Consell Comarcal del Baix Empordà

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Consell Comarcal del Baix Empordà"

Transcripción

1 BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS D EDUCADORS SOCIALS ALS SERVEI BÀSICS D ATENCIÓ SOCIAL 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present convocatòria regular la selecció, mitjançant el sistema de concurs-oposició, d una borsa de treball per cobrir necessitats temporals de tècnics d educadors socials. Les característiques laborals del lloc de treball són: Jornada de treball: 37,5 hores setmanals Ubicació: Qualsevol centre de treball del Consell Comarcal. Retribució anual: ,70 euros anuals 2. CONDICIONS Per prendre part en el concurs oposició serà necessari: a) Tenir els requisits de nacionalitat establerts a la legislació vigent. b) Tenir complerts 16 anys i no excedir, de l edat màxima de jubilació forçosa. c) Estar en possessió del títol universitari de grau/diplomat en educació social o bé estar habilitat pel Col legi d educadores i educadors socials de Catalunya. Si es tracta d un títol obtingut a l estranger cal disposar de la corresponent homologació. d) Disposar de carnet de conduir categoria B1. e) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques. f) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració, ni estar inhabilitat per a l exercici de funcions públiques. 3. SOL LICITUDS a) La sol licitud per prendre part en el procés selectiu, en la qual els aspirants hauran de manifestar que s accepten aquestes bases i que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base 2a, referides a la data d acabament del termini de presentació de sol licituds, es formularà en el model normalitzat (annex I), i s hi adjuntarà la relació de mèrits que s al leguin, formulats en model normalitzat (annex II) I numerats correlativament. També s adjuntarà la següent documentació: - DNI. - Titulació exigida. Si la titulació que es presenta no és relacionada amb l àmbit social, s haurà d acreditar documentalment l experiència, de la mateixa manera que l acreditació de mèrits de la fase de concurs (base setena). - Documentació acreditativa d estar en possessió del certificat del nivell de suficiència de català (C) o equivalent, per restar exempt de la realització de l exercici de coneixements de llengua catalana. - Carnet de conduir categoria B1. Cas que la documentació aportada sigui fotocòpia o no estigui compulsada, els aspirants aprovats hauran d aportar l original quan es formalitzi la contractació laboral. b) Les sol licituds es presentaran al Registre General del Consell Comarcal, de 9 a 14 hores, fins al dia 23 de novembre de 2017.

2 c) També podran presentar-se en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 10 d octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú de les administracions públiques. (s aconsella enviar còpia del document registrat per fax o per correu electrònic consell@baixemporda.cat). d) Els aspirants amb discapacitat han de fer constar en la sol licitud aquesta condició, així com les adaptacions que sol liciten per a la realització de les proves. En cas contrari, s entén que renuncien al seu dret. 4. ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS Acabat el termini de presentació de sol licituds, es dictarà decret de presidència, en el qual s aprovarà la llista ordenada per cognoms i nom, dels aspirants admesos i exclosos i es nomenaran els membres que formaran part de l òrgan seleccionador. L esmentat decret es farà públic el dia 27 de novembre de 2017, al tauler d anuncis del Consell Comarcal i a l adreça Les proves es realitzaran el dia 30 de novembre de 2017, a les 9:30 del matí, a la seu del Consell Comarcal. 5. ORGAN SELECCIONADOR L Òrgan seleccionador estarà constituït pels següents membres: President: Vocals: Secretari: La coordinadora de l Àrea Bàsica de Serveis Socials Un/a educador/a social del Consell Comarcal Un/a educador/a social d una altra administració local El del Consell Comarcal o funcionari en qui delegui. Així mateix, formarà part de l Òrgan seleccionador la tècnica de normalització linguïstica del Consell Comarcal, en qualitat d assessora, que actuarà amb veu, però sense vot. 6. PROCES SELECTIU Primer exercici: Consistirà en resoldre un supòsit pràctic relacionats amb les tasques a desenvolupar al lloc de treball. Aquest exercici, que es qualificarà sobre un màxim de 10 punts serà eliminatori, sent necessària una puntuació de cinc punts per superar-lo. Segon exercici. Prova de català: De caràcter obligatori i eliminatori, corresponent al nivell de suficiència (C), l hauran de superar els candidats que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana. Per superar-la caldrà resoldre correctament diferents exercicis d'expressió oral i escrita. Es qualificarà com a apte o no apte. Estaran exempts de realitzar aquesta prova els candidats que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir al Consell Comarcal, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta d ocupació pública.

3 7. FASE DE CONCURS Les persones que hagin superat la fase d oposició, disposaran de 5 dies hàbils per presentar al Registre del Consell Comarcal, la documentació acreditativa dels mèrits al legats. La documentació s haurà d ordenar i numerar correlativament, a l extrem superior del primer full, amb concordança amb l ordre de la relació de mèrits. S hauran de presentar els documents originals i còpies, les quals es compulsaran en el moment de la presentació. Els originals seran retornats en el mateix moment a la persona interessada. La valoració dels mèrits al legats i acreditats documentalment pels candidats, es valoraran de conformitat amb l escala següent: a) Experiència professional en el desenvolupament de funcions semblants a les de lloc de treball objecte de la contractació: 0,05 punts per mes, màxim 2 punts. No es computaran les porcions inferiors al mes. L experiència laboral s acreditarà mitjançant un certificat expedit per l empresa on consti la relació laboral, la categoria professional, el servei prestat i la data d inici i la de finalització o bé mitjançant certificat de la vida laboral estès per la Tresoreria General de la Seguretat Social juntament amb les contractes de treball de la corresponent empresa. b) Formació: Per titulacions i cursos de formació i perfeccionament relacionats amb el lloc de treball objecte de la contractació. La puntuació màxima és 2 punts. Cursos: - Cursos de durada entre 10 i 20 hores 0,05 punts - Cursos de durada entre 21 i 40 hores 0,10 punts - Cursos de durada entre 41 i 60 hores 0,15 punts - Cursos de durada entre 61 i 100 hores 0,20 punts - Cursos superiors a 100 hores 0,25 punts Els membres de l Òrgan seleccionador podran valorar la possessió d altres titulacions adequades a les places convocades. La puntuació màxima és de 0,25 punts. Només es valoraran els cursos impartits per les universitats, diputacions, instituts, escoles oficials, col legis professionals i altres entitats homologades. Hi haurà de constar la duració en hores i l assistència. Els mèrits obtinguts a l estranger s han d acreditar mitjançant certificats degudament traduïts a qualsevol de les dues llengües oficials a Catalunya. No es valoraran les pràctiques realitzades en el marc de convenis de cooperació educativa o anàlegs. Els mèrits no acreditats suficienment no seran valorats per l Òrgan seleccionador. La puntuació total del concurs serà com a màxim de tres punts. 8. ENTREVISTA PERSONAL L Òrgan seleccionador podrà realitzar una entrevista als aspirants aprovats per aclarir aspectes del currículum presentat. No es farà cap valoració o puntuació d aquesta entrevista.

4 9. CLASSIFICACIÓ DELS ASPIRANTS La puntuació definitiva serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en el procés selectiu: oposició i concurs. L Òrgan seleccionador farà públic el resultat per ordre de puntuació, amb el nom i cognoms de les persones aprovades, en el tauler d anuncis del Consell Comarcal i a l adreça INCOMPATIBILITATS I RÈGIM DEL SERVEI En l exercici de la funció pública atribuïda al lloc de treball objecte de la convocatòria serà aplicable la Llei 53/1984 de 26 de desembre, d incompatibilitats dels personal al servei de les Administracions Públiques, en compliment de la qual l aspirant, en el moment de l inici de la prestació del servei, haurà de realitzar una declaració de les activitats que realitza o bé sol licitar la compatibilitat. 11. BORSA DE TREBALL Quedaran incorporats a la borsa de treball els aspirants que superin la puntuació mínima exigida. L ordre de classificació serà el resultat de la qualificació total obtinguda, ordenada de major a menor. Las durada de la borsa serà de dos anys comptats des de l endemà de la data del decret de presidència que la constitueix. No obstant això, s entendrà automàticament cancel lada quan cap persona tingui disponibilitat per acceptar una oferta. Les dades de contacte dels aspirants seran les indicades en la sol licitud. Els aspirants són els responsables de mantenir actualitzades les seves dades de contacte, per la qual cosa podràn comunicar les variacions mitjançant escrit presentat al Registre del Consell Comarcal. Es comunicaran les ofertes de treball, per ordre de puntuació, mitjançant trucada telefònica al número que l aspirant hagi indicat en la sol licitud. S intentarà 3 vegades en horari de 8:00 a 15:00 i si no es localitza, se li enviarà un correu electrònic a l adreça indicada a la sol licitud. Aquest correu s haurà de contestar, com a màxim, l endemà de l enviament abans de les 14:00 hores, acceptant o rebutjant l oferta. En el cas que el primer aspirant no accepti o no contesti l oferta en el termini esmentar, es cridarà al següent aspirant i així correlativament fins a ocupar el lloc de treball. L aspirant que renuncii a la proposta de contractació, passarà a ocupar el darrer lloc dins de la borsa de treball. Quedarà exclòs de la borsa, el candidat que renuncïi a tres oferiments de contractació. 12. CONTRACTACIO LABORAL L aspirant proposat haurà de presentar a la Secretaria de la Corporació, prèviament a la seva contractació, els documents acreditatius de les condicions exigides a la base segona, que no s haguessin aportat anteriorment. Si dins el termini esmentat, i tret de casos de força major, els aspirants proposats no presenten la documentació o no reuneixen els requisits exigits, quedaran anul lades totes les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en que puguin haver incorregut per falsedat. Les persones seleccionades que siguin cridades per a la cobertura de llocs de treball seran contractades en règim laboral temporal, pel temps que requereixi el programa o servei, per la durada de la suplència o mentre es mantinguin les circumstàncies que donin lloc a l acumulació de tasques.

5 13. RÈGIM JURÍDIC Aquest procediment selectiu es regeix per aquestes bases i pel Real Decret Legislatiu 5/2015 pel qual s aprova el text refòs de la Llei de l Estatut bàsic de l empleat públic, pel Decret 214/1990, d aprovació del Reglament de personal al servei de les entitats locals, per la llei 7/1985, pel Decret legislatiu 2/2003, i el pel Reial Decret 896/ INCIDÈNCIES L Òrgan seleccionador queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i prendre els acords necessaris en tot el que no es preveu en aquestes bases, d acord amb el Reial decret 364/95, de 10 de març, pel qual s aprova el Reglament General d Ingrés al serveis de l Administració de l Estat. 15. RÈGIM DE RECURSOS Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit del President del, si aquest aquests actes decideixin directament o indirectament els fons de l assumpte, determinen la impossibilitat de continaur el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, d acord amb l article 123 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, recurs de reposició en el termini d un mes a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, davant del president, o bé recurs contenciós-administratiu, d acord amb l article 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, davant els Jutjats del contenciós administratiu de Girona, d acord amb el que preveu l article 10 de la llei esmentada. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l Òrgan tècnic qualificador, si aquest últims decideixen directament o indirectament el fons de l assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar en el termini d un mes a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, recurs d alçada davant del President del. Igualment les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos. La Bisbal d Empordà, 9 de novembre de 2017

6 ANNEX I Sol licitud de participació a proves selectives de contractació de personal Dades personals Cognoms i nom: Número DNI: Número afiliació Seguretat Social: Telèfon: Data naixement: Adreça: Núm: Pis: Porta: Codi postal: Minusvàlid/a Municipi: Adaptació que se sol licita: Demano: Ser admès/a al concurs oposició per Així mateix, manifesto que accepto les bases del concurs oposició, que compleixo totes i cadascuna de les condicions exigides en la base 2a i que no he estat condemnat/da per sentència ferma per delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual, tràfic d essers humans, o explotació de menors. La Bisbal d Empordà, de/d de 2017 (Signatura) CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ Les dades que ens facilita s incorporaran a un fitxer creat pel per a deixar constància de l entrada i sortida de documents i per al seguiment dels tràmits, actuacions i l exercici de les seves competències i funcions. Ünicament seran comunicades a altres administracions públiques en els casos previstos legalment. En qualsevol moment vostè pot exercir els seus drets d accés, rectificació, oposició i cancel lació, tot adreçant-se a la Presidència del Consell.

7 ANNEX II Acreditació de mèrits Dades personals Cognoms i nom: Experiència laboral Núm. EMPRESA Ordre DNI: Durada del contracte Punts (*) Cursos de formació i perfeccionament Nom del curs Hores Punts (*) Document acreditatiu del nivell de català, que es presenta (*) No ompliu l espai ombrejat

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents: BASES REGULADORES L PROCÉS SELECTIU PER COBRIR INTERINAMENT UNA PLAÇA TÈCNIC/A AUXILIAR BIBLIOTECA, GRUP C1 PEL PROCEDIMENT CONCURS-OPOSICIÓ, FINS A LA SEVA COBERTURA FINITIVA. Primera.- Objecte. L objecte

Más detalles

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX.

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX. La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 31 de març de 2009, va aprovar les bases i la convocatòria per cobrir una plaça d educadora infantil, vacant inclosa a l oferta de treball per a l any

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS Codi núm. / Código nº:.. 1. Dades de la plaça convocada a concurs / Datos de la plaza convocada a concurso Àrea / Área:... Perfil / Perfil:... Departament / Departamento:... Data de la resolució / Fecha

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de març de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector RESOLUCIÓ núm. 528/2016, d 1 d abril, de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la qual es convoquen concursos públics per a la contractació de professorat associat. D acord amb la Llei orgànica

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 30 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, de dos places de tècnic auxiliar informàtic de l escala d administració especial, subgrup

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

terrestre mediante los últimos avances en teledetección,

terrestre mediante los últimos avances en teledetección, Universitat de València RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció Universitat de València RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2013, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna, sector

Más detalles

DEPARTAMENT D INTERIOR

DEPARTAMENT D INTERIOR Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5815 10.2.2011 8399 DEPARTAMENT D INTERIOR RESOLUCIÓ INT/305/2011, de 2 de febrer, de convocatòria de proves selectives per a l ingrés a la categoria de

Más detalles

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria.

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2012, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna,

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10 Àrea de Presidència Secretaria General Direcció de Serveis de Secretaries Delegades CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Es convaliden a tots els efectes amb els certificats oficials expedits per l'òrgan competent de la Universitat de València (el

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 en empreses i entitats del sector públic en llocs no inclosos en l apartat 1.2 del present barem: 0,06 punts per mes complet de servici en actiu. En cap cas no es valorarà

Más detalles

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB.

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB. BASES PER LES QUALS S HA DE REGIR EL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL. L art. 23.2 de la Constitució disposa

Más detalles

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768]

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107]

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107] Universitat de València RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132]

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132] Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2013, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769]

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 12 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 13/2011, de 21 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d accés al subgrup

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 08/01/2015 Pàg. 1 de 11 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ORDRE 18/2016, de 17 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA 2016-2017 BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL 2016-2017 CONVOCATÒRIA ANY 2016-2017 BASES

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat d una plaça de tècnic superior informàtic, de l escala d administració especial, subgrup A1, mitjançant concurs oposició

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 15 de febrer de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió de

Más detalles

Fer l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dues places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 47 - Sec. III. - Pàg. 9387 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 3546 Resolució del director

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 4 de febrer de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen proves selectives de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 11 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT Fascicle 35 - Sec. III. - Pàg. 6922 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT 2618 Resolució de la directora general

Más detalles

SERVEI DE RECURSOS HUMANS

SERVEI DE RECURSOS HUMANS Codi núm. / Código nº:.. 1. Dades de la plaça convocada a concurs / Datos de la plaza convocada a concurso Àrea / Área:... Perfil / Perfil:... Departament / Departamento:... Data de la resolució / Fecha

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ D UN CONSERGE, AGRUPACIÓ PROFESSIONAL MITJANÇANT CONTRACTE LABORAL AMB CARÀCTER NO PERMANENT PER OBRA I SERVEI DETERMINAT PER JUBILACIÓ DE L OCUPANT DE LA PLAÇA

Más detalles

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT Instruccions generals Escriviu només a màquina o bolígraf sobre superfície dura i utilitzeu només majúscules de tipus d impremta. Assegureu-vos

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals

Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals , pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals Avís legal: aquest text és propietat del CEMICAL. S autoritza de manera genèrica l accés als continguts, el seu tractament

Más detalles

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010)

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) ÍNDEX DE CONTINGUTS Índex 1. Certificats de llengua

Más detalles

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents:

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents: Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2010 de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca procés específic de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA 6 N.º 184 Consorci Provincial de Bombers de València Anunci del Consorci Provincial de Bombers de València sobre bases de la convocatòria 2016/OP001 que regiran el procés selectiu per a la cobertura de

Más detalles

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL Sant Celoni, a les 9:00 hores del dia 3 de juliol de 2014, s inicia a Sax Sala el procés per a la selecció

Más detalles

de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública. por el procedimiento de libre designación. [2016/7931]

de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública. por el procedimiento de libre designación. [2016/7931] Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió

Más detalles

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació.

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació. Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 30 d abril de 2015, del Rectorat de la per la qual es convoca concurs de selecció de professorat contractat doctor. [2015/4155] Universitat Jaume I RESOLUCIÓN de 30 de

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461]

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2008, de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor júnior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor júnior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 12 de gener de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS 1.- Cuáles son las categorías profesionales en las que puedo inscribirme en esta Edición, así como presentar solicitud de actualización

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 4 d abril de 2011, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Tipus de Currículum Vitae

Tipus de Currículum Vitae El Currículum Vitae El currículum és un document que conté informació personal i professional necessària i rellevant per trobar feina en el món laboral. L objectiu del currículum és obtenir una entrevista

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 21657702 DAVO MOLTO, JORDI INGLES ITALIANO 13124283 DELGADO PEREZ, ANTONIO FRANCES 33475060 ESCOLANO LÓPEZ, ROBERT INGLES ITALIANO 22008249 ESPINOSA IRLES, MILAGROS DEL

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles

DOGV - Núm

DOGV - Núm DOGV - Núm. 3.896 2000 12 13 22553 Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDRE d 11 de desembre de 2000, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, Convocatòria 08/99 per

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

A N U N C I BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER L ACCÉS A TRES PLACES D AGENT DE LA POLICIA LOCAL I CREACIÓ D UNA BORSA D AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

A N U N C I BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER L ACCÉS A TRES PLACES D AGENT DE LA POLICIA LOCAL I CREACIÓ D UNA BORSA D AGENTS DE LA POLICIA LOCAL A N U N C I Es fa públic que la Junta de Govern Local de 12 d abril de 2016 ha aprovat les Bases que regiran la convocatòria del procés selectiu per la provisió mitjançant concurs oposició de tres places

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles