BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014)

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014)"

Transcripción

1 ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014) 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present convocatòria, la provisió mitjançant contracte de treball temporal per obra o servei determinat, pel sistema de concurs, de 50 places de monitors de lleure per al Saló de la Infància Campi qui Jugui. 2. REQUISITS DELS ASPIRANTS a) Ser espanyol/a, nacional d Estat membre de la Unió Europea, persona inclosa en l àmbit d aplicació dels Tractats Internacionals celebrats per la CE i ratificats per Espanya en el que sigui d aplicació la lliure circulació de treballadors o estranger/a amb residència legal a Espanya, d acord amb el que preveu l article 56 i següents de la Llei 7/2007, de 12 d abril, de l Estatut Bàsic de l Empleat Públic. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de demostrar un coneixement adequat de castellà i català, tant en l expressió oral com en l escrita. b) Tenir complerts 16 anys d edat dintre del termini de presentació de sol.licituds. c) Estar en possessió de la titulació de Graduat en ESO o equivalent. Cas de presentar una titulació equivalent a l exigida, s haurà d adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n acrediti l equivalència. Si es tracta d un títol obtingut a l estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d Educació i Cultura. d) No patir cap malaltia o limitació física o psíquica que impedeixi complir les funcions corresponents a la plaça convocada. e) No estar inhabilitat per l exercici de les funcions públiques per sentència ferma, ni estar separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública. 3. CARACTERÍSTIQUES DELS CONTRACTES A les persones proposades per ocupar les places convocades se ls atorgarà contracte de treball temporal per obra o servei determinat, pel període comprès entre el dia 27 de desembre de 2014 i el 4 de gener de 2015 ambdós inclosos. Els contractes de treball estaran subjectes al que disposen l art a) del RDL 1/1995, de 24 de març, pel qual s aprova el text refós de la Llei de l Estatut dels Treballadors, modificat pel RD 8/1997, de 16 de maig, l article 2 del RD 2720/1998, de 18 de desembre, que regula la contractació per obra o servei determinat, així com el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

2 4. RETRIBUCIONS Els llocs de treball es retribuiran per tots els conceptes i per tot el període de contractació amb 423,00 bruts. 5. DEDICACIÓ La jornada de treball serà de 50 hores per a tot el període del contracte, repartides de la manera següent: El dia 27 de desembre de 2014, de 09:00 a 14:00 hores i de 15:45 a 20:45 hores, i els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2014 i 1, 2, 3 i 4 de gener de 2015, tardes de 15:45 a 20:45 hores. 6. PROCÉS SELECTIU El procés selectiu serà pel sistema de concurs, en el qual l òrgan de selecció valorarà els mèrits al legats i degudament justificats pels opositors, conforme el barem següent, i sempre sobre la documentació acreditativa aportada dins el termini de presentació de sol licituds: 1. Diploma de monitor i director d activitats de lleure, 6 punts. 2. Diploma de monitor o director d activitats de lleure, 5 punts. (Aquest apartat no es valorarà si ja s ha valorat en l apartat anterior). 3. Cicle formatiu de grau superior d animador sòcio-cultural, 6 punts. 4. Qualsevol cicle formatiu de grau superior en esports, 3 punts. 5. Qualsevol cicle formatiu de grau mitjà en esports, 2 punts. 6. Diploma de pre-monitor d un mínim de 25 hores de formació, 1 punt. (Aquest apartat no es valorarà si ja s ha valorat el títol de monitor d activitats de lleure). 7. Experiència en Salons d Infància, fins a un màxim de 5 punts. Es puntuarà a raó de 0.25 punts per saló. 8. Experiència professional o de caràcter voluntari com a monitor en activitats de lleure, fins a un màxim de 5 punts, a raó d 1 punt per cada 200 hores d experiència. Per acreditar l experiència cal aportar la documentació següent: - Si es tracta d experiència professional caldrà presentar el contracte laboral juntament amb el full de vida laboral. - Si es tracta d experiència de caràcter voluntari, caldrà presentar un certificat expedit pel president o director de l entitat on s hi faci constar el nombre d hores realitzades per l aspirant com a monitor. L òrgan de selecció podrà reconsiderar la selecció d aquells aspirants dels quals consti informe negatiu o apercebiment en el desenvolupament del seu treball en les dues últimes edicions del Saló Campi qui Jugui celebrades.

3 7. SOL LICITUDS I DOCUMENTACIÓ Les persones interessades presentaran sol licitud conforme al model que se ls facilitarà fins al dia 4 de novembre de A la sol licitud s hi haurà d adjuntar: Currículum Fotocòpia del DNI Fotocòpia de la titulació exigida Fotocòpia compulsada de tota la documentació acreditativa dels mèrits al legats, que es podrà compulsar en el mateix moment de presentar la sol licitud si bé caldrà aportar l original i la fotocòpia del document corresponent. Els impresos, així com la informació complementària que sigui precisa, podrà sol licitar-se a la Secció de Recursos Humans del Servei d Organització i Recursos Humans, al C. del Bruc, a planta (edifici de La Florinda Policia Local), en horari de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia i els dilluns a la tarda de 4 a 6, telèfon , a l Oficina d Atenció al Ciutadà (OAC) a la Pl. Major, 1, bx., en horari continuat, de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a les 6 de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a les 3 de la tarda, o bé a la pàgina web de l Ajuntament ( apartat Oferta pública d ocupació/interinatges-contractes temporals. Les sol licituds hauran de presentar-se a la Secció de Recursos Humans del Servei d Organització i Recursos Humans o al registre general de l Oficina d Atenció al Ciutadà (OAC), en l horari esmentat. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol licituds i dins dels 10 dies hàbils següents, es farà pública la relació de persones admeses i excloses al tauler d anuncis i a la pàgina web d aquest Ajuntament. A la pàgina web l aspirant realitzarà la recerca de la seva situació identificant-se amb el seu NIF i el número i data de registre d entrada de la seva sol.licitud. La publicació de la informació a la pàgina web té caràcter merament informatiu i no vinculant, només tenen caràcter oficial els anuncis publicats al tauler d anuncis de l Ajuntament. 8. DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ DE LA VALORACIÓ DEL CONCURS La valoració dels mèrits del concurs esmentat es realitzarà el dia 19 de novembre de 2014, al Servei d Organització i Recursos Humans, C/ del Bruc, (edifici de la Florinda) de Manresa i amb la presència de l Òrgan de Selecció. 9. RELACIÓ DE PERSONES APROVADES Un cop finalitzada la valoració curricular, es formarà la relació provisional dels aspirants per ordre de la puntuació obtinguda. El dia 24 de novembre de 2014 aquesta relació provisional es penjarà al tauler d anuncis i a la pàgina web de l Ajuntament de Manresa ( apartat Oferta Pública d Ocupació / Interinatges contractes temporals. Per consultar aquesta relació a la pàgina web, l aspirant haurà d identificar-se amb el seu NIF i el número i data de registre d entrada de la seva sol.licitud.

4 Els aspirants disposaran de 3 dies hàbils per presentar possibles reclamacions, transcorreguts els quals es publicarà la llista definitiva per ordre de puntuació, efectuant-se la proposta de contractació en favor dels que hagin obtingut la major puntuació, amb indicació de la documentació que hauran d aportar a la Secció de Recursos Humans, per poder formalitzar els contractes corresponents. En el supòsit en què algun dels aspirants proposat no complís amb un o més requisits, o renunciés a la seva contractació, serà exclòs de la proposta de contractació i serà proposat en el seu lloc l aspirant que segueixi per ordre de puntuació. En cas d empat en la puntuació, es destriarà a l aspirant en funció del que tingui més punts d experiència en Salons d Infància, i en cas de persistir l empat, se seguirà l ordre del número de registre d entrada de la sol licitud. Aquesta borsa de treball serà vigent per a l edició del Saló Campi qui Jugui i per a la corresponent al CAUSES DE CESSAMENT, INCOMPATIBILITATS I RÈGIM DE SERVEI El cessament com a personal laboral temporal es podrà produir quan es doni alguna de les causes previstes en l article 24 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, del Reglament del personal al servei de les entitats locals. En l exercici de la funció pública atribuïda a la plaça per la qual es contracti al treballador/a serà aplicable la normativa vigent sobre règim d incompatibilitats en el sector públic. 11. INCIDÈNCIES L Òrgan de Selecció resoldrà totes aquelles incidències o dubtes que es plantegin en el desenvolupament de les proves, adoptant els acords necessaris per al correcte desenvolupament del procés selectiu i resoldrà, també, tot allò que no estigui previst en aquestes bases. 12. IMPUGNACIONS Aquestes bases, la convocatòria i tots els actes administratius que se n derivin i de l actuació de l òrgan de selecció, podran ser impugnats pels/per les interessats/ades en els casos i en la manera que estableix la Llei de Règim Jurídic i del Procediment Administratiu Comú. 13. ÒRGAN DE SELECCIÓ L Òrgan de Selecció estarà format pels membres següents: PRESIDENT: VOCALS: * SR. JOSÉ LUIS GONZÁLEZ LEAL, Secretari general, com a titular i la SRA. MONTSERRAT SIMÓN CIRCUNS, cap del Servei d Organització i Recursos Humans, com a suplent. * SRA. MONTSERRAT MESTRES ANGLA, cap de Servei de Serveis Socials, Sanitat i Programes, com a titular i la SRA. MONTSERRAT GIBERT ANTICH, cap d Unitat de Programes, com a suplent.

5 * SRA. CRISTINA CANO FITER, tècnica especialista dinamitzadora sociocultural, com a titular i la SRA. CRISTINA MARTIN VALBUENA, tècnica de grau mitjà de gestió, com a suplent. * SRA. LAIA CAMPRUBÍ PUJOL, vocal de l Associació Campi qui Jugui, com a titular i el SR. JORDI SANTAMARIA GÁMEZ, com a suplent. SECRETÀRIA: * SRA. MONTSERRAT PALACIOS MORALES, cap de Secció de Recursos Humans, com a titular i la SRA. ANNA LLOPART SOLÉ, cap d Unitat de Recursos Humans, com a suplent. Manresa, 15 d octubre de 2014

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA 2016-2017 BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL 2016-2017 CONVOCATÒRIA ANY 2016-2017 BASES

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació.

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació. Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 30 d abril de 2015, del Rectorat de la per la qual es convoca concurs de selecció de professorat contractat doctor. [2015/4155] Universitat Jaume I RESOLUCIÓN de 30 de

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de març de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132]

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132] Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2013, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 11/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu per a ingrés

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 30 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat d una plaça de tècnic superior informàtic, de l escala d administració especial, subgrup A1, mitjançant concurs oposició

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 26 de març de 2009, del rector de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen a concurs places de cossos docents universitaris. [2009/3646]

Más detalles

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461]

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2008, de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

terrestre mediante los últimos avances en teledetección,

terrestre mediante los últimos avances en teledetección, Universitat de València RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 13/2011, de 21 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d accés al subgrup

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ d 11 de novembre de 2015, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca concurs per a la provisió de diverses direccions

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT Instruccions generals Escriviu només a màquina o bolígraf sobre superfície dura i utilitzeu només majúscules de tipus d impremta. Assegureu-vos

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 11 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria d Educació Conselleria de Educación

Conselleria d Educació Conselleria de Educación Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 10 de març de 2011, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública. por el procedimiento de libre designación. [2016/7931]

de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública. por el procedimiento de libre designación. [2016/7931] Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107]

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107] Universitat de València RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 45/2015, de 4 de maig, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el procediment selectiu per a ingrés en el cos de mestres i el

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 15 de febrer de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió de

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, de dos places de tècnic auxiliar informàtic de l escala d administració especial, subgrup

Más detalles

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 en empreses i entitats del sector públic en llocs no inclosos en l apartat 1.2 del present barem: 0,06 punts per mes complet de servici en actiu. En cap cas no es valorarà

