EXPOSICIÓ DE MOTIUS. Article 1.- Objecte.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "EXPOSICIÓ DE MOTIUS. Article 1.- Objecte."

Transcripción

1 REGLAMENT QUE REGULA LES NORMES DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE L ALUMNAT DE LES ESCOLES BRESSOL SUFRAGADES AMB FONS PÚBLICS DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT EXPOSICIÓ DE MOTIUS El Decret 282/2006, de 4 de juliol, que regula el primer cicle de l educació infantil, estableix a l article 20 que les competències que el Decret atribueix al Departament d Educació es poden delegar als ajuntaments que les vulguin assumir. L Ajuntament de L Hospitalet de Llobregat va assumir les competències relacionades amb el procés de preinscripció i admissió de nens als centres educatius sufragats amb fons públics, així com les relacionades amb els consells de participació de les escoles bressol mitjançant conveni aprovat pel Ple Municipal en sessió celebrada en data 25 de juliol de El Decret 75/2007, de 27 de març, a la Disposició Addicional quarta estableix que els ajuntaments que han assumit la competència en matèria d admissió d alumnat del primer cicle d educació infantil dels centres públic és regiran pels criteris establerts en el Decret i per la resta que estableixin en l exercici de les seves pròpies competències i podran elaborar el propi barem per a cadascun d aquests. Article 1.- Objecte. 1.- Aquestes normes regulen l'admissió d'infants de les escoles bressol de la ciutat finançades amb fons públics. 2.- S'entén per servei d'escola bressol aquell que té per objecte l'atenció educativa apropiada als infants de 0 a 3 anys, de conformitat amb la normativa aplicable. 3.- Queden exclosos de la present regulació el servei de menjador i els altres serveis que existeixen o puguin existir a les escoles bressol municipals. Article 2.- Condicions d edat per a l admissió. 1.- Podran ser admesos els infants que no hagin complert, o que no compleixin, tres anys durant l'any natural en què es sol liciti la incorporació, sense perjudici del que es disposa a l'article En cap cas no s'admetran sol licituds de preinscripció respecte dels no nascuts abans que finalitzi el període de presentació de sol licituds.

2 3.- Per a ser admès l infant ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes el 1 de setembre de l any natural en què es sol liciti la incorporació. Els centres poden admetre al llarg del curs nens i nenes de més de 16 setmanes. Article 3.- Admissió i permanència un cop assolida l edat de tres anys. 1.- Excepcionalment, podran ser admesos per primera vegada o seguir el curs següent els infants que hagin complert o compleixin tres anys d'edat durant l'any natural en què es sol liciti la incorporació o la continuació, sempre que això es degui a necessitats educatives especials derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials o a trastorns greus de personalitat o de conducta. 2.- En aquests casos, l'admissió o la continuïtat se subjectaran al mateix règim que es preveu en aquestes normes per a l'adjudicació de places reservades a infants amb les necessitats educatives especials abans esmentades. Article 4.- Oferta de places i calendari del procés de preinscripció. 1.- Cada curs escolar l'ajuntament de L Hospitalet farà pública la capacitat total de l oferta escolar de les escoles bressol sufragades amb fons públics amb indicació de les places vacants per grups d edat i les places reservades per alumnes amb necessitats educatives específiques. 2.- Per a fixar el nombre de places vacants no reservades es deduiran les places corresponents als alumnes provinents del curs anterior que hagin confirmat la continuïtat el curs següent. 3.- Cada curs escolar l'ajuntament fixarà, mitjançant acord de la Junta de Govern Local, per a cada centre: Les dates d'inici i acabament del curs de les escoles bressol municipals. El calendari del procés de preinscripció.i admissió d alumnes, així com el lloc, el dia i l hora del sorteig públic. Els llocs i horaris de presentació de les sol licituds de preinscripció. Els criteris d'admissió i llur puntuació per a cada curs escolar que actualitzarà anualment l Annex I.

3 Article 5.- Publicitat. 1.- Cada curs escolar l'ajuntament, a través de la direcció exposarà al públic en els diferents centres un anunci en el que hi figurarà la informació a què es refereix l'article anterior. Article 6.- Criteris d admissió 1.- Seran criteris d'admissió els que fixa en aquest Reglament l Ajuntament, així com els que venen establerts pel Departament d Educació de la Generalitat de Catalunya, que són els següents: o Criteris generals: Existència de germans al centre o de pares i tutors que hi treballin La proximitat del domicili o lloc de treball. Renda anual de la unitat familiar La discapacitat de l alumne, pare, mare o germans. Família monoparental. Preinscripció per a més d un fill. Preincripció per a un infant amb un germà al centre que roman durant tot el curs per al qual es fa la preinscripció. Que treballin els dos pares o tutors. o Criteris complementaris: Família nombrosa. Malaltia crònica. 2.- Als efectes anteriors, i quan s escaigui, es tindrà en compte el següent: Unitat familiar: S'entén per unitat familiar el conjunt de persones que hi conviuen unides amb l'alumne per vincle de consanguinitat o afinitat fins a segon grau, incloent-hi les persones unides als progenitors per matrimoni o anàloga relació d'afectivitat. Quan l'infant estigui sota tutela o guarda legals o sota guarda de fet, la unitat familiar estarà integrada pel tutor o guardador, legal o de fet, el seu cònjuge o persona unida per anàloga relació d'afectivitat i els altres parents per consanguinitat o afinitat de primer grau. Recursos econòmics de la unitat familiar: El període a considerar serà l any natural immediatament precedent a l obertura del procés de preinscripció. Proximitat del domicili de l'alumne: Es prendrà en consideració el domicili de l'alumne i el dels seus dos progenitors o, si és el cas, el del progenitor i persona unida per matrimoni o anàloga relació d'afectivitat.

4 Quan l'infant estigui sota tutela o guarda legals o sota guarda de fet, el domicili a considerar serà el de l'alumne i el del tutor o guardador, legal o de fet, i el seu cònjuge o persona unida per anàloga relació d'afectivitat. Pel que fa a la proximitat del domicili, la ciutat es considera zona única. Proximitat del lloc de treball: Es prendrà en consideració el lloc de treball situat a la ciutat de l Hospitalet. A aquests efectes, es tindrà en compte el lloc de treball dels progenitors, tutors o guardadors legals o de fet. Existència de germans o germanes matriculats al centre: S'entén que l'alumnat té germans o germanes matriculats al centre quan aquests hi són matriculats en el moment en què es presenta la sol licitud d'admissió. Existència de progenitors, tutors o guardadors legals o de fet, que hi treballin al centre: Aquest criteri vindrà referit únicament als treballadors assalariats en règim laboral o administratiu que prestin serveis per compte de l Ajuntament o del concessionari o gestor del centre, amb una jornada mínima de 18 hores setmanals. No es prendran en consideració les situacions d excedència o altres distintes que no comportin el dret a percebre retribució. Discapacitat de l'alumne: Aquest criteri només serà d'aplicació quan no s'hagin presentat sol licituds d infants amb les necessitats educatives a què es refereix l'article 4.1 o quan, un cop cobertes les places reservades per a aquests infants, l'admissió de l'alumne discapacitat no exigeixi recursos addicionals superiors als que ja disposi el centre. Discapacitat d altres persones distintes de l alumne: A aquests efectes es tindran en compte els progenitors, tutors o guardadors legals o de fet, com també els germans o germanes. Condició legal de família nombrosa: s'acreditarà aquesta circumstància amb el títol corresponent en vigor. Malaltia crònica de l'alumne: S'acreditarà amb un informe mèdic del sistema públic de salut o amb un certificat mèdic oficial amb signatura legalitzada pel Col legi de Metges. Família monoparental: S entén com a família monoparental la formada per un progenitor, tutor o guardador que tingui al seu càrrec exclusivament un infant. S acreditarà amb la presentació del llibre de família on només consti un progenitor o document oficial que acrediti aquesta situació.

5 Article 7.- Procediment d adjudicació de plaça. Per ordenar les sol licituds d admissió i gestionar els llocs escolars del centre quan el nombre de sol licituds és superior a l oferta, les sol licituds s ordenaran d acord amb els criteris prioritaris, d acord amb el barem que s estableix a l Annex I d aquest Reglament. Ordenades les sol licituds d acord amb aquests criteris prioritaris, en cas d igualtat de puntuació, s han d aplicar els criteris complementaris. En les situacions d empat que es produeixin després d aplicar aquests criteris, l ordenació de les sol licituds afectades es fa per sorteig públic, que determinarà el desempat i l orde de les llistes d espera. Per resolució del Tinent d alcalde que tingui delegada la competència d educació es declararan aprovades les llistes definitives. Article 8.- Matrícula. 1.- Les matrícules dels infants inclosos a les relacions definitives que siguin adjudicataris de plaça, hauran de formalitzar-se dins el període que s'indiqui en l'anunci. 2.- La no formalització de la matrícula determinarà la baixa automàtica en la relació definitiva, amb pèrdua del dret a la plaça adjudicada, sense necessitat de prèvia comunicació a l'interessat. Article 9.- Matrícula dels infants en llistes d espera. 1.- Les matrícules dels infants inclosos a les llistes d'espera als quals correspongui cobrir baixes, hauran de formalitzar-se dins el termini màxim de cinc dies hàbils des de la comunicació a les famílies. Si la comunicació amb la família fos impossible o la resposta fos negativa, comportaria la baixa automàtica de la llista d espera, amb pèrdua del dret a la plaça destinada a ser coberta. 2.- La no formalització de la matrícula determinarà la baixa automàtica en la llista d'espera, amb pèrdua del dret a la plaça destinada a ser coberta, sense necessitat de nova comunicació a l'interessat. Article 10.- Recursos. 1.- Contra la relació d'alumnat definitivament admès es podrà interposar recurs potestatiu de reposició, dins el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seva publicació.

6 2.- També podrà interposar-se directament recurs contenciós administratiu, dins el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seva publicació. 3.- L'anterior s'entén sense perjudici de qualsevol altre recurs que els interessats estimin més adient. DISPOSICIÓ ADDICIONAL. Pel que fa a allò no regulat en aquest Reglament s estarà a la normativa establerta per la Generalitat de Catalunya.

INSTRUCCIONS QUE REGULEN LA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE L ALUMNAT DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN ROIG i TORRES DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

INSTRUCCIONS QUE REGULEN LA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE L ALUMNAT DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN ROIG i TORRES DE SANTA COLOMA DE GRAMENET INSTRUCCIONS QUE REGULEN LA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE L ALUMNAT DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN ROIG i TORRES DE SANTA COLOMA DE GRAMENET L Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, es troba

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS Massís del Canigó, 3 08840- VILADECANS Tel. 936 589 653 Fax 936 589 653 E-mail: ceipamatitarga@xtec.cat Web: www.xtec.cat/ceipamatitarga PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS 2014-15 INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CALENDARI - CURS 2015/2016 LLARS D INFANTS 4 al 15 de maig: presentació de sol licituds SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENT OBLIGATORI (de P3 a 4t d ESO) 10-17 de març:

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

NORMATIVA DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Curs

NORMATIVA DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Curs NORMATIVA DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Curs 2017-2018 1.- Àmbit d aplicació Aquesta normativa és d aplicació per a l admissió d alumnat a l Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l Esquirol

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

TERCERA PROVA. Segon exercici

TERCERA PROVA. Segon exercici TERCERA PROVA Segon exercici (Consisteix a elaborar un document administratiu o diversos, d acord amb les instruccions del tribunal) (Durada: 1 hora) Concurs oposició lliure per a proveir sis places de

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Ordenança de Preus Públics núm. 3.8. Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Article 1. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que es preveu en l'article 127, en

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017 Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior del 25 al 31 de maig de 2017 Documentació que cal presentar en tots els casos: - Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l'alumne. Si es tracta

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

DOGC 2017 Institut EMPERADOR CARLES

DOGC 2017 Institut EMPERADOR CARLES 18 Gener 2017 7289 RESOLUCIÓ ENS/3053/2016, de 23 de desembre, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'ensenyament

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Àrees d influència dels Centres Educatius a Terrassa

Àrees d influència dels Centres Educatius a Terrassa Àrees d influència dels Centres Educatius a Terrassa Preinscripció i matriculació per al curs 2017-2018 PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ 2017-2018 Resolució ENS/406/2017, de 24 de febrer Segon cicle d educació

Más detalles

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MATARÓ PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PER AL CURS

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MATARÓ PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PER AL CURS Ajuntament de Mataró ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE MATARÓ PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PER AL CURS 2014-2015 1.- Àmbit d aplicació Aquesta normativa és d aplicació per a l admissió d alumnat a l

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents:

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents: 557C17 Resolució relativa a la rectificació de la Resolució de 21 de desembre de 2016 del president de la Comissió Executiva d Ajuts Universitaris, per la qual es fan públics els resultats de l acreditació

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT.

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. Full: 1/5 DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. ATÈS que per acord de l Ajuntament en Ple de data 29

Más detalles

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut PERSONAL LABORAL DE L INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT (ICS) 1. VACANCES Vacances 1 mes Art. 50, Ley 7/2007 del

Más detalles

DOGC 2014 Institut EMPERADOR CARLES

DOGC 2014 Institut EMPERADOR CARLES 14 18 28 Gener 2014 6548 ORDRE ENS/10/2014, de 20 de gener, per la qual es modifica la taula de titulacions que capaciten per impartir una llengua estrangera als efectes de la borsa de treball per prestar

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

ANUNCI. documentació presentada per als aspirants en aquest procés selectiu. Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016:

ANUNCI. documentació presentada per als aspirants en aquest procés selectiu. Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016: À Àk 'W' Aiur>fĞ:xmerït de PaíafoOJs r ANUNCI Atès que per Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016, s'aproven les bases que regiran la convocatòria de selecció del personal

Más detalles

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS CAMPIONAT DE CATALUNYA: JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT CADET MASCULÍ PREFERENT JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT CADET FEMENÍ PREFERENT La participació en aquests Campionats queda limitada a dos equips per club i categoria.

Más detalles

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Presentació El document que teniu a les mans és la Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres)

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres) Full de mèrits. Concurs de mèrits per seleccionar directors de centres docents de titularitat de l Ajuntament de Barcelona gestionats pel Consorci d Educació. Convocatòria 2017 Dades del/de la sol licitant

Más detalles

Procés de preinscripció i matriculació Escoles bressol / llars d infants públiques de Girona i places amb conveni a les escoles bressol privades

Procés de preinscripció i matriculació Escoles bressol / llars d infants públiques de Girona i places amb conveni a les escoles bressol privades ANNEX 1 Procés de preinscripció i matriculació Escoles bressol / llars d infants públiques de Girona i places amb conveni a les escoles bressol privades Curs 2014-2015 PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ A LES

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

NOTA SOBRE QÜESTIONS INTERESSANTS DE LA RENDA I NOTA TECNICA SOBRE LA DIMENSION COMPTABLE DEL CONCURS DE CREDITORS.

NOTA SOBRE QÜESTIONS INTERESSANTS DE LA RENDA I NOTA TECNICA SOBRE LA DIMENSION COMPTABLE DEL CONCURS DE CREDITORS. NOTA SOBRE QÜESTIONS INTERESSANTS DE LA RENDA I NOTA TECNICA SOBRE LA DIMENSION COMPTABLE DEL CONCURS DE CREDITORS. Barcelona, 13 abril 2016 Benvolguts associats/ades En primer lloc informar-vos sobre

Más detalles

(Núm. d identificació de la convocatòria PED-T.LLIURE DOGC núm. 7001, de )

(Núm. d identificació de la convocatòria PED-T.LLIURE DOGC núm. 7001, de ) DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA DEL PROCÉS SELECTIU PER PROVEIR PLACES BÀSIQUES DE LA CATEGORIA DE FACULTATIU/IVA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA I LES SEVES ÀREES ESPECÍFIQUES

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de participació 1.- Introducció La Federació Catalana de Ball Esportiu

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) PROJECTE: Participar en el treball de camp i en l'anàlisi de dades de l'avaluació qualitativa d'una intervenció per a la reducció

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LES RESERVES ESPECIALS D ESTACIONAMENT PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

ORDENANÇA REGULADORA DE LES RESERVES ESPECIALS D ESTACIONAMENT PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA Data actualització: 14 d agost de 2013 ORDENANÇA REGULADORA DE LES RESERVES ESPECIALS D ESTACIONAMENT PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA Publicació text íntegre i aprovació definitiva en el Butlletí

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

CRITERIS PER AL GAUDIMENT DELS DIES DE VACANCES I ALTRES LLICÈNCIES PER ALS GRUPS PROFESSIONALS DE L 1 AL 7

CRITERIS PER AL GAUDIMENT DELS DIES DE VACANCES I ALTRES LLICÈNCIES PER ALS GRUPS PROFESSIONALS DE L 1 AL 7 CRITERIS PER AL GAUDIMENT DELS DIES DE VACANCES I ALTRES LLICÈNCIES PER ALS GRUPS PROFESSIONALS DE L 1 AL 7 1.- CRITERIS GENERALS El dies de vacances són 30 dies naturals i els dies laborables que gaudirà

Más detalles

Preinscripció i matrícula ESO

Preinscripció i matrícula ESO Carrer, 13 Preinscripció i matrícula 2016-2017 ESO Informació general Es poden matricular a primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen els 3 anys l any 2016 i els més grans

Más detalles

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut Barcelona, 30 de

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL Per a acollir-se a la clàusula de salvaguarda del Reial Decret-Llei 5/2013

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI

HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI HABITATGE SOCIAL PROGRAMA LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA LLOGUER SOLIDARI PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE LLOGUER ASSEQUIBLE PROGRAMA DE LLOGUER ASSEQUIBLE L'any 2004, l'obra Social "la Caixa" va posar en

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació:

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: AJUNTAMENT DE CALAFELL Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: DECRET NÚM. 2851/2016 Decret d Alcaldia

Más detalles

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre (BOE núm. 5 de cinc de gener de 2013) per la qual es regula el control administratiu exigible per la realització de transport públic de mercaderies per carretera.

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017.

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017. 1/21 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya CÀRRECS I PERSONAL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT RESOLUCIÓ ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball

Más detalles

Resolució de reclamacions

Resolució de reclamacions Tràmit Dates Difusió de l oferta Presentació de sol licituds Publicació de les llistes de sol licituds amb la puntuació provisional: Termini per presentar reclamacions Resolució de reclamacions Publicació

Más detalles

Càlcul de les prestacions

Càlcul de les prestacions Càlcul de les prestacions Salari global És la remuneració que l empresa lliura a la persona assalariada com a contraprestació dels seus serveis, incloent-hi els complements, les primes, les gratificacions

Más detalles

AUTÒNOMS Contingències Comunes

AUTÒNOMS Contingències Comunes AUTÒNOMS Contingències Comunes REQUISITS D ACCÉS A LA PRESTACIÓ D INCAPACITAT TEMPORAL PER A CONTINGÈNCIES COMUNES 1-Alta al RETA i cobertura de la prestació d IT per contingències comunes. 2-Període de

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT Fascicle 62 - Sec. III. - Pàg. 12327 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT 4226 Resolució del conseller d Educació

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT Aquestes taules estan confenccionades per 14 pagues. Secció A GRUP 1 Pre-escolar (E.Infantil Integrat 1r. Cicle) Director 1569,70 28,85 Sots-Director 1569,70 28,85 Director pedagògic 1569,70 28,85 Pedagog

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Escaldes-Engordany Principat d Andorra 2015 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines INSTRUCCIÓ 7/2003 DE 9 DE SETEMBRE DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ENERGIA I MINES SOBRE PROCEDIMENT ADMINISTRATIU PER A L APLICACIÓ DEL REGLAMENT ELECTROTÈCNIC PER A BAIXA TENSIÓ. La disposició final tercera

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL La Junta de Govern Local, en data 11/01/2007, acordà fixar el preu públic per a la prestació de les activitats a desenvolupar per part de l Escola Municipal de Música de l Ametlla

Más detalles

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat 4.- BASES REGULADORES PER A L ATORGAMENT D UNA SUBVENCIÓ SOBRE L IMPORT DE L IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES, CORRESPONENT AL DOMICILI HABITUAL, A AQUELLES PERSONES QUE SIGUIN TITULARS DE FAMÍLIA MONOPARENTAL

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA

ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA SERVEIS TÈCNICS MUNICIPALS FEBRER 2012 ÍNDEX Pàg. 1.- ORDENANÇA 2 Article 1.- Objecte... 2 Article 2.-

Más detalles

Preinscripció a secundària

Preinscripció a secundària Preinscripció a secundària Punts a tractar Què podem esperar del procés de preinscripció? El procés de preinscripció i el seu calendari. Orientació per tal d'omplir el formulari de preinscripció. Eines

Más detalles

Ordenança Fiscal núm. 17

Ordenança Fiscal núm. 17 Ordenança Fiscal núm. 17 Taxa per subministrament d aigua potable Article 1.- Fonament i naturalesa. D acord amb els articles 133.2 l 142 de la Constitució i l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril,

Más detalles

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte.

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

Preinscripció i matriculació Cicles Formatius de Grau Superior d Arts Plàstiques i Disseny

Preinscripció i matriculació Cicles Formatius de Grau Superior d Arts Plàstiques i Disseny Preinscripció i matriculació 2013-2014 Cicles Formatius de Grau Superior d Arts Plàstiques i Disseny TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ Del 27 de maig al 7 de juny de 2013 Període de presentació de sol licituds

Más detalles

Enquadrament a la Seguretat Social

Enquadrament a la Seguretat Social Enquadrament a la Seguretat Social Sumari 1. Introducció 2. Cotitzacions a la Seguretat Social de les Societats mercantils capitalistes 3. Cotitzacions a la Seguretat Social de les Societats Laborals 4.

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

Objecte i àmbit d aplicació

Objecte i àmbit d aplicació Criteris per determinar les compatibilitats i incompatibilitats entre les prestacions del Sistema Català d Autonomia i Atenció a la Dependència (SCAAD) i les prestacions del Sistema Públic de Serveis Socials

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL Ordenança fiscal núm 25, reguladora dels Preu Públics ANNEX III PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL (Modificat en sessió Plenària de 3 de novembre de 2009) 1. MATRICULA Adult 46,45 Infantil

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

1) Evolució històrica dels indicadors d ingressos familiars.

1) Evolució històrica dels indicadors d ingressos familiars. NOTA EXPLICATIVA DE LA PONDERACIÓ DELS INGRESSOS FAMILIARS DE LES LLARS DE CATALUNYA PER A CONSIDERAR-LES BENEFICIÀRIES DELS PROGRAMES D HABITATGE DE LA GENERALITAT 1) Evolució històrica dels indicadors

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009

TAULES SALARIALS 2009 S han signat les taules salarials per a l any 2009 del sector de l ensenyament privat de Catalunya. Pagament Delegat possiblement pagarà els endarreiments en la nòmina del mes de maig de 2009. Les taules

Más detalles

TAULES RETRIBUTIVES 2016 Personal Funcionari

TAULES RETRIBUTIVES 2016 Personal Funcionari TAULES RETRIBUTIVES 2016 Personal Funcionari Import mensual d un trienni: subgrup A 43,08,subgrup B 35,12,subgrup C 26,58, subgrup D 18,08 SUBGRUP DENOM INACIÓ DEL LLOC SOU NIVELL C. DESTINACIÓ C. ESPECÍFIC

Más detalles

Institut Català de la Salut BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA

Institut Català de la Salut BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA 1 INDEX 1. Normes generals 2. Places convocades i sistema de resultes 3. Requisits de participació 4. Inscripció 5. Termini d inscripció 6. Renuncia i modificacions

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles