Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download ""

Transcripción

1 SOL LICITUD DE BAIXA DEL PADRÓ MUNICIPAL D HABITANTS SOLICITUD DE BAJA DEL PADRÓN MUNICIPAL DE HABITANTES Nom i Cognoms: Nombre y Apellidos: DNI/ Tarja de Residència/Passaport: DNI/Tarjeta de Residencia/Pasaporte: Domicili: Domicilio: Província: Provincia: Municipi: Municipio: Telèfon: Teléfono: Declaro que les persones relacionades tot seguit, consten empadronades en el domicili a dalt indicat, però NO RESIDEIXEN en el mateix i desconec la seva residència actual. Declaro que las personas relacionadas a continuación, constan empadronadas en el domicilio arriba indicado, pero NO RESIDEN en el mismo y desconozco su residencia actual. Cognoms Nom DNI/Tarja Resid./Passaport Apellidos Nombre DNI/Tarjeta Resid./Pasaporte Per tant, sol licito facin les gestions oportunes per tal de donar-los de baixa del domicili a dalt indicat. Por tanto, solicito hagan las gestiones pertinentes con el fin de darlos de baja del domicilio arriba indicado. Estic assabentat/da que el termini màxim per a la resolució i notificació de la present sol licitud és de tres mesos. Me doy por enterado/a que el plazo máximo para la resolución y notificación de la presente solicitud es de tres meses. DATA

2 TRÀMIT D AUDIÈNCIA MODEL 1 SR./SRA nom complet adreça Us comunico que l Alcaldia d aquest Ajuntament, amb data del dia --- data completa -----, ha dictat la resolució següent: Vista la sol licitud presentada en aquest Ajuntament per donar de baixa al Padró d Habitants el Sr./Sra nom complet -----, de l habitatge situat a ---- adreça completa ---- Vist que el Sr./Sra nom complet continua figurant com a empadronat en aquest habitatge, sense que hi visqui i sense que consti a cap altre domicili al municipi. Atès allò que disposen els articles 72 i 54 del Reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals, aprovat per RD 1690/1986, de l 11 de juliol, modificat pel RD 2612/1996, de 20 de desembre, d acord amb els que correspon tramitar el corresponent expedient en el que es donarà audiència a l interessat. Atès que de conformitat amb la Resolució de 9 d abril de 1997, per la que es dicten instruccions tècniques als ajuntaments sobre la gestió i revisió del Padró municipal, (BOE núm. 87 del dia 11 d abril de 1997), l ajuntament donarà de baixa d ofici, per inscripció indeguda, als qui figurin empadronats sense tenir l adreça efectiva al municipi i incompleixin els requisits establerts a l article 54 anteriorment esmentat, prèvia la tramitació de l expedient corresponent. Atès també que segons Consulta General de la Comissió Permanent del Consell d Empadronament en Sessió del 21/10/1998, Resolució núm. 6 Bajas de oficio en los padrones municipales y su repercusión en censo electoral, la baixa d ofici en el Padró Municipal donarà lloc també a la baixa en el Cens Electoral del municipi corresponent. Per tot això, l Alcaldia, fent ús de les atribucions que l atorga la vigent legislació, RESOL: PRIMER. Incoar expedient per donar de baixa al padró municipal d habitants al Sr./Sra nom complet , a l habitatge situat a adreça , per no residir en aquest domicili durant la major part de l any. SEGON. Atorgar el termini de 15 dies al Sr./Sra nom complet per tal que pugui manifestar si està d acord o no amb la baixa, per a la qual cosa podrà al legar i presentar els documents i justificacions que estimi pertinents a l objecte d acreditar el seu domicili. TERCER. Cas que no es pugui notificar a l interessat aquesta resolució, es realitzarà la notificació mitjançant el Tauler d edictes de l Ajuntament i al Butlletí Oficial de la província de Barcelona.

3 TRÀMIT D AUDIÈNCIA MODEL 2 Sr./Sra. ----nom complet adreça Aquest Ajuntament ha iniciat expedient pe a donar-lo de baixa del Padró d Habitants i del Cens electoral, a requeriment de part, atès que se ns informa que no viu a adreça De conformitat amb l article 72 del Reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals, se li dona audiència en el termini de 10 dies, perquè al legui el que estimi convenient a la proposta de baixa del domicili de nom municipi------, a on figura empadronat (----- adreça------)

4 TRÀMIT D AUDIÈNCIA MODEL 3 TRÀMIT D AUDIÈNCIA TRAMITE DE AUDIENCIA D acord amb la nova redacció de l article 72 del reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals, establerta pel Reial Decret 2612/1996, de 20 de desembre i segons --- l informe emès per la policia local, petició d un ciutadà, en data ---, hem procedit a la incoació d ofici de l expedient, per tal de cursar la vostra baixa per inscripció indeguda al Padró d Habitants d aquest Municipi, per no residir en el mateix durant la major part de l any. Aquesta baixa també tindrà com efecte la baixa en el Cens Electoral. El que us notifiquem perquè, en el termini de QUINZE DIES, manifesteu si esteu d acord o no amb aquesta baixa, podent, en aquest últim cas, al legar i presentar els documents i justificants adients, per tal d acreditar que és en aquest municipi on residiu el major nombre de dies de l any. Podeu dirigir-vos a tal efecte a: De acuerdo con la nueva redacción del artículo 72 del Reglamento de Población y Demarcación Territorial De las Entidades Locales, establecida por el real Decreto 2612/1996, de 20 de diciembre y según el informe emitido por la policía local, petición de un ciudadano, en fecha se ha procedido a la incoación de oficio del expediente, con el fin de cursar su baja por inscripción indebida en el Padrón de Habitantes de este Municipio, por no residir en el mismo durante la mayor parte del año. Esta baja también tendrá como efecto la baja en el Censo Electoral. Lo que le notificamos para que, en el plazo de QUINCE DIAS, manifieste si está o no de acuerdo con la baja, pudiendo en este último caso, alegar y presentar los documentos y justificantes que estime pertinentes, al objeto de acreditar que es en este municipio donde reside el mayor número de días del año. Puede dirigirse a tal efecto a:

5 TRÀMIT D AUDIÈNCIA MODEL 4 Baixa del padró municipal d habitants de nom municipi Senyor/a, Segons els antecedents que figuren en aquesta oficina, ja no residiu habitualment en aquest municipi. D acord amb el que disposa l art. 72 del Reglament de població i demarcació territorial, en la redacció donada pel Reial decret 2611/96, disposeu d un termini de 10 dies per comunicar-nos el municipi en el qual residiu habitualment i sol licitar, per escrit, l alta en el padró municipal corresponent, per tal que el nostre Ajuntament pugui tramitar-la d ofici. Us faig avinent que en cas que no sol liciteu aquesta alta o no manifesteu expressament la vostra conformitat amb la baixa del padró d habitants de nom municipi , demanarem l informe del Consell d Empadronament per poder donar-vos de baixa d ofici. Cal recordar que aquesta baixa tindrà també efectes en el Cens Electoral.

6 TRÀMIT D AUDIÈNCIA MODEL 5. BAIXA DE MENOR Us comuniquem que s ha notificat a aquest Ajuntament que el menor ---- nom i cognoms ---- no resideix habitualment a l adreça següent: Le comunicamos que se ha notificado a este Ayuntamiento que el menor nombre y apellidos ---- no reside habitualmente en la siguiente dirección: Per tant, en el dia d avui, aquest Ajuntament ha iniciat un expedient per tal de donar-lo de baixa del Padró d habitants. Si no hi està d acord, pot presentar les seves al legacions, en el termini de 15 dies, a les Oficines d aquest Ajuntament --- adreça En cas contrari, es procedirà a la corresponent baixa del Padró, de conformitat amb la normativa vigent. A les oficines esmentades pot actualitzar les dades del menor, si resideix a ---- nom municipi Si la seva residència habitual es troba en un altre municipi, cal que l empadroni en el seu Ajuntament. Por lo tanto, en el dia de hoy, este Ayuntamiento ha iniciado un expediente para darle de baja del Padrón de habitantes. Si no está usted de acuerdo, puede presentar sus alegaciones, en el plazo de 15 dias, en las Oficinas de este Ayuntamiento ---- dirección ---. En caso contario, se procederá a la correspondiente baja del Padrón de conformidad con la normativa vigente. En las oficinas indicadas podrá usted tramitar la modificación de los datos del menor, si reside en nom municipi Si su residencia habitual se encuentra en otro municipio, deberá empadronarlo en su Ayuntamiento. Documentació a presentar: DNI Llibre de família Si el representant no fos el progenitor, documentació que acrediti la tutela legal del menor Normativa aplicable: Llei 4/1996, de modificació de la llei de Bases de Règim Local (BOE núm. 11 de 1997) Reial Decret 2612/1996: Reglament de població i demarcació territorial de les entitats locals (BOE núm. 14 de 1997). Resolució del Ministeri de la Presidència de 9 d abril de 1997 (BOE núm. 87 de 1997). Documentación a presentar: DNI Libro de familia Si el representante no fuera un progenitor, documentación acreditativa de la tutela legal del menor. Normativa aplicable: Ley 4/4996: modificación de la Ley de Bases de Regimen Local (BOE núm. 11 de 1997) Real decreto 2612/1996: Regalmento de población y demarcación territorial de las entidades locales (BOE núm. 14 de 1997) Resolución del Ministerio de la Presidencia de 9 de abril de 1997 (BOE núm. 87 de1997)

7 ANUNCI TAULELL D EDICTES MODEL 1 De conformitat amb el procediment establert en l article 72 del Reial decret 2612/96, de 20 de desembre, pel que es modifica el Reglament de població i demarcació territorial de les entitats locals, es notifica a les persones tot seguit relacionades o als seus representants legals la incoació d un expedient de baixa del padró d Habitants de nom municipi per complir les condicions de residència establertes en l article 54 de l esmentat Reglament. No havent-se pogut practicar comunicació individualitzada a les persones relacionades, per mitja d aquest Anunci se ls notifica el tràmit d audiència per tal que presentin les al legacions que estimin pertinents en el termini de 15 dies a partir del dia següent al de la seva publicació. Les al legacions es podran presentar davant lloc Complert el termini previst, i previ informe favorable del Consell d Empadronament, es procedirà a la Baixa d aquells que no hagin manifestat el seu desacord amb el contingut de l expedient. Cal recordar que aquesta baixa tindrà també efectes en el Cens Electoral.

8 ANUNCI TAULELL D EDICTES MODEL 2 Según el artículo 54 del Reglamento de población y Demarcación Territorial de las Entidades locales Toda persona que viva en España está obligada a inscribirse en el padrón del municipio en el que resida habitualmente. Quien viva en varios municipios deberá inscribirse únicamente en el que habite durante más tiempo al año. Visto que no consta en el Padrón Municipal de Habitantes ningun cambio de domicilio ni alta en otros municipios de las personas que se relacionan Se notifica que deben presentarse en el Ayuntamiento del municipio donde residan para comuniar su nuevo domicilio, en el plazo máximo de quinze dias hábiles, a contar desde el dia siguiente al de la publicación de este Edicto en el Boletín Oficla de la Provincia. Transcurrido este período se iniciará de oficio expediente para proceder a la BAJA del Padrón Municipal de Habitantes y del Censo Electoral, por presumir que no residen en este municipi la mayor parte del año. Ante la imposibilidad de efectuar esta notificación, ya que se desconoce el domicilio de los interesados, ésta se realizará mediante exposición al público en el tablón de edictos del Ayuntamiento y publicación en el Boletín Oficial de la Provincia.

9 ANUNCI BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA MODEL 1 EDICTO Se comunica a todas las personas que se relacionan en los annexos que se presenten en el Ayuntamiento del municipio donde residen para comunicar su nuevo domicilio, en el plazo máximo de quince dias hábilies, a contar desde el dia siguiente al de la publicación de este edicto en el BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA. Transcurrido este periodo se inciará de oficio expediente para proceder a la baja del padrón Municipal de Habitantes, por presumir que no residen en este municipio la mayor parte del año. Recordamos que esta baja tendrá también efectos en el Censo Electoral.

10 ANUNCI BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA MODEL 2 EDICTE Assumpte: Baixes del padró municipal d habitants. Concessió d un termini d audiència. Segons els antecedents que hi ha a l Ajuntament, les persones que s indiquen a continuació, que figuren empadronades en el domicili que s assenyala en cada cas, ja no resideixen habitualment a --- nom municipi --- i es desconeix el seu domicili actual: Relació d habitants Domicili que figura al padró Les persones indicades disposen d un termini de deu dies per comunicar a l Ajuntament de nom municipi el municipi o país en el qual resideixen actualment i, al mateix temps, sol licitar, per escrit, l alta en el padró municipal o en el registre de matrícula de la oficina o secció consular corresponent, per poder-la tramitar d ofici. Si durant l esmentat termini els interessats no sol liciten aquesta alta o no manifesten expressament la seva conformitat o disconformitat amb la baixa del padró d habitants de ---- nom municipi -----, l Ajuntament sol licitarà l informe del Consell d Empadronament per poder donar-los de baixa de ofici. Cal recordar que aquesta baixa tindrà també efectes en el Cens Electoral.

11 ANUNCI BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA MODEL 3 ANUNCI D acord amb la nova redacció de l article 72 del Reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals, establerta pel Reial Decret 2612/1996, de 20 de desembre, aquest Ajuntament ha procedit a la incoació d ofici de l expedient, per tal de donar de baixa en el padró d habitants d aquest municipi, per no residir en el mateix durant la major part de l any, a les persones que tot seguit es relacionen: Cognoms i nom Domicili d empadronament La comunicació a les persones abans relacionades ha esta intentada al domicili on figuren empadronades sense que s hagi obtingut cap resposta. Per tant, es comunica als interessats, mitjançant aquest medi, que disposen d un termini de quinze dies, per manifestar si estan d acord o no amb aquesta baixa, podent, en aquest últim cas, al legar i presentar els documents i justificants que estimin adients, per tal d acreditar que és en aquest municipi on resideixen el major número de dies l any. Per aquest motiu les persones indicades poden adreçar-se a l Ajuntament ----nom del departament adreça i horari Passat aquest termini sense que s hagi produït cap manifestació, es sol licitarà informe favorable del Consell d Empadronament per tal de procedir a la baixa en el Padró Municipal d Habitants; cal recordar que aquesta baixa tindrà també efectes en el Cens Electoral.

12 ANUNCI BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA MODEL 4 En compliment de l acord de la Comissió de Govern, celebrada en data , es fa públic que s acorda iniciar els expedients de baixa d ofici dels següents habitants: Nom i cognoms Domicili d empadronament Havent-se comprovat prèviament que ja no resideixen al municipi de nom del municipi ----, i sent desconegut el domicili actual de tots ells, s exposa al públic perquè en el termini de quinze dies presentin les al legacions oportunes. Cas de no presentar-se cap al legació seran donats de baixa definitiva del Padró Municipal d Habitants; cal recordar que aquesta baixa tindrà també efectes en el Cens Electoral.

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

La citació. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Nucli del text

La citació. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Nucli del text La citació És el document amb què habitualment es demana la presència d algú en un lloc i en una data (o un termini) determinats perquè hi faci un tràmit administratiu. Té un to formal i una estructura

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

PROCEDIMENT DE BAIXA D OFICI

PROCEDIMENT DE BAIXA D OFICI PROCEDIMENT DE BAIXA D OFICI A partir d ara l obertura i tancament dels expedients de baixa d ofici per a l elaboració de la relació de Baixes per inclusió indeguda que cal fer arribar a l Oficina de Cens

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

El teu esforç compta!

El teu esforç compta! El teu esforç compta! Nous informes d estrangeria per acreditar la integració i l adequació de l habitatge Nuevos informes de extranjería para acreditar la integración y la adecuación de la vivienda www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/immigracio/estrangeria

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

ANUNCI. documentació presentada per als aspirants en aquest procés selectiu. Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016:

ANUNCI. documentació presentada per als aspirants en aquest procés selectiu. Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016: À Àk 'W' Aiur>fĞ:xmerït de PaíafoOJs r ANUNCI Atès que per Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 2 de maig de 2016, s'aproven les bases que regiran la convocatòria de selecció del personal

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents:

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents: 557C17 Resolució relativa a la rectificació de la Resolució de 21 de desembre de 2016 del president de la Comissió Executiva d Ajuts Universitaris, per la qual es fan públics els resultats de l acreditació

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

TERCERA PROVA. Segon exercici

TERCERA PROVA. Segon exercici TERCERA PROVA Segon exercici (Consisteix a elaborar un document administratiu o diversos, d acord amb les instruccions del tribunal) (Durada: 1 hora) Concurs oposició lliure per a proveir sis places de

Más detalles

Con este fin, los distintos organismos de la Administración General del Estado, competentes por razón de la materia, remitirán periódicamente a cada

Con este fin, los distintos organismos de la Administración General del Estado, competentes por razón de la materia, remitirán periódicamente a cada Informe 0197/2010 La consulta plantea si se incumple la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de datos de Carácter Personal, por la publicación en el Boletín Oficial de la Provincia de

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a dir:

1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a dir: INSTRUCCIONS PER EMPLENAR UNA SOL LICITUD D ARBITRATGE: 1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a

Más detalles

DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL

DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL Institut Català de la Salut EAP Valls Urbà DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL CERTIFICAT DE NAIXEMENT Des de l hospital es pot fer la sol licitud d inscripció del vostre fill

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Guia de mediació de consum per als deutors Hipotecaris

Guia de mediació de consum per als deutors Hipotecaris Guia de mediació de consum per als deutors Hipotecaris Recomanacions en cas de dificultats amb el pagament del préstec o crèdit hipotecari de l habitatge habitual L 1 d abril de 2015 va entrar en vigor

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria:

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria: Trámites postparto TRÀMITES A REALIZAR DESPUÉS DEL PARTO Permiso de maternidad: - No es necesario pedir ningún documento previo. Se tramitará directamente en el CAISS o bien se puede solicitar desde casa

Más detalles

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA Generalitat de Catalunya Departament d Educació Centre d Educació Infantil i Primària Pau Romeva C/ Pisuerga, 1 08028 Barcelona Tel: 934406790 Fax: 934470091 Sr. Manel Blasco i Legaz Gerent Consorci d

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Sr/Sra. (Nom i cognoms del propietari o propietaris del departament) Carrer (identificació de l adreça amb pis i porta)

Sr/Sra. (Nom i cognoms del propietari o propietaris del departament) Carrer (identificació de l adreça amb pis i porta) CONVOCATÒRIA DE JUNTA I DELEGACIÓ DE VOT Sr/Sra. (Nom i cognoms del propietari o propietaris del departament) Carrer (identificació de l adreça amb pis i porta) Per la present, es convoca Junta General

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

MODELS DE RESOLUCIÓ. 2. El 19 de desembre de 2016, el Servei de Personal emet informe favorable sobre la viabilitat de la proposta esmentada.

MODELS DE RESOLUCIÓ. 2. El 19 de desembre de 2016, el Servei de Personal emet informe favorable sobre la viabilitat de la proposta esmentada. MODELS DE RESOLUCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Expedient número 588/845, relatiu a la comissió de serveis de la senyora Antònia Pérez Vallès al lloc de cap del Negociat de Contractació.

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

Padrón Municipal. Alta y cambio de domicilio en Padrón

Padrón Municipal. Alta y cambio de domicilio en Padrón Padrón Municipal. Alta y cambio de domicilio en Padrón Toda persona que viva en España está obligada a inscribirse en el Padrón del municipio donde reside habitualmente. Quien viva en más de un municipio

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014,

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014, DECRET 201/14 Vist els convenis d encomana de gestió que es van signar entre aquest Consell Comarcal i els municipis i organismes autònoms del Maresme per la contractació agregada dels serveis de telecomunicacions

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

1. Entitats sense finalitats lucratives de l article 2 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre

1. Entitats sense finalitats lucratives de l article 2 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre Instrucció 3/2003 Fundacions: aplicació de l exempció en l impost sobre transmissions patrimonials oneroses i actes jurídics documentats, a partir de l entrada en vigor del Reial decret 1270/2003, de 10

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 Òrgan competent Junta de Govern Codi Classificació 1-2-1-2- Expedients de sessions Assumpte Junta de Govern Local núm. JGL2016/18

Más detalles

ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ

ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ (En cas de ser persones físiques) En/Na..., arquitecte I enginyer/a, amb NIF núm... núm.de col legiat..., domiciliat a... (En cas de ser persona jurídica o varis licitadors)

Más detalles

Padró municipal i immigració

Padró municipal i immigració Padró municipal i immigració NORMATIVA I. Bloc de constitucionalitat: 1. Constitució Espanyola (arts. 10, 13-14 i art. 18). 2. Llei Orgànica 6/2006, de 19 de juny, de Reforma de l Estatut d Autonomia de

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

GUIA. Manual pràctic d accés al formulari de sol licitud d informes sectorials per la tramitació del planejament urbanístic

GUIA. Manual pràctic d accés al formulari de sol licitud d informes sectorials per la tramitació del planejament urbanístic GUIA Manual pràctic d accés al formulari de sol licitud d informes sectorials per la tramitació del planejament urbanístic 1 ÍNDEX 1.1. Introducció...3 1.2. Tramitació...3 1.3. Consulta...6 2. Annex 1...7

Más detalles

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL Per a acollir-se a la clàusula de salvaguarda del Reial Decret-Llei 5/2013

Más detalles

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Comissió de Crisi per la Prescripció Infermera MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Els representants de les infermeres catalanes reclamen al Govern l aprovació del marc normatiu autonòmic

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

INSPECCIÓN DE INSTALACIONES ELÉCTRICAS DE BAJA TENSIÓN

INSPECCIÓN DE INSTALACIONES ELÉCTRICAS DE BAJA TENSIÓN INSPECCIÓN DE INSTALACIONES ELÉCTRICAS DE BAJA TENSIÓN La Subdirección General de Seguridad Industrial ha confirmado que se enviarán las primeras 37.000 cartas a las comunidades de propietarios con instalaciones

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Nom Primer cognom Segon cognom. Número de passaport Número de NIE Localitat de naixement País de naixement País de nacionalitat

Nom Primer cognom Segon cognom. Número de passaport Número de NIE Localitat de naixement País de naixement País de nacionalitat Generalitat de Catalunya Departament de Benestar Social i Família Núm. d expedient Any Sol licitud d informe d arrelament social (Procediment regulat en el Reial decret 557/2011, de 20 d abril) 1. Dades

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Introducció Des de la Gerència de Serveis d Igualtat i Ciutadania i la Gerència

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

CENS D ANIMALS DE COMPANYIA

CENS D ANIMALS DE COMPANYIA Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat CENS D ANIMALS DE COMPANYIA Le registre d animals de companyia ens permet controlar la

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08)

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) PROCEDIMIENTO Procedimiento por el cual el Ayuntamiento certifica las condiciones adecuadas

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA

ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS DE LES PLANTES BAIXES EN LES URBANITZACIONS RESIDENCIALS A TORDERA SERVEIS TÈCNICS MUNICIPALS FEBRER 2012 ÍNDEX Pàg. 1.- ORDENANÇA 2 Article 1.- Objecte... 2 Article 2.-

Más detalles

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència DOGV - Núm. 3.724 2000 04 05 5789 DISPOSICIÓ ADDICIONAL La present autorització donarà lloc a la corresponent inscripció en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana. Conformement amb allò

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Organisme productor. Règim d accés. Lliure amb restriccions. Codi quadre Títol de la sèrie Codi Resolució Règim Organisme Número Sèries Observacions

Organisme productor. Règim d accés. Lliure amb restriccions. Codi quadre Títol de la sèrie Codi Resolució Règim Organisme Número Sèries Observacions Ajuntament de Centelles Arxiu Municipal CALENDARI DE CONSERVACIÓ I ACCÉS DE L ARXIU MUNICIPAL DE CENTELLES Acció i òrgans de govern Ple de l Ajuntament quadre 01 02 01 01 01 02 01 02 01 02 01 02 Títol

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA BORSA DE TREBALL - 2008 HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA Categories per a les quals s obre la borsa de treball: ATS/DUI, Llevadora, Fisioteraputa, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar d infermeria, Tècnic

Más detalles

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT.

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. Full: 1/5 DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. ATÈS que per acord de l Ajuntament en Ple de data 29

Más detalles

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord:

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: ANUNCI Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: PRIMER.- Aprovar les bases i convocatòria que regirà la concessió de

Más detalles

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa

,00 bilologia molecular, bioquímica i radioactivitat 9 Instrumentació volumètrica 8.610,00 TOTAL IVA exclòs ,00. LOT Objecte Nom empresa Exp. núm.: SU 34/12 Resolució del rector de la Universitat Rovira i Virgili, per la qual s adjudica la contractació del subministrament, mitjançant lots, d equipament científic per al Centre d R+D+I en

Más detalles

Enquesta Uro-Oncològica 2016

Enquesta Uro-Oncològica 2016 Enquesta Uro-Oncològica 2016 1. ANTECEDENTS Des de fa ja alguns anys, existeixen nous tractaments amb els quals tractar als pacients oncològics afectats per tumors urològics que augmenten de manera significativa

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració.

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració. EI/ov Exp. 2017/0006798 A LA CIUTAT DE BARCELONA a les 12 hores i 15 minuts del dia 4 d octubre de 2017, es constitueix convocats en legal forma els seus membres, la Mesa de Contractació de l'àrea de Presidència,

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines INSTRUCCIÓ 7/2003 DE 9 DE SETEMBRE DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ENERGIA I MINES SOBRE PROCEDIMENT ADMINISTRATIU PER A L APLICACIÓ DEL REGLAMENT ELECTROTÈCNIC PER A BAIXA TENSIÓ. La disposició final tercera

Más detalles

PROPOSTA DE L ALCALDIA

PROPOSTA DE L ALCALDIA PROPOSTA DE L ALCALDIA Vist el procediment de contractació iniciat per a l execució del projecte redactat per l Enginyer José Luis Arnandis Núñez, per a l execució de la finalització de la Urbanització

Más detalles

MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES ESTUDIANTAT

MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES ESTUDIANTAT MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES PROJECTE DE FI DE CARRERA (PFC) TREBALL DE FI DE MÀSTER (TFM) PROJECTE TECNOLÒGIC (PT) ESTUDIANTAT Facultat de Matemàtiques i Estadística UPC Juny 2010

Más detalles

Gestió de les ConTRactacions (CTR)

Gestió de les ConTRactacions (CTR) Gestió de les ConTRactacions (CTR) versió 1.0 febrer 2015 Pàgina 1 de 22 Índex 1. ACCÉS I MENÚ D OPCIONS.... 3 2. INICI DE CONTRACTES... 6 3. BAIXES/SUBSTITUCIONS.... 12 4. FINALITZACIÓ DE PROJECTES....

Más detalles

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 Planificador Visites preventives ITSM-Remedy Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 L objectiu d aquest document és descriure les funcionalitats implementades a l eina ITSM Remedy pel Planificador

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ ANNEX LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ TÈCNIC/A DE GESTIÓ ECONÒMICA I ADMINISTRATIVA Ferrandis Olmos Enrique Es desestima l al legació sobre màster

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA APROVADA DEFINITIVAMENT EL DIA 15/09/09 PUBLICAT EN EL BOP Nº 214 DE 09/11/09 ENTRADA EN VIGOR EL DIA 27/11/09 ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA

Más detalles