A) Determinar les persones que realitzen la vaga.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "A) Determinar les persones que realitzen la vaga."

Transcripción

1 GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. (en castellano más adelante, pág. 9 a 16) Les dades relatives a un dia de vaga es podran gravar/modificar a ITACA mentres que no haja passat la data establida per a la correcció d errades, moment en què ITACA ja no deixarà modificar estes dades. El llistat comunicat vaga oficial apareixerà amb una marca d'aigua Provisional a l'imprimir-lo (per a la seua exposició en el tauler d'anuncis del centre) i una vegada transcorreguts els dies de correccions, a l'imprimir-lo tindrà caràcter Definitiu. Pas previ obligatori: (només centres no incorporats a ITACA) S'ha de tindre definit un calendari del centre que impedirà, per exemple, introduir dades en un dia no lectiu. Faça clic en l'opció Centre > Menú Principal > Calendari del centre. ITACA guardarà per defecte un calendari oficial i mostrarà automàticament el missatge següent: El registre ha sigut guardat correctament. Faça clic en OK. Nota: si el seu centre té alguna extensió apareixerà el camp Aulari. Seleccione cadascun i faça clic en el botó inferior Guardar. 1a part: PERSONAL DOCENT Les operacions que es poden realitzar són: A) Determinar les persones que realitzen la vaga. B) Informar de les persones de Serveis Mínims. C) Especificar que no hi ha cap persona de vaga. A) Determinar les persones que realitzen la vaga. Per a totes aquestes operacions s'utilitza la mateixa pantalla, a la qual s'accedeix de la següent manera: 1ª- Opció de menú: Centre > Menú principal > Personal 2ª- Seleccione la persona 3ª- Faça clic en el botó Horaris i Faltes 1 4ª- Apareixerà una pantalla on ha de seleccionar, en la pestanya superior, una de les dues opcions: a) Llistats Faltes / Comunicats si es tracta d'una convocatòria de vaga de tota la jornada (24 h). b) Faltes si es tracta d'una convocatòria de parada parcial. D aquesta forma pot seleccionar per pantalla las sesiones en les quals ha faltat el docente, si aquest té horari.

2 5ª a- Si selecciona la pestanya Llistats Faltes / Comunicats s'obri la pantalla següent: 2 Faça clic en el botó inferior Nou En la pantalla següent s'introdueixen les dades concretes de la falta (vaga o els serveis mínims). Seguisca els passos segons l'operació a realitzar. Amb caràcter general el funcionament d'aquesta pantalla es descriu en la imatge següent. És molt important seleccionar correctament el tipus de convocatòria ja que serà aquesta dada la que s'utilitzarà per a calcular la part de la nòmina que s'ha de descomptar. En una convocatòria de vaga de jornada completa sempre s'ha de seleccionar el primer tipus (24 h). Segons haja guardat amb un botó o un altre apareixeran uns missatges o uns altres. Contemplem els casos següents: Cas 1.- LA CONVOCATORIA DE VAGA ÉS DE 24 HORES I EXISTEIXEN HORARIS: s'ha de guardar amb el botó GENERAR FALTA / DETALL. En aquest cas el docent tindrà una falta de tipus vaga en totes les sessions que tinga en el seu horari el dia seleccionat. No es recomana guardar amb aquest botó si la convocatòria de vaga és parcial.

3 3 Faça clic en OK. Clic en el botó Tancar. Cas 2.- LA VAGA ÉS PARCIAL I EXISTEIXEN HORARIS: Si la vaga és parcial i ha sigut possible seleccionar des de la pestanya Faltes les sessions en les quals el docent ha fet vaga, el detall de la falta ja apareixerà carregat i podrà utilitzar el botó guardar directament. Si la vaga és parcial es pot donar el cas que el docent no tinga cap sessió en el període en el qual s'han de fer les parades parcials. Aleshores no es podran guardar les faltes amb el detall corresponent i no es contabilitzarà la durada de les sessions en els informes disponibles. En ambdós casos s ha d utilitzar el botó Guardar i fer clic en el botó Tancar. Cas 3.- NO EXISTEIXEN HORARIS: Si no existeixen horaris s'utilitzarà l opció GUARDAR i apareixerà el següent missatge: (es refereix al fet que no obté automàticament el tipus i nº d hores ja que no hi ha horari publicat) Faça clic SÍ i seguidament en el botó Tancar. En qualsevol dels casos, quedaran les dades gravades en el registre acumulatiu. 5ª b- Si selecciona la pestanya Faltes, opció recomanable si es tracta d'una vaga de part de la jornada, s'obri la pantalla següent:

4 4 Una vez seleccionades les sessions en què s'ha realitzat la parada parcial, faça clic en el botó Nova Falta. S obrirà la següent pantalla on ha de seleccionar que la falta és de tipus Vaga. En aquest cas recorde especificar en el tipus de convocatòria la durada de la parada parcial. És molt important seleccionar correctament el tipus de convocatòria ja que serà aquesta dada la que s'utilitzarà per a calcular la part de la nòmina que s'ha de descomptar. Faça clic en el botó Guardar i tanque. 6ª- Seleccione una altra persona i realitze els mateixos passos. B) Informar de les persones de Serveis Mínims. Seleccione una a una les persones que formen els Serveis mínims i seguisca els passos descrits anteriorment (apartats 1, 2, 3, 4 a) i 5 a)). Da de marcar l'opció Servicis Mínims per vaga per a cadascun d'ells. No oblide guardar cada vegada. C) Especificar que no hi ha cap persona de vaga en el centre (SDH). Esta acció és necessària perquè Inspecció Educativa puga diferenciar el centre que no té personal de vaga del centre que no ha gravat cap dada. Seleccione a la persona que ostenta el càrrec de Director/a.

