Estimem el que fem. Estimem les persones

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Estimem el que fem. Estimem les persones"

Transcripción

1

2 Estimem el que fem Estimem les persones

3 Saps què? Volem que ens coneixis una mica

4 Saps què / treballem en base a dues línies principals: l esport i el lleure i el projecte Cap infant sense esport, on promovem la integració de nens I joves a través de l esport? / tenim un equip de més de 200 monitors i educadors? / treballem amb 40 escoles i centres educatius per a més de famílies? / fem esport a l escola, seccions esportives, activitats de lleure i serveis escolars? / tenim un centre de formació on hem format a molts dels nostres monitors i directors de lleure? / més de persones fan esport amb nosaltres als nostres centres esportius de Barcelona, Madrid, València i Menorca?

5 Els nens i joves són els protagonistes Pensem en la diversió i entreteniment com agrada als nens/es però sempre sota una vessant educativa com esperen els pares. Com cada any, les activitats - casals, colònies, estades, campus, entre d altres- estan liderades per la figura del responsable d activitats educatives en el lleure i recolzades pels directors/es i l equip de monitors, tenint com a base un aprenentatge actiu.

6 La proposta d aquest any l hem fet amb molta il lusió i ganes de créixer junt als nens i joves que fan amb nosaltres les activitats, com sempre. Educant en valors i hàbits saludables i fomentant l esport i el lleure com a eina de transmissió, tenim present la realitat de cada escola i ens adaptem a les vostres necessitats. Esperem que us agradi!

7 Objectius Generals del Campus Crear un entorn on a través del joc i l activitat física s afavoreixi el desenvolupament integral del nen/a. Potenciar habilitats socials com la comunicació, la comprensió, la canalització de sentiments, la resolució de conflictes a través del diàleg, etc. Potenciar valors útils per la seva persona i per la convivència amb els altres. Despertar el interès per la pràctica esportiva com a hàbit saludable. Afavorir l acceptació i compliment de les normes. Respectar el dret a la diferència i la diversitat. Estimular l autoestima i la superació de les pròpies limitacions. Potenciar l assoliment de noves habilitats. Mostrar la activitat física i l esport per gaudir del temps de lleure proporcionant activitats lúdic-esportives. Potenciar habilitats motrius i físiques mitjançant la pràctica esportiva. Potenciar valors útils per la seva persona i per la convivència amb els altres a través de la pràctica esportiva.

8 Comencem!

9 Campus Jove 16 CEM Maresme Els adolescents que participen d aquest campus gaudiràn d una proposta esportiva que inclou esports com: DAPOSTAR, Ultimate, Futtoc, Natació Sincronitzada, Modern Dances, PAROKUR, Circ, Activitats en Alçada,. També hi haurà activitats més específiques del Fitness & Wellness, guiant a l adolescent per a una pràctica esportiva saludable. La participació en el campus fa que els adolescents es relacionin ràpidament, potenciant que es desenvolupin diferents relacions socials i sorgeixin noves amistats.

10 Objectius Específics CAMPUS JOVE / Generar alternatives d esports i activitats d educació en el lleure pel col lectiu adolescent. / Millorar les habilitats i destreses motrius dels participants per crear un hàbit saludable com és el de realitzar activitat física en el seu temps lliure. / Concebre als i les adolescents com a principals protagonistes del seu temps lliure i d aquesta manera ajudar al desenvolupament de la seva autonomia. / Aprofitar el caràcter lúdic i motivant de la pràctica esportiva per a treballar valors i hàbits saludables. / Donar continuïtat a la participació activa dels adolescents afavorint que aquest col lectiu esdevingui el màxim protagonista.

11 Com funciona una setmana de Campus JOVE al CEM Maresme? :00 a 10:00 Benvinguda al campus Jocs cooperatius de coneixença Preparació per a l excursió de tot el dia Dinàmiques d interior Jocs de pistes PARKOUR i SKATE Ultimate & FUTTOC 10:00 a 11:00 ESMORZAR 11:00 a 11:45 Activitat multiesportiva Excursió de tot el dia Parc del Foix (Vilanova i la Geltrú) Ultimate i DAPOSTAR Modern Dances ACTIVITATS AQUÀTIQUES 11:45 a 12:45 FUTTOC Jocs cooperatius CIRC 13:00 a 14:00 ELS ENCARREGATS PAREN LA TAULA I LA RESTA JOCS CONTROLATS AL PATI 14:00 DINEM 14:30 a 15:30 aprox SORTIDA NENS MD A LES 15h. LUDOTECA O JOCS DE BAIXA INTENSITAT. 15:45 a 16:45 Activitats de cird Excursió de tot el dia Arribada a l Escola PARKOUR JOCS ESPORTIUS DAPO I CIRC 16:45 a 17:00 RECOLLIM I MARXEM

12 Les activitats programades sortides matinal i excursions de tot el dia (orientatives) SETMANA 1 Del 27 de juny a l'1 de juliol EXCURSIÓ DE TOT EL DIA: Sortida trekking al Parc del Foix (Vilanova i la Geltrú) SETMANA 2 Del 4 al 8 de juliol EXCURSIÓ DE TOT EL DIA: Illa Fantasia (Vilassar de Mar). SETMANA 3 De l'11 al 15 de juliol EXCURSIÓ DE TOT EL DIA: Sortida a la pista de gel del FC Barcelona. SETMANA 4 Del 18 al 22 de juliol EXCURSIÓ DE TOT EL DIA: Sortida al Bosc Urbà i Parc del Fòrum. SETMANA 5 Del 25 al 29 de juliol EXCURSIÓ DE TOT EL DIA: Illa Fantasia (Vilassar de Mar).

13 Algunes imatges de les sortides Bosc Urbà Skating FCB Illa Fantasia Parc del Foix

14 Els imports... PREUS SETMANALS: ACOLLIDA : De 9:00 a 17:00h Gratuïta 125,00 euros CADA DIA CAL PORTAR: / Roba esportiva, calçat esportiu i gorra. / Roba de recanvi (marcada) per després de dutxar-se i estris de cura personal. / Esmorzar / Crema solar (important). / Equip de bany: tovallola, ulleres, xancletes i banyador. Què inclou? Reunions informatives i inscripcions al centre. Gestió d ajuts i beques de l Ajuntament de BCN. Assegurança de responsabilitat civil i accidents que dona cobertura a cadascun dels infants inscrits. Trasllats en autocar per les sortides de tot el dia. Informació del Campus: al centre i a la web. Accés a les fotografies més rellevants del dia a la web. Consulta diària de la programació al web. Coordinador/a del Campus en contacte directe amb les famílies diàriament. Deslliurat de grup a partir de aproximadament infants inscrits. Monitors titulats (ràtio 1/10) que tindran el suport dels monitors en pràctiques. Una samarreta per cada dues setmanes inscrites. Documentació Inscripcions Full d inscripció omplert. Cartilla de vacunació actualitzada o certificat mèdic

15 Ajuts econòmics a les famílies Es becaran, sempre amb un màxim d una activitat per infant i complint els requisits establerts, tots els infants de la unitat familiar que ho sol licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona. L ajut serà per a un màxim de 10 dies a campus i, fins a 14 dies a colònies. Trams d ajuts econòmics: anirà en funció de la renda personal anual de la família, segons nivell de renda del quadre següent: De 0 a 6.140,00 euros 90% De 6,141,00 a 9.959,66 euros 60% De 9.959,67 a euros 30% Dividir els ingressos anuals declarats entre el nombre total de membres de la unitat familiar, tenint present que un membre de la unitat familiar amb discapacitat compta com a dos.

16 Ajuts econòmics a les famílies Calendari d inscripció per a les famílies que sol licitin ajut econòmic Sol.licitud ajut econòmic: Des del 18 d abril fins al 4 de maig Llista provisional de benficiaris ajut econòmic: 25 maig Període de reclamacions: 26 de maig al 6 de juny Llista definitiva de beneficiaris d ajut econòmic: 16 de juny Inscripció de beneficiaris d ajut econòmic: 16 al 21 de juny

17 Monitoratge de suport a la inclusió Totes les activitats que formen part de la Campanya han de garantir la inclusió de tots els infants i adolescents. Pel que fa a la sol licitud de monitors de suport per a la inclusió: per aquells infants que resideixen i estiguin empadronats a Barcelona i que per la seva discapacitat presenten unes especials dificultats d inclusió podran sol licitar un monitor de suport. Caldrà adjuntar el certificat oficial de la discapacitat de l usuari o usuària i el full d inscripció. Caldrà complimentar conjuntament amb CET10 el formulari de sol licitud F7. En el cas que es consideri necessari el monitor de suport, l Ajuntament es farà càrrec de la despesa (seguint les referències laborals fixades en el conveni del sector del lleure), garantint un màxim de 4 torns per infant i a valorar situacions excepcionals en funció del pressupost. La sol licitud la farà l entitat al districte, al tècnic referent de la Campanya. Oficines de CET 10 Rbla. Guipúscoa baixos 3. DATES PER TRAMITAR-HO: del 18 d abril al 29 de maig de 2016.

18 Normativa de les devolucions Per a qualsevol retorn econòmic s haurà d haver abonat la quantitat íntegra de l activitat i tramitar la baixa a les oficines de CET10 abans de començar l activitat. Baixa tramitada 10 dies naturals abans de l inici de l activitat: retorn del 80% de l import final. Baixes tramitades posteriorment: retorn del 50% de l import final amb justificant mèdic que especifiqui la impossibilitat de realitzar l activitat. Un cop iniciada l activitat: no es retornarà cap quantitat.

19 Pares i mares: ens adaptem a les vostres necessitats i us informem amb el màxim detall:

20 Moltes gràcies per la vostra atenció!

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 SESSIÓ INFORMATIVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D INVESTIGACIÓ DEL PLAN ESTATAL 2014 Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 Projectes d Investigació Fonamental no orientada El pressupost La pregunta

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari Memòria d activitats 2014 2014 Memoria de actividades 2014 Bici i Submarinisme Adaptat 10 è Bici y Submarinismo Adaptado aniversari 10 è aniversari Escola Anxaneta de Terrassa IES de Centelles Universitat

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

BRAZIL NATIONAL TEAM

BRAZIL NATIONAL TEAM Torneig internacional de futbol base, celebrat durant la Setmana Santa a la Costa Brava, que reuneix equips i seleccions de tot el món competint en 5 categories diferents. El MIC celebra la seva 15ª edició

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres! Edats. de 6 a 15 anys

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres!  Edats. de 6 a 15 anys Pàgines de la 6 a la 16 English Summer Camps Viu l'anglès amb nosaltres! www.iccic.edu/viatges de 6 a 15 anys 6 7 què és una colònia cic a catalunya? 1 Preparació prèvia 2 Durant l estada 3 Després de

Más detalles

València, 14 de febrer de 2014. El director general: Marcos Sanchis Fernández

València, 14 de febrer de 2014. El director general: Marcos Sanchis Fernández Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove RESOLUCIÓ de 14 de febrer de 2014, del director general de joventut i de l Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove, per la qual es fa pública

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014]

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] 2014 2012 DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] La Banca Ètica a l Estat continua creixent, l evolució de les seves xifres contrasta amb les del conjunt del sistema financer Les dinàmiques de les

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010)

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) Informe de seguimiento del Grado en Psicología (Curso 2009-2010) Departament de Psicologia Barcelona, abril 2011 PRESENTACIÓ DE LA TITULACIÓ

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Viaje de Fin de Etapa 4/06/15 CIRCULAR Nº 34 PRIMARIA ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Estimadas familias: Les recordamos que esta actividad es de carácter voluntario, por esto

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola Cru-Evolució Mira el món diferent! Una aposta de ciutadania global des de l escola ESO - educació EDUCACIÓ Juntament amb les comunitats i les organitzacions del Sud amb què treballem hem aconseguit que

Más detalles

En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral

En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral La residencia En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral Residencia Fontpineda es un centro geriátrico enmarcado en el ámbito de las residencias y centros de día que da

Más detalles

EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau

EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau Plaça Major, 1 C.P. 46169 Telèfon 96 270 30 11 Fax 96 273 96 03 CIF P-4618400 H villadeolocau@olocau.es www.olocau.es ORDENANZA REGULADORA DE LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT El BOE de hoy, lunes 21 de julio de 2014, publica el Real Decreto 625/2014, sobre la gestión y control de las bajas por incapacidad temporal en los primeros

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014 RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS Pressupost per al 2014 1. Retribucions Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre també assignacions variables amb el caràcter d indemnització per a l exercici

Más detalles

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 Pautas de colaboración Benvolguts/des senyors/es Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

Gestió d entitats no lucratives Aspectes jurídics i de gestió del voluntariat

Gestió d entitats no lucratives Aspectes jurídics i de gestió del voluntariat GUIA DE GESTIÓ D ENTITATS Suport Jurídic Gestió d entitats no lucratives Aspectes jurídics i de gestió del voluntariat 10 Índex Introducció 3 Normativa aplicable 3 Concepte de voluntariat 5 Diferències

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 47 - Sec. III. - Pàg. 9387 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 3546 Resolució del director

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I PROGRAMA PROPI ESTUDIS CURS 2016/2017 (no inclou places de la University of California).

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I PROGRAMA PROPI ESTUDIS CURS 2016/2017 (no inclou places de la University of California). CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I PROGRAMA PROPI ESTUDIS CURS 2016/2017 (no inclou places de la University of California). CONDICIONS GENERALS Es presenta la convocatòria única general del Programa

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

CURS: 4t QUADRIMESTRE: 1er CRÈDITS ECTS: 6 IDIOMA D'IMPARTICIÓ: Català

CURS: 4t QUADRIMESTRE: 1er CRÈDITS ECTS: 6 IDIOMA D'IMPARTICIÓ: Català UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: SICOLOGIA CODI: 102827 MATÈRIA: Trastorns d audició i llenguatge MÒDUL: Optativitat ROFESSOR/A RESONSABLE: José Luis Navarro Sierra EQUI

Más detalles

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización:

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización: Sr. Alcalde, regidors i regidores Sr. Josep Escartin, Síndic Municipal de Greuges de Sabadell i president del FòrumSD Sr. Francisco Amaya, Síndic Personer de Mollet Senyores i senyors, Amigues i amics,

Más detalles

www.futurs.uji.es info@uji.es

www.futurs.uji.es info@uji.es www.futurs.uji.es info@uji.es 2014/2015 El campus VISITES A LA UNIVERSITAT JAUME I VISITES A L INSTITUT DE TECNOLOGIA CERÀMICA (ITC) VISITES GUIADES A L EDIFICI DEL PARANIMF VISITES GUIADES A LES EXPOSICIONS

Más detalles

Biblioteca i serveis universitaris

Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca i serveis universitaris 275 Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca A més del personal fix, format pel director, la cap de bibliotecàries i vuit professionals més, fem constar la presència

Más detalles

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio!

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio! Boletín sobre acciones y trabajo realizado por el Consell de Participació Veïnal del barrio de Sant Cosme Núm. 12 Juliol 2009 del Consell Veïnal Vive el verano en el barrio! Viu l estiu al barri! Editorial

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

XIQUETS XIQUETS XIQUETS

XIQUETS XIQUETS XIQUETS GENER 2001 PÀGINA 21 Salam Salam CURSOS DE CASTELLANO PARA EXTRANJEROS I.- CURSO DE CASTELLANO PARA MUJERES ÁRABES Horario: Martes y jueves, de 15 a 17 horas. Duración: 60 horas. Lugar: Casal Municipal

Más detalles

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC)

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) Per sol licitar aquest targeta professional és obligatori aportar la següent documentació: L'imprès de sol licitud degudament emplenat i signat. Aquest

Más detalles

Proporcionar als futurs mestres una visió general de l educació física, dels principals corrents i de les tendències didàctiques actuals.

Proporcionar als futurs mestres una visió general de l educació física, dels principals corrents i de les tendències didàctiques actuals. UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Diplomatura de Mestre Llengua Estrangera CODI: 40030 ASSIGNATURA: Educació Física i la seva didàctica PROFESSOR/A: Pere Blanco i Felip

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

Mesures d estalvi d aigua

Mesures d estalvi d aigua Mesures d estalvi d aigua La falta de pluges en els darrers mesos ha fet baixar les reserves d aigua dels embassaments i dels aqüífers. Tots els municipis que rebem aigua potable de la xarxa Ter-Llobregat,

Más detalles

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA

MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN ADMINISTRATIVA INFORME DE SEGUIMENT DEL CURS 2010-2011 INFORME DE SEGUIMIENTO DEL CURSO 2010-2011 Departament de Dret i Ciències

Más detalles

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA Testimoniales de alumnos becados dgadg Foto: Grupo de alumnos de 4º de BBA que colaboran con el Programa de Becas de ESADE Laia Estorach, Alumna de 4º de BBA

Más detalles

NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I.

NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I. NECESIDADES EDUCATIVAS ESPECÍFICAS EN LA UNIVERSIDAD. Universitat Jaume I. PROGRAMA DE ATENCIÓN A LA DIVERSIDAD Unitat de Suport Educatiu Universitat Jaume I SIAE. Servició de Información al Estudiante

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

València, 12 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. El director general d Innovació,

València, 12 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. El director general d Innovació, Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 12 de juny de 2015, de les direccions generals de Centres i Personal Docent, i d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es dicten

Más detalles

Patrocini esportiu: la millor eina de comunicació, per donar a conèixer i promocionar el seu servei o producte.

Patrocini esportiu: la millor eina de comunicació, per donar a conèixer i promocionar el seu servei o producte. CA Patrocini esportiu: la millor eina de comunicació, per donar a conèixer i promocionar el seu servei o producte. ES Patrocinio deportivo: la mejor herramienta de comunicación, para dar a conocer y promocionar

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS 1. El passatger d un autocar que realitza el trajecte Barcelona-Saragossa descobreix, quan arriba a destí, que han desaparegut una sèrie

Más detalles

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE Mesura de Govern Consell Plenari del Districte de l Eixample Juliol de

Más detalles

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial!

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial! EVENTS ESPECIALS Dedicamos nuestro tiempo e ilusión a la organización de eventos especiales y celebraciones para una total satisfacción de nuestros clientes, ofreciéndoles diversión y felicidad a precios

Más detalles

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT L SCI de Catalunya, nascuda al 1982, representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional, un moviment internacional que

Más detalles

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III.

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III. CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 SUMARI SUMARIO III. INFORMACIÓ III. INFORMACIÓN a) Acords, resolucions i comunicacions dels

Más detalles

Un projecte per a joves creat per joves

Un projecte per a joves creat per joves 1 ART I CULTURA CONTRA LA VIOLÈNCIA QUOTIDIANA Un projecte per a joves creat per joves La campanya de sensibilització Whyviolence? uneix durant tres mesos a cinquanta joves de tres districtes de Barcelona

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO

CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO CONVOCATÒRIA PROMOCIÓ OCUPACIÓ JOVE 2014 MINECO La Universitat Autònoma de Barcelona convoca 29 places, en el marc del programa d ajuts per a la promoció de l ocupació jove i implantació de la garantia

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 1 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DELS INFANTS L any 2007, la població de Barcelona era de més d

Más detalles

ajuntament regidoria d esports benidorm

ajuntament regidoria d esports benidorm ajuntament regidoria d esports benidorm ESCUELAS Y CURSOS DEPORTIVOS MUNICIPALES 2015-2016 Atletismo, Baloncesto, Balonmano Ciclismo, Deporte Adaptado Fútbol, Gimnasia de Mantenimiento, Gimnasia de Mantenimiento

Más detalles

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100700 MATÈRIA: rocessos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I MÒDUL:

Más detalles