GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA"

Transcripción

1 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA 1 (En castellano más adelante) GUIA D INTRODUCCIÓ DE FALTES DEL PERSONAL DOCENT AMB ITACA Requisits previs: a.- El personal docent ha d estar donat d alta correctament en l aplicació. Comprove que està actualitzat. Estes dades vénen donades des del menú Personal. El centre públic no pot gestionar l alta ni la baixa del personal del centre. b.- L horari del professor/a a qui se li va a posar la falta ha d haver sigut publicat i estar en vigor. En el cas de personal substitut heretarà el del titular. En el cas de no fer-ho de manera automàtica, es pot copiar el del titular al substitut. c.- El calendari del centre ha d estar actualitzat i contemplar la data, en la que desitja assignar la falta, com lectiva. Recorde polsar F11 per a disposar de pantalla completa i tindre accés a tots els botons de manera còmoda. Es recomana una resolució de pantalla de 1024 per 768. Qui pot posar estes faltes? El personal amb perfil d equip directiu o administratiu. Novetat: Es poden posar faltes al professorat substitut dins del període de substitució, encara que ja no estiga en el centre. Estes faltes no es van introduir al seu dia per oblit, error, etc. El procediment és el mateix que el de les faltes al professorat actiu amb l excepció que cal seleccionar al professorat substitut de l històric (Centre Menú principal Personal). Al fer clic en la pestanya Històric ITACA mostrarà les dades dels que han pertangut al Personal del Centre i tenen data de cessament. (Si hi ha diversos nomenaments i cessaments apareixeran diverses vegades). Seleccione el docent i assegure's que la data de la falta que vol introduir està dins del període comprés entre les dates de nomenament i cessament corresponents. Al fer clic en Horaris i Faltes des de la pantalla de Personal Històric l horari del professor/a apareix en blanc, però al fer clic en la pestanya Faltes ITACA presenta l horari en vigor de la data d inici del període de substitució. Des d este punt seguisca el procediment descrit a continuació. Procediment: A) Accés a la pantalla d introducció de faltes. 1.- Centre Menú principal Personal Personal (o Històric): Seleccione la persona amb un clic. 2.- Faça clic en el botó inferior, amb la qual cosa es mostrarà, en una nova finestra, el seu horari personal i la data actual. 3.- En la part superior faça clic en la pestanya Faltes

2 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA En la pantalla anterior, o en la que apareix ara, es tria la data (cantó superior dret) en què es vol posar la falta, amb la qual cosa mostrarà la distribució horària corresponent a l horari actiu (publicat i en vigor en esta data). B1) Introducció de les faltes: (Distints casos inferiors o iguals a una setmana.) Selecció de sessions: (les seleccionades adquirixen un to més clar) 1.- Una sessió única: Faça clic en eixa sessió Un dia sencer: Faça clic en la paraula del nom del dia i se seleccionaran totes les sessions d eixe dia. 3.- Selecció múltiple aleatòria de sessions o dies solts: Faça clic en la primera sessió (o dia), mantinga pressionada la tecla CTRL (Control) del teclat i faça clic en les successives sessions (o dies). 4.- Selecció de tota la setmana: marque la casella Seleccionar tot, amb això totes les sessions de la setmana passaran a un to més clar. Nota: per a absències superiors a una setmana es pot establir el rang des de/fins a: veja pas B3 B2.- Posar la falta a qualsevol de les seleccions anteriors: 1.- Faça clic en Nova falta. 2.- I.- Mostrarà el missatge El registre s ha guardat correctament i polse OK. Les sessions amb falta passen a un color de fons roig. II.- En este moment es pot completar el tipus de falta Absència / Retard / Vaga, així com la seua justificació marcant el quadro a este efecte, seleccionant el motiu i fent clic en Guardar. També pot canviar el rang de data per al cas d absència superior a una setmana. El programa calcula les hores de cada tipus en funció de l horari, no s han d introduir ni modificar. B3.- Una altra forma d introducció: Rang de faltes (especialment útil per a absències superiors a la setmana): Accedisca a través de la pestanya superior Llistat Faltes i faça clic en Nou (baix dreta). Accedirà a la pantalla del punt anterior, amb la qual cosa podrà triar el rang de dates des de Data Inici fins a Data Fi, el tipus de falta, marque si és justificada i en este cas trie la justificació. ITACA calcula el nombre d hores de cada tipus en funció de l horari. No oblide fer clic en Guardar. C.- Edició (Visualització i correcció d errors), eliminació i impressió de faltes. Esta mateixa pantalla de Llistat Faltes permet explotar les dades de faltes introduïdes. 1.- Llistar entre dates i per tipus les faltes del docent seleccionat.

3 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA 3 Seleccione per mitjà dels controls de Data inici i Data fi el període de temps i per mitjà del desplegable Tipus el tipus de faltes que vol visualitzar (si el deixa en blanc mostrarà totes les del període) Faça clic en el botó introduïts. 2.- Correcció d errors: i li apareixeran les faltes que complisquen els criteris de busca Seleccione la falta incorrecta amb errors en la data o en el tipus i faça clic en el botó ; això el portarà a la pantalla analitzada en el punt B2 d introducció de faltes per rang de dates, on podrà corregir el rang de dates i el tipus de falta. No oblide Guardar els canvis de les correccions efectuades. 3.- Eliminar les errònies (com per exemple, la de la imatge següent), seleccionant-la i fent clic en el botó Eliminar (baix dreta). 4.- Impressió: Encara que des de la pantalla anterior Llistat Faltes es pot emetre un llistat, pot utilitzar els diferents llistats i estadístiques ubicats en Centre > Llistats > Personal > Assistència, per a comprovar les faltes prèviament introduïdes: Ací té els següents llistats relacionats amb este tema: Comunicat de Vaga Comunicat mensual Detall de faltes d assistència Estadística de faltes d assistència Llistat de faltes Comunicat vaga Direcció Territorial Comunicat vaga Inspecció i Comunicat mensual (desglossat)

4 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA 4 GUÍA DE INTRODUCCIÓN DE FALTAS DEL PERSONAL DOCENTE CON ITACA Requisitos previos: a.- El personal docente debe estar dado de alta correctamente en la aplicación. Compruebe que está actualizado. Estos datos vienen dados desde el menú Personal. El centro público no puede gestionar el alta ni la baja del personal del centro. b.- El horario del profesor/a a quien se le va a poner la falta debe haber sido publicado y estar en vigor. En el caso de personal sustituto heredará el del titular. En el caso de no hacerlo de manera automática, se puede copiar el del titular al sustituto. c.- El calendario del centro debe estar actualizado y contemplar la fecha, en la que desea asignar la falta, como lectiva. Recuerde pulsar F11 para disponer de pantalla completa y tener acceso a todos los botones de manera cómoda. Se recomienda una resolución de pantalla de 1024 por 768. Quién puede poner estas faltas? El personal con perfil de equipo directivo o administrativo. Novedad: Se pueden poner faltas al profesorado sustituto dentro del periodo de sustitución, aunque ya no esté en el centro. Estas faltas no se introdujeron en su día por olvido, error, etc. El procedimiento es el mismo que el de las faltas al profesorado activo con la salvedad que hay que seleccionar al profesorado sustituto del histórico (Centro Menú principal Personal). Al hacer clic en la pestaña Histórico Itaca mostrará los datos de quienes han pertenecido al Personal del Centro y tienen fecha de cese. (Si hay varios nombramientos y ceses aparecerán varias veces) Seleccione el docente y cerciórese de que la fecha de la falta que quiere introducir está dentro del periodo comprendido entre las fechas de nombramiento y cese correspondientes. Al hacer clic en Horarios y Faltas desde la pantalla de Personal Histórico el horario del profesor/a aparece en blanco, pero al hacer clic en la pestaña Faltas Itaca presenta el horario en vigor de la fecha de inicio del periodo de sustitución. Desde este punto siga el procedimiento descrito a continuación. Procedimiento: A) Acceso a la pantalla de introducción de faltas. 1.- Centro Menú principal Personal Personal (o Histórico): Seleccione la persona con un clic. 2.- Haga clic en el botón inferior, con lo que en una nueva ventana se mostrará su horario personal y la fecha actual. 3.- En la parte superior hacer clic en la pestaña Faltas

5 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA En la pantalla anterior o en la aparece ahora se elige la fecha (esquina superior derecha) en la que se quiere poner la falta, con lo que mostrará la distribución horaria correspondiente al horario activo (publicado y en vigor en esta fecha). B1) Introducción de las faltas: (Distintos casos inferiores o iguales a una semana.) Selección de sesiones: (las seleccionadas adquieren un tono más claro) 1.- Una sesión única: Haga clic en esa sesión Un día entero: Haga clic en la palabra del nombre del día y se seleccionarán todas las sesiones de ese día. 3.- Selección múltiple aleatoria de sesiones o días sueltos: Haga clic en la primera sesión (o día), mantenga presionada la tecla CTRL (Control) del teclado y vaya haciendo clic en las sucesivas sesiones (o días). 4.- Selección de toda la semana: marcar la casilla Seleccionar todo, con lo que todas las sesiones de la semana pasarán a tono más claro. Nota: para ausencias superiores a una semana se puede establecer el rango desde/hasta: véase paso B3 B2.- Poner la falta a cualquiera de las selecciones anteriores: 1.- Haga clic en Nueva falta. 2.- I.- Mostrará el mensaje El registro se ha guardado correctamente y pulse OK. Las sesiones con falta pasan a color de fondo rojo. II.- En este momento se puede completar el tipo de falta Ausencia / Retraso / Huelga, así como su justificación marcando el cuadro al efecto, seleccionando el motivo y haciendo clic en Guardar. También puede cambiar el rango de fecha para el caso de ausencia superior a una semana. El programa calcula las horas de cada tipo en función del horario, no se han de introducir ni modificar. B3.- Otra forma de introducción: Rango de faltas (especialmente útil para ausencias superiores a la semana): Acceda a través de la pestaña superior Listado Faltas y haga clic en Nuevo (abajo derecha). Accederá a la pantalla del punto anterior, con lo que podrá elegir el rango de fechas desde Fecha Inicio hasta Fecha Fin, el tipo de falta, marcar si es justificada y en este caso elegir la justificación. Itaca calcula el número de horas de cada tipo en función del horario. No olvide hacer clic en Guardar. C.- Edición (Visualización y corrección de errores), eliminación e impresión de faltas. Esta misma pantalla de Listado Faltas permite explotar los datos de faltas introducidas. 1.- Listar entre fechas y por tipo las faltas del docente seleccionado. Seleccione mediante los controles de Fecha inicio y Fecha fin el periodo de tiempo y mediante el desplegable Tipo el tipo de faltas que quiere visualizar (si lo deja en blanco mostrará todas las del periodo) Haga clic en el botón introducidos. y le aparecerán las faltas que cumplan los criterios de búsqueda 2.- Corrección de errores:

6 Introducció faltes assistència personal docent amb ITACA 6 Haga clic en la falta incorrecta con errores en la/s fecha/s o tipo y haga clic en el botón, lo que le lleva a la pantalla analizada en el punto B2 de introducción de faltas por rango de fechas donde puede corregir el rango de fechas y el tipo de falta. No olvide Guardar los cambios de las correcciones efectuadas. 3.- Eliminar las erróneas (como por ejemplo, la de la imagen siguiente), seleccionándola(s) y haciendo clic en el botón Eliminar (abajo derecha). 4.- Impresión: Aunque desde la pantalla anterior Listado Faltas se puede emitir un listado, puede utilizar los diferentes listados y estadísticas ubicados en Centro > Listados > Personal > Asistencia, para comprobar las faltas previamente introducidas: Ahí tiene los siguientes listados relacionados con este tema: Comunicado de Huelga Comunicado mensual Detalle de faltas de asistencia Estadística de faltas de asistencia Listado de faltas Parte huelga Dirección Territorial Parte huelga Inspección y Comunicado mensual (desglosado)

Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA

Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA Actualització de l'opció Faltes en la Guia del mòdul docent a ITACA Opció Faltes: (en castellano más adelante, págs. 6 a 10 PULSAR AQUÍ) S'afig nova funcionalitat a les ja existents: Per a l'ensenyança

Más detalles

GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10)

GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10) GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. Perfil inspector (en castellano más adelante, pág. 6 a 10) Instruccions per a la consulta o seguiment dels Servicis Mínims i Comunicat

Más detalles

COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR

COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR COMISSIÓ DE COORDINACIÓ PEDAGÒGICA I CONSELL ESCOLAR (en castellano más adelante) La gestió dels membres que componen cadascun dels òrgans de govern dels centres, Comissió de Coordinació Pedagògica i Consell

Más detalles

A) Determinar les persones que realitzen la vaga.

A) Determinar les persones que realitzen la vaga. GESTIÓ SERVICIS MÍNIMS I COMUNICACIÓ DEL PERSONAL DE VAGA AMB ITACA. (en castellano más adelante, pág. 9 a 16) Les dades relatives a un dia de vaga es podran gravar/modificar a ITACA mentres que no haja

Más detalles

Una vegada introduïts l identificador d usuari (NIF) i la contrasenya, es mostrarà la pantalla de Benvinguda amb totes les opcions.

Una vegada introduïts l identificador d usuari (NIF) i la contrasenya, es mostrarà la pantalla de Benvinguda amb totes les opcions. Guia del mòdul docent a ITACA 1 Guia del mòdul docent a ITACA Primer accés: Per a poder accedir al mòdul docent, és imprescindible estar donat d alta en el sistema: és a dir tindre un usuari i contrasenya.

Más detalles

Manual gestió d usuaris

Manual gestió d usuaris 1 Manual gestió d usuaris 2 Dades del document Codi: Nom: Manual de.g. 03/2012 de gestió d usuaris Versió: V1.0 Data d aprovació: - Òrgan d aprovació: - Òrgan gestor: Àrea TIC Històric de revisions Versió

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT 3 Seccions Una secció és una marca definida per l usuari dins del document que permet emmagatzemar opcions de format de pàgina, encapçalaments i peus de pàgina,... diferents

Más detalles

1.- Seleccionar un alumne matriculat d'fct i fer doble clic sobre ell per a accedir a les seues dades personals i de matrícula.

1.- Seleccionar un alumne matriculat d'fct i fer doble clic sobre ell per a accedir a les seues dades personals i de matrícula. CONSIDERACIONS GENERALS: RENÚNCIA A CONVOCATÒRIES D'FCT EN CICLES FORMATIUS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) No cal renunciar a cap convocatòria si no es té l accés permés a l'fct. Les convocatòries

Más detalles

Una vegada dins tindrà accés a les instruccions, canvi de contrasenya, subscripcions i a la resta de servicis que es detallen a continuació.

Una vegada dins tindrà accés a les instruccions, canvi de contrasenya, subscripcions i a la resta de servicis que es detallen a continuació. 1 GUIA ÚS WEB FAMÍLIES (en castellano más adelante, pág. 4 a 6) Passos previs: 1.- Sol licitud de servici. El centre o centres on tinga matriculats als seus fills li haurà donat a conéixer l existència

Más detalles

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Independentment del navegador web, hi ha certs aspectes

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 Í N D E X Inspeccions...2 1. Cerca...2 2. Pestanya Inspeccions...3 2.1.1 Botons de la pantalla...3 3. Procediment per a la creació de inspeccions...4 3.1 Creació d una inspecció...4

Más detalles

WINDOWS MAIL. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació.

WINDOWS MAIL. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació. WINDOWS MAIL Windows Mail és un client de correu electrònic i grups de noticies incloses exclusivament en el sistema operatiu Windows Vista. És el successor de Outlook Express. 1. Conceptes preliminars

Más detalles

Manual de configuració comptes de en centres educatius

Manual de configuració comptes de en centres educatius Manual de configuració comptes de correu @gva.es en centres educatius Índex 1.PASOS PREVIS...3 2.CONFIGURACIÓN DEL CORREU...3 THUNDERBIRD...3 WINDOWS LIVE MAIL...7 ALTRES CLIENTS...9 2 1. PASSOS PREVIS

Más detalles

SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ

SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ (En castellano más adelante) Estos formularis estadístics s'ompliran una vegada validada la Programació General Anual (ja que arreplegarà de la PGA aprovada el núm. del professorat

Más detalles

Manual GESTIN de professorat

Manual GESTIN de professorat Manual GESTIN de professorat INDEX INTRODUCCIÓ... 2 PANTALLA GENERAL D'ACCÉS... 2 FUNCIONALITATS PERFIL PROFESSOR... 2 DESCRIPCIÓ DE FUNCIONALITATS... 3 CANVIAR CONTRASENYA... 3 PASSAR LLISTA... 3 SUPLIR

Más detalles

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT UNITAT REVISAR EL DOCUMENT Obrir el document (wor10n1_u03_actglobal_fitxer.docx) i fer els següents passos: 1. Crear una autocorrecció que a l escriure la paraula guell la canviï per Güell. 2. Crear una

Más detalles

UNITAT TAULES DINÀMIQUES

UNITAT TAULES DINÀMIQUES UNITAT TAULES DINÀMIQUES 3 Modificar propietats dels camps Un cop hem creat una taula dinàmica, Ms Excel ofereix la possibilitat de modificar les propietats dels camps: canviar-ne el nom, l orientació,

Más detalles

Una vez introducidos el identificador de usuario (NIF) y la contraseña, se mostrará la pantalla de Bienvenida con todas las opciones.

Una vez introducidos el identificador de usuario (NIF) y la contraseña, se mostrará la pantalla de Bienvenida con todas las opciones. Guía del módulo docente en ITACA 1 Guía del módulo docente en ITACA Primer acceso: Para poder acceder al módulo docente, es imprescindible estar dado de alta en el sistema: es decir tener un usuario y

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT

UNITAT REVISAR EL DOCUMENT UNITAT REVISAR EL DOCUMENT 1 Seleccionar l idioma del document Ms Word proporciona diferents eines per a corregir l ortografia dels documents. El primer pas que s ha de realitzar per activar la correcció

Más detalles

UNITAT UNIFICAR ESTILS

UNITAT UNIFICAR ESTILS UNITAT UNIFICAR ESTILS 2 Columnes Una altra de les opcions de format que ens ofereix Ms Word és poder canviar el nombre de columnes de tot el document o d una secció. Per defecte, quan creem un document

Más detalles

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió 3.2.1 Servei de Recursos Informàtics i TIC Versió 1.0 18/08/2008 Sumari Objectius del document... 1 Què son els codis PIN i PUK... 1 Execució

Más detalles

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6)

SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6) SOL LICITUD MASSIVA DEL NIA A ITACA PER A INCORPORAR A GESCEN (pas necessari per a la migració a ITACA) (en castellano más adelante, pág: 4 a 6) A) Passos a realitzar previs en GESCEN per a obtindre relació

Más detalles

GUIA DE PROMOCIÓ AUTOMÀTICA, PROPOSTA D'OBTENCIÓ DE TÍTOL I MATRÍCULA AUTOMÀTICA PER A CICLES FORMATIUS

GUIA DE PROMOCIÓ AUTOMÀTICA, PROPOSTA D'OBTENCIÓ DE TÍTOL I MATRÍCULA AUTOMÀTICA PER A CICLES FORMATIUS 1 GUIA DE PROMOCIÓ AUTOMÀTICA, PROPOSTA D'OBTENCIÓ DE TÍTOL I MATRÍCULA AUTOMÀTICA PER A CICLES FORMATIUS (en castellano más adelante, pág. 6 a 10) L opció Dades de promoció automàtica té l objectiu d

Más detalles

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA http://xlpv.cult.gva.es QUÈ PERMET FER? Consulta del catàleg col lectiu de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (exlpv).

Más detalles

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS Guia per l usuari 1 GUIA PER A USUARI ENTITAT 1. Introducció dades de l Entitat Per tal d accedir a l aplicació de gestió per les entitats cal entrar al web www.cetarragones.cat

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal Guia d ús Accés al sistema Arconte Portal Índex 1. Introducció 3 2. Accés amb usuari i contrasenya 3 3. Accés per localitzador 4 4. Cerca i detall de les vistes 5 Guia d ús d accés a l Arconte Portal Arconte

Más detalles

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI OVIDOC GUIA D'USUARI 1 1.Accés a la plataforma OVIDOC...3 2.Tràmits...4 2.1.Presentar una sol licitud en OVIDOC...5 2.2.Desistir una sol licitud en OVIDOC...6 2.3.Visualitzar la resolució provisional d'un

Más detalles

Altres accions bàsiques

Altres accions bàsiques 6 PAS Gestions bàsiques Altres accions bàsiques Insertar text i/o imatges utilitzant d altres opcions de format Etiquetes Enllaç Moure de lloc elements de l aula El ratolí Enllaç Es pot moure qualsevol

Más detalles

27/11/2012 Versió 1.0

27/11/2012 Versió 1.0 SERVICI PER A L OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT D INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE OFICIAL DE CONTRACTISTES I EMPRESES CLASSIFICADES DE LA COMUNITAT VALENCIANA EMPLEATS PÚBLICS 27/11/2012 Versió 1.0 Resum En este document

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2007

MICROSOFT OUTLOOK 2007 MICROSOFT OUTLOOK 2007 Outlook és el programa de comunicació i administració d'informació personal del sistema Microsoft Office. Ofereix un lloc unificat per a administrar el correu electrònic, calendaris,

Más detalles

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 10/07/2013 Índex. Gestió de places disponibles.... 3 Gestió d ingressos i Baixes.... 5 Validacions sobre l assistència.... 7 Correspondència entre

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions.

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions. UNITAT ART AMB WORD 4 SmartArt Els gràfics SmartArt són elements gràfics que permeten comunicar informació visualment de forma molt clara. Inclouen diferents tipus de diagrames de processos, organigrames,

Más detalles

Pot imprimir els llistats (amb caràcter provisional) des de la pestanya Llistats > desplegable Comptabilitat - Oficials

Pot imprimir els llistats (amb caràcter provisional) des de la pestanya Llistats > desplegable Comptabilitat - Oficials 1 TANCAMENT DE L'ANY COMPTABLE COMPTABILITAT ITACA Nota sobre els exemples i les imatges utilitzades en esta guia: en tot el document s'ha suposat que s'està tancant l'any comptable 2012 El procediment

Más detalles

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Servei de Programació Barcelona, novembre de 2015 Cliqueu aquí per entrar a l accés restringit 2/15 Introduir en minúscules

Más detalles

UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS

UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS 2 Marcadors i hipervincles En aquest apartat es treballen les opcions Marcadors i Hipervincles. Un marcador s utilitza per desplaçar-se a una posició determinada del document

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona Entrem al navegador d Internet i accedim a la pàgina principal de la eina de gestió de guàrdies,

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES 4 Estils de llista Els estils són conjunts d atributs de format que queden definits en un document. Resulten molt útils quan es volen determinar els formats

Más detalles

UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL

UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL 2 Personalització de l entorn Per treballar de manera més senzilla amb les macros, es poden personalitzar les eines que les executen. Per executar una macro, no

Más detalles

1. Accediu a la zona privada de la web que es troba ubicada a la zona superior dreta.

1. Accediu a la zona privada de la web   que es troba ubicada a la zona superior dreta. Inscripcions al programa Jocs esportius escolars Temporada 2015-2016 Manual d instruccions 1. Introducció: La inscripció de les entitats al programa JOCS ESPORTIUS ESCOLARS és obligatòria per a poder participar-hi

Más detalles

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 Mozilla Thunderbird o Thunderbird és un client de correu electrònic de la Fundació Mozilla. 1. Conceptes preliminars Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció

Más detalles

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 Outlook és el programa de comunicació i administració de informació personal del sistema Microsoft Office. Ofereix un lloc unificat per a administrar el correu electrònic,

Más detalles

Guia de formació SIGA per a col legiats. Registrar consultes del Servei d Orientació Jurídica (SOJ)

Guia de formació SIGA per a col legiats. Registrar consultes del Servei d Orientació Jurídica (SOJ) Guia de formació SIGA per a col legiats Registrar consultes del Servei d Orientació Jurídica (SOJ) Pàg. 2 Índex SIGA PER A COL LEGIATS... 3 ENTRAR A SIGA... 3 ENTRAR LES DADES D UNA NOVA CONSULTA SOJ...

Más detalles

Guia de Creació de Nou esborrany Pagaments SEPA Q34-14

Guia de Creació de Nou esborrany Pagaments SEPA Q34-14 Accés: Línia Oberta Empreses > Fitxers > Auxiliars on-line > Nou esborrany Línia Oberta Particulars > Inici > Fitxers >Auxiliars on-line > Nou esborrany Procés de creació: Al seleccionar en el menú inicial

Más detalles

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL 1 Crear una base de dades i ordenar Una base de dades és un conjunt d informació homogènia organitzada de forma sistemàtica. El contingut d una base de dades

Más detalles

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE NOTA:Enllaç de només lectura: SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE Linkat edu 12.04/14.04 https://docs.google.com/a/xtec.cat/document/d/1tyvzrd1k43kpgvrlgx5xa7l4z5kvwnbqvpl g1s_uve8/edit?usp=sharing

Más detalles

Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual. Versió 1

Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual. Versió 1 Manual per a sol licitud d instal lació de sistemes de videovigilància a través de l Oficina Virtual Versió 1 Control de versions Versió 1 Autor Daniel Badenes Data 15/04/2013 Observacions Revisió d este

Más detalles

TAULES EN WORD 2003 I 2007

TAULES EN WORD 2003 I 2007 TAULES EN WORD 2003 I 2007 Crear / inserir una taula: Una taula està formada de files (horitzontal) i columnes (verticals). Per inserir una taula en el nostre document hem d anar al menú Taula->Inserir-

Más detalles

Representació de diferents escenaris.

Representació de diferents escenaris. Representació de diferents escenaris. 1. Administrador d escenaris 2. Creació d escenaris Crear un Escenari Modificar un Escenari Eliminar un Escenari 3. Combinació d escenaris Combinar Escenaris en Diferents

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6)

REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6) REGISTRES ENTRADA/EIXIDA (En castellano más adelante, páginas 4 a 6) Amb la incorporació del mòdul de Registre d'entrades i Eixides a ITACA es pretén integrar en una mateixa aplicació les diferents eines

Más detalles

MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X.

MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X. MAIL Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X. 1. Conceptes preliminars Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic

Más detalles

Gestió del correu spam en Versió 1

Gestió del correu spam en Versió 1 Gestió del correu spam en comptes @.edu.gva.es Versió 1 ÍNDEX CONTROL DE VERSIONS... 2 1. INTRODUCCIÓ... 3 2. GESTIÓ DEL SPAM DES DE WEBMAIL.EDU.GVA.ES... 3 2.1. INDICAR QUE UN CORREU ÉS SPAM... 3 2.2.

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos Contingut: informació financera i comptable de més d un milió d empreses espanyoles. Conté informació d un període de 10 anys. Inclou un software d'anàlisi financera que permet fer informes, comparar grups

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT

UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT UNITAT DONAR FORMAT A UN DOCUMENT 1 Format de text Quan escrivim un document a Ms Word, aquest adopta les característiques que, per defecte, té predeterminades: el tipus de font, l alineació de text, les

Más detalles

UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT

UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT 1 Revisar i enviar El programa Ms PowerPoint 2010 disposa d una eina que permet enviar una presentació per ser revisada per altres persones i així validar-ne

Más detalles

GUAC. Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats. actualització octubre 2014

GUAC. Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats. actualització octubre 2014 GUAC Manual d ús del centres docents públics d altres titularitats actualització octubre 2014 Índex 1. Introducció... 3 2. Accés al GUAC... 4 3. Gestió de persones... 5 4. Donar d alta una persona... 6

Más detalles

UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL

UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL UNITAT AUTOMATITZAR ACCIONS AMB MS EXCEL Obrir el full de càlcul (ex10n2_u07_actglobal_fitxer.xlsx). Al full es mostra una taula de migracions de Catalunya, que descarreguem del web de l IDESCAT. Hem d

Más detalles

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT 2 Funcions Matemàtiques i Estadístiques II Les funcions matemàtiques realitzen càlculs matemàtics sobre cel les en concret i sobre un rang de valors determinat. En aquest tema

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT 1 Funcions Data i hora II Les funcions de Data i Hora analitzen cel les que contenen valors d aquest tipus i treballen amb aquests dins les fórmules. Ms Excel té un calendari

Más detalles

Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014)

Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014) Guia d ús de XolidoSign (Data d actualització de la informació: 10 de novembre de 2014) Índex de continguts 1.-Configuració de les opcions globals 1.1.-Aplicació d inici 1.2.-Llengua de l aplicació 1.3.-Opcions

Más detalles

Manual de consulta del rebut de la nòmina

Manual de consulta del rebut de la nòmina Manual de consulta del rebut de la nòmina Versió 01 22/03/2012 Control de versions Versió Autor Data Observacions 1.0 21/03/2012 Revisió d este document: Creat per: Supervisat per: Data: Data: Versió:

Más detalles

An initiative of: Tutorial: Com crear un punt?

An initiative of: Tutorial: Com crear un punt? Tutorial: Com crear un punt? L objecte Punt El Punt és un objecte que hi ha disponible al Mobile History Map, que ens permet posicionar al mapa qualsevol informació en el lloc que nosaltres vulguem destacar.

Más detalles

Via alternativa per al traspàs d artefactes al SIC

Via alternativa per al traspàs d artefactes al SIC A qui va dirigit Aquest howto va dirigit a: Tots aquells proveïdors d aplicacions que necessitin una via alternativa al SVN de SIC per poder continuar traspassant els artefactes d aplicacions als tècnics

Más detalles

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA PRIMER CONTACTE AMB ATENEA Aquest és un manual introductori a l entorn d Atenea per a professors que no tenen cap tipus d experiència amb la plataforma. Un cop iniciada la sessió dins de l Atenea, apareix

Más detalles

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP)

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) Para la descarga del certificado de asistencia a cualquiera

Más detalles

CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA VALENCIANA NICOLAU PRIMITIU.

CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA VALENCIANA NICOLAU PRIMITIU. CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA VALENCIANA NICOLAU PRIMITIU http://bv.gva.es QUÈ PERMET FER? Consultar el catàleg per busca senzilla, avançada o experta, amb la possibilitat d introduir els criteris desitjats

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8)

GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8) GESTIÓ DE L'ASSEGURANÇA ESCOLAR AMB ITACA (en castellano más adelante, páginas 5 a 8) REQUISITS: Estar matriculat a Espanya en algun dels estudis esmentats en l'apartat persones protegides. Tindre menys

Más detalles

UNITAT OPCIONS AVANÇADES EN L ÚS DE TAULES

UNITAT OPCIONS AVANÇADES EN L ÚS DE TAULES UNITAT OPCIONS AVANÇADES EN L ÚS DE TAULES 2 Format de taules Quan es crea una taula l aplicació per defecte utilitza una mida de cel les i un format estàndard. Una vegada creada tenim la possibilitat

Más detalles

Presentacions. multimèdia

Presentacions. multimèdia Presentacions multimèdia en l entorn Windows Microsoft PowerPoint Manel Teodoro Escoles Freta Pàgina d inici La pantalla de Microsoft PowerPoint Obrir una presentació. Per obrir una presentació podeu fer:

Más detalles

1r Identificació de l'usuari / 1º Identificación del usuario.

1r Identificació de l'usuari / 1º Identificación del usuario. Les persones que disposen de DNI amb certificat electrònic incorporat o firma electrònica de l'autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana també podran fer la inscripció i l'abonament de les taxes

Más detalles

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum:

Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: Guió per fer la sol licitud de Pràcticum: 1. Selecciona en quina situació (1, 2 o 3) es troba la teva sol licitud, d acord amb la Guia del Pràcticum. 2. Omple el formulari segons la situació que hagis

Más detalles

UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS

UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS UNITAT CREAR ÍNDEXS AUTOMÀTICS 3 Títols i taules d il lustracions Ms Word presenta una sèrie d opcions avançades que permeten donar un aspecte més professional al document de forma fàcil i efectiva. En

Más detalles

>>>Nota formativa 7 / juliol / 2014

>>>Nota formativa 7 / juliol / 2014 >>>Nota formativa 7 / juliol / 2014 Noves millores a l ECAP administratiu Ja estan disponibles a Girona les noves millores a l ECAP administratiu. A partir del proper 9 de juliol, s activaran a la resta

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ

UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ UNITAT TIPUS DE DIAPOSITIVES PER A DISPOSAR INFORMACIÓ 5 Diapositiva amb taula Les diapositives d objectes permeten inserir una taula dins la presentació. S entén per taula una quadrícula que es compon

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS és el popular client de correu electrònic que a més permet coordinar agendes i mantenir-se actualitzat amb els seus contactes. Requereix Windows 7 o posterior i no

Más detalles

Manual d usuari. Versió: 0002 Data: 20/02/2018. XolidoSign, eina de signatura digital. <Unidad Organizativa>

Manual d usuari. Versió: 0002 Data: 20/02/2018. XolidoSign, eina de signatura digital. <Unidad Organizativa> Unitat de Certificació i Projectes d'administració Electrònica XolidoSign, Versió: 0002 Data: 20/02/2018 Página 1 de 27 FULL DE CONTROL Organisme Projecte Unitat de certificació i projectes d administració

Más detalles

Rol Nom de la variable Clau Cuiner APP_CHEF_KEY 0001 Cambrer APP_WAITER_KEY 0002 Encarregat APP_BOSS_KEY 0003

Rol Nom de la variable Clau Cuiner APP_CHEF_KEY 0001 Cambrer APP_WAITER_KEY 0002 Encarregat APP_BOSS_KEY 0003 MANUAL D USUARI REQUISITS Dispositiu mòbil amb una Càmera i connexió al servidor i: o Windows Phone 8 o superior (experimental). o Android Versió 5.0 o superior amb el WebView actualitzat (estable). Tenir

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT A. INSTAL LACIÓ DEL PROGRAMA. Cal descarregar l arxiu comprimit de l adreça web que s ha facilitat via correu electrònic.

Más detalles

Manual d instal lació i ús Congelador virtual (VFreezer) PFC-Programació d aplicacions per a mòbils usant HTML5

Manual d instal lació i ús Congelador virtual (VFreezer) PFC-Programació d aplicacions per a mòbils usant HTML5 Congelador virtual (VFreezer) PFC-Programació d aplicacions per a mòbils usant HTML5. 2n Cicle Enginyeria Informàtica. PFC Maig 2014 Índex de continguts Instal lació 2 Instal lació com a aplicació web

Más detalles

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS ESTABLIMENT DE LA CONNEXIÓ Per iniciar la connexió, cal obrir l arxiu Connexió a ServerApp que rebreu per correu electrònic: En obrir-se, pot aparèixer un missatge

Más detalles

OUTLOOK EXPRESS. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació.

OUTLOOK EXPRESS. Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació. OUTLOOK EXPRESS Outlook Express és un client de correu electrònic i de notícies de xarxa produït per Microsoft per a les seves plataformes Windows. És un programa derivat de Microsoft Outlook (que forma

Más detalles

CMAPTOOLS. INICI 1. Comencem fent clic a la icona: O anem al menú inici, programes i busquem:

CMAPTOOLS. INICI 1. Comencem fent clic a la icona: O anem al menú inici, programes i busquem: CMAPTOOLS INICI 1. Comencem fent clic a la icona: O anem al menú inici, programes i busquem: 2. Un cop a dins trobem dues pantalles: 3. Des d aquesta pantalla podem organitzar la feina. A l esquerra hi

Más detalles

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA TEMPORAL PER L ENTITAT 1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel web () des de la pestanya Inici

Más detalles

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES 3 Esquema numerat Un esquema numerat o llista multinivell s utilitza per crear una llista que contingui diferents nivells situats a diferents sagnats del text,

Más detalles

MANUAL D USUARI. Connexió a WebClient BST. Nom del documentl 15/02/ de 14

MANUAL D USUARI. Connexió a WebClient BST. Nom del documentl 15/02/ de 14 Connexió a WebClient BST Nom del documentl 15/02/2011 1 de 14 ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ...3 1.1 ACCÉS... 3 2 OPCIONS DEL MENÚ PRINCIPAL...4 2.1 CONSULTA DELS RESULTATS... 4 2.1.1 Consulta per Número de Petició...5

Más detalles

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària

Pantalla Xec-Llibre llibres de primer i segon primària Pantalla Xec-Llibre Al constituir-se els bancs de llibres en el curs 16/17 es va determinar que els llibres de primer i segon de primària no formaren part dels bancs per tractar-se de material no reutilitzable.

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles