PROGRAMA GARANTIA JUVENIL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROGRAMA GARANTIA JUVENIL"

Transcripción

1 PROGRAMA GARANTIA JUVENIL SOC - XARXA D'IMPULSORS del PGJC (XIMP) 2015 CONSELL COMARCAL DE L ALT PENEDÈS ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMARCAL

2 EL SERVEI DE DESENVOLUPAMENT I OCUPACIÓ El Servei de Desenvolupament i Ocupació treballa en les tres línies estratègiques següents: Promoció de l Ocupació i la Inserció Sectors Emergents. Productes de la Terra Desenvolupament Econòmic i Empresa. La línia estratègica Promoció de l Ocupació i la Inserció impulsa programes, projectes i accions per a la millora de l ocupació i la inserció, mesures de dinamització del mercat de treball, mesures de capacitació de les persones, d intermediació i de prospecció de llocs treball, entre d altres. El Programa de Garantia Juvenil forma part d aquesta línia estratègica, conjuntament amb 7 projectes més que pretenen millorar la inserció laboral i la millora de l ocupació de les persones aturades de la comarca.

3 LA GARANTIA JUVENIL La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que compromet la Generalitat a facilitar una oferta de formació, pràctiques, feina o assessorament en emprenedoria a persones d entre 16 i menys de 25 anys (de 30 anys en el cas de persones amb una discapacitat igual o superior al 33%) abans que completin quatre mesos sense estudiar ni treballar. El Departament d Empresa i Ocupació, a través del Servei d Ocupació de Catalunya (SOC), ha destinat euros per crear enguany una xarxa de 76 impulsors de la Garantia Juvenil arreu del territori català Coofinançament 91.89%. Aportació Consell Comarcal 8.11%

4 La missió de la Garantia Juvenil Garantir que el jovent de més de 16 anys i menys de 25 anys, o els menors de 30 en el cas de les persones joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, que no treballa, ni estudia, ni segueix una formació, rebi una oferta d ocupació de qualitat, educació continua, formació com a aprenent o un període de pràctiques en un termini de quatre mesos després d haver acabat l educació formal o quedar en situació de desocupació.

5 Treball en xarxa Impulsar el desenvolupament del Programa especialment el que consisteix en informar i acompanyar en el seu accés al PGJ Participació del Agents Territorials i els Ens Locals.

6 La Xarxa dóna suport a la inscripció i la informació d aspectes genèrics del PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL. A més d inscriure s al Programa de Garantia Juvenil és molt recomanable esta inscrit al Servei d Ocupació de Catalunya. Oficina de Vilafranca o Martorell, segons municipi de residència.

7 OBJECTIUS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL 1. Promoció i Difusió del Programa de Garantia Juvenil a la comarca de l Alt Penedès. 2. Seguiment i Tutorització de les persones joves durant i desprès de la seva participació en els diferents polítiques actives d ocupació o programes específics que s articulin per al Programa de Garantia Juvenil. 3. Coordinació amb el diferents organismes i agents territorials de la comarca. 4. Posar èmfasi en la necessitat d adoptar una visió supramunicipal i treballar en xarxa amb i entre els diversos agents territorials.

8 Garantía Juvenil Dades estadístiques : La comarca compta amb habitants dels quals resideixen a Vilafranca del Penedès i la resta als 26 municipis restants. La taxa d atur a final de gener a l Alt Penedès era de 15.55% mentre que a Catalunya era del 14.83%. La població jove de 16 a menys de 25 anys és de 8636 joves dels quals 4370 son homes i 4266 son dones.

9 Marc de referència Marc europeu Resolución del Parlamento Europeo, de 24/05/2012, sobre la Iniciativa de Oportunidades para la Juventud. Comunicación de la Comisión al Parlamento Europeo, al Consejo, al Comité Económico y Social Europeo y al Comité de las regiones. Iniciativa sobre Empleo Juvenil. 12 /03/2013. Recomendación del Consejo de 22 de abril de 2013 sobre el establecimiento de la Garantía Juvenil Marc estatal Estrategia de Emprendimiento y Empleo Joven 2013/2016. Pla Nacional de Implantació de la Garantía Juvenil Programa Operativo Empleo Juvenil Reial Decret Llei 8/2014, 4 de juliol que regula el règim general del sistema nacional de garantia juvenil Catalunya GARANTIA JUVENIL El document de Bases per a l Estrategia d Ocupació Juvenil a Catalunya , Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre.

10 Mesures del Programa de Garantia Juvenil Mesures de millora de la intermediació: són mesures que tenen com a finalitat posar en contacte les empreses que tenen vacants de feina i les persones treballadores que n estan buscant. Mesures de millora de l ocupabilitat: són mesures que tenen com a finalitat millorar la formació i experiència professional de les persones que busquen feina. Mesures d estímul a la contractació: són mesures que tenen com a finalitat incentivar la inserció laboral i fomentar els contractes formatius. Mesures per afavorir l emprenedoria: són mesures que tenen com a finalitat potencia la creació i desenvolupament d una empresa, i donen suport a l esperit emprenedor

11 Àmbit territorial : Comarca de l Alt Penedès 1. Municipis amb Serveis Locals d Ocupació Vilafranca del Penedès Sant Sadurní d Anoia Santa Margarida i Els Monjos Gelida Sant Llorenç d Hortons 2. Municipis amb conveni de proximitat amb el CCAP Sant Quintí de Mediona Sant Cugat Sesgarrigues El Pla del Penedès Olèrdola Olesa de Bonesvalls 3. Municipis sense conveni de proximitat : Avinyonet del Penedès, Les Cabanyes, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-rubí, La Granada, Mediona, Pacs del Penedès,Pontons, Puigdàlber, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles Santa Fe, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix i Vilobí del Penedès.

12 NIVELL 0 Servei Comarcal de Desenvolupament i Ocupació Amb la col laboració dels serveis comarcals de Joventut, Ensenyament, Serveis Socials i Comunicació, Informàtica i Noves Tecnologies els ajuntaments i les entitats territorials INFORMACIÓ GENERAL I REGISTRE GARANTIA JUVENIL - Informar de aspectes genèrics i Suport a la inscripció autònoma de les persones joves al Registre de Garantia Juvenil. - Informar sobre recursos i programes genèrics per persones joves, amb especial rellevància de tota la informació relacionada amb els àmbits formatius i laborals de la comarca.

13 NIVELL 1 SOC OFICINA DE TREBALL VILAFRANCA LLISTA ÚNICA DIAGNOSI OCUPACIONAL Valoració i identificació de la demanda del jove Disseny de l Itinerari, de les actuacions i el tipus de tutorització. Derivació al tècnic de Garantia Juvenil. Servei de Desenvolupament i Ocupació Tutorització: Acompanyament de la proposta del SOC. A càrrec del Tècnic del Programa de Garantia Juvenil. NIVELL 2 Seguiment Tècnic del PGJ Recursos Especialitzats intensius que acompanyaran a la persona jove amb l objectiu de reforçar l actuació desplegat per entitats Publiques i privades.

14 REQUISITS DELS JOVES PARTICIPANTS Edat: de 16 a 24 anys ( o 29 anys per les persones amb discapacitat igual o superior al 33%). Nacionalitat Espanyola o ciutadans U.E. També poden inscriure's els estrangers titulars d'una autorització que els habiliti per treballar en territori espanyol. Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya i/ o de l Estat Espanyol. No haver treballat en els darrers 30 dies naturals anteriors a la data de la sol licitud. No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies anteriors a la data de presentació de la sol licitud. No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol licitud. Tenir interès i adquirir un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

15 Accés al Programa 1. A través de DNI electrònic o certificat electrònic reconegut es pot fer la inscripció directament a la web : Descarregant el formulari a la web: i una vegada emplenat registrar-lo a l Oficina de Treball del SOC, Consell Comarcal de l Alt Penedès i altres llocs acreditats. 3. Acompanyament a la tramitació i registre de la sol licitud d usuari i contrasenya a través del Programa de Garantia Juvenil del Consell Comarcal de l Alt Penedès. Carrer Hermegild Clascar 1-3 Vilafranca del Penedès. Una vegada els jove rebi per correu electrònic el codi d activació, podran registrarse al Sistema de Garantia Juvenil a través de la web : El joves poden fer-ho directament o amb el suport tècnic que ofereix el Programa de Garantia Juvenil.

16 PER MES INFORMACIÓ PODEU ADREÇAR-VOS AL CONSELL COMARCAL DE L ALT PENEDÈS PROGRAMA GARANTIA JUVENIL Tel extensió 112

17 GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona Premi 2015 L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona La Universitat de Barcelona convoca el Premi Emprèn!UB per impulsar la innovació i donar suport

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Les funcions i tasques a desenvolupar s articulen dintre de les pròpies atribuïdes a l EAIA en el seu Decret de creació 338/1986 de 18 de novembre (DOGC

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat Presentació Aquest recull té com a objectiu principal facilitar

Más detalles

Inici de curs

Inici de curs Inici de curs -2017 Roda de premsa d 1 de setembre alumnes alumnes Inici de curs -2017 Dades del sistema educatiu 1 1.570.011 alumnes matriculats +7.822 (p) previsió 78.367 1r cicle infantil -660 310.454

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD SERVEI D ATENCIO A LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA SASSIR INTRODUCCIO L any 1990 es va crear el Programa Sanitari d Atenció a la dona (PSAD) aprovant-se el desplegament

Más detalles

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Sensibilització en la igualtat d oportunitats DADES GENERALS DEL CURS 1. Família professional: FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Àrea professional: ORIENTACIÓ LABORAL

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Guia del Pla de Salut Comunitat Valenciana

Guia del Pla de Salut Comunitat Valenciana Guia del Pla de Salut 2016-2020 Comunitat Valenciana EL PLA DE SALUT ÉS l instrument estratègic de planificació i programació de les polítiques de salut a la Comunitat Valenciana. En ell s arrepleguen

Más detalles

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS Cuina solidària Tasta Restauració. Qui som? Tasta és un projecte de la Fundació Santa Teresa que promou la inserció laboral, la cohesió social i la cultura gastronòmica

Más detalles

Protocol sindical davant la grip A. Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1

Protocol sindical davant la grip A.  Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 Protocol sindical davant la grip A www.ugt.cat Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 La Grip A La grip A (H1N1) és una malaltia causada per un subtipus del virus de la grip. Actualment,

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

Presentació del servei e-tram

Presentació del servei e-tram Presentació del servei e-tram Servei de tramitació municipal a. Descripció b. Beneficis c. Situació actual i indicadors d. Un passeig per e-tram e. Procès de sol licitud a. Descripció És la plataforma

Más detalles

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL El present informe té com a finalitat la identificació i l anàlisi dels diferents agents de l Economia Social que realitzen la seva activitat al Vallès Occidental.

Más detalles

El Banc de Llavors de la Garrotxa

El Banc de Llavors de la Garrotxa El Banc de Llavors de la Garrotxa Centre de recuperació i conservació de varietats tradicionals Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) Març de 2010 Antecedents del banc de llavors

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 PROÒM - INFORME D ARAN 2013 1 ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 2.1. Queixes i actuacions d ofici tramitades amb

Más detalles

PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT

PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT Irene Barrabeig Responsable de la UVE Costa de Ponent Serveis Territorials a Barcelona PLA OPERATIU PER A LA PREVENCIÓ DE LA

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA

ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA ESTRATÈGIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE DE CATALUNYA Aliances amb el món local per la sostenibilitat Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat Frederic Ximeno Director General

Más detalles

Catàleg de Serveis 2014 Direcció de Relacions Internacionals. Barcelona, 12 de febrer de 2014

Catàleg de Serveis 2014 Direcció de Relacions Internacionals. Barcelona, 12 de febrer de 2014 Catàleg de Serveis 2014 Direcció de Relacions Internacionals Barcelona, 12 de febrer de 2014 Direcció de Relacions Internacionals Catàleg 2014 Programa de suport a la cooperació internacional i la projecció

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

DADES DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. 2009

DADES DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. 2009 NOTES INFORMATIVES 21 de juny de 2010 DADES DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. 2009 Dades dels Partits Judicials del Baix, a partir de les dades de l Observatorio contra la Violencia Doméstica y de Género

Más detalles

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 2.- Informe del director Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 Activitats Idescat/SEC des de novembre 2012 Treballs en marxa i de futur Pla estadístic 2015-2018 Activitats Idescat/SEC des

Más detalles

Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI. 4 de maig de 2015

Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI. 4 de maig de 2015 Creació de l AGÈNCIA CATALANA DEL MEDI AMBIENT I DEL TERRITORI 4 de maig de 2015 Índex 1. Objectiu 2. Organismes del Govern i Internacionals 3. Proposta de model d Agència a configurar 4. Relació de l

Más detalles

DE BONES PRÀCTIQUES. 1 de febrer, 22 de febrer, 22 de març, 26 d'abril, 24 de maig i 28 de juny

DE BONES PRÀCTIQUES. 1 de febrer, 22 de febrer, 22 de març, 26 d'abril, 24 de maig i 28 de juny j o r n a d e s 1 de febrer, 22 de febrer, 22 de març, 26 d'abril, 24 de maig i 28 de juny presentació Si bé la singularitat de cada municipi pot generar problemes específics, les administracions locals,

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS Objectius 1. Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016)

Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016) Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016) ÍNDEX 1. Objectiu de l estudi 2. Metodologia 3. Procés metodològic 4. Habitatge 5. Situació Laboral 6 Conciliació 7. Oci

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT Exposició de motius El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació de l Ajuntament de Montmeló, en el qual hi participen totes

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Treballem per donar serveis de comunicació a les empreses.

Treballem per donar serveis de comunicació a les empreses. 11 C/ Sant Pere, 9 baixos 08500 Vic www.adfocet.cat Tel.: 938 832 949 Entitat sense afany de lucre Disseny, edició i impressió Icaria Gràfiques A qualsevol punt de Catalunya Treballem per donar serveis

Más detalles

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA Sumari 1. Introducció 2. Requisits generals de les persones sol licitants 3. Tipus de subvencions 3.1. Subvenció per a l establiment com a treballador/a

Más detalles

Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores

Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores El transport sanitari: eina clau en el procés assistencial. Els plans territorials de transport a la ciutat de Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores Lloc: Sala d actes

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea

La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea La participació de Catalunya i Espanya en el programa Interreg i en el nou objectiu de Cooperació Territorial Europea JORNADA L OBJECTIU DE COOPERACIÓ TERRITORIAL EUROPEA 2007-2013 Barcelona, 27 de novembre

Más detalles

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA

MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Comissió de Crisi per la Prescripció Infermera MANIFEST SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA A CATALUNYA Els representants de les infermeres catalanes reclamen al Govern l aprovació del marc normatiu autonòmic

Más detalles

Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores

Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores El transport sanitari: eina clau en el procés assistencial. Els plans territorials de transport a la ciutat de Barcelona, 21 de juny a l'hospital de la Vall d Hebron de 8:45 a 15 hores Lloc: Sala d actes

Más detalles

L APLICACIÓ DE LA GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA

L APLICACIÓ DE LA GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA L APLICACIÓ DE LA GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA Agnès Pardell Veà Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Lleida M. Àngels Cabasés Piqué Professora titular d Economia

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

OFICINA DEL CITE A SANT CUGAT DEL VALLÈS

OFICINA DEL CITE A SANT CUGAT DEL VALLÈS VISITES 1.295 visites realitzades a l'oficina 401 homes 31% del Cite a Sant Cugat 894 dones 69% 1,60 visites per usuari del servei USUARIS 809 usuaris atesos a l'oficina 258 homes 32% del Cite a Sant Cugat

Más detalles

MÀSTER EN COACHING EN SALUT

MÀSTER EN COACHING EN SALUT MÀSTER EN COACHING EN SALUT Modalitat presencial Octubre 2015 - Juny 2016 MÀSTER EN COACHING EN SALUT ADREÇAT A Persones que volen conèixer el coaching, les seves possibilitats a nivell personal, millorar

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA ÀMBIT INFORMÀTICA 1. Suport informàtic. Assessorament per a la informatització bàsica per posar en marxa els sistemes informàtics. Donar suport

Más detalles

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L ALT PENEDÈS I EL GARRAF CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS SETEMBRE DE 2015 De l 1 al 18: 14: 15: Proves de col locació. Inscripció d alumnat preferent

Más detalles

Serveis Territorials a Lleida

Serveis Territorials a Lleida 2013 2016 Serveis Territorials a Lleida INSERCIÓ LABORAL DE LES PERSONES GRADUADES DELS ENSENYAMENTS PROFESSIONALS 2014 2016 FITXA TÈCNICA: ÀMBIT DE L ESTUDI S estudia la situació de les persones graduades

Más detalles

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Contingut 1.- Introducció 2.- Radiografia de la dona TIC A càrrec d Elisabet Golobardes, Directora d ETSEEI La Salle (Universitat Ramon Llull)

Más detalles

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL S E G O N A E D I C I Ó D E S A B A D E L L U N I V E R S I T A T D E L 7 A L 1 1 D E J U L I O L D E 2 0 0 3 LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL LES ESTRATÈGIES LOCALS EN LA MOBILITAT URBANA Joan Carles

Más detalles

Tipus de Currículum Vitae

Tipus de Currículum Vitae El Currículum Vitae El currículum és un document que conté informació personal i professional necessària i rellevant per trobar feina en el món laboral. L objectiu del currículum és obtenir una entrevista

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016.

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. El passat 30 de gener, el Butlletí Oficial de l Estat, publicava l Ordre ESS/70/2016, de 29 de gener, per la que es desenvolupen les normes

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Dades Epidemiològiques El TEA es caracteritza per un desenvolupament marcadament anormal

Más detalles

PROGRAMA DE TELEASSISTÈNCIA MÒBIL PER A LES VÍCTIMES DE LA VIOLENCIA DE GÈNERE. Ara tenen un mòbil i Centres d atenció per defensar-les.

PROGRAMA DE TELEASSISTÈNCIA MÒBIL PER A LES VÍCTIMES DE LA VIOLENCIA DE GÈNERE. Ara tenen un mòbil i Centres d atenció per defensar-les. PROGRAMA DE TELEASSISTÈNCIA MÒBIL PER A LES VÍCTIMES DE LA VIOLENCIA DE GÈNERE Ara tenen un mòbil i Centres d atenció per defensar-les. PROGRAMA DE TELEASSISTÈNCIA MÒBIL PER A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables

Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Programa d ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l eficiència energètica dels edificis i l ús de les energies renovables Balanç a desembre 2016 (tancament) Ministeri de Medi

Más detalles

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament catàleg de serveis la fundació Fundació Tallers som una entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, amb seu a Sta. Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona. La nostra

Más detalles

SEMINARI PROFESSIONAL: L ACOMPANYAMENT EN EL PROCÉS VITAL DELS JOVES

SEMINARI PROFESSIONAL: L ACOMPANYAMENT EN EL PROCÉS VITAL DELS JOVES SEMINARI PROFESSIONAL: L ACOMPANYAMENT EN EL PROCÉS VITAL DELS JOVES Orientació professional i laboral 10 de novembre de 2015 Oficina del Pla Jove Què farem? Com ho farem? Què necessitem/en Estratègies

Más detalles

Curs març de 2015

Curs març de 2015 Curs 2015-16 5 març de 2015 Breu descripció de l Institut 1,500 Alumnes 56 Grups 105 Professors Edat mitjana alumnes 21,72 anys Horari marc: Batxillerat: de 8 a 14:30 Grau mitjà: de 8 a 14:30 CAS: de 8

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ d 1 de juny de 2016, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Investigació, per la qual s estableixen el calendari i el procediment d admissió

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Compareixença del Conseller. Una nova orientació per l Atenció Primària de salut

Compareixença del Conseller. Una nova orientació per l Atenció Primària de salut Compareixença del Conseller Una nova orientació per l Atenció Primària de salut Parlament de Catalunya, 17 de novembre de 2016 Context. Reforma de l atenció primària - La RAP de 1985 va constituir un punt

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

LLEI DE DEPENDÈNCIA. col lecció lectura fàcil 4

LLEI DE DEPENDÈNCIA. col lecció lectura fàcil 4 LLEI DE DEPENDÈNCIA col lecció lectura fàcil 4 PRESENTACIÓ Aquesta publicació és una adaptació a Lectura Fàcil de la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de promoció de l autonomia personal i atenció a les

Más detalles

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA

ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA ESTRATÈGIA DE LA BICICLETA PER BARCELONA 10 de novembre de 2016 Direcció de Serveis de Mobilitat 1 01 Context i objectius generals 2 DADES GENERALS. POBLACIÓ I VEHICLES municipis km 2 /km 2 Àrea Metropolitana

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 L Acord GOV/78/2009, de 12 de maig, va aprovar la constitució del Consorci del Turó

Más detalles

Millora i rendició de comptes: l exemple d AQU Catalunya

Millora i rendició de comptes: l exemple d AQU Catalunya www.aqu.cat Millora i rendició de comptes: l exemple d AQU Catalunya Barcelona, 16 de maig de 2017 SUMARI 1. Què és i què fa AQU Catalunya? 2. De quines evidències disposa el Sistema Universitari Català

Más detalles

REINVENTANT LES POLÍTIQUES URBANES A LA URBANITZACIÓ DISPERSA I: ESTRATÈGIES DES DEL PLANEJAMENT

REINVENTANT LES POLÍTIQUES URBANES A LA URBANITZACIÓ DISPERSA I: ESTRATÈGIES DES DEL PLANEJAMENT REINVENTANT LES POLÍTIQUES URBANES A LA URBANITZACIÓ DISPERSA I: ESTRATÈGIES DES DEL PLANEJAMENT INFORMACIÓ TERRITORIAL I DINÀMIQUES URBANES Josepa Lleida Solà Cap de l Oficina Tècnica de Cartografia i

Más detalles

PLANIFICACIÓ DE DECISIONS ANTICIPADES (PDA). La percepció de les persones en aquest procés

PLANIFICACIÓ DE DECISIONS ANTICIPADES (PDA). La percepció de les persones en aquest procés PLANIFICACIÓ DE DECISIONS ANTICIPADES (PDA). La percepció de les persones en aquest procés Paloma Amil Bujan Referent Territorial Programa Pacient Expert Catalunya Programa prevenció i atenció a la cronicitat

Más detalles

Càlcul de les prestacions

Càlcul de les prestacions Càlcul de les prestacions Salari global És la remuneració que l empresa lliura a la persona assalariada com a contraprestació dels seus serveis, incloent-hi els complements, les primes, les gratificacions

Más detalles

PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES DE L AJUNTAMENT

PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES DE L AJUNTAMENT DADES BÀSIQUES DE L ENTREVISTA Nom de l entrevistat: Data d entrevista: Ajuntament: Unitat gestora: Càrrec: Adreça: CP: Població: Telèfon: e-mail: Web: PART I: SOBRE LA FINALITAT DE LA/ES BASE DE DADES

Más detalles

Pla d Empresa Social. Suport a la revisió i/o elaboració del pla de negoci. Consultoria i Estudis

Pla d Empresa Social. Suport a la revisió i/o elaboració del pla de negoci. Consultoria i Estudis Pla d Empresa Social Suport a la revisió i/o elaboració del pla de negoci Data: 17 de juny de 2013 Per 2013 a: Ajuntament de Sant Joan Despí Consultoria i Estudis Sumari 1. Justificació... 3 2. Àmbits

Más detalles

ACTUACIONS DEL CONSELL COMARCAL EN L ÀMBIT DE LES POLÍTIQUES SOCIALS I D IGUALTAT DE GÈNERE

ACTUACIONS DEL CONSELL COMARCAL EN L ÀMBIT DE LES POLÍTIQUES SOCIALS I D IGUALTAT DE GÈNERE ACTUACIONS DEL CONSELL COMARCAL EN L ÀMBIT DE LES POLÍTIQUES SOCIALS I D IGUALTAT DE GÈNERE 21 d octubre de 2015 PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL (1/3) Polítiques de benestar, desenvolupament social i igualtat

Más detalles

Programa d emprenedoria enfocat a les tecnologies aplicades als parcs temàtics. A càrrec d Helena Vilanova i David Martínez

Programa d emprenedoria enfocat a les tecnologies aplicades als parcs temàtics. A càrrec d Helena Vilanova i David Martínez Programa d emprenedoria enfocat a les tecnologies aplicades als parcs temàtics A càrrec d Helena Vilanova i David Martínez ORIGEN FORTALESES TERRITORIALS TARRAGONÈS ESTRATÈGIA RIS3CAT 2020 FORTALESA I

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

1ª Jornada d Emprenedoria i Empresa. Banc Social de la Caixa. Sant Celoni, 31 de març de MicroBank

1ª Jornada d Emprenedoria i Empresa. Banc Social de la Caixa. Sant Celoni, 31 de març de MicroBank MicroBank Banc Social de la Caixa 1ª Jornada d Emprenedoria i Empresa Sant Celoni, 31 de març de 2011 El microcrèdit: una eina de cohesió social Microcrèdit a Europa: préstec de fins a 25.000. El microcrèdit

Más detalles