 5.EL SENYOR ET CONVIDA 6 6.VEN, VEN SEÑOR (Advent) 6 Perdó

Más detalles

Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo que espera y que no alcanza caminos de amor y de amistad.

Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo que espera y que no alcanza caminos de amor y de amistad. . VIENEN CON ALEGRIA, SEÑOR, CANTANDO VIENEN CON ALEGRIA, SEÑOR, LOS QUE CAMINAN POR LA VIDA, SEÑOR, SEMBRANDO TU PAZ Y AMOR. (2) Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo

Más detalles

24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012. Campamento Talayuelas 2012

24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012. Campamento Talayuelas 2012 24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012 Libro de Cantos Campamento Talayuelas 2012 2 Libro de Cantos 23 Talayuelas, 2012 Te quiero escuchar, cantar y rezar y darte mi amor... de amigo Te quiero seguir, te

Más detalles

Aclamaciones en la Eucaristía

Aclamaciones en la Eucaristía Acaciones en la Eucaristía 63-ACMACIONES 64-ACMACIONES ÍNDICE DE ACMACIONES ACMACIONES EN LOS RITOS INICIALES..... 67 1. SENYOR, TINGUEU PIETAT.......................... 67 2. SEÑOR, TEN PIEDAD (Misa Canaria)...................

Más detalles

Cantos De festa en festa Campamento 2013

Cantos De festa en festa Campamento 2013 Cantos De festa en festa Campamento 2013 10 ENTRADA 101.- HEM VINGUT ACÍ Hem vingut ací, Senyor Jesús, seduïts pel teu Sant Esperit, confiem en la teua paraula que ens parla dins del cor. Prop del teu

Más detalles

Canciones para la Eucaristía 21 de mayo de 2016

Canciones para la Eucaristía 21 de mayo de 2016 Canciones para la Eucaristía 21 de mayo de 2016 Canción de Salve rociera traslado de la Virgen Dios te salve, María, del Rocío señora, luna, sol, norte y guía, y pastora celestial. Dios te salve María,

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014

CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014 CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014 CANTOS DE ENTRADA ASÍ ES, ESPÍRITU SANTO INTRO: (FA) SIb 7 SIb 7 FA FA ME ATREVO A HACER ALGO QUE ANTES NO SABIA SIb Solm 7 FA 7 ME SALE MUY BIEN, QUE BUENO! ASI ES,

Más detalles

Ara, repassa serenament la teva vida, per tal de veure de quines coses t has de convertir:

Ara, repassa serenament la teva vida, per tal de veure de quines coses t has de convertir: SAGRAMENT DE LA PENITÈNCIA O RECONCILIACIÓ En el sagrament de la penitència, els fidels obtenen de la misericòrdia divina el perdó de l ofensa que li han fet, i alhora es reconcilien amb l Església que,

Más detalles

TEN PIEDAD (2) ALELUYA (3)

TEN PIEDAD (2) ALELUYA (3) la re //Ten piedad de mí, o Señor ten piedad, Mi7 la Ten piedad de mí // X 2 TEN PIEDAD (2) Fa //Ten piedad, Jesucristo ten piedad, Fa Mi7 la Ten piedad, Jesucristo ten piedad // X 2 la re //Ten piedad

Más detalles

A los pies del maestro

A los pies del maestro A los pies del maestro Día del Animador 2012 XTO Alternativa Cancionero Entrada: Cuánto gozo me dio, el oír: Vamos ya hacia la casa de Dios A tus puertas Jerusalén, Vamos ya, hacia la casa de Dios. (bis)

Más detalles

Ofrenda a la Virgen. 30 de mayo 2014

Ofrenda a la Virgen. 30 de mayo 2014 Ofrenda a la Virgen 30 de mayo 2014 ESQUEMA: Hacia las 9:10h, se van colocando todos los niños. Comienzan los de 6º y acaban los de Infantil. Se colocan en filas de 12, a ambos lados, dejando un pasillo

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

DE OTRA MANERA. Misa Joven

DE OTRA MANERA. Misa Joven DE OTRA MANERA Misa Joven 1 1. VEN A FIESTA La celebración debe comenzar de una manera festiva invitando a todos a la participación. En la Eucaristía celebramos la presencia de Dios en todos los acontecimientos

Más detalles

1 PADRE, ME PONGO EN TUS MANOS

1 PADRE, ME PONGO EN TUS MANOS 1 PADRE, ME PONGO EN TUS MANOS Adoración la re MI la Padre, Padre, Padre, me pongo en tus manos. re MI la Haz de mí lo que quieras; sea lo que sea, te doy las gracias. FA FA - Lo acepto todo, con tal que

Más detalles

Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar

Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar Primer Domingo de Adviento: El amor familiar Para comenzar: En el nombre

Más detalles

Tu pueblo lo ofrece en su altar, conviértelos oh Dios Son fruto de tu amor En tu cuerpo y sangre Señor. 1. TUYO SOY

Tu pueblo lo ofrece en su altar, conviértelos oh Dios Son fruto de tu amor En tu cuerpo y sangre Señor. 1. TUYO SOY 1. TUYO SOY Yo no soy nada y del polvo nací Pero tu me amas y moriste por mi Ante la cruz sólo puedo exclamar Tuyo soy, tuyo soy Tu pueblo lo ofrece en su altar, conviértelos oh Dios Son fruto de tu amor

Más detalles

FUE MI DIOS. BIENVENIDOS (1) Autor: Manuel Bonilla. TODOS DEBEN DE SABER (2) Autor: Charles C. Converse, Tradicional LA BIBLIA (3)

FUE MI DIOS. BIENVENIDOS (1) Autor: Manuel Bonilla. TODOS DEBEN DE SABER (2) Autor: Charles C. Converse, Tradicional LA BIBLIA (3) FUE MI DIOS BIENVENIDOS (1) Aleluya, aleluya, aleluya, alelu A un canto del amor (se repite) ESTE ES EL DIA y Daniel Barker Este es el día que Dios creo Como mañana o ayer no es Este es un día muy especial

Más detalles

LA MUSICA TRADICIONAL

LA MUSICA TRADICIONAL LA MUSICA TRADICIONAL Metas: Aprender a tocar los instrumentos tradicionales. Formar conjuntos tradicionales. Hacer un himnario de s canciones tradicionales. Componer nuevas canciones tradicionales. ACORDES

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD YO SOY LA VID, VOSOTROS LOS SARMIENTOS DICE EL SEÑOR: EL QUE PERMANECE EN MI Y YO EN ÉL, ÉSE DA FRUTO ABUNDANTE

PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD YO SOY LA VID, VOSOTROS LOS SARMIENTOS DICE EL SEÑOR: EL QUE PERMANECE EN MI Y YO EN ÉL, ÉSE DA FRUTO ABUNDANTE PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD YO SOY LA VID, VOSOTROS LOS SARMIENTOS DICE EL SEÑOR: EL QUE PERMANECE EN MI Y YO EN ÉL, ÉSE DA FRUTO ABUNDANTE CANTO DE ENTRADA JUNTOS CANTANDO LA ALEGRIA Juntos cantando

Más detalles

Interferències lingüístiques

Interferències lingüístiques Interferències lingüístiques L ús habitual de dues o més llengües pot provocar fàcilment interferències lingüístiques, és a dir, la substitució de la paraula adequada (per exemple, malaltia) per l equivalent

Más detalles

Alégrate hermano Llénate de gozo. 1. ILUMINAME SEÑOR

Alégrate hermano Llénate de gozo. 1. ILUMINAME SEÑOR 1. ILUMINAME SEÑOR Ilumíname Señor con tu Espíritu Transfórmame Señor, con tu Espíritu Ilumíname Señor con tu Espíritu Ilumíname y transfórmame Señor Y déjame sentir el fuego de tu amor Aquí en mi corazón,

Más detalles

VOLVERÉ, VOLVERÉ, A LA CASA DEL PADRE VOLVERÉ LE DIRÉ, LE DIRÉ: CONTRA EL CIELO Y CONTRA TI YO PEQUÉ.

VOLVERÉ, VOLVERÉ, A LA CASA DEL PADRE VOLVERÉ LE DIRÉ, LE DIRÉ: CONTRA EL CIELO Y CONTRA TI YO PEQUÉ. VOLVERÉ, VOLVERÉ, A LA CASA DEL PADRE VOLVERÉ LE DIRÉ, LE DIRÉ: CONTRA EL CIELO Y CONTRA TI YO PEQUÉ. De mi casa me fui un da destrozando la familia, yo pequé! Hoy me encuentro triste y roto; yo no quiero

Más detalles

Cantemos hoy, hermanos la Gloria de Cristo; sólo Él es Santo Y está vivo contigo.

Cantemos hoy, hermanos la Gloria de Cristo; sólo Él es Santo Y está vivo contigo. Animación Preforo PESCADOR Voy navegando sin timón, en mar abierto, me abandona la razón; apenas y sobrevivo como un niño perdido, busco algo que no hay en mi interior. Más de repente llegas tú, en tu

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

Cançons per celebrar la fe i per fer pregària.

Cançons per celebrar la fe i per fer pregària. Cançons per celebrar fe i per fer pregària. 1 Maria, Salesians, Antífones Cançons a Maria. 2 Colònies i Espi Don Bosco FM001.A s tres de tarde MI SI7 do# De nuevo aquí nos tienes, oh Señor Jesús, LA fa#

Más detalles

Como el ciervo. Entrada. Caminaré. Estamos aquí Señor. Como el ciervo al agua va vamos hacia ti Señor, pues de ti tenemos sed, fuente del eterno amor.

Como el ciervo. Entrada. Caminaré. Estamos aquí Señor. Como el ciervo al agua va vamos hacia ti Señor, pues de ti tenemos sed, fuente del eterno amor. Entrada Caminaré Caminaré en presencia del Señor (2) Amo al Señor, porque escucha mi voz suplicante, porque inclina su oido hacia mi el día que le invoco. Caminaré... Me envolvían redes de muerte, caí

Más detalles

VEN (SI MAYOR) Letra y música: G. Torres. SOL DE JUSTICIA (DO MAYOR) Letra y Música: G. Torres. En su presencia unción y poder conseguirás

VEN (SI MAYOR) Letra y música: G. Torres. SOL DE JUSTICIA (DO MAYOR) Letra y Música: G. Torres. En su presencia unción y poder conseguirás VEN ( MAYOR) Letra y música: G. Torres Jesús me dió el poder Me habló y me dijo que m #m # Al enemigo lo tengo bajo mis pies Me dió su dulce unción Me prepara y me da de su amor Y hoy le digo yo quiero

Más detalles

PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD. Bendito seas, Padre, Señor de cielo y tierra, porque has revelado los secretos del reino a la gente sencilla.

PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD. Bendito seas, Padre, Señor de cielo y tierra, porque has revelado los secretos del reino a la gente sencilla. PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD Bendito seas, Padre, Señor de cielo y tierra, porque has revelado los secretos del reino a la gente sencilla. CANTO DE ENTRADA A EDIFICAR LA IGLESIA A edificar la Iglesia,

Más detalles

1. Hola, Dios Autor: Brotes de Olivo. 2. Ven a la fiesta Autor: Coro Paseo. Disco: De otra manera. Dios viviendo siempre está.

1. Hola, Dios Autor: Brotes de Olivo. 2. Ven a la fiesta Autor: Coro Paseo. Disco: De otra manera. Dios viviendo siempre está. 1. Hola, Dios Autor: Brotes de Olivo 2. Ven a la fiesta Autor: Coro Paseo. Disco: De otra manera 7sus4 Hola, Dios Do9 estoy aquí. Do9 /Si m 7sus4 Gracias te doy por darme la vida. 7sus4 Do9 Hazla nueva

Más detalles

1 KYRIE (SEÑOR TEN PIEDAD)

1 KYRIE (SEÑOR TEN PIEDAD) 1 KYRIE (SEÑOR TEN PIEDAD) Kyrie 1 lam DO Señor ten piedad de noso - tros (Bis) SOL lam DO Cristo ten piedad de noso - tros (Bis) lam DO Señor ten piedad de noso - tros (Bis) Kyrie 2 RE sim SOL LA RE Perdón

Más detalles

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos.

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. CÀNNABIS MÒDUL II ACTIVITAT 1 Fitxa 1.1 15 anys La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. La Agencia de Salud Pública de Cataluña

Más detalles

Iglesia Evangélica Asambleas de Dios de A Coruña. Este cancionero es propiedad de :

Iglesia Evangélica Asambleas de Dios de A Coruña. Este cancionero es propiedad de : Este cancionero es propiedad de : 2 RECOMENDACIONES BÁSICAS A SEGUIR DURANTE LAS REUNIONES Este cancionero contiene coros de alabanza y adoración de La Iglesia Evangélica de las Asambleas de Dios de España

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Al comienzo de la Eucaristía

Al comienzo de la Eucaristía 1 TEXTO ORACIONES Al comienzo de la Eucaristía Saludo En el nombre del Padre, y del Hijo, y del Espíritu Santo.. Y con tu espíritu. Acto penitencial Hermanos y hermanas: Para celebrar dignamente estos

Más detalles

Año nuevo Una canción para la celebración: Villancicos conocidos. En el taller de Nazaret (Gabarain).

Año nuevo Una canción para la celebración: Villancicos conocidos. En el taller de Nazaret (Gabarain). Año nuevo 2017 (Destaca en la celebración el ambiente y los motivos de navidad. El saludo de año nuevo. Se celebra la solemnidad de Santa María, Madre de Dios, y La Jornada Mundial por la Paz. Las lecturas

Más detalles

TOCARÉ PARA TI (Kairoi)

TOCARÉ PARA TI (Kairoi) TOCARÉ PARA TI (Kairoi) /Dios mío, yo te cantaré un canto nuevo, sólo tocaré para Ti./ porque Tú has inspirado mi canto, tocaré para Ti. Tu haz abierto mis voces calladas cantaré para Ti. /yo siento que

Más detalles

Dichosos los que crean sin haber visto.

Dichosos los que crean sin haber visto. PARROQUIA NUESTRA SEÑORA DE LA SALUD Porque me has visto, Tomás, has creído dice el Señor Dichosos los que crean sin haber visto. CANTO DE ENTRADA DEMOS GRACIAS AL SEÑOR Demos gracias al Señor, demos gracias,

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

LETRAS Y ACORDES. Derechos Reservados Jésed, Ministerio de Música, S.C.

LETRAS Y ACORDES. Derechos Reservados Jésed, Ministerio de Música, S.C. ÁLBUM: ABBA PADRE LETRAS Y ACORDES Derechos servados, S.C. ABBA PADRE Abba Padre 3 Padre bueno y Amoroso 4 Tu Voluntad 5 Bendita Pequeñez 6 En Silencio 7 Quién me diera de esa Agua? 8 Mi Madre del Cielo

Más detalles

El Espíritu y la Esposa Dicen:Ven

El Espíritu y la Esposa Dicen:Ven El Espíritu y la Esposa Dicen:Ven El Espíritu y la Esposa dicen: Ven. Ven, Jesús, y por los siglos reina aquí. Esperamos tu venida, santifica nuestras vidas. Mientras tanto te decimos: Cristo, ven. Copyright

Más detalles

(VIGILIA JUVENIL DE ADORACIÓN NOCTURNA)

(VIGILIA JUVENIL DE ADORACIÓN NOCTURNA) - EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO. (VIGILIA JUVENIL DE ADORACIÓN NOCTURNA) - CANTO: Marcha de la Iglesia. - ORACIÓN INICIAL - LECTURA BÍBLICA: (Act 2,14. 22-32) Dios resucitó a este Jesús, y todos nosotros somos

Más detalles

Llenamos tu gloria. Me rescataste del error Me alumbraste con tu luz Me redimiste por amor Vivo en tu gloria mi Jesús

Llenamos tu gloria. Me rescataste del error Me alumbraste con tu luz Me redimiste por amor Vivo en tu gloria mi Jesús Llenamos tu gloria Me rescataste del error Me alumbraste con tu luz Me redimiste por amor Vivo en tu gloria mi Jesús Llenamos tu gloria Con nuestra sincera adoración De gratitud Siempre viviremos Rindiendo

Más detalles

CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE

CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE En aquest tutorial aprendrem: a) Primer, com fer que un pendrive sigui autoarrancable b) Després, com guardar la imatge d'un portàtil

Más detalles

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!!

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! LA EMPRESA Creada en 1993 Objetivo: proporcionar al mayor numero de jóvenes j de la unión europea la oportunidad de tener una experiencia laboral internacional para

Más detalles

SI ESTAMOS AQUÍ (CANTO DE ENTRADA) PERDÓN GLORIA. y fortalecernos en el nuevo vivir.

SI ESTAMOS AQUÍ (CANTO DE ENTRADA) PERDÓN GLORIA. y fortalecernos en el nuevo vivir. SI ESTAMOS AQUÍ (CANTO DE ENTRADA) Fa m7 m/ Si estamos aquí Fa Es porque Dios lo ha querido m m/ El ha visto la herida Fa en el corazón. m Hemos venido a escuchar Fa tu palabra de vida, m m/ Lo que quieres

Más detalles

La misericordia acampa en nuestra tierra 1

La misericordia acampa en nuestra tierra 1 La misericordia acampa en nuestra tierra 1 Ritos de entrada Monición de entrada Hoy nos hemos reunido para celebrar nuestra particular apertura del jubileo de la misericordia, y lo hacemos dando gracias

Más detalles

El Pan y el vino del Señor. "Solo tú eres Dios"

El Pan y el vino del Señor. Solo tú eres Dios "Solo tú eres Dios" _ Te voy a adorar con mi corazón. Te voy a cantar con todo mi amor; Ahora que soy niño, he aprendido q solo tú eres Dios. Que tú eres El buen pastor. Que tú eres príncipe de paz. Que

Más detalles

MISA JOVEN II diferente

MISA JOVEN II diferente MISA JOVEN II diferente Bienvenidos FA FA Bienvenidos a la fiesta de Jesús, FA SOL4 Bienvenidos a la fiesta del amor. lam mim Bienvenidos, bienvenidos FO SOL Que nos ha llamado Dios. SOL FA Bienvenidos

Más detalles

Colegio Mª Auxiliadora- Béjar Buenos días 16 al 20 de Diciembre Curso NAVIDAD

Colegio Mª Auxiliadora- Béjar Buenos días 16 al 20 de Diciembre Curso NAVIDAD NAVIDAD INTRODUCCIÓN En este tiempo de adviento queremos hacer un camino hacia Jesús. Para ello vamos a construir con él la navidad día a día. Nos ayudaremos de la imagen de una pared de ladrillos que

Más detalles

1. VEN Y SÍGEME 2. DIOS PROVEE. Dios, Dios provee a los pobre Dios provee. Y os daré un corazón nuevo. Infundiré nuevo espíritu a mi pueblo.

1. VEN Y SÍGEME 2. DIOS PROVEE. Dios, Dios provee a los pobre Dios provee. Y os daré un corazón nuevo. Infundiré nuevo espíritu a mi pueblo. 1. VEN Y SÍGEME Tú llamas a los que quieres a estar contigo y los preparas y envías a predicar, a predicar a predicar. Tú nos dices a todos: tu vida me has de dar. Vende todo lo que tienes y dáselo a los

Más detalles

LA VIDA DE! TUTANKAMON

LA VIDA DE! TUTANKAMON LA VIDA DE! TUTANKAMON Jo, TUTANKAMON Vaig néixer l any 1345 ac, a Egipte, en l època de l Imperi Nou. IMPERI ANTIC IMPERI MITJÀ IMPERI NOU ÈPOCA TARDANA Tutankamon (1345 1325 ac) La meva infància va estar

Más detalles

Gracias Señor por la sonrisa, gracias Señor por el calor, gracias Señor por cada uno que aún confía en el amor (2) 1. GRACIAS TE DAMOS SEÑOR

Gracias Señor por la sonrisa, gracias Señor por el calor, gracias Señor por cada uno que aún confía en el amor (2) 1. GRACIAS TE DAMOS SEÑOR 1. GRACIAS TE DAMOS SEÑOR Te cantamos Oh Señor, nuestra alegre canción, y cantando damos gracias, gracias te damos Señor, gracias te damos Señor. Por cada día que empieza, por la mañana y la luz, por las

Más detalles

El MEDI FISIC I EL PAISATGE NATURAL

El MEDI FISIC I EL PAISATGE NATURAL CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL TEMA 10 (deu) El MEDI FISIC I EL PAISATGE NATURAL Nom i cognoms. 3r curs EL PAISATGE DE MUNTANYA I LA PLANA Les formes de relleu són : LA MUNTANYA : És una

Más detalles

C A N C I O N E S. 1) El trece de Mayo la Virgen María bajo de los cielos a Cova de Iría. Ave, ave, ave María

C A N C I O N E S. 1) El trece de Mayo la Virgen María bajo de los cielos a Cova de Iría. Ave, ave, ave María EL TRECE DE MAYO C A N C I O N E S 1) El trece de Mayo la Virgen María bajo de los cielos a Cova de Iría. 2) A tres Pastorcitos la Madre de Dios descubre el secreto de su Corazón. 3) Haced penitencia,

Más detalles

ÁLBUM: PAZ Y BIEN LETRAS Y ACORDES

ÁLBUM: PAZ Y BIEN LETRAS Y ACORDES ÁLBUM: PAZ Y BIEN LETRAS Y ACORDES Derechos servados, S.C. Prohibida la reproducción, publicación o comercialización total o parcial de esta obra, por cualquier medio impreso o virtual, método o canal

Más detalles

ORACIÓN DE LA TARDE. Viernes

ORACIÓN DE LA TARDE. Viernes ORACIÓN DE LA TARDE. Viernes Lámpara es tu palabra (Cf. Sal. 118) Ve a mis hermanos y diles. Encuentros que alientan la fe Yo guardaré tus justos mandamientos. Señor, dame vida, según tu promesa. Mi vida,

Más detalles

PERDÓN HAZ NUESTRIS OJOS VER (CANTO DE ENTRADA) GLORIA Re Sim Gloria a Dios en el cielo, Cejillo 2º espacio. Cejillo 3 er esp.

PERDÓN HAZ NUESTRIS OJOS VER (CANTO DE ENTRADA) GLORIA Re Sim Gloria a Dios en el cielo, Cejillo 2º espacio. Cejillo 3 er esp. HAZ NUESTRIS OJOS VER (CANTO DE ENTRADA) Cejillo 3 er esp. Intro:, la,,, Con la esperanza puesta en ti, Señor Con la esperanza que nace en la cruz Por el camino que trazaste tú Hemos venido a celebrar

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

ORACIONES PARA ENCENDER LAS VELAS DE LA CORONA DE ADVIENTO

ORACIONES PARA ENCENDER LAS VELAS DE LA CORONA DE ADVIENTO 1 PRIMER DOMINGO DE ADVIENTO LLAMADA A LA VIGILANCIA Se entona algún canto. Saludo. Guía: En el nombre del Padre y del Hijo y del Espíritu Santo. Acto de Contrición. LITURGIA DE LA PALABRA. Lectura del

Más detalles

Mi fortaleza. Letra y música: Armando Moreno. Sé que en ti puedo vivir confiado, Am C a tu lado seguro estaré.

Mi fortaleza. Letra y música: Armando Moreno. Sé que en ti puedo vivir confiado, Am C a tu lado seguro estaré. Mi fortaleza Estribillo Puente Sé que en ti puedo vivir confiado, Am a tu lado seguro estaré. No habrá temor que pueda mis labios sellar, Am por siempre tu nombre alabaré. Am Bm7 No callaré, te seguiré

Más detalles

PASTORAL DE MÚSICA MUCHO FRUTO (2007)

PASTORAL DE MÚSICA MUCHO FRUTO (2007) PASTORAL DE MÚSICA MUCHO FRUTO (2007) 1. MUCHO FRUTO MI RE ALABEMOS A CRISTO MI RE BENDIGAMOS AL HIJO MI RE DEMOS GLORIA CANTANDO MI RE MI RE MI RE A JESÚS, NUESTRO SEÑOR MI RE MI RE Mucho fruto das Señor

Más detalles

Goethe, Fausto. PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. Metallenguatges. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981).

Goethe, Fausto. PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. Metallenguatges. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981). Goethe, Fausto. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981). PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. DIRECTOR... Sólo con masa ganas a la masa, pues así cada cual saca lo suyo. Quien

Más detalles

MARÍA, MADRE NUESTRA María Madre Nuestra Flor de juventud. Soy como un camino al anochecer, Que busca en el silencio Los pasos de tu ayer.

MARÍA, MADRE NUESTRA María Madre Nuestra Flor de juventud. Soy como un camino al anochecer, Que busca en el silencio Los pasos de tu ayer. MONICIÓN DE ENTRADA María en el instante del anuncio del Ángel recibió al Verbo de Dios en su alma y en su cuerpo. Dio la vida al mundo y la Iglesia la venera como madre amantísima. Ella es la humilde

Más detalles

L alè del sol. Quant fa d aquella nit en què l amor ens atrapà. les miques de sorra encara segueixen submergint-se al meu mar

L alè del sol. Quant fa d aquella nit en què l amor ens atrapà. les miques de sorra encara segueixen submergint-se al meu mar Seguir sintiendo Malos consejeros, la duda y el miedo, unidos al alma los llevo. Miedo a no sentir que siento, aún más miedo si te miento, que lo que pienso y siento es por ti. Miedo a querer sentir? A

Más detalles

Missatge institucional del president de la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Missatge institucional del president de la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya Missatge institucional del president de la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya Benvolgudes i benvolguts compatriotes, Celebrem la Diada Nacional d enguany immersos en un clima de dificultats

Más detalles

HONOR Y GLORIA 1 HONOR Y GLORIA Mi 2 HONOR Y GLORIA (CON ESTROFA) Solm 3 HONOR Y GLORIA (TÚ ERES EL CRISTO) Mi 4 HONOR Y GLORIA (POLIN) Re

HONOR Y GLORIA 1 HONOR Y GLORIA Mi 2 HONOR Y GLORIA (CON ESTROFA) Solm 3 HONOR Y GLORIA (TÚ ERES EL CRISTO) Mi 4 HONOR Y GLORIA (POLIN) Re ALELUYA 1 ALELUYA (BUSCA PRIMERO) 2 ALELUYA () Sim 3 ALELUYA (DO) Do 4 ALELUYA (EL ESPÍRITU DEL SEÑOR) 5 ALELUYA (GLORIA AL SEÑOR) Do 6 ALELUYA (JESÚS RESUCITO) 7 ALELUYA (RANCHERO) 8 ALELUYA (RE-FA#M-SOL-LA)

Más detalles

Programa Educatiu Missatgers Solidaris Programa Educativo Mensajeros Solidarios

Programa Educatiu Missatgers Solidaris Programa Educativo Mensajeros Solidarios Programa Educatiu Missatgers Solidaris Programa Educativo Mensajeros Solidarios Carla es una niña pequeña mucho más débil que la mayoría de sus amig@s. Sin embargo, es una gran soñadora y tiene charlas

Más detalles

Anexo. Celebraciones. Guía para el docente

Anexo. Celebraciones. Guía para el docente Anexo. Celebraciones Guía para el docente Motivar a los alumnos para la celebración con el sentido propuesto para cada una de ellas. Podemos emplear ideas como las de la ayuda, el esfuerzo, la sonrisa,

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Educació

Generalitat de Catalunya Departament d Educació Unitat 5: La família (Usuari bàsic A) Pilar Arnáiz Gemma Carreras Fefa Gómez Rosa M. Via David Martínez (il lustrador) Generalitat de Catalunya Departament d Educació 1. Observa: 2. Llegeix i escriu els

Más detalles

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup.

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup. Avaluació a 3r d EP 2014-2015 model 2 Competència en comunicació lingüística Llengua catalana Nom i llinatges: Grup. COMPRENSIÓ ORAL 1. Quin tipus de text has escoltat? A. Una poesia. B. Una descripció.

Más detalles

Primer Domingo de Adviento

Primer Domingo de Adviento Primer Domingo de Adviento Al comenzar este sagrado tiempo de Adviento, oremos al Señor Jesús que venga a nuestro mundo para la salvación de todos los hombres. Por la Iglesia, para que reciba alegremente

Más detalles

RITO DE BENDICION CON EL SANTISIMO. Todos se arrodillan mientras el celebrante expone el Santísimo Sacramento.

RITO DE BENDICION CON EL SANTISIMO. Todos se arrodillan mientras el celebrante expone el Santísimo Sacramento. Que te conozcan! Antes de la Exposición del Santísimo Sacramento, el celebrante se reúne con los niños y les explica lo que sucederá. También les enseña sus ornamentos que vestirá y les explica por que

Más detalles

hermana luna 1 1. CLARA, HIJA DE LA LUZ 3. REZAR NO ES OTRA COSA 2. CLARA, IMAGEN DE DIOS

hermana luna 1 1. CLARA, HIJA DE LA LUZ 3. REZAR NO ES OTRA COSA 2. CLARA, IMAGEN DE DIOS hermana luna 1 1. CRA, HIJA DE LUZ - Claros son tus ojos, al abrirlos a la vida, claros son tus gritos cuando aspiras el planeta, FA es clara la mirada FA FA y más fuerte es el abrazo a esta vida. Seguir

Más detalles

CAMINO DE VIDA Ceg 1esp

CAMINO DE VIDA Ceg 1esp CAMINO DE VIDA Ceg 1esp Tu Amor es camino de vida, tu Amor disipa la niebla. m m Es tu luz la que al despertar se hace vida en mí y me invita a caminar. Tu Amor restaura mis ruinas y se alegra en mi arrepentimiento.

Más detalles

El que canta, reza Colegio salesiano San José - Pozoblanco

El que canta, reza Colegio salesiano San José - Pozoblanco El que canta, reza Colegio salesiano San José - Pozoblanco DIOS ESTÁ AQUÍ DIOS ESTÁ AQUÍ, TAN CIERTO COMO EL AIRE QUE RESPIRO, TAN CIERTO COMO LA MAÑANA SE LEVANTA, TAN CIERTO COMO QUE ESTE CANTO LO PUEDES

Más detalles

PLEGARIA EUCARÍSTICA III PARA LA MISA CON NIÑOS

PLEGARIA EUCARÍSTICA III PARA LA MISA CON NIÑOS PLEGARIA EUCARÍSTICA III PARA LA MISA CON NIÑOS El Señor esté con vosotros. Y con tu espíritu. Levantemos el corazón. Lo tenemos levantado hacia el Señor. Demos gracias al Señor, nuestro Dios. Es justo

Más detalles

HIMNO: Alma Misionera (u otro canto) 1º Salmo: Quiero compartir mi corazón contigo, Señor Jesús.

HIMNO: Alma Misionera (u otro canto) 1º Salmo: Quiero compartir mi corazón contigo, Señor Jesús. ORACIÓN POR LAS VOCACIONES Septiembre 2012 HIMNO: Alma Misionera (u otro canto) 1º Salmo: Quiero compartir mi corazón contigo, Señor Jesús. Quiero hacer de mi corazón, pan tierno y fresco, pan de labrador

Más detalles

Cantos de Gloria. Coro Schoenstatt Maipú www.schoenstattmaipu.cl

Cantos de Gloria. Coro Schoenstatt Maipú www.schoenstattmaipu.cl Cantos de Gloria Coro Schoenstatt Maipú www.schoenstattmaipu.cl GLORIA (Hermanas de María) y en la tierra paz a los hombres que ama el Señor. Por tu inmensa gloria te alabamos, te bendecimos, te adoramos,

Más detalles

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA Testimoniales de alumnos becados dgadg Foto: Grupo de alumnos de 4º de BBA que colaboran con el Programa de Becas de ESADE Laia Estorach, Alumna de 4º de BBA

Más detalles

Joan Miró: «Vull ser pintor»

Joan Miró: «Vull ser pintor» Passadís Catorze Actualitzat el 20/04/2016 a les 00:01 Joan Miró: «Vull ser pintor» «Renuncio, pués, à mi vida actual para dedicarme à la pintura» «No tinc cap dubte que vostès m'acabaran donant la raó»,

Más detalles

VIGILIA PASCUAL. Salmos (103, 15, E15, E29, I12, 18, 41, 117)

VIGILIA PASCUAL. Salmos (103, 15, E15, E29, I12, 18, 41, 117) VIGILIA PASCUAL Vigilia Pascual Director: Juan Diego Rivas ESQUEMA DE CANTOS: Pregón Pascual (Catecúmeno) Salmos (103, 15, E15, E29, I12, 18, 41, 117) Gloria: La asamblea que canta (A. Mejía) Epístola

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

MISAS CON NIÑOS Y FAMILIA EN LA PARROQUIA SAN FRANCISCO JAVIER DE PINTO (MADRID)

MISAS CON NIÑOS Y FAMILIA EN LA PARROQUIA SAN FRANCISCO JAVIER DE PINTO (MADRID) MISAS CON Y FAMILIA EN LA PARROQUIA SAN FRANCISCO JAVIER DE PINTO (MADRID) MONICIÓN DE ENTRADA 1. Nos reunimos queridas familias a celebra la Eucaristía, en el domingo el día del Señor. Cada vez que celebramos

Más detalles

1. TEMPESTAD EN EL BARCO

1. TEMPESTAD EN EL BARCO 1. TEMPESTAD EN EL BARCO En cierta ocasión, se desato una tempestad en altamar. Parecía que el barco iba a naufragar. Todos corrían de un lugar a otro sin saber qué hacer. Mientras tanto, un niño dormía.

Más detalles

A Jesús que va a nacer

A Jesús que va a nacer A Jesús que va a nacer Caminando un borriquito, caminando va a Belén, y María lleva dentro a Jesús que va a nacer. Y María lleva dentro a Jesús que va a nacer. Muy cansada va María, muy cansado va José

Más detalles

Liturgia Viva del Bautismo del Señor - Ciclo B

Liturgia Viva del Bautismo del Señor - Ciclo B Liturgia Viva del Bautismo del Señor - Ciclo B FIESTA DEL BAUTISMO DEL SEÑOR Tú Eres Mi Hijo Amado Nota: Utilizamos la nueva serie completa de lecturas para el ciclo B para esta fiesta, según la nueva

Más detalles

Decimos Ven. Coro: D Decimos ven Bm G A Queremos derramar alabanza sobre ti y cada día amarte más D Decimos ven

Decimos Ven. Coro: D Decimos ven Bm G A Queremos derramar alabanza sobre ti y cada día amarte más D Decimos ven Estrofa 1: m Levantaremos nuestras cabezas briremos todas las puertas El Rey, de gloria va a entrar m Por todo el mundo está creciendo El sonido de tu novia Desea tu reino anunciar Decimos Ven Pre-Coro:

Más detalles

DOMINGO II de ADVIENTO (B) Tienes un mensaje 7 de diciembre de 2014

DOMINGO II de ADVIENTO (B) Tienes un mensaje 7 de diciembre de 2014 DOMINGO II de ADVIENTO (B) Tienes un mensaje 7 de diciembre de 2014 (Continúa el ambiente celebrativo de adviento. En cuanto a los detalles ambientales procuraremos a la vez sobriedad y claridad de los

Más detalles

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 1 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DELS INFANTS L any 2007, la població de Barcelona era de més d

Más detalles

MES DE MAYO 3º EDUCACIÓN infantil. Durante el mes de Mayo, las tutoras de 3º de E. Infantil trabajamos la figura de María.

MES DE MAYO 3º EDUCACIÓN infantil. Durante el mes de Mayo, las tutoras de 3º de E. Infantil trabajamos la figura de María. MES DE MAYO 3º EDUCACIÓN infantil Durante el mes de Mayo, las tutoras de 3º de E. Infantil trabajamos la figura de María. Quién es la Virgen María? La Virgen María es la Madre de Jesús, nuestro Señor y

Más detalles

Santo. Cielo y tierra están llenos de tu amor!!!

Santo. Cielo y tierra están llenos de tu amor!!! Cielo y tierra están llenos de tu amor!!! Santo Santo 85 El Santo es el único canto que en el misal se anuncia como canto: Por eso, con los ángeles y los arcángeles te alabamos cantando.... Es bueno cantarlo

Más detalles

COMO UNA GRAN FAMILIA / wayño-sikuri (1)

COMO UNA GRAN FAMILIA / wayño-sikuri (1) OMO UN RN FMILI / wayño-sikuri (1) a //omo una gran familia Señor Hoy venimos a Tí a scucha el grito de tu pueblo a Oye su voz. // todo x 2 a a //NOS TU PN Y TU PLBR a a URNOS SIMPR N L MOR. // todo x

Más detalles

AL LELUIA. Introducció MUSICANT. Los nadies Duerme duerme NEGRITO. Cuestión de prioridades ONLY YOU. Pensar BOIG PER TU

AL LELUIA. Introducció MUSICANT. Los nadies Duerme duerme NEGRITO. Cuestión de prioridades ONLY YOU. Pensar BOIG PER TU ÍNDEX Introducció MUSICANT Los nadies Duerme duerme NEGRITO Cuestión de prioridades ONLY YOU Pensar BOIG PER TU No abarateixis el somni Solstici AL LELUIA Cançò de fer camí AL LELUIA 1 LOS NADIES Sueñan

Más detalles

Recomanacions durant el puerperi

Recomanacions durant el puerperi Recomanacions durant el puerperi Centre d Atenció a la Dona i a l Infant Què és el puerperi? És el període que iniciaràs després del part durant el qual notaràs canvis tant físics com psicològics. Té una

Más detalles

Mi libro de oración 1

Mi libro de oración 1 Mi libro de oración 1 Una de las formas para prepararse para recibir a Jesús es rezar y pasar más tiempo con él. De esa manera puedo ser más amigo suyo como lo fueron los discípulos hace ya más de 2.000

Más detalles