DIMARTS 4 DE NOVEMBRE UN AMIGO

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "DIMARTS 4 DE NOVEMBRE UN AMIGO"

Transcripción

1 DIMARTS 4 DE NOVEMBRE UN AMIGO Gracias, Señor Gracias, Señor, por tu amistad, Gracias, Señor, por el amor de amigo que nos ofreces. Gracias, Señor, porque eres siempre fiel. Quiero ser capaz de entender tu amistad; quiero entender por qué fuiste capaz de hacerte hombre para ser amigo del hombre; quiero entender tu paciencia en esperar un nuevo sí de cada hombre. Quiero vivir las exigencias de la amistad: comprender... antes que ser comprendido; deseo de ayudar... antes que ser ayudado; deseo de servir... antes que ser servido; deseo de dar... antes que recibir. En el momento de la dificultad, no permitas que me aleje de ti. En mis horas de debilidad, sé tú más amigo. En los momentos de desaliento, llámame. Cuenta, Señor, con mis brazos dispuestos para construir una ciudad eterna.

2 DIMECRES 5: Déu t estima a tu Com son les bones persones que coneixem? Busquen la felicitat en les coses petites de cada dia No van per la vida queixant-se de tot S ofereixen per ajudar els altres Saben escoltar Cuiden el món que els envolta Accepten els altres tal com son i no es passen el dia criticant Convertir-se no vol dir ser igual que aquestes persones, vol dir ser tu, amb la teva originalitat i la teva personalitat. Els models que tenim al davant no són per a comparar-nos, sinó per a animar-nos a deixar que surtin les grans personetes que portem a dins. Bon dia, i recorda que Déu vol que siguis tu mateix, i que t estima tal com ets! PARE NOSTRE.. DIJOUS 6 DIA INTERNACIONAL PER A LA PREVENCIÓ DE L EXPLOTACIÓ DEL MEDI AMBIENT A LA GUERRA. Senyor, Feu que estimem la nostra terra i que ens adonem que no estem sols. Les guerres són dolentes per tothom i també pel nostre planeta.

3 Divendres 7 Los animales del bosque se dieron cuenta un día de que ninguno de ellos era el animal perfecto: los pájaros volaban muy bien, pero no nadaban ni escarbaban; la liebre era una estupenda corredora, pero no podía volar ni sabía nadar... Y así todos los demás. No habría una manera de establecer una academia para mejorar la raza animal? Dicho y hecho. En la primera clase de carrera, el conejo fue una maravilla, y todos le dieron sobresaliente; pero en la clase de vuelo subieron al conejo a la rama de un árbol y le dijeron: Vuela, conejo!. El animal saltó y se estrelló contra el suelo, con tan mala suerte que se rompió dos patas y fracasó también en el examen final de carrera. El pájaro fue fantástico volando, pero le pidieron que excavara como el topo. Al hacerlo se lastimó las alas y el pico y, en adelante, tampoco pudo volar; con lo que ni aprobó la prueba de excavación ni llegó al aprobadillo en la de vuelo. Convenzámonos: un pez debe ser pez, un estupendo pez, un magnífico pez, pero no tiene por qué ser pájaro. Un hombre inteligente debe sacarle punta a su inteligencia y no empeñarse en triunfar en deportes, en mecánica y en arte a la vez. Una muchacha fea difícilmente llegará a ser bonita, pero puede ser simpática, buena y una mujer maravillosa... porque sólo cuando aprendamos a amar en serio lo que somos, seremos capaces de convertir lo que somos en una maravilla. Anthony de Mello ORACIÓN: Te doy gracias, Señor. Señor te doy gracias por lo que soy, por lo que tengo. Aunque no me suela dar cuenta de tantas y tantas cosas. Hoy señor te ofrezco mi trabajo y mi esfuerzo. Porque hoy si sé lo que soy y lo que tengo. Gracias, Señor. Amen.

4 Dilluns 10 Bon dia, Senyor! Avui és força aviat, i tenim una mica més de son. Però també ens agrada matinar, i trobar-nos persones que més tard no les veuríem, i sentir olors i sorolls diferents. Obrim els ulls! Atentes les orelles! El cor preparat! Gràcies per aquest nou dia, Senyor! Dimarts 11 Senyor, serem capaços de viure amb els altres com els dits de la mà? Cada un amb la seva forma, cada un amb la seva força, cada un diferent... però tots de la mateixa mà, tots units per a treballar junts i fer bones coses : saludar, construir, donar la mà als altres!

5 Dimecres 12 Si puedo hacer, hoy, alguna cosa, si puedo realizar algún servicio, si puedo decir algo bien dicho, dime cómo hacerlo, Señor. Si puedo arreglar un fallo humano, si puedo dar fuerzas a mi compañero, si puedo alegrarlo con mis palabras, dime cómo hacerlo, Señor. Si puedo ayudar a quien me necesite, si puedo aliviar algún dolor, si puedo dar más alegría, dime cómo hacerlo, Señor DIJOUS 13 Nuestros padres nos enseñaron que hay dos maneras de tomarse la vida. Puedes vivirla quejándote por todo lo que no tienes, o dando gracias a Dios por la suerte de tener una familia, unos amigos, una escuela Aprovecha y valora al máximo lo que Si tienes. DIVENDRES 14 El fin de semana, que tendremos más tiempo, nos acordaremos de Dios y estaremos un rato con él, para contarle cómo nos ha ido la semana. El se alegrará de oír nuestras voces. Señor, ayúdanos a encontrar siempre un ratito para ti.

6 Dilluns 17 Et donem gràcies per la tardor. Gràcies per la fresca del matí, que ens fa desitjar la roba d abric. Gràcies pel solet que encara tenim perquè ens recorda que hi haurà primavera. Gràcies per les fulles seques que donen color al carrer i fan les voreres divertides. Gràcies, Senyor, Déu nostre, perquè podem viure la tardor. Dimarts 18 Com està per dins el nostre cor? El nostre cor hauria de ser molt senzill. Si està ple de bultos que destorben no el podrem omplir d amor. Per això, Senyor, et demanem que ens ajudis a fer mudança i neteja. Alliberem el nostre cor! Deixem-lo ben net! Airegem-lo, que estigui ben a punt per a estimar!

7 Dimecres 19 Senyor, avui farem una pregària matemàtica. Tu vas fer el món en dies. Noè va estar-se amb l arca flotant sota la pluja durant 5 x 8 dies. Jacob va tenir 2 x 6 fills. Moisès va conduir el poble pel desert, lluny d Egipte, durant 4 x 10 anys. Jesús va néixer el 5 x 5 de Desembre. I després, anava amb els seus amics, que eren 3 x 4 Senyor, fes que sumem i multipliquem el nostre amor perquè s acosti una miqueta al teu Amor, que val més que totes les sumes i multiplicacions, perquè el teu Amor és I N F I N I T! Dijous 20 Dia mundial de la infancia. Jesús va ser un nen i sap ho que els agrada als nens. El va tenir una família que l estimaba. Avui ens recordem de tots els nens del món que pateixin perquè ten fam, perque no poden anar a l escola, perque als seus pobles hi ha guerra. Avui els recordem i preguem per ells.

8 Divendres 21 Senyor, et donem gràcies per les germanas mercedàries que avui fa 154 anys que es van fundar. Gràcies per la Lutgarda que va tenir l empenta per lluitar per a que les nenes poguessim anar a l escola. Només podrem ser lliures si tenim un bon cor i una formació que ens ayudi a millorar el món. Avui preguem per tota la comunitat mercedàries d arreu del món. Dilluns 24 Hoy, Señor, al comenzar esta nueva semana te ofrezco todo lo que soy y lo que tengo. Te ofrezco las pequeñas cosas que suelo hacer cada día: el esfuerzo que supone levantarse, la rutina de vestirse, desayunar e ir al colegio, la monotonía de las clases y la satisfacción de estar con mis amigos. Te presento el tiempo de estudio y el descanso, la relación con mis padres y el sacrificio de colaborar en las cosas de casa. Gracias, Señor, porque todo, aún lo más ordinario y cotidiano, es una oportunidad que me das para vivir intensamente, poniendo amor en todo lo que hago. Que al final del día, sienta la cercanía de tu presencia y la satisfacción de saber que en este día he hecho lo que a ti te agrada.

9 Dimarts 25 Com és Déu? Com una tela suau dels colors més bonics. Com un molí que fa la millor farina. Com una ala d àngel volant pel cel. Com una maleta plena d amor. Com una pala que s emporta la pena. Com un sol que ho il lumina tot! Dimecres 26 Déu i Abraham van fer un pacte d amistat. Tindràs més descendents que les estrelles del cel, que no es poden ni comptar, li va dir Déu. I encara que ell i la seva dona ja eren grans per a tenir fills, Abraham va confiar en Déu. Sempre. Senyor, volem ser fidels a la nostra paraula, lleials als nostres amics. Ajuda ns a complir sempre el que prometem i a estar sempre al costat dels que confien en nosaltres. Senyor, volem creure en Tu, sempre, com ho va fer Abraham

10 s! Dijous 27 Senyor, quan no et fem cas, nosaltres ens tornem una mica esclaus : de la mandra, de les males cares, de les paraulotes... Ajuda ns a aprofitar la nostra vida, que és un regal teu, per a fer sempre bones cose Divendres 28 Señor, ya se acaba el mes de noviembre, Te damos gracias por todo lo que hemos aprendido, por nuestras profesoras y compañeros. Pronto empezamos un nuevo mes, el mes de la espera, porque esperamos tu llegada, tu nacimiento. Queremos esperarte con alegría y también con el compromiso de estudiar y ser buenos compañeros y compañeras

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE

CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE CREACIÓ I RESTAURACIÓ D'IMATGES DE CLONEZILLA EN UN PENDRIVE AUTORRANCABLE En aquest tutorial aprendrem: a) Primer, com fer que un pendrive sigui autoarrancable b) Després, com guardar la imatge d'un portàtil

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

Ofrenda a la Virgen. 30 de mayo 2014

Ofrenda a la Virgen. 30 de mayo 2014 Ofrenda a la Virgen 30 de mayo 2014 ESQUEMA: Hacia las 9:10h, se van colocando todos los niños. Comienzan los de 6º y acaban los de Infantil. Se colocan en filas de 12, a ambos lados, dejando un pasillo

Más detalles

EL PEZ QUE QUERÍA SER PÁJARO

EL PEZ QUE QUERÍA SER PÁJARO Departamento de Orientación- Tutoría 2º ESO. LA AUTOESTIMA (1) EL PEZ QUE QUERÍA SER PÁJARO Los animales del bosque se dieron cuenta un día de que ninguno de ellos era el animal perfecto: los pájaros volaban

Más detalles

1,94% de sucre 0,97% de glucosa

1,94% de sucre 0,97% de glucosa EXERCICIS DE QUÍMICA 1. Es prepara una solució amb 2 kg de sucre, 1 kg de glucosa i 100 kg d aigua destil lada. Calcula el tant per cent en massa de cada solut en la solució obtinguda. 1,94% de sucre 0,97%

Más detalles

Activitat Cost Energètic

Activitat Cost Energètic Part 1. Article cost energètic. Contesta les preguntes següents: 1. Què hem de tenir en compte per saber què paguem per un PC? Para poder saber cuánto pagamos por un PC necesitamos saber dos cosas: cuánto

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC DIBUIX TÈCNIC I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES 1. Dist. d un punt a una recta - Abatiment del pla format per la recta i el punt 2. Dist. d un punt a un pla - Canvi de pla posant el pla de perfil

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents.

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. Descripció: A partir de la fitxa de treball núm.1, comentar i diferenciar la dentició temporal de la permanent, així

Más detalles

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial!

EVENTS ESPECIALS. Hacemos tu momento especial! EVENTS ESPECIALS Dedicamos nuestro tiempo e ilusión a la organización de eventos especiales y celebraciones para una total satisfacción de nuestros clientes, ofreciéndoles diversión y felicidad a precios

Más detalles

Treballem els hàbits

Treballem els hàbits Treballem els hàbits Ceip Font de l Orpina C/ Margarides, 12 1 08233 Vacarisses Tel. 938281742 Els HÀBITS són conductes automatitzades, no innates, sinó adquirides per mitjà de l experiència i l aprenentatge,

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment)

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment) D21 4.7. Lleis de ewton (relacionen la força i el moviment) - Primera Llei de ewton o Llei d inèrcia QUÈ ÉS LA IÈRCIA? La inèrcia és la tendència que tenen el cossos a mantenirse en repòs o en MRU. Dit

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

TELECENTRES DE TARRAGONA

TELECENTRES DE TARRAGONA TELECENTRES DE TARRAGONA APRÈN A CREAR EL TEU PROPI BLOG Manual elaborat pel personal de Telecentres de la ciutat de Tarragona (Ajuntament de Tarragona 2010-2011) INTRODUCCIÓ Un blog podem dir que és una

Más detalles

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA Testimoniales de alumnos becados dgadg Foto: Grupo de alumnos de 4º de BBA que colaboran con el Programa de Becas de ESADE Laia Estorach, Alumna de 4º de BBA

Más detalles

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE.

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. Existeix una massa patrimonial a l actiu que s anomena Existències. Compren el valor de les mercaderies (i altres bens) que

Más detalles

TALLER 4: VINCLES PER EDUCAR EN L ESCOLA D AVUI.

TALLER 4: VINCLES PER EDUCAR EN L ESCOLA D AVUI. TALLER 4: VINCLES PER EDUCAR EN L ESCOLA D AVUI. Quins vincles fomentem i considerem indispensables en l escola d avui? Què ha variat en la nostra societat? Infants, famílies i mestres vivim de forma diferent?

Más detalles

Divendres / Viernes - 19h

Divendres / Viernes - 19h 18 Setembre XERRADA Divendres / Viernes - 19h INAUGURAL DE LA SETMANA DEL VI DO ALELLA DO Alella: singularitat i qualitat Oriol Artigas Els vins de la DO Alella estan íntimament lligats al nostre territori

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

es pont GRÀCIES PER TANT! N º 255 - OCTUBRE 2014 REVISTA PARROQUIAL CORPUS CHRISTI - SAN JOSEP 1 PÁGINA

es pont GRÀCIES PER TANT! N º 255 - OCTUBRE 2014 REVISTA PARROQUIAL CORPUS CHRISTI - SAN JOSEP 1 PÁGINA es pont N º 255 - OCTUBRE 2014 REVISTA PARROQUIAL CORPUS CHRISTI - SAN JOSEP GRÀCIES PER TANT! 1 PÁGINA Editorial Una vez más, tras un calido verano, la vida de nuestras parroquias resurge no sin cambios.

Más detalles

Matemàtiques 1r d'eso Professora: Lucía Clar Tur DOSSIER DE REPÀS

Matemàtiques 1r d'eso Professora: Lucía Clar Tur DOSSIER DE REPÀS DOSSIER DE REPÀS 1. Ordena els nombres de més petit a més gran: 01 0 01 101 0 001 0 001 0 1. Converteix els nombres fraccionaris en nombres decimals i representa ls en la recta: /4 1/ 8/ 11/10. Efectua

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!!

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! LA EMPRESA Creada en 1993 Objetivo: proporcionar al mayor numero de jóvenes j de la unión europea la oportunidad de tener una experiencia laboral internacional para

Más detalles

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos.

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. CÀNNABIS MÒDUL II ACTIVITAT 1 Fitxa 1.1 15 anys La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. La Agencia de Salud Pública de Cataluña

Más detalles

Gloria és veritat. Dir-la em fa sentir lliure. Escoltar-la, ens fa forts. Sílvia Comes

Gloria és veritat. Dir-la em fa sentir lliure. Escoltar-la, ens fa forts. Sílvia Comes Gloria és veritat. Dir-la em fa sentir lliure. Escoltar-la, ens fa forts Sílvia Comes FUERTES El nou espectacle de SÍLVIA COMES, amb el pianista i compositor Maurici Villavecchia i la col.laboració del

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

Colegio Mª Auxiliadora- Béjar Buenos días 16 al 20 de Diciembre Curso NAVIDAD

Colegio Mª Auxiliadora- Béjar Buenos días 16 al 20 de Diciembre Curso NAVIDAD NAVIDAD INTRODUCCIÓN En este tiempo de adviento queremos hacer un camino hacia Jesús. Para ello vamos a construir con él la navidad día a día. Nos ayudaremos de la imagen de una pared de ladrillos que

Más detalles

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions EXAMEN ESCRIT Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions que sentiràs. Cadascuna la sentiràs dues vegades. Només hi ha una resposta correcta. 1.

Más detalles

Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo que espera y que no alcanza caminos de amor y de amistad.

Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo que espera y que no alcanza caminos de amor y de amistad. . VIENEN CON ALEGRIA, SEÑOR, CANTANDO VIENEN CON ALEGRIA, SEÑOR, LOS QUE CAMINAN POR LA VIDA, SEÑOR, SEMBRANDO TU PAZ Y AMOR. (2) Vienen trayendo la esperanza a un mundo cargado de ansiedad, a un mundo

Más detalles

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE.

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. ORDEN DEL DÍA ALCALDIA 14/15.1 TOMA DE POSESIÓN DE LA CANDIDATA ELECTA SRA.

Más detalles

En el principio Dios creó el cielo y la tierra

En el principio Dios creó el cielo y la tierra En el principio Dios creó el cielo y la tierra Al principio, Dios creó el cielo y la tierra. Desde siempre pensó en todos nosotros y empujado por su gran amor, Dios quiso crear el mundo. Como un padre

Más detalles

A.1 Dar una expresión general de la proporción de componentes de calidad A que fabrican entre las dos fábricas. (1 punto)

A.1 Dar una expresión general de la proporción de componentes de calidad A que fabrican entre las dos fábricas. (1 punto) e-mail FIB Problema 1.. @est.fib.upc.edu A. En una ciudad existen dos fábricas de componentes electrónicos, y ambas fabrican componentes de calidad A, B y C. En la fábrica F1, el porcentaje de componentes

Más detalles

PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ Notícies Projecte Home Balears Viernes, 25 de Octubre de 2013 PRESENTACIÓN / PRESENTACIÓ Poder hablar de que abrimos una comunidad para personas con problemas con el alcohol, es una gran noticia. Más aún

Más detalles

Com ja us vàrem informar en l últim butlletí, en la visita dels 4 anys. farem una completa avaluació del desenvolupament mental i motor del vostre

Com ja us vàrem informar en l últim butlletí, en la visita dels 4 anys. farem una completa avaluació del desenvolupament mental i motor del vostre Apreciats pares, Com ja us vàrem informar en l últim butlletí, en la visita dels 4 anys farem una completa avaluació del desenvolupament mental i motor del vostre fill/a per tal de poder estudiar l efecte

Más detalles

El Dios del día a día

El Dios del día a día El Dios del día a día El díos del día a día (Letra y música: Antonio Rufete) Así es el Dios cristiano: un Dios siempre cercano que se entrega en cada gesto si hay amor. Eso. Y el que no sabe ver a Dios

Más detalles

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010

BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA. Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA Coneix el Programa Municipal per a la Infància i l Adolescència 2007-2010 1 BARCELONA, CIUTAT AMIGA DELS INFANTS L any 2007, la població de Barcelona era de més d

Más detalles

Registre del consum d alcohol a l e-cap

Registre del consum d alcohol a l e-cap Registre del consum d alcohol a l e-cap Rosa Freixedas, Estela Díaz i Lídia Segura Subdirecció General de Drogodependències ASSOCIACIÓ D INFERMERI A FAMILIAR I COMUNITÀRI A DE CATALUN YA Índex Introducció

Más detalles

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots.

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implants dentals La solució natural per tornar a somriure Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implant System Tornar a somriure. Sentir-se bé amb un mateix. Gaudir de la pròpia imatge.

Más detalles

LA LA LE LE LI LI LO LO LU LU

LA LA LE LE LI LI LO LO LU LU LA LA LE LE LI LI LO LO LU LU L A F A M Í L I A 1 1 2 3 4 5 6 UNA FAMÍLIA DE MALI 1 UNA FAMÍLIA DEL MARROC 2 L L L L L L L L L L L L LA LA LA LA LA LA LA EL LAVABO EL VABO 1 EL LAMPISTA EL MPISTA 2 EL

Más detalles

EL PUNT AVUI COMARQUES GIRONINES

EL PUNT AVUI COMARQUES GIRONINES Medio: EL PUNT AVUI COMARQUES GIRONINES Fecha: 05/10/2013 Página: 3 Documento: 1/1 Autor: REDACCIÓN Valor (vpe): 249,22 Difusión: 11.617 Audiencia: 46.468 Ocupación aprox. (%) : 4,20-9 - Medio: EL PUNT

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Una assignatura pendent.. Girona Novembre 2011 Carles Ferrer Juanola Director www.altas-buscadores.com Les empreses necessiten visibilitat

Más detalles

SINOPSI. Unes paraules...

SINOPSI. Unes paraules... 1 SINOPSI És de nit i a la jungla se sent el plor d un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci

Más detalles

ESCUELA y CONSTRUCCIÓN de la IDENTIDAD CULTURAL en GRUPOS MINORITARIOS

ESCUELA y CONSTRUCCIÓN de la IDENTIDAD CULTURAL en GRUPOS MINORITARIOS ESCUELA y CONSTRUCCIÓN de la IDENTIDAD CULTURAL en GRUPOS MINORITARIOS MARIONA LLOPART ROSSELL Universitat de Girona MARTA PADRÓS CASTELLS Universitat de Barcelona INVESTIGACIÓN EDUCATIVA OBJETIVOS OBJETIVO

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

Àmbit de les Matemàtiques, de la Ciència i de la Tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 1 OPERACIONS AMB ENTERS

Àmbit de les Matemàtiques, de la Ciència i de la Tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 1 OPERACIONS AMB ENTERS UNITAT 1 OPERACIONS AMB ENTERS 1 Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de... Sumar, restar, multiplicar i dividir nombres enters. Entendre i saber utilitzar les propietats de la suma i

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

Pequeños instantes, grandes ilusiones

Pequeños instantes, grandes ilusiones OBSTETRICIA ECOGRAFÍA 3/4D Pequeños instantes, grandes ilusiones ecografía 3 4D / Salud de la mujer Dexeus ATENCIÓN INTEGRAL EN OBSTETRICIA, GINECOLOGÍA Y MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓN Quieres conocer a

Más detalles

Interferències lingüístiques

Interferències lingüístiques Interferències lingüístiques L ús habitual de dues o més llengües pot provocar fàcilment interferències lingüístiques, és a dir, la substitució de la paraula adequada (per exemple, malaltia) per l equivalent

Más detalles

EL PRIMER AMOR: L AUTOESTIMA. Assumpta Junyent, psicòloga clínica i psicoterapeuta

EL PRIMER AMOR: L AUTOESTIMA. Assumpta Junyent, psicòloga clínica i psicoterapeuta EL PRIMER AMOR: L AUTOESTIMA Assumpta Junyent, psicòloga clínica i psicoterapeuta Si ens parem a fer una petita reflexió observant-nos i observant l entorn, ens podem preguntar: - Que fa que unes persones

Más detalles

PRIMERA SEMANA DE ADVIENTO. Jesús en este tiempo de Adviento quiero seguir tus huellas de amigo cercano, compañero y maestro.

PRIMERA SEMANA DE ADVIENTO. Jesús en este tiempo de Adviento quiero seguir tus huellas de amigo cercano, compañero y maestro. PRIMERA SEMANA DE ADVIENTO Lunes 28 de noviembre PARA COMENZAR EL ADVIENTO Jesús en este tiempo de Adviento quiero seguir tus huellas de amigo cercano, compañero y maestro. Quiero vivir imitando tu vida.

Más detalles

Goethe, Fausto. PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. Metallenguatges. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981).

Goethe, Fausto. PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. Metallenguatges. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981). Goethe, Fausto. (Editorial Planeta, Clásicos Universales, 1981). PRELUDIO EN EL TEATRO Director, Poeta Dramático, Bufón. DIRECTOR... Sólo con masa ganas a la masa, pues así cada cual saca lo suyo. Quien

Más detalles

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC C1 CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions Aurelio Escolar, Macmillan Català Administratives Ildelfonso Juan Professional 978-84-7942-169-4

Más detalles

Moltes gràcies per endavant!!!

Moltes gràcies per endavant!!! El càncer de mama, continua sent el més freqüent en les dones. Les millores en el diagnòstic i tractament, han fet que augmenti el nombre de dones que viuen amb la malaltia de manera crònica, de manera

Más detalles

Aclamaciones en la Eucaristía

Aclamaciones en la Eucaristía Acaciones en la Eucaristía 63-ACMACIONES 64-ACMACIONES ÍNDICE DE ACMACIONES ACMACIONES EN LOS RITOS INICIALES..... 67 1. SENYOR, TINGUEU PIETAT.......................... 67 2. SEÑOR, TEN PIEDAD (Misa Canaria)...................

Más detalles

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XXI Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XX CONCURSO DE BELENES CIUDAD DE CASTELLON BASES 1.- El ámbito del concurso será el de la ciudad

Más detalles

5.- Quins tres pobles amenaçaven l Europa occidental? D on venien?

5.- Quins tres pobles amenaçaven l Europa occidental? D on venien? L EUROPA FEUDAL Pàgs. 22 25 1.- A quins territoris es va implantar el feudalisme?... A partir de quina època?... 2.- Qui era Carlemany i què va fer? 3.- Com s organitzava el seu imperi? 4.- Què va passar

Más detalles

- 2014 Informe Novembre, 2014 Presentat a: 1 Raval de Jesús, 36. 1ª planta 43201 Reus T. 977 773 615 F. 977 342 405 www.gabinetceres.com INTRODUCCIÓ I ASPECTES METODOLÒGICS 3 CARACTERÍSTIQUES DEL PARTICIPANT

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

C. P. SON ANGLADA. C/. Mossèn Gabriel Bestard, 38 (07011) Palma de Mallorca tfn.(971)

C. P. SON ANGLADA. C/. Mossèn Gabriel Bestard, 38 (07011) Palma de Mallorca tfn.(971) C. P. SON ANGLADA C/. Mossèn Gabriel Bestard, 38 (07011) Palma de Mallorca tfn.(971) 790016 CARACTERÍSTIQUES EXTERNES DE LA GALLINA: 1. En el quadre has de fer un dibuix d una gallina i seva descripció

Más detalles

Sentirás la magia del Ebro

Sentirás la magia del Ebro ESCAPADA A FLIX Y MIRAVET Descubre porqué Flix es el pueblo por donde el río pasa dos veces. Conoce Miravet, historia de los templarios y de las alfarerías. Aprovechando el encanto natural del campo durante

Más detalles

24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012. Campamento Talayuelas 2012

24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012. Campamento Talayuelas 2012 24 Libro de Cantos 1 Talayuelas, 2012 Libro de Cantos Campamento Talayuelas 2012 2 Libro de Cantos 23 Talayuelas, 2012 Te quiero escuchar, cantar y rezar y darte mi amor... de amigo Te quiero seguir, te

Más detalles

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL TEMA 11 (onze) EL TREBALL I ELS SECTORS DE PRODUCCIÓ Nom i cognoms. 3r curs RAMADERIA AGRICULTURA SECTOR PRIMARI PESCA MINERIA EXPLOTACIÓ DE BOSCOS Completa:

Más detalles

CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014

CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014 CANTOS MISA FAMILIAR CURSO 2013-2014 CANTOS DE ENTRADA ASÍ ES, ESPÍRITU SANTO INTRO: (FA) SIb 7 SIb 7 FA FA ME ATREVO A HACER ALGO QUE ANTES NO SABIA SIb Solm 7 FA 7 ME SALE MUY BIEN, QUE BUENO! ASI ES,

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Ara, repassa serenament la teva vida, per tal de veure de quines coses t has de convertir:

Ara, repassa serenament la teva vida, per tal de veure de quines coses t has de convertir: SAGRAMENT DE LA PENITÈNCIA O RECONCILIACIÓ En el sagrament de la penitència, els fidels obtenen de la misericòrdia divina el perdó de l ofensa que li han fet, i alhora es reconcilien amb l Església que,

Más detalles

CON AMOR TE PRESENTO

CON AMOR TE PRESENTO O-0 CON AMOR TE PRESENTO Re Sim Con amor te presento Señor, lo mejor de mi vida, Sol La7 re te presento Señor mi amistad. Re Fa#7 Sim Con amor te presento Señor, para ser mi manjar. Sol La7 Re Re7 la viña,

Más detalles

FIN DE SEMANA EN FLIX

FIN DE SEMANA EN FLIX FIN DE SEMANA EN FLIX Descubre porqué Flix es el pueblo donde el río pasa dos veces. Aprovechando todo lo que nos ofrece el campo al buen tiempo pensamos que los meses de primavera i verano son los idóneos

Más detalles

Pràctiques d anàlisi morfològica i sintàctica

Pràctiques d anàlisi morfològica i sintàctica Pràctiques d anàlisi morfològica i sintàctica 1.- La seva cartera escolar està força atrotinada ( envellida, malmesa ). La seva cartera escolar està força atrotinada Art Poss NC A VCop Int A fs fs fs fs

Más detalles

y leyendo, leyendo muy pronto comprendió que aunque nos falte todo nos basta sólo Dios. 1. Sólo, Solo Dios

y leyendo, leyendo muy pronto comprendió que aunque nos falte todo nos basta sólo Dios. 1. Sólo, Solo Dios 1. Sólo, Solo Dios Sólo, sólo, sólo basta Dios Teresa repetía allá en su corazón. Sólo, sólo, sólo basta Dios, Enrique de Teresa pronto lo aprendió. Un buen día Teresa en su casa leyó que algunos niños

Más detalles

6. Calcula l obertura de l angle que falta. Digues de quin tipus d angles es tracta. 6

6. Calcula l obertura de l angle que falta. Digues de quin tipus d angles es tracta. 6 Geometria dossier estiu 2012 2C 1. Dibuixa dues rectes, m i n, que siguin: a) Paral leles horitzontalment. c) Paral leles verticalment. b) Secants. d) Perpendiculars. 6 2. Dibuixa una recta qualsevol m

Más detalles

Avaluació a 3r d EP model 3. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup:

Avaluació a 3r d EP model 3. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup: Avaluació a 3r d EP 2014-2015 model 3 Competència en comunicació lingüística Llengua catalana Nom i llinatges: Grup: COMPRENSIÓ ORAL 1. Quin tipus de text has escoltat? A. Una poesia. B. Una descripció.

Más detalles

Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar

Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar Celebración de la Corona de Adviento para cada domingo analizando la presencia de Jesucristo y sus enseñanzas en la vida familiar Primer Domingo de Adviento: El amor familiar Para comenzar: En el nombre

Más detalles

Mesures d estalvi d aigua

Mesures d estalvi d aigua Mesures d estalvi d aigua La falta de pluges en els darrers mesos ha fet baixar les reserves d aigua dels embassaments i dels aqüífers. Tots els municipis que rebem aigua potable de la xarxa Ter-Llobregat,

Más detalles

Tutorial amplificador classe A

Tutorial amplificador classe A CFGM d Instal lacions elèctriques i automàtiques M9 Electrònica UF2: Electrònica analògica Tutorial amplificador classe A Autor: Jesús Martin (Curs 2012-13 / S1) Introducció Un amplificador és un aparell

Más detalles

1 E l lleó i el r atolí

1 E l lleó i el r atolí C ON T E S A M B VA LOR S 1 E l lleó i el r atolí Faula de Jean de la Fontaine A daptació de M. E ulàlia Valer i A utor ia del tr eball: I l lustr acions: I m m aculada B ur gués N úr ia Font N úr ia A

Más detalles

FARMÀCIES DE GUÀRDIA - RIPOLLET / CERDANYOLA MAIG 2015

FARMÀCIES DE GUÀRDIA - RIPOLLET / CERDANYOLA MAIG 2015 MAIG 2015 Divendres 1 RIZAL/ ST. ANDREU ST. ANDREU Dissabte 2 RIZAL/ ST. ANDREU TORRENTS Diumenge 3 RIZAL/ ST. ANDREU HIDALGO Dilluns 4 RINCON RINCON Dimarts 5 NOVELL NOVELL Dimecres 6 RIVERA RIVERA Dijous

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR

ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR Procediment des de la detecció fins a l activació de l alarma - Avisar a la primera mestra que tens a prop, que avaluarà la importància. - Avisar al

Más detalles

GRUP D ESCRIPTORS DEL MONTSENY. Per el Llibre Relats del Montseny. Apreciada amiga, benvolgut amic. Si arribes a llegir aquesta historia has de

GRUP D ESCRIPTORS DEL MONTSENY. Per el Llibre Relats del Montseny. Apreciada amiga, benvolgut amic. Si arribes a llegir aquesta historia has de GRUP D ESCRIPTORS DEL MONTSENY Per el Llibre Relats del Montseny LA BICICLETA Apreciada amiga, benvolgut amic. Si arribes a llegir aquesta historia has de saber que va passar ja fa molt de temps i de fet

Más detalles

Enséñame tus caminos, Señor, porque ellos son la verdad.

Enséñame tus caminos, Señor, porque ellos son la verdad. Señor... cada mañana me esperas y entiendes todo lo mío, necesito que despiertes las ganas de estar contigo: que la fe me acerque a Ti, que el amor abra mis manos, que el bien haga que mi vida, sea para

Más detalles

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio!

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio! Boletín sobre acciones y trabajo realizado por el Consell de Participació Veïnal del barrio de Sant Cosme Núm. 12 Juliol 2009 del Consell Veïnal Vive el verano en el barrio! Viu l estiu al barri! Editorial

Más detalles