Qui som? Us animem a seguir llegint per tal de conèixer millor tant el nostre producte com la nostra marca i les seves possibilitats.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Qui som? Us animem a seguir llegint per tal de conèixer millor tant el nostre producte com la nostra marca i les seves possibilitats."

Transcripción

1 Qui som? Companyia del Gust és una marca que forma part del grup Gelats Dino i que està avalada per més de 30 anys d experiència i de saber fer en el sector dels gelats d alta qualitat. Som una empresa ubicada a Empuriabrava, província de Girona, que elabora un producte fresc amb la tècnica tradicional i artesana pròpia dels grans gelaters italians. Amb la nostra tècnica i experiència hem desenvolupat un producte que ens permet fer arribar a qualsevol racó del món el sabor, la textura i la naturalitat del gelat acabat de fer. Us animem a seguir llegint per tal de conèixer millor tant el nostre producte com la nostra marca i les seves possibilitats.

2 Què és la Companyia del Gust? És l oportunitat d oferir: I Gelats de màxima qualitat II Amb un alt valor nutritiu III Un excel lent quadre microbiològic IV Amb els millors ingredients (Diversió i confiança) (Bona alimentació) (Seguretat alimentària) (Sabor natural) I preparats en el mateix establiment, davant del consumidor. Actualment les poblacions on està implantat Gelats Dino abracen un radi de 200 km. Això permet arribar als punts de venda mitjançant transport propi i garantir així la perfecta conservació del producte. Evitant trencaments en la cadena del fred i utilitzant ingredients de qualitat, assegurem una bona seguretat alimentària. La Companyia del Gust és: Espectacle i confiança Són dos elements que hem tingut molt en compte a l hora de desenvolupar aquest projecte. Espectacularitat en la producció i en la presentació del producte davant del consumidor: això és el que marca la diferència. Aconseguim així la textura, el sabor i la temperatura d un gelat «acabat de fer», la qual cosa és impossible d aconseguir si no és mitjançant el nostre sistema. La seva facilitat de manipulació aporta, al mateix temps, una presentació atractiva, divertida i ràpida. Val la pena destacar altres aspectes positius del sistema, com per exemple l efecte motivador sobre les persones que treballen en el punt de venda, les quals han de rebre formació tant per a la producció com per a la venda del producte. Els cursos són de curta durada, aproximadament d una setmana. El personal ha de ser molt curós en l aspecte i en la higiene, ja que estarà manipulant productes d alimentació. El fet de realitzar primer la producció i després la venda dels gelats fa que el personal conegui molt bé el producte, i això repercuteix en les vendes. Un altre aspecte a destacar és l optimització del temps i dels recursos. Evitem dates de caducitat i ruptura d estocs, i rebaixem així els costos de producció del producte.

3 Quines possibilitats ofereix la Companyia del Gust? La descentralització de la producció ens permet arribar més lluny. Podem abraçar més mercat dins i fora del país. Això ens ofereix la possibilitat de planificar una producció ajustada a les estacions de l any, a les condicions climàtiques de cada zona i a cada client. Evitem emmagatzemar un producte fabricat en excés, tenir-ne d immobilitzat en el nostre punt de venda, la possibilitat que es faci malbé o els trencaments de la cadena del fred. El lema de la Companyia del Gust és molt simple: «Acabat de fer». Fàcil, ràpid i molt, molt bo. El nostre objectiu ha estat crear un sistema que permeti a una persona sense experiència, després d un breu període de formació, produir i vendre un gelat de màxima qualitat. Per aconseguir-ho hi hem dedicat més de quatre anys de proves i assaigs. Disposem de tot un equip de professionals que treballen per aconseguir unes formulacions que garanteixin un gelat estàndard sense variacions en el sabor ni la textura, i que mantingui una altíssima qualitat. El resultat:

4 Quins són els punts forts? I Cost d implantació i rapidesa en la seva execució. Ràpida posada en marxa. II Possibilitat de franquiciar el concepte sense imposar una imatge corporativa. II Implantació en activitats en marxa (cafeteries, fruiteries ). IV Àmplia modularitat. V Alta rendibilitat.

5 II- Possibilitat de franquiciar el concepte sense imposar una imatge corporativa És una possibilitat que brindem als nostres franquiciats, a diferència d altres franquícies. El fet que el franquiciat participi en la producció del producte fa que col labori al mateix temps en la seva presentació, que, si ho desitja, pot ser la del seu propi establiment. És també el mateix franquiciat qui escull la decoració del local, amb els seus colors corporatius i nom comercial, així com el disseny del rètol de l establiment; la Companyia del Gust s encarrega del seu desenvolupament i posterior execució. Naturalment els costos els ha d assumir el franquiciat. El franquiciat adquireix lliurement els ingredients (llet fresca, fruita, nata...) a partir de les indicacions de la Companyia del Gust. És obligació del franquiciat adquirir la maquinària i tots els elements necessaris per al desenvolupament del negoci fins a la finalització del contracte. Ha de figurar en algun lloc visible del seu establiment que aquest pertany a la Companyia del Gust, la qual s encarrega de produir totes les comunicacions i el material publicitari necessaris per adreçar-se al consumidor final. La Companyia del Gust posa tot aquest material a disposició del franquiciat de forma gratuïta, a canvi de producte. És competència de la Companyia del Gust la formació del franquiciat i de tot el personal de l establiment que el franquiciat hagi seleccionat prèviament.

6 III-Implantació en activitats en marxa (cafeteries, fruiteries ) En no ser necessari mantenir una imatge corporativa estricta, la franquícia es pot emmarcar en un negoci ja implantat, com per exemple cafeteries, fruiteries, pastisseries Aquesta possibilitat resulta molt interessant per a aquelles persones que busquen quelcom de diferent i personalitzat, així com per a les que volen rendibilitzar més el seu negoci. En aquest cas s aprofita la infraestructura del negoci principal. Només cal una cantonada de l establiment on crear una activitat diferent, i així la inversió es redueix al mínim. Gràcies a la facilitat del procés, fins i tot se n pot fer càrrec el mateix personal de què disposem. No oblidem que el sistema de formació és tan senzill que no requereix gaire temps i està a l abast de qualsevol persona. Els ingressos del vostre negoci es veuran incrementats sense haver d augmentar excessivament els costos d inversió.

7 IV- Àmplia modularitat Aquest tipus de negoci ofereix la possibilitat d adaptar-se a les dimensions de l espai de què es disposi. Tot està estudiat per tal que es pugui treure el màxim profit dels establiments. Avui dia els metres quadrats dels locals tant en centres comercials com en zones de vianants tenen uns preus de lloguer molt elevats, per la qual cosa és molt important aprofitar cada centímetre, tant en les zones destinades a la producció i venda dels gelats com en la zona d emmagatzemament de les matèries primeres. Sempre se segueix la mateixa filosofia d aprofitament de l espai, tant si parlem d un establiment de 25 m2 com d un local de 200 m2. Un altre factor a tenir en compte és la possibilitat de concentrar tots els motors de la maquinària en una central frigorífica, la qual cosa permet estalviar energia, costos de manteniment i espai. Optimitzar l espai és un objectiu bàsic.

8 V- Alta rendibilitat En qualsevol negoci franquiciat el més interessant és la rendibilitat que se n obté en relació amb la inversió efectuada. En aquest cas encara més. Primer, perquè els costos de la matèria primera se situen al voltant del 15%, i segon, perquè, com que evitem els estocs, no es generen pèrdues per acumulació de productes no venuts. La possibilitat que aquest negoci es pugui ubicar en un establiment reduït i/o en una cantonada d un altre negoci fa que la inversió en infraestructures no sigui elevada. Gràcies a això s aconsegueix una alta rendibilitat afegida a la del mateix negoci, perquè la inversió pot ser mínima.

9 Oportunitats de franquícia Companyia del Gust El sistema de franquícia Companyia del Gust es basa en la comunicació i la confiança amb el franquiciat. Gràcies als quasi 30 anys d experiència en el sector amb Gelats Dino, els nostres professionals faran un seguiment de tot el procés de l obertura del local, i gaudireu d un assessorament permanent des dels diferents departaments de la seu central. Des del Departament d Expansió Assessorament sobre les dimensions ideals del local en funció de la zona. Assessorament sobre la zona de més importància i més trànsit de vianants. Assessorament sobre el muntatge del local. Assessorament sobre les comandes dels productes per a la producció i venda. Des del Departament de Màrqueting Desenvolupament i implementació d activitats promocionals i publicitàries, suport en el llançament de productes nous i impuls de productes existents. Estudi de les necessitats individuals de la marca en cada franquícia i implementació en cas necessari d accions personalitzades. Des del Departament de Formació Pla de formació inicial dirigit als franquiciats, que inclou formació extensa dels encarregats o responsables del local en la fabricació i presentació del gelat, i formació del personal. Aquesta formació es pot impartir a la seu de Gelats Dino o al punt de venda mateix.

10 Procés de desenvolupament de la franquícia Procés de sol licitud La persona interessada omple una sol licitud de franquícia i la lliura a Companyia del Gust. Aquesta sol licitud es pot trobar al web o es pot sol licitar a info@gelatsdino.com. Una vegada els nostres comercials reben la sol licitud es posen en contacte amb la persona interessada per fer una entrevista telefònica inicial. Entrevista amb el franquiciador Després de l entrevista inicial i l aprovació de la sol licitud, es realitza una segona entrevista a la seu central de Gelats Dino. Acord de desenvolupament i revisió d emplaçament Després de la segona entrevista, i si ambdues parts hi estan d acord, es formalitza un acord de desenvolupament. Durant aquest procés es localitza la zona per a l obertura o bé, si ja està localitzada, s estudia si és un lloc d afluència de vianants, etc. Contracte de franquícia Després de donar conformitat a l emplaçament desitjat, Companyia del Gust elabora un acord de franquícia per a una ubicació específica i per a la venda dels nostres productes. Construcció El nostre Departament d Expansió pot oferir assessorament per a la construcció i el disseny del local. És important destacar que Companyia del Gust no imposa una imatge, com altres franquícies convencionals; efectivament, la persona franquiciada rep un assessorament de part nostra, però el disseny final és el que determini la persona interessada. Formació i obertura de la botiga Companyia del Gust ofereix formació a través d un equip de professionals que fa molts anys que treballen amb nosaltres i que tenen l experiència i els coneixements necessaris per transmetre de la millor manera tota la informació que es requereix per obrir un local.

11 Què necessita una franquícia? Cànon d entrada: * Cànon d explotació: No se sol licita Cànon per publicitat: No se sol licita Durada del contracte: 5 anys renovables Dimensions mínimes del local: 50 m2 ** Inversió: a partir de *** Requisits imprescindibles: Zones de trànsit de vianants * El pagament del cànon d entrada és necessari per cobrir les despeses d estudi i projecte. ** Els m2 s entenen per a un local on només es dugui a terme l activitat de gelateria. També es pot integrar una franquícia córner de la Companyia del Gust de 15 m2 en una cafeteria o restaurant. *** Aquesta quantitat és l import mínim per a un local de 50 m2, inclosa tota la maquinària.

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET Com puc rendibilitzar la meva inversió? L'objectiu d'aquesta presentació és respondre de forma efectiva a aquesta pregunta. Mitjançant el desenvolupament de la franquícia Petro7 li ajudarem a aconseguir

Más detalles

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Salut de la dona Dexeus ATENCIÓ INTEGRAL EN OBSTETRÍCIA, GINECOLOGIA I MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

L ENTRENAMENT ESPORTIU

L ENTRENAMENT ESPORTIU L ENTRENAMENT ESPORTIU Esquema 1.Concepte d entrenament 2.Lleis fonamentals Llei de Selye o síndrome general d adaptació Llei de Schultz o del llindar Deduccions de les lleis de Selye i Schultz 3.Principis

Más detalles

Fitxa Tècnica de l Activitat

Fitxa Tècnica de l Activitat Barcelona Activa Capacitació Professional i Ocupació Fitxa Tècnica de l Activitat Descripció/ Objectius de l activitat: És probable que vulguis donar un gir professional a la teva vida i treballar en allò