5 Seguisca els passos descrits anteriorment (apartats 1, 2, 3, 4 a) i 5 a) ), marcant l'opció Sense docents de vaga. 5 No oblide Guardar. LLISTATS DISPONIBLES: Els únics llistats d'itaca que s'han adaptat per a arreplegar les diferents modalitats de vaga que poden existir en una convocatòria són els següents: Comunicat oficial de vaga (per a docents i per a no docents) i Comunicat de vaga personal no docent. El llistat Comunicat oficial de vaga apareixerà amb una marca d'aigua Provisional a l'imprimir-lo (per a la seua exposició en el tauler d'anuncis del centre). Una vegada transcorreguts els dies de correccions, quan es torne a imprimir el llistat ja sense marca d aigua, tindrà caràcter Definitiu. Opció de menú Centre > Llistats > Personal > Assistència > Seleccionar tipus Llistat > Seleccionar paràmetres d eixida > Seleccionar la data > Botó Comunicat de vaga (LIST_PERSONAL_031) (personal Docent).

6 Comunicat Oficial de Vaga (LIST_PERSONAL_021). Ha de seleccionar personal docent. 6 Comunicat Vaga Inspecció (LIST_PERSONAL_022). Llistat de Servicis Mínims de Vaga (LIST_PERSONAL_039)

7 2a part: PERSONAL NO DOCENT 7 Instruccions per al comunicat de personal no docent de vaga o de serveis mínims a través d'itaca. Les operacions que es poden realitzar són: Determinar el Personal d'administració i Serveis (P.A.S.) que realitza la vaga per a una data concreta. També és possible indicar els serveis mínims 1º- Opció de menú: Centre > Menú principal >Personal 2º- Seleccione la persona NO DOCENT 3º- Faça clic en el botó Baixes/Vaga No Docent 4º- S'obri la pantalla següent amb el registre acumulatiu de baixes, comunicats vaga i serveis mínims per al no docent seleccionat. 5º- Faça clic en el botó inferior Nou En els camps inferiors introduïsca la data inicial i final de l'absència, motiu Vaga i especifique el tipus de convocatòria. També és possible indicar que personal no docent està prestant serveis mínims: 6º- Faça clic en el botó inferior Guardar Apareixeran les dades en el registre acumulatiu Seguisca els passos anteriors per a cadascuna de les persones No docents.

8 Els llistats disponibles són: 8 Comunicat Oficial de Vaga (LIST_PERSONAL_040). Ha de seleccionar personal no docent. El llistat Comunicat vaga oficial apareixerà amb una marca d'aigua Provisional a l'imprimir-lo (per a la seua exposició en el tauler d'anuncis del centre). Una vegada transcorreguts els dies de correccions, quan es torne a imprimir el llistat ja sense marca d aigua, tindrà caràcter Definitiu. Comunicat de vaga personal no docent (LIST_PERSONAL_041). Els llistats amb els serveis mínims del Personal No Docent s'hauran d'elaborar de forma manual. NOTA FINAL: Si a l'indicar que una persona ha fet vaga, apareix un missatge d'error, cal: -Cas 1.- Indicar dins de l'apartat Personal>Classificació>Ensenyança Prioritària, aquella ensenyança per a la qual impartixen un nombre més gran d'hores. -Cas 2.- Indicar dins de l'apartat Personal>General>Càrrec del No Docent, el tipus de treballador i la seua funció.

9 GESTIÓN SERVICIOS MÍNIMOS Y COMUNICACIÓN DEL PERSONAL DE HUELGA CON ITACA. 9 Las datos relativos a un día de huelga se podrán grabar/modificar en ITACA mientras no haya pasado la fecha establecida para la corrección de errores, momento en que ITACA ya no dejará modificar estos datos. El listado comunicado huelga oficial aparecerá con una marca de agua Provisional al imprimirlo (para su exposición en el tablón de anuncios del centro) y una vez transcurridos los días de correcciones, al imprimirlo tendrá carácter Definitivo. Paso previo obligatorio: (únicamente centros no incorporados a ITACA) Se debe tener definido un calendario del centro que impedirá, por ejemplo, introducir datos en un día no lectivo. Haga clic en la opción Centro > Menú Principal > Calendario del centro. ITACA guardará por defecto un calendario oficial y mostrará automáticamente el siguiente mensaje: El registro ha sido guardado correctamente. Haga clic en OK. Nota: si su centro tiene alguna extensión aparecerá el campo Aulario. Seleccione cada uno y haga clic en el botón inferior Guardar. 1ª parte: PERSONAL DOCENTE Las operaciones que se pueden realizar son: A) Determinar las personas que realizan la huelga. B) Informar de las personas de Servicios Mínimos. C) Especificar que no hay ninguna persona de huelga. A) Determinar las personas a que realizan la huelga. Para todas estas operaciones se utiliza la misma pantalla, a la que se accede de la siguiente manera: 1ª- Opción de menú: Centro > Menú principal > Personal 2ª- Seleccione la persona 3ª- Haga clic en el botón Horarios y Faltas 4ª- Aparece una pantalla en la que debe seleccionar una de estas opciones en la pestaña superior: a) Listados Faltas / Comunicados si se trata de una convocatoria de huelga de toda la jornada (24 h). b) Faltas si se trata de una convocatoria de paro parcial. De esta forma puede seleccionar por pantalla las sesiones en las que ha faltado el docente, si éste tiene horario.

