SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 15 DE MAIG DEL Núm. 10

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 15 DE MAIG DEL Núm. 10"

Transcripción

1 SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 15 DE MAIG DEL 2013 Núm. 10 A Subirats, essent les 20:10 hores del dia 15 de maig de dos mil tretze, es reuneixen a la sala de la Junta de Govern Local de l Ajuntament, els senyors que posteriorment es relacionaran, sota la presidència del Sr. Pere Pons i Vendrell, i amb l assistència del secretari Xavier Rodado Honorato. PRESENTS: Ferran Planas Vilanova Lluís Ràfols Bages Llorenç Ros Peiron CONVIDATS: Isabel Esteve Soler La qual es va desenvolupar sota el següent ordre del dia: 1.- Aprovació de l acta anterior 2.- Sol.licitud de subvenció del Centre Excursionista de Sant Pau 3.- Sol.licitud de subvenció Fons Català de Cooperació al Desenvolupament 4.-Sol.licitud d ajut econòmic d Equalmón 5.- Sol.licitud d aplicació de bonificació de taxa d escombraries de Florenci Ortin Edo 6.- Sol.licitud d aplicació de bonificació de taxa d escombraries de Montserrat Vivó Raventós 7.- Sol.licitud d aplicació de bonificació de taxa d escombraries de Fernando Fernandez del Pino 8.- Canvi titular nínxol 42 Cementiri municipal de Sant Pau d Ordal 9.- Sol.licitud de baixa taxa d escombraries industrials d un local propietat de Pere Rafecas Capellades 10.- Trobada Olímpica ZER Subirats 11.- Sol.licitud subvenció de l any 2012 de la Colla gegantera de Lavern 12.- Autorització al Sr. Francisco Berlanga Rojas per tenir un cavall a Casablanca 13.- Compra vestuari estiu brigada d obres 14.-Hores extres brigada 1.- APROVACIÓ SI S ESCAU DE L ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVEN LOCAL DESENVOLUPADA EN DATA 8 DE MAIG DEL 2013

2 2.- SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ DEL CENTRE EXCURSIONISTA DEL CENTRE AGRÍCOLA DE SANT PAU En data 6 de maig del 2013 i registre d entrada número 1083/2013, el Sr. Xavier Cols Almirall, en representació del Grup Excursionista del Centre Agrícola de Sant Pau, va presentar instància sol licitant la subvenció anual. PRIMER.- Concedir un ajut econòmic de 450 al Grup Excursionista del Centre Agrícola de Sant Pau. SEGON.- Condicionar el pagament de la subvenció a la presentació de les factures justificatives de despesa. TERCER.- Imputar la despesa amb càrrec a la partida del pressupost de QUART- Traslladar el present acord a l interessat i a la intervenció municipal. 3.- SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ DEL FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha sol.licitat a l Ajuntament de Subirats l aprovació de la quota de soci per l any 2013 de 450.-, en funció del número d habitants. Es proposa a la Junta de Govern Local l adopció dels seguents ACORDS: PRIMER.- Abonar l import de al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en concepte de quota de soci. SEGON.- Imputar la despesa a la partida TERCER.- Traslladar el present acord a l interessat i a la intervenció municipal. 4.- SOL.LICITUD D AJUT ECONÒMIC D EQUALMÓN En data 20 de febrer del 2013 i registre d entrada 490/2013, l entitat EQUALMÓN agraeix la col.laboració d entitats del Penedès al projecte Xarxa d Escoles Sense Violència a la província de Al Hoceima, i sol.licita el suport econòmic per aquesta anualitat. PRIMER.- Concedir un ajut econòmic de 200 l entitat EQUALMÓN. SEGON.- Imputar la despesa amb càrrec a la partida del pressupost de 2013.

3 QUART- Traslladar el present acord a l interessat i a la intervenció municipal. 5. SOL.LICITUD BONIFICACIÓ EN LA TAXA D ESCOMBRARIES DEL 2012 En data 4 de juliol de 2012, Florenci Ortin Edo, sol.licita la bonificació de la taxa d escombraries de l any Vist l informe de la treballadora social on indica els requisits del senyor Florenci Ortin Edo referents als establerts en l ordenança municipal en matèria d escombraries. PRIMER.- Denegar la bonificació de la taxa d escombraries de l any 2012 degut a que no s ha pogut comprobar si el senyor Florenci Ortin Edo reuneix els requisits establerts en l ordenança municipal en materia d escombraries perquè no s ha aportat la documentació sol.licitada dins el termini establert en el procediment administratiu. SEGON.- Traslladar el present acord a l interessat. 6. SOL.LICITUD BONIFICACIÓ EN LA TAXA D ESCOMBRARIES DEL 2012 En data 31 d agost del 2012, Montserrat Vivó Raventós, sol.licita la bonificació del 50 % de la taxa d escombraries de l any Vist l informe de la treballadora social on indica els requisits de la senyora Montserrat Vivó Raventós referents als establerts en l ordenança municipal en matèria d escombraries. PRIMER.- Denegar la bonificació del 50 % de la taxa d escombraries de l any 2012 degut a que no s ha pogut comprobar si Montserrat Vivó Raventós reuneix els requisits establerts en l ordenança municipal en materia d escombraries perquè no s ha aportat la documentació sol.licitada dins el termini establert en el procediment administratiu. SEGON.- Traslladar el present acord a la interessada. 7. SOL.LICITUD BONIFICACIÓ EN LA TAXA D ESCOMBRARIES DEL 2012 En data 22 d octubre del 2012, Fernando Fernandez del Pino, sol.licita la bonificació del 50 % de la taxa d escombraries de l any Vist l informe de la treballadora social on indica els requisits de Fernando Fernandez del Pino referents als establerts en l ordenança municipal en matèria d escombraries.

4 PRIMER.- Denegar la bonificació del 50 % de la taxa d escombraries de l any 2012 degut a que no s ha pogut comprovar si Fernando Fernandez del Pino reuneix els requisits establerts en l ordenança municipal en matèria d escombraries perquè no s ha aportat la documentació sol.licitada dins el termini establert en el procediment administratiu. SEGON.- Traslladar el present acord a l interessat. 8. SOL.LICITUD CANVI NOM NÍNXOLNÚMERO 42 DEL CEMENTIRI MUNICIPAL DE SANT PAU D ORDAL En data 7 de maig del 2013 va tenir entrada en aquest Ajuntament una instància del Sr. Antonio Font Llopart, per la qual comunica que la senyora Elvira Llopart Puig era propietària del nínxol 42 del Cementiri de Sant Pau d Ordal i actualment és difunta. Sol licita el canvi de nom de la propietat del nínxol 42 per a l any Es proposa a la Junta de Govern local l adopció dels següents ACORDS: PRIMER.- Modificar la propietat del nínxol 42 del Cementiri de Sant Pau d Ordal. SEGON.- Registrar el canvi de nom del nínxol 42 que passarà a ser propietat d ANTONIO FONT LLOPART. TERCER.- Notificar que s ha d abonar la quantitat de 34 en concepte de taxa d acord amb l art. 6 de l Ordenança núm. 10, en concepte de taxa per transmissions. QUART.- Comunicar el present acord a la interessat i a l ORGT. 9. SOL.LICITUD DE BAIXA DE LA TAXA D ESCOMBRARIES D UN LOCAL DE PERE RAFECAS CAPELLADES Pere Rafecas Capellades és propietari d un local situat al carrer Sant Pau, 5 de Sant Pau d Ordal, actualment en desús. Es proposa a la Junta de Govern Local l adopció dels següents ACORDS : PRIMER.- Que es doni de baixa el rebut de la taxa d escombraries industrials referent a un local situat al carrer Sant Pau, 5 de Sant Pau d Ordal, propietat de Pere Rafecas Capellades, actualment en desús. SEGON.- Aplicar la taxa d escombraries de 165 pel local industrial en desús. SEGON.-Traslladar el present acord a l interessat i a la ORGT.

5 10. TROBADA OLÍMPICA MULTIESPORTIVA DE LES 3 ZER DE SUBIRATS Divendres 7 de juny de 2013 de 9h a 16h es realitzarà la primera trobada multi esportiva entre les 3 escoles del municipi de Subirats, amb nens i nenes de 3 a 12 anys. Mitjançant l esport es formaran equips amb infants de les 3 escoles barrejats per cohesionar i mirar que puguin relacionar-se i crear vincles d amistat entre ells. Dintre de les diferents modalitats esportives també es realitzarà jornada de sensibilització amb basquet amb cadires de rodes. La participació serà d uns 300 nens i nenes, des de P3 a 6è, es realitzarà entre el camp de futbol de gespa i l escola Sant Jordi de Sant Pau d Ordal. Vist l informe emès pel tècnic d esports, es proposa a la Junta de Govern Local l adopció dels següents acords: PRIMER.- Autoritzar la realització de la primera trobada olímpica multiesportiva de les tres ZE de Subirats i aprovar la despesa de en concepte de monitoratge, material, desplaçaments autocars, refrigeri participants i medalles i imputar la despesa a la partida pressupostària SEGON.- Notificar el present acord a la intervenció municipal i al Servei d Esports SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ COLLA GEGANTERA DE LAVERN En data 27 de març del 2013 i registre d entrada número 769/2013, el Sr. Xavier Muñoz Sendino, en representació de la Colla gegantera de Lavern, va presentar instància sol licitant la subvenció anual del PRIMER.- Concedir un ajut econòmic de 120 a la Colla gegantera de Lavern. SEGON.- Imputar la despesa amb càrrec a la partida del pressupost de TERCER- Traslladar el present acord a l interessat i a la intervenció municipal AUTORITZACIÓ AL SR. FRANCISCO BERLANGA ROJAS PER TENIR UN CAVALL A LA URB. CASABLANCA El Sr. Berlanga va presentar sol licitud d autorització municipal per tenir un cavall en un terreny de Casablanca. Adjuntava plànol de situació. L oficina comarcal del DARP (RE de ) informa a l ajuntament que està tramitant la sol licitud d inscripció al registre d explotacions ramaderes del Sr. Francisco Berlanga Rojas per a 3 èquids de capacitat.

6 Els terrenys indicats pel Sr. Francisco Berlanga Rojas es troben en un sòl urbanitzable delimitat (PMU 16), segons el POUM aprovat de Subirats. Que actualment aquest PMU no ha iniciat cap tràmit pel seu desenvolupament. Segons la Llei 3/2010 de prevenció d incendis, aquesta activitat ramadera (per a 1 ó 3 cavalls) no requereix cap comprovació en matèria de protecció i prevenció contra incendis. Segons la Llei 20/2009 les activitats ramaderes equines de menys de 5 caps no es troben incloses en els Annexes de la Llei, de manera que s han de considerar activitats innòcues, i s han de tramitar pel règim de declaració responsable. La sol licitud del Sr. Francisco Berlanga a l Oficina Comarcal del DARP (explotació ramadera per a 3 èquids), no es correspon amb la que va presentar a l Ajuntament de Subirats (RE de , per a un cavall). Es pot acceptar l escrit del Sr. Berlanga com la comunicació de tenir un cavall en els seus terrenys indicats en els plànols que va adjuntar, i considerar que va realitzar el tràmit oportú, però sempre referit a un sol cavall. Es proposa a la Junta de Govern Local l'adopció dels següents ACORDS: Primer.- Respondre a l Oficina Comarcal del DARP, que a l Ajuntament de Subirats hi consta la comunicació dels Sr. Francisco Berlanga (RE de ) de tenir un cavall en una parcel la de Casablanca, en sòl urbanitzable delimitat, però no consta, ni ha comunicat res que faci referència a tres èquids, de manera que només es pot informar favorablement, en aquest moment, una activitat amb un sol cavall. Segon.- Notificar al Sr. Francisco Berlanga, amb còpia a l oficina comarcal del DARP, que si vol tenir tres cavalls a la parcel la indicada en el seu escrit de , ho ha de comunicar a l ajuntament, realitzant una declaració responsable de l activitat segons el model municipal corresponent, i, que, a més, al trobar-se l activitat en un sòl urbanitzable delimitat, prèviament s haurà de tramitar la corresponent autorització a la Comissió Territorial d Urbanisme, requerint-se la presentació de plànols d emplaçament de l activitat i dels possibles estables o quadres, si és el cas COMPRA VESTUARI D ESTIU PER A LA BRIGADA MUNICIPAL D OBRES Han estat demanats preus a dos empreses de vestuari professional, PIC ON i INFERSA. A mes del preu ha estat considerat el tipus de roba, havent resultat les següents ofertes segons quadre adjunt: PIC - ON 938,58 INFERSA 887,97 I per tant es proposa la adopció dels següents, ACORDS PRIMER.- Adjudicar a INFERSA el subministrament del vestuari d estiu de la brigada municipal d obres per un import de 887,97 IVA inclòs, d acord amb el seu pressupost de data

7 SEGON.- Imputar la despesa amb càrrec a la aplicació pressupostària del vigent pressupost municipal de TERCER.- Notificar el present acord a INFERSA, PIC-ON i a la Intervenció municipal HORES EXTRES BRIGADA Abonament hores extres per a la celebració del Dia del Medi Ambient celebrat el 5 de maig de i Subirats en Flor el 12 de maig de Les hores realitzades han estat les següents: Dia Medi Ambient Rafael Lucas 8 hores David Ribas 8 hores Ferran Reyes 8 hores Natàlia Gibert 7 hores Mari Ruiz 7 hores Totes són festives. Subirats en Flor Josep Noya 2 hores Ferran Reyes 6 hores Totes són festives Totes les hores es troben conforme i per tant es proposa l adopció dels següents, ACORDS PRIMER.- Aprovar la relació d hores extres descrites en la part expositiva del present acord. SEGON.- Imputar la despesa amb càrrec a les aplicacions pressupostàries , i del pressupost de TERCER.- Traslladar el present acord al interessat i a la intervenció municipal a fi efecte que s abonin en la pròxima nòmina. I quan son les 21:25 hores del dia a dalt esmentat, el president aixeca la sessió de la qual estenc acta. Dono fe. L Alcalde, El Secretari,

8

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ ACTA DE CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LES PROVES DEL CONCURS-OPOSICIÓ CONVOCAT PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/IVA, I CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL Vilanova i la Geltrú, 6

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM BG/MRM/irc Exp.: 2015008849 ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM. 3, CORRESPONENT AL CONTRACTE DELS SERVEIS DE VIGILÀNCIA EN EL PAVELLÓ MUNICIPAL GIRONA FONTAJAU I EN LES PISCINES

Más detalles

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014,

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014, DECRET 201/14 Vist els convenis d encomana de gestió que es van signar entre aquest Consell Comarcal i els municipis i organismes autònoms del Maresme per la contractació agregada dels serveis de telecomunicacions

Más detalles

SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 7 DE NOVEMBRE DE 2012

SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 7 DE NOVEMBRE DE 2012 SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 7 DE NOVEMBRE DE 2012 Núm. 20 A Subirats, essent les 20:20 hores del dia 7 de novembre de dos mil dotze, es reuneixen a la sala de la Junta de Govern

Más detalles

Gestió de les ConTRactacions (CTR)

Gestió de les ConTRactacions (CTR) Gestió de les ConTRactacions (CTR) versió 1.0 febrer 2015 Pàgina 1 de 22 Índex 1. ACCÉS I MENÚ D OPCIONS.... 3 2. INICI DE CONTRACTES... 6 3. BAIXES/SUBSTITUCIONS.... 12 4. FINALITZACIÓ DE PROJECTES....

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona 21 de Novembre de 2011 CONFERÈNCIA David Jiménez Serveis Tècnics CETIB Ordenança Reguladora dels Procediments d Intervenció Municipal en les Obres (ORPIMO) (va entrar en vigor l 1 d Octubre de 2011) Què

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER. Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 45/2015

ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER. Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 45/2015 ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER Identificació de la sessió: Òrgan: Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 45/2015 Caràcter: Ordinària

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

PROPOSTA DE L ALCALDIA

PROPOSTA DE L ALCALDIA PROPOSTA DE L ALCALDIA Vist el procediment de contractació iniciat per a l execució del projecte redactat per l Enginyer José Luis Arnandis Núñez, per a l execució de la finalització de la Urbanització

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament INFORME PROPOSTA D ADQUISICIÓ DE MATERIAL 1. El Servei de Formació del necessita adquirir, per a l aula d informàtica, cinc ordinadors amb un processador Pentium IV, a fi de poderhi incorporar el programari

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

Modificació de les tarifes dels espais Parc UPC

Modificació de les tarifes dels espais Parc UPC Modificació de les tarifes dels espais Parc UPC Acord núm. 67/2017 del Consell de Govern pel qual s aprova la modificació de les tarifes dels espais Parc UPC. Document pendent d aprovació, si escau, pel

Más detalles

34 - PREU PÚBLIC ASSISTÈNCIA A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA M. DOLORS CALVET DE L INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ

34 - PREU PÚBLIC ASSISTÈNCIA A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA M. DOLORS CALVET DE L INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ Article 1r.- Concepte De conformitat amb el que preveu l'article 127, en relació amb l'article 41, ambdós del RDL 2/2004, de 5 de març, que aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals,

Más detalles

AUTÒNOMS Contingències Comunes

AUTÒNOMS Contingències Comunes AUTÒNOMS Contingències Comunes REQUISITS D ACCÉS A LA PRESTACIÓ D INCAPACITAT TEMPORAL PER A CONTINGÈNCIES COMUNES 1-Alta al RETA i cobertura de la prestació d IT per contingències comunes. 2-Període de

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

AJUNTAMENT DE GRANOLLERS

AJUNTAMENT DE GRANOLLERS AJUNTAMENT DE GRANOLLERS SERVEI D ESPORTS QUÈ ÉS? El Servei d Esports és el departament de l Ajuntament responsable d oferir als ciutadans i ciutadanes de Granollers els serveis necessaris per a la pràctica

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació:

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: AJUNTAMENT DE CALAFELL Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: DECRET NÚM. 2851/2016 Decret d Alcaldia

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 1 ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 5D109 COMPANYIA D URBANITZACIÓ DE LES ALTURES N.E. D HORTA LES ROQUETES Barcelona, 2015 2 INTRODUCCIÓ

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017

Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017 Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017 De conformitat amb el que disposa l art 17.2 del Reial decret-legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES A Montornès

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 PRESIDEIX HI ASSISTEIXEN HI SÓN CONVIDATS

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 PRESIDEIX HI ASSISTEIXEN HI SÓN CONVIDATS ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 Avís: aquesta acta ha estat retocada i se li han tret totes les dades de caràcter personal que contenen, per tal de

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL La Junta de Govern Local, en data 11/01/2007, acordà fixar el preu públic per a la prestació de les activitats a desenvolupar per part de l Escola Municipal de Música de l Ametlla

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L Procediment que cal seguir per a la tramitació de tot l expedient ALTA DE L EXPEDIENT 1 OBTENCIÓ DOCUMENTACIÓ

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 Òrgan competent Junta de Govern Codi Classificació 1-2-1-2- Expedients de sessions Assumpte Junta de Govern Local núm. JGL2016/18

Más detalles

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord:

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: ANUNCI Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: PRIMER.- Aprovar les bases i convocatòria que regirà la concessió de

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER. Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 32/2016

ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER. Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 32/2016 ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE L AJUNTAMENT DE RODA DE TER Identificació de la sessió: Òrgan: Junta de Govern Local de l Ajuntament de Roda de Ter Número: 32/2016 Caràcter: Ordinària

Más detalles

Diputació de Lleida COOPERACIÓ MUNICIPAL

Diputació de Lleida COOPERACIÓ MUNICIPAL SOL LICITUD D ATORGAMENT DE SUBVENCIÓ 1.- Dades de l entitat sol licitant: 1.- Entitat sol licitant Nom de l entitat segons consta al NIF Adreça Localitat LLEIDA C.P. Telèfon Mòbil Fax Adreça electrònica

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS

ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS Isabel Miquel Macià ECAE 23 de novembre de 2010 ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL AGROTURISME: titular amb rendes agràries ALLOTJAMENT RURAL:

Más detalles

Programa Català de Refugi

Programa Català de Refugi Programa Català de Refugi Què és? El Programa Català de Refugi constitueix una acció solidària envers el dret d asil de les persones refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d'atendre

Más detalles

Perfil immersió i suport lingüístic

Perfil immersió i suport lingüístic ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 685 MARÇ 2016 Perfil immersió i suport lingüístic 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de participació 1.- Introducció La Federació Catalana de Ball Esportiu

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines INSTRUCCIÓ 7/2003 DE 9 DE SETEMBRE DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ENERGIA I MINES SOBRE PROCEDIMENT ADMINISTRATIU PER A L APLICACIÓ DEL REGLAMENT ELECTROTÈCNIC PER A BAIXA TENSIÓ. La disposició final tercera

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

Ha excusat l assistència el regidor Robert Queral i Roure i la Nuria Roure Miró.

Ha excusat l assistència el regidor Robert Queral i Roure i la Nuria Roure Miró. Ajuntament d Alpicat L'objectiu de la reproducció de les actes mitjançant aquest sistema té un caràcter eminentment informatiu. De conformitat amb les previsions del vigent Reglament d'organització i funcionament

Más detalles

Consultoria Cultura 2016

Consultoria Cultura 2016 Consultoria Cultura 2016 09 FEB. 2016 Jordi Sellas DG de Creació i Empreses Culturals Consultoria Cultura 2016 09 FEB. 2016 Edgar Garcia Dir. Àrea Empresa ICEC Sergi Orobitg Tècnic de l SDE Consultoria

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa Exp. núm.: SU 34/12 Resolució del rector de la Universitat Rovira i Virgili, per la qual s adjudica la contractació del subministrament, mitjançant lots, d equipament científic per al Centre d R+D+I en

Más detalles

1. Entitats sense finalitats lucratives de l article 2 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre

1. Entitats sense finalitats lucratives de l article 2 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre Instrucció 3/2003 Fundacions: aplicació de l exempció en l impost sobre transmissions patrimonials oneroses i actes jurídics documentats, a partir de l entrada en vigor del Reial decret 1270/2003, de 10

Más detalles

CONTRIBUCIÓ FISCAL TOTAL DEL GRUP CAIXABANK

CONTRIBUCIÓ FISCAL TOTAL DEL GRUP CAIXABANK TOTAL DEL GRUP CAIXABANK 1. INTRODUCCIÓ El compromís social que caracteritza l activitat de CaixaBank es plasma en una gestió fiscalment responsable que contribueix al sosteniment de les finances públiques,

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA Generalitat de Catalunya Departament d Educació Centre d Educació Infantil i Primària Pau Romeva C/ Pisuerga, 1 08028 Barcelona Tel: 934406790 Fax: 934470091 Sr. Manel Blasco i Legaz Gerent Consorci d

Más detalles

ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL 16 DE MARÇ DE 2017

ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL 16 DE MARÇ DE 2017 ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL 16 DE MARÇ DE 2017 ORDRE DEL DIA 1. APROVACIÓ, SI S'ESCAU, DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR DE DATA 9 DE MARÇ DE 2017 2. ALCALDIA 2.1. EXPEDIENT 1203/2017.

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Ordenança de Preus Públics núm. 3.8. Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Article 1. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que es preveu en l'article 127, en

Más detalles

MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017

MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017 MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017 1.- MODIFICACIÓ DE LA PLANTILLA En relació amb la plantilla de l any 2016

Más detalles

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona Volei platja Platja Arrabassada Tarragona 31/març /2017 Data: Divendres, 31 de març de 2017 Lloc: Platja Arrabassada. Tarragona http://www.tarragonaturisme.cat/es/playa/playa-de-la-arrabassada Horari:

Más detalles

DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ

DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ juliol 2017 DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DE MONTMELÓ Decret 1/2009, d Ordenació dels Equipaments Comercials de la Generalitat de Catalunya

Más detalles

Model 347 Generació de documentació

Model 347 Generació de documentació Model 347 INTRODUCCIÓ 2 OBJECTIUS 2 Capítol 1: 3 1.1 Agents del Model 347 3 1.2 Elements del Model 347 3 1.3 Elaboració del Model 347 4 Introducció El Model 347 és la declaració anual d operacions financeres

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Introducció Des de la Gerència de Serveis d Igualtat i Ciutadania i la Gerència

Más detalles

JUNTA DE GOVERN LOCAL DATA: 27 de juliol de 2004 COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, ESPORTS I DRETS CIVILS

JUNTA DE GOVERN LOCAL DATA: 27 de juliol de 2004 COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, ESPORTS I DRETS CIVILS COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, ESPORTS I DRETS CIVILS Relació d expedients que autoritzats per l Il.lm. Sr. Paer en Cap per tal d ésser inclosos a l ordre del dia a proposta de la Comissió Informativa.

Más detalles