Más detalles

Com preparar-se per a una entrevista de feina

Com preparar-se per a una entrevista de feina Com preparar-se per a una entrevista de feina Guia d orientació 5 Introducció L entrevista de feina acostuma a ser l últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

Visió de l empresa en la gestió d estocs i dipòsits

Visió de l empresa en la gestió d estocs i dipòsits Visió de l empresa en la gestió d estocs i dipòsits Quin és el material necessari per a una cirurgia de genoll primari? Amb quins problemes es troba la indústria? Quin és el futur? Quin és el material

Más detalles

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Barcelona, 18 de juny de 2013 Vilanova i la Geltrú Capital comarca Garraf 66.591 habitants Cens 2012: 837 establiments

Más detalles

Fem oli d oliva i en tenim excedent. És possible comercialitzar-lo? Requisits.

Fem oli d oliva i en tenim excedent. És possible comercialitzar-lo? Requisits. Fem oli d oliva i en tenim excedent. És possible comercialitzar-lo? Requisits. Introducció Teniu oliveres i soleu elaborar oli amb què us abastiu. Però, els dubtes sorgeixen quan teniu excedents... Com

Más detalles

AVALUACIÓ DE QUART D ESO

AVALUACIÓ DE QUART D ESO AVALUACIÓ DE QUART D ESO FULLS DE RESPOSTES I CRITERIS DE CORRECCIÓ Competència matemàtica FULL DE RESPOSTES VERSIÓ AMB RESPOSTES competència matemàtica ENGANXEU L ETIQUETA IDENTIFICATIVA EN AQUEST ESPAI

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida?

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida? L eina que presentem a continuació permet avaluar, amb un senzill qüestionari, el nivell d assoliment de la següent competència. Us facilitarà recomanacions per a millorar en el seu desenvolupament. planificació

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA 1 RECERCA I REFERÈN- CIA Les funcions d aquest tipus permeten fer cerques en una taula de dades. Les funcions més representatives són les funcions CONSULTAV i CONSULTAH. Aquestes realitzen una cerca d

Más detalles

Tema 2: L economia europea

Tema 2: L economia europea En aquest tema aprendràs que : El continent europeu té unes característiques ben diferents segons els desenvolupament econòmic de cada país. Una gran part de la població treballa al sector terciari. Els

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

El directori nupcial de les comarques gironines

El directori nupcial de les comarques gironines El directori nupcial de les comarques gironines Què busquen els nuvis a Google quan organitzen el seu banquet? Nosaltres et donem la resposta. Us presentem una oferta en publicitat al directori nupcial

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC

Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC Experiències en el manteniment de Leds per Enllumenat Públic Leds una evolució constant Vida de les llumeneres de Leds

Más detalles

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics.

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics. 2 ELS APARELLS DE COMANDAMENT Els aparells de comandament són elements presents en qualsevol circuit o instal lació i que serveixen per governar-los. En aparença, alguns aparells de comandament poden semblar

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació.

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. Experiència a Fogars de la Selva - Redacció del Pla Local de Joventut - Aproximació a les percepcions i opinions

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

Punt d atenció municipal

Punt d atenció municipal Títol principal presentació Punt d atenció municipal Nom de la persona/es que fa la presentació (si escau) Data (si escau) Cedint l èxit empresarial Què és la Reempresa? - És un nou model d emprenedoria

Más detalles

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions.

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions. UNITAT ART AMB WORD 4 SmartArt Els gràfics SmartArt són elements gràfics que permeten comunicar informació visualment de forma molt clara. Inclouen diferents tipus de diagrames de processos, organigrames,

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY Per què? Des de la nostra afició per la fotografia ens ha sorgit la idea d organitzar una subhasta solidària a favor de la ong Sonrisas de

Más detalles

La Lluna, el nostre satèl lit

La Lluna, el nostre satèl lit F I T X A 3 La Lluna, el nostre satèl lit El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS

UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS UNITAT LES REFERÈNCIES EN L ÚS DELS CÀLCULS 1 Introducció de fórmules El programa Ms Excel és un full de càlcul que permet dur a terme tota mena d operacions matemàtiques i instruccions lògiques que mostren

Más detalles

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell Índex 1. Rènting, què és? 2. BS Rènting, què és i que

Más detalles

Marketing relacional a través del ticketing i la xarxa 2.0

Marketing relacional a través del ticketing i la xarxa 2.0 Marketing relacional a través del ticketing i la xarxa 2.0 Estratègies de gestió de públics en l entorn digital Marketing relacional a través del ticketing i la xarxa 2.0 Estratègies de gestió de públics

Más detalles

Hi ha cossos que tenen la propietat d atraure n altres. Els anomenem imants.

Hi ha cossos que tenen la propietat d atraure n altres. Els anomenem imants. EXPERIÈNCIES AMB IMANTS Hi ha cossos que tenen la propietat d atraure n altres. Els anomenem imants. Els imants naturals, anomenats pedres imant o calamites, es coneixen des de fa uns 2500 anys i es troben

Más detalles

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE?

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? BENVINGUTS JORDI VENTURA Assessor de Pimes en l àrea de màrqueting, expert en l apartat d'estratègia i comercialització. Experiència

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc Educació Secundària Obligatòria Consulteu la nostra web: www.centreinteractiudelpeix.org 1. LA PESCA I LA LLOTJA ECOLOGIA DELS ORGANISMES

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital

Escola Marià Galí i Guix Terrassa. Competència en el tractament de la informació i competència digital Escola Marià Galí i Guix Terrassa Competència en el tractament de la informació i competència digital TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ CERCAR IDENTIFICAR TRANSFORMAR COMUNICAR COMPETÈNCIA DIGITAL ELS MITJANS,

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Pla d empresa en l àmbit de l Administració sociosanitària

Pla d empresa en l àmbit de l Administració sociosanitària Pla d empresa en l àmbit de l Administració sociosanitària Índex 1. Presentació del projecte 1.1. Descripció general 1.2. Objectius personals 1.3. Fitxa de l empresa 2. Els promotors 2.1. El currículum

Más detalles

Programa Català de Refugi

Programa Català de Refugi Programa Català de Refugi Què és? El Programa Català de Refugi constitueix una acció solidària envers el dret d asil de les persones refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d'atendre

Más detalles

Tema 5: Els ecosistemes

Tema 5: Els ecosistemes En aquest tema aprendràs que a la Terra hi ha ecosistemes terrestres i ecosistemes aquàtics. Els éssers vius que hi habiten es relacionen entre ells. Si les característiques del medi varien, alguns d aquests

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGM.TRAN.EIE/0.09 CFGM - Cicle formatiu de grau mitjà Aquesta col lecció està dissenyada i coordinada des de l Institut Obert de Catalunya. Coordinació de

Más detalles

ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA

ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA ESTRUCTURES FAMILIARS ACTUALS LA FAMÍLIA AVUI CADA DIA QUE PASSA HI HAN MES

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

COM ÉS DE GRAN EL SOL?

COM ÉS DE GRAN EL SOL? COM ÉS DE GRAN EL SOL? ALGUNES CANVIS NECESSARIS. Planetes Radi Distància equatorial al Sol () Llunes Període de Rotació Òrbita Inclinació de l'eix Inclinació orbital Mercuri 2.440 57.910.000 0 58,6 dies

Más detalles

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura.

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Autors: Piedad Guijarro i Pere Cruells Centre: ETSAB Secció de Matemàtiques

Más detalles

La identificació de competències a MC MUTUAL

La identificació de competències a MC MUTUAL La identificació de competències a MC MUTUAL Algunes dades sobre MC MUTUAL MC MUTUAL és una mútua d accidents de treball i enfermetats professionals Entitat gestora de la Seguretat Social Sense ànim de

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 55 Activitat 1 Dels nombres següents, indica quins són enters. a) 4 b) 0,25 c) 2 d) 3/5 e) 0 f) 1/2 g) 9 Els nombres enters són: 4, 2, 0 i 9. Activitat 2 Si la

Más detalles

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET FULL PROFESSORAT B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET OBJECTIUS - Conèixer i utilitzar alguns dels principals cercadors d Internet. - Planificar i delimitar l objectiu de la cerca. EXPLICACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGX.TRAN.EIE/0.12 CFGS - Cicle formatiu grau superior CFGM - Cicle formatiu grau mitjà Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada des de l Institut

Más detalles

QUÈ ÉS LA MEDIACIÓ? EN QUIN TIPUS DE CONFLICTES HI POT HAVER MEDIACIÓ?

QUÈ ÉS LA MEDIACIÓ? EN QUIN TIPUS DE CONFLICTES HI POT HAVER MEDIACIÓ? QUÈ ÉS LA MEDIACIÓ? La mediació és un sistema voluntari per resoldre conflictes en els quals una persona o un equip de persones imparcials ajuden a dialogar i a arribar a acords a les dues parts que intervenen

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

La Noa va de càmping, quina llet ha de triar?

La Noa va de càmping, quina llet ha de triar? La Noa va de càmping, quina llet ha de triar? La Noa té 16 anys, està estudiant Batxillerat científic. Ella i el seu germà de 12 anys van al supermercat a buscar uns tetrabricks de llet per endur-se n,

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Índex de diapositives

Índex de diapositives Índex de diapositives Què en saps de? La construcció El mètode de projectes Pla de treball Diagrama del mètode de projectes L avaluació del projecte Activitat 2 La documentació Descripció i anàlisi del

Más detalles

Tema 4. Competència imperfecta. Monopoli i oligopoli

Tema 4. Competència imperfecta. Monopoli i oligopoli Classe 8 Tema 4. Competència imperfecta. Monopoli i oligopoli L oligopoli Característiques: - Pocs venedors oferint productes similars o idèntics (menys de 10 empreses) - Empreses independents. Les estratègies

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES?

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? Hi ha qui diu que los roques són com arxius, és a dir que si som capaços de desxifrar-les podem saber moltes coses del medi on s han format, de quins canvis han soferts,

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7

EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7 EL PLA DE MÀRQUETINGM Control ESQUEMA PAS 7 C O N T R O L Fa referència a 2 tipus de MESURES DE CONTROL. a) En l elaboració del propi pmk. Qualitativament i quantitativa. b) En l execució del pmk en cada

Más detalles

Instal lacions solars fotovoltaiques

Instal lacions solars fotovoltaiques Electricitat i electrònica Instal lacions solars fotovoltaiques CFGM.EE10.M06/0.09 CFGM - Instal lacions elèctriques i automàtiques CFGM - Instal lacions elèctriques i automàtiques Instal lacions solars

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

Definició L organigrama és la representació gràfica dels llocs de treball de l empresa i reflexa com es relacionen entre si.

Definició L organigrama és la representació gràfica dels llocs de treball de l empresa i reflexa com es relacionen entre si. L ORGANIGRAMA Introducció A tota empresa és important concretar les tasques que realitzaran les persones que hi treballen, agrupar-les creant llocs de treball i relacionar aquests llocs adjudicant capacitats

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ FACULTAT ANTONI GAUDÍ LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ La Facultat Antoni Gaudí és un centre universitari que pertany a l Ateneu Universitari Sant Pacià. A partir dels estudis de grau, màsters i postgrau, busca

Más detalles

El llenguatge és més necessari com més relacions grupals hi hagi entre els éssers vius que l utilitzen.

El llenguatge és més necessari com més relacions grupals hi hagi entre els éssers vius que l utilitzen. EL LLENGUATGE El llenguatge és qualsevol sistema natural de comunicació i d expressió. Es pot parlar de llenguatge animal i de llenguatge humà. El llenguatge és més necessari com més relacions grupals

Más detalles

FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4

FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4 FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4 D A F O PUNTS FORTS PF1 PF2 PF3 PF4 PUNTS FEBLES D1 D2 D3 D4 AMENACES A1 A2 A3 OPORTUNITATS O1 02 03 MATRIU D A F O F1 A1 A2 A3 A4 A5 O1 O2 O3 O4 O5 + creixement

Más detalles

Com participar en un fòrum

Com participar en un fòrum Com participar en un fòrum Els fòrum són espais virtuals en el qual es pot realitzar un debat entre diferents persones d una comunitat virtual. És tracta d un debat asincronic, és a dir en el qual les

Más detalles

Centralitat i descentralització de les estratègies educatives al sector norueg de les TIC

Centralitat i descentralització de les estratègies educatives al sector norueg de les TIC Educació i descentralització Lliçons apreses Centralitat i descentralització de les estratègies educatives al sector norueg de les TIC Øystein Johannessen Director general adjunt Ministeri noruec d Ensenyament

Más detalles

La cirurgia no invasiva guanya pes en l especialitat d obstetrícia i ginecologia

La cirurgia no invasiva guanya pes en l especialitat d obstetrícia i ginecologia Qui som? CatalunyaPlural.cat El Diari de l Educació Fundació Periodisme Plural Inicia sessió AJUDA'NS! Menú Inici Gestió sanitària Dret a la salut Determinants socials Recerca Moviments Factor humà Opinió

Más detalles

Tipus de botigues online i tecnologia

Tipus de botigues online i tecnologia Programa Introducció a l'e commerce. Conceptes claus Dades de penetració a Espanya, Europa, p, USA Eines clau per establir les bases d'una plataforma de E commerce Tecnologia dl del portal tl Sistemes

Más detalles

El correu brossa és l enviament massiu i intencionat de correus electrònics a persones que no volen rebre aquests missatges.

El correu brossa és l enviament massiu i intencionat de correus electrònics a persones que no volen rebre aquests missatges. Introducció El correu brossa és l enviament massiu i intencionat de correus electrònics a persones que no volen rebre aquests missatges. A la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, s ha installat

Más detalles

PIMES I MULTINACIONALS

PIMES I MULTINACIONALS PIMES I MULTINACIONALS Creixement empresarial: extern -> Les empreses es poden internacionalitzar Context: Globalització Procesos de localització i deslocalització LA GLOBALITZACIÓ Definicions: És la tendència

Más detalles

Vides compartides: amb quina et quedes?

Vides compartides: amb quina et quedes? Material per l alumnat 3 > Cap a una orientació laboral en igualtat 61 Material per l alumnat 3 Presentació de l activitat Nivell Durada Secundària. Dues hores (aproximadament). Objectius Fomentar una

Más detalles

Gestió logística i comercial

Gestió logística i comercial Administració i gestió Gestió logística i comercial CFGS.AFI.M10/0.14 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat elaborat per l editorial

Más detalles

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS Copyright 2016 EVECTRA MOBILITY SERVICES 1 EVECTRA ÉS UNA EMPRESA ESPECIALITZADA EN PROJECTES APLICATS A LA MOBILITAT ELÈCTRICA, QUE OFEREIX LES

Más detalles

realitzi les seves campanyes d ing d una forma fàcil i eficaç

realitzi les seves campanyes d  ing d una forma fàcil i eficaç realitzi les seves campanyes d emailing d una forma fàcil i eficaç DOSSIER DE PRODUCTE Què és mailnet? mailnet i l email màrqueting Com funciona mailnet? Gestió de les bases de dades Contracte de confidencialitat

Más detalles

PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET

PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

Plataforma Multicanal de Serveis i Tràmits

Plataforma Multicanal de Serveis i Tràmits Plataforma Multicanal de Serveis i Tràmits (1) Plataforma Multicanal de Serveis i Tràmits Plataforma Multicanal de Serveis i Tràmits (2) - Objectiu i beneficis - Proporcionen als ciutadans Accés multicanal

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

El viatge multimèdia: de la foto al clip multimèdia P08/93143/01581

El viatge multimèdia: de la foto al clip multimèdia P08/93143/01581 El viatge multimèdia: de la foto al clip multimèdia P08/93143/01581 FUOC P08/93143/01581 2 El viatge multimèdia: de la foto al clip multimèdia FUOC P08/93143/01581 El viatge multimèdia: de la foto al clip

Más detalles