Respectant la més absoluta inviolabilitat de les dades, destruïm aquella documentació. d una forma respectuosa amb el medi ambient. GESTIÓ, CUSTÒDIA I

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Respectant la més absoluta inviolabilitat de les dades, destruïm aquella documentació. d una forma respectuosa amb el medi ambient. GESTIÓ, CUSTÒDIA I"

Transcripción

1 EI. Pol. Industrial La Ferreria Montcada i Reixac Tel.: Fax: administracio@andromines.net Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de la província de Barcelona Respectant la més absoluta inviolabilitat de les dades, destruïm aquella documentació confidencial per vostè, d una forma respectuosa amb el medi ambient.

2 23 Què fem? El nostre servei de recollida i destrucció de documentació confidencial amb un nivell de seguretat 2-3, es realitza d una forma seriosa, respectant la inviolabilitat de les dades d acord amb el que disposa la llei Orgànica 15/1999 de 13 del desembre, realitzada amb personal qualificat, format a les nostres instal lacions. La nostra actuació es fonamenta en oferir un servei de qualitat, incorporant de forma continua processos de millora permanent (ISO 9001:2009, ISO 14001:2004 i el reglament EMAS III). Serveis Oferim un servei de recollida i destrucció de documentació ràpid i de qualitat, donant servei a tota la província de Barcelona. Qui som? Andròmines Eines Assolides és una empresa d inserció acreditada pel transport i la gestió de residus per l agencia de residus de Catalunya, que neix sota el paraigües de l Associació social Andròmines, entitat sense ànim de lucre, amb l objectiu d oferir a les empreses un servei de recollida i/o destrucció de documentació, d una forma professional i sensible tant amb el medi ambient com amb les persones. Tenim dos objectius ben definits, un ambiental mitjançant la recuperació del residu i un altre social donant feina a persones en risc d exclusió social,formar-los i preparar-los per posteriorment accedir al mercat laboral.

3 Ter, s/n Celrà - Gironès Tel.: Fax: info@tirgi.com Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Espanya Destrucció confidencial d arxius.

4 23 Qui som? Què fem? Productes/Serveis Tècniques i Recuperacions del Gironès TIRGI S.L. es constitueix l any com una empresa privada d iniciativa social, sense ànim de lucre. Per fer realitat el nostre projecte, es constitueix el Centre Especial de Treball de Tirgi (CET Tirgi), que preveu la contractació de persones amb discapacitat física, sensorial, intel lectual o afectades amb trastorns mentals de severa intensitat. L objectiu per tant, es crear llocs de treballs estables, sostenibles i ajustats a les seves capacitats i a les demandes del mercat. Destrucció confidencial d arxius Després de la publicació de la LOPD(Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.), el tractament i destrucció de les dades confidencials a pres una importància cabdal dins de les empreses i institucions. Posem a disposició dels nostres clients un ampli ventall de contenidors especials precintats per a l emmagatzematge de documents tant en format paper, com DVD, CD o altres. Garantim la traçabilitat des de les instal lacions dels nostres clients fins a la nostra planta de destrucció, amb totes les garanties de qualitat i servei. Els documents recollits seran destruïts tant bon punt es talli el precinte que porta el nostre contenidor o dins el termini que marca la LOPD, i al finalitzar s emetrà el corresponent certificat de destrucció.

5 C./ Almogàvers, Santa Coloma de Gramenet Barcelona Tel.: Ext. 2 Fax: Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Serveis de Gestió Documental i Externalització Administrativa.

6 23 Qui som? OFISFERA és l àrea especialitzada en la gestió documental i la externalització de processos administratius del CET de Fundació Tallers. L equip d Ofisfera està format per professionals de la gestió de la informació i de la gestió documental. Disposem d unes instal lacions dissenyades per a la manipulació, tractament, digitalització i custòdia de documents de tot tipus, amb tots els protocols de seguretat, i dels equips tecnològics necessaris per a la digitalització i tractament informàtic de dades. Què fem? Gestionem tot el cicle de vida de la documentació de la empresa, des de la identificació i classificació de continguts fins a la destrucció certificada, tant dels documents físics en paper com els digitals. Suport als processos administratius que necessiten digitalització, gestió d expedients i organització documental. Serveis Externalització de processos administratius Gestió documental per a despatxos professionals Gestió documental per a departaments d administració i RRHH Digitalització Escaneig OCR Gestió de BBDD Custòdia Documental Destrucció certificada

7 C/ Muntaner, s/n Badalona (Barcelona) Tel.: Fax: Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Un nou client ens permet incrementar l activitat de DESTRUCCIÓ CERTIFICADA DE DOCUMENTS i, conseqüentment, incrementar la plantilla de treballadors amb disminució física i risc d exclusió social per desenvolupar-la.

8 23 Qui som? MANSOL PROJECTES és una empresa de serveis constituïda com a Centre Especial de Treball. Estem operatius des de l any 1999 i el nostre equip tècnic multidisciplinar: enginyers industrials, arquitectes tècnics i operaris especialitzats en diferents àmbits, ens permeten oferir el més alt nivell de professionalitat i qualitat. Què fem? Som proveïdors de DESTRUCCIÓ CERTIFICADA DE DOCU- MENTACIÓ CONFIDENCIAL tant de l administració pública com d institutions, organismes i empreses de qualsevol sector i dimensió. Oferim serveis de manera estable, amb continuitat, així com serveis puntuals/esporàdics. Serveis Destruïm documents, en paper i/o en format digital (mitjans d emmagatzematge electrònic. Disc durs, cd s, usb, ssd, etc.), eliminant dades confidencials i oferim: Servei Puntual Subministrament de contenidors per al dipòsit de documentació confidencial, sense cap mena de compromís de permanència ni de recollides mínimes. Fem el subministrament i/o recollida a les instal lacions dels nostres clients. La destrucció es fa amb màquina HSM, especial per documentació confidencial( nivell 3 segons norma internacional DIN = nivell 6 segons norma europea UNE-EN 15713). El paper destruït es transporta a gestors autoritzats que fan el reciclatge pertinent. Entreguem el certificat de destrucció, exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

9 Carrer Begues El Prat de Llobregat. Tel.: Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de la província de Barcelona Estalvi de temps en l accés als documents mitjançant Sistemes de Gestió documental.

10 23 Qui som? Som un CET ubicat a El Prat de Llobregat en funcionament des de Actualment la plantilla és de 54 treballadors, dels que 52 són persones amb algun tipus de discapacitat intel lectual, física, sensorial i/o malaltia mental. La nostra entitat és l APMIB BARCELONA SL i pertany al grup ASOCIACION DE EMPLEADOS DE IBERIA PADRES DE MI- NUSVALIDOS fundada el Què fem? Creem llocs de treball per persones amb algun tipus de discapacitat. Col.laborem amb les empreses en el compliment de la Lismi, facilitem: - La contractació de persones amb discapacitat realitzant la preselecció i formació dels candidats, el suport i el seguiment en el lloc de treball. - La contractació de feines o serveis. - Les empreses poden col.laborar amb donacions o patrocini de projectes del CET. - Facilitem les pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial. Serveis Recollides i lliuraments periòdics Recollides i lliuraments sota demanda BPO Digitalització Documents electrònics - Suports físics - Integració amb Sistemes d emmagatzemament en el núvol. - Integració en Sistema de Gestió Documental propi - Sistemes de Gestió Documental de client Documents originals - Devolució de documents - Destrucció certificada - Destrucció certificada confidencial - Custòdia de documents originals

11 C/ Sardenya 68/ Barcelona Tel Fax Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Serveis amb totes les garanties de qualitat, servei i confidencialitat.

12 23 Qui som? El Projecte Social Femarec neix l any 1991 amb l objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d integració social, laboral i cultural per aquelles persones que es troben en situació de marginació o en un alt risc d estar-ho, per tal d assegurar-ne una atenció sistematitzada i de qualitat. Què fem? Destrucció de documentació confidencial en suport paper, òptic, magnètic i/o electrònic, o qualsevol altre material, vàlida per tal de donar compliment a la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal o per qualsevol altre raó que justifiqui fer desaparèixer les dades contingudes a la documentació. Destrucció confidencial d objectes de fusta, goma, plàstic, tèxtil, metall... per protecció de marca o qualsevol altre motiu. Femarec posa a disposició de les empreses el servei de Destrucció Confidencial de Documentació i Altres Materials, amb totes les garanties de qualitat, servei i confidencialitat, certificat amb la UNE EN que garanteix la seguretat de tot el procés. Productes / Serveis Recollida Femarec ofereix el servei de recollida de material confidencial mitjançant contenidors metàl lics i sota clau. També ofereix el servei de recollida de documentació confidencial mitjançant contenidors de cartró tancats segellats amb un brida numerada que només es poden obrir trencant el contenidor. S ofereixen també buidatges d arxiu. Transport El material confidencial es transporta en vehicles tancats, equipats, tots ells, amb immobilitzador electromecànic o alarma i localitzador GPS. Destrucció En el cas del paper aquesta destrucció es realitza en partícules d 1cm, que posteriorment es compacten arribant d aquesta manera al Nivell P3 de la DIN Destrucció d altres materials La nostra destructora permet destruir molts més materials a banda del paper: disquets, CDs, discs durs, radiografies, fusta, metall, plàstic, goma i roba, entre d altres. Seguretat del procés Certificat amb la UNE EN 15713, amb vehicles tancats, localitzables via GPS, circuit tancat de TV que enregistra des de la descàrrega fins a la destrucció, albarans de control de la traçabilitat de la documentació, contenidors tancats i numerats, instal lacions amb accés restringit

13 Calle Himàlaia, Sabadell (Barcelona) Tel.: Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Amb personal qualificat i els mitjans tècnics necessaris per tractar amb garantia i seguretat la destrucció de documents de caràcter privat i confidencial.

14 23 Qui som? CIPO, S.C.C.L. neix l any 1968 a partir de la iniciativa i de l esforç d un grup de pares i mares de joves amb discapacitat intel. lectual de Sabadell, com una alternativa normalitzada a la finalització de l etapa escolar dels seus fills i filles. La diversificació de l activitat productiva ha permès CIPO superar moments difícils del mercat. També ha permès la complicitat de les administracions locals en la mesura en que CIPO ha presentat i ha guanyat concursos de diferents ajuntaments, tant de Sabadell com de la província de Barcelona. Què fem? Entre d altres serveis generals a les empreses, oferim el servei de Destrucció de Documents. Serveis Clients Arxiu històric de Sabadell Ajuntament de Sabadell IKEA Iberica SA Suministradora del Vallès I també altres empreses privades i particulars Servei de recollida i destrucció de documents i posterior certificació d aquesta.

15 Av. Madrid, 21 altell 1a Lleida area-serveis/tecnosolucions Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Espanya Gestió y custòdia documental, digitalització i destrucció de documents.

16 23 Qui som? Tecnosolucions Aspros, realitza un treball avançant en la gestió de documents confidencials, mitjançant un centre de custodia, i deferents sofwares de gestió documental que permet optimitzar, agilitzar i millorar el sistema d arxius de quasevol empresa. Què fem? Donem compliment a les empreses de la LOPD mitjançant destrucció certificada de documentació confidencial, gestió - guàrdia i custodia de documentació tan física com digital d informació, així com digitalització de qualsevol tipus de documentació. Serveis Contenidors per reciclar la documentació confidencial i posterior destrucció certificadal. Guardia i custodia de documents en centres de custodia, previstos de totes les mesures de seguretat i compliment de la LOPD. Digitalització de documentació amb reconeixement de text OCR en qualsevol format digital així com digitalització certificada

Professionalitza amb el FEM-CET aquells serveis annexes a la teva activitat productiva.

Professionalitza amb el FEM-CET aquells serveis annexes a la teva activitat productiva. 37 Tamarit, 104, entresòl 08015 Barcelona http://www.femcet.com Tel.: 93 228 96 99 Fax: 93 228 98 97 informacio@tlmk.fem.es Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol

Más detalles

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS Cuina solidària Tasta Restauració. Qui som? Tasta és un projecte de la Fundació Santa Teresa que promou la inserció laboral, la cohesió social i la cultura gastronòmica

Más detalles

Treballem per donar serveis de comunicació a les empreses.

Treballem per donar serveis de comunicació a les empreses. 11 C/ Sant Pere, 9 baixos 08500 Vic www.adfocet.cat Tel.: 938 832 949 Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Treballem per donar serveis

Más detalles

INFORME JURÍDIC. Servei de Destrucció Confidencial de Documentació

INFORME JURÍDIC. Servei de Destrucció Confidencial de Documentació Servei de Destrucció Confidencial de Documentació c/ Maresme, 67 08019 Barcelona Tl: 93 303 53 28 Fx: 93 303 53 29 comercial@femarec.cat www.femarec.cat El cicle de vida de la informació consta de tres

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

Compulsa i registre d entrada/sortida de documents escanejats amb validesa legal

Compulsa i registre d entrada/sortida de documents escanejats amb validesa legal 19 de juny de 2008 Compulsa i registre d entrada/sortida de documents escanejats amb validesa legal Barcelona Moll de Barcelona s/n 08039 Barcelona Madrid Ronda de poniente, 6 28760 Madrid Alex Brusi Terrades

Más detalles

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Espai per escriure títol Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Servei d Ocupació de Catalunya Barcelona, 17/11/2010 Agents Impacte Agents de la Xarxa Objectius Servei d Ocupació de

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO Curs 2014-15 Destinataris Joves que compleixen com a mínim 16 anys i com a màxim 21 en l any d inici del programa. Que han deixat l educació

Más detalles

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament catàleg de serveis la fundació Fundació Tallers som una entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, amb seu a Sta. Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona. La nostra

Más detalles

Servei de formació i d inserció laboral amb Gent molt capaç

Servei de formació i d inserció laboral amb Gent molt capaç Servei de formació i d inserció laboral amb Gent molt capaç EN VALOR CONVERTINT LA DIFERÈNCIA El nostre objectiu és facilitar que les persones amb discapacitat intel lectual ocupin llocs de treball adequats

Más detalles

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0.

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0. Serveis socioculturals i a la comunitat Atenció sanitària CFGM.APD.M02/0.13 CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció

Más detalles

La identificació de competències a MC MUTUAL

La identificació de competències a MC MUTUAL La identificació de competències a MC MUTUAL Algunes dades sobre MC MUTUAL MC MUTUAL és una mútua d accidents de treball i enfermetats professionals Entitat gestora de la Seguretat Social Sense ànim de

Más detalles

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell Índex 1. Rènting, què és? 2. BS Rènting, què és i que

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Catàleg de certificats de professionalitat

Catàleg de certificats de professionalitat Catàleg de certificats de professionalitat ADGD0108 GESTIÓ COMPTABLE Y GESTIÓ ADMINISTRATIVA PER A AUDITORIA UF0314 Gestió comptable MF0231_3 Comptabilitat i fiscalitat UF0315 Gestió fiscal UF0316 Implantació

Más detalles

www.santgervasifc.com Programes cursos i panells Data: 14 de febrero 2014 / Ver. 1 Escola Sant Gervasi Cooperativa Cr. Sabadell 41, 08100 Mollet del Vallès, Tel. 935 795 430 www.farmaquimica.org Oferta

Más detalles

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE?

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? BENVINGUTS JORDI VENTURA Assessor de Pimes en l àrea de màrqueting, expert en l apartat d'estratègia i comercialització. Experiència

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

Gestió de recursos humans

Gestió de recursos humans Administració i gestió Gestió de recursos humans CFGS.AFI.M07/0.14 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat elaborat per l editorial

Más detalles

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP PROCÉS 29 PROCÉS-Q-410-T-29-FP ÍNDEX ÍNDEX 2 GESTIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RESULTATS 5 ORGANIGRAMA DE SERVEIS

Más detalles

Instal lacions solars fotovoltaiques

Instal lacions solars fotovoltaiques Electricitat i electrònica Instal lacions solars fotovoltaiques CFGM.EE10.M06/0.09 CFGM - Instal lacions elèctriques i automàtiques CFGM - Instal lacions elèctriques i automàtiques Instal lacions solars

Más detalles

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017. Dóna-li una nova vida Una nova vida? 1. Si funciona... Es pot vendre, intercanviar, Regalar (a la deixalleria o en qualsevol espai). 2. Si no funciona... Potser

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / 08205 Sabadell CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Són ensenyaments reglats que tenen com a objectiu capacitar l'estudiant, dels coneixements i destreses

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

Seguretat en els mecanismes de transmissió i en el fet de compartir informació assistencial

Seguretat en els mecanismes de transmissió i en el fet de compartir informació assistencial Seguretat en els mecanismes de transmissió i en el fet de compartir informació assistencial Responsabilitats pròpies del proveïdor en el procés de securització Manel Garcia, CESICAT Responsable de l Oficina

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Metodologia de la intervenció social

Metodologia de la intervenció social Serveis socioculturals i a la comunitat Metodologia de la intervenció social CFGS.ISO.M02/0.14 CFGS - Integració social Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental.

Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental. Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental Setembre 2017 Places públiques 2016 2017 Total gent gran 24.695 25.883

Más detalles

Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016

Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016 Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016 Modalitats: - Pla de transició al Treball (PTT) - Formació i aprenentatge professional (FIAP) - Pla d Iniciació Professional (PIP) 2 Destinataris Joves:

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGM.TRAN.EIE/0.09 CFGM - Cicle formatiu de grau mitjà Aquesta col lecció està dissenyada i coordinada des de l Institut Obert de Catalunya. Coordinació de

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

IATF 16949, la nova norma de qualitat del sector d'automoció que anul la i substitueix l'iso/ts 16949:2009. Transició a la nova norma IATF 16949

IATF 16949, la nova norma de qualitat del sector d'automoció que anul la i substitueix l'iso/ts 16949:2009. Transició a la nova norma IATF 16949 IATF 16949, la nova norma de qualitat del sector d'automoció que anul la i substitueix l'iso/ts 16949:2009 01.10.16 Internacional Transició a la nova norma IATF 16949 TÜV Rheinland oferirà a tots els clients

Más detalles

L experiència del projecte e-factura a la UPC

L experiència del projecte e-factura a la UPC L experiència del projecte e-factura a la UPC I JORNADES ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA A LA UPC 20 de Maig de 2010 UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA Índex 1. El projecte: plantejament i resultats El punt

Más detalles

La biomassa forestal per a usos tèrmics. Una realitat a Catalunya. 20 de Febrer de 2012 Presenta: Francesc Estrada

La biomassa forestal per a usos tèrmics. Una realitat a Catalunya. 20 de Febrer de 2012 Presenta: Francesc Estrada La biomassa forestal per a usos tèrmics. Una realitat a Catalunya 20 de Febrer de 2012 Presenta: Francesc Estrada Índex: 1. Dalkia Catalunya 2. Referències de xarxes de calor i instal lacions 3. Disseny,

Más detalles

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC

FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC FORMACIÓ PERMANENT DE LA UPC MÀSTERS, POSTGRAUS I CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA www.talent.upc.edu La UPC School ofereix als professionals de l arquitectura, l enginyeria i les TIC un extens catàleg de formació

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

Compromís social 2016

Compromís social 2016 Compromís social 2016 EAP Sarrià Vallvidrera Les Planes Activitats socials dirigides als nostres usuaris i a la comunitat Benvingut Nadó Taller de tabac Grup d acompanyament al Dol Grup de suport a cuidadors

Más detalles

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: QUÈ ÉS La Diputació de Barcelona manté un ferm compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa

Más detalles

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent Centre educatiu Empresa aprenent Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament FP dual Què és l FP en alternança

Más detalles

Projecte d anàlisi i millora de processos

Projecte d anàlisi i millora de processos Projecte d anàlisi i millora de processos Direcció General de Modernització de l Administració Secretaria de Funció Pública i Modernització de l Administració Col legi d Enginyers Industrials de Catalunya

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Barcelona, 18 de juny de 2013 Vilanova i la Geltrú Capital comarca Garraf 66.591 habitants Cens 2012: 837 establiments

Más detalles

Introducció La Xarxa XML Mota de Captació Mota Base Servidor d objectes Plana Web Futur. Índex

Introducció La Xarxa XML Mota de Captació Mota Base Servidor d objectes Plana Web Futur. Índex Introducció Mota de Captació Plana Web Índex 1. La reducció de dimensió, cost i consum dels equips electrònics permeten crear extenses xarxes sense fils de sensors 2. ha esdevingut un estàndard en el intercanvi

Más detalles

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent Centre educatiu Empresa aprenent FP dual Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Què és l FP en alternança

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Llei de la promoció de l autonomia personal i d atenció a la dependència(lapad), programa unificat d ajudes (PUA) i programa Viure en família

Llei de la promoció de l autonomia personal i d atenció a la dependència(lapad), programa unificat d ajudes (PUA) i programa Viure en família Llei de la promoció de l autonomia personal i d atenció a la dependència(lapad), programa unificat d ajudes (PUA) i programa Viure en família Situació actual i propostes de millora CALENDARI 21 de maig

Más detalles

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital Escola Marià Galí i Guix Terrassa Competència en el tractament de la informació i competència digital TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ CERCAR IDENTIFICAR TRANSFORMAR COMUNICAR COMPETÈNCIA DIGITAL ELS MITJANS,

Más detalles

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 Què som? L Institut Municipal de Parcs i Jardins és un organisme autònom de caràcter comercial i de serveis. Depèn de la 3a

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

PROJECTE MICROTIC Solucions TIC energèticament eficients i competitives per a PIMES Comunitat Energia RIS3CAT

PROJECTE MICROTIC Solucions TIC energèticament eficients i competitives per a PIMES Comunitat Energia RIS3CAT PROJECTE MICROTIC Solucions TIC energèticament eficients i competitives per a PIMES Comunitat Energia RIS3CAT - Índex Continguts 1. Objectius i abast del projecte 2. Consorci 3. Paquets de treball 4. WP2:

Más detalles

Gestió Ambiental i de la Qualitat a FGC

Gestió Ambiental i de la Qualitat a FGC Gestió Ambiental i de la Qualitat a FGC La gestió Ambiental i de la Qualitat a FGC s emmarca en la gestió empresarial realitzada sota els criteris de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El nostre

Más detalles

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013)

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013) Normativa apareguda des de la darrera sessió del dia 7 de març de 2013 amb rellevància, directa o indirecta, per a l educació i el món local, resumida per a la sessió del dia 13 de juny de 2013 Interpretació

Más detalles

ELECTRA REDENERGÍA, S.L. és una companyia distribuïdora d energia elèctrica que fou creada principalment degut a la demanda social de la zona,

ELECTRA REDENERGÍA, S.L. és una companyia distribuïdora d energia elèctrica que fou creada principalment degut a la demanda social de la zona, Sobre nosaltres... ELECTRA REDENERGÍA, S.L. és una companyia distribuïdora d energia elèctrica que fou creada principalment degut a la demanda social de la zona, cansada de no poder resoldre la mancança

Más detalles

I QUÈ FEM AMB ELS. ELECTRÒNICS? (Sobre gestió documental, arxiu i preservació digital) ARXIVERA AJUNTAMENT DE MANLLEU

I QUÈ FEM AMB ELS. ELECTRÒNICS? (Sobre gestió documental, arxiu i preservació digital) ARXIVERA AJUNTAMENT DE MANLLEU I QUÈ FEM AMB ELS DOCUMENTS ELECTRÒNICS? (Sobre gestió documental, arxiu i preservació digital) EMPAR COSTA EMPAR COSTA ARXIVERA AJUNTAMENT DE MANLLEU 2009 Creació de la seu electrònica, utilització generalitzada

Más detalles

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS Copyright 2016 EVECTRA MOBILITY SERVICES 1 EVECTRA ÉS UNA EMPRESA ESPECIALITZADA EN PROJECTES APLICATS A LA MOBILITAT ELÈCTRICA, QUE OFEREIX LES

Más detalles

El transport sanitari: eina clau en el procés assistencial.

El transport sanitari: eina clau en el procés assistencial. El transport sanitari: eina clau en el procés assistencial. TRANSPORT SANITARI URGENT 21 de novembre de 2008. Hospital de Sant Pau SITUACIÓ ACTUAL Transport programat CatSalut, 10.02.2006 Transport urgent

Más detalles

Portem la nostra oficina al teu restaurant

Portem la nostra oficina al teu restaurant 1 Portem la nostra oficina al teu restaurant Estem més a prop que mai del teu restaurant A "la Caixa", pensem que la millor manera per ajudar a gestionar el teu negoci és fer-ho en persona. Per aquest

Más detalles

PLA DIRECTOR DE SEGURETAT

PLA DIRECTOR DE SEGURETAT Juny de 2016 SISTEMES DE GESTIÓ DE LA SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ Alumne : Consultor : Arsenio Tortajada Gallego Director : Carles Garrigues Olivella ÍNDEX Motivació Enfoc del projecte Descripció de les

Más detalles

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura.

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Autors: Piedad Guijarro i Pere Cruells Centre: ETSAB Secció de Matemàtiques

Más detalles

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA ... FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA Pàgina 1 1. JUSTIFICACIÓ Aquest curs pretén formar als professionals amb els coneixements i procediments

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

04/05/2017. Institut Bonanova de FP Sanitària

04/05/2017. Institut Bonanova de FP Sanitària Institut Bonanova de FP Sanitària 1 2 CREACIÓ DE L INSTITUT MUNICIPAL D ASSISTÈNCIA SANITÀRIA Gestió dels dispositius assistencials de l Ajuntament de Barcelona IMAS CREACIÓ DEL CONSORCI MAR PARC DE SALUT

Más detalles

PROGRAMA SALUT I ESCOLA. Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar

PROGRAMA SALUT I ESCOLA. Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar PROGRAMA SALUT I ESCOLA Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar Introducció; El Fi del Programa Salut i escola, (PSiE) és millorar la salut dels adolescents

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

Generació de documentació Versió del manual 1.1

Generació de documentació Versió del manual 1.1 Versió del manual 1.1 INTRODUCCIÓ 2 OBJECTIUS 3 Capítol 1: 4 1.1 Agents del Model 182 4 1.2 Elements del Model 182 4 1.3 Elaboració del Model 182 5 Introducció Segons la Llei 49/2002, de 23 de desembre,

Más detalles

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CFGM d'atenció a Persones en Situació de Dependència CFGS d'integració Social CFGS Educació Infantil C / P A R E C O L L, 3, 1 7 0 0 5, G I R O N A T E L È F O N : 9

Más detalles

Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya

Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya 85a Jornada Tècnica: La gestió de residus com a subproductes. (7ena edició,b2b) Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya Lorena Jurado Barcelona, 4 d octubre de 2012 Les Borses de Subproductes

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

EL PROCÉS DE SELECCIÓ

EL PROCÉS DE SELECCIÓ EL PROCÉS DE SELECCIÓ TÈCNIQUES DE RECERCA DE FEINA Unitat de Promoció Econòmica Itàlia, 50 1a planta 08320 El Masnou Tel: 93 540 62 00 e-mail: p.economica@elmasnou.cat EL PROCÉS DE SELECCIÓ En tota recerca

Más detalles

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA

PRESENTACIÓ DE L EMPRESA ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco ANCO anco anco A anco anco ANCO ANCO ANCO anco ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO anco anco ANCO ANCO ANCO anco anco ANCO

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

REPTES PER A LA COMPETITIVITAT DE LA CADENA DE VALOR DEL SECTOR DE FABRICANTS DE BENS D'EQUIP. 30 d Octubre 2014 Casa Convalescència de Vic

REPTES PER A LA COMPETITIVITAT DE LA CADENA DE VALOR DEL SECTOR DE FABRICANTS DE BENS D'EQUIP. 30 d Octubre 2014 Casa Convalescència de Vic REPTES PER A LA COMPETITIVITAT DE LA CADENA DE VALOR DEL SECTOR DE FABRICANTS DE BENS D'EQUIP 30 d Octubre 2014 Casa Convalescència de Vic OBERTURA Creacció té la missió de treballar per la millora de

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Barcelona Activa Iniciativa emprenedora. Informes en profunditat. Benchmarking. Barcelona Activa SAU SPM,

Barcelona Activa Iniciativa emprenedora. Informes en profunditat. Benchmarking. Barcelona Activa SAU SPM, Informes en profunditat 53 Benchmarking Barcelona Activa SAU SPM, 1998-2011 Índex 01 Introducció 02 Concepte 03 Característiques 04 Més Informació 2 / 7 01. Introducció Amb tota certesa, encara que potser

Más detalles

Fitxa Tècnica de l Activitat

Fitxa Tècnica de l Activitat Barcelona Activa Capacitació Professional i Ocupació Fitxa Tècnica de l Activitat Descripció/ Objectius de l activitat: És probable que vulguis donar un gir professional a la teva vida i treballar en allò

Más detalles

LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora

LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora LEONARDO DA VINCI PROJECTE EUROACCIÓ Treball Campus. Març 2011 Dolors Sales. Coordinadora PROGRAMA LEONARDO DA VINCI És un programa creat per la UE per atendre les necessitats d ensenyament i aprenentatge

Más detalles

Salvador Gabarró President

Salvador Gabarró President Salvador Gabarró President 1 Contingut Responsabilitat social corporativa i govern corporatiu Compliment dels compromisos estratègics Creació de valor per a l accionista Propostes d acords 2 Responsabilitat

Más detalles

Treballar a Europa XARXA EURES

Treballar a Europa XARXA EURES Treballar a Europa XARXA EURES EURES - European Employment Services, xarxa de col laboració dels serveis públics d ocupació en l Espai Econòmic Europeu. Objectiu: facilitar la lliure circulació de treballadors.

Más detalles

Cooperativa Les Atxes I Fundació Pau Costa Cooperació, territori i eficiència energètica

Cooperativa Les Atxes I Fundació Pau Costa Cooperació, territori i eficiència energètica Cooperativa Les Atxes I Fundació Pau Costa Cooperació, territori i eficiència energètica Antecedents Les Atxes són les torxes que el dia de reis s encenen al municipi de Vandellòs per guiar l arribada

Más detalles

Punt d atenció municipal

Punt d atenció municipal Títol principal presentació Punt d atenció municipal Nom de la persona/es que fa la presentació (si escau) Data (si escau) Cedint l èxit empresarial Què és la Reempresa? - És un nou model d emprenedoria

Más detalles

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes.

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. EMPRESA - MARKETING Benvingut/da a Monlau, Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. En el Centro de Estudios Monlau ofrecemos un aprendizaje

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016.

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. El passat 30 de gener, el Butlletí Oficial de l Estat, publicava l Ordre ESS/70/2016, de 29 de gener, per la que es desenvolupen les normes

Más detalles

Protocol sindical davant la grip A. Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1

Protocol sindical davant la grip A.  Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 Protocol sindical davant la grip A www.ugt.cat Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 La Grip A La grip A (H1N1) és una malaltia causada per un subtipus del virus de la grip. Actualment,

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

Gestió de la documentació jurídica i empresarial

Gestió de la documentació jurídica i empresarial Administració i gestió Gestió de la documentació jurídica i empresarial CFGS.AFI.M02/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat elaborat

Más detalles

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents Informació general Centre docent Escola Superior d'arxivística i Gestió de Documents Proposta docent Proporcionar una formació adequada sobre els principis i els procediments metodològics i tècnics emprats

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES Publicades al BOPD el 31 de desembre de 2015 i a l'ordenança fiscal 3.1 TAXES PER SERVEIS GENERALS SERVEI Taxa 2016 ( )

Más detalles