1.- Les característiques de l edició del Butlletí seran d acord als mínims exposats a continuació:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "1.- Les característiques de l edició del Butlletí seran d acord als mínims exposats a continuació:"

Transcripción

1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D EDICIÓ I IMPRESSIÓ DEL BUTLLETÍ MUNICIPAL DE LA CANONJA, MITJANTÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT, OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA I DIFERENTS CRITERIS D ADJUDICACIÓ. 1.- OBJECTE DEL CONTRACTE El contracte que en base a aquest plec de condicions es porti a terme, tindrà per objecte la prestació del servei d edició i impressió del Butlletí Municipal de l Ajuntament de la Canonja. La contractació del servei es desglossa en les següents actuacions: 1.- La realització dels treballs d edició, disseny, correcció, maquetació, impressió, grapat i lliurament en caixes del Butlletí Municipal de l Ajuntament de la Canonja a les dependències municipals. 2.- Els serveis a prestar es desenvoluparan en català i/o castellà, anant a càrrec de l empresa la correcció ortogràfica final. Es garantirà un correcte i adequat tractament lingüístic. 2.- CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI. Els eixos d actuació seran els següents: 1.- Les característiques de l edició del Butlletí seran d acord als mínims exposats a continuació: a. Periodicitat: publicació bimensual, durant els mesos de febrer, abril, juny, agost, octubre i desembre de cada any. b. Nombre d exemplars: tirada de exemplars (l augment en el nombre d exemplars no es contemplarà com una millora en el servei) c. Extensió: serà de 20 pàgines, incloses la portada i la contraportada (l augment en el nombre de pàgines no es contemplarà com una millora en el servei) d. Mida de les pàgines: 24 cm. per 31 cm. (tancada) e. Tipus de paper: estucat multicapa brillant dues cares de 150 grams pasta química (lliure de clor elemental) f. Nombre de tintes: totes les pàgines seran en quadricromia i les fotografies tindran qualitat de laboratori. g. S exigirà per part de l Ajuntament, el format PDF del butlletí. Amb la impressió de cada número l empresa lliurarà una versió en PDF per fer-ne la difusió que l Ajuntament decideixi. h. Maquetació: La publicació inclourà la maquetació completa dels textos i fotografies.

2 i. Tots els drets de reproducció en qualsevol format, ja sigui imprès o digital correspondran a l Ajuntament de la Canonja. 2.- PERSONAL DE L EQUIP a. L empresa adjudicatària haurà de disposar per a desenvolupar l objecte d aquest contracte de personal suficient i amb el perfil adequat per a garantir les tasques a desenvolupar. b. L empresa adjudicatària designarà una persona interlocutora amb l Ajuntament. 3.- PLANIFICACIÓ, DIRECCIÓ I SEGUIMENT DELS TREBALLS Els treballs seran supervisats pel personal de coordinació del Butlletí de l Ajuntament de la Canonja i en darrera instància pel regidor/a de comunicació que exercirà les funcions de Direcció del Butlletí, essent les seves funcions i responsabilitats: a. Dirigir, supervisar i coordinar la realització i desenvolupament dels treballs. b. Aprovar el programa de realització dels treballs. c. Vetllar pel nivell de qualitat dels treballs. d. Decidir sobre l acceptació de les modificacions tècniques proposades per l empresa, en el seu cas. e. Assegurar el seguiment del programa o calendari de realització dels treballs. f. Fer acomplir les normes de funcionament i les condicions estipulades en aquest plec. g. Aprovar la participació en els diferents treballs de les persones aportades per l empresa adjudicatària. h. Aprovar els resultats parcials i totals de la realització dels diferents treballs. i. Autoritzar qualsevol alteració de la metodologia emprada, tant en els productes finals, com en la realització de les fases, mòduls, i activitats. 3.- DURADA DEL CONTRACTE. El contracte tindrà una durada de 2 anys, sent prorrogable per una anualitat més. 4.- PRESSUPOST BASE DE LICITACIÓ El pressupost base de licitació, sobre el que els licitadors hauran de presentar la seva oferta, és de (IVA exclòs), per dos anys de contracte. El valor estimat del contracte és de , IVA exclòs (que inclou dos anys de durada, més un de possible pròrroga i les possibles modificacions d acord amb el plec administratiu)

3 5.- CALENDARI D ACTUACIÓ El calendari d actuació s establirà definitivament amb l empresa adjudicatària, tanmateix, s haurà de complir amb el següents mínims: L entrega del butlletí es garantirà amb anterioritat al primer dia hàbil de cada mes. Per a la qual cosa, l Ajuntament i l empresa adjudicatària assenyalaran la data límit d enviament d informació per part de l Ajuntament a partir de la qual començaran a comptar els següents passos: o o 2 dies hàbils per al lliurament de l esborrany de cada número. Aquest enviament es realitzarà per correu electrònic, en format pdf. 1 dia hàbil per a la revisió ortogràfica, de maquetació i d estil per part de l adjudicatari un cop s hagi efectuat la revisió de l esborrany per part de l Ajuntament Un cop rebuda la conformitat de l Ajuntament de la Canonja per correu electrònic, l adjudicatari disposarà del termini màxim de cinc dies per la impressió i lliurament dels exemplars. El licitador podrà proposar una reducció d aquest termini, fet que es valorarà conforme al que es disposa en la clàusula núm. 7 del present plec. 6.- CONTINGUT DE LA PROPOSTA Els licitadors presentaran la documentació corresponent a la clàusula de criteris de ponderació automàtica en un sobre que s anomenarà SOBRE C. Els licitadors hauran de presentar la documentació necessària per a definir i valorar la proposta presentada en els aspectes recollits a la clàusula de criteris d adjudicació ponderables a través de judicis de valor (aquesta proposta es constituirà en SOBRE B). Serà motiu de rebuig de l oferta la inclusió en el sobre B de qualsevol dada que es refereixi als criteris quantificables de forma automàtica, així com la proposta econòmica. Els licitadors hauran de presentar en el sobre B una proposta tècnica que haurà de contenir els següents apartats: En particular: Butlletí municipal de la Canonja: La proposta tècnica del butlletí desenvoluparà com a mínim els següents apartats: Etapes a desenvolupar per a l execució dels treballs i temps previst, reflectits en un cronograma, en coherència amb els mitjans humans i materials disponibles. La descripció de les característiques i dades tècniques de maquetació, correcció i impressió, engrapat i lliurament. Propostes de millores de l actual publicació.

4 Una prova impresa de la revista definitiva que contindrà la proposta de millora de la qualitat, fotografia, il lustracions i altres millores proposades per la revista. En general: S indicaran les millores i compromisos tècnics addicionals als imposats en el plec de condicions tècniques, si procedeix. S entendrà per millora tota proposta no inclosa en els requisits del present plec i que pugui resultar útil o convenient segons criteri de l equip de coordinació per a l execució de l objecte del contracte. 7.- CRITERIS D ADJUDICACIÓ L Ajuntament de la Canonja, adjudicarà el contracte licitador l oferta del qual s ajusti als aspectes substancials del plec de condicions, als seus requeriments tècnics i obtingui la puntuació més alta. Per a la valoració de les proposicions i la determinació de l oferta econòmicament més avantatjosa s atendrà a varis criteris d adjudicació sobre un total de 100 punts. A) Criteris de ponderació que depenen d un judici de valor: fins a 45 punts. Valor tècnic i de qualitat: proposta de maquetació, organització de continguts (ús i tractament de fotografies, creació de material gràfic). També es podran incorporar millores i compromisos tècnics addicionals als imposats en el present plec (suplements, confecció de cartells, encartaments, embossats i/o possibles engrapats addicionals). Es valorarà l aportació de llegibilitat i atractiu al Butlletí i la incorporació de millores i compromisos addicionals assenyalats en el present paràgraf, de forma que la proposició més acurada i avantatjosa rebrà la màxima puntuació i la resta segons criteri proporcional: 20 punts Procés de treball: propostes que millorin el procés de treball de l equip de coordinació (Dedicació preferent, redacció, traducció, millores pel que fa a la correcció i assessorament lingüístic i estilístic). La proposta que resulti més acurada i concreta en la definició del procés de treball rebrà la màxima puntuació i la resta segons criteri proporcional: 25 punts B) Criteris de ponderació automàtica: fins a 55 punts B.1) OFERTA ECONÒMICA: fins a 45 punts. La valoració de la oferta econòmica es realitzarà en base a la següent fórmula. 45 x Ob P= OI P: puntuació obtinguda Ob: oferta més econòmica OI: oferta corresponent a l empresa licitadora que es valora

5 B.2. CRONOGRAMA: fins a un màxim de 10 punts Caldrà detallar el termini d impressió i entrega dels exemplars un cop obtingut el vistiplau definitiu de l Ajuntament de la Canonja. Compromís mínim: Lliurament de l esborrany en 2 dies hàbils. Lliurament dels exemplars en 5 dies hàbils un cop la revista ha obtingut el vistiplau definitiu per part de l Ajuntament. Si el compromís de lliurament de l esborrany es fixa en menys de 2 dies hàbils es valorarà amb 2 punts Si el compromís de lliurament dels exemplars es fixa en 4 dies hàbils, es valorarà amb 5 punts Si el compromís de lliurament dels exemplars es fixa en 3 dies hàbils o menys, es valorarà amb 8 punts La Canonja, 6 d octubre de L administratiu del Patronat de Cultura. L Auxiliar administrativa, Coordinadora del Butlletí municipal, Diligència.- Per fer constar que el present plec ha estat aprovat per la Junta de Govern Local en la sessió del dia 2 de novembre de El secretari, PDS, La Canonja, 2 de novembre de 2016.

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora 1 Entitat adjudicadora a) Organisme: Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM b) NIF: A-43381193 c) Òrgan de contractació: Conseller Delegat de Gestió Sanitària i assistencial de Tortosa, SAM d)

Más detalles

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya 27 28 octubre Anna Esteve i Traveset Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya AMBIENTALITZACIÓ DE LES COMPRES CONTRACTACIÓ PÚBLICA La contractació pública és el mecanisme pel qual

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEIS DE REPARACIÓ, CONSERVACIO I MANTENIMENT D INSTAL LACIONS I MAQUINARIA EN ELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT.

Más detalles

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS INFORME TÈCNIC DE VALORACIÓ DE LES OFERTES DELS LICITADORS PRESENTADES PER AL CONTRACTE DE SERVEIS DE REVISIÓ I MANTENIMENT DELS EXTINTORS UBICATS EN DIFERENTS EDIFICIS I ALTRES INSTAL LACIONS DE L AJUNTAMENT

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE 1. OBJECTE DEL CONTRACTE Títol del contracte: CONTRACTACIÓ D UN SERVEI DE D IMPLANTACIÓ I POSADA EN MARXA D UN ENTERPRISE SEVICE BUS PER A LA FUOC Número

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

Plec de prescripcions tècniques

Plec de prescripcions tècniques Concurs pel subministrament de targetes sense contacte Plec de prescripcions tècniques PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PEL SUBMINISTRAMENT DE TARGETES SENSE CONTACTE. 1. OBJECTE. L objecte del present

Más detalles

ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS

ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS CONSISTENT EN LA DIRECCIÓ FACULTATIVA DE LES OBRES DEL . Per Decret d Alcaldia núm. 212/2011,

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

Obert l'acte pel Sr. President i examinat l'expedient, es comprova el següent:

Obert l'acte pel Sr. President i examinat l'expedient, es comprova el següent: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT OBERT, PER CONTRACTAR EL SERVEI DE CONSISTENT EN LA CONSERVACIÓ I MANTENIMENT D UNA PART DE LES INSTAL.LACIONS DE L ENLLUMENAT PÚBLIC MUNICIPAL

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEI DE CONTROL INTEGRAT DE PLAGUES DE LES ZONES COMUNES DELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT EXP. OB15103 Un cop tancat

Más detalles

1. Objecte del contracte

1. Objecte del contracte PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A LA IMPRESSIÓ DE MATERIAL DIVERS DE DIFUSIÓ DELS PROGRAMES DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA I COMPLEMENTARI DE L ACTIVITAT DEL CPNL. 1. Objecte

Más detalles

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ ORDINARIA I ANTICIPADA

SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ ORDINARIA I ANTICIPADA SESSIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ: ACTA D OBERTURA PÚBLICA SOBRE B CRITERIS D ADJUDICACIÓ DE VALORACIÓ AUTOMÀTICA PER APLICACIÓ DE FÒRMULES (OBJECTIUS) SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ

Más detalles

Ajuntament de Montgat

Ajuntament de Montgat PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGULAR LA GESTIÓ MITJANÇANT CONTRACTE DE SERVEI DEL DISSENY, EDICIÓ, CORRECCIÓ, IMPRESSIÓ I DISTRIBUCIÓ DE DIFERENTS PUBLICACIONS MUNICIPALS. 1. OBJECTE DEL

Más detalles

Secretari: Guillermo Mascaró Llinás, assessor jurídic-lletrat de l Ajuntament

Secretari: Guillermo Mascaró Llinás, assessor jurídic-lletrat de l Ajuntament ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER PROCEDIMENT OBERT, TRAMITACIÓ ORDINÀRIA MITJANÇANT OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA, AMB DIVERSOS CRITERIS D ADJUDICACIÓ, DE LES OBRES DE REFORMA I CONDICIONAMENT

Más detalles

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí.

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí. PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT, DE LES ESCOLES D ESTIU DEL TERME MUNICIPAL DE SANTANYÍ 1. INTRODUCCIÓ /OBJECTIUS L Ajuntament de Santanyí treu a

Más detalles

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA LICITACIÓ D UN ACORD MARC PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE SUBMINISTRAMENT DE BOSSES I

Más detalles

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ESMENA DE DEFICIÈNCIES DELS SOBRES NÚM. 2 (OFERTA ECONÒMICA) I PER A L OBERTURA DELS SOBRES NÚM. 3 PRESENTATS AL PROCEDIMENT OBERT PER A LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS

Más detalles

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes,

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes, Expedient FSHSU 1-18 Contractació del servei d impressió per a la Fundació Sant Hospital La Seu d Urgell, incloent el lloguer dels equips d impressió, subministrament i gestió de la reposició de consumibles

Más detalles

N O T I F I C A C I Ó.-

N O T I F I C A C I Ó.- N O T I F I C A C I Ó.- Per la present us notifico que la Junta de Govern Local a la sessió ordinària de data 4 de juny de 2012, ha adoptat, entre altres, el següent ACORD:---------------------------------

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER PROCEDIMENT OBERT PER AL SUBMINISTRAMENT D UN EQUIPAMENT MITJANÇANT UN CONTRACTE EN RÈGIM D ARRENDAMENT FINANCER (RENTING)A 5 ANYS AMB OPCIÓ DE COMPRA D UN CAMIÓ PER

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT DE MISSATGES SMS DEL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC. EXPEDIENT

Más detalles

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1 Neteja i manteniment del coll d Estenalles. E.2 Neteja i manteniment de l oficina del parc a la Mata. E.4. Del seguiment

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LES ESCOLES D ESTIU 2015 DE L AJUNTAMENT D ALGEMESÍ. 1. OBJECTE El present procediment obert té per objecte

Más detalles

En Aleix Cervantes López, enginyer municipal de l Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en relació a:

En Aleix Cervantes López, enginyer municipal de l Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en relació a: SANT FRUITÓS BAGES I N F O R M E T È C N I C En Aleix Cervantes López, enginyer municipal de l Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en relació a: Assumpte L objecte del present informe és la valoració dels

Más detalles

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis Premis literaris CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis 15é premi de narrativa juvenil BASES DEL PREMI 1. Les obres concursants, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel les originals i inèdites,

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

Es tracta de pintura per a la senyalització vial, que ha de complir la següent normativa: UNE EN /2 UNE EN 1871 UNE EN 1436

Es tracta de pintura per a la senyalització vial, que ha de complir la següent normativa: UNE EN /2 UNE EN 1871 UNE EN 1436 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ PER PROCEDIMENT OBERT DEL SUBMINISTRAMENT DE PINTURA I MATERIAL AUXILIAR PER A LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL. 1.- Antecedents La justificació de la

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER PROCEDIMENT OBERT PER AL SUBMINISTRAMENT D UN EQUIPAMENT TROMEL MÒBIL PER ALIMENTACIÓ AMB PALA VOLUM 2/3m3 MOTOR DIESEL AMB 2 TAMBORS INTERCAMBIABLES I 2 CINTES TRANSPORTADORES

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA.

DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA. ANNEX NÚM. 1 DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE COMPLIMENT DE LES CONDICIONS PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA ECONÒMICA, FINANCERA I TÈCNICA. Els licitadors presentaran el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC)

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM

LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM INFORME SOBRE LA VALORACIÓ GLOBAL DE LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM. 14/2015 CORRESPONENT A LA GESTIÓ DE SERVEIS DE MANTENIMENT, CONSERVACIÓ I

Más detalles

Servei de manteniment de la llicència d ús del software OR2. Exp

Servei de manteniment de la llicència d ús del software OR2. Exp Plec de Prescripcions Tècniques que regeixen la contractació de serveis en procediment negociat sense publicitat per a l Hospital Clínic de Barcelona (HCB), consistents en: Servei de manteniment de la

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE:

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: OBRES DE RAM MILLORES FUNCIONALS EN ÀREES DE DETINGUTS

Más detalles

PROCÉS DE GESTIÓ I REVISIÓ D INCIDÈNCIES, RECLAMACIONS I SUGGERIMENTS

PROCÉS DE GESTIÓ I REVISIÓ D INCIDÈNCIES, RECLAMACIONS I SUGGERIMENTS Codi: -PS7 Pàg.: 1 de 7 1 OBJECTE Detectar, recollir, revisar, analitzar i registrar les felicitacions, les queixes, els suggeriments i les reclamacions que manifestin els diferents grups d interès, per

Más detalles

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent:

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, TRAMITACIÓ URGENT, PER CONTRACTAR EL SERVEI D ASSEGURANCES DE L AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR A Lloret de Mar, el dia 3

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TECNIQUES COMPRES REPETITIVES TRACTAMENT D AIGUA APORTACIÓ A LA GENERACIÓ DE VAPOR D US ALIMENTARI Ref.

PLEC DE PRESCRIPCIONS TECNIQUES COMPRES REPETITIVES TRACTAMENT D AIGUA APORTACIÓ A LA GENERACIÓ DE VAPOR D US ALIMENTARI Ref. PLEC DE PRESCRIPCIONS TECNIQUES COMPRES REPETITIVES TRACTAMENT D AIGUA APORTACIÓ A LA GENERACIÓ DE VAPOR D US ALIMENTARI Ref. 50100 NOVEMBRE-2016 INDEX 1 OBJECTE DEL CONTRACTE...3 2 CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Más detalles

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració.

Oberta la sessió pel president comença l'acte amb la lectura dels esmentats anuncis i dels textos reglamentaris que regulen la present celebració. EI/HR Exp. 2016/0002876 A LA CIUTAT DE BARCELONA a les 12 hores i minuts del dia 6 de juliol de 2016, es constitueix convocats en legal forma els seus membres la Mesa de Contractació de l'àrea de Presidència,

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

AJUNTAMENT DE LA REIAL CIUTAT DE SANT CARLES DE LA RÀPITA

AJUNTAMENT DE LA REIAL CIUTAT DE SANT CARLES DE LA RÀPITA Per acord de la Junta de Govern Local, en sessió de data 28 de juliol de 2016, es va adoptar el següent acord: ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS CONSISTENT EN LA NETEJA DELS EDIFICIS I EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Más detalles

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO p TECNO_v : doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA Pàgina 1 de 5 Aquest document pot quedar obsolet

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

El pressupost estimatiu màxim de licitació de la contractació es fixa en la quantitat de euros, anuals, IVA exclòs.

El pressupost estimatiu màxim de licitació de la contractació es fixa en la quantitat de euros, anuals, IVA exclòs. Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat EDICTE La Junta de Govern Local, en sessió de data 16 d abril de 2009, ha aprovat els

Más detalles

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES A. OBJECTE A1. Descripció: Constitueix l objecte del contracte el manteniment i la conservació de les instal lacions elèctriques dels edificis del Consorci de Serveis a les Persones, per mantenir l eficiència,

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS QUE REGULA LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA A LA SEU SOCIAL D INFRAESTRUCTURES DE

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS QUE REGULA LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA A LA SEU SOCIAL D INFRAESTRUCTURES DE PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS QUE REGULA LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA A LA SEU SOCIAL D INFRAESTRUCTURES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, SAU I D INFRAESTRUCTURES

Más detalles

INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES

INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES OBRES DE REPARACIÓ DE L ESTRUCTURA DE FORMIGÓ DELS PAVELLONS E I F DEL MERCAT CENTRAL DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA(BARCELONA)

Más detalles

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 COS: mestres de primària ESPECIALITAT: Música Prova única Part A: Desenvolupament per escrit d

Más detalles

PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES

PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 7. REGISTRES 5 8. ANNEXOS

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

A LA CIUTAT DE BARCELONA,

A LA CIUTAT DE BARCELONA, EI/CF Exp. 2015/0006242 A LA CIUTAT DE BARCELONA, a les 12 hores i 35 minuts del dia 9 de març de 2016, es constitueix convocats en legal forma els seus membres, la Mesa de Contractació de l'àrea de Presidència,

Más detalles

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF).

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). M7 Venda tècnica AVALUACIÓ ORDINÀRIA Nota final de curs (ordinària) La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). Els percentatges

Más detalles

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent:

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, PER CONTRACTAR PER LOTS DEL SERVEI CONSISTENT EN EL DESENVOLUPAMENT DELS CASALS D ESTIU MUNICIPALS (ESCOLES POMPEU FABRA,

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN Visto el informe emitido por el Tag de Contratación

Más detalles

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou.

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou. Interessat de l'expedient Localització de l'activitat Assumpte Proposta de regulació de la contractació menor en les Bases d'execució del Pressupost. DECRET Identificació de l expedient Expedient, relatiu

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA 1. PRIMERA: OBJECTE DEL PRESENT CONTRACTE... 3 2. SEGONA: ÀMBIT D ACTUACIÓ... 3 3.

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 Llicenciatura CIÈNCIES DEL TREBALL Professor Juan José Renau Piqueras i Llàcer Mòdul ESTRATÈGIA i DIRECCIÓ DE RECURSOS HUMANS Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 8.1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

Clàusula segona. Característiques tècniques mínimes de la subministrar

Clàusula segona. Característiques tècniques mínimes de la subministrar PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT, MITJANÇANT EL SISTEMA D'ARRENDAMENT AMB OPCIÓ DE COMPRA I MANTENIMENT INTEGRAL DE COPIADORES DIGITALS MULTIFUNCIONALS I IMPRESSORES PER

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

I. 3. Illes Balears (primer semestre de 2004) Antoni Nadal. Ajuts i subvencions

I. 3. Illes Balears (primer semestre de 2004) Antoni Nadal. Ajuts i subvencions I. 3. Illes Balears (primer semestre de 2004) Antoni Nadal Ajuts i subvencions Consell de Mallorca de 29 de desembre de 2003, per la qual concedeix el suport genèric a la producció editorial i fonogràfica

Más detalles

Programació general anual

Programació general anual D) OBSERVACIONS NORMATIVES En aquest apartat es facilita el contingut de les referències normatives relacionades amb cada un dels sis punts en què s articula la PGA d acord amb l de l apartat B, així com

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

EMPRESA/ENTITAT:... CIF:...

EMPRESA/ENTITAT:... CIF:... ANNEX 0 DEL PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ EN EXCLUSIVA DE L ARTISTA PRINCIPAL I SERVEIS COMPLEMENTARIS, I DE LA SONORITZACIÓ I IL LUMINACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE LA REVETLA A

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE COMPLEMENTA EL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS I EL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES GENERALS APLICABLES AL CONTRACTE DEL SERVEI DE TRANSPORT I TRACTAMENT

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

BASES PER A L ESTABLIMENT D UN CONCERT SOCIAL PER A LA PROVISIÓ DE PLACES RESIDENCIALS PER A GENT GRAN A LA CIUTAT DE MANRESA

BASES PER A L ESTABLIMENT D UN CONCERT SOCIAL PER A LA PROVISIÓ DE PLACES RESIDENCIALS PER A GENT GRAN A LA CIUTAT DE MANRESA SERVEI DE CONTRACTACIÓ, PATRIMONI I INVERSIONS UNITAT DE CONTRACTACIÓ BASES PER A L ESTABLIMENT D UN CONCERT SOCIAL PER A LA PROVISIÓ DE PLACES RESIDENCIALS PER A GENT GRAN A LA CIUTAT DE MANRESA Primera.

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ EXPOSICIÓ DE MOTIUS Per part del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, es va prendre en data 22 de

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA

PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA PLEC DE CLÀUSULES PARTICULARS I TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EN L'ACORD MARC PER AL SERVEI DE REVISIÓ DE LÍNIES DE VIDA DE LES INSTAL LACIONS D EMAYA 1. Objecte del contracte L objecte del procediment és

Más detalles

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA Reial decret 894/2014, de 17 d'octubre, pel qual es desenvolupen les característiques del curs de formació sobre el desenvolupament de la funció

Más detalles

Clàusula 1. Objecte del contracte

Clàusula 1. Objecte del contracte PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRAN L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DEL MANTENIMENT I AFINACIÓ DELS PIANOS DE L ESCOLA DE MÚSICA I CONSERVATORI DE VIC (EMVIC) I DE LES DIVERSES SALES

Más detalles

LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CELEBRADA EN SESSIÓ ORDINÀRIA EL DIA 23 de setembre de 2014, VA ADOPTAR, ENTRE D ALTRES, EL SEGÜENT ACORD:

LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CELEBRADA EN SESSIÓ ORDINÀRIA EL DIA 23 de setembre de 2014, VA ADOPTAR, ENTRE D ALTRES, EL SEGÜENT ACORD: Interessat de l'expedient Assumpte DISSENY BARRACA SL Notificació acord LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CELEBRADA EN SESSIÓ ORDINÀRIA EL DIA 23 de setembre de 2014, VA ADOPTAR, ENTRE D ALTRES, EL SEGÜENT ACORD:

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA.

PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA. PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA. 1.- És objecte del contracte la prestació del servei per a la gestió

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LES INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL MUNICIPAL VILABLAREIX FUTUR S.L.

MODIFICACIÓ DE LES INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL MUNICIPAL VILABLAREIX FUTUR S.L. MODIFICACIÓ DE LES INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL MUNICIPAL VILABLAREIX FUTUR S.L. De conformitat amb el que es determina a l art. 3 del RDL 3/2011del Text refós de la llei

Más detalles

ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER AL SEGUIMENT I DIRECCIÓ DELS PROJECTES I OBRES DEL CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS MUNICIPALS D OSONA I EL RIPOLLÈS

ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER AL SEGUIMENT I DIRECCIÓ DELS PROJECTES I OBRES DEL CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS MUNICIPALS D OSONA I EL RIPOLLÈS ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER AL SEGUIMENT I DIRECCIÓ DELS PROJECTES I OBRES DEL CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS MUNICIPALS D OSONA I EL RIPOLLÈS PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PARTICULARS 1. OBJECTE... 1 2. LLOC

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A CONTRACTAR EL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA PER A LES INSTAL.LACIONS D EMT-PALMA

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A CONTRACTAR EL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA PER A LES INSTAL.LACIONS D EMT-PALMA PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A CONTRACTAR EL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA PER A LES INSTAL.LACIONS D EMT-PALMA 1. OBJECTE DEL CONTRACTE L objecte del present plec és definir els requisits

Más detalles

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ 4 6.2 REALITZACIÓ

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE PROJECTES PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE CREACIÓ DE LA IMATGE DE LES FIRES DE SANT NARCÍS 2017

BASES DEL CONCURS DE PROJECTES PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE CREACIÓ DE LA IMATGE DE LES FIRES DE SANT NARCÍS 2017 BASES DEL CONCURS DE PROJECTES PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE CREACIÓ DE LA IMATGE DE LES FIRES DE SANT NARCÍS 2017 1. Objecte del contracte Serveis de creació artística de la imatge de les Fires

Más detalles