La coordinació d aquests premis correspon a MAS CUOTA PUBLICIDAD, SL.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "La coordinació d aquests premis correspon a MAS CUOTA PUBLICIDAD, SL."

Transcripción

1 1. DESCRIPCIÓ Els premis Hstelc Awards, que se celebraran el dimarts 17 d abril del 2018 a la ciutat de Barcelna en el marc de la fira Hstelc, recneixen i premien l esfrç i la innvació dels prfessinals de l hstaleria en quatre àrees clau del sectr: Prjectes en l àmbit de l hteleria Prjectes en l àmbit de la restauració Prductes Prfessinals del sectr 2. ORGANITZACIÓ I COORDINACIÓ Aquests premis els rganitza HOSTELCO amb la cl labració de la cnsultra MAGMA CONSULTORES, SL, i l empresa de generació de cntinguts i rganització d esdeveniments MAS CUOTA PUBLICIDAD, SL. L acte de lliurament de premis se celebrarà a la ciutat de Barcelna. La crdinació d aquests premis crrespn a MAS CUOTA PUBLICIDAD, SL. 3. Bases del cncurs 3.1Descripció Els HstelcAwards són d àmbit nacinal i internacinal. 3.2Categries S estableixen quatre categries, tres de les quals incluen diferents subcategries: HOTELERIA RESTAURACIÓ PRODUCTE PROFESSIONAL PREMIS HOTELERIA Premi al millr cncepte hteler. Premia els htels nus (independents que frmin part de cadenes) que hagin desenvlupat un cncepte d èxit: se n valra la innvació, la millra en l experiència del client, la rendibilitat, la bna gestió dels recurss humans, els valrs respnsables, etc.

2 Premi al millr repsicinament hteler. Es premien els htels (independents que frmin part de cadenes) que s hagin repsicinat al mercat: se n valra la innvació, les millres, la rendibilitat, la bna gestió dels recurss humans, els valrs respnsables, etc. Premi al millr prjecte d interirisme. Es premia l estudi l interirista que hagi creat el millr prjecte d interirisme en hteleria. El jurat valra la cherència entre el cncepte de l htel i el seu interirisme, la innvació, l riginalitat, la cmditat per al client i l usuari, l ús de materials sstenibles, etc. PREMIS RESTAURACIÓ Premi al millr cncepte de restauració. Es premien els restaurants (independents que frmin part de cadenes) que hagin desenvlupat un cncepte d èxit: se n valra la innvació, la millra en l experiència del client, la gestió dels recurss humans, la rendibilitat i els valrs respnsables. Premi al millr prjecte de cuina. Es premia l empresa que hagi dut a terme el prjecte de muntatge d una cuina eficient, accessible i amb l última tecnlgia en maquinària dissenyada per als equips que hi treballen. Premi al millr prjecte interirista. Es premia l estudi l interirista que hagi creat el millr prjecte d interirisme en restauració. El jurat valra la cherència entre el cncepte del restaurant i el seu interirisme, la innvació, l riginalitat, l ús de materials sstenibles, etc. Premi al millr prjecte de restauració cl lectiva.es premia l rganització que tingui un mdel d èxit que hagi dut a terme un prjecte innvadr en el seu mdel de negci, estratègia renvació. PREMIS PRODUCTE Premi al millr prducte de l any. Aquesta categria premia el que es cnsideri cm a millr prducte de l any. Es valra que sigui un prducte del sectr de l hteleria i la restauració innvadr en el disseny, la millra prductiva i la sstenibilitat, i que presenti resultats d èxit dcumentat. És cndició indispensable per a la categria PRODUCTE ser expsitr de l edició 2018 d Hstelc. PREMI PROFESSIONAL HORECA Premi al millr prfessinal de l any. Es premia el prfessinal que hagi desenvlupat una estratègia brillant per al seu negci durant aquest darrer any, en el períde anual 2017.

3 Premi a la trajectòria prfessinal. Es premia el prfessinal que hagi destacat per la seva dilatada carrera rientada a impulsar el sectr Hreca. 3.3Requisits que s han de cmplir Prjectes en l àmbit de l hteleria i la restauració: Els prjectes candidats han d aprtar una innvació al sectr i haver estat implantats, i amb resultats prvats, durant l any Els prjectes presentats n pden supsar cap infracció en matèria de prpietat intel lectual ni les cmpanyies pden estar stmeses a cap prcediment judicial d aquesta naturalesa. L empresa ha de ser respectusa amb el medi ambient i aplicar plítiques de respnsabilitat scial crprativa. Prducte: els prductes candidats han d aprtar una innvació al sectr i haver estat presentats al mercat durant l any Han de cmplir la nrmativa eurpea i espanyla del sectr. Els prductes presentats n pden supsar una infracció en matèria de prpietat industrial i els seus creadrs n pden estar stmess a cap prcediment judicial d aquesta naturalesa. L empresa ha d ferir un servei de pstvenda, ser respectusa amb el medi ambient i aplicar plítiques de respnsabilitat scial crprativa. Les empreses que es presentin en aquesta categria han de ser expsitres d Hstelc 2018 acreditant-h degudament (amb el númer d estand), i també han d acreditar que efectivament són les fabricants del prducte que presenten. Prfessinal Hreca: Els prfessinals han de ser prpsats lliurement per membres del jurat, per empreses per prfessinals del sectr HORECA amb un cneixement acreditat dels perfils i les trajectòries prpsades. 3.4Participants Prjectes en l àmbit de l hteleria, la restauració i el prducte: Es pden presentar als Hstelc Awards, en qualsevl de les seves categries, les empreses que dediquen la seva activitat empresarial a la tasca per la qual pten al premi. La participació en el cncurs és gratuïta.

4 Les empreses es pden presentar amb el mateix prjecte en diverses subcategries sempre que en cmpleixin els requisits. En cas de dubte, per a qualsevl cnsulta, pden cntactar amb: hstelcawards@hstelc.cm. El cncurs està bert tant a empreses espanyles cm internacinals que exerceixin la seva tasca dins dels sectrs següents: hteleria, interirisme, arquitectura, restauració i cl lectivitats. Prfessinal Hreca: Es pden presentar als Hstelc Awards les persnes que dediquen la seva activitat prfessinal a la tasca per la qual pten al premi. La participació en el cncurs és gratuïta. El cncurs està bert tant a prfessinals espanyls cm internacinals que exerceixin la seva tasca dins dels sectrs següents: hteleria i restauració. Prductes: Es pden presentar als Hstelc Awards, en qualsevl de les seves categries, les empreses que dediquen la seva activitat empresarial a la tasca per la qual pten al premi. És requisit indispensable ser empresa expsitra a Hstelc 2018 per pder presentar-se a la categria de prducte. El cncurs està bert tant a empreses espanyles cm internacinals que fabriquen prductes fereixen serveis destinats als sectrs de l hteleria, la restauració, les cl lectivitats, la venda autmàtica (vending) la neteja. Tts els finalistes als Hstelc Awards 2018 es cmprmeten a assistir a la gala de lliurament dels premis, que tindrà llc a Barcelna el dimarts 17 d abril en el marc de la celebració de la fira. 3.5Prcediment i característiques de l infrme a) Inscripció als Hstelc Awards mitjançant el web d Hstelc: n cal emplenar un frmulari i indicar-hi la categria la subcategria a la qual s pta al premi. b) Cal adjuntar els infrmes de prjecte de presentació de prducte amb la infrmació següent: Nm i marca. Extensió màxima: 10 pàgines per una sla cara i a mida DIN A4. Ftgrafies: es pden inclure imatges (ftgrafies renders) en frmat JPEG a 300 dpi (ppp) bé en frmat TIFF a 300 dpi, a mida real, per mitjà d un CD una memòria USB per crreu electrònic. Lgtip de l empresa en qualitat mitjana-alta ( píxels) Imatge del prducte ( píxels) A fi de facilitar la pujada d infrmació, quan es tracti de més d un fitxer es pdrà unificar tt en un únic fitxer cmprimit tipus Zip.

5 3.6. Prcediment del jurat Els Hstelc Awards tenen cnstituït un jurat frmat per prfessinals recneguts, i els seus membres pden variar anualment. Un cp vençut el termini d inscripció, la infrmació de cadascuna de les candidatures serà enviada als membres del jurat, que l examinaran individualment per a una primera vtació en línia, a partir de la qual es generarà una shrtlist. Aquest jurat es reunirà en una data encara per determinar per a una segna valració, de la qual srgiran ds finalistes per subcategria. Un serà el guardnat final. Tts i cada un dels membres del jurat estan cmprmess a reservar la cnfidencialitat sbre les seves deliberacins fins a la data de celebració dels Hstelc Awards. El jurat valrarà les candidatures en funció de diverss criteris, que puntuaran de l 1 (més baix) al 10 (més alt). Els criteris glbals, al marge de la descripció de cada candidatura, seran els següents: Èxit i ptencial de mercat Cncepte i disseny Slució i innvació en el llançament al mercat Nvetat 3.7Calendari INICI DE LA RECEPCIÓ DELS PROJECTES 2 NOVEMBRE :00 FINAL DE LA RECEPCIÓ DELS PROJECTES 16 FEBRER :00h COMUNICACIÓN DELS FINALISTES 30 MARÇ 2018 LLIURAMENT DE PREMIS 17 ABRIL PATROCINADORS Els Hstelc Awards pden dispsar de patrcinadrs ficials, el nmbre i identitat dels quals pt variar en cada edició. 5. MODIFICACIÓ DE LES BASES FIRA DE BARCELONA i MAS CUOTA PUBLICIDAD, SL, es reserven el dret de dur a terme, en qualsevl mment, qualsevl mdificació, supressió addició a aquestes bases prmcinals.

6 6. ACCEPTACIÓ DE LES BASES El sl fet de participar implica la plena acceptació d aquestes bases. El jurat del cncurs queda facultat per resldre qualsevl eventualitat n prevista. 7. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS En cmpliment de la Llei rgànica 15/1999, de 13 de desembre, de prtecció de dades de caràcter persnal (LOPD), i la Llei 34/2002, d 11 de julil, de serveis de la scietat de la infrmació i de cmerç electrònic, l infrmem que, per la seva participació en aquest cncurs i mitjançant l acceptació d aquestes bases, dna el seu cnsentiment exprés perquè les dades persnals que vstè ha facilitat passin a frmar part d un fitxer titularitat de FIRA DE BARCELONA cm a respnsable del mateix, que l utilitzarà amb la finalitat de mantenir-l infrmat periòdicament, fins i tt per mitjans electrònics, sbre activitats, esdeveniments i prmcins que rganitza als quals dna suprt i que entenem que pden ser del seu interès. Us infrmem, així mateix, que teniu la pssibilitat d exercitar, sbre aquestes dades, els drets d accés, rectificació, cancel lació i psició, per a la qual csa us heu d adreçar, per carta per crreu electrònic, a FIRA DE BARCELONA, DEPARTAMENT CRM I SERVEIS DE MÀRQUETING, avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, Palau núm. 1 (Barcelna 08004), lpd@firabarcelna.cm. Si n vleu rebre infrmació cmercial per mitjà del crreu electrònic, envieu un crreu a lpd@firabarcelna.cm. FIRA DE BARCELONA es cmprmet a respectar i cmplir, en el tractament que faci de la infrmació a la qual tingui accés en virtut d aquest srteig, i mentre sigui d aplicació, els preceptes de la Llei rgànica 15/1999, de 13 de desembre, esmentada, així cm el Reglament que la desplega, aprvat per mitjà del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, i la nrmativa espanyla i eurpea que sigui d aplicació. Cncretament, FIRA DE BARCELONA ha d adptar les mesures de seguretat que li siguin exigibles per la legislació vigent per garantir el tractament d aquestes dades, d acrd amb la llei i, en cnseqüència, d evitar-ne l alteració, la pèrdua i el tractament l accés n autritzats.

La coordinación de estos premios corresponde a MAS CUOTA DE PUBLICIDAD S.L.

La coordinación de estos premios corresponde a MAS CUOTA DE PUBLICIDAD S.L. 1. DESCRIPCIÓN Ls HOSTELCO Awards, que se celebrarán el próxim martes día 17 de abril en el marc de Hstelc en la ciudad de Barcelna, recncen y premian el esfuerz y la innvación de ls prfesinales de la

Más detalles

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA 19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA convocatòria 2017 Organitza: NOVETATS DE LA 19a. CONVOCATÒRIA En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es donaran en dues categories, la corresponent a la titulació

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET Tarragonès ANUNCI DE LICITACIÓ

AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET Tarragonès ANUNCI DE LICITACIÓ Tarragnès ANUNCI DE LICITACIÓ De cnfrmitat a l acrd de Junta de Gvern Lcal de 19 de desembre de 2017, per mitjà del present anunci s'efectua cnvcatòria de licitació per prcediment bert i tramitació rdinària,

Más detalles

Requisits d accés a les accions formatives

Requisits d accés a les accions formatives Dcument infrmatiu sbre l accés i incrpració de l alumnat dels curss del SOIB El Servei d Ocupació de les Illes Balears (SOIB) és un rganisme públic que té entre les seves finalitats millrar la qualificació

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Carta de Serveis Departament Plataforma de Distribució Logística rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020

Carta de Serveis Departament Plataforma de Distribució Logística rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 Subdirecció de Lgística Carta de Serveis Departament Platafrma de Distribució Lgística rev. 3-2016 Aprvada per D-11318 de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 La Subdirecció de Lgística de la Diputació

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA Premis Cambra Bases Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA XII Premis Cambra a Osona És per a mi una satisfacció obrir la convocatòria de la dotzena edició dels Premis

Más detalles

(CARÀCTER TEMPORAL FINS A LA PROMULGACIÓ DE LA NORMATIVA AUTONÒMICA ACTUALITZADA) DT ESTABLIMENTS D'ÚS PÚBLICA CONCURRÈNCIA o D'ÚS DOCENT

(CARÀCTER TEMPORAL FINS A LA PROMULGACIÓ DE LA NORMATIVA AUTONÒMICA ACTUALITZADA) DT ESTABLIMENTS D'ÚS PÚBLICA CONCURRÈNCIA o D'ÚS DOCENT DT 3. ÍNDEX.1... ESTABLIMENTS D'ÚS COMERCIAL.2... ESTABLIMENTS D'ÚS PÚBLICA CONCURRÈNCIA D'ÚS DOCENT.3... S PROFESSIONALS (ús administratiu).4... CENTRES DE L ADMINISTRACIÓ, OFICINES DE SERVEIS PÚBLICS

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Des de la seva creació, l any 1998, la Fundació Vila Casas es va proposar com a objectiu la promoció dels creadors contemporanis, nascuts o residents a

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones 22187 ANExO 1 22188 22189 22190 22191 22192 22193 22194 ANExO 2 22195 22196 22197 22198 22199 22200 ANExO 3 Autoliquidació de la taxa per emissió de segona certificació i testimoniatge de sentències i

Más detalles

SUPORTS PUBLICITARIS

SUPORTS PUBLICITARIS SUPORTS PUBLICITARIS 1 ÍNDEX 1. Newsletter d infrmació General 2. Web de l Assciació 3. Mngràfic de Cmptabilitat i Direcció 4. Ajuts ACCID 5. Premi al millr cas pràctic 6. Publicacins 7. Cnferències 2

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

Metodologia de la intervenció social

Metodologia de la intervenció social Serveis socioculturals i a la comunitat Metodologia de la intervenció social CFGS.ISO.M02/0.14 CFGS - Integració social Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

21. Moneda estrangera

21. Moneda estrangera 21. N o v e m b r e 2 0 1 4 ÍNDEX 1. Relació de comptes 21.3 2. Norma de registre i valoració núm. 13 de a. Conceptes 21.4 b. Normes de valoració 21.4 c. Novetats 21.5 3. Aspectes a considerar i importància

Más detalles

Higiene bucodental. Nivell: formació professional de grau superior.

Higiene bucodental. Nivell: formació professional de grau superior. Certificats en Qualitat Higiene bucdental Nivell: frmació prfessinal de grau superir. Durada del cicle frmatiu: 2.000 hres. (2 anys acadèmics). Frmació en el centre educatiu: 1.584 hres (mòduls de l'1

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon L associació cultural Amics de la Ciutat de Granollers organitza el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (2018-51) BASES PARTICIPANTS El premi

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

Community Manager Xarxes Socials

Community Manager Xarxes Socials Cmmunity Manager Xarxes Scials Subvencinat pel Cnsrci Cnvcatòria 2017 Prfessinal Escla Sant Gervasi Cperativa Cr. Sabadell 41, 08100 Mllet del Vallès 93 5795430 / www.santgervasifc.cm www.santgervasifc.cm

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

Els curtmetratges han de ser inèdits i realitzats durant el curs

Els curtmetratges han de ser inèdits i realitzats durant el curs 1 r CONCURS DE CURTMETRATGES CONTRA L'HOMOFÒBIA; IMPLICA'T! Bases generals 1 TEMÀTICA I PARTICIPANTS L'bjectiu d'aquest cncurs és fmentar la prducció de curtmetratges de temàtica LGBT que cntribueixi al

Más detalles

BASES CONVOCATÒRIA PREMIS NACIONALS DE RECERCA

BASES CONVOCATÒRIA PREMIS NACIONALS DE RECERCA 2017 BASES CONVOCATÒRIA PREMIS NACIONALS DE RECERCA Pg. Lluís Companys, 23 08010 Barcelona T. 93 268 77 00 F. 93 268 37 68 www.fundaciorecerca.cat info@ fundaciorecerca.cat PREMIS NACIONALS DE RECERCA

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

MISSIÓ, VISIÓ, VALORS I NOVA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA

MISSIÓ, VISIÓ, VALORS I NOVA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA Memòria de sstenibilitat 2013 MISSIÓ, VISIÓ, VALORS I NOVA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA Durant el 2013 hem actualitzat el Pla de Gestió 2012 fins el juny del 2013 i hem aprvat el Nu Pla Estratègic 2013-2015

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Dates Jornada Dimarts 26/06/2018 PRIMERA Dimecres 27/06/2018 SEGONA Dijous 28/06/2018 TERCERA. Piscina Longitud 50 Carrers 10

Dates Jornada Dimarts 26/06/2018 PRIMERA Dimecres 27/06/2018 SEGONA Dijous 28/06/2018 TERCERA. Piscina Longitud 50 Carrers 10 pàg 1 de 5 CAMPIONAT DE CATALUNYA D ESTIU JÚNIOR OPEN CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS 1. DATES Dates Jornada Dimarts 26/06/2018 PRIMERA Dimecres 27/06/2018 SEGONA Dijous 28/06/2018 TERCERA 2. LLOC: Centre Natació

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Carta de Serveis Departament Plataforma de Distribució Logística rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020

Carta de Serveis Departament Plataforma de Distribució Logística rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 Subdirecció de Lgística Carta de Serveis Departament Platafrma de Distribució Lgística rev. 2-2015 Aprvada per D-11318 de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 La Subdirecció de Lgística de la Diputació

Más detalles

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis Premis literaris CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis 15é premi de narrativa juvenil BASES DEL PREMI 1. Les obres concursants, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel les originals i inèdites,

Más detalles

COPA DE CATALUNYA OPEN de NATACIÓ SINCRONITZADA

COPA DE CATALUNYA OPEN de NATACIÓ SINCRONITZADA Temprada 2016-2017 06/04/2017 Pag 1 de 5 COPA DE CATALUNYA OPEN de NATACIÓ SINCRONITZADA Dates Jrnades Hra Piscina Llc 03/12/2016 PRIMERA 10:00H Res. J. Blume Esplugues Llbr 11/03/2017 SEGONA 16:00H CN

Más detalles

Comentaris de l exercici del fullet informatiu i del correu electrònic. (Servei de Llengües UAB)

Comentaris de l exercici del fullet informatiu i del correu electrònic. (Servei de Llengües UAB) Comentaris de l exercici del fullet informatiu i del correu electrònic (Servei de Llengües UAB) Extensió (180-200 paraules) Registre formal. (correu) El tractament formal ha de ser de vós o de voste. Cal

Más detalles

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES I LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 A Andorra la Vella, el dia vint i tres de gener de l any dos

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME

BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME CONVOCATÒRIA I OBJECTE DEL CONCURS El Consorci per al Tractament

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT POLÍTICA DE PRIVACITAT 1. INFORMACIÓ BÀSICA Responsable Serveis mediambientals de la Selva NORA SA. Finalitats Legitimació Gestió dels Usuaris i atenció de les seves sol licituds Registre d Usuaris del

Más detalles

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC El projecte de Llei dels serveis de

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

Formació. Programa de millora de competències en matèria de contractació pública per entitats del Tercer Sector Social

Formació. Programa de millora de competències en matèria de contractació pública per entitats del Tercer Sector Social Frmació Prgrama de millra de cmpetències en matèria de cntractació pública per entitats del Tercer Sectr Scial Centre Cívic Urgell, Barcelna 18, 25 de maig i 1, 8 i 15 de juny de 2017 Jrnada berta de clenda:

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

AUTORITZACIÓ PATERNA

AUTORITZACIÓ PATERNA AUTORITZACIÓ PATERNA El Sr./Sra., amb DNI autoritza a en/na a assistir a l activitat organitzada per l Espai Musical Burriac, ESCOLETA D ARTS A L ESTIU, del dia al de en les condicions ja establertes.

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

PLOPD-05 ATENCIÓ DE DRETS ARCO. L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels

PLOPD-05 ATENCIÓ DE DRETS ARCO. L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels Pàgina 1 de 16 1. OBJECTE L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels anomenats drets ARCO. 2. ABAST Aquest procediment afecta totes les conselleries de l Administració de

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

Les Garanties en la venda dels béns de consum

Les Garanties en la venda dels béns de consum La gestió de les reclamacions dels consumidors en les empreses dedicades a la venda d electrodomèstics i electrònica Les Garanties en la venda dels béns de consum Barcelona, 29 de novembre de 2016 Normativa

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

(Edició 2018), que es regirà per les següents bases:

(Edició 2018), que es regirà per les següents bases: La Societat Catalana de Neuropsicología convoca el Premi Barraquer Bordas (Edició 2018), que es regirà per les següents bases: BASES 1. OBJECTIUS I PARTICIPANTS La Societat Catalana de Neuropsicologia

Más detalles

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS)

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) La Fundación Vila-Saborit es una organización sin ánimo de lucro

Más detalles

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF).

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). M7 Venda tècnica AVALUACIÓ ORDINÀRIA Nota final de curs (ordinària) La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). Els percentatges

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

LA FUNCIÓ PRODUCTIVA I ELS COSTOS DE L EMPRESA

LA FUNCIÓ PRODUCTIVA I ELS COSTOS DE L EMPRESA UNITAT 7 LA FUNCIÓ PRODUCTIVA I ELS COSTOS DE L EMPRESA ECONOMIA DE L EMPRESA 1 BATXILLERAT El departament de producció Funcions del departament Aprovisionament. Fabricació. Emmagatzemament. Control de

Más detalles

Catàleg de tallers de prevenció i sensibilització

Catàleg de tallers de prevenció i sensibilització Catàleg de tallers de prevenció i sensibilització Centre Jan Rivière en psiclgia i gènere Universitat Autònma de Barcelna Índex 1.1. Blc 1: Esteretips i relacins de pder de gènere. 1.2. Ens ajudes a crear

Más detalles

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de ENDERROC PARCIAL O TOTAL D EDIFICIS INCLOSOS EL CATÀLEG DEL POUM SOL LICITUD LLICÈNCIA D OBRES MAJORS model instància LMA 7 En/na major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de.

Más detalles

#Noemtoqueselwhatsapp17

#Noemtoqueselwhatsapp17 #Noemtoqueselwhatsapp17 TROBADA d experiències La visió jove de la prevenció de la violència de gènere. Si sou gent conscienciada, si teniu un treball a presentar, ens podem veure a la Trobada d experiències

Más detalles

Carta de Serveis Unitat de Gestió d Espais rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020

Carta de Serveis Unitat de Gestió d Espais rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 Subdirecció de Lgística Carta de Serveis Unitat de Gestió d Espais rev. 5-2015 Aprvada per D-11318 de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 La Subdirecció de Lgística de la Diputació de Barcelna treballa

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

6.5 Circuits i canals de comunicació

6.5 Circuits i canals de comunicació 6.5 Circuits i canals de comunicació Per tal de garantir un flux correcte i eficaç d informació, comunicació i documentació en matèria de prevenció de riscos laborals entre els responsables de les unitats,

Más detalles

El principal recurs material del pla d acollida és el manual d acollida.

El principal recurs material del pla d acollida és el manual d acollida. Unitat de Cneixement El pla d acllida UNITAT DE CONEIXEMENT El pla d acllida "Idealment, les acllides haurien de ser curtes i indlres, amb una guia de supervivència per ajudar al treballadr a passar les

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona Premi 2015 L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona La Universitat de Barcelona convoca el Premi Emprèn!UB per impulsar la innovació i donar suport

Más detalles

Amb l arxiu (wor10n1_u06_actglobal_fitxer.docx) practicar els temes que s indiquen.

Amb l arxiu (wor10n1_u06_actglobal_fitxer.docx) practicar els temes que s indiquen. UNITAT ART AMB WORD Amb l arxiu (wr10n1_u06_actglbal_fitxer.dcx) practicar els temes que s indiquen. 1. Inserir un WrdArt que substituirà el títl del dcument i que mstrarà el mateix cntingut: La Platja.

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

L Andorra dels paisatges 2013

L Andorra dels paisatges 2013 Patricia Messina: Harmonia-l Estanyó 2n Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2013 Organitza: 2n. Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2013 Segones parts mai no han estat

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

Pla per a la Inclusió Social

Pla per a la Inclusió Social Seguiment i avaluació del Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 I Informe de seguiment 2013 SÍNTESI EXECUTIVA Abril 2014 Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 Síntesi executiva I Informe de seguiment

Más detalles

Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA

Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Tècnica Comptable PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula Unitat 1. El patrimoni empresarial. L inventari OBJECTIUS Conèixer el concepte d empresa i les seves diferents classificacions.

Más detalles

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició PRESENTACIÓ El proper mes de novembre torna La Fira de la Muntanya Vic 2018 amb un gran nombre d iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura. La Fira d enguany,

Más detalles

Permís per atendre menors amb càncer i malalties greus

Permís per atendre menors amb càncer i malalties greus Permís per atendre menrs amb càncer i malalties greus Juny 2011 Els Pressupsts Generals de l Estat pel 2011 mdifiquen la Llei Gral. de Seguretat Scial (RDL 1/1994 20 juny), l Estatut dels Treballadrs (RDL

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles