Diputació de Lleida. Projecte Implantació SIMPLIFICA. Primera Fase - Fins al 31/12/2016

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Diputació de Lleida. Projecte Implantació SIMPLIFICA. Primera Fase - Fins al 31/12/2016"

Transcripción

1 Projecte Implantació SIMPLIFICA Primera Fase - Fins al 31/12/2016

2 ABAST DEL PROJECTE A partir dels requisits i necessitats traslladats per la Diputació, ABSIS planteja un projecte centrat en l objectiu de gestionar el cicle de vida complet del document electrònic, de forma integral i integrada, permetent impulsar i garantir la posada en marxa de la gestió completa de l expedient electrònic a tota la Organització. Les fites centrals d aquesta proposta són: Impulsar i garantir la posada en marxa de la Gestió Completa de l Expedient Electrònic a tots els Ajuntaments adherits. Incorporar al procés la Signatura Digital en els Ajuntaments. 2 Afegir al procés de tramitació electrònica d'expedients el procés de Registre de Decrets. Optimitzar la implantació, formació i adaptació al canvi, mitjançant l'assistència contínua i el suport constant. L objecte d aquest projecte consisteix en la implementació de la solució Simplifica a 90 Ajuntaments de la Província, designats com a idonis per les seves característiques, per posar en funcionament aquest projecte d Administració Electrònica basat en el cicle de vida del document electrònic. Per a aquest projecte, es proposen els següents criteris de selecció d Ajuntaments partícips del Pla: Ajuntaments amb una població inferior a habitants. Ajuntaments que disposin de la solució de Registre Web d Entrades i Sortides d ABSIS en producció. Proximitat territorial per conformar adequadament els grups col lectius de formació.

3 La concurrència d aquests criteris determinarà la idoneïtat de la inclusió del municipi al Projecte. La selecció final d Ajuntaments partícips en cada grup i que compleixin ambdós requisits es realitzarà de manera estratègica, amb la finalitat de garantir l èxit del projecte i optimitzar-ne la implantació, formació i adaptació al canvi. No s estableixen altres criteris addicionals, raó per la qual els mòduls a implantar, així com la metodologia utilitzada, seran comuns per a tots els municipis finalment seleccionats. 3 Per dur a terme aquest projecte s ha previst la participació directa de tècnics de la Diputació de Lleida en les tasques de direcció i coordinació, i tota la implantació serà realitzada per tècnics d ABSIS. Pel que fa al termini d execució, s estima una durada aproximada d un mes per a la posada en funcionament de cadascun dels grups establerts. Cada grup es subdividirà en subgrups. Els subgrups es compondran d un màxim de 5 Ajuntaments, per garantir l èxit durant la implantació i poder atendre adequadament les demandes de cadascú dels usuaris. Per tal de poder assolir les fites de la Fase -1, un cop avaluats els resultats del primers subgrups, es podran assolir implantacions simultànies en paral lel de cada subgrups de cinc Ajuntaments amb consultors assignats per Absis.

4 Per garantir la correcta implantació del projecte i els terminis establerts, ABSIS proporcionarà l assistència continua d un consultor dedicat al projecte, garantint el suport constant setmana a setmana, mentre duri el pla de treball. CLAUS D ÈXIT A partir de la proposta anterior, Absis proposa que cada Ajuntament asseguri els següents punt claus per garantir la consecució dels objectius marcats: Constituir un equip de treball conjunt entre l Ajuntament i ABSIS, que faciliti el seguiment i consecució dels objectius estratègics. En aquest equip preferiblement ha d haver persones de referència (Equip Polític, Secretaria, Caps de servei, etc.), que permetin la presa de decisions i que puguin transmetre a l Ajuntament la importància de la implantació del projecte i que estiguin compromesos amb la seva posada en marxa. Nomenar un referent intern a l Ajuntament, perquè pugui donar suport als usuaris, prioritzar les necessitats que sorgeixin i que tingui el suport de l equip de govern per poder prendre les decisions necessàries durant tota la implantació del cicle del document electrònic. Comunicar internament la posada en marxa del projecte, impulsar la participació de tots els usuaris, implicar-los i traslladar la seva importància. 4 PLA D IMPLANTACIÓ El model d implantació de la solució Simplifica per a la assegura una posada en funcionament del sistema en un temps reduït, minimitzant l impacte als usuaris i la gestió del canvi. Aquesta metodologia es basa en l experiència acumulada per l equip de persones d ABSIS que posseeix més de 10 anys d experiència en la implantació amb èxit de projectes d Administració Electrònica a Entitats Locals. Pel que fa al Pla d Implantació per a aquest projecte, i per tal d aconseguir l èxit del desplegament de la solució Simplifica, s ha dissenyat un desplegament que inclou els següents elements: - I: Pla de Comunicació i Gestió de les Adhesions.

5 - II: Creació d Entorns i Configuració Remota. - III: Formació i implantació del sistema. - IV: Suport als usuaris del sistema. En base a la planificació proposada, s estima oportú organitzar sis subgrups de treball de cinc municipis cadascun, de tal manera que en el transcurs d un mes es completi el desplegament a cadascun dels subgrups establerts. Si la ho considera necessari les implantacions es podran fer en paral lel assignant Absis un consultor dedicat a cada grup. Per tant el termini d execució pot fer-se entre 2 i 6 mesos segons les necessitats de la Diputació. Durant el desenvolupament del projecte, es duran a terme accions de seguiment i coordinació, la finalitat de les quals serà atendre les necessitats sorgides durant la implantació tant per a la Diputació com per a cada grup d ajuntaments. En finalitzar la implantació de cada subgrup, es formalitzarà junt amb els Ajuntaments implicats en aquesta fase la següent documentació, que permetrà donar per finalitzats els treballs: Acta de recepció definitiva de cada Ajuntament. Enquesta de satisfacció a complimentar per cada Ajuntament. 5 Activitats de Implantació El model d implantació de la plataforma assegura una posada en marxa del sistema en un temps reduït, minimitzant l impacte als usuaris i la gestió del canvi. És un model basat en el suport i acompanyament per part d ABSIS, a cadascuna de les activitats a desenvolupar durant la implantació. Atès que els Ajuntament a seleccionar ja disposen del sistema de Registre de Documents en producció, es completarà el circuit del document electrònic mitjançant els següents elements: 1. Activació d un Procediment Genèric simplificat. 2. Signatura Electrònica de documents. 3. Tramitació electrònica simplificada d expedients. 4. Registre de decrets i notificacions. Addicionalment, cada Entitat podrà contractar els procediments específics del repositori de la plataforma de El Consultor de los Ayuntamientos.

6 Pla de Formació ABSIS ajustarà el Pla de Formació a las necessitats d implantació d aquest projecte d acord a un conjunt de paràmetres com són la tipologia de les formacions, la quantitat d usuaris i el temari a impartir. Està previst realitzar 3 sessions col lectives de formació presencial per als usuaris de cada subgrup de treball, en dependències de la Diputació o el organisme que es decideixi. L estructura general del pla de formació serà la següent. Àmbit Sessió Contingut 1 Inici i Tramitació d Expedients Gestor Simplificat d Expedients 2 Signatura electrònica i Gestor de Notificacions Registre de Decrets 3 Entrada de Propostes i Decrets Després de la posada en marxa de cada grup, es planificaran noves sessions presencials de formació avançada, suport i resolució de dubtes. 6 Acció Formativa La formació s haurà d impartir en un aula o sala similar, on cada usuari disposi d un equip informàtic adequat, individualitzat i amb accés a les dades. La Diputació aportarà els espais i mitjans adequats per poder impartir la formació, segons el criteri indicat. La metodologia de la formació tindrà una orientació eminentment pràctica, orientada a l assimilació de coneixements per part dels futurs usuaris de forma àgil. La formació s haurà d impartir amb accés a una base de dades, per poder practicar totes les situacions que després es produiran en la gestió diària, tractant i modificant dades reals amb total llibertat. Durant la sessió de formació no s haurien de produir interrupcions: la dedicació dels usuaris ha de ser exclusiva a la sessió de formació durant el transcurs d aquesta. Les sessions de formació constaran d un mínim de 4 hores, dividides en dos blocs de 2 hores, amb una pausa intermèdia de 30 minuts.

7 PLA DE SUPORT ARRANCADA El pla de suport ha de garantir l assistència als usuaris del sistema en cas de que aquests es trobin amb problemes i/o dubtes en qualsevol de les fases del projecte. Per assegurar aquesta assistència, es contempla un borsa d hores en el Pla d Implantació del Projecte orientades al suport remot i l assistència a la posada en marxa de El Consultor Simplifica als Ajuntaments partícips. Finalitzada aquesta fase, la prestació de qualsevol servei de suport sol licitat per un Ajuntament, quedarà supeditada a la contractació del Servei de Suport d ABSIS per part d aquest. El servei de Suport d'absis és liderat per un equip de professionals qualificats que integren un departament dedicat exclusivament al Servei d'atenció al Client (SAC ). La seva activitat es centra en atendre incidències, consultes i peticions dels usuaris de les aplicacions d'absis. La finalitat d'aquest servei és ajudar a l'usuari de les aplicacions d'absis a treure el màxim rendiment de les mateixes i assegurar el seu correcte funcionament. A fi de facilitar la comunicació amb ABSIS, es posa a disposició de l'usuari diferents canals de contacte, a partir dels mateixos l'usuari pot reportar les seves consultes: 7 Telèfon d'atenció al Client: Correu electrònic: secretaria@absis.es Ja que la màxima d'absis és oferir un servei de qualitat, el suport o assistència tècnica que ofereix als seus clients es subdivideix en nivells d'atenció amb la finalitat d'atendre d'una manera més eficaç i eficient les consultes rebudes. En funció del nivell establert s'estipulen uns temps en què ABSIS es compromet a donar resposta o solució a les peticions d'assistència rebudes dels clients. Serveis inclosos Servei d atenció telefònica Servei d atenció telefònica que permet al CLIENT contactar amb tècnics especialistes en cada producte per donar resposta ràpida i efectiva sobre l operatòria del producte.

8 El servei telefònic està disponible tots els dies laborables, excepte festius nacionals o autonòmics i causes de força major, en el següent horari: de dilluns a divendres de 08:30 a 14:30h. Servei de correu electrònic Utilització del correu electrònic com a via de comunicació en la resolució d incidències o consultes conceptuals i d operatòria. Aquesta modalitat té el mateix tractament contractual que el d atenció telefònica. Servei de teleassistència Servei per al diagnòstic i resolució de problemes mitjançant un sistema d intervenció remota dels consultors d ABSIS als equips del client amb una plataforma tecnològica d atenció online. 8

9 ANNEX I : CATÀLEG DE PROCEDIMENTS De contractar-ho els Ajuntament podran disposar del Catàleg de El Consultor de los Ayuntamientos amb els següents procediments, junt amb les seves plantilles de documents necessaris: Títol Llicència de tinença i conducció de gossos perillosos Llicència Municipal (Establiments oberts al públic d espectacles i activitats recreatives) Llicència Ambiental Comunicació prèvia ambiental (Activitats Annex III) Comunicació prèvia (Activitats innòcues) Comunicació prèvia d obertura (Espectacles públics i activitats recreatives) Llicència urbanística d obra major Llicència ocupació via pública (instal lació temporal de terrasses annexes a establiments de restauració de caràcter permanent) Aprovació de conveni urbanístic de planejament Sancionador en matèria de disciplina urbanística Declaració d ofici d alta com a resident en el Municipi (per variacions a les característiques personals) Declaració d ofici d alta com a resident en el Municipi (per omissió) Modificació de les Ordenances Fiscals (Impostos i Taxes) Modificació de les Ordenances Reguladores dels Preus Públics Desafectació d un bé demanial Llicències d Obra Menor Llicència primera ocupació Devolució / Execució de garantia Denominació via pública Contracte privat. Procediment negociat per a l adjudicació de contracte sense publicitat Convocatòria òrgans col legiats Suspensió i/o tall de subministrament d aigua Sancionador de Tràfic Retirada de vehicle de la via pública (consideració de residu) Recursos Procediment de constrenyiment (embargament de béns) Baixa padró (per inscripció indeguda) Baixa padró (per duplicitat) 9

10 Títol Declaració d ofici d alta com a resident en el Municipi (per canvi de residència) Modificació del contracte d obres Contracte Menor d Obres Contracte Menor diferent al d Obres Alta/Baixa i canvi de titularitat de subministrament d aigua Aprovació del Pressupost Baixes per anul lació Alienació parcel la sobrera Utilització privativa dels béns de domini públic Compatibilitat per exercir activitats privades Concertació d una operació de crèdit a curt termini Adjudicació i atorgament de la llicència d autotaxi Ajornament i/o Fraccionament de deutes Concertació d una operació de crèdit a llarg termini Llicència de parcel lació Arrendament local municipal Compensació de deutes Modificació de denominació de via pública Liquidació del Pressupost Contracte administratiu d explotació de bar municipal mitjançant procediment negociat amb publicitat Concessió d excedència Potestat investigadora Reconeixement de Triennis Declaració de ruïna imminent Reconeixement extrajudicial de crèdits Responsabilitat patrimonial pel procediment abreujat Concessió de subvencions Vacances, permisos i llicències Compatibilitat per exercir un segon lloc de treball o activitat al sector públic Danys al Patrimoni Municipal 10

11 ABS Informàtica, S.L. C/ Àlaba, Santa Engracia, 151 ABSISDeleg: Planta 3. P.3 Planta 7, Ofic. 1 Lleida/Valencia Barcelona Madrid Sevilla T T F F abs@absis.es abscentro@absis.es

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA ÀMBIT JURÍDIC 1. Assistència de Secretaria Intervenció: Activitat pròpia de les funcions de secretaria intervenció com a titulars en places exemptes. Assistència

Más detalles

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Introducció La Diputació de Barcelona (DIBA) ha apostat per implantar un nou model de gestió dels seus recursos

Más detalles

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina següent SERVEIS QUE ES PRESTEN PROGRAMES DE QUALITAT Sistema de Gestió Interna de la Qualitat (SGIC) C1 Elaboració de la documentació

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA Introducció El Pla d acció tutorial consisteix en una gestió de la formació integral de l alumnat que es du a terme mitjançant tutories. En particular, es

Más detalles

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ UNITAT 8 LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ ECONOMIA DE L EMPRESA 1 BATXILLERAT La direcció de la producció La funció de producció és la funció transformadora o fabricadora de béns, serveis o productes dins de

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Didàctica de l Educació Infantil PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula L educador infantil OBJECTIUS Identificar les competències de l educador. Determinar les atribucions adscrites

Más detalles

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme GIA: principals característiques El Gestor d'informació d'activitats (GIA) és un aplicatiu informàtic amb tecnologia

Más detalles

INICIA: per la Creació d Empreses té per objectiu promoure la creació de més i millors empreses a través del suport a les persones emprenedores.

INICIA: per la Creació d Empreses té per objectiu promoure la creació de més i millors empreses a través del suport a les persones emprenedores. CARTA DE SERVEIS Introducció INICIA: per la Creació d Empreses, en col laboració amb els ens locals ajuda a aquelles persones emprenedores que vulguin crear la seva empresa, oferint informació i orientació,

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA).

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). Aprovada pel plenari del consell Municipal de l abril de 2001. Publicada a maig de 2001.

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA A2 Autoavaluació en la gestió d una instal.lació esportiva Organitza: GERÈNCIA DE SERVEIS D ESPORTS Dates: - 28 d abril (matí i tarda) 19 i 26 de maig, 2 de juny de 2015 (matí)

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT DE MISSATGES SMS DEL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC. EXPEDIENT

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona 21 de Novembre de 2011 CONFERÈNCIA David Jiménez Serveis Tècnics CETIB Ordenança Reguladora dels Procediments d Intervenció Municipal en les Obres (ORPIMO) (va entrar en vigor l 1 d Octubre de 2011) Què

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina seguent SERVEIS QUE ES PRESTEN Divulgació de la informació, assistència i orientació al personal usuari sobre els processos

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya 27 28 octubre Anna Esteve i Traveset Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya AMBIENTALITZACIÓ DE LES COMPRES CONTRACTACIÓ PÚBLICA La contractació pública és el mecanisme pel qual

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP PROCÉS 29 PROCÉS-Q-410-T-29-FP ÍNDEX ÍNDEX 2 GESTIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RESULTATS 5 ORGANIGRAMA DE SERVEIS

Más detalles

Programació d una acció formativa

Programació d una acció formativa Programació d una acció formativa Índex de continguts Elaboració de la programació. 2 Programació de les sessions 3 Activitats d avaluació previstes. 5 Elements de l avaluació contínua. 6 Materials docents.

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ ÀREA/DEPARTAMENT: PROMOCIÓ I DINAMITZACIÓ MUNICIPAL I SERVEIS A LES PERSONES/CULTURA I EDUCACIÓ. ESCOLA DE MÚSICA DENOMINACIÓ DEL LLOC: AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Els protocols d avaluacid. avaluació d AQU Catalunya. Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat

Els protocols d avaluacid. avaluació d AQU Catalunya. Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat Els protocols d avaluacid avaluació d AQU Catalunya Albert Basart. Gestor de projectes. AQU Catalunya Guies d avaluacid

Más detalles

Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels centres públics

Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels centres públics Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels s públics Inici del procediment Direcció / Equip directiu Consell escolar Claustre de professors Formular la proposta inicial

Más detalles

RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES

RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES CONCEPTE AMPLI: Són S n empreses turístiques dedicades a mitjançar ar entre els usuaris i els prestadors directes de serveis turístics. ESTRICTE: Art. 11 Llei 3/1998,

Más detalles

CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL

CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL Temari: MÒDULO 1: INTERVENCIÓ AMB FAMILIES I ATENCIÓ A MENORS EN RISC SOCIAL UF 1: Intervenció socioeducativa amb infants en risc social. UF 2: Intervenció socioeducativa amb famílies.

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL.

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL. Àrea de Presidència Intervenció General Servei d Assistència Econòmico-financera Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 262 Fax 934 022 294 s.assistenciaef@diba.cat www.diba.cat Puntuació

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

Logística d aprovisionament

Logística d aprovisionament Comerç i màrqueting Logística d aprovisionament CFGS.VEC.M05/0.16 Gestió de vendes i espais comercials Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI.

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. Estanis Vayreda i Puigvert Director general Barcelona, 9 de febrer de 2012 Guió de la presentació 1. Fotografia dels serveis socials

Más detalles

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT La qualitat, garantia de millora. INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona Universitat Politècnica de Catalunya

Más detalles

PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES

PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES Aprovat pel Consell de Govern de 23 de setembre de 2005 1 1.- INTRODUCCIÓ L elaboració d un procediment per a la reassignació o baixa de mobiliari i material

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEIS DE REPARACIÓ, CONSERVACIO I MANTENIMENT D INSTAL LACIONS I MAQUINARIA EN ELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT.

Más detalles

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / 08205 Sabadell CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Són ensenyaments reglats que tenen com a objectiu capacitar l'estudiant, dels coneixements i destreses

Más detalles

Projecte d Ordre d avaluació d ESO

Projecte d Ordre d avaluació d ESO Projecte d Ordre d avaluació d ESO Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat 27 de juny de 2017 Article 1. Objecte Decret 187/2015, d ordenació de l ESO L ordenació del currículum

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics Pla d Acció Tutorial Índex I. INTRODUCCIÓ...3 2. PROPOSTA DE SEQÜÈNCIA DES DEL PUNT DE VISTA DEL TUTOR...0 Alumnes de 1er curs...0 Alumnes en fase

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell Índex 1. Rènting, què és? 2. BS Rènting, què és i que

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Octubre 2014 Canal Empresa és el portal de la Generalitat adreçat a les empreses,

Más detalles

Programació general anual

Programació general anual D) OBSERVACIONS NORMATIVES En aquest apartat es facilita el contingut de les referències normatives relacionades amb cada un dels sis punts en què s articula la PGA d acord amb l de l apartat B, així com

Más detalles

Observatori de Govern Local

Observatori de Govern Local El món local, un univers complex Durant els 40 anys des de la restabliment dels ajuntaments democràtics, les institucions locals s han anat configurant com un element clau del nostre sistema polític. En

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Espai per escriure títol Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Servei d Ocupació de Catalunya Barcelona, 17/11/2010 Agents Impacte Agents de la Xarxa Objectius Servei d Ocupació de

Más detalles

validació 1 Febrer 2016 TS sanitaris D. EAP C Qualitat ABS Febrer 2016 Març 2019

validació 1 Febrer 2016 TS sanitaris D. EAP C Qualitat ABS Febrer 2016 Març 2019 Tipus de document: Títol del document: Elaborat per: Codi local: Codi MADS Protocol del Servei Ajuda a Domicili ICS L EAP disposa d un sistema d atenció social per donar resposta als problemes socials

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL FITXA AL - 01 FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ SERVEI: ALCALDIA DENOMINACIÓ DEL LLOC: TIPOLOGIA: CLASSIFICACIÓ: ESCALA: SUBESCALA: Lloc base Funcionari de carrera Administració General

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

EL CAMÍ CAP A L ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

EL CAMÍ CAP A L ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA EL CAMÍ CAP A L ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA 28 de setembre de 2016 GESTIÓ DEL CANVI 7 Elements del Canvi (McKinsey) 1. Estratègia 2. Estructura 3. Gestió de personal 4. Formació 5. Valors de l organització

Más detalles

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 22 d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 El primer pas d una política de Recursos Humans orientada a modernitzar la plantilla municipal,

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

APLICACIÓ DE RESERVES D INTERNET. Víctor Gutiérrez Quinto

APLICACIÓ DE RESERVES D INTERNET. Víctor Gutiérrez Quinto APLICACIÓ DE RESERVES D INTERNET Juny 2013 Grau Multimèdia Treball de Final de Grau Aplicació per a reserves de serveis d Internet per a esdeveniments per a l hotel W Barcelona Autor : Consultor : Ignasi

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

CARTA DE SERVEIS DEL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS

CARTA DE SERVEIS DEL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS CARTA DE SERVEIS DEL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS CARTA DE SERVEIS DEL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS Els presentem la relació de competències, serveis i projectes que el Consell Comarcal va començar a prestar

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Jornada de Planificació i Coordinació de març de 2014

Jornada de Planificació i Coordinació de març de 2014 Jornada de Planificació i Coordinació 2014 P 31 de març de 2014 Què hem d assolir? DAFO Amenaces Oportunitats 1. Sector en crisi. Disminució de les prestacions socials 2. Situació financera i fonts de

Más detalles

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LES ESCOLES D ESTIU 2015 DE L AJUNTAMENT D ALGEMESÍ. 1. OBJECTE El present procediment obert té per objecte

Más detalles

PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil

PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil PAS-PC (Pla d Assistència i Suport del Baix Camp per la Protecció Civil) QUÈ ÉS? És un document que recull la

Más detalles

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE 1. OBJECTE DEL CONTRACTE Títol del contracte: CONTRACTACIÓ D UN SERVEI DE D IMPLANTACIÓ I POSADA EN MARXA D UN ENTERPRISE SEVICE BUS PER A LA FUOC Número

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

Programa d Acolliment Familiar. Ministeri d Afers Socials, Justícia i Interior Andorra la Vella, 6 de juny del 2017

Programa d Acolliment Familiar. Ministeri d Afers Socials, Justícia i Interior Andorra la Vella, 6 de juny del 2017 Programa d Acolliment Familiar Andorra la Vella, 6 de juny del 2017 Conveni de col laboració: El i la Fundació Jacqueline Pradère han signat un conveni de col laboració amb l objectiu de promocionar el

Más detalles

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI Resultats i oportunitats de futur Abril de 2017 PALLARS JUSSÀ Superfície: 1.343,1

Más detalles

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat 28-04-2014 Programa Baixem al Carrer Inici del programa: 2009 Territori: Poble Sec Agents que van intervenir: Per iniciativa del Pla Comunitari del barri A través

Más detalles

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou.

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou. Interessat de l'expedient Localització de l'activitat Assumpte Proposta de regulació de la contractació menor en les Bases d'execució del Pressupost. DECRET Identificació de l expedient Expedient, relatiu

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom Annex 1 Declaració d activitats del personal al servei de l'oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Tipus de declaració inicial d actualització D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació

Más detalles

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA Reial decret 894/2014, de 17 d'octubre, pel qual es desenvolupen les característiques del curs de formació sobre el desenvolupament de la funció

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes

Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes Programa.cat Instruccions perquè els ajuntaments o ens locals vinculats o dependents s hi donin d alta i per sol licitar-hi activitats de la llista de propostes La Rambla, 7, 2n 1 Índex 1. Introducció

Más detalles

PROCEDIMENT 57 PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL EN ELS CICLES FORMATIUS PR-Q-750-T-01-FP

PROCEDIMENT 57 PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL EN ELS CICLES FORMATIUS PR-Q-750-T-01-FP PROCEDIMENT 57 PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL EN ELS CICLES FORMATIUS PR-Q-750-T-01-FP ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ

Más detalles

L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES

L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES Objectius Objectiu General Conèixer el model d orientació laboral d Ocupabilitat per competències per garantir que les persones que s atenen des dels SLO s milloren l ocupabilitat

Más detalles

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 IMPLANTACIÓ D UN PAU CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 David Tisaire Berga Definicions i obligacions Implantació: tot el conjunt de mesures a prendre per assegurar l eficàcia operativa del

Más detalles

Programa Habitatges Buits

Programa Habitatges Buits Programa Habitatges Buits 1 Programa Habitatges Buits Impulsat per l Ajuntament de Barcelona i gestionat per la Fundació HÀBITAT3. Es tracta d obtenir pisos del parc d habitatges privat de la ciutat per

Más detalles

Semipresencial o combinada

Semipresencial o combinada Nivell bàsic Desenvolupa les habilitats de comprensió i producció orals, perquè l'aprenent pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. L'assoliment d'aquest nivell equival

Más detalles

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS LA INFRAESTRUCTURA DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS Copyright 2016 EVECTRA MOBILITY SERVICES 1 EVECTRA ÉS UNA EMPRESA ESPECIALITZADA EN PROJECTES APLICATS A LA MOBILITAT ELÈCTRICA, QUE OFEREIX LES

Más detalles

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 Definició de la XAPSLL La Xarxa d'atenció a persones sense llar, es va constituir el novembre del 2005, amb la finalitat d enfortir la capacitat d organització de la ciutat

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT La qualitat, garantia de millora. INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT Escola Universitària d Infermeria - Facultat de Turisme - Facultat de Ciències Universitat

Más detalles