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 12 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS 1.- Cuáles son las categorías profesionales en las que puedo inscribirme en esta Edición, así como presentar solicitud de actualización

Más detalles

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768]

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 13/216, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d ingrés i procediment

Más detalles

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL Sant Celoni, a les 9:00 hores del dia 3 de juliol de 2014, s inicia a Sax Sala el procés per a la selecció

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

Fer l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 19. de desembre 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de una plaça de funcionari interí de programa temporal d investigació: Expert

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 21657702 DAVO MOLTO, JORDI INGLES ITALIANO 13124283 DELGADO PEREZ, ANTONIO FRANCES 33475060 ESCOLANO LÓPEZ, ROBERT INGLES ITALIANO 22008249 ESPINOSA IRLES, MILAGROS DEL

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria.

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2012, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna,

Más detalles

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz.

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ORDRE 18/2016, de 17 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769]

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

PREÀMBUL PREÁMBULO ORDENE ORDENO

PREÀMBUL PREÁMBULO ORDENE ORDENO Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ORDRE 3/2016, de 29 juny de 2016, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s aproven les bases reguladores de concessió de beques

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 4 d abril de 2011, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348] Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2015, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Más detalles

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112]

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112] Ajuntament de Paiporta Convocatòria per a la provisió de dos places d inspector de la policia local, grup A, subgrup A2. [2016/10112] Mitjançant Resolució d Alcaldia número 1214/2016, de 9 de desembre,

Más detalles

Índice. Índex. 6.1 Començament 6.2 Desenrotllament 6.3 Publicació dels criteris d avaluació 7. Sistema de selecció 7.

Índice. Índex. 6.1 Començament 6.2 Desenrotllament 6.3 Publicació dels criteris d avaluació 7. Sistema de selecció 7. Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 27 d abril de 2010, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos

Más detalles

Num. 7553 / 22.06.2015 19861

Num. 7553 / 22.06.2015 19861 Num. 7553 / 22.06.2015 19861 Universitat de València RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció Universitat de València RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2013, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna, sector

Más detalles

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC)

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) Per sol licitar aquest targeta professional és obligatori aportar la següent documentació: L'imprès de sol licitud degudament emplenat i signat. Aquest

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 7 de maig de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dues places d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Pel Departament d Educació: El senyor Jordi Roca i Armengol, director general de Centres Educatius.

Pel Departament d Educació: El senyor Jordi Roca i Armengol, director general de Centres Educatius. DESENVOLUPAMENT DEL PACTE SEGON DE L ACORD DE 24 MAIG DE 2005 PEL QUAL ES MODIFICA PARCIALMENT I ES PRORROGA L ACORD SOBRE LA REESTRUCTURACIÓ DE CENTRES DOCENTS PRIVATS CONCERTATS I L ANALOGIA RETRIBUTIVA

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de novembre de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l'oferta pública d'una plaça d'investigador no doctor d'aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB.

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB. BASES PER LES QUALS S HA DE REGIR EL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL. L art. 23.2 de la Constitució disposa

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT Fascicle 35 - Sec. III. - Pàg. 6922 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT 2618 Resolució de la directora general

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 15 de desembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca un concurs oposició pel torn d accés lliure

Más detalles

Convocar un concurs per a la provisió de les places mencionades en l annex IV, d acord amb les bases que es publiquen en l annex I d esta resolució.

Convocar un concurs per a la provisió de les places mencionades en l annex IV, d acord amb les bases que es publiquen en l annex I d esta resolució. Conselleria de Sanitat RESOLUCIÓ de 5 de desembre de 2013, del director general de Recursos Humans de la Sanitat, per la qual es convoca un concurs per a la provisió de diverses direccions de servici assistencials

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 de setembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

RESOLUCIÓN de 23 de marzo de 2015, de la Presidencia

RESOLUCIÓN de 23 de marzo de 2015, de la Presidencia Consorci Hospital General Universitari de València RESOLUCIÓ de 23 de març de 2015, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoquen proves selectives

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 23 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles