REUNIÓ INFORMATIVA ERASMUS+ I ALTRES INTERCANVIS CULTURALS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REUNIÓ INFORMATIVA ERASMUS+ I ALTRES INTERCANVIS CULTURALS"

Transcripción

1 REUNIÓ INFORMATIVA ERASMUS+ I ALTRES INTERCANVIS CULTURALS 1 de desembre 2014

2 INTERCANVIS CULTURALS Augmentar l exposició a la llengua anglesa Augmentar la riquesa cultural Conèixer altres realitats i altres sistemes educatius Establir vincles amb altres adolescents europeus Millorar la capacitat d adaptació En resum: sortir de la rutina per viure una experiència única

3 ANTECEDENTS Anys anteriors hem tingut conats d intercanvis amb una escola anglesa, concretament a Nottingham. Reticents a fer intercanvis de casa a casa. Problema comú a les escoles del Regne Unit. Vam decidir obrir el ventall d opcions.

4 ERASMUS+ Nou programa europeu per a la millora de l educació, les habilitats i la ocupabilitat dels alumnes. Integra els antics programes Erasmus, Comenius, Da Vinci Promou les associacions i cooperació entre centres educatius a Europa.

5 ERASMUS+ Suposa subvencions directes a projectes proposats per centres educatius europeus. Un mínim de 3 centres educatius presenten un projecte educatiu en comú que encaixi en les línies d actuació de la UE.

6 ERASMUS+ Aquest projecte és avaluat per experts internacionals seguint estrictes criteris de viabilitat, originalitat, interès, valor educatiu Només els projectes que superen aquesta avaluació són aprovats com a Projectes Erasmus+.

7 ERASMUS+ Projectes de 24 o 36 mesos. Subvenció per l organització d activitats. Subvenció per les mobilitats de l alumnat i professorat. Amb algunes limitacions: nombre d alumnes i nombre de viatges.

8 EL NOSTRE PROJECTE Projecte de 24 mesos (1 de setembre d agost 2016) Títol: Living a healthy life and entrepreneurship across Europe Promoting sustainable approaches to a healthy life and successful business administration.

9 DOS EIXOS TEMÀTICS PRINCIPALS Fomentar estils de vida saludable. Tractarem temes com: Els beneficis d una dieta equilibrada. La importància de l esport i l activitat física. Les dietes miracle i els seus perills. Criteris de selecció d aliments. Els aliments biològics i l origen dels nostres aliments. Com planificar una dieta saludable.

10 DOS EIXOS TEMÀTICS PRINCIPALS Emprenedoria. Volem que els alumnes siguin capaços de dissenyar i implementar una idea de negoci a nivell internacional. Incloent: Fer estudis i anàlisis de mercat. Conèixer i realitzar tràmits burocràtics. Conèixer els mercats i els tràmits burocràtics del països socis. Fer l anàlisi dels costos i cerca de fonts de finançament. Dissenyar la imatge corporativa. Promocionar el producte. Solucionar problemes potencials del nostre negoci

11 TREBALLANT HABILITATS I CONEIXEMENTS Habilitats a treballar (entre d altres): Anàlisi de necessitats La presa de decisions El treball cooperatiu Solució de problemes Presentacions en públic Planificació a curt i llarg termini Organització personal i professional Comprensió i adaptació a la varietat cultural

12 SOCIS ERASMUS+ Ors Lek en Linge Multatulilaan NM Culemborg Stadtgymnasium Köln-Porz Humboldtstraße Köln

13 CULEMBORG I KÖLN Culemborg és un municipi situat a 30 km d Utrecth i 60 d Amsterdam, Països Baixos, amb una població de 27 mil habitants. Köln (o Colònia) és una ciutat situada a l oest d Alemanya, entre Düsseldorf i Bonn, amb una població de prop d un milió d habitants.

14 ERASMUS+ - PROGRAMA DE TREBALL Formarem un grup de 30 alumnes de 3r i 4t d ESO. Aquests alumnes seran els que treballaran els continguts del projecte i participaran en els intercanvis El grup es reunirà una hora cada dues setmanes durant aquest curs i el proper. En aquestes sessions, treballarem els objectius del projecte conjuntament amb els nostre socis europeus.

15 VIATGES ERASMUS+ 1r viatge Culemborg (prop d Utrecht) 15 alumnes (alumnes de 4t) 1-6 de març 2015 Allotjament amb famílies locals 3 dies d activitats al centre escolar 2 dies per visitar Amsterdam, Utrecht, una granja holandesa, Krolle Muller. Despeses incloses (viatges, transports, entrades a punts d interès, assegurança de viatge ). Si les despeses superen l import de les subvencions, els costos addicionals seran assumits per les famílies participants.

16 VIATGES ERASMUS+ 2n viatge Barcelona 8-13 novembre alumnes, 15 de Culemborg i 15 de Köln, ens visitaran. Allotjament amb famílies de l escola (preferentment les d aquells alumnes que participin al projecte) 2 dies d activitats a l escola i dos de visita a la ciutat (Sagrada Família, barri gòtic, centre ciutat, Camp Nou ) Un dia d activitats a una aula de cuina, on rebran un taller de cuina i hauran de cuinar els seus propis menús.

17 VIATGES ERASMUS+ 3r viatge Köln 15 alumnes (alumnes de 4t que són a 3r actualment) de febrer 2016 Allotjament amb famílies locals. 3 dies d activitat al centre escolar 2 dies per visitar Colònia i Bonn Despeses incloses (viatges, transports, entrades a punts d interès, assegurança de viatge ). Si les despeses superen l import de les subvencions, els costos addicionals seran assumits per les famílies participants.

18 VIATGES ERASMUS+ La subvenció que ens ha concedit la Unió Europea ens servirà per cobrir les despeses generades per les activitats que desenvolupem. Tot i així, si el preu dels viatges superés el de les subvencions, hauria de ser assumit per les famílies participants. La UE limita molt el nombre de places per les mobilitats d alumnes: màxim 15 per viatge. És per això que ens veiem obligats a establir uns criteris de selecció d alumnes pel projecte.

19 CRITERIS SELECCIÓ ALUMNES En el cas que el nombre de sol licituds superi el nombre de places, els criteris establerts pel departament per la selecció dels alumnes participants seran els següents: Mitjana de qualificació global de la 1a avaluació (10 punts). Mitjana de la qualificació de l assignatura d anglès de la 1a avaluació (10 punts). Mitjana de la qualificació d actitud global de la 1a avaluació (10 punts). El barem de puntuacions estarà a disposició de la família sol licitant que així ho demani. En cas d empat, es farà un sorteig entre els alumnes interessats.

20 CRITERIS SELECCIÓ ALUMNES II Un cop fet el barem de puntuacions, comunicarem els resultats a les famílies per correu electrònic. Els alumnes que hagin estat seleccionats passaran automàticament a formar part del grup Erasmus, i podran renunciar a la seva plaça si així ho consideren. Serà un criteri indispensable, per poder-hi participar, que la família de l alumne pugui acollir un alumne durant la visita de les escoles del 8 al 13 de novembre de 2015.

21 ALTRES OPCIONS D INTERCANVI (NO ERASMUS+) RSG Tromp Meesters a Steenwijk (Holanda) Gimnazjum nr 8 a Gdánsk (Polònia) Kwidzynskie Szkoly Spoleczne a Kwidzyn (Polònia) Anna Trolles Skole a Brenderup (Dinamarca)

22 VIATGES INTERCANVI (NO ERASMUS+) Els alumnes s allotjaran amb famílies de l escola acollidora. Per tant han d estar disposats/des a allotjar als alumnes de l escola visitant quan ens visitin a Barcelona. Entre 10 i 15 alumnes, depenent del nombre de sol licituds (a escollir entre alumnes de 3r d ESO) Setmana d activitats al centre i de visites culturals. Treballarem continguts relacionats amb els drets dels infants i treballar a Europa. Costos a cobrir per les famílies: transports, assegurança de viatge, diners de butxaca i per entrades a llocs d interés.

23 COM PARTICIPAR-HI? Ompliu el formulari que trobareu a: Ompliu-lo amb les vostres dades i marqueu en quines opcions d intercanvi esteu interessats/des. A partir d avui dia 1 i fins al proper dissabte dia 6 de desembre. Un cop analitzades les sol licituds ens posarem en contacte amb les famílies abans del dia 12 per comunicar-vos-en els resultats.

24 CONSIDERACIONS FINALS Els criteris de selecció de l alumnat participant seran els establerts pel projecte Erasmus+ i comentats anteriorment. En qualsevol cas, l enviament de la sol licitud no implica la participació final als intercanvis. El nombre mínim de participants que hem fixat per a cada viatge és de 10. Un cop analitzades les sol lituds, valorarem la viabilitat de cadascun dels possibles intercanvis. Convocarem una nova reunió amb les famílies participants per concretar amb més detalls.

25 TORN DE PREGUNTES Si teniu dubtes, podeu fer les vostres preguntes ara. Si el dubte sorgeix un cop arribeu a casa, podeu posar-vos en contacte amb en Marc Miret a mmiret@palcam.cat

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem 17/18 d octubre de 2014 a Verdú I a les aules, què? Setembre de 2014 Benvolgudes i benvolguts, Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem sobre allò que ens defineix, immersos

Más detalles

Reflexions i propostes per a la millora de l'educació a Catalunya

Reflexions i propostes per a la millora de l'educació a Catalunya Reflexions i propostes per a la millora de l'educació a Catalunya Ferran Ferrer 9 gener 2008 IV edició de Tribuna edu21 Esquema Consideracions prèvies Reflexions sobre l educacil educació a Catalunya Propostes

Más detalles

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs )

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs ) Palma, 19 de setembre de 2016 Circular núm.:7 3r EP CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs 2016-2017) Benvolguts amics i amigues, Com cada any us oferim la possibilitat que els vostres fills i filles participin

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Què és? L Espai de deures és un projecte que vol contribuir a reduir l elevat índex de fracàs

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

PER QUÈ ÉS TÉ TANTA PRESSA A IMPLANTAR BOLÒNIA L ANY VINENT?

PER QUÈ ÉS TÉ TANTA PRESSA A IMPLANTAR BOLÒNIA L ANY VINENT? -1- Benvolguts i benvolgudes estudiants i estudiantes Desprès de la meva participació en el Consell d Estudiants de la Facultat del divendres 21 de novembre, he cregut adequat donar per escrit les respostes

Más detalles

2016-17 Postgrau en Teràpia Breu Estratègica 19a edició en dissabtes - 20a edició en dimarts Curs presencial a Barcelona. 12 Crèdits ECTS Diploma de la Fundació Universitat de Girona www.iesp.cat www.interpersonal.cat

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Registre del consum d alcohol a l e-cap

Registre del consum d alcohol a l e-cap Registre del consum d alcohol a l e-cap Rosa Freixedas, Estela Díaz i Lídia Segura Subdirecció General de Drogodependències ASSOCIACIÓ D INFERMERI A FAMILIAR I COMUNITÀRI A DE CATALUN YA Índex Introducció

Más detalles

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT L SCI de Catalunya, nascuda al 1982, representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional, un moviment internacional que

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES UA-USAC 2013 CONVOCATORIA DE BECAS UA-USAC 2013

CONVOCATÒRIA DE BEQUES UA-USAC 2013 CONVOCATORIA DE BECAS UA-USAC 2013 Títol: CONVOCATÒRIA DE BEQUES UA-USAC 2013 Categoria: CONVOCATÒRIES I CONCURSOS Òrgan: Vicerector de Relacions Internacionals Data d'aprovació: 8 de març de 2013 Titulo: CONVOCATORIA DE BECAS UA-USAC 2013

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS.

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. Portalexcellence Servei Municipal d Ocupació de Cerdanyola del Vallès www.portalexcellence.cat www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat CURRÍCULUM VITAE 1. DEFINICIÓ

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS Què són els jocs i esports alternatius? Tenen les següents característiques: Tenen un caràcter lúdic o recreatiu. Tenen regles simples. S'usen materials no convencionals.

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

CURS ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE)

CURS ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE) ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE) Curs Certificat per la Universitat San Jorge 110 HORES 3 MESOS 4 ECTS CAMBRIDGE ENGLISH: RECONEIXEMENT MUNDIAL Cambridge English s'ha convertit

Más detalles

CEIP 25 DE SETEMBRE

CEIP 25 DE SETEMBRE CEIP 25 DE SETEMBRE 2009-2010 http://www.xtec.cat/ceip-25desetembre-rubi http://escola25setembre.blogspot.com/ EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA Necessitat d unes normes de convivència. Respectar als altres: companys,

Más detalles

Cuida t en família a l Illot gran

Cuida t en família a l Illot gran Cuida t en família a l Illot gran espai per parar, observar i respirar del 18 al 21 d abril del 2014 Població: Comarca: Província: Font -Rubí Alt Penedès Barcelona Núm. de registre: 506 Capacitat per a

Más detalles

SOL LICITUD D INSCRIPCIÓ

SOL LICITUD D INSCRIPCIÓ SOL LICITUD D INSCRIPCIÓ HKAOQYETBCNABDJRURIYCVAJCMVPSJGFT USOXLA SALLERBWVXMCLDHSRYGFHKAOQYE ETBCNLUDJRORIYCVAJRYPFRWSKBTUDSXBO AHGLSOL LICITUD D INSCRIPCIÓNLSKAFJFGTW FZCVSRYGFHKAOQYETBCNAODJRPRIYCVJSR

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL Francesc Sala, primera edició, abril de 1996 última revisió, desembre de 2007 ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT

Más detalles

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,...

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,... Què és Excel? Ms Excel és una aplicació informàtica que ens proporciona una forma molt còmoda i eficaç de treballar amb dades. Entre altres possibilitats, permet realitzar anàlisis, càlculs matemàtics,

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS?

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS? I TU, COM HO VEUS? ~ I tu, com ho veus? ~ La volta al món en 80 dies ~ 1 El treball a) Phileas Fogg té prou diners per viure bé sense haver de treballar. Coneixes personalment algú que pugui viure bé

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014]

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] 2014 2012 DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] La Banca Ètica a l Estat continua creixent, l evolució de les seves xifres contrasta amb les del conjunt del sistema financer Les dinàmiques de les

Más detalles

Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social

Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social 2016-17 Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social 1a edició Curs semipresencial a Barcelona. 65 hores. Diploma de la Fundació Universitat de Girona www.iesp.cat

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 SESSIÓ INFORMATIVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D INVESTIGACIÓ DEL PLAN ESTATAL 2014 Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 Projectes d Investigació Fonamental no orientada El pressupost La pregunta

Más detalles

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 BLOCS BLOGGER Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 CREAR I DISSENYAR UN BLOC. (BLOGGER) 1. CREAR UN BLOC: 1.1 Entrar a la pàgina web del blogger (https://www.blogger.com/start).

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-dici...

ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-dici... ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-diciembre 2011 Viernes 7 de octubre de 2011, por Ramona Rodríguez Los cursos que se ofrecen son: EL D_EFECTO BARROCO Políticas de la imagen hispana Curso

Más detalles

SERVEI DE RECURSOS HUMANS

SERVEI DE RECURSOS HUMANS Codi núm. / Código nº:.. 1. Dades de la plaça convocada a concurs / Datos de la plaza convocada a concurso Àrea / Área:... Perfil / Perfil:... Departament / Departamento:... Data de la resolució / Fecha

Más detalles

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC DIBUIX TÈCNIC I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES 1. Dist. d un punt a una recta - Abatiment del pla format per la recta i el punt 2. Dist. d un punt a un pla - Canvi de pla posant el pla de perfil

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Inici curs escolar Barcelona

Inici curs escolar Barcelona Inici curs escolar 2016-2017 Barcelona 6 de setembre de 2016 Les claus del nou curs Noves eines Capacitació Formació Equips educatius Equitat Preparats Necessitats Futur Treball per zones Nova Programes

Más detalles

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT PLA DE MILLORA URBANA PMU 13 : Carrer Barcelona Novembre 2010, Aprovació inicial Girona EQUIP REDACTOR: TALLER D ARQUITECTURA I TERRITORI José González Baschwitz, arquitecte

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

Implantació de sistemes d aigües grises

Implantació de sistemes d aigües grises Sant Cugat del Vallès Implantació de sistemes d aigües grises Marta Oliver Qualitat i Planificació Ambiental Servei de Medi Ambient 24 de març de 2015, Sant Cugat del Vallès 1. Perquè una ordenança d estalvi

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola Cru-Evolució Mira el món diferent! Una aposta de ciutadania global des de l escola ESO - educació EDUCACIÓ Juntament amb les comunitats i les organitzacions del Sud amb què treballem hem aconseguit que

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MINISTERIO DE EDUCACIÓN Y CIENCIA CONSEJO DE EUROPA COUNCIL OF EUROPE Portfolio Europeo de las Lenguas European Language Portfolio

Más detalles

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria Sesiones informativas Movilidad internacional 2017-2018 Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria Estudio sobre el Impacto de Erasmus. Comisión Europea (2014) Las capacidades

Más detalles

CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO

CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO La Universitat Autònoma de Barcelona convoca 29 places, en el marc del programa d ajuts per a la promoció de l ocupació jove i implantació de la garantia

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Investigació, per la qual es convoca la realització d estades de formació

Más detalles

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA Testimoniales de alumnos becados dgadg Foto: Grupo de alumnos de 4º de BBA que colaboran con el Programa de Becas de ESADE Laia Estorach, Alumna de 4º de BBA

Más detalles

Felicitats per l arribada al món del vostre infant! Felicidades por la llegada al mundo de vuestro bebé!

Felicitats per l arribada al món del vostre infant! Felicidades por la llegada al mundo de vuestro bebé! Felicitats per l arribada al món del vostre infant! Felicidades por la llegada al mundo de vuestro bebé! Felicitats per l arribada al món del vostre infant! Com que potser us ha sorprès assabentar-vos

Más detalles

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 BASES GENERALS Programa Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 1. Presentació EURECAT és el gran Centre Tecnològic

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Press Clipping Noviembre 2013

Press Clipping Noviembre 2013 Press Clipping Noviembre 2013 Soporte: Papel Sección: Estrategia empresarial Fecha: 28/11/2013 ESTRATEGIA EMPRESARIAL La mejora continuada de la productividad Grupo SPEC es una empresa especializada en

Más detalles

Pla d Activitat Docent. Gestió d Institucions No Lucratives

Pla d Activitat Docent. Gestió d Institucions No Lucratives Pla d Activitat Docent Gestió d Institucions No Lucratives Assignatura enmarcada en el projecte Barcelona Social Business City Graus Administració i Direcció d Empreses (ADE) Codi: 21887 Economia (ECO)

Más detalles

Programa Visita Un Hotel 2014-2015

Programa Visita Un Hotel 2014-2015 Programa Visita Un Hotel 2014-2015 PREGUNTES I RESPOSTES 1. Què és i per què és important la visita a un hotel per als alumnes? El turisme és un dels sectors més importants de la nostra illa. Per això,

Más detalles

Índex de figures i taules

Índex de figures i taules Índex de figures i taules Capítol 1. Introducció... 13 Capítol 2. Vint-i-cinc anys de polítiques d integració de les TIC als centres docents de Catalunya... 27 Taules Taula 1. Formació del professorat

Más detalles

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions.

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO va néixer a Màlaga el 25 d octubre de l any 1881. El seu pare es deia José i la seva mare Maria. Va tenir dues germanes més petites que ell,

Más detalles

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 2.- Informe del director Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 Activitats Idescat/SEC des de novembre 2012 Treballs en marxa i de futur Pla estadístic 2015-2018 Activitats Idescat/SEC des

Más detalles

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT COL LABORA COMPRANT LES TEVES ULLERES SOLIDÀRIES 5 EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT suma't a l' suma't al rosa programa d activitats #sumatalrosa barcelona.aecc.es Sobre el càncer de mama Aproximadament,

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona

Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona Presentació de la nova marca turística de la província de Barcelona Roda de premsa Barcelona, 9 de gener de 2012 El Pla de màrqueting Un full de ruta per definir l actuació de màrqueting i promoció de

Más detalles

Objectius Explicitació A v a l u a c i ó Concreció (què volem avaluar) Comentaris i material necessari

Objectius Explicitació A v a l u a c i ó Concreció (què volem avaluar) Comentaris i material necessari 3. PROCÉS DE TREBALL 3.1. D on partim? De l anàlisi de l experiència feta durant el curs 97/98 i del com es van passar les proves als alumnes, així com de la recollida d opinió dels mestres, vàrem arribar

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT Fascicle 35 - Sec. III. - Pàg. 6922 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT 2618 Resolució de la directora general

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

PRESENTACIÓ CAIXA D ENGINYERS

PRESENTACIÓ CAIXA D ENGINYERS PRESENTACIÓ CAIXA D ENGINYERS Jornada Finançament Europeu per a pimes 09-07-2015 1- LA CAIXA D ENGINYERS Societat Cooperativa El 1967 un grup d enginyers industrials van decidir constituir una Societat

Más detalles

Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental. Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5

Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental. Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5 Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental (En extinció) Tipus: Troncal Codi: 242002 Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5 Departament: Infermeria de Salut Pública, Salut

Más detalles