10 5ª a- Si selecciona la pestaña Listados Faltas / Comunicados se abre la siguiente pantalla: 10 Haga clic en el botón inferior Nuevo En la pantalla siguiente se introducen las datos concretos de la falta (huelga o los servicios mínimos). Siga los pasos según la operación a realizar. Con carácter general el funcionamiento de esta pantalla se describe en la imagen siguiente. Es muy importante seleccionar correctamente el tipo de convocatoria ya que será esta dato el que se utilizará para calcular la parte de la nómina que se debe descontar. En una convocatoria de huelga de jornada completa siempre se debe seleccionar el primer tipo (24 h). Según haya guardado con un botón u otro aparecerán unos mensajes u otros. Contemplamos los siguientes casos: Caso 1.- LA CONVOCATORIA DE HUELGA ES DE 24 HORAS Y EXISTEN HORARIOS: se debe guardar con el botón GENERAR FALTA / DETALLE. En este caso el docente tendrá una falta de tipo vaga en todas las sesiones que tenga en su horario el día seleccionado. No se recomienda guardar con este botón si la convocatoria de huelga es parcial.

11 Haga clic en OK. 11 Clic en el botón Cerrar. Caso 2.- LA HUELGA ES PARCIAL Y EXISTEN HORARIOS: Si la huelga es parcial y ha sido posible seleccionar desde la pestaña Faltas las sesiones en los que el docente ha hecho vaga, el detalle de la falta ya aparecerá cargado y podrá utilizar el botón guardar directamente. Si la huelga es parcial se puede dar el caso de que el docente no tenga ninguna sesión en el período en el que se deben hacer los paros parciales. Entonces no se podrán guardar las faltas con el detalle correspondiente y no se contabilizará la duración de las sesiones en los informes disponibles. En ambos casos se ha de utilizar el botón Guardar y hacer clic en el botón Cerrar. Caso 3.- NO EXISTEN HORARIOS: Si no existen horarios se utilizará la opción GUARDAR y aparecerá el siguiente mensaje: (se refiere al hecho de que no obtiene automáticamente el tipo y nº de horas ya que no hay horario publicado) Haga clic SÍ y seguidamente en el botón Cerrar. En cualquiera de los casos, quedarán los datos grabados en el registro acumulativo. 5ª b- Si selecciona la pestaña Faltas, opción recomendable si se trata de una huelga de parte de la jornada, se abre la siguiente pantalla:

12 12 Una vez seleccionadas las sesiones en las que se ha realizado el paro parcial, haga clic en el botón Nueva Falta. Se abrirá la siguiente pantalla donde debe seleccionar que la falta es de tipo Huelga. En este caso recuerde especificar en el tipo de convocatoria la duración del paro parcial. Es muy importante seleccionar correctamente el tipo de convocatoria ya que será esta dato el que se utilizará para calcular la parte de la nómina que se debe descontar. Haga clic en el botón Guardar y cierre. 6ª- Seleccione otra persona yrealice los mismos pasos. B) Informar de las personas de Servicios Mínimos. Seleccione una a una a las personas que forman los Servicios mínimos y siga los pasos descritos anteriormente (apartados 1, 2, 3, 4 a) y 5 a)). Debe marcar la opción Servicios Mínimos por huelga para cada uno de ellos. No olvide guardar cada vez. C) Especificar que no hay ningún persona de huelga en el centro (SDH). Esta acción es necesaria para que Inspección Educativa pueda diferenciar el centro que no tiene personal de huelga del centro que no ha grabado ningún dato. Seleccione a la persona que ostenta el cargo de Director/a.

13 Siga los pasos descritos anteriormente (apartados 1, 2, 3, 4 a) y 5 a) ), marcando la opción Sin docentes de huelga. 13 No olvide Guardar. LISTADOS DISPONIBLES: Los únicos listados de ITACA que se han adaptado para recoger las distintas modalidades de huelga que pueden existir en una convocatoria de huelga son los siguientes: Comunicado oficial de huelga (para docentes y para no docentes) y Comunicado de huelga personal no docente. El listado Comunicado oficial de huelga aparecerá con una marca de agua Provisional al imprimirlo (para su exposición en el tablón de anuncios del centro). Una vez transcurridos los días de correcciones, cuando se vuelva a imprimir el listado ya sin marca de agua, tendrá carácter Definitivo. Opción de menú Centro > Listados > Personal > Asistencia > Seleccionar tipo Listado > Seleccionar parámetros de salida > Seleccionar la fecha > Botón Comunicado de huelga (LIST_PERSONAL_031) (personal Docente).

14 Comunicado Oficial de Huelga (LIST_PERSONAL_021). Debe seleccionar personal docente. 14 Comunicado Huelga Inspección (LIST_PERSONAL_022). Listado de Servicios Mínimos de Huelga (LIST_PERSONAL_039)

15 2ª parte: PERSONAL NO DOCENTE 15 Instrucciones para el comunicado de personal no docente de huelga o de servicios mínimos a través de ITACA. Las operaciones que se pueden realizar son: Determinar el Personal de Administración y Servicios (P.A.S.) que realiza la huelga para una fecha concreta. También es posible indicar los servicios mínimos 1º- Opción de menú: Centro > Menú principal >Personal 2º- Seleccione la persona NO DOCENTE 3º- Haga clic en el botón Bajas/Huelga No Docente 4º- Se abre la siguiente pantalla con el registro acumulativo de bajas, comunicados huelga o servicios mínimos per al no docent seleccionat. 5º- Haga clic en el botón inferior Nuevo En los campos inferiores introduzca la fecha inicial y final de la ausencia, motivo Vaga y especifique el tipo de convocatoria. También es posible indicar que personal no docente está prestando servicios mínimos: 6º- Haga clic en el botón inferior Guardar Aparecerán los datos en el registro acumulativo Siga los pasos anteriores para cada una de las personas No docentes.

16 Los listados disponibles son: 16 Comunicado Oficial de Huelga (LIST_PERSONAL_040). Debe seleccionar personal no docente. El listado Comunicado oficial de huelga aparecerá con una marca de agua Provisional al imprimirlo (para su exposición en el tablón de anuncios del centro). Una vez transcurridos los días de correcciones, cuando se vuelva a imprimir el listado ya sin marca de agua, tendrá carácter Definitivo. Comunicado de huelga personal no docente (LIST_PERSONAL_041). Los listados con los servicios mínimos del Personal No Docente se deberán elaborar de forma manual. NOTA FINAL: Si al indicar que una persona ha hecho huelga, aparece un mensaje de error hay que: -Caso 1.- Indicar dentro del apartado Personal>Clasificación>Enseñanza Prioritaria, aquella enseñanza para la que imparten un mayo número de horas. -Caso 2.- Indicar dentro del apartado Personal>General>Cargo del No Docente, el tipo de trabajador y su función.

GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10)

GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10) GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10) Instruccions per a la consulta o seguiment dels Servicis Mínims i Comunicat

Más detalles

COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR

COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR (en castellano más adelante) La gestió dels membres que componen cadascun dels òrgans de govern dels centres, Comissió de Coordinació Pedagògica i Consell

Más detalles

Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA

Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA Opció Faltes: (en castellano más adelante, págs. 6 a 10 PULSAR AQUÍ) S'afig nova funcionalitat a les ja existents: Per a l'ensenyança

Más detalles

GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA

GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA 1 (En castellano más adelante) GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA Requisits previs: a.- El personal docent ha d estar donat

Más detalles

1.- Seleccionar un alumne matriculat d'fct i fer doble clic sobre ell per a accedir a les seues dades personals i de matrícula.

1.- Seleccionar un alumne matriculat d'fct i fer doble clic sobre ell per a accedir a les seues dades personals i de matrícula. CONSIDERACIONS GENERALS: RENÚNCIA A CONVOCATÒRIES D'FCT EN CICLES FORMATIUS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) No cal renunciar a cap convocatòria si no es té l accés permés a l'fct. Les convocatòries

Más detalles

Manual de configuració comptes de en centres educatius

Manual de configuració comptes de en centres educatius Manual de configuració comptes de correu @gva.es en centres educatius Índex 1.PASOS PREVIS...3 2.CONFIGURACIÓN DEL CORREU...3 THUNDERBIRD...3 WINDOWS LIVE MAIL...7 ALTRES CLIENTS...9 2 1. PASSOS PREVIS

Más detalles

Manual gestió d usuaris

Manual gestió d usuaris 1 Manual gestió d usuaris 2 Dades del document Codi: Nom: Manual de.g. 03/2012 de gestió d usuaris Versió: V1.0 Data d aprovació: - Òrgan d aprovació: - Òrgan gestor: Àrea TIC Històric de revisions Versió

Más detalles

SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ

SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ (En castellano más adelante) Estos formularis estadístics s'ompliran una vegada validada la Programació General Anual (ja que arreplegarà de la PGA aprovada el núm. del professorat

Más detalles

1r Identificació de l'usuari / 1º Identificación del usuario.

1r Identificació de l'usuari / 1º Identificación del usuario. Les persones que disposen de DNI amb certificat electrònic incorporat o firma electrònica de l'autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana també podran fer la inscripció i l'abonament de les taxes

Más detalles

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS ESTABLIMENT DE LA CONNEXIÓ Per iniciar la connexió, cal obrir l arxiu Connexió a ServerApp que rebreu per correu electrònic: En obrir-se, pot aparèixer un missatge

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum:

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: 1. Selecciona en quina situació (1, 2 o 3) es troba la teva sol licitud, d acord amb la Guia del Pràcticum. 2. Omple el formulari segons la situació que hagis

Más detalles

GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8)

GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8) GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8) REQUISITS: Estar matriculat a Espanya en algun dels estudis esmentats en l'apartat persones protegides. Tindre menys

Más detalles

Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual. Versió 1

Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual. Versió 1 Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual Versió 1 Control de versions Versió 1 Autor Daniel Badenes Data 15/04/2013 Observacions Revisió d este

Más detalles

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Independentment del navegador web, hi ha certs aspectes

Más detalles

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 Outlook és el programa de comunicació i administració de informació personal del sistema Microsoft Office. Ofereix un lloc unificat per a administrar el correu electrònic,

Más detalles

Guia de Creació de Nou esborrany Pagaments SEPA Q34-14

Guia de Creació de Nou esborrany Pagaments SEPA Q34-14 Accés: Línia Oberta Empreses > Fitxers > Auxiliars on-line > Nou esborrany Línia Oberta Particulars > Inici > Fitxers >Auxiliars on-line > Nou esborrany Procés de creació: Al seleccionar en el menú inicial

Más detalles

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 Mozilla Thunderbird o Thunderbird és un client de correu electrònic de la Fundació Mozilla. 1. Conceptes preliminars Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció

Más detalles

OUTLOOK EXPRESS. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació.

OUTLOOK EXPRESS. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació. OUTLOOK EXPRESS Outlook Express és un client de correu electrònic i de notícies de xarxa produït per Microsoft per a les seves plataformes Windows. És un programa derivat de Microsoft Outlook (que forma

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2007

MICROSOFT OUTLOOK 2007 MICROSOFT OUTLOOK 2007 Outlook és el programa de comunicació i administració d'informació personal del sistema Microsoft Office. Ofereix un lloc unificat per a administrar el correu electrònic, calendaris,

Más detalles

UNITAT PLANTILLES I FORMULARIS

UNITAT PLANTILLES I FORMULARIS UNITAT PLANTILLES I FORMULARIS 1 Plantilles Una plantilla és un patró d arxius que s utilitza per crear els documents de forma més ràpida i senzilla. Tot document creat amb Ms Word està basat en una plantilla.

Más detalles

Instruccions per a la inscripció i abonament de taxes per via telemática Instrucciones para la inscripción y abono de tasas por vía telemática

Instruccions per a la inscripció i abonament de taxes per via telemática Instrucciones para la inscripción y abono de tasas por vía telemática Les persones que disposen de DNI amb certificat electrònic incorporat o firma electrònica de l'autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana també podran fer la inscripció i l'abonament de les taxes

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

Manual GESTIN de professorat

Manual GESTIN de professorat Manual GESTIN de professorat INDEX INTRODUCCIÓ... 2 PANTALLA GENERAL D'ACCÉS... 2 FUNCIONALITATS PERFIL PROFESSOR... 2 DESCRIPCIÓ DE FUNCIONALITATS... 3 CANVIAR CONTRASENYA... 3 PASSAR LLISTA... 3 SUPLIR

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 Í N D E X Inspeccions...2 1. Cerca...2 2. Pestanya Inspeccions...3 2.1.1 Botons de la pantalla...3 3. Procediment per a la creació de inspeccions...4 3.1 Creació d una inspecció...4

Más detalles

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI OVIDOC GUIA D'USUARI 1 1.Accés a la plataforma OVIDOC...3 2.Tràmits...4 2.1.Presentar una sol licitud en OVIDOC...5 2.2.Desistir una sol licitud en OVIDOC...6 2.3.Visualitzar la resolució provisional d'un

Más detalles

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS Guia per l usuari 1 GUIA PER A USUARI ENTITAT 1. Introducció dades de l Entitat Per tal d accedir a l aplicació de gestió per les entitats cal entrar al web www.cetarragones.cat

Más detalles

Gestió de les ConTRactacions (CTR)

Gestió de les ConTRactacions (CTR) Gestió de les ConTRactacions (CTR) versió 1.0 febrer 2015 Pàgina 1 de 22 Índex 1. ACCÉS I MENÚ D OPCIONS.... 3 2. INICI DE CONTRACTES... 6 3. BAIXES/SUBSTITUCIONS.... 12 4. FINALITZACIÓ DE PROJECTES....

Más detalles

An initiative of: Tutorial: Com crear un punt?

An initiative of: Tutorial: Com crear un punt? Tutorial: Com crear un punt? L objecte Punt El Punt és un objecte que hi ha disponible al Mobile History Map, que ens permet posicionar al mapa qualsevol informació en el lloc que nosaltres vulguem destacar.

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT 3 Seccions Una secció és una marca definida per l usuari dins del document que permet emmagatzemar opcions de format de pàgina, encapçalaments i peus de pàgina,... diferents

Más detalles

Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC

Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC Canvis a la versió: Cap. Primera versió. Redactat per: Miquel Titos Ramis Revisat per: Ricardo García Noval Immaculada Sans Puig osr.uib.cat

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6)

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6) SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6) A) Passos a realitzar previs en GESCEN per a obtindre relació

Más detalles

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 10/07/2013 Índex. Gestió de places disponibles.... 3 Gestió d ingressos i Baixes.... 5 Validacions sobre l assistència.... 7 Correspondència entre

Más detalles

Una vegada dins tindrà accés a les instruccions, canvi de contrasenya, subscripcions i a la resta de servicis que es detallen a continuació.

Una vegada dins tindrà accés a les instruccions, canvi de contrasenya, subscripcions i a la resta de servicis que es detallen a continuació. 1 GUIA ÚS WEB FAMÍLIES (en castellano más adelante, pág. 4 a 6) Passos previs: 1.- Sol licitud de servici. El centre o centres on tinga matriculats als seus fills li haurà donat a conéixer l existència

Más detalles

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió 3.2.1 Servei de Recursos Informàtics i TIC Versió 1.0 18/08/2008 Sumari Objectius del document... 1 Què son els codis PIN i PUK... 1 Execució

Más detalles

27/11/2012 Versió 1.0

27/11/2012 Versió 1.0 SERVICI PER A L OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT D INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE OFICIAL DE CONTRACTISTES I EMPRESES CLASSIFICADES DE LA COMUNITAT VALENCIANA EMPLEATS PÚBLICS 27/11/2012 Versió 1.0 Resum En este document

Más detalles

Pot imprimir els llistats (amb caràcter provisional) des de la pestanya Llistats > desplegable Comptabilitat - Oficials

Pot imprimir els llistats (amb caràcter provisional) des de la pestanya Llistats > desplegable Comptabilitat - Oficials 1 TANCAMENT DE L'ANY COMPTABLE COMPTABILITAT ITACA Nota sobre els exemples i les imatges utilitzades en esta guia: en tot el document s'ha suposat que s'està tancant l'any comptable 2012 El procediment

Más detalles

Com importar notes al qualificador del campus

Com importar notes al qualificador del campus Pàgina 1 de 6 Com importar notes al qualificador del campus Autor: Antonio Piedras Morente gener 2014 Aquest treball està protegit per una llicència Creative Commons (http://creativecommons.org) del tipus

Más detalles

UNITAT TAULES DINÀMIQUES

UNITAT TAULES DINÀMIQUES UNITAT TAULES DINÀMIQUES 3 Modificar propietats dels camps Un cop hem creat una taula dinàmica, Ms Excel ofereix la possibilitat de modificar les propietats dels camps: canviar-ne el nom, l orientació,

Más detalles

WINDOWS MAIL. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació.

WINDOWS MAIL. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació. WINDOWS MAIL Windows Mail és un client de correu electrònic i grups de noticies incloses exclusivament en el sistema operatiu Windows Vista. És el successor de Outlook Express. 1. Conceptes preliminars

Más detalles

Gestió del correu spam en Versió 1

Gestió del correu spam en Versió 1 Gestió del correu spam en comptes @.edu.gva.es Versió 1 ÍNDEX CONTROL DE VERSIONS... 2 1. INTRODUCCIÓ... 3 2. GESTIÓ DEL SPAM DES DE WEBMAIL.EDU.GVA.ES... 3 2.1. INDICAR QUE UN CORREU ÉS SPAM... 3 2.2.

Más detalles

COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000

COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000 COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000 PAS 1: La primera cosa que es necessita tan per fer sobres com per fer etiquetes és una llista amb totes les adreces de les quals es volen fer sobres o etiquetes.

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT 1 Format de text Quan escrivim un document a Ms Word, aquest adopta les característiques que, per defecte, té predeterminades: el tipus de font, l alineació de text, les

Más detalles

Una vegada introduïts l identificador d usuari (NIF) i la contrasenya, es mostrarà la pantalla de Benvinguda amb totes les opcions.

Una vegada introduïts l identificador d usuari (NIF) i la contrasenya, es mostrarà la pantalla de Benvinguda amb totes les opcions. Guia del mòdul docent a ITACA 1 Guia del mòdul docent a ITACA Primer accés: Per a poder accedir al mòdul docent, és imprescindible estar donat d alta en el sistema: és a dir tindre un usuari i contrasenya.

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària Pantalla Xec-Llibre Al constituir-se els bancs de llibres en el curs 16/17 es va determinar que els llibres de primer i segon de primària no formaren part dels bancs per tractar-se de material no reutilitzable.

Más detalles

Pantalla Xec-Llibre. Els requisits que ha de complir el centre per a poder imprimir els xecs llibres són:

Pantalla Xec-Llibre. Els requisits que ha de complir el centre per a poder imprimir els xecs llibres són: Pantalla Xec-Llibre (en castellano más adelante) En constituir-se els bancs de llibres en el curs 16/17, es determina que els llibres de primer i segon de primària, no formaren part dels bancs en tractar-se

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT 2 Funcions Matemàtiques i Estadístiques II Les funcions matemàtiques realitzen càlculs matemàtics sobre cel les en concret i sobre un rang de valors determinat. En aquest tema

Más detalles

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ÍTACA PER A INCORPORAR A ALLEGRO (pas necessari per a la migració a ÍTACA)

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ÍTACA PER A INCORPORAR A ALLEGRO (pas necessari per a la migració a ÍTACA) SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ÍTACA PER A INCORPORAR A ALLEGRO (pas necessari per a la migració a ÍTACA) A) Passos previs a realitzar en ALLEGRO per a obtindre la relació d'alumnat sense NIA: Des del menú

Más detalles

Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014)

Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014) Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014) Índex de continguts 1.-Configuració de les opcions globals 1.1.-Aplicació d inici 1.2.-Llengua de l aplicació 1.3.-Opcions

Más detalles

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS.

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS. MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS La sol.licitud de verificació de les noves propostes de titulacions oficials s han d introduir en un formulari web en la Sede Electrònica

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

Mòdul de Comunicacions Mòdul docent (En Castellano Pag.6-10)

Mòdul de Comunicacions Mòdul docent (En Castellano Pag.6-10) Annex Comunicacions_mòdul_docent (sólo para centros piloto) 1 Mòdul de Comunicacions Mòdul docent (En Castellano Pag.6-10) La nova versió de la Web Família 2.0 incorpora un mòdul de Comunicacions. Aquest

Más detalles

UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS

UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS 2 Referències Una referència reconeix una cel la o un conjunt de cel les dins d un full de càlcul. Cada cel la està identificada per una lletra, que indica la

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS és el popular client de correu electrònic que a més permet coordinar agendes i mantenir-se actualitzat amb els seus contactes. Requereix Windows 7 o posterior i no

Más detalles

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL 1 Crear una base de dades i ordenar Una base de dades és un conjunt d informació homogènia organitzada de forma sistemàtica. El contingut d una base de dades

Más detalles

Manual de l aplicació

Manual de l aplicació Índex de continguts Manual de l aplicació JUSTIFIC@ 1. Mapa de la web...2 2. Pàgina d Entrada...3 3. Apartats de l Assistent...3 3.1 Pàgina de la Sol.licitud... 3 3.2 Descàrrega de fitxers... 3 3.3 Pàgina

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA 1 RECERCA I REFERÈN- CIA Les funcions d aquest tipus permeten fer cerques en una taula de dades. Les funcions més representatives són les funcions CONSULTAV i CONSULTAH. Aquestes realitzen una cerca d

Más detalles

PROCÉS D ACCÉS I RESERVES DE SESSIONS DE SPINNING DEL CAM D ABRERA

PROCÉS D ACCÉS I RESERVES DE SESSIONS DE SPINNING DEL CAM D ABRERA PROCÉS D ACCÉS I RESERVES DE SESSIONS DE SPINNING DEL CAM D ABRERA En primer lloc s haurà d introduir la següent URL: https://deporsite.net/ajuntamentabrera/ Es visualitzarà la imatge web que tenim a continuació

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

Manual d usuari. Versió: 0002 Data: 20/02/2018. XolidoSign, eina de signatura digital. <Unidad Organizativa>

Manual d usuari. Versió: 0002 Data: 20/02/2018. XolidoSign, eina de signatura digital. <Unidad Organizativa> Unitat de Certificació i Projectes d'administració Electrònica XolidoSign, Versió: 0002 Data: 20/02/2018 Página 1 de 27 FULL DE CONTROL Organisme Projecte Unitat de certificació i projectes d administració

Más detalles

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT UNITAT REVISAR EL DOCUMENT 1 Seleccionar l idioma del document Ms Word proporciona diferents eines per a corregir l ortografia dels documents. El primer pas que s ha de realitzar per activar la correcció

Más detalles

REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6)

REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6) REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6) Amb la incorporació del mòdul de Registre d'entrades i Eixides a ITACA es pretén integrar en una mateixa aplicació les diferents eines

Más detalles

UNITAT RESOLUCIÓ D HIPÒTESIS

UNITAT RESOLUCIÓ D HIPÒTESIS UNITAT RESOLUCIÓ D HIPÒTESIS 2 Solver L opció Solver és una eina que permet plantejar problemes més complexos que el vist amb l eina Cerca l objectiu. Aquesta opció permet plantejar uns objectius i unes

Más detalles

Registre d interessos. Guia d utilització

Registre d interessos. Guia d utilització Registre d interessos Guia d utilització Autor Nicolás Sánchez Ruiz 31/05/2011 Registre d Interessos Continguts Registre d interessos. Descripció de l aplicatiu... 2 Instal lació i requeriments de programari...

Más detalles

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE NOTA:Enllaç de només lectura: SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE Linkat edu 12.04/14.04 https://docs.google.com/a/xtec.cat/document/d/1tyvzrd1k43kpgvrlgx5xa7l4z5kvwnbqvpl g1s_uve8/edit?usp=sharing

Más detalles

Servei de Gestió de Serveis Informàtics Secció de Sistemes en Explotació Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu

Servei de Gestió de Serveis Informàtics Secció de Sistemes en Explotació Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu Pàgina 1 de 11 ÍNDEX CONFIGURACIÓ D UN NOU COMPTE DE CORREU...3 1 CONFIGURACIÓ GENERAL...3 2 CONFIGURACIÓ NOM COMPTE I ADREÇA DE RESPOSTA...8

Más detalles

Nou signador: Us de la plataforma Viafirma. 1. Introduccio. 2. Requisits. Manual d Usuari

Nou signador: Us de la plataforma Viafirma. 1. Introduccio. 2. Requisits. Manual d Usuari Nou signador: Us de la plataforma Viafirma Manual d Usuari 1. Introduccio El component Firm@ que interactua amb el producte de Viafirma, permet autenticar un usuari, signar signar sol licituds a la web

Más detalles

TAULES EN WORD 2003 I 2007

TAULES EN WORD 2003 I 2007 TAULES EN WORD 2003 I 2007 Crear / inserir una taula: Una taula està formada de files (horitzontal) i columnes (verticals). Per inserir una taula en el nostre document hem d anar al menú Taula->Inserir-

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

Telèfon de la Secció de Subvencions:

Telèfon de la Secció de Subvencions: 1 ACCÉS A L'APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DEL PROGRAMA BO INFANTIL L'Ordre 27/2016, de 14 de juny, de la Conselleria d'educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual estableixen les bases reguladores

Más detalles

Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats. Veterinaris. Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya

Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats. Veterinaris. Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats Veterinaris Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya Arxiud Identificació d Animals de Companyia Control del document Control

Más detalles

Instal lació certificat digital

Instal lació certificat digital Instal lació del certificat digital utilitzat en la plataforma de navegació segura de Centres Docents de la Conselleria d'educació, Investigació, Cultura i Esport 1 / 17 ÍNDEX 1 Introducció...3 2 Navegador

Más detalles

MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X.

MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X. MAIL Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X. 1. Conceptes preliminars Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic

Más detalles

Altres accions bàsiques

Altres accions bàsiques 6 PAS Gestions bàsiques Altres accions bàsiques Insertar text i/o imatges utilitzant d altres opcions de format Etiquetes Enllaç Moure de lloc elements de l aula El ratolí Enllaç Es pot moure qualsevol

Más detalles

GUAC. Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats. actualització octubre 2014

GUAC. Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats. actualització octubre 2014 GUAC Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats actualització octubre 2014 Índex 1. Introducció... 3 2. Accés al GUAC... 4 3. Gestió de persones... 5 4. Donar d alta una persona... 6

Más detalles

Instruccions per a l emplenat de les fitxes del PAES -Excel llistat accions PAES -

Instruccions per a l emplenat de les fitxes del PAES -Excel llistat accions PAES - Instruccions per a l emplenat de les fitxes del PAES -Excel llistat accions PAES - DATA Novembre de 2014 EXPEDIENT Cont. 800433-2014-043-1200-000249 PROJECTE Redacció: Míriam Romero i Rull Servei: Medi

Más detalles

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Tutorial per als gestors de la borsa als centres v.01 El nou aplicatiu de la borsa de treball té com a objectiu facilitar als titulars i directors

Más detalles

Admissió CF. Grau Superior

Admissió CF. Grau Superior Admissió CF. Grau Superior 2014-2015 Introducció Diferències entre CF de Grau Superior i de Grau Mitjà: Tipus d'accés: Directe (per titulació)» Batxillerat LOGSE i la seua modalitat.» Batxillerat LOE i

Más detalles

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions.

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions. UNITAT ART AMB WORD 4 SmartArt Els gràfics SmartArt són elements gràfics que permeten comunicar informació visualment de forma molt clara. Inclouen diferents tipus de diagrames de processos, organigrames,

Más detalles

UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ

UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ 5 Diapositiva amb taula Les diapositives d objectes permeten inserir una taula dins la presentació. S entén per taula una quadrícula que es compon

Más detalles

UNITAT UNIFICAR ESTILS

UNITAT UNIFICAR ESTILS UNITAT UNIFICAR ESTILS 2 Columnes Una altra de les opcions de format que ens ofereix Ms Word és poder canviar el nombre de columnes de tot el document o d una secció. Per defecte, quan creem un document

Más detalles

Contractacions al GECO v2.0

Contractacions al GECO v2.0 Contractacions al GECO 03.02.11 v2.0 Índex de contingut INTRODUCCIÓ... 3 NOTES FUNCIONALS... 4 CONFIGURACIÓ TÈCNICA... 6 2 Introducció L objectiu d aquest document és informar sobre la nova funcionalitat

Más detalles

UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA

UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA 2 Camps de combinació La combinació de correspondència permet fusionar el contingut model d un document amb les dades d una base de dades. El procés de combinació genera

Más detalles

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona Entrem al navegador d Internet i accedim a la pàgina principal de la eina de gestió de guàrdies,

Más detalles

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya Manual d usuari Agencies de Col locació en el marc de l Ordre EMO/277/2014. Barcelona, 23 de gener de 2015 Introducció En el marc de l Ordre

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2010

MICROSOFT OUTLOOK 2010 MICROSOFT OUTLOOK 2010 1) Configuració d un compte amb Microsoft Exchange Servidor de Microsoft Exchange: servei de correu electrònic basat en Microsoft Exchange on les característiques més importants

Más detalles

INSTRUCCIONS D INSTAL LACIÓ I DE CONFIGURACIÓ DE LA CONNEXIÓ A INTERNET AMB WINDOWS 2000 (Darrera modificació: novembre 2004)

INSTRUCCIONS D INSTAL LACIÓ I DE CONFIGURACIÓ DE LA CONNEXIÓ A INTERNET AMB WINDOWS 2000 (Darrera modificació: novembre 2004) INSTRUCCIONS D INSTAL LACIÓ I DE CONFIGURACIÓ DE LA CONNEXIÓ A INTERNET AMB WINDOWS 2000 (Darrera modificació: novembre 2004) 1. Introducció El sistema operatiu Windows 2000 ja porta incorporats tots els

Más detalles

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Servei de Programació Barcelona, novembre de 2015 Cliqueu aquí per entrar a l accés restringit 2/15 Introduir en minúscules

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

Espais de comunicació

Espais de comunicació 1 Campus Virtual Espais de comunicació 1 Què són els espais de comunicació Els espais de comunicació ofereixen un entorn al qual hi tenen accés: Usuaris coordinadors que poden publicar informació i avisos.

Más detalles

INFORMACIÓ GENERAL PROCEDIMENT

INFORMACIÓ GENERAL PROCEDIMENT INFORMACIÓ GENERAL PROJECTE: Manuals d ús de signatura electrònica Versió: 1.0 TÍTOL: Signatura electrònica amb MS Word 2003 i MS Windows XP Codi Referència: Data Publicació: RESUM: 21/01/2009 PROCEDIMENT

Más detalles