TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL."

Transcripción

1 TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL. Data: del 9 al 17 de juliol 2016 Lloc: Escola Comarcal de Música; Annexos a la biblioteca Lambert Mata i Església de Sant Pere. Calendari: Dissabte 09 de juliol arribada dels alumnes a la Residència del Centre de Tecnificació esportiva del Ripollès entre les 10 i hores del matí. 12:00 h. Recepció oferta per les autoritats als alumnes, acompanyants i professors del curs, a l Ajuntament de Ripoll h. inici del curs. Dissabte 9 de juliol Dissabte 16 de juliol h. al Claustre del Monestir concert dels professors del curs. Diumenge 17 de juliol 17:00 h. audició d alumnes al claustre del Monestir. 22:00 h. al claustre del Monestir,concert de clausura. Objectius del Curs: Es continuarà desenvolupant la línea del curs per donar a l alumne un coneixement més ampli de les obres que està treballant, a més del treball de tècnica i interpretació en el seu instrument. La música de cambra continuarà ocupant un lloc important en la distribució d hores de treball durant el curs. Es recomana portar fotocòpies de la part de piano, de les obres que els alumnes voldran treballar durant el curs, a fi que els pianistes acompanyants les tinguin al començament. Al omplir la butlleta d inscripció cal donar el curs i els anys que fa que toquen l instrument així com el centre on cursen estudis. A mes de les classes també es fan altres activitats divertides per la canalla com, piscina, cine a la fresca, sortides al vespre, en companyia del monitor, visita al monestir, visita al museu, etc... Nota important: El millor alumne del curs, a criteri del claustre de professors, tindrà matrícula gratuïta per el proper curs d interpretació de l any Els dos millors alumnes del curs 2016, a criteri dels professors, tindran matrícula i allotjament gratuïts pel "Curs d'interpretació Musical 2017 " i seran invitats a participar al tradicional concert de "JOVES PROMESES" del Festival Internacional de Música de Ripoll d'aquest mateix any el premi és Curs + Concert, en cap cas podrà acceptar-se parcialment- PROFESSORS: Violí: Violoncel: Flauta: Piano: Música de cambra: Pianistes acompanyants: Josep Lluís Puig Joan Antoni Pich Bernat Castillejo Daniel Ligorio Bernat Castillejo i J.A Pich Eudald Dantí i Marc Romero

2 Direcció del Curs: Joan Amils Horari: matins de 09:30 a 13:30 h. Tardes de 16:00 a 20:00 h. Preu: Matrícula 230,- (IVA inclòs) Preinscripció 60,- a descomptar del total de la matrícula. (Pot pagar-se també, tot de cop) Allotjament : El preu de la pensió completa és de 40,25 per dia. Inclou: dormir a la Residència del Centre de Tecnificació esportiva del Ripollès. (Veure planell al final). menjar al restaurant La Piazzetta. El preu de la pensió completa (40,25 per dia) es desglossa de la següent manera: Dormir, 14,50 Euros per 9 nits, que es paguen abans de començar el curs al mateix número de compte que la matrícula. Menjar, 25,72 euros per dia que es paguen l últim dia del curs a la Piazzetta. Tots els alumnes s allotjaran a la Residència en habitacions col lectives de 3-4 ó 8 persones. La Residència és un espai lliure de fum i d alcohol, i exclusiu per alumnes, on es respectaran les hores de silenci i descans. La residència consta d'una petita cuina, sala d'estar, sala d'estudi i els serveis corresponents i està ubicada a l'avinguda del Ripollès (veure plànol ) Per la Residència, apart dels efectes personals de toilette, cal portar tovalloles. Per reservar places per dormir enviar un correu electrònic a la següent adreça: slimajoan@gmail.com. Recomanem fer la reserva per dormir amb anticipació. No cal fer reserva per menjar al restaurant La Piazzetta. Pagament de la matrícula: Cal ingressar l import de la matrícula al número de compte següent: i enviar a: AMR Oficina de turisme - Plaça Abat Oliba s/n Ripoll, la butlleta d inscripció així com el comprovant de pagament bancari. L import de l allotjament a la Residència del Centre de Tecnificació esportiva del Ripollès 130,50 euros ( 9 nits per euros nit) cal ingressar-lo també al mateix compte que la matrícula. S entén en el cas de la Residència que les 9 nits s han de pagar senceres. NORMES IMPORTANTS PER ALS ESTUDIANTS En inscriure s, els alumnes diran el repertori que desitgin treballar durant el Curs. Hauran de presentar al menys una peça ja estudiada.

3 La butlleta d inscripció es pot trobar en aquesta mateixa plana d Internet. Cal omplir-la i enviar-la per correu a: AMR, Oficina de turisme, Plaça Abat Oliba, s/n, Ripoll, juntament amb fotocòpia de la fulla del banc, del pagament de la matrícula. Es pot enviar també aquesta informació escanejada per internet a slimajoan@gmail.com Tots els participants al Curs faran música de cambra en grups de nivell homogeni. Es procurarà que tots els participants al curs actuïn com a mínim una vegada dins les audicions o el concert de clausura del curs. Els estudiants hauran de portar el seu faristol. Per els estudiants menors de 18 anys hi haurà un monitor que es cuidarà d acompanyar-los durant les hores no lectives. Els participants portaran una còpia de la targeta de la Seguretat Social o altre tipus d assegurança que tinguin. Els alumnes hauran de tenir cura del seu instrument i per tant no el podran deixar a les aules. La organització no es farà responsable de possibles pèrdues o incidents. Els menjars es fan a l hotel-restaurant La Piazzetta (no és necessari reservar). Per qualsevol altra informació trucar al o be per Internet a slimajoan@gmail.com plànol arribant a Ripoll de Barcelona per carretera.

4 INFORMACIÓN GENERAL SOBRE EL 28º CURSO INTERNACIONAL DE INTERPRETACION MUSICAL. RIPOLL. Fecha: del 9 al 17 de julio 2016 Lugar: Escuela comarcal de música; Anexos a la biblioteca Lambert Mata e Iglesia de Sant Pere. Calendario: Sábado 9 de julio llegada de los alumnos a la Residència del Centre de Tecnificació esportiva del Ripolles entre las 10 y de la mañana. A las 12 del mediodía recepción ofrecida por las autoridades a los participantes, acompañantes y profesores del curso, en el Ayuntamiento de Ripoll. Sábado 9 de julio a las h. inicio del curso. Sábado 16 de julio, a las h. en el Claustro del Monasterio, concierto de los profesores del curso. Domingo 17 de julio a les 17:00 h. audición de alumnos en el Claustro del Monasterio de Santa María de Ripoll. A les 22:00 h. Concierto de clausura del curso, en el Claustro del Monasterio. Objetivos del curso: Se continuará en la línea del curso de dar a conocer más ampliamente las obras que el alumno esté trabajando, tanto en la técnica, como la interpretación en su instrumento. La música de cámara continuará ocupando un lugar importante en la distribución de las horas de trabajo durante el curso. Se recomienda a los alumnos de dar a los pianistas acompañantes, a su llegada, fotocopias de las obras que van a trabajar durante su estancia. Se pide a los alumnos que en el boletín de inscripción hagan constar el curso i los años que llevan tocando el instrumento así como el centro en el cual estudian. Nota importante: El claustro de profesores escogerá de entre participantes al alumno que, según su criterio, merite la obtención de una beca para el Curso de Interpretación de Los dos mejores alumnos del curso 2016, a criterio de los profesores, tendrán matrícula y alojamiento gratuito para el Curso de interpretación musical 2017 y serán invitados al tradicional concierto de JOVES PROMESES del Festival Internacional de Música de Ripoll de este mismo año el premio es Curso + Concierto, en ningún caso podrá aceptarse parcialmente.

5 Profesores: Violín: Josep Lluís Puig Violoncelo: Joan Antoni Pich Flauta: Bernat Castillejo Piano: Daniel Ligorio Música de cámara: Bernat Castillejo y J.A Pich Pianistas acompañantes: Eudald Dantí y Marc Romero Dirección del Curso: Joan Amils Horarios: Mañana de 09:30 a 13:30 h. Tarde de 16:00 a 20:00 h. Precios: Matrícula Pre-inscripción Alojamiento (IVA incluido) 60.- a descontar del total de la matrícula. (Puede abonarse el total de la matrícula en un solo pago) Pensión completa: 40,25 día. Incluye: dormir en la Residencia del Centro de Tecnificación deportiva del Ripollès. (Ver plano al final) comidas en el restaurant La Piazzetta. El coste de la pensión completa (40,25 por día) se desglosa de la siguiente manera: Dormir, 14,50 Euros por 9 noches, que se pagan antes de comenzar el curso, al mismo número de cuenta que la matrícula. Comida, 25,75 euros por día que se pagan al final del curso en la Piazzetta. Los alumnos se alojaran en la Residencia del CTDR en habitaciones colectivas de 3, 4 ó 8 personas. La Residencia es un espacio libre de humo y alcohol, y exclusivo para alumnos, donde se respetaran las horas de silencio y descanso. La residencia consta de una pequeña cocina, sala de estar, sala de estudio y los servicios correspondientes. Está ubicada en Avenida del Ripollès (ver plano al final) Para la Residencia, aparte de los efectos personales de toilette, los alumnos deberán traer toallas. Las plazas para dormir deben reservarse a la siguiente dirección electrónica: slimajoan@gmail.com. Recomendamos hacer la reserva con anticipación. No es necesario reservar para la comida en La piazzetta.

6 Pago de la matrícula: El importe de la matrícula debe ingresarse en: Banco de Sabadell, número de cuenta: y enviar a continuación el boletín de inscripción debidamente rellenado, así como una fotocopia del resguardo del pago al banco a: AMR Oficina de turismo - Plaça Abat Oliba s/n Ripoll. Esta información se puede mandar también escaneada a slimajoan@gmail.com El importe del alojamiento en la Residencia del Centro de Tecnificación deportiva del Ripollès 130,50 euros ( 9 noches por 14,50 euros) deben abonarse al mismo número de cuenta que la matrícula. Se entiende que en al caso de la Residencia las 9 noches deberán abonarse enteras. NORMAS IMPORTANTES PARA LOS ESTUDIANTES Al inscribirse, los alumnos dirán el repertorio que piensan trabajar durante el curso. Es obligatorio presentar al menos una pieza ya estudiada el curso anterior, por ejemplo. El boletín de inscripción se encuentra en esta misma página de Internet. Todos los alumnos participantes harán música de cámara en grupos de nivel homogéneo. Se hará de manera que todos los participantes actúen como mínimo una vez en las audiciones o concierto de clausura. Los estudiantes deberán traer consigo su atril. Para los menores habrá un monitor que les acompañará durante las horas no lectivas. Los participantes traerán consigo una copia de la tarjeta de la Seguridad Social u otro tipo de seguro que tengan. Los alumnos cuidaran personalmente de su instrumento y no podrán dejarlo en los locales donde tiene lugar el curso. La organización no se hará responsable de posibles pérdidas o incidentes. - Las comidas se harán en el Restaurant La Piazzetta ( no es necesario reservar). - Para toda información se puede llamar al: o bien Internet a: - slimajoan@gmail.com Plano llegando a Ripoll de Barcelona por carretera.

7

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO II TORNEIG CIUTAT DE GRANOLLERS DE VOLEIBOL CATEGORIES INFANTIL, CADET

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus vacaciones vacances a 0.- -8% reserva anticipada días gratis dies gratis Tarifas Preus nueva web nova web 2011 ENERO GENER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 31 25 26 27 28

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

VIII Curso de saxofón V illa de Montefrío

VIII Curso de saxofón V illa de Montefrío VIII Curso de saxofón V illa de Montefrío Boletín de inscripción mbre: Apellidos: Nº de DNI o pasaporte: Dirección: Población: C.P: Provincia: País: Teléfono fijo: Teléfono móvil: Email (obligatorio):

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010)

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) Informe de seguimiento del Grado en Psicología (Curso 2009-2010) Departament de Psicologia Barcelona, abril 2011 PRESENTACIÓ DE LA TITULACIÓ

Más detalles

ADVENTURE FUTSAL Peñíscola Torneo de Fútbol Sala Base Del 30 de junio al 3 de julio de 2016 DOCUMENTACION

ADVENTURE FUTSAL Peñíscola Torneo de Fútbol Sala Base Del 30 de junio al 3 de julio de 2016 DOCUMENTACION ADVENTURE FUTSAL Peñíscola 2016 Torneo de Fútbol Sala Base Del 30 de junio al 3 de julio de 2016 DOCUMENTACION SBS SPORT GESTIÓN DEPORTIVA ADVENTURE FUTSAL PEÑISCOLA 2016 Torneo de Fútbol Sala Base Información

Más detalles

PLAYA DE PALMA FRENTE PALMA AQUARIUM

PLAYA DE PALMA FRENTE PALMA AQUARIUM 29-30 ABRIL 2017 PLAYA DE PALMA FRENTE PALMA AQUARIUM 5 BEACH RUGBY MASCULINO FEMENINO VETERANOS & U18 INSCRIPCIONES MALLORCARUGBYEVENTS.COM PATROCINADORES OFICIALES ORGANIZA HMPBR / ficha técnica Fechas

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

REAL FEDERACION ESPAÑOLA DE BALONMANO Escuela Nacional de Entrenadores Área Técnica

REAL FEDERACION ESPAÑOLA DE BALONMANO Escuela Nacional de Entrenadores Área Técnica CURSO ENTRENADOR NACIONAL 2015-2016 2ª Fase Presencial (Pinto-Madrid) ANUNCIO CONVOCATORIA DEL CURSO ENTRENADOR NACIONAL 2015-2016 (2ª FASE PRESENCIAL) La de la Real Federación Española de Balonmano anuncia

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Frances Fracia (Montpellier, Niza y París) Francia

Frances Fracia (Montpellier, Niza y París) Francia Frances Fracia (Montpellier, Niza y París) 11 Francia 1 Guía de cursos de idiomas en el extranjero 015 Montpellier EASY FRENCH BY ILA Del 5 de enero al 11 de diciembre La sede principal de la escuela está

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

Nous projectes als polígons

Nous projectes als polígons 00 Nous projectes als polígons Catàleg dels Polígons Industrials de Barberà del Vallès Àrea d aparcaments i serveis Área de aparcamientos y servicios Centre d aparcaments de vehícles industrials i serveis

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 OBJECTIUS Promoure la realització de pràctiques entre els estudiants de la Universitat

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella ha donat a conèixer avui tota la programació per a Pasqua, que destaca per la seva varietat i

Más detalles

DOSSIER INFORMATIVO SOBRE EL AULA DE LA NATURALEZA LA CANALEJA EN CANDELARIO.

DOSSIER INFORMATIVO SOBRE EL AULA DE LA NATURALEZA LA CANALEJA EN CANDELARIO. DOSSIER INFORMATIVO SOBRE EL AULA DE LA NATURALEZA LA CANALEJA EN CANDELARIO. Tras haber sido seleccionados para participar en el programa de Aulas de la Naturaleza, os ofrecemos el presente dossier con

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Viaje de Fin de Etapa 4/06/15 CIRCULAR Nº 34 PRIMARIA ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Estimadas familias: Les recordamos que esta actividad es de carácter voluntario, por esto

Más detalles

Copa de España. 2ª Fase. Igualada. 11 y 12 de Enero de Gimnasia Estética de Grupo. Organiza

Copa de España. 2ª Fase. Igualada. 11 y 12 de Enero de Gimnasia Estética de Grupo. Organiza Copa de España de Gimnasia Estética de Grupo 2ª Fase. Igualada 11 y 12 de Enero 2014 Organiza CIUDAD DE IGUALADA 2014 INFORMACION GENERAL Competición II Fase de la Copa de España 2013-2014 de Gimnasia

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

TIM 14 Voley Andorra Torneo Internacional Voleibol

TIM 14 Voley Andorra Torneo Internacional Voleibol TIM 14 Voley Andorra Torneo Internacional Voleibol Del 27 al 29 de Junio de 2014 en Andorra Categorías infantil, cadete, juvenil y sénior femenino *Opción equipos de veteranos pedir info!!inscripciones

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2010-2011 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2010-2011

INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2010-2011 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2010-2011 GRAU EN PSICOLOGIA GRADO EN PSICOLOGÍA INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2010-2011 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2010-2011 Departament de Psicologia i Ciències de l'educació Barcelona, maig 2012 2 PRESENTACIÓ

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

Cámara de Comercio de España en Gran Bretaña Curso de inglés de verano 2010

Cámara de Comercio de España en Gran Bretaña Curso de inglés de verano 2010 Cámara de Comercio de España en Gran Bretaña Curso de inglés de verano 2010 Hampstead School of English y Kings College Residence I Edición, 2010 Spanish Chamber of Commerce in Great Britain 1. Opciones

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Prueba de Comprensión Escrita. Tarea 1. Lea estas notas y relacione cada una con la frase correspondiente.

Prueba de Comprensión Escrita. Tarea 1. Lea estas notas y relacione cada una con la frase correspondiente. Prueba de Comprensión Escrita Tarea 1 Lea estas notas y relacione cada una con la frase correspondiente. Ejemplo : 0. Alas 19.00 h, clase de tenis. / A. Hacer deporte NOTAS 0. A las 19.00 h, clase de tenis.

Más detalles

Pintura de Paisaje en Albarracín: Naturaleza muerta y paisaje. Integración de dos géneros

Pintura de Paisaje en Albarracín: Naturaleza muerta y paisaje. Integración de dos géneros FUNDACIÓN SANTA MARÍA Ð ALBARRACÍN Pintura de Paisaje en Albarracín: Naturaleza muerta y paisaje. Integración de dos géneros 12 al 17 de julio de 2010 Profesorado Dr. José Mª. Rueda Andrés, Pintor y Profesor

Más detalles

IMRE ROHMANN DAVID WESTFALL

IMRE ROHMANN DAVID WESTFALL IMRE ROHMANN Nascut a Budapest. Estudia piano, música de cambra i composició amb Kornel Zemplèni, Ferenc Rados, György Kurtág, András Mihály, Albert Simon, Karl Österreicher i Jörg Demus, entre d altres.

Más detalles

El Excmo. Ayuntamiento de Oliete convoca el III PREMIO DE PINTURA Villa de Oliete, que se regirá por las siguientes BASES

El Excmo. Ayuntamiento de Oliete convoca el III PREMIO DE PINTURA Villa de Oliete, que se regirá por las siguientes BASES El Excmo. Ayuntamiento de Oliete convoca el III PREMIO DE PINTURA Villa de Oliete, que se regirá por las siguientes BASES 1º Participantes Pueden concurrir al concurso todas las personas interesadas. 2º

Más detalles

Viaje lingüístico a Granada

Viaje lingüístico a Granada Viaje lingüístico a Granada CLASES DE ESPAÑOL ALOJAMIENTO EXCURSIONES ACTIVIDADES TRANSPORTE Grupo: desde 15 alumnos + 1 profesor Disponibilidad:todo el año País: España Ciudad: Granada Edad: +12 años

Más detalles

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC)

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) Per sol licitar aquest targeta professional és obligatori aportar la següent documentació: L'imprès de sol licitud degudament emplenat i signat. Aquest

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

VIAJES LINGÜÍSTICO CULTURAL EN

VIAJES LINGÜÍSTICO CULTURAL EN VIAJES LINGÜÍSTICO CULTURAL EN GRUPOS A DUBLÍN ST. PATRICK Fechas: Julio y Agosto Edades: 12-17 años Alojamiento: Familia Por qué Estudiar en Irlanda Los irlandeses son un pueblo amigable y acogedor muy

Más detalles

PROGRAMA GENERAL (Preliminar)

PROGRAMA GENERAL (Preliminar) PROGRAMA GENERAL (Preliminar) RETROSPECTIVA Y PROSPECTIVA DE LA CONSTITUCIÓN, A 100 AÑOS DE SU PROMULGACIÓN 16:00-18:00 J U E V E S 24 V I E R N E S 25 19:00-20:30 Registro de participantes en el Hotel

Más detalles

BRAZIL NATIONAL TEAM

BRAZIL NATIONAL TEAM Torneig internacional de futbol base, celebrat durant la Setmana Santa a la Costa Brava, que reuneix equips i seleccions de tot el món competint en 5 categories diferents. El MIC celebra la seva 15ª edició

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY Escuela Nacional de Entrenadores FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY ESCUELA DE VERANO 2016

FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY Escuela Nacional de Entrenadores FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY ESCUELA DE VERANO 2016 FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY ESCUELA DE VERANO 2016 FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY Escuela Nacional de Entrenadores ESCUELA DE VERANO 2016 FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE RUGBY La Dirección de Desarrollo de la Federación

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

Circular de la Final del Circuito Miguel Ángel Jiménez 2015

Circular de la Final del Circuito Miguel Ángel Jiménez 2015 Circular de la Final del Circuito Miguel Ángel Jiménez 2015 Número de circular 2014/14 9 y 10 DE ENERO de 2016, RIO REAL, MARBELLA y MIGUEL ÁNGEL JIMÉNEZ GOLF ACADEMY Final del Circuito Miguel Ángel Jiménez.

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS 1.- L'empresa COMUNLLAMP, SL i CONFITADOS, SL contracten a Logroño (La Rioja) la realització d'un transport de 30 TM de fruita

Más detalles

Reino Unido. programa

Reino Unido. programa Curso inglés Chichester College 21 horas 1 de 5 INGLÉS EN EL EXTRANJERO ADULTOS Y PROFESIONALES IDIOMAS Curso inglés Chichester College 21 horas Reino Unido +1 6 ING L É S FA MIL IA RE S IDE NCIA programa

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2010-2011 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2010-2011 Departament de Dret i Ciències

Más detalles

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

11º TORNEO INTERNACIONAL TGN BÀSQUET - CAMBRILS SEMANA SANTA TGN BÀSQUET CLUB - TARRAGONA DEL 11 AL 16 DE ABRIL

11º TORNEO INTERNACIONAL TGN BÀSQUET - CAMBRILS SEMANA SANTA TGN BÀSQUET CLUB - TARRAGONA DEL 11 AL 16 DE ABRIL 11º TORNEO INTERNACIONAL TGN BÀSQUET - CAMBRILS SEMANA SANTA -2014 TGN BÀSQUET CLUB - TARRAGONA DEL 11 AL 16 DE ABRIL De nuevo ponemos en marcha nuestro torneo, esta será la undécima edición. Durante estos

Más detalles

SEMANA ALAC 2013 CONVOCATORIA TERCER ENCUENTRO DE CANTO POPULAR MARIA MURCIA RIVERA

SEMANA ALAC 2013 CONVOCATORIA TERCER ENCUENTRO DE CANTO POPULAR MARIA MURCIA RIVERA SEMANA ALAC 2013 CONVOCATORIA TERCER ENCUENTRO DE CANTO POPULAR MARIA MURCIA RIVERA La Facultad de Artes ASAB de la Universidad Distrital Francisco José de Caldas, en el marco de la semana institucional

Más detalles

BASES: III PEÑARRUBIA LORCA TRAIL Y SENDERISMO 02/03/2014

BASES: III PEÑARRUBIA LORCA TRAIL Y SENDERISMO 02/03/2014 BASES: III PEÑARRUBIA LORCA TRAIL Y SENDERISMO 02/03/2014 Prueba benéfica a favor de la Asociación de Padres del Centro de Atención Temprana de Lorca. FECHAS: - La celebración de ambas pruebas tendrá lugar

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE MEDINA DEL CAMPO SERVICIO DE DESARROLLO LOCAL FERIA DE PRODUCTOS ECOLÓGICOS DE CASTILLA Y LEÓN 2013 BASES

AYUNTAMIENTO DE MEDINA DEL CAMPO SERVICIO DE DESARROLLO LOCAL FERIA DE PRODUCTOS ECOLÓGICOS DE CASTILLA Y LEÓN 2013 BASES FERIA DE PRODUCTOS ECOLÓGICOS DE CASTILLA Y LEÓN 2013 BASES 1. La Feria se celebrará los días 20, 21 y 22 de septiembre, en la Plaza Mayor de la Hispanidad de Medina del Campo. La inauguración tendrá lugar

Más detalles

CAMPEONATO PANAMERICANO Y NORCECA ABIERTO SENIOR Y JUNIOR 2014

CAMPEONATO PANAMERICANO Y NORCECA ABIERTO SENIOR Y JUNIOR 2014 La Confederación NORCECA de Pentatlón Moderno, La Federación Dominicana de Pentatlón Moderno (FEDOPEN) y el comité Organizador tienen a bien invitar a su Federación a participar en el evento: CAMPEONATO

Más detalles

IV CAMPUS FUTBOL-SALA Y ATLETISMO abril 2014 LLANO ALTO (BEJAR)

IV CAMPUS FUTBOL-SALA Y ATLETISMO abril 2014 LLANO ALTO (BEJAR) IV CAMPUS FUTBOL-SALA Y ATLETISMO 11-14 abril 2014 LLANO ALTO (BEJAR) La Sección de Deportes de la Diputación de Salamanca convoca, dentro del programa de Juegos escolares, el IV Campus de Fútbol-Sala

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

- 2014 Informe Novembre, 2014 Presentat a: 1 Raval de Jesús, 36. 1ª planta 43201 Reus T. 977 773 615 F. 977 342 405 www.gabinetceres.com INTRODUCCIÓ I ASPECTES METODOLÒGICS 3 CARACTERÍSTIQUES DEL PARTICIPANT

Más detalles

BASES DEL CONCURSO. Cronograma

BASES DEL CONCURSO. Cronograma BASES DEL CONCURSO Cronograma I. Inscripciones : Del lunes 19 de mayo al viernes 06 de junio II. Audiciones : Del martes 01 al viernes 04 de julio III. Semifinal : sábado 06 de setiembre IV. Final : jueves

Más detalles

CAMPUS VERANO 2016 SEDE: ZARATÁN INFORMACIÓN, PROGRAMA Y FICHA DE INSCRIPCIÓN

CAMPUS VERANO 2016 SEDE: ZARATÁN INFORMACIÓN, PROGRAMA Y FICHA DE INSCRIPCIÓN En colaboración con: VIII CAMPUS DE FUTBOL VILLA DE ZARATÁN INSTALACIONES DEPORTIVAS MUNICIPALES INFORMACIÓN GENERAL: FECHAS DE CELEBRACIÓN: del 4 de Julio al 8 de Julio del 2016 (ambos incluidos) LUGAR

Más detalles

III COPA DE ESPAÑA ABSOLUTA DE PAMPLONA

III COPA DE ESPAÑA ABSOLUTA DE PAMPLONA FEDERACION NAVARRA DE JUDO Y D.A NAFARROAKO JUDO FEDERAKUNTZA eta K.E. Paulino Caballero, 13-3º Paulino Caballero kalea, 13-3º Teléf. 948 21 32 19 Fax 948 21 17 76 E-mail: secretaria@fnjudo.com www.fnjudo.com

Más detalles

Información de las carasterísticas y Condiciones de Inscripción

Información de las carasterísticas y Condiciones de Inscripción Información de las carasterísticas y Condiciones de Inscripción En nuestro cada escuela visitante o grupo formado puede elegir su propio programa (excepto en las Master Class y el Baile con Caballos).

Más detalles

"CONOCE EL ARCHIVO DE LAS MONJAS DE LA PUEBLA".

CONOCE EL ARCHIVO DE LAS MONJAS DE LA PUEBLA. DIA 5 DE DICIEMBRE (SÁBADO) UN BRINDIS POR LA ZARZUELA a cargo de la Compañía Ópera Cómica de Madrid A las 20.00 horas, en la Casa de la Cultura Entrada gratuita DÍAS 5 Y 6 DE DICIEMBRE MERCADO NAVIDEÑO

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

PACK 7 DIAS césped natural y artificial. Mínimo 20 persones

PACK 7 DIAS césped natural y artificial. Mínimo 20 persones PACK EQUIPOS ELIT PACK 3 DIAS césped natural y artificial PACK 5 DIAS césped natural y artificial PACK 7 DIAS césped natural y artificial Mínimo 20 persones DIA 1 DIA 2 DIA 3 Transporte i Instalaciones

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

SUMMER CAMPS SNOWBOARD & FREESKI

SUMMER CAMPS SNOWBOARD & FREESKI SUMMER CAMPS SNOWBOARD & FREESKI VERANO 2013 LES DEUX ALPES (GRENOBLE, FRANCIA) A) CONDICIONES: RESPONSABILIDAD: Ungravity Freestyle Company se hace responsable del alumno durante su estancia en los campamentos,

Más detalles

XI CAMPUS CRACKS Naturaleza, Fútbol y Vacaciones Puebla del Salvador (CUENCA)

XI CAMPUS CRACKS Naturaleza, Fútbol y Vacaciones Puebla del Salvador (CUENCA) XI CAMPUS CRACKS Naturaleza, Fútbol y Vacaciones Puebla del Salvador (CUENCA) El XI Campus Cracks 2016 Naturaleza, Fútbol y Vacaciones, se desarrolla en Puebla del Salvador (Cuenca), en un marco incomparable

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

evento: con lugar, fecha etc programa actividades cuota de participación inscripción y condiciones alojamientos oferta para acompañantes traslados

evento: con lugar, fecha etc programa actividades cuota de participación inscripción y condiciones alojamientos oferta para acompañantes traslados evento: con lugar, fecha etc programa actividades cuota de participación inscripción y condiciones alojamientos oferta para acompañantes traslados sistemas de competición EL EVENTO ZARAGOZACUP 2015. Torneo

Más detalles

IX CENTROAMERICANO SENIOR Y SUPER SENIOR Boletín 1 Abril 3 al 10 del 2016 Diciembre del 2015 IX CAMPEONATO CENTROAMERICANO SENIOR Y SUPER SENIOR

IX CENTROAMERICANO SENIOR Y SUPER SENIOR Boletín 1 Abril 3 al 10 del 2016 Diciembre del 2015 IX CAMPEONATO CENTROAMERICANO SENIOR Y SUPER SENIOR IX CAMPEONATO CENTROAMERICANO SENIOR Y SUPER SENIOR Abril 3 al 10 del 2016 MEDELLIN COLOMBIA Boletín 1-1 - IX Campeonato Centroamericano Senior y Súper Senior 2016: Boletín 1 La Federación Colombiana de

Más detalles

REGLA MENTO DE COMPETICIÓN I CAMPEONATO DE ESPAÑA INTERBOX POR EQUIPOS I CAMPEONATO DE ESPAÑA INTERBOX POR EQUIPOS REGLAMENTO DE COMPETICIÓN

REGLA MENTO DE COMPETICIÓN I CAMPEONATO DE ESPAÑA INTERBOX POR EQUIPOS I CAMPEONATO DE ESPAÑA INTERBOX POR EQUIPOS REGLAMENTO DE COMPETICIÓN I CAMPEONATO DE ESPAÑA INTERBOX POR EQUIPOS REGLAMENTO DE COMPETICIÓN Artículo 1. Introducción El Campeonato de España interbox por equipos es una competición con el objetivo de promover el conocimiento

Más detalles

(Válido para ELO FIDE y FEDA) 31 Julio al 2 de Agosto 2015

(Válido para ELO FIDE y FEDA) 31 Julio al 2 de Agosto 2015 I TORNEO DE AJEDREZ SUB 2100 CIUDAD DE CARTAGENA (Válido para ELO FIDE y FEDA) 31 Julio al 2 de Agosto 2015 1. La Organización Modificamos el primer festival por un torneo sub 2100. Estará a cargo del

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Showing Foundation, junto al Centro Universitario Villanueva, convocan la VII edición del Concurso Internacional de Cortometrajes Showing Film Awards. Este año, el tema escogido es Resilientes, más libres.

Más detalles

Campeonato Panamericano de Ajedrez Universitario. Honduras 2016

Campeonato Panamericano de Ajedrez Universitario. Honduras 2016 Campeonato Panamericano de Ajedrez Universitario Honduras 2016 La Universidad Tecnológica de Honduras en coordinación con la Federación Nacional de Ajedrez de Honduras (FENAH) y la Confederación de Ajedrez

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2012-2013 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2012-2013 Departament de Dret i Ciències

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

PRUEBA DE TRABAJO PARA PERROS DE RASTRO

PRUEBA DE TRABAJO PARA PERROS DE RASTRO PRUEBA DE TRABAJO PARA PERROS DE RASTRO CATEGORÍA E (Jabalí) Organiza: Societat de Caça i Pesca de la Muga Club del Sabueso Español y Razas Afines Federación Catalana de Caza, territorial de Girona Real

Más detalles

2016 SUDAMERICANO JUVENIL Boletín 1 Julio del 2016 Febrero 10, Aruba Bowling Association. Confederación Sudamericana de Bowling (CSB)

2016 SUDAMERICANO JUVENIL Boletín 1 Julio del 2016 Febrero 10, Aruba Bowling Association. Confederación Sudamericana de Bowling (CSB) Aruba Bowling Association Confederación Sudamericana de Bowling (CSB) Invita a todas las Federaciones afiliadas a la Confederación Sudamericana de Bowling al: CAMPEONATO SUDAMERICANO DE BOWLING CATEGORIAS

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles