ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX"

Transcripción

1 ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX 01 P.M.U. ILLA FORMENTERA 1 02 P.M.U. ILLA FORMENTERA 2 03 P.M.U. L AURORA (SUBSTITUÏT PER PA 89) 04 P.M.U. DEL CERDÀ 05 P.M.U. TORRE DE SANT NARCÍS 06 P.M.U. POLVORINS 07 P.M.U. TRAVESSIA DE SANTA EUGÈNIA 08 P.M.U. MASÓ VALENTÍ 09 P.M.U. SANTA CATERINA 10 P.M.U. LES CASERNES 11 P.M.U. ESTACIÓ DE MERCADERÍES 12 P.M.U. CARRER ARAGÓ. 13 P.M.U. CARRER BARCELONA 14 P.M.U. LA PRESÓ 15 P.M.U. SISTEMA FERROVIARI 16 P.M.U. MERCAT DE SANTA EUGÈNIA

2 PMU FORMENTERA 1 - Està delimitat pel carrer Gran Canària, carrer Illa Formentera, carrer Tenerife i la unitat d actuació UA Portlligat. - La superfície del sector és de m2. - Establir els instruments urbanístics precisos que possibilitin la transformació dels usos industrials actuals a fi d adequar-se a un caràcter residencial. - Garantir la cessió d un espai lliure que comuniqui els jardins del carrer Illa La Palma amb la zona d equipament on hi ha el Col legi públic Pont Major. - Urbanització, a càrrec dels promotors, del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1,00 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Residencial: ALTRES DETERMINACIONS - El nombre màxim de plantes serà de 3(B+2). - El sistema d actuació serà el de compensació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

3 PMU FORMENTERA 2 - Està delimitat pel carrer Sicília, carrer Illa Formentera, carrer Sardenya i carrer Illa Fuenteventura. - La superfície del sector és de 5.398m2. - Establir els instruments urbanístics precisos que possibilitin la transformació dels usos industrials actuals a fi d adequar-se a un caràcter residencial del conjunt de l àrea en la que estan ubicats. - Garantir la cessió d un espai lliure per tal de desdensificar el teixit urbà de l entorn. - Urbanització, a càrrec dels promotors, del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1,00 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Residencial: ALTRES DETERMINACIONS - El sòl d'aprofitament privat s'ordenarà segons les disposicions de les zones El nombre màxim de plantes serà de 3(B+2). - El sistema d actuació serà el de compensació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana. -

4 PMU 04. EL CERDÀ - Sector comprès entre el carrer Andalusia i la riera Bullidors. - La superfície del sector és de 1.955,00 m2. - Establir les condicions de la transformació dels usos industrials, cap a residencials. - Obtenció del sòl, per cessió lliure i gratuïta, destinat a vials i espais lliures. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: 1.955,00 100,00 Sostre màxim (m2 sostre): 3.433,00 Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1.75 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: 513, ,00 380,00 SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: 1.443,00 74 Residencial: 1.443,00 ALTRES DETERMINACIONS - El sòl d'aprofitament privat s'ordenarà segons les disposicions de les zones Les condicions d ordenació estan reflectides en els plànols de la sèrie 2 (Ordenació detallada, gestió i execució del sòl urbà, escala 1/2.000). - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de cooperació. - Determinacions específiques. Desenvolupament a través d un Pla de Millora Urbana.

5 PMU TORRE SANT NARCÍS - Sector situat entre els carrers, Torre de Sant Narcís i Ronda Fort Roig, en el barri de Montjuïc. - La superfície del sector és de m2. - Ordenació dels terrenys inclosos en l àmbit. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): (3.2)+6.619(2.3e) Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / 0.39 m2 sòl): I DOTACIONS RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: 180 0, SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Residencial I Dotacions: , ALTRES DETERMINACIONS - S haurà de redactar un Pla de Millora Urbana que ordeni el conjunt, de manera que la zona qualificada indicativament com 3.2, es destini a l ús de dotacions i serveis privats i no superi els m2. de sostre, ó bé a l ús residencial amb un màxim de 5 habitatges i un sostre de m2. La resta de la superfície s adequarà als paràmetres de la zona 2.3e. EL Pla justificarà la correcta implantació de les edificacions, no permetent-se la construcció en les àrees amb pendent superior al 50%. - Les condicions d ordenació estan reflectides en els plànols de la sèrie 2 (Ordenació detallada, gestió i execució del sòl urbà, escala 1/2.000). - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de compensació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant un Pla de Millora Urbana.

6 PMU POLVORINS - Sector situat al sud del Barri de Torre Gironella, dins l àmbit del P.E. de les Pedreres. - La superfície del sector és de ,00 m2. - Ubicar els habitatges socials que han de substituir i reunir única i exclusivament a les famílies del barri que viuen en construccions il legals existents i catalogades per l Ajuntament. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari i espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 100,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 0.25 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Residencial: ALTRES DETERMINACIONS - Les condicions d ordenació estan reflectides en els plànols de la sèrie 2 (Ordenació detallada, gestió i execució del sòl urbà, escala 1/2.000). - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de cooperació. - Determinacions específiques: desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

7 PMU- 07. TRAVESSIA SANTA EUGÈNIA - Cantonada nord del carrer Costabona i la Travessia de Santa Eugènia - La superfície del sector és de m2. - Ordenar el sòl que ocupen les instal.lacions industrials actuals, canviant l ús a dotacions i serveis. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1 Ús global: DOTACIONS i SERVEIS RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: 40 SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: 60 Dotacions i Serveis: - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de compensació. - Determinacions Específiques: desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

8 PMU - 08 MASÓ i VALENTÍ - Terrenys situats a la cantonada del carrers Masó i Valentí i Santa Eugènia. - La superfície del sector és de m2. - Ordenació dels terrenys enfront del carrer Sta. Eugènia, alliberant un espai lliure al servei del barri. - Obtenció del sòl, per cessió lliure i gratuïta destinat a vialitat i espais lliures. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1.65 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Residencial: ALTRES DETERMINACIONS - Les condicions d ordenació estan reflectides en els plànols de la sèrie 2 (Ordenació detallada, gestió i execució del sòl urbà, escala 1/2.000). - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de cooperació. - Determinacions específiques: desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

9 PMU SANTA CATERINA - Illa formada pels carrers Joan Maragall, Gran Via Jaume I i Plaça Pompeu Fabra. - La superfície del sector és de m2. - Ordenació de l àrea d oficines i serveis de l Administració Autonòmica. - Obtenció del sòl, per cessió lliure i gratuïta destinat a espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): Ús global: EQUIPAMENTS I SERVEIS. RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: Equipaments i Serveis: ALTRES DETERMINACIONS: - El sistema d equipaments tindrà una edificabilitat màxima de m2. de sostre. - Prèviament a l atorgament de llicència serà preceptiu l informe de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat. - Les condicions d ordenació estan reflectides en els plànols de la sèrie 2 (Ordenació detallada, gestió i execució del sòl urbà, escala 1/2.000). - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de compensació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

10 PMU LES CASERNES - Comprèn la major part de les antigues casernes militars en façana al carrer Emili Grahit. - La superfície del sector és de m2. - Establir l ordenació i ús del sòl. - Obtenció del sòl, per cessió lliure i gratuïta, destinat a espais lliures, equipaments i vialitat. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari i d espais lliures. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): ,20 Edificabilitat màxima: 1.40 Ús global: EQUIPAMENT RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: , SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: 0 0,00 ALTRES DETERMINACIONS: - El sòl destinat a equipaments s'ordenarà amb la redacció del PMU. El criteris d ordenació del PMU seran: - L ocupació màxima 100 % - Alçada màxima PB+2PP - Les condicions d ordenació indicativa estan reflectides en els plànol 3 Proposta de Modificació, escala 1/1.000, de la modificació puntual del PGOU de Girona en el sector PMU Casernes per la seva destinació a equipaments culturals. El sector s executarà per cessió directa a l administració interessada. Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant un Pla de Millora Urbana.

11 PMU. 11. ESTACIÓ DE MERCADERIES - Comprèn les àrees qualificades con a sòl urbà limitades al nord per la carretera C-250, al sud i oest pel límit amb els termes municipals de Vilablareix i Fornells, a l est pel límit de l estació de mercaderies existent. - La superfície del sector és de m2. - Transformar els usos de l estació de mercaderies actual i els dipòsits de gas. - Ordenar l àrea de manera adequada i amb relació amb el seu entorn urbà. - Definir la nova arribada del tren a la ciutat. - Resoldre l accés des de la ciutat a l àrea ferroviària de nova creació. - Preservar la finca i el Mas de la Samsona dins del recorregut verd del Güell i que l uneix amb Can Montiel. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 0.30 Ús global: DOTACIONS RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: DOTACIONS i SERVEIS ALTRES DETERMINACIONS: a. Aquest pla especial vindrà condicionat per la resolució del projecte del tren d alta velocitat i del pas del tren per la ciutat. b. El usos globals del sector seran dotacions i serveis privats i públics. - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de cooperació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

12 PMU. 12. CARRER ARAGÓ - Entre el Carrer Aragó i la U.A. Avellaneda - La superfície del sector és de m2. - Ordenar aquest sector pel cas que es produeixi la substitució de l edificació existent. - Obtenció del sòl per cessió lliure i gratuïta destinat a vials. - Urbanització a càrrec dels promotors del sòl destinat a sistema viari. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: ,00 Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 0.78 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: RESIDENCIAL - La Unitat d Actuació s executarà pel sistema de compensació - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

13 PMU. 13. CARRER BARCELONA - Situat al costat del carrer Barcelona, entre la unitat d actuació Sta. Coloma Fecsa i l estació de servei del Mas Gri. - La superfície del sector és de m2. - Establir l instrument urbanístic que possibiliti una ordenació global com a conseqüència del soterrament del ferrocarril, d acord amb la prescripció del Conseller de PT. i OP de 28 de febrer de Garantir la cessió lliure i gratuïta de l espai lliure públic necessari, així com la seva urbanització. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1,89 i TERCIARI RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: RESIDENCIAL I TERCIARI ALTRES DETERMINACIONS: - El sistema d actuació serà el de cooperació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana. - S haurà de costejar l obra urbanitzadora dels terrenys externs al sector que s identifiquen en el plànol annex a la proposta de resolució del recurs de reposició. Dita obra consistirà en atorgar un tractament d espai lliures sobre la plataforma que resulti de cobrir les vies fèrries.

14 PMU. 14. LA PRESÓ - Illa formada pels carrers: Illa Cabrera, Illa Formentera, Illes Medes i Illes Formigues, en el barri de Pont Major. - La superfície del sector és de m2. - Definir l instrument urbanístic que permeti la transformació de l ús actual cap al residencial. - Obtenció del sòl, per cessió lliure i gratuïta, destinat a espais públics. - Urbanització, a càrrec dels promotors, del sòl destinat a sistemes. M2 % SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: Sostre màxim (m2 sostre): Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1,00 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: DOTACIONS i SERVEIS - El sistema d actuació serà el de cooperació. - Determinacions específiques: Desenvolupament mitjançant Pla de Millora Urbana.

15 PMU. 15. SISTEMA FERROVIARI - El Pla abastarà tots els terrenys qualificats de Sistema Ferroviari, així com les superfícies colindants afectades. 1. Definir els nous elements viaris que facilitin la mobilitat ciutadana (vianants, bicicletes, automòbils..) 2. Augmentar la permeabilitat entre teixits colindants. 3. Connectar la xarxa viària. 4. Creació de nous espais lliures que millorin la qualitat urbana de l entorn. 5. Crear nous aparcaments en superfície o soterrats. 6. Considerar tot el traçat alliberat com un eix ciutadà, una nova estructura urbana.

16 PMU MERCAT DE SANTA EUGÈNIA - Està delimitat pel carrer Santa Eugènia i ocupa el solar ocupat pel mercat de Santa Eugènia i una petita part del solar col.lindant pel sud. - La superfície de sector és de m2. - L obtenció d una plaça, que atès que es vol afectar el mínim necessari l aparcament existent en subsòl, de propietat privada, es qualificarà de C.1.ap. - La qualificació de part del sòl de la finca del mercat com a zona d aprofitament privat, amb la mateixa ordenació de l entorn, zona d eixampla (clau 1.2) amb una alçada similar (B+4) - La qualificació d una petita part del sòl de la finca del mercat com a sistema d equipaments. - L ordenació del subsòl per possibilitar l accés a l aparcament previst en subsòl de la finca , col.lindant pel sud, i els reforços estructurals necessaris per la urbanització de la plaça i la construcció de les noves edificacions previstes. SUPERFÍCIE TOTAL DEL SECTOR: 1.160,50 100,00 Sostre màxim (m2 sostre): 1.218,50 Edificabilitat màxima bruta (m2sostre / m2 sòl): 1,05 RESERVES MÍNIMES DE SÒL PÚBLIC: 812,35 70,00 650,00 150,00 SÒL MÀXIM D'APROFITAMENT PRIVAT: 348,15 30,00 Residencial: 348,15 ALTRES DETERMINACIONS - El sòl d'aprofitament privat s'ordenarà segons les disposicions de les zones El sostre corresponent a les plantes pis es destinarà a habitatges. La planta baixa serà comercial. - L ordenació de la nova edificació, tant de l eixampla (1.2) com la de l equipament tindrà com a objectiu la conformació de les façanes de la plaça, i tindrà en compte l estructura actual del soterrani. - La delimitació del sector està grafiada al plànol 6 de la modificació puntual del PGOU de Girona per la delimitació del sector PMU Mercat de Santa Eugènia. - El sector s executarà pel sistema d expropiació. (Expropiació vol sobre rasant i del dret de pas i places necessàries per l accés i el reforç necessari de l estructura en soterrani)

ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX

ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX ANNEXES NORMATIUS DE DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ DEL SÒL URBÀ ÍNDEX 01 U.A. AGUSTÍ I RIERA 02 U.A. VICENÇ BOU 03 U.A. DESTIL.LERIES 04 U.A. PORTLLIGAT 05 U.A. DOMENY GERMANS SABAT 06 U.A. DOMENY OEST 07

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS

MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE PONTÓS PAU 6. CARRER NOU T.M. DE PONTÓS PROMOTOR ARQUITECTE REDACTOR AJUNTAMENT DE PONTÓS JOSEP SALLO COLLELL DATA: ABRIL 2013 1 1.- MEMÒRIA

Más detalles

MPGO Ampliació centre docent C. Damià Campeny cantonada C. Sant Agustí EMPLAÇAMENT

MPGO Ampliació centre docent C. Damià Campeny cantonada C. Sant Agustí EMPLAÇAMENT Ajuntament de Mataró R E S U M gener 2013 Modificació puntual del Pla General d ordenació: Ampliació del centre educatiu situat al c. DAMIÀ CAMPENY cantonada c. SANT AGUSTÍ 1. OBJECTE I FINALITAT. Ampliar

Más detalles

* Centres de formació superior (formació professional, acadèmies,...).

* Centres de formació superior (formació professional, acadèmies,...). Àrea administrativa: Serveis jurídics. Telecomunicacions. Serveis informàtics. Serveis de traducció. Àrea de personal: Cursos de formació tècnica en general. CENTRES DE SABER * Centres de formació superior

Más detalles

ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS

ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS ESTUDI PREVI NOVA ESTACIÓ REUS BELLISSENS NOVA ESTACIÓ REUS-BELLISSENS OBJECTIU ESTUDI PREVI DE NOVA L ESTUDI ESTACIÓ PREVI REUS BELLISSENS EL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT HA REDACTAT UN ESTUDI

Más detalles

VALORACIÓ DE LA PARCEL LA INDUSTRIAL CARRETERA C 15, KM 2 SECTOR INDUSTRIAL MASIA EN NOTARI PIRELLI VILANOVA I LA GELTRÚ SITUACIÓ EMPLAÇAMENT

VALORACIÓ DE LA PARCEL LA INDUSTRIAL CARRETERA C 15, KM 2 SECTOR INDUSTRIAL MASIA EN NOTARI PIRELLI VILANOVA I LA GELTRÚ SITUACIÓ EMPLAÇAMENT VALORACIÓ DE LA PARCEL LA INDUSTRIAL CARRETERA C 15, KM 2 SECTOR INDUSTRIAL MASIA EN NOTARI PIRELLI VILANOVA I LA GELTRÚ SITUACIÓ VILANOVA I LA GELTRÚ EMPLAÇAMENT PARCEL LA DADES DEL CADASTRE Dades del

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA

PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA PLA DE MILLORA URBANA SERRA&MOTA. PROMOTOR :SERRA&MOTA S.A. MUNICIPI : GIRONA M ASSUMPCIÓ PUIG I HORS---JOSEP SANLLEHI I PIJOAN. arquitectes.c/ Nou nª 8 2º 3ª.17001.GIRONA.tfn. 972.20.39.39 PLA DE MILLORA

Más detalles

VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP. VILANOVA i la GELTRÚ PC.01. (268.4) 1. DADES BÀSIQUES.

VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP. VILANOVA i la GELTRÚ PC.01. (268.4) 1. DADES BÀSIQUES. VALORACIÓ PARCEL LA PASSEIG DE LA FITA / CARRER PANXO FERRER PP SOLICRUP VILANOVA i la GELTRÚ PC.01. (268.4) 1. DADES BÀSIQUES. Emplaçament (el lateral vertical indica el nord) 1 Vista aèria de la parcel

Más detalles

TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL

TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL COMTE DE REUS I DE COVADONGA DE SABADELL. DESEMBRE 2006

Más detalles

Projecte d Urbanització del Pla Especial de l Estació

Projecte d Urbanització del Pla Especial de l Estació Projecte d Urbanització del Pla Especial de l Estació Emplaçament Emplaçament Cronologia 1/5 1993 Novembre, al legacions a l avantprojecte tram AVE entre Saragossa i Lleida per la Paeria (Ple del 19/11/93)

Más detalles

Article 246 de les normes urbanístiques. Condicions de desenvolupament del Sector PPU Can Perolada III

Article 246 de les normes urbanístiques. Condicions de desenvolupament del Sector PPU Can Perolada III MODIFICACIÓ PUNTUAL NÚM. 1 DEL POUM D ANGLÈS Article 246 de les normes urbanístiques. Condicions de desenvolupament del Sector PPU-06.3 - Can Perolada III Serveis Tècnics Municipals Gener 2017 MODIFICACIÓ

Más detalles

Avaluació econòmica i financera dels polígons i sectors

Avaluació econòmica i financera dels polígons i sectors Avaluació econòmica i financera dels polígons i sectors Volum V PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL ALELLA AVALUACIÓ ECONÒMICA DELS POLÍGONS I SECTORS POUM Ajuntament d Alella Maig 2014 AVALUACIÓ ECONÒMICA

Más detalles

2. NORMES URBANÍSTIQUES

2. NORMES URBANÍSTIQUES 2. NORMES URBANÍSTIQUES CAPÍTOL I. DISPOSICIONS GENERALS Article 1.- Àmbit i objecte 1. L àmbit d aquest Pla de millora urbana és el del Sector 04d de la Modificació puntual del Pla general d'ordenació

Más detalles

CARRERS DE CONVIVÈNCIA

CARRERS DE CONVIVÈNCIA CARRERS DE CONVIVÈNCIA El 4 d octubre de 2013 el Consell de Ministres va aprovar el Projecte de llei que modificarà l actual Llei sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària. Entre

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL 4/ 2014 PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE CAMPRODON

MODIFICACIÓ PUNTUAL 4/ 2014 PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE CAMPRODON MODIFICACIÓ PUNTUAL 4/ 2014 PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE CAMPRODON Ampliació de l àmbit dels terrenys destinats pel Pla General a Equipaments i Càmpings, a la zona de Creixenturri. ÍNDEX MEMÒRIA 1.

Más detalles

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA 10 de novembre de 2016 Direcció de Serveis de Mobilitat 1 01 Context i objectius generals 2 DADES GENERALS. POBLACIÓ I VEHICLES municipis km 2 /km 2 Àrea Metropolitana

Más detalles

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS Juny de 2013 IX Jornada tècnica de mobilitat local: Espai viari i autobús 1 INDEX 1. Les estacions d autobusos de la Generalitat de Catalunya 2. Estacions

Más detalles

PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT

PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT 1. Document comprensiu 2. Memòria 3. Normativa urbanística 4. Documentació gràfica 5. Estudi ambiental estratègic 6. Estudi d avaluació de la mobilitat

Más detalles

RELACIÓ DE PROPIETARIS QUE SUBSCRIUEN AQUEST DOCUMENT

RELACIÓ DE PROPIETARIS QUE SUBSCRIUEN AQUEST DOCUMENT DOCUMENT DE COMPROMISOS I GARANTIES Es confegeix aquest Document en compliment de l art. 97.1 del TRLU, que determina, per als plans urbanístics derivats d iniciativa privada, a més dels continguts establerts

Más detalles

En funció de la talla de parcel.la, de la intensitat d'edificació i del tipus edificatori, s'estableixen sis categories.

En funció de la talla de parcel.la, de la intensitat d'edificació i del tipus edificatori, s'estableixen sis categories. SECCIÓ CINQUENA. ZONA DE CIUTAT JARDÍ (8) Art. 143. Definició Correspon a àrees de sòl urbà destinades a usos residencials, que estan consolidades amb el tipus d'ordenació d'edificació aïllada, o bé amb

Más detalles

Article 5. Articles afectats de les Normes urbanístiques del Pla general metropolità

Article 5. Articles afectats de les Normes urbanístiques del Pla general metropolità 1.2 Edificacions objecte de Rehabilitació. Serà d aplicació l Ordenança metropolitana de rehabilitació aprovada pel Consell de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en data 18 d abril de 1985. Article

Más detalles

II CONGRÉS DE L AIGUA A CATALUNYA L AIGUA COM A RECURS SOSTENIBLE. EL PRAT SUD: L ÚS D AIGUA REGENERADA EN LA DESCÀRREGA DE SANITARIS (WC s)

II CONGRÉS DE L AIGUA A CATALUNYA L AIGUA COM A RECURS SOSTENIBLE. EL PRAT SUD: L ÚS D AIGUA REGENERADA EN LA DESCÀRREGA DE SANITARIS (WC s) II CONGRÉS DE L AIGUA A CATALUNYA L AIGUA COM A RECURS SOSTENIBLE EL PRAT SUD: L ÚS D AIGUA REGENERADA EN LA DESCÀRREGA DE SANITARIS (WC s) Cosmocaixa, Barcelona, 22 i 23 de març de 2017 EL MUNICIPI DEL

Más detalles

DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4)

DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4) REVISTA CATALANA DE DRET AMBIENTAL Vol. II Núm. 2 (2011): 1-7 -Crònica- DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4) DRET I POLÍTIQUES AMBIENTALS A CANÀRIES (pp.5-7) ADOLFO JIMÉNEZ JAÉN Profesor

Más detalles

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT PLA DE MILLORA URBANA PMU 13 : Carrer Barcelona Novembre 2010, Aprovació inicial Girona EQUIP REDACTOR: TALLER D ARQUITECTURA I TERRITORI José González Baschwitz, arquitecte

Más detalles

Plaça de les Glòries. Comissió de seguiment

Plaça de les Glòries. Comissió de seguiment Plaça de les Glòries Comissió de seguiment 13 d abril de 2016 1 TEMES 1. Planejament a Glòries 2. Previsions de Mobilitat 3. Seguiment de les obres del túnel 4. Urbanització provisional 5. Canòpia 6. Rec

Más detalles

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE BLANES NORMATIVA. Text Refós segons acord de la C.T.U.G. de 11 de febrer de 2010

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE BLANES NORMATIVA. Text Refós segons acord de la C.T.U.G. de 11 de febrer de 2010 PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE BLANES NORMATIVA Text Refós segons acord de la C.T.U.G. de 11 de febrer de 2010 L equip redactor març 2010 2 ÍNDEX TÍTOL I: DISPOSICIONS DE CARÀCTER GENERAL....11

Más detalles

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D' ACTUACIÓ UA3 DEL PLA DE MILLORA URBANA DE L ESTACIÓ - LLEIDA

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D' ACTUACIÓ UA3 DEL PLA DE MILLORA URBANA DE L ESTACIÓ - LLEIDA PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D' ACTUACIÓ UA3 DEL PLA DE MILLORA URBANA DE L ESTACIÓ - LLEIDA PROMOTOR JUNTA DE COMPENSACIÓ DEL POLÍGON D' ACTUACIÓ UA3 DEL PLA DE MILLORA URBANA DE L ESTACIÓ -

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Del PERI del Raval al Pla de Barris del

Del PERI del Raval al Pla de Barris del Del PERI del Raval al Pla de Barris del Fa deu anys de l obertura de la Rambla del Raval. El projecte responia a la necessitat de crear nous espais públics, en un barri d alta densitat urbana. Els anys

Más detalles

Modificació puntual del PDUCO i PLA DIRECTOR URBANÍSTIC Parc d Innovació del Cuir i la Marroquineria Igualada Jorba

Modificació puntual del PDUCO i PLA DIRECTOR URBANÍSTIC Parc d Innovació del Cuir i la Marroquineria Igualada Jorba 1. Document comprensiu 2. Memòria 3. Normes urbanístiques 4. Plànols d informació i ordenació 5. Informe de sostenibilitat ambiental 6. Estudi d avaluació de la mobilitat generada 7. Avaluació econòmica

Más detalles

MODIFICACIÓ PLA GENERAL D ORDENACIÓ EL SORRALL

MODIFICACIÓ PLA GENERAL D ORDENACIÓ EL SORRALL MODIFICACIÓ PLA GENERAL D ORDENACIÓ EL SORRALL MEMÒRIA DESCRIPTIVA 1.0 INTRODUCCIÓ Pla general de 1996 El Pla general preveia pel Sorrall el desenvolupament d un sector de sòl urbanitzable programat a

Más detalles

L Ajuntament de Barcelona reordena l accés d autocars turístics a la basílica de la Sagrada Família

L Ajuntament de Barcelona reordena l accés d autocars turístics a la basílica de la Sagrada Família 3 de Novembre de 2011 L Ajuntament de Barcelona reordena l accés d autocars» La proposta municipal treballa en tres eixos bàsics: la creació d una zona de pacificació de trànsit al voltant de la basílica,

Más detalles

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori EL POUM -instrument d ordenació integral del municipi -planificació del desenvolupament del territori -definició i ordenació de diferents aspectes de la ciutat (carrers, edificis, parcs i equipaments)

Más detalles

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA D ARO NORMATIVA. Text Refós segons acord CU Girona. Aprovació Definitiva

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA D ARO NORMATIVA. Text Refós segons acord CU Girona. Aprovació Definitiva PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA D ARO NORMATIVA Text Refós segons acord CU Girona. Aprovació Definitiva 24-07-07 2 ÍNDEX TÍTOL I: DISPOSICIONS DE CARÀCTER GENERAL....11 CAPÍTOL

Más detalles

Nous projectes als polígons

Nous projectes als polígons 00 Nous projectes als polígons Catàleg dels Polígons Industrials de Barberà del Vallès Àrea d aparcaments i serveis Área de aparcamientos y servicios Centre d aparcaments de vehícles industrials i serveis

Más detalles

Meridiana. Taula de Participació

Meridiana. Taula de Participació Meridiana Taula de Participació 19 de novembre de 2015 1 ORDRE DEL DIA 1. Constitució de la Taula de Participació 2. Els estudis fets fins ara: 1. Diagnosi prèvia i propostes marc per al nou espai meridiana

Más detalles

Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona

Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 Procés de Participació Grup Sectorial del Pacte per la Mobilitat: la Bicicleta Gener 2013 Contingut 1. Procés de Participació del PMU 2. Convocatòria dels

Más detalles

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 1 ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 5D109 COMPANYIA D URBANITZACIÓ DE LES ALTURES N.E. D HORTA LES ROQUETES Barcelona, 2015 2 INTRODUCCIÓ

Más detalles

PRIORITATS DE LES INFRAESTRUCTURES AL VALLÈS

PRIORITATS DE LES INFRAESTRUCTURES AL VALLÈS PRIORITATS DE LES INFRAESTRUCTURES AL VALLÈS PRIORITATS DE LES INFRAESTRUCTURES AL VALLÈS 1. RONDA DEL VALLÈS (Quart Cinturó) Construcció de la Ronda amb el traçat previst en el Pla de carreteres i, en

Más detalles

GUIA TÈCNICA (Criteri d'interpretació de la Normativa de Protecció Contra Incendis)

GUIA TÈCNICA (Criteri d'interpretació de la Normativa de Protecció Contra Incendis) 1. OBJECTE Establir els criteris a tenir en compte en la justificació del compliment de la normativa relativa a resistència al foc de l estructura i evacuació dels ocupants. 2. ÀMBIT D'APLICACIÓ Intervencions

Más detalles

INDEX PLA PARCIAL URBANÍSTIC 1. MEMÒRIA INFORMACIÓ 2. PLANOLS INFORMACIÓ

INDEX PLA PARCIAL URBANÍSTIC 1. MEMÒRIA INFORMACIÓ 2. PLANOLS INFORMACIÓ INDEX PLA PARCIAL URBANÍSTIC 1. MEMÒRIA INFORMACIÓ 1. Promotor i iniciativa. 2. Objecte i justificació 3. Documents i determinacions del pla parcial urbanístic 4. Àmbit territorial i urbanístic 5. Planejament

Más detalles

EDICTE de 24 de gener de 2012, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referents al municipi de Cambrils.

EDICTE de 24 de gener de 2012, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referents al municipi de Cambrils. 4937 EDICTE de 24 de gener de 2012, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referents al municipi de Cambrils. La Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona, en les sessions

Más detalles

VALORACIÓ LOCAL EN PLANTA BAIXA RONDA IBÈRICA, 73. VILANOVA i la GELTRÚ LC.04. (305) 1. DADES BÀSIQUES. Situació, Sector Sant Jordi

VALORACIÓ LOCAL EN PLANTA BAIXA RONDA IBÈRICA, 73. VILANOVA i la GELTRÚ LC.04. (305) 1. DADES BÀSIQUES. Situació, Sector Sant Jordi VALORACIÓ LOCAL EN PLANTA BAIXA RONDA IBÈRICA, 73 VILANOVA i la GELTRÚ LC.04. (305) 1. DADES BÀSIQUES. Situació, Sector Sant Jordi Emplaçament (el lateral vertical indica el nord) 1 Fitxa del cadastre

Más detalles

FITXES NORMATIVES DEL POUM DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

FITXES NORMATIVES DEL POUM DE SANT ANDREU DE LLAVANERES FITXES NORMATIVES DEL POUM DE SANT ANDREU DE LLAVANERES PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. Text refós aprovació definitiva. Acord CTUB 28/07/2011 1 FITXES NORMATIVES DEL

Más detalles

MODIFICACIÓ DE POUM A L ÀMBIT DE L'ASTILLERO. MALGRAT DE MAR. Juny 2.014

MODIFICACIÓ DE POUM A L ÀMBIT DE L'ASTILLERO. MALGRAT DE MAR. Juny 2.014 MODIFICACIÓ DE POUM A L ÀMBIT DE L'ASTILLERO. MALGRAT DE MAR. Juny 2.014 Ricard Casademont i Altimira, arquitecte 1. MEMÒRIA DESCRIPTIVA 1.1 ANTECEDENTS 1.2 PLANEJAMENT VIGENT 1.3 ESTRUCTURA DE LA PROPIETAT

Más detalles

INFORME DE LES AL LEGACIONS

INFORME DE LES AL LEGACIONS PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE BLANES INFORME DE LES AL LEGACIONS L Equip redactor octubre 2009 El Pla d Ordenació Urbanística Municipal de Blanes es va aprovar inicialment el 29 de juliol de

Más detalles

PLA D HABITATGE DE BARCELONA INFORME DE PROGRÉS AL CONSELL DE CIUTAT

PLA D HABITATGE DE BARCELONA INFORME DE PROGRÉS AL CONSELL DE CIUTAT PLA D HABITATGE DE BARCELONA 2004-2010 INFORME DE PROGRÉS AL CONSELL DE CIUTAT 12 d abril de 2007 INDEX EL PLA D HABITATGE DE BARCELONA 2004-2010. ELS OBJECTIUS. INFORME DE PROGRÉS 2004-2007 PLANEJAMENT

Más detalles

AVALUACIÓ AMBIENTAL I SOCIAL

AVALUACIÓ AMBIENTAL I SOCIAL PLA DE MOBILITAT DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA. CAMPUS DE BELLATERRA AVALUACIÓ AMBIENTAL I SOCIAL Pla de Mobilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Campus de Bellaterra Lluís Ferrer i

Más detalles

Normativa doc. aprovació inicial desembre 2014

Normativa doc. aprovació inicial desembre 2014 doc. aprovació inicial - desembre de 2014 Land Urbanisme i Projectes SLP doc. aprovació inicial -desembre de 2014 ÍNDEX TÍTOL I: DISPOSICIONS DE CARÀCTER GENERAL....11 CAPÍTOL PRIMER - NATURALESA, ABAST

Más detalles

AVANÇ MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM PER APARCAMENT DE VEHICLES PESANTS A LA MANCOMUNITAT

AVANÇ MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM PER APARCAMENT DE VEHICLES PESANTS A LA MANCOMUNITAT AVANÇ MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM PER APARCAMENT DE VEHICLES PESANTS A LA MANCOMUNITAT PLÀNOLS D INFORMACIÓ I ORDENACIÓ 1 Situació i emplaçament...e: 10.000 i 1/2.000 2 Foto aèria..... E: 1/1.000 3 Estructura

Más detalles

FERNANDO ARAGONÉS SEIJO, secretari general de l Ajuntament de Sitges (Barcelona)

FERNANDO ARAGONÉS SEIJO, secretari general de l Ajuntament de Sitges (Barcelona) FERNANDO ARAGONÉS SEIJO, secretari general de l Ajuntament de Sitges (Barcelona) C E R T I F I C O : Que la Junta de la Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de setembre de 2013 va adoptar,

Más detalles

Modificació puntual del Sistema Aeroportuari del PGM, als termes municipals

Modificació puntual del Sistema Aeroportuari del PGM, als termes municipals c. Característiques de l edificació actual que es conservi, atenent especialment al seu grau de consolidació i la concurrència d algunes de les condicions assenyalades en l article 23 de les Ordenances

Más detalles

PLA ESPECIAL D EQUIPAMENT PÚBLIC DE CAN ROBERT A LA PLANA EST DE SITGES. MUNICIPI DE SITGES (COMARCA DEL GARRAF)

PLA ESPECIAL D EQUIPAMENT PÚBLIC DE CAN ROBERT A LA PLANA EST DE SITGES. MUNICIPI DE SITGES (COMARCA DEL GARRAF) PLA ESPECIAL D EQUIPAMENT PÚBLIC DE CAN ROBERT A LA PLANA EST DE SITGES. MUNICIPI DE SITGES (COMARCA DEL GARRAF) Memòria i Normes urbanístiques Juny de 2010 Blanca Lleó Asociados, S.L. c/ Húmera, 37 Bajo

Más detalles

I. M E M Ò R I A D E L A I N F O R M A C I Ó I.1.1. EL PLA GENERAL D ORDENACIÓ DE MATARÓ 1996 (PGMO 96).

I. M E M Ò R I A D E L A I N F O R M A C I Ó I.1.1. EL PLA GENERAL D ORDENACIÓ DE MATARÓ 1996 (PGMO 96). M E M Ò R I A I. M E M Ò R I A D E L A I N F O R M A C I Ó I.1. ANTECEDENTS. I.1.1. EL PLA GENERAL D ORDENACIÓ DE MATARÓ 1996 (PGMO 96). El Pla General d Ordenació de Mataró 1996 (d ara endavant PGOM 96),

Más detalles

PROJECTE DE REPARCEL.LACIÓ DEL PLA PARCIAL SUBd-10 DE MOLLERUSA

PROJECTE DE REPARCEL.LACIÓ DEL PLA PARCIAL SUBd-10 DE MOLLERUSA PROJECTE DE REPARCEL.LACIÓ DEL PLA PARCIAL SUBd-10 DE MOLLERUSA ÍNDEX GENERAL I MEMÒRIA II FITXES DE FINQUES APORTADES III FITXES DE FINQUES RESULTANTS IV COMPTE DE LIQUIDACIÓ PROVISIONAL PROJECTE DE REPARCEL.LACIÓ

Más detalles

Barcelona, 2 de Desembre de 2011

Barcelona, 2 de Desembre de 2011 MODIFICACIÓ UNTUAL DL LA NRAL MTROOLITÁ R A L ADQUACIÓ D LS QUALIFICACIONS URBANÍSTIQUS A SISTMA D QUIAMNT A L SCOLA VDRUNA D RACIA, SITUADA AL CARRR RAN D RÀCIA 228 AL 240. Barcelona, 2 de Desembre de

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA ÀMBIT INFORMÀTICA 1. Suport informàtic. Assessorament per a la informatització bàsica per posar en marxa els sistemes informàtics. Donar suport

Más detalles

NORMATIVA PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE L ESCALA

NORMATIVA PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE L ESCALA PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE L ESCALA Aprovat per la C.T.U.G. en data 2 de juny del 1993 Publicada l aprovació definitiva al D.O.G.C núm. 1.770 de 14-07-93 Publicada la normativa al B.O.P 109 de 4.09.93

Más detalles

1.Règim urbanístic del sòl. Curs Arquitectes municipals de petits i mitjans municipis (2012)

1.Règim urbanístic del sòl. Curs Arquitectes municipals de petits i mitjans municipis (2012) 1.Règim urbanístic del sòl Curs Arquitectes municipals de petits i mitjans municipis (2012) Sònia SòniaBofarull Bofarull--Jordi JordiDomènech Francesc Huertas Huertas 1.1 El sòl urbà 1.2 El sòl no urbanitzable

Más detalles

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Balanç a desembre 2016 (tancament) Ministeri de Medi

Más detalles

NORMATIVA URBANISTICA DE REFERENCIA

NORMATIVA URBANISTICA DE REFERENCIA CONDICIONS TÈCNIQUES I D EMPLAÇAMENT PER LA IMPLANTACIÓ EN UN EDIFICI EXISTENT D UN ESTABLIMENT D ÚS RESIDENCIAL PUBLIC (PENSIÓ) AL TERME MUNICIPAL DE BARCELONA. Definició ús residencial públic: Edifici

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE CALELLA II. NORMATIVA

PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE CALELLA II. NORMATIVA PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE CALELLA II. NORMATIVA (Text Refós de data 28/9/2007) 1 2 PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL DE CALELLA II. NORMATIVA (Text Refós de data 28/9/2007) Per l equip

Más detalles

PLA ESPECIAL URBANÍSTIC I DE MILLORA URBANA PER A LA REGULACIÓ D UNA ESTACIÓ DE SERVEI SITUADA AL CARRER K DE LA ZONA FRANCA

PLA ESPECIAL URBANÍSTIC I DE MILLORA URBANA PER A LA REGULACIÓ D UNA ESTACIÓ DE SERVEI SITUADA AL CARRER K DE LA ZONA FRANCA PLA ESPECIAL URBANÍSTIC I DE MILLORA URBANA PER A LA REGULACIÓ D UNA ESTACIÓ DE SERVEI SITUADA AL CARRER K DE LA ZONA FRANCA El present PEU i MU ha estat redactat per la Direcció de Serveis de Planejament

Más detalles

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 Què som? L Institut Municipal de Parcs i Jardins és un organisme autònom de caràcter comercial i de serveis. Depèn de la 3a

Más detalles

Modificació puntual del Pla Especial de Catàleg de Masies, Cases Rurals i Altres Edificacions de Bassella. Tapioles - M18

Modificació puntual del Pla Especial de Catàleg de Masies, Cases Rurals i Altres Edificacions de Bassella. Tapioles - M18 Modificació puntual del Pla Especial de Catàleg de Masies, Cases Rurals i Altres Edificacions de Bassella Tapioles - M18 Ajuntament de Bassella Aprovació inicial Juliol de 2014 ÍNDEX GENERAL 1- Memòria

Más detalles

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D ACTUACIÓ URBANÍSTICA

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D ACTUACIÓ URBANÍSTICA PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL POLÍGON D ACTUACIÓ URBANÍSTICA MASIA LA TORRE Vacarisses Juny 2015 ÍNDEX MEMÒRIA. 1. OBJECTE I ANTECEDENTS URBANÍSTICS. 2. PLANEJAMENT VIGENT. 3. SEGREGACIONS PRÈVIES. 4.

Más detalles

AJUNTAMENT DE HORTA DE SANT JOAN

AJUNTAMENT DE HORTA DE SANT JOAN MODIFICACIÓ PUNTUAL DE NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE HORTA DE SANT JOAN Modificació del Pla Parcial Carretera dels Ports AJUNTAMENT DE HORTA DE SANT JOAN NOVEMBRE 2008 INDEX MEMORIA ANNEX PLANOLS

Más detalles

Àrea de Territori i Ciutadania - Àrea de Governança i Ciutadania MODIFICACIÓ DE LA DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA

Àrea de Territori i Ciutadania - Àrea de Governança i Ciutadania MODIFICACIÓ DE LA DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA Àrea de Territori i Ciutadania - Àrea de Governança i Ciutadania MODIFICACIÓ DE LA DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA Setembre 2010 índex 1.- MEMÒRIA JUSTIFICATIVA 1.1.- Introducció. Objectius

Más detalles

El Govern aprova el Pla d acció per al desplegament d infraestructura dels vehicles elèctrics a Catalunya

El Govern aprova el Pla d acció per al desplegament d infraestructura dels vehicles elèctrics a Catalunya Nota de premsa El Govern aprova el Pla d acció per al desplegament d infraestructura dels vehicles elèctrics a Catalunya 2016-2019 La iniciativa està dotada amb 5,8 milions d euros i vol superar les barreres

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

PLA PARCIAL SAGRADA FAMÍLIA-PP6 PPO 0602

PLA PARCIAL SAGRADA FAMÍLIA-PP6 PPO 0602 PLA PARCIAL SAGRADA FAMÍLIA-PP6 PPO 0602 A J U N T A M E N T D E M A N R E S A N O V E M B R E D E L 2 0 0 7 En la redacció del present document hi han intervingut les persones següents: Ricard Torres

Más detalles

CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT

CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, A L HOSPITALET DE LLOBREGAT El projecte s integra dins del conjunt d intervencions

Más detalles

SEGUIMIENTO PROGRAMA FINANCIAMIENTO

SEGUIMIENTO PROGRAMA FINANCIAMIENTO PLAN DE MOVILIDAD DE LA UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE BARCELONA. CAMPUS DE BELLATERRA SEGUIMIENTO PROGRAMA FINANCIAMIENTO MESA DE LA MOVILIDAD DE LA UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE BARCELONA Plan de Movilidad de la

Más detalles

NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA NOVA XARXA BUS EXPRÉS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 1 PERQUÈ APOSTAR PER L AUTOBÚS INTERURBÀ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA? 1 CIVIA ~ 4,8M 1 bus~ 240.000 1. Més eficient i econòmic 1 tramvia ~ 2,5M Adaptar

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

MUC Mapa urbanístic de Catalunya. Guia breu visor MUC

MUC Mapa urbanístic de Catalunya. Guia breu visor MUC MUC Mapa urbanístic de Catalunya Guia breu visor MUC Maig 2011 Guia breu per treure el màxim rendiment a l aplicació del visor del Mapa urbanístic de Catalunya Aquest document pretén ser un conjunt de

Más detalles

Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona

Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona Estratègia Compartida per una Ciutat més Inclusiva Projecte Tractor Barcelona Garantia Social Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona

Más detalles

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET Com puc rendibilitzar la meva inversió? L'objectiu d'aquesta presentació és respondre de forma efectiva a aquesta pregunta. Mitjançant el desenvolupament de la franquícia Petro7 li ajudarem a aconseguir

Más detalles

PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT

PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE L ÀMBIT GRANVIA - LLOBREGAT 1. Document comprensiu 2. Memòria 2.1. Memòria descriptiva i justificativa 2.2. Memòria de l ordenació 3. Normativa urbanística 4. Documentació gràfica

Más detalles

REFOSA Desembre DOCUMENT C.1 NORMES URBANÍSTIQUES

REFOSA Desembre DOCUMENT C.1 NORMES URBANÍSTIQUES Aquest text consolidat és per facilitar-ne la lectura, porta incorporades les modificacions que s hi ha fet. Els textos consolidats no tenen validesa oficial i no substitueixen els publicats als diaris

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

a) Relació de subvencions atorgades per a projectes d educació per al desenvolupament i sensibilització, per a l any 2015

a) Relació de subvencions atorgades per a projectes d educació per al desenvolupament i sensibilització, per a l any 2015 Serveis Socials, Annex 1 a) Relació de subvencions atorgades per a projectes d educació per al desenvolupament i sensibilització, per a l any 2015 1. Entitat: Associació Catalana d'enginyeria sense Fronteres

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Pla de distribució d usos i serveis de temporada de les platges Sessió informativa

Pla de distribució d usos i serveis de temporada de les platges Sessió informativa Pla de distribució d usos i serveis de temporada de les platges 2012-2016 Sessió informativa PLA DE DISTRIBUCIÓ D USOS I SERVEIS DE TEMPORADA DE LES PLATGES Sessió informativa PROGRAMA DE LA SESSIÓ INFORMATIVA

Más detalles

Secció 11a Zona de renovació urbana en transformació de l ús (17)

Secció 11a Zona de renovació urbana en transformació de l ús (17) Secció 11a Zona de renovació urbana en transformació de l ús (17) Article 367. Definició. 1. La zona de renovació urbana en transformació de l ús (17) comprèn els terrenys amb edificacions o usos inadequats,

Más detalles

El paper dels mercats municipals, dins els eixos comercials: elements d'integració urbana i/o econòmica social

El paper dels mercats municipals, dins els eixos comercials: elements d'integració urbana i/o econòmica social El paper dels mercats municipals, dins els eixos comercials: elements d'integració urbana i/o econòmica social Josep Filbà Gerent de: Comerç Mataró Centre Gestor de: Fundació Comerç Ciutadà Membre de:

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

PLA PARCIAL URBANÍSTIC DEL SECTOR C INDUSTRIAL LLEVANT POLINYÀ TEXT REFÓS ORDENANCES REGULADORES

PLA PARCIAL URBANÍSTIC DEL SECTOR C INDUSTRIAL LLEVANT POLINYÀ TEXT REFÓS ORDENANCES REGULADORES PLA PARCIAL URBANÍSTIC DEL SECTOR C INDUSTRIAL LLEVANT POLINYÀ TEXT REFÓS ORDENANCES REGULADORES ABRIL 2009 CAPÍTOL I. DISPOSICIONS GENERALS Article 1. Àmbit, iniciativa i interpretació. 1. Les presents

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

ORDENANÇA NÚM REGULADORA DE LA INSTAL LACIÓ DE TERRASSES EN ESPAIS PÚBLICS I PRIVATS DINS DEL TERME MUNICIPAL DE CUNIT

ORDENANÇA NÚM REGULADORA DE LA INSTAL LACIÓ DE TERRASSES EN ESPAIS PÚBLICS I PRIVATS DINS DEL TERME MUNICIPAL DE CUNIT ORDENANÇA NÚM. 1.12 REGULADORA DE LA INSTAL LACIÓ DE TERRASSES EN ESPAIS PÚBLICS I PRIVATS DINS DEL TERME MUNICIPAL DE CUNIT Article 1. Disposicions generals 1.1 Objecte És objecte de la present regulació

Más detalles

AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS. TEXT REFÓS REVISIÓ DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA. NORMES URBANÍSTIQUES. TEXT REFÓS.

AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS. TEXT REFÓS REVISIÓ DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA. NORMES URBANÍSTIQUES. TEXT REFÓS. AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS. TEXT REFÓS REVISIÓ DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA. NORMES URBANÍSTIQUES. TEXT REFÓS. Normes Urbanístiques 2 INDEX TÍTOL I. DISPOSICIONS GENERALS CAPÍTOL PRIMER:

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA PARCIAL DEL SECTOR PLA DE VALL (abans LA MULLERA ) ILLA T-J

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA PARCIAL DEL SECTOR PLA DE VALL (abans LA MULLERA ) ILLA T-J MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA PARCIAL DEL SECTOR PLA DE VALL (abans LA MULLERA ) ILLA T-J SERVEIS TÈCNICS MUNICIPALS JULIOL 2015 INDEX GENERAL MEMÒRIA 1. ANTECEDENTS 2. MARC NORMATIU 3. PLANEJAMENT VIGENT

Más detalles

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL PAU ILLA CENTRE DEL MASNOU

PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL PAU ILLA CENTRE DEL MASNOU PROJECTE DE REPARCEL LACIÓ DEL PAU ILLA CENTRE DEL MASNOU EMPLAÇAMENT: CARRER D ITÀLIA NÚMEROS 7 11 CARRER PINTOR DOMENECH i FARRÉ NÚMEROS 11 15 CARRER FLOS I CALCAT NÚMEROS 2 14 EL MASNOU, BARCELONA PROPIETAT:

Más detalles

Nou marc d ordenació turística de Catalunya. Barcelona, 14 de juliol de 2015

Nou marc d ordenació turística de Catalunya. Barcelona, 14 de juliol de 2015 Nou marc d ordenació turística de Catalunya Barcelona, 14 de juliol de 2015 Antecedents En el marc del que ens indica el Pla Estratègic de Turisme 2013-2016 i segons la Llei de simplificació administrativa,

Más detalles

PLA ESPECIAL URBANÍSTIC SECTOR B-5, PORT D AIGUADOLÇ MUNICIPI DE SITGES. Memòria i Normes urbanístiques

PLA ESPECIAL URBANÍSTIC SECTOR B-5, PORT D AIGUADOLÇ MUNICIPI DE SITGES. Memòria i Normes urbanístiques PLA ESPECIAL URBANÍSTIC SECTOR B-5, PORT D AIGUADOLÇ MUNICIPI DE SITGES (COMARCA DEL GARRAF) Memòria i Normes urbanístiques (Text refós segons resolució del 3 de maig de 2010, de l Àrea del Baix Llobregat,

Más detalles

Normativa urbanística. Normes de planejament urbanístic dels municipis sense planejament a Catalunya TERRES DE L EBRE

Normativa urbanística. Normes de planejament urbanístic dels municipis sense planejament a Catalunya TERRES DE L EBRE Normativa urbanística Normes de planejament urbanístic dels municipis sense planejament a Catalunya Juliol 2010 Direcció General d Urbanisme - Departament de Política Territorial i Obres Públiques 2 Direcció

Más detalles

Movistar Fibra Òptica

Movistar Fibra Òptica Movistar Fibra Òptica Projecte Ajuntaments 14.11.2013 Índex 01 Què es la Fibra Òptica i per què serveix? 02 Instal lació i equipament a la llar 03 Avantatges per a la seva ciutat 04 Paquets comercials

Más detalles

AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES (GARRAF)

AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES (GARRAF) AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES (GARRAF) PLA GENERAL D'ORDENACIÓ URBANA (TEXT REFÓS QUE INCORPORA LES PRESCRIPCIONS DE L ACORD D APROVACIÓ DEFINITIVA DE LA COMISSIÓ D URBANISME DE BARCELONA DE 18 DE JULIOL

Más detalles