1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA"

Transcripción

1 BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS D OFICIAL 1A PER LA NAU DE MANIPULATS DEL CENTRE ESPECIAL DE TREBALL TRAMUNTANA 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present convocatòria regular la selecció, mitjançant el sistema de concurs-oposició, d una borsa de treball per cobrir necessitats temporals d oficial 1a per la nau de manipulats del Centre Especial de Treball Tramuntana de Palafrugell. Les característiques laborals del lloc de treball són: Jornada de treball: 40 hores setmanals Ubicació: Nau manipulats del Centre Tramuntana. Retribució anual: ,78 euros anuals 2. CONDICIONS Per prendre part en el concurs oposició serà necessari: a) Tenir els requisits de nacionalitat establerts a la legislació vigent. b) Tenir complerts 16 anys i no excedir, de l edat màxima de jubilació forçosa. c) Estar en possessió d algun dels següents títols: batxillerat elemental, formació professional de primer grau, educació general bàsica, graduat en educació secundària obligatòria (LOGSE), tècnic (LOGSE). Si es tracta d un títol obtingut a l estranger cal disposar de la corresponent homologació. d) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques. e) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració, ni estar inhabilitat per a l exercici de funcions públiques. 3. SOL LICITUDS a) La sol licitud per prendre part en el procés selectiu, en la qual els aspirants hauran de manifestar que es accepten aquestes bases i que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base 2a, referides a la data d acabament del termini de presentació de sol licituds, es formularà en el model normalitzat (annex I), i s hi adjuntarà la relació de mèrits que s al leguin, formulats en model normalitzat (annex II). També s adjuntarà la següent documentació: - DNI. - Titulació exigida. - Llengua catalana: acreditar coneixements de llengua catalana equivalents al nivell elemental de català (B1) de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent, d acord amb el Decret 161/2002, d 11 de juny, i l Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, modificada per l'ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril. Els aspirants que no acreditin documentalment aquest nivell hauran de superar la corresponent prova de català. Cas que la documentació aportada sigui en fotocòpia o no estigui compulsada, els aspirants aprovats hauran d aportar l original quan es formalitzi la contractació laboral. b) Les sol licituds es presentaran al Registre General del Consell Comarcal, de 9 a 14 hores, fins al dia 22 de febrer de 2018.

2 c) També podran presentar-se en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 10 d octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administrat iu comú de les administracions públiques. (s aconsella enviar còpia del document registrat per fax o per correu electrònic consell@baixemporda.cat). d) Els aspirants amb discapacitat han de fer constar en la sol licitud aquesta condició, aix í com les adaptacions que sol liciten per a la realització de les proves. En cas contrari, s entén que renuncien al seu dret. 4. ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS Acabat el termini de presentació de sol licituds, es dictarà decret de presidència, en el qual s aprovarà la llista ordenada per cognoms i nom, dels aspirants admesos i exclosos i es nomenaran els membres que formaran part de l òrgan seleccionador. L esmentat decret es farà públic el dia 23 de febrer de 2018, al tauler d anuncis del Consell Comarcal i a l adreça Les proves es realitzaran el dia 1 de març de 2018 a les 9 del matí, al Centre Tramuntana de Palafrugell. 5. ORGAN SELECCIONADOR L Òrgan seleccionador estarà constituït pels següents membres: President: Vocals: Secretari: El director gerent del Centre Tramuntana o un tècnic superior a designar pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà. El cap de producció del Centre Tramuntana El psicòleg del Centre Tramuntana El del Consell Comarcal o funcionari en qui delegui Així mateix, formarà part de l Organ seleccionador la tècnica de normalització linguïstica del Consell Comarcal, en qualitat d assessora, que actuarà amb veu, però sense vot. 6. PROCES SELECTIU Constarà de tres fases: Primera fase: Primer exercici: Consistirà en la realització d una prova escrita relacionada amb les tasques pròpies del lloc de treball d oficial 1a per la nau de manipulats. Segon exercici: Consistirà en la realització d una prova pràctica relacionada amb les tasques pròpies del lloc de treball d oficial 1a per la nau de manipulats. Aquests dos exercicis seran de caràcter obligatori i eliminatori. Cadascun, serà qualificat fins un màxim de 10 punts, sent necessària una puntuació de cinc punt per superar-lo. Segona fase: Valoració de mèrits Aquesta fase hi accedeixen aquells aspirants que hagin superat la primera fase. Consisteix en la valoració dels mèrits al legats i acreditats documentalment pels candidats, de conformitat amb l escala següent:

3 a) Experiència professional en el desenvolupament de funcions semblants a les de lloc de treball objecte de la contractació: 0,10 punt per mes, màxim 2 punts. Les porcions inferiors al mes no computaran. L experiència laboral s acreditarà mitjançant un certificat expedit per l empresa on consti la relació laboral, la categoria professional, el servei prestat i la data d inici i la de finalització o bé mitjançant certificat de la vida laboral estès per la Tresoreria General de la Seguretat Social juntament amb els contractes de treball de la corresponent empresa. b) Formació: Per cursos de formació i perfeccionament relacionats amb el lloc de treball objecte de la contractació. La puntuació màxima és d 1 punt. La puntuació farà de la següent manera: Cursos de duració entre 10 i 50 hores 0,05 punts Cursos de duració entre 51 i 100 hores 0,10 punts Cursos de duració superior a 100 hores 0,15 punts Cicles formatius de grau mitjà 0,30 punts Cicles formatius de grau superior 0,50 punts Els membres de l Òrgan seleccionador podran valorar la possessió d altres titulacions adequades a les places convocades. La puntuació màxima és d 0,25 punts. Només es valoraran els cursos impartits per les universitats, diputacions, instituts, escoles oficials, col legis professionals i altres entitats homologades. Hi haurà de constar la duració en hores i l assistència i en el seu cas, l aprofitament. Els mèrits obtinguts a l estranger s han d acreditar mitjançant certificats degudament traduïts a qualsevol de les dues llengües oficials a Catalunya. No es valoraran les pràctiques realitzades en el marc de convenis de cooperació educativa o anàlegs. La puntuació total del concurs serà com a màxim de tres punts. Tercera fase. Prova de català, de caràcter obligatori i eliminatori, corresponent al nivell elemental (B1), l hauran de superar els candidats que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana. Per superar-la caldrà resoldre correctament diferents exercicis d'expressió oral i escrita. Es qualificarà com a apta o no apta. Estaran exemptes de realitzar aquesta prova els candidats que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir al Consell Comarcal, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres procesos de la mateixa oferta d ocupació pública. 7. ENTREVISTA PERSONAL L Òrgan seleccionador podrà realitzar una entrevista als aspirants aprovats per aclarir aspectes del currículum presentat. No es farà cap valoració o puntuació d aquesta entrevista. 8. CLASSIFICACIÓ DELS ASPIRANTS La puntuació definitiva serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en el procés selectiu.

4 L Òrgan seleccionador farà públic el nom i cognoms de les persones aprovades, per ordre de puntuació, en el tauler d anuncis del Consell Comarcal i a l adreça Així mateix, proposarà al president de la Corporació l aprovació de la borsa de treball, composada pels aspirants aprovats. 9. INCOMPATIBILITATS I RÈGIM DEL SERVEI En l exercici del lloc de treball objecte de la convocatòria, és d aplicació la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques, en compliment de la qual els aspirants, en el moment de l inici de la prestació del servei, hauran de realitzar una declaració de les activitats que realitzen o bé sol licitar la compatibilitat. 10. BORSA DE TREBALL Quedaran incorporats a la borsa de treball els aspirants que superin la puntuació mínima exigida. L ordre de classificació serà el resultat de la qualificació total obtinguda, ordenada de major a menor. Las durada de la borsa serà de dos anys comptats des de l endemà de la data del decret de presidència que la constitueix. No obstant això, s entendrà automàticament cancel lada quan cap persona tingui disponibilitat per acceptar una oferta. Les dades de contacte dels aspirants seran les indicades en la sol licitud. Els aspirants són els responsables de mantenir actualitzades les seves dades de contacte, per la qual cosa podràn comunicar les variacions mitjançant escrit presentat al Registre del Consell Comarcal. Es comunicaran les ofertes de treball, per ordre de puntuació, mitjançant trucada telefònica al número que l aspirant hagi indicat en la sol licitud. S intentarà 3 vegades en horari de 8:00 a 15:00 i si no es localitza, se li enviarà un correu electrònic a l adreça indicada a la sol licitud. Aquest correu s haurà de contestar, com a màxim, l endemà de l enviament abans de les 14:00 hores, acceptant o rebutjant l oferta. En el cas que el primer aspirant no accepti o no contesti l oferta en el termini esmentat, es cridarà al següent aspirant i així correlativament fins a ocupar el lloc de treball. L aspirant que renuncii a la proposta de contractació, passarà a ocupar el darrer lloc dins de la borsa de treball. Quedarà exclòs de la borsa, el candidat que renuncïi a tres oferiments de contractació. 11. CONTRACTACIO LABORAL L aspirant proposat haurà de presentar a la Secretaria de la Corporació, prèviament a la seva contractació, els documents acreditatius de les condicions exigides a la base segona, que no s haguessin aportat anteriorment. Si dins el termini esmentat, i tret de casos de força major, els aspirants proposats no presenten la documentació o no reuneixen els requisits exigits, quedaran anul lades totes les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en que puguin haver incorregut per falsedat. 12. RÈGIM JURÍDIC Aquest procediment selectiu es regeix per aquestes bases i pel Real Decret Legislatiu 5/2015 pel qual s aprova el text refòs de la Llei de l Estatut bàsic de l empleat públic, pel Decret 214/1990, d aprovació del Reglament de personal al servei de les entitats locals, per la llei 7/1985, pel Decret legislatiu 2/2003, i el pel Reial Decret 896/1991.

5 13.INCIDÈNCIES L Òrgan tècnic seleccionador queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i prendre els acords necessaris en tot el que no es preveu en aquestes bases, d acord amb el Reial decret 364/95, de 10 de març, pel qual s aprova el Reglament General d Ingrés al serveis de l Administració de l Estat. 14.RÈGIM DE RECURSOS Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit del President del Consell Comarcal del Baix Empordà, si aquest aquests actes decideixin directament o indirectament els fons de l assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, d acord amb l article 123 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, recurs de reposició en el termini d un mes a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, davant del president, o bé recurs contenciós-administratiu, d acord amb l article 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, davant els Jutjats del contenciós administratiu de Girona, d acord amb el que preveu l article 10 de la llei esmentada. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l Òrgan tècnic qualificador, si aquest últims decideixen directament o indirectament el fons de l assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar en el termini d un mes a comptar a partir de l endemà de la seva publicació o notificació, recurs d alçada davant del President del Consell Comarcal del Baix Empordà. Igualment les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos. La Bisbal d Empordà, 12 de febrer de 2018

6 ANNEX I Sol licitud de participació a proves selectives de contractació de personal Dades personals Cognoms i nom: Número DNI: Número afiliació Seguretat Social: Telèfon: Data naixement: Adreça: Núm: Pis: Porta: Codi postal: Minusvàlid/a Municipi: Adaptació que se sol licita: Demano: Ser admès/a al procés selectiu per a la creació d una borsa de treball per cobrir necessistats temporals d oficial 1a per a la nau de manipulats del Centre Especial de Treball Tramuntana de Palafrugell Així mateix, manifesto que accepto les bases del concurs oposició, que compleixo totes i cadascuna de les condicions exigides en la base 2a La Bisbal d Empor dà, de/d de 2018 (Signatura) CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ Les dades que ens facilita s incorporaran a un fitxer creat pel Consell Comarcal del Baix Empordà per a deixar constància de l entrada i sortida de documents i per al seguiment dels tràmits, actuacions i l exercici de les seves competències i funcions. Ünicament seran comunicades a altres administracions públiques en els caso s previstos legalmen t. En qualse vol mome n t vostè pot exerci r els seus drets d accé s, rectifica ci ó, oposi ció i cancel laci ó, tot adreçant-se a la Presidè ncia del Consell.

7 ANNEX II Acreditació de mèrits Dades personals Cognoms i nom: DNI: Experiència laboral Empresa Durada del contracte Punts (*) Cursos de formació i perfeccionament Nom del curs Entitat que l expedeix Hores Punts (*) Document acreditatiu del nivell de català, que es presenta (*) No ompliu l espai ombrejat

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA: Definició: La convocatòria té per objecte la selecció

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA Referència: FMPB-03/2016 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes Bases regulen el procés de selecció per cobrir un lloc de treball de

Más detalles

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents: BASES REGULADORES L PROCÉS SELECTIU PER COBRIR INTERINAMENT UNA PLAÇA TÈCNIC/A AUXILIAR BIBLIOTECA, GRUP C1 PEL PROCEDIMENT CONCURS-OPOSICIÓ, FINS A LA SEVA COBERTURA FINITIVA. Primera.- Objecte. L objecte

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

EMPRESA MUNICIPAL D OBRES DE MONT-ROIG DEL CAMP S.A.

EMPRESA MUNICIPAL D OBRES DE MONT-ROIG DEL CAMP S.A. 2016_001 EMOMSA/RRHH BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL D ADMINISTRATIU/VA PER L EMPRESA MUNICIPAL D OBRES DE MONT-ROIG DEL CAMP, SA (EMOMSA). 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

EDICTE de l Ajuntament de Llagostera, sobre provisió de places

EDICTE de l Ajuntament de Llagostera, sobre provisió de places EDICTE de l Ajuntament de Llagostera, sobre provisió de places BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU PEL TORN LLIURE Per Decret d Alcaldia, en data 21 d agost de

Más detalles

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA BORSA DE TREBALL - 2008 HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA Categories per a les quals s obre la borsa de treball: ATS/DUI, Llevadora, Fisioteraputa, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar d infermeria, Tècnic

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

BASES GENERALS PER A LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL DE FUNCIONARIS INTERINS I PERSONAL LABORAL TEMPORAL DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

BASES GENERALS PER A LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL DE FUNCIONARIS INTERINS I PERSONAL LABORAL TEMPORAL DE L AJUNTAMENT DE GIRONA BASES GENERALS PER A LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL DE FUNCIONARIS INTERINS I PERSONAL LABORAL TEMPORAL DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Base 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte d aquestes bases és la creació

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

Segona. LLOC DE TREBALL: Secretaria Intervenció de SAT del Consell Comarcal del Berguedà

Segona. LLOC DE TREBALL: Secretaria Intervenció de SAT del Consell Comarcal del Berguedà BASES PER A LA SELECCIÓ, COM A PERSONAL INTERÍ, DE LA PLAÇA VACANT DE FUNCIONARI D ADMINISTRACIÓ LOCAL, SUBESCALA SECRETARIA INTERVENCIÓ DE SAT, DE LA PLANTILLA DE FUNCIONARIS DEL CONSELL COMARCAL DEL

Más detalles

Paleteria i pintura. Accions formatives similars de la mateixa especialitat.

Paleteria i pintura. Accions formatives similars de la mateixa especialitat. CONDICIONS TÈCNIQUES PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE MENOR DE SERVEIS D UN/A FORMADOR/A DE LA FAMÍLIA PROFESSIONAL MANTENIMENT I REPARACIÓ, EN L ESPECIALITAT POLIMANTENIDOR/A D EDIFICIS I ESPAIS OBERTS,

Más detalles

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX.

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX. La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 31 de març de 2009, va aprovar les bases i la convocatòria per cobrir una plaça d educadora infantil, vacant inclosa a l oferta de treball per a l any

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A FORMAR PART DE LA BORSA DE TREBALL D EDUCADORS/ES INFANTILS DE LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EL MORELL

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A FORMAR PART DE LA BORSA DE TREBALL D EDUCADORS/ES INFANTILS DE LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EL MORELL BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A FORMAR PART DE LA BORSA DE TREBALL D EDUCADORS/ES INFANTILS DE LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EL MORELL 1. Objecte L objecte de la convocatòria és l obertura d una borsa de

Más detalles

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017.

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017. 1/21 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya CÀRRECS I PERSONAL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT RESOLUCIÓ ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball

Más detalles

BASES PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL A L ÀREA D ESPORTS DE L AJUNTAMENT DE VACARISSES MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS EN TORN LLIURE

BASES PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL A L ÀREA D ESPORTS DE L AJUNTAMENT DE VACARISSES MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS EN TORN LLIURE A N U N C I La Junta de Govern Local de l'ajuntament de Vacarisses, en sessió ordinària celebrada el 27 de febrer de 2017 va aprovar les bases que han de regir el concurs en torn lliure, per a la provisió

Más detalles

BASES PER LA BORSA DE TREBALL DE PROFESSORS DE GUITARRA Departament de Recursos Humans

BASES PER LA BORSA DE TREBALL DE PROFESSORS DE GUITARRA Departament de Recursos Humans PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE PROFESSOR DE GUITARRA PER AL PATRONAT MUNICIPAL DE L ESCOLA DE MÚSICA DE VANDELLÒS I L HOSPITALET DE L INFANT. PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 L Acord GOV/78/2009, de 12 de maig, va aprovar la constitució del Consorci del Turó

Más detalles

BASES REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ PER COBRIR UNA PLAÇA D OFICIAL PER OCUPAR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL

BASES REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ PER COBRIR UNA PLAÇA D OFICIAL PER OCUPAR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS BASES REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ PER COBRIR UNA PLAÇA D OFICIAL PER OCUPAR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL 1a. PALETA, AMB DESTÍ ALS SERVEIS DEL TERRITORI. (LT07/2016)

Más detalles

ADHERITS A LA BORSA MITJANÇANT CONVENI.

ADHERITS A LA BORSA MITJANÇANT CONVENI. BASES PER A LA CREACIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A MITJÀ EDUCADOR/A SOCIAL PER OCUPAR LLOCS DE TREBALL DE CARÀCTER CONJUNTURAL, NO ESTRUCTURAL, AL CONSELL COMARCAL DEL MARESME i AJUNTAMENTS ADHERITS

Más detalles

CONVOCATÒRIA B-01/17 CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA PER A L ATORGAMENT D UNA BECA DE COL LABORACIÓ EN L ÀMBIT DE L OFICINA DE PATRIMONI CULTURAL

CONVOCATÒRIA B-01/17 CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA PER A L ATORGAMENT D UNA BECA DE COL LABORACIÓ EN L ÀMBIT DE L OFICINA DE PATRIMONI CULTURAL Àrea de Presidència Direcció dels Serveis de Recursos Humans Minerva, 4 08006 Barcelona Tel. 934 049 271 Fax 934 022 279 o.agcontrac@diba.cat www.diba.cat CONVOCATÒRIA B-01/17 CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA PER

Más detalles

1.1) La contractació temporal d una directora i una educadora per a l escola bressol de les Masies de Roda

1.1) La contractació temporal d una directora i una educadora per a l escola bressol de les Masies de Roda BASES DE CONVOCATÒRIA PÚBLICA DE DIRECTORA I EDUCADORA PER L ESCOLA BRESSOL DE LES MASIES DE RODA DE CARÀCTER TEMPORAL MITJANÇANT CONCURS PÚBLIC I PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL 1. Objecte de

Más detalles

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Es convaliden a tots els efectes amb els certificats oficials expedits per l'òrgan competent de la Universitat de València (el

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

BASES REGULADORES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA

BASES REGULADORES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA BASES REGULADORES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA 1. OBJECTE L objecte d aquestes bases és regular el procés de selecció per a la creació d'una borsa de treball

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

CONVOCATÒRIA S-44/15 DE SELECCIÓ DE PERSONAL

CONVOCATÒRIA S-44/15 DE SELECCIÓ DE PERSONAL Àrea de Presidència Direcció dels Serveis de Recursos Humans Minerva, 4 08006 Barcelona Tel. 934 049 271 Fax 934 022 279 o.agcontrac@diba.cat www.diba.cat CONVOCATÒRIA S-44/15 DE SELECCIÓ DE PERSONAL La

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 7347 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS SERVEIS CENTRALS Convocatòria i bases provisió interina a Cervera ANUNCI El Consell d Administració de l Organisme Autònom

Más detalles

ANUNCI PRIMERA: OBJECTE DE LES BASES. SISTEMA SELECTIU. MODALITAT DE CONTRACTE.

ANUNCI PRIMERA: OBJECTE DE LES BASES. SISTEMA SELECTIU. MODALITAT DE CONTRACTE. ANUNCI CONVOCATÒRIA PROCÈS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR EL LLOC DE TREBALL D AGUTZIL-CAP DE LA BRIGADA EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL Per Acord de la Junta de Govern Local

Más detalles

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS Codi núm. / Código nº:.. 1. Dades de la plaça convocada a concurs / Datos de la plaza convocada a concurso Àrea / Área:... Perfil / Perfil:... Departament / Departamento:... Data de la resolució / Fecha

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

Per assimilació al catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona, les característiques del lloc de treball seran les següents:

Per assimilació al catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona, les característiques del lloc de treball seran les següents: Barcelona Gestió Urbanística, SA Bolívia 105, 2a.planta 08018 Barcelona numero de telèfon direcció de correu @bcn.cat www.bcn.cat www.bagursa.com Procediment de selecció per a la constitució d una Borsa

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

BASES. Segona.- Funcions Les funcions d aquest lloc són, entre altres, les següents:

BASES. Segona.- Funcions Les funcions d aquest lloc són, entre altres, les següents: BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, EN RÈGIM FUNCIONARI INTERÍ, DE LES PLACES VACANTS QUE ES PRODUEIXIN D'AUXILIAR D'ADMINISTRACIÓ GENERAL ADSCRITES A L'OAC BASES Primera.- Objecte de

Más detalles

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents:

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents: 557C17 Resolució relativa a la rectificació de la Resolució de 21 de desembre de 2016 del president de la Comissió Executiva d Ajuts Universitaris, per la qual es fan públics els resultats de l acreditació

Más detalles

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES PROCEDIMENT DE RECONEXEMENT DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA I DEL DRET A LES PRESTACIONS QUE RECONEIX LA LLEI 39/2006 DE PROMOCIÓ DE L A U TO N O M IA PERSONAL I D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA INCOMPLIMENT DELS

Más detalles

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades Consultoria de Protecció de Dades Licitud del tractament Condicions del consentiment Responsabilitat del tractament Emergències Protocol d actuació LICITUD DEL TRACTAMENT Licitud: lleialtat i transparència

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, de dos places de tècnic auxiliar informàtic de l escala d administració especial, subgrup

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència DOGV - Núm. 3.724 2000 04 05 5789 DISPOSICIÓ ADDICIONAL La present autorització donarà lloc a la corresponent inscripció en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana. Conformement amb allò

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

AJUNTAMENT DE RIUDECOLS (Baix Camp) N.I.F. P D Número de Registre de Entitat Local

AJUNTAMENT DE RIUDECOLS (Baix Camp) N.I.F. P D Número de Registre de Entitat Local AJUNTAMENT DE RIUDECOLS ANUNCI ACORD DE PLE SOBRE RÈGIM DE DEDICACIO DELS CÀRRECS ELECTES I RETRIBUCIONS Per Acord plenari de data 7 de juliol de 2015 es va acordar el règim de dedicació dels càrrecs electes

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm 64848 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5698 23.8.2010 RESOLUCIÓ IRP/2755/2010, de 2 d agost, de convocatòria de concurs oposició, pel torn lliure, per cobrir dues places de la categoria

Más detalles

REGLAMENT REGULADOR DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER A LA CONTRATACIÓ DE PROFESSORAT CONTRATACTAT DOCTOR AMB CARÀCTER INTERÍ. Exposició de Motius

REGLAMENT REGULADOR DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER A LA CONTRATACIÓ DE PROFESSORAT CONTRATACTAT DOCTOR AMB CARÀCTER INTERÍ. Exposició de Motius REGLAMENT REGULADOR DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER A LA CONTRATACIÓ DE PROFESSORAT CONTRATACTAT DOCTOR AMB CARÀCTER INTERÍ Exposició de Motius Aquest reglament regula el procés de selecció per a cobrir interinament

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

DEPARTAMENT D INTERIOR

DEPARTAMENT D INTERIOR Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5815 10.2.2011 8399 DEPARTAMENT D INTERIOR RESOLUCIÓ INT/305/2011, de 2 de febrer, de convocatòria de proves selectives per a l ingrés a la categoria de

Más detalles

CONVOCATÒRIA S-11/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL

CONVOCATÒRIA S-11/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL Àrea de Presidència Direcció dels Serveis de Recursos Humans Minerva, 4 08006 Barcelona Tel. 934 049 271 Fax 934 022 279 o.agcontrac@diba.cat www.diba.cat CONVOCATÒRIA S-11/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL La

Más detalles

Drets dels ciutadans en matèria de protecció de dades de caràcter personal Maig de 2009

Drets dels ciutadans en matèria de protecció de dades de caràcter personal Maig de 2009 Drets dels ciutadans en matèria de protecció de dades de caràcter personal Maig de 2009 Pàgina 1 de 4 Drets dels ciutadans en matèria de protecció de dades de caràcter personal 1. Introducció La llei orgànica

Más detalles

Termini de presentació de sol licituds: del 4 al 18/05/2016

Termini de presentació de sol licituds: del 4 al 18/05/2016 Procés selectiu per elaborar una llista de persones candidates per fer substitucions d educador/a social als Centres Educatius adscrits a la Direcció General d Execució Penal a la Comunitat i Justícia

Más detalles

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera.

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera. Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs 2016-2017 de Tordera. L Ajuntament de Tordera, compromès amb el foment i

Más detalles

ANUNCI. Convocatòria borsa extraordinària de personal funcionari interí (auxiliar de biblioteca)

ANUNCI. Convocatòria borsa extraordinària de personal funcionari interí (auxiliar de biblioteca) ANUNCI Convocatòria borsa extraordinària de personal funcionari interí (auxiliar de biblioteca) El 14 d octubre de 2011, la Batlia ha dictat la resolució següent: 1. Aprovar la convocatòria d un concurs

Más detalles

CHGUV. Para formar parte de las bolsas se deberán reunir y acreditar los siguientes requisitos:

CHGUV. Para formar parte de las bolsas se deberán reunir y acreditar los siguientes requisitos: RESOLUCION de 21 de junio de 2017, del director gerente del Consorcio Hospital General Universitario de Valencia (), por la que se realiza convocatoria extraordinaria para ampliar coyunturalmente la actual

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA Administració Local 2013-02069 Ajuntament de Constantí ANUNCI La Junta de Govern Local, en sessió de data 12 de febrer de 2013, va aprovar la convocatòria

Más detalles

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector RESOLUCIÓ núm. 528/2016, d 1 d abril, de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la qual es convoquen concursos públics per a la contractació de professorat associat. D acord amb la Llei orgànica

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10 Àrea de Presidència Secretaria General Direcció de Serveis de Secretaries Delegades CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR

Más detalles

BASES GENERALS DELS PROCESSOS SELECTIUS PER A L ACCÉS A LES PLACES VACANTS DE L AJUNTAMENT DE MANLLEU

BASES GENERALS DELS PROCESSOS SELECTIUS PER A L ACCÉS A LES PLACES VACANTS DE L AJUNTAMENT DE MANLLEU Interessat/ada de l'expedient AJUNTAMENT DE MANLLEU Localització de l'activitat Assumpte Bases generals dels processos selecitus per a l'accés a places vacants de l'ajuntament de Manlleu. BASES GENERALS

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016.

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. El passat 30 de gener, el Butlletí Oficial de l Estat, publicava l Ordre ESS/70/2016, de 29 de gener, per la que es desenvolupen les normes

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

BASES GENERALS QUE REGIRAN ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ DEL PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA I LABORAL FIX DE L AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR

BASES GENERALS QUE REGIRAN ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ DEL PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA I LABORAL FIX DE L AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR REF.: 1-2012-SEL-BASES-GENERALS BASES GENERALS QUE REGIRAN ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ DEL PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA I LABORAL FIX DE L AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR PRIMERA.- OBJECTE. L objecte de les

Más detalles

BASES PER A LA SELECCIÓ COM A TREBALLADOR/A LABORAL TEMPORAL D UN/AUXILIAR ADMINISTRATIU ADSCRIT/A A L ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

BASES PER A LA SELECCIÓ COM A TREBALLADOR/A LABORAL TEMPORAL D UN/AUXILIAR ADMINISTRATIU ADSCRIT/A A L ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES BASES PER A LA SELECCIÓ COM A TREBALLADOR/A LABORAL TEMPORAL D UN/AUXILIAR ADMINISTRATIU ADSCRIT/A A L ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES Primera. Objecte de la convocatòria. L objecte d aquesta convocatòria

Más detalles

Institut Català de la Salut BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA

Institut Català de la Salut BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA BASES GENERALS MOBILITAT VOLUNTÀRIA 1 INDEX 1. Normes generals 2. Places convocades i sistema de resultes 3. Requisits de participació 4. Inscripció 5. Termini d inscripció 6. Renuncia i modificacions

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de març de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107]

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107] Universitat de València RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA

PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA Article 5 d (drets dels socis) Ser elegit com a Delegats de Classe o Delegats de Cicle per participar amb veu i vot a les reunions de l AMPA. Ser elegit com

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Les tasques a realitzar en el lloc de treball són les que es descriuen a continuació:

Les tasques a realitzar en el lloc de treball són les que es descriuen a continuació: BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ, EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL, MODALITAT INTERÍ, D UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE, I CONSTITUCIÓ

Más detalles

PROCÈS DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ DE 1 TÈCNIC/A MITJÀ/NA D OCUPACIÓ, GRUP A2, CONDICIONAT A SUBVENCIÓ I CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL.

PROCÈS DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ DE 1 TÈCNIC/A MITJÀ/NA D OCUPACIÓ, GRUP A2, CONDICIONAT A SUBVENCIÓ I CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL. BASES PROCÈS DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ DE 1 TÈCNIC/A MITJÀ/NA D OCUPACIÓ, GRUP A2, CONDICIONAT A SUBVENCIÓ I CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL. 1.- OBJECTE L objecte de les presents bases és la regulació

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010)

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) ÍNDEX DE CONTINGUTS Índex 1. Certificats de llengua

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

CONVOCATÒRIA S-07/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL

CONVOCATÒRIA S-07/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL Àrea de Presidència Direcció dels Serveis de Recursos Humans Minerva, 4 08006 Barcelona Tel. 934 049 271 Fax 934 022 279 o.agcontrac@diba.cat www.diba.cat CONVOCATÒRIA S-07/16 DE SELECCIÓ DE PERSONAL La

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Descripció. Finalitat. Models

Descripció. Finalitat. Models Descripció Finalitat Models Ref. Descripció 91 Models Actuació dels tribunals de selecció Generalitat de Catalunya Departament d 92 Descripció Models Actuació Models dels tribunals de selecció Finalitat

Más detalles

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768]

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Valencia, 19 de septiembre de La directora general de Recursos Humanos: Ana Brugger Navarro.

Valencia, 19 de septiembre de La directora general de Recursos Humanos: Ana Brugger Navarro. Conselleria d Hisenda i Administració Pública RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 04, de la Direcció General de Recursos Humans, per la qual s adjudiquen destinacions en el concurs número /04, per a la provisió

Más detalles