SEGURETAT CIUTADANA. Controls preventius d'alcoholèmia Proves d'alcoholèmia fetes a l'atzar amb resultat positiu (%) Educació viària i cívica:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "SEGURETAT CIUTADANA. Controls preventius d'alcoholèmia Proves d'alcoholèmia fetes a l'atzar amb resultat positiu (%) Educació viària i cívica:"

Transcripción

1 SEGURETAT CIUTADANA Indicadors Índex de victimització consumada (%): (persones que declaren haver estat víctimes d'un delicte) 10,2 10,8 Font: Enquesta anual de victimització, Ajuntament de Barcelona. Índex de denúncia (%): (persones que denuncien els delictes dels quals han estat objecte) 44,1 46,0 Font: Enquesta anual de victimització, Ajuntament de Barcelona. ACTUACIONS PREVENTIVES DE LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA Proves d'alcoholèmia: Controls preventius d'alcoholèmia Proves d'alcoholèmia fetes a l'atzar amb resultat positiu (%) Educació viària i cívica: Total d'alumnes que han realitzat el programa d'educació viària Alumnes assistents a les diverses activitats d'educació viària Intervencions de seguretat ciutadana: Intervencions preventives (identificacions, comprovacions de vehicles ) Percentatges d'intervencions preventives sobre el total d'intervencions operatives (amb o sense delicte consumat) % Activitats de Policia Comunitària: Total d entrevistes, activitats i protocols , , , , Font: Guàrdia Urbana de Barcelona. Ajuntament de Barcelona. Dades referides a El primer any d implantació efectiva de la Policia Comunitària correspon a l any CENTRE DE COMUNICACIONS DE LA GUÀRDIA URBANA Trucades al Centre de Comunicacions del 092 Nombre de trucades ateses Font: Guàrdia Urbana de Barcelona. Ajuntament de Barcelona.

2 Distribució de les demandes de serveis ateses al 092, l'any 1998 Policia de seguretat ciutadana 7% Policia d assistència i informació 12% Policia de circulació 59% Policia administrativa 22% VALORACIÓ CIUTADANA Indicadors AVALUACIÓ DEL NIVELL DE SEGURETAT (ESCALA DE 0 A 10) Al barri de residència 5,7 6,8 A la ciutat 5,2 6,3 Font: Enquesta anual de victimització, Ajuntament de Barcelona. Millora la valoració ciutadana pel que fa al nivell de seguretat a la ciutat L índex de victimització es manté en els nivells més baixos dels darrers 15 anys. Un 10,8% de les persones entrevistades ha declarat haver estat víctimes d algun delicte sobre l'habitatge, el vehicle, altres propietats o elles mateixes. Els delictes denunciats s han incrementat, seguint la tendència dels últims anys. L avaluació de la seguretat per part dels ciutadans s ha incrementat. Han augmentat les actuacions preventives efectuades per la Guàrdia Urbana de Barcelona, tant les relacionades amb les proves d alcoholèmia, com les de seguretat ciutadana i les d educació viària. Pel que fa als Bombers, s han incrementat les inspeccions a locals públics, els informes de nous projectes d obres i també les consultes tècniques de professionals.

3 PROTECCIÓ CIVIL Indicadors ACTUACIONS DEL SERVEI DE BOMBERS DE BARCELONA Actuacions preventives Actuacions preventives a centres escolars (nombre d'alumnes participants) Inspeccions a locals públics Informes preceptius de projectes Consultes tècniques en oficina (sobre projectes d obres) Col laboració en la redacció i implantació de plans d emergència d edificis Intervencions del servei Nombre d'incendis i explosions Nombre de salvaments Nombre d'assistències tècniques Nombre de falses alarmes Eficàcia del servei: Percentatges d'arribades en menys de 10 minuts en cas d'incendi, explosió o salvament Percentatge d'incendis amb una actuació inferior a mitja hora ,2 84, ,01 85,8 Font: Servei de Prevenció i Extinció d'incendis i Salvaments. Ajuntament de Barcelona.

4 Indicadors INFORMACIÓ I ATENCIÓ ALS CIUTADANS Serveis d'informació i atenció presencials: Oficines d'informació i atenció als ciutadans (OAC) Nombre d'atencions realitzades a les OAC Serveis d'informació i atenció telèfonica: Trucades rebudes al telèfon 010 Trucades contestades pel telèfon 010 Trucades contestades pel Servei de Neteja Trucades ateses al Servei 900 (tràmits per telèfon) Tràmits administratius realitzats per telèfon Trucades ateses pel Servei d'audiotex (informació preenregistrada) Serveis d'informació i atenció telemàtics (INTERNET): Visitants de la web municipal Nombre de pàgines visitades n.d Font: Barcelona Informació. Ajuntament de Barcelona. Funcionen plenament les OAC de la plaça Sant Jaume i Sant Miquel, Ciutat Vella, Horta Guinardó, Sant Martí, les Corts, SarriàSant Gervasi i Nou Barris. Des de juny de 1997 aquest servei es presta mitjançant el 010. Es multiplica per sis el nombre de tràmits administratius realitzats per telèfon entre els anys 1993 i 1998 Durant aquests últims anys l'ajuntament ha fet un esforç considerable per tal de facilitar la seva relació amb els ciutadans. S'han incorporat noves oficines d'atenció als ciutadans a la xarxa ja existent, i s'han ampliat els seus horaris d'obertura al públic. Actualment hi ha 13 oficines. La millora contínua en l'atenció al ciutadà també s'ha fet palesa en els serveis d'atenció telefònica. Aquests serveis han vist multiplicar per sis el nombre de tràmits administratius realitzats per telèfon, entre 1996 i 1999, a més d'incrementar el seu volum global de trucades ateses i el percentatge de contestades sobre les rebudes, que ha passat d'un 65% a un 85%. D'altra banda, l'atenció telemàtica es consolida, i augmenta tant l'oferta de pàgines com el nombre d'usuaris: la web municipal es converteix en referència indispensable a l'hora de considerar la presència de Barcelona a la xarxa Internet.

5 Indicadors SISTEMA D AVISOS, QUEIXES I SUGGERIMENTS DE L'AJUNTAMENT Evolució dels avisos i queixes segons vies d'entrada: Oficines d'atenció als ciutadans Registre, correu... Internet Ràdio Plataforma telefònica TOTALS: Evolució dels avisos i queixes per temes Neteja i manteniment de la ciutat Circulació i seguretat Transports públics Proveïm., submin., habitatge Disciplina viària Desperfectes al carrer Finances i proced. administ. Cultura i lleure Informació, atenció al ciutadà, la guia de la ciutat Districtes i Serveis Personals TOTALS: Font: Direcció de Comunicació Corporativa i Qualitat. Ajuntament de Barcelona. El 1994, l'aplicació permetia codificar les comunicacions per més d'un tema, de manera que el nombre de comunicacions per temes és més gran que si es compten per vies d'entrada. A partir de 1995 es canvia l'aplicació informàtica. A partir de 1995 s'inclouen les recollides per CETRAMSA. Recollides a partir de A partir de 1995 es canvia l'aplicació informàtica i aquestes comunicacions s'inclouen a manteniment de la ciutat.

6 Serveis PROJECTES DE MILLORA DE LA QUALITAT CARTES DE SERVEIS PUBLICADES O RENOVADES Guàrdia Urbana Parcs i Jardins Institut Municipal d'hisenda Centre de Selecció i Formació de Personal Platges Atenció al Ciutadà Arxiu Municipal Bombers Oficina de Rehabilitació ProEixample Aparcaments municipalssmassa Barcelona Nord Estació d'autobusossmassa Instal lacions municipals esportives Font: Direcció de Comunicació Corporativa i Qualitat. Ajuntament de Barcelona. Els ciutadans col laboren per a la millora de la qualitat dels serveis municipals La millora de la qualitat en els serveis municipals passa per una millor comunicació entre l'administració i els ciutadans. L'Ajuntament ha mirat de facilitar aquesta relació, ampliant les vies d'accés i donant una resposta cada cop més eficaç a través del servei d'avisos, queixes i suggeriments de l'ajuntament. El resultat ha estat que en quatre anys el nombre de comunicacions adreçades a través d'aquest servei, s'ha doblat i la via telefònica és la més utilitzada i Internet la de major expansió. Però l'ajuntament ha apostat per a la millora de la qualitat també a través del compromís. A hores d'ara 20 serveis municipals compten amb un projecte de millora de la qualitat dels seus serveis i han editat una Carta de Serveis. En alguns casos, els compromisos contrets inicialment en la Carta s'han renovat i fins i tot ampliat des de 1996, data d'inici del Pla de Qualitat.

7 VALORACIÓ CIUTADANA DE LA INFORMACIÓ SOBRE ACTIVITATS A LA CIUTAT La informació sobre activitats ciutadanes La informació sobre activitats ciutadanes Grau de satisfacció dels ciutadans 56,3 25,2 7,1 11,4 Percepció de l evolució 26,2 60,9 1 11, Font: ENQUESTA QUALITAT DE LA CIUTAT, novembre Departament d'estudis i Avaluació de l'institut Municipal d'informàtica Molt/bastant Regular Poc/gens No ho sap/no contesta Millor Igual Pitjor No ho sap/no contesta

MODALITAT 1: PLACES D APARCAMENT PER A V EHICLES DE ROTACIÓ E N APARCAMENTS FORA CAL ÇADA

MODALITAT 1: PLACES D APARCAMENT PER A V EHICLES DE ROTACIÓ E N APARCAMENTS FORA CAL ÇADA Data actualització: 04/05/2017 SERVEI: UTILITZACIÓ XARXA PÚ BLICA D APARCAMENTS DE B:SM % ocupació dels aparcaments: 2015 77,4 % Nombre de vehicles usuaris dels aparcaments : 2015 1.797.016 Hores d estada

Más detalles

Manlleu 89,1 12,6% corrent. que. Població. Castellar del Vallès Esparreguera

Manlleu 89,1 12,6% corrent. que. Població. Castellar del Vallès Esparreguera Manlle eu comparat amb 13 municipis d entree 20.000 i 35.000 habitants CERCLE DE COMPARACIÓÓ INTERMUNICIPAL Policia local Població Castellar del Vallès Esparreguera Manlleu Masnou, El Molins de Rei Olesa

Más detalles

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 22 d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 El primer pas d una política de Recursos Humans orientada a modernitzar la plantilla municipal,

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

Jornada de Cloenda Cercles de Comparació Intermunicipal

Jornada de Cloenda Cercles de Comparació Intermunicipal Jornada de Cloenda Cercles de Comparació Intermunicipal Residus i Neteja Viària i Eficiència Energètica en l Enllumenat Públic El que no es pot mesurar no es pot avaluar i el que no es pot avaluar no es

Más detalles

d Atenció datenció al Ciutadà

d Atenció datenció al Ciutadà Oficina Virtual d Atenció datenció al Ciutadà Francesc Bert Director CISCO Barcelona Eduard Martín Lineros Director d Innovació imi Ajuntament BCN Descripció L'Oficina Virtual d'atenció Ciutadana és un

Más detalles

MEMÒRIA DE GESTIÓ DE SECOMSA CAMBRILS ANY 2016

MEMÒRIA DE GESTIÓ DE SECOMSA CAMBRILS ANY 2016 MEMÒRIA DE GESTIÓ DE SECOMSA CAMBRILS ANY 216 1 1. Dades de recollida de residus de 216 216 ORGÀNICA PAPER/CARTRÓ ENVASOS VIDRE VEGETAL SELECTIU DEIX. REBUIG TOTAL Tn % RECUPERACIÓ Gener 214,56 66,2 68,18

Más detalles

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat 28-04-2014 Programa Baixem al Carrer Inici del programa: 2009 Territori: Poble Sec Agents que van intervenir: Per iniciativa del Pla Comunitari del barri A través

Más detalles

Observatori socioeconòmic

Observatori socioeconòmic ce bservatori socioeconòmic CERDANYLA DEL VALLÈS MAIG 2016 BSERVATRI SCIECNÒMIC DE CERDANYLA DEL VALLÈS INDICADRS SCIECNÒMICS, CERDANYLA A través d aquest informe, podrem consultar mensualment els indicadors

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA).

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). Aprovada pel plenari del consell Municipal de l abril de 2001. Publicada a maig de 2001.

Más detalles

V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària

V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària Principals resultats 2013 Museu Marítim de Barcelona 7 de juliol de 2014 El nombre d ens locals participants ha estat de 38 (37 municipis

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES- Setembre 2016 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2015-2016 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

Enquesta als usuaris dels centres cívics de Barcelona

Enquesta als usuaris dels centres cívics de Barcelona Enquesta als usuaris dels centres cívics de Barcelona Desembre 2014 - març de 2015 Direcció de Cultura de Proximitat i Secretaria Tècnica ICUB FITXA TÈCNICA Treball de camp: 10/11/2014-12/03/2015 Mostra:

Más detalles

CLD Jornada sobre adaptació de SGA a les novetats de ISO i EMAS ISO 14001/EMAS Adaptació d un SGA a les noves versions.

CLD Jornada sobre adaptació de SGA a les novetats de ISO i EMAS ISO 14001/EMAS Adaptació d un SGA a les noves versions. CLD 07.11.2017 Jornada sobre adaptació de SGA a les novetats de ISO 14001 i EMAS ISO 14001/EMAS Adaptació d un SGA a les noves versions. CLD. Presentació - Empresa amb més de 85 anys de dedicació a la

Más detalles

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina següent SERVEIS QUE ES PRESTEN PROGRAMES DE QUALITAT Sistema de Gestió Interna de la Qualitat (SGIC) C1 Elaboració de la documentació

Más detalles

Augment del 9% de les llicències sol licitades per ampliació i reforma d habitatge i construcció de nous edificis

Augment del 9% de les llicències sol licitades per ampliació i reforma d habitatge i construcció de nous edificis Nota de premsa Terrassa, 4 de juny de 2018 Augment del 9% de les llicències sol licitades per ampliació i reforma d habitatge i construcció de nous edificis Així ho recull l estadística de llicències urbanístiques

Más detalles

ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA 2011

ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA 2011 PLA D ENQUESTES DE SATISFACCIÓ D ASSEGURATS DEL CATSALUT PER LÍNIA DE SERVEI ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA 2011 RESULTATS PER CENTRE Hospital de la Santa Creu i Sant Pau UP 772 Àrea Sanitària Divisió

Más detalles

Enquesta de satisfacció de les persones usuàries de l Oficina d Informació i Atenció Ciutadana

Enquesta de satisfacció de les persones usuàries de l Oficina d Informació i Atenció Ciutadana Enquesta de satisfacció de les persones usuàries de l Oficina d Informació i Atenció Ciutadana Agost 2010 Objectius i fitxa tècnica Objectius de l estudi Avaluar el grau de satisfacció de les persones

Más detalles

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES Data: Desembre 2014 SUMARI 0. DADES D IDENTIFICACIÓ... 3 1. VALORACIÓ GLOBAL DE LA TITULACIÓ... 5 2 Enquesta de satisfacció de graduats i graduades 0. DADES

Más detalles

MEMÒRIA D ACTUACIONS DEL PROGRAMA DE POLICIA TUTOR A L ILLA DE MENORCA CURS

MEMÒRIA D ACTUACIONS DEL PROGRAMA DE POLICIA TUTOR A L ILLA DE MENORCA CURS MEMÒRIA D ACTUACIONS DEL PROGRAMA DE POLICIA TUTOR A L ILLA DE MENORCA CURS 2013-2014 Programes d educació viària 2013-2014 Sessions: 65 Alumnes: 1.514 Centres particip.: 16 Activitats: - Circuits amb

Más detalles

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA 10 de novembre de 2016 Direcció de Serveis de Mobilitat 1 01 Context i objectius generals 2 DADES GENERALS. POBLACIÓ I VEHICLES municipis km 2 /km 2 Àrea Metropolitana

Más detalles

la cohesió social va per barris

la cohesió social va per barris la cohesió social va per barris Introducció Diem que hi ha cohesió social quan els individus que habiten en un territori reconeixen als altres com que pertanyen a la mateixa comunitat. Les diverses desigualtats

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

PROGRAMES I ACTIVITATS CULTURALS PER AL 2015

PROGRAMES I ACTIVITATS CULTURALS PER AL 2015 S.A.C. Servei de Cultura PROGRAMES I ACTIVITATS CULTURALS PER AL 2015 El Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per import de 3.275,25 per a la realització de diverses

Más detalles

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats 2015-2016 Inspecció d Educació a Lleida PLENARI DIRECTORS/ES PRIMÀRIA Lleida, 6 d octubre de 2015 Informació per als centres Octubre 2015 Justificació de l actuació

Más detalles

DOSSIER ESTADÍSTIC VIOLÈNCIA MASCLISTA Dades elaborades per l Observatori de la Igualtat de Gènere

DOSSIER ESTADÍSTIC VIOLÈNCIA MASCLISTA Dades elaborades per l Observatori de la Igualtat de Gènere DOSSIER ESTADÍSTIC VIOLÈNCIA MASCLISTA 2017 Dades elaborades per l Observatori de la Igualtat de Gènere MARÇ DE 2018 ÍNDEX 1. Dones assassinades per violència masclista(vm):... 2 2. Denúncies per VM en

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat

El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat El nou tram de 600 metres porta el tramvia a Sant Feliu amb freqüències de fins a 15 minuts i ha comportat millores urbanístiques en el

Más detalles

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 PROÒM - INFORME D ARAN 2013 1 ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 2.1. Queixes i actuacions d ofici tramitades amb

Más detalles

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Espai per escriure títol Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Servei d Ocupació de Catalunya Barcelona, 17/11/2010 Agents Impacte Agents de la Xarxa Objectius Servei d Ocupació de

Más detalles

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC)

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) Página 1 de 3 INFORMACIÓ GENERAL divendres 17 març '17 10:59 64 lectures Tweet CONSUM Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) L'alcaldessa Camí Mendoza, el president de la Unió

Más detalles

MEMÒRIA DE SERVEI 2014

MEMÒRIA DE SERVEI 2014 MEMÒRIA DE SERVEI 2014 Març 2015 1 ÍNDEX 1. OMIC (Oficina Municipal d Informació als consumidors/es) 3 2. JAC (Junta Arbitral de Consum) 4 3. Difusió i sensibilització 5 2 SERVEI DE CONSUM 1. OMIC (Informació

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Atur a Terrassa (abril de 2010)

Atur a Terrassa (abril de 2010) Atur a Terrassa (abril de 2010) Índex Atur registrat Atur per sexe Atur per sector econòmic Atur per edats Atur per nivell formatiu Col lectiu immigrant Durada de l atur Durada de l atur per sexes Durada

Más detalles

Informe de Seguiment del CAS

Informe de Seguiment del CAS Informe de Seguiment del CAS Tercer Trimestre 2017 Fotolia_pressmaster Índex Estadístiques sobre els Casos i les Trucades Comparativa i Evolució de les Trucades Casos Registrats per Dia del Mes Diari d

Más detalles

CARTA DE SERVEIS. De l'institut d Esports

CARTA DE SERVEIS. De l'institut d Esports CARTA DE SERVEIS De l'institut d Esports El nostre compromís L'Institut d Esports. Qui som? L'Institut d Esports és un organisme que depèn de l'ajuntament de Mataró que té adscrites les competències

Más detalles

Consell de ciutat Grup de treball de pressupostos Anàlisi del pressupost amb perspectiva de gènere

Consell de ciutat Grup de treball de pressupostos Anàlisi del pressupost amb perspectiva de gènere Consell de ciutat Grup de treball de pressupostos Anàlisi del pressupost amb perspectiva de gènere Reunió de seguiment prèvia a l entrega de l informe 14 Novembre 2017 01. Marc programàtic i organitzatiu

Más detalles

Campus ATENEA: Del Projecte al Servei

Campus ATENEA: Del Projecte al Servei Campus ATENEA: Del Projecte al Servei Isabel Gallego CReTA - ICE JoDoDAC 09 Contingut Projecte Pilot ATENEA: Una mica d història CReTA Coordinació Dinamització Formació Suport Difusió Avaluació Servei

Más detalles

DADES GENERALS. Fitxa completa* Zona Bages i Berguedà. Any d inici Nombre d habitants Vallès Occidenal II

DADES GENERALS. Fitxa completa* Zona Bages i Berguedà. Any d inici Nombre d habitants Vallès Occidenal II NOM DE LA BONA PRÀCTICA: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARTA DE SERVEIS A LA BIBLIOTECA Fitxa completa* DADES GENERALS Biblioteca

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

Codi: Pla d emergència

Codi: Pla d emergència (Extracte del protocol de nevades) Revisat el 24 de febrer de 2018 Codi: ÚS EXCLUSIU INTERN DEL CENTRE 1.1. Protocol d actuació en cas de nevades: alumnat i famílies 1.1.1. Si a l hora d anar a l Institut

Más detalles

bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015

bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015 bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum total de la

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Ajuntament de Girona Programa de Lectura Pública

Ajuntament de Girona Programa de Lectura Pública Ajuntament de Girona Programa de Lectura Pública Resultats del programa 2005 Girona Capital de les comarques de Girona 87.352 habitants Superficie de 38,7 Km² Patrimoni històric Ciutat de gran vida comercial

Más detalles

Informe de Seguiment del CAS

Informe de Seguiment del CAS Informe de Seguiment del CAS Quart Trimestre 2017 Fotolia_pressmaster Índex Estadístiques sobre els Casos i les Trucades Comparativa i Evolució de les Trucades Casos Registrats per Dia del Mes Diari d

Más detalles

El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei

El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei Des de la reintroducció del tramvia a la regió metropolitana de Barcelona el 3 d abril de 2004, aquest mode de transport

Más detalles

ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA

ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA PLA D ENQUESTES DE SATISFACCIÓ D ASSEGURATS DEL CATSALUT PER LÍNIA DE SERVEI ATENCIÓ ESPECIALITZADA AMBULATÒRIA 2014 Subdirecció Gerència d Atenció Ciutadana - Unitat de Qualitat 2014 A. Anàlisi RS Barcelona

Más detalles

La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable

La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable 1. El programa de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona 2. Els serveis de mediació ciutadana 3. Anàlisi de

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

Barcelona compta amb establiments actius

Barcelona compta amb establiments actius » Nota de Premsa 25 de gener de 2018 Barcelona compta amb 60.265 establiments actius» Totes les dades sobre els locals comercials de la ciutat, amb el detall carrer a carrer, es posa a disposició dels

Más detalles

Pla per a la Inclusió Social

Pla per a la Inclusió Social Seguiment i avaluació del Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 I Informe de seguiment 2013 SÍNTESI EXECUTIVA Abril 2014 Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 Síntesi executiva I Informe de seguiment

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

El tramvia arriba a Badalona

El tramvia arriba a Badalona El tramvia arriba a Badalona El nou tram amplia la línia T5 en 2 km i 3 noves parades i ha comportat la reurbanització dels carrers al llarg del seu traçat 8 de setembre de 2007 El tramvia Sant Martí -

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

Pacte per la Mobilitat Grups de Seguretat Viària i de Moto

Pacte per la Mobilitat Grups de Seguretat Viària i de Moto Pacte per la Mobilitat Grups de Seguretat Viària i de Moto 3 de març de 2015 1. de la victimització: evolució 100 Víctimes mortals 90 88 84 80 70 60 50 40 30 82 66 60 58 42 52 46 50 Objectiu UE 2000-2010:

Más detalles

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú

Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària. Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Bona pràctica: Assessorament en Seguretat Alimentària Regidoria de Salut Vilanova i la Geltrú Barcelona, 18 de juny de 2013 Vilanova i la Geltrú Capital comarca Garraf 66.591 habitants Cens 2012: 837 establiments

Más detalles

Pla de seguretat viària per a motos

Pla de seguretat viària per a motos Pla de seguretat viària per a motos 18 de novembre de 2014 1. El context 2009 2011 2013 Evolució parc de vehicles ALTRES MOTOS TURISMES 92.028 88.879 83.628 290.341 295.733 266.689 599.534 591.733 564.194

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 La formació de persones adultes a la demarcació de Barcelona

Más detalles

Dossier Programa Persones Cuidadores

Dossier Programa Persones Cuidadores Dossier Programa Persones Cuidadores Índex 1. Antecedents 2. Els Serveis de la Plataforma 3. Valoracions curs 2009-2010 4. Oferta de serveis 2011 1. Antecedents L any 2009 l Obra Social de CatalunyaCaixa

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES Maig 2012 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2010-2011 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona FulletoCorporatiu.pdf 2 17/01/17 10:31 Missió Impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora

Más detalles

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2010 bàsics Desembre 2011 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum

Más detalles

OBJECTIUS DEL PRESSUPOST

OBJECTIUS DEL PRESSUPOST OBJECTIUS DEL PRESSUPOST Continuar reduint el deute municipal Potenciar un entorn urbà i natural de qualitat Fomentar la proximitat i la participació i recolzar el teixit associatiu Consolidar el benestar

Más detalles

ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA. Barcelona, Febrer 15 de 2008

ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA. Barcelona, Febrer 15 de 2008 ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA Barcelona, Febrer 15 de 2008 Caracterització de la demanda VISITANTS I TREBALLADORS 12.500 persones accedeixen cada dia als

Más detalles

ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA. Barcelona, Febrer 15 de 2008

ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA. Barcelona, Febrer 15 de 2008 ESTUDI D AVALUACIÓ DE LA MOBILITAT GENERADA (EAMG) DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA Barcelona, Febrer 15 de 2008 Caracterització de la demanda VISITANTS I TREBALLADORS 12.500 persones accedeixen cada dia als

Más detalles

CSMA La Seu d'urgell - UP 859

CSMA La Seu d'urgell - UP 859 PLA D ENQUESTES DE SATISFACCIÓ D ASSEGURATS DEL CATSALUT PER LÍNIA DE SERVEI LÍNIA D ATENCIÓ PSIQUIÀTRICA I SALUT MENTAL AMBULATÒRIA D ADULTS (CSMA) 2012 RESULTATS PER CENTRE CSMA La Seu d'urgell - UP

Más detalles

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53 INFORME D OCUPACIÓ HOTELERA A MATARÓ. 213 AGRAÏMENTS Volem donar les gràcies als quatre hotels cinc, durant la primera meitat del 213 que configuren l actual xarxa hotelera de la ciutat per la seva col

Más detalles

Memòria del curs Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles

Memòria del curs Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles Memòria del curs 2013-2014 Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles L escola és la protagonista La ciutat és el millor escenari per aprendre 332 projectes 418 centres implicats 24 centres nous

Más detalles

Parc natural del Montseny Reserva de la Biosfera Diputació de Barcelona Diputació de Girona. Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012

Parc natural del Montseny Reserva de la Biosfera Diputació de Barcelona Diputació de Girona. Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012 Parc natural del Montseny Consell Coordinador Aiguafreda, 2 de juliol de 2012 Parc natural del Montseny Ordre del dia 1. Lectura i aprovació, si s escau de l Acta de la reunió anterior. 2. Donar compte

Más detalles

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2011 bàsics Setembre 2012 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum

Más detalles

La demanda de places a P3 a l escola pública supera per primera vegada a la concertada

La demanda de places a P3 a l escola pública supera per primera vegada a la concertada La demanda de places a P3 a l escola pública supera per primera vegada a la concertada El 98,9% de les famílies ha aconseguit la plaça escolar a P3 en alguna de les opcions demanades i el 92% en la primera

Más detalles

Els fets delictius augmenten un 7,47% a la ciutat de Barcelona durant l any 2017

Els fets delictius augmenten un 7,47% a la ciutat de Barcelona durant l any 2017 Nota de premsa 06/04/2018 núm. 73 Els fets delictius augmenten un 7,47% a la ciutat de Barcelona durant l any 2017 Els robatoris amb força a domicili es redueixen un 2,06% durant l any 2017 respecte l

Más detalles

ACOMPLIMENT DELS COMPROMISOS DE QUALITAT

ACOMPLIMENT DELS COMPROMISOS DE QUALITAT #cartadeserveis ACOMPLIMENT DELS COMPROMISOS DE QUALITAT DE LA CARTA DE SERVEIS DEL CATÀLEG 2016 Juliol 2017 ATRIBUT DE QUALITAT: RAPIDESA EN LA RESOLUCIÓ DE LA SOL LICITUD INFORME DE SEGUIMENT DELS COMPROMISOS

Más detalles

El sistema d indicadors culturals de l Ajuntament de Barcelona Un sistema de sistemes

El sistema d indicadors culturals de l Ajuntament de Barcelona Un sistema de sistemes El sistema d indicadors culturals de l Ajuntament de Barcelona Un sistema de sistemes Jornades Indicadors, anàlisi i avaluació en les programacions d arts visuals municipals Programa d Arts Visuals de

Más detalles

L oficina d atenció a la víctima (OAV)

L oficina d atenció a la víctima (OAV) L oficina d atenció a la víctima (OAV) INTRODUCCIÓ La creixent problemàtica generada pels maltractaments, tant en l àmbit familiar com pel que fa a la violència de gènere, l Ajuntament de Reus va considerar

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 Barcelona, abril 2015 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

ACOMPANYAMENT AL REAGRUPAMENT FAMILIAR

ACOMPANYAMENT AL REAGRUPAMENT FAMILIAR ACOMPANYAMENT AL REAGRUPAMENT FAMILIAR QUÈ OFERIM? - Orientació i acompanyament social individualitzat de les famílies durant tot el procés de reagrupament familiar. - Assessorament jurídic referent a

Más detalles

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2009 bàsics Setembre 2010 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Resultats... 4 a. Consum total de

Más detalles

Absentisme Laboral. Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 NOTA INFORMATIVA. Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006

Absentisme Laboral. Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 NOTA INFORMATIVA. Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006 NOTA INFORMATIVA Absentisme Laboral Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006 Generalitat de Catalunya Departament de Treball Secretaria

Más detalles

SERVEI D ALCALDIA OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS

SERVEI D ALCALDIA OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS AREA D ALCALDIA PROJECTE FERROVIARI OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT GABINET D ALCALDIA PRESIDÈNCIA SERVEI DE GESTIO DOCUMENTAL, ARXIU I PUBLICACIONS SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS SERVEI

Más detalles

Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona

Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona Estratègia Compartida per una Ciutat més Inclusiva Projecte Tractor Barcelona Garantia Social Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva Anàlisi dels recursos per garantir el Dret a l alimentació a Barcelona

Más detalles

Evolució de la complexitat assistencial en atenció sociosanitària d internament

Evolució de la complexitat assistencial en atenció sociosanitària d internament Evolució de la complexitat assistencial en atenció sociosanitària d internament Evolució de la complexitat assistencial en atenció sociosanitària d internament Objectiu Analitzar el comportament d indicadors

Más detalles

Territori i demografia

Territori i demografia Informació Sanitària dels districtes de Ciutat Vella i Sant Martí Territori i demografia Edició: Desembre de 2002 Autors: Servei d Estudis - IMAS Servei d Informació Sanitària - IMSP Gràfic 1: Ubicació

Más detalles

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21

El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 El verd i el blau de la Barcelona de l Agenda 21. Pla d acció de l Agenda 21 Què som? L Institut Municipal de Parcs i Jardins és un organisme autònom de caràcter comercial i de serveis. Depèn de la 3a

Más detalles

magnituds socioeconòmiques

magnituds socioeconòmiques Principals magnituds 1.619 llocs de treball més respecte del mateix període de l any anterior Societats R. general 1.545 35,0 12 0,8 7 0,5 R. autònoms 2.865 65,0-1 0,0 55 2,0 TOTAL 4.410 100,0 11 0,4 62

Más detalles

AVALUACIÓ DE LA QUALITAT DE L AIRE DURANT EL DIA SENSE COTXES A LA CIUTAT DE BARCELONA. Agència de Salut Pública de Barcelona.

AVALUACIÓ DE LA QUALITAT DE L AIRE DURANT EL DIA SENSE COTXES A LA CIUTAT DE BARCELONA. Agència de Salut Pública de Barcelona. AVALUACIÓ DE LA QUALITAT DE L AIRE DURANT EL DIA SENSE COTXES A LA CIUTAT DE BARCELONA Agència de Salut Pública de Barcelona. Octubre 2016 Edita: Agència de Salut Pública de Barcelona Servei de Qualitat

Más detalles

Balanç accidentalitat 2017

Balanç accidentalitat 2017 Pacte per la Mobilitat Sala Barcelona 25 de gener de 2018 3 Dades generals Augment de 9.330 a 9.30 accidents amb víctimes. Significa un augment de l 1 %. 12 víctimes mortals. 21 ferits greus. Nombre d

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

Indicadors de la Carta de Serveis de la Biblioteca Universitària. Any 2012

Indicadors de la Carta de Serveis de la Biblioteca Universitària. Any 2012 ÍNDEX 1. Nombre de volums de bibliografia recomanada respecte al nombre d alumnes de títols oficials i títols propis. 2. Percentatge de documents enviats per préstec interbibliotecari en un termini màxim

Más detalles

magnituds socioeconòmiques

magnituds socioeconòmiques Principals magnituds 1.913 llocs de treball més respecte del mateix període de l any anterior Societats R. general 1.503 36,4 4 0,3-31 -2,0 R. autòn oms 2.629 63,6-10 -0,4 107 3,4 TOTAL 4.132 100-6 -0,2

Más detalles

Els serveis públics i l acció comunitària

Els serveis públics i l acció comunitària Els serveis públics i l acció comunitària IGOP: Escola de Polítiques Socials i Urbanes 25 octubre 2016 Raquel Gallego (IP), Nicolás Barbieri, Ernesto Morales Índex Marc analític: ü Conceptes ü Indicadors

Más detalles

Cuestionario de Satisfacción de las personas usuarias del Servicio de SAM VVG Encuesta INTRESS

Cuestionario de Satisfacción de las personas usuarias del Servicio de SAM VVG Encuesta INTRESS MEMÒRIA SAM VVG_16 Opinió de les usuàries SAM VVG Cuestionario de Satisfacción de las personas usuarias del Servicio de SAM VVG Encuesta INTRESS Dins el context del desenvolupament de la Carta de compromisos

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

Projecte Bicing Elèctric

Projecte Bicing Elèctric Projecte Bicing Elèctric 2015-2017 Unitat Bicing- Juny 2014 Índex. 1. Introducció 2. Les Magnituds operatives 3. Els principals eixos del projecte 4. Termini d'execució 5. El Model tarifari 6. El pressupost

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació

Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte. Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desconcentració territorial de l activitat turística Plans de Turisme de Districte Segona Tinència d Alcaldia d Economia, Empresa i Ocupació Desembre 2013 1 Característiques del turisme a Barcelona Creixement

Más detalles