Antecedentes de hecho

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Antecedentes de hecho"

Transcripción

1 Resolución de 16 de mayo de 2012, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la Autorización Ambiental Integrada otorgada a la empresa Azulejera Alcorense 1, S.L. para una actividad de fabricación de pavimento y revestimiento cerámico en el término municipal de Almassora (Castellón), centro con NIMA , quedando inscrita en el Registro de Instalaciones de la Comunitat Valenciana con el número 048/AAI/CV. Vistos los documentos del expediente 037/11 IPPC, instruido a solicitud de la empresa, Azulejera Alcorense 1 S.L., con CIF B y ubicada en la Partida Ramonet, s/n de Almassora (Castellón), se emite la presente resolución de conformidad con los siguientes, Antecedentes de hecho Primero. Con fecha 25 de octubre de 2006, la Dirección General para el Cambio Climático otorga a Azulejera Alcorense 1, S.L. la autorización ambiental integrada para una actividad de fabricación de pavimento y revestimiento cerámico en el término municipal de Almassora (Castellón), centro con NIMA , e inscrita en el Registro de Instalaciones de la Comunitat Valenciana con el número /AAI/CV. Segundo. Con fecha 29 de marzo de 2011, D. Javier Ruiz Gellida, en representación de la mercantil Azulejera Alcorense 1, S.L. presentan escrito en el registro general de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda, en el que comunican su intención de realizar una modificación que consideran no sustancial de la autorización ambiental integrada otorgada con fecha 25 de octubre de En concreto consiste en una reducción de maquinaria y por tanto en una reducción de producción. Se han desmantelado 22 focos de emisión a la atmósfera, entre ellos los correspondientes a la cogeneración. Asimismo, debido a la actual situación productiva la depuradora físicoquímica deja de funcionar y el agua residual industrial será llevada a un atomizador. Tercero. Con fecha 24 de mayo de 2011, se solicita al Ayuntamiento de Almassora, al Servicio de Protección del Ambiente Atmosférico, al Servicio de Evaluación de Impacto Ambiental y a la Confederación Hidrográfica del Júcar, la emisión de informe sobre la modificación propuesta, de acuerdo con el artículo 65 del Decreto 127/2006, de 15 de septiembre, que desarrolla la Ley 2/2006, de 5 de mayo, de Prevención de la Contaminación y Calidad Ambiental. Cuarto. Con fecha 8 de junio de 2011, se recibe informes favorables del Servicio de Protección del Ambiente Atmosférico en materia de contaminación acústica y de contaminación atmosférica. Con fecha 5 de julio de 2011, se recibe informe del Servicio de Evaluación de Impacto Ambiental, en el que se nos comunica que dado que se verán reducidos los focos de

2 emisión y las aguas residuales industriales se gestionarán mediante gestor autorizado, la modificación no supone nuevos impactos a los ya evaluados en la declaración de impacto ambiental emitida el 6 de febrero de 2006, de la Dirección General de Gestión del Medio Natural y cuyos condicionantes siguen siendo válidos y plenamente aplicables. Con fecha 21 de febrero de 2012, se recibe informe favorable de la Confederación Hidrográfica del Júcar, bajo el cumplimiento de varias condiciones. Quinto. Con fecha 8 de marzo de 2012 se realiza al interesado el trámite de audiencia relativo al informe-propuesta de resolución de modificación de oficio de la autorización ambiental integrada, sin presentarse alegaciones por parte de la empresa. A los anteriores hechos son de aplicación los siguientes, Fundamentos de derecho Primero. En la Comunitat Valenciana el órgano competente para otorgar la Autorización Ambiental Integrada es la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda, de acuerdo con el artículo 3.h de la Ley 16/2002 y el Decreto 5/2011, de 21 de junio, del Presidente de la Generalitat Valenciana, por el que se determinan las Consellerias en que se organiza la administración de la Generalitat. Por otro lado, de conformidad con el artículo 19 del Decreto 112/2011, de 2 de septiembre, del Consell, por el que se aprueba el Reglamento Orgánico y Funcional de la Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente, corresponde a la Dirección General de Calidad Ambiental, ejercer las competencias en materia de intervención administrativa ambiental de actividades. Segundo. De acuerdo con el artículo 66 del Decreto 127/2006, de 15 de septiembre, que desarrolla la Ley 2/2006, de 5 de mayo, de Prevención de la Contaminación y Calidad Ambiental, cuando la administración competente reciba una comunicación sobre la intención de llevar a cabo una modificación no sustancial que pueda suponer un incremento de las emisiones o de los vertidos, y por lo tanto el incumplimiento de los valores límite de emisión establecidos en el instrumento de intervención ambiental, iniciará un procedimiento de modificación de oficio, en los términos establecidos en el presente título. Por otra parte, de conformidad con el artículo 59 de la Ley 2/2006, de 5 de mayo, de Prevención de la Contaminación y Calidad Ambiental, desarrollada por el Decreto 127/2006, de 15 de septiembre, la autorización ambiental integrada podrá ser modificada de oficio cuando el órgano que hubiese concedido la autorización estime que existen circunstancias que justifiquen la revisión o modificación del pronunciamiento recaído en el trámite de evaluación ambiental.

3 Visto cuanto antecede, a propuesta del Servicio de Protección y Control Integrado de la Contaminación, con el visto bueno del jefe de área de Calidad Ambiental, en uso de las atribuciones que ostento, Resuelvo Primero. Modificar su número de inscripción en el Registro de Instalaciones de la Comunitat Valenciana, que pasa a ser 048/AAI/CV. Segundo. Modificar la autorización ambiental integrada otorgada con fecha 25 de octubre de 2006 a Azulejera Alcorense 1, S.L para una actividad de fabricación pavimento y revestimiento cerámico en el término municipal de Almassora (Castellón), centro con NIMA , e inscrita en el Registro de Instalaciones de la Comunitat Valenciana con el número 048/AAI/CV. Esta modificación afecta al apartado de emisiones canalizadas (1.1.1), al apartado aguas residuales industriales y sanitarias (1.2.2.), al apartado de producción de residuos (3.1.) y al Anexo I de descripción del proyecto de la autorización ambiental integrada de fecha 25 de octubre de 2006, quedando redactados de la siguiente manera y substituyendo la redacción inicial: Emisiones canalizadas. En este apartado se incluye la tabla de focos y se modifica la tabla de los valores límite de emisión para focos canalizados, en concreto: Los focos descritos en la documentación y que, por tanto se autorizan son los siguientes: Nº foco Descripción Proceso 10 Filtro vía húmeda bombos esmalte Esmaltación 20 Chimenea salida horno SACMI FMS Cocción 2670/109,2 21 Chimenea entrada horno SACMI FMS Cocción 2670/109,2 22 Secadero horizontal SACMI JMS 2670/109,2 Prensado-Secado 23 Secadero vertical SACMI EVA-983 Prensado-Secado 24 Secadero vertical SACMI EVA-983 Prensado-Secado 25 Filtro de mangas IMOSA prensas Prensado-Secado 26 Filtro de mangas recepción tierras Prensado-Secado 27 Filtro de mangas IMOSA esmaltación Esmaltado Los valores límite de emisión para focos canalizados y la periodicidad de controles por ECMCA serán los siguientes:

4 ORIGEN FOCO CONTAMINANTE LÍMITES PERIODICIDAD Corrientes de aspiración Partículas 30 mg/nm 3 Q< Nm 3 /h: Trienal Nm 3 /h<q< Nm 3 /h: Bienal Q> Nm 3 /h: Anual Hornos (3) Partículas 30 mg/nm 3 NO x (expresado como 250 mg/nm 3 Secaderos NO 2) SO mg/nm 3 (2) Fluoruros (1) (en gases y partículas) (expresados como HF) 10 mg/nm 3 (5) Q< Nm 3 /h: Bienal Q> Nm 3 /h: Anual Partículas (4) 30 mg/nm 3 Q< Nm 3 /h: Trienal NO x (expresado como NO 2) 250 mg/nm Nm 3 /h<q< Nm 3 /h: Bienal Q> Nm 3 /h: Anual SO mg/nm 3 (2) (1) Para los focos origen en hornos cuyo caudal de gases sea inferior a Nm 3 /h, el valor límite de fluoruros podrá ser de 30 mg/nm 3, siempre y cuando el caudal másico de dicho contaminante sea inferior a 0,1 Kg/h. (2) En los casos en que se prevea la superación de este valor por el uso de determinadas materias primas o combustibles, se deberá entregar a la Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente y un estudio técnico justificativo que incluya balances de masa y una propuesta de valor límite. (3) Quedan excluidos de medición de contaminantes los focos de evacuación del aire de enfriamiento de los hornos de cocción de baldosas. (4) Quedan excluidos de la medición de emisión de partículas los focos de presecado y secado de piezas cerámicas (crudas o cocidas) que utilicen como combustible gas natural o propano, que en el control de la puesta en marcha de la instalación, en condiciones habituales de operación y sin utilizar ningún tipo de depuración, hayan obtenido una emisión inferior a 10 mg/nm3 de partículas. (5) Para el contaminante flúor en los hornos de cocción se establece el siguiente plan de adaptación: Año VLE fluoruros (en gases) (expresado como HF - en mg/nm 3 ) Se deberá llevar a cabo un Plan de Acción que permita caracterizar de forma representativa los niveles de emisión de cloro y plomo de los focos que evacuan gases procedentes de hornos de cocción Aguas residuales industriales y sanitarias. En este apartado, se actualiza la gestión de las aguas residuales industriales, en concreto:

5 El agua industrial procedente del proceso de fabricación (bombos y esmaltación) se deposita en las balsas de decantación para posteriormente ser llevadas a un atomizador mediante camiones cisterna para su valorización. Las aguas sanitarias serán vertidas a la red de saneamiento municipal, conforme a la Ordenanza municipal. Deberán presentar Certificación emitida por el Ayuntamiento de Almassora de conexión a la red de alcantarillado municipal, con indicación de la fecha con la que se realizó dicha conexión. La Confederación Hidrográfica del Júcar informa favorablemente la gestión de las aguas residuales, con las siguientes condiciones: Se deberá justificar técnicamente la suficiencia de las instalaciones pertenecientes a la gestión de las aguas residuales, debiendo aportar en el plazo de un mes, ante el Órgano competente para el otorgamiento de la autorización ambiental Integrada, balance de aguas detallado de cada una de las fases del proceso de fabricación donde conste el volumen generado de aguas residuales industriales. Firmado por técnico competente y visado por colegio oficial correspondiente. Acorde con dichos volúmenes, deberá aportar cálculo justificativo de las dimensiones del depósito o balsa de acumulación y régimen de evacuación. Como medida de seguridad ante posibles vertidos accidentales, deberá justificar que la balsa de acumulación tendrá una capacidad de, al menos, el volumen equivalente a tres días de trabajo. Firmado por técnico competente y visado por colegio oficial correspondiente. Dicha documentación será aportada ante el Órgano competente para el otorgamiento de la autorización ambiental Integrada para a su vez ser remitida a la Confederación Hidrográfica del Júcar para su valoración. Mensualmente deberá aportar ante el Órgano competente para el otorgamiento de la Autorización Ambiental Integrada todas las facturas de retirada o justificantes acreditativos de la retirada de las aguas residuales que almacenan en depósito impermeable para posterior tratamiento por gestor autorizado, de forma que éstas sean acordes con el volumen generado. Estas facturas o justificantes serán remitidas a la Confederación Hidrográfica del Júcar. Deberá presentar, ante el Órgano competente para el otorgamiento de la Autorización Ambiental Integrada, certificado de impermeabilidad y estanqueidad de las balsas y canaletas utilizadas para la gestión de las aguas residuales generadas en la actividad. Firmado por técnico competente y visado por colegio oficial correspondiente. Dicha documentación será remitida a la Confederación Hidrográfica del Júcar para su valoración. El titular deberá mantener los vertidos de las aguas sanitarias generadas por su actividad conectados a la red de alcantarillado, sin que exista ningún sistema de alivio capaz de generar vertido directo o indirecto a Dominio Público Hidráulico, debiendo presentar, ante el órgano competente para el otorgamiento de la

6 Autorización Ambiental Integrada, Certificado de conexión de los vertidos de aguas residuales emitido por el titular de la red de saneamiento. Así mismo deberá constar en el expediente, informe expedido por el Ente encargado de la gestión de la depuradora de destino, en el cual se pronuncie expresamente de manera favorable a la conexión del vertido de la citada actividad, con indicación expresa de que dichos vertidos son compatibles con el cumplimiento de los valores límite de emisión fijados en la autorización de vertido de la depuradora, tanto desde el punto de vista de volumen como por calidad del influente. El titular de la actividad está obligado a llevar el adecuado mantenimiento de las balsas o depósitos de acumulación de las aguas residuales de forma que quede asegurada su impermeabilidad y estanqueidad a lo largo del tiempo. La línea o líneas de agua de la actividad susceptibles de generar vertidos de aguas residuales no dispondrán de ningún sistema de alivio capaz de generar vertido continuo o discontinuo, ni directo o indirecto a dominio público hidráulico. Se recuerda que, de acuerdo con el artículo 100 del texto refundido de la Ley de aguas (Real decreto legislativo 1/2001 de 20 de julio), queda prohibido, con carácter general, el vertido directo o indirecto de aguas y de productos residuales susceptibles de contaminar las aguas continentales o cualquier otro elemento del dominio público hidráulico, salvo que se cuente con la previa autorización administrativa, incoándose, en su caso, expediente sancionador por infracción tipificada en la letra f) del artículo de la citada ley. Las instalaciones se mantendrán limpias, libres de cualquier tipo de residuos, en particular de restos de grasas y aceites, y sin acopios a la intemperie de forma que no se pueda producir la contaminación de las aguas pluviales, las cuales serán recogidas y eliminadas por sistemas que aseguren la no alteración de sus características cualitativas y la inocuidad de su vertido al dominio público hidráulico, en su caso. De acuerdo con lo dispuesto en el artículo 30 y en la disposición final primera de la Ley 16/2002, de prevención y control integrados de la contaminación, el marco competencial establecido con la autorización ambiental integrada no altera las competencias que la Confederación Hidrográfica del Júcar tiene atribuidas en relación al control, la inspección y la vigilancia del dominio público hidráulico ni en particular la potestad sancionadora Producción de residuos. En este apartado, se actualiza la capacidad de producción de la empresa, modificándose únicamente el siguiente párrafo: Se autoriza la producción de los residuos peligrosos siguientes, siempre que su capacidad de generación anual sea del orden de magnitud de la que a continuación se detalla y la producción de productos cerámicos en las instalaciones del centro productivo detallado en el Anexo I sea del orden de m 2 /año.

7 Anexo I. Descripción del proyecto La empres Azulejera Alcorense 1, S.L. dispone de una instalación para la fabricación de pavimento y revestimiento de productos cerámicos en Almassora, mediante la transformación de materias primas (arcilla atomizada, agua, frita, pigmentos) en productos acabados (gres, porcelánico, revestimiento.) mediante un proceso monococción: prensado de polvo atomizado, seguido del secado de la baldosa conformada, esmaltado y serigrafiado, cocción en hornos de gas natural, y enfriamiento. Por último se clasifica y envasa el producto final. En el proyecto se incorporaba la ampliación de su actividad, relativa a la instalación de: una nueva recepción de arcillas, que daba suministro a 2 prensas con sus 2 secadores, y dos líneas de esmaltado, que alimentaban a un horno. Las naves sin maquinaria se utilizan como almacén de producto acabado. El agua industrial procedente del proceso de fabricación (bombos y esmaltación) se deposita en las balsas de decantación para posteriormente ser llevadas a un atomizador mediante camiones cisterna para su valorización. Las aguas sanitarias son evacuadas directamente a la red de saneamiento municipal y las aguas pluviales se evacuan a través el cauce del río. Se dispone de filtros de mangas y filtros de vía húmeda en distintas secciones del proceso productivo, con las correspondientes chimeneas en cada foco emisor. Los residuos generados son almacenados en una nave cerrada e independiente del resto, y gestionados a través de gestores autorizados. Contra esta resolución, que no pone fin a la vía administrativa, se podrá presentar recurso de alzada ante la Secretaría Autonómica de Territorio, Medio Ambiente y Paisaje de la Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente en el plazo de un mes desde el siguiente al de la recepción de la presente notificación, de acuerdo con lo dispuesto en los artículos 114 y 115 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, modificada por la Ley 4/1999, de 13 de enero. Valencia, 16 de mayo de 2012 El Director General de Calidad Ambiental Vicente Tejedo Tormo

8 RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2012, de la Direcció General de Qualitat Ambiental, per la qual es modifica d ofici l autorització ambiental integrada atorgada a l empresa Azulejera Alcorense 1, SL per a una activitat de fabricació de paviment i revestiment ceràmic en el terme municipal d Almassora (Castelló), centre amb NIMA , que queda inscrita en el Registre d Instal lacions de la Comunitat Valenciana amb el número 048/AAI/CV. Vistos els documents de l expedient 037/11 IPPC, instruït a instàncies de l empresa, Azulejera Alcorense 1, SL, amb CIF B i ubicada en la partida Ramonet, s/n, d Almassora (Castelló), s emet esta resolució de conformitat amb els següents Antecedents de fet Primer. Amb data 25 d octubre de 2006, la Direcció General per al Canvi Climàtic atorga a Azulejera Alcorense 1, SL l autorització ambiental integrada per a una activitat de fabricació de paviment i revestiment ceràmic en el terme municipal d Almassora (Castelló), centre amb NIMA , i inscrita en el Registre d Instal lacions de la Comunitat Valenciana amb el número /AAI/CV. Segon. Amb data 29 de març de 2011, el Sr. Javier Ruiz Gellida, en representació de la mercantil Azulejera Alcorense 1, SL presenta un escrit en el Registre General de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, en el qual comuniquen la seua intenció de realitzar una modificació que consideren no substancial de l autorització ambiental integrada atorgada amb data 25 d octubre de En concret, consistix en una reducció de maquinària i per tant en una reducció de producció. S han desmantellat 22 focus d emissió a l atmosfera, entre estos els corresponents a la cogeneració. Així mateix, a causa de l actual situació productiva la depuradora fisicoquímica deixa de funcionar i l aigua residual industrial serà portada a un atomitzador. Tercer. Amb data 24 de maig de 2011, se sol licita a l Ajuntament d Almassora, al Servici de Protecció de l Ambient Atmosfèric, al Servici d Avaluació d Impacte Ambiental i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, l emissió d un informe sobre la modificació proposada, d acord amb l article 65 del Decret 127/2006, de 15 de setembre, que desplega la Llei 2/2006, de 5 de maig, de Prevenció de la Contaminació i Qualitat Ambiental. Quart. Amb data 8 de juny de 2011, es reben informes favorables del Servici de Protecció de l Ambient Atmosfèric en matèria de contaminació acústica i de contaminació atmosfèrica. Amb data 5 de juliol de 2011, es rep informe del Servici d Avaluació d Impacte Ambiental, en el qual se ns comunica que atés que resultaran reduïts els focus d emissió i les aigües residuals industrials es gestionaran per mitjà de gestor autoritzat, la modificació no

9 comporta nous impactes als ja avaluats en la declaració d impacte ambiental emesa el 6 de febrer de 2006, de la Direcció General de Gestió del Medi Natural i els condicionants de la qual continuen sent vàlids i plenament aplicables. Amb data 21 de febrer de 2012, es rep informe favorable de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, sota el compliment de diverses condicions. Quint. Amb data 8 de març de 2012 es realitza a l interessat el tràmit d audiència relatiu a l informe proposta de resolució de modificació d ofici de l autorització ambiental integrada, sense que l empresa hi presente al legacions. Als anteriors fets s apliquen els següents Fonaments de dret Primer. A la Comunitat Valenciana, l òrgan competent per a atorgar l autorització ambiental integrada és la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, d acord amb l article 3.h de la Llei 16/2002 i el Decret 5/2011, de 21 de juny, del president de la Generalitat Valenciana, pel qual es determinen les conselleries en què s organitza l Administració de la Generalitat. D altra banda, de conformitat amb l article 19 del Decret 112/2011, de 2 de setembre, del Consell, pel qual s aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d Infraestructures, Territori i Medi Ambient, correspon a la Direcció General de Qualitat Ambiental, exercir les competències en matèria d intervenció administrativa ambiental d activitats. Segon. D acord amb l article 66 del Decret 127/2006, de 15 de setembre, que desplega la Llei 2/2006, de 5 de maig, de Prevenció de la Contaminació i Qualitat Ambiental, quan l administració competent reba una comunicació sobre la intenció de dur a terme una modificació no substancial que puga suposar un increment de les emissions o dels abocaments, i per tant, l incompliment dels valors límit d emissió establits en l instrument d intervenció ambiental, iniciarà un procediment de modificació d ofici, en els termes establits en el present títol. D altra banda, de conformitat amb l article 59 de la Llei 2/2006, de 5 de maig, de Prevenció de la Contaminació i Qualitat Ambiental, desplegada pel Decret 127/2006, de 15 de setembre, l autorització ambiental integrada podrà ser modificada d ofici quan l òrgan que haguera concedit l autorització estime que hi ha circumstàncies que justifiquen la revisió o modificació del pronunciament recaigut en el tràmit d avaluació ambiental. Vist tot això, a proposta del Servici de Protecció i Control Integrat de la Contaminació, amb el vistiplau del cap d àrea de Qualitat Ambiental, fent ús de les atribucions que tinc,

10 Resolc Primer. Modificar-ne el número d inscripció en el Registre d Instal lacions de la Comunitat Valenciana, que passa a ser 048/AAI/CV. Segon. Modificar l autorització ambiental integrada atorgada amb data 25 d octubre de 2006 a Azulejera Alcorense 1, SL per a una activitat de fabricació de paviment i revestiment ceràmic en el terme municipal d Almassora (Castelló), centre amb NIMA , i inscrita en el Registre d Instal lacions de la Comunitat Valenciana amb el número 048/AAI/CV. Esta modificació afecta l apartat d emissions canalitzades (1.1.1), l apartat aigües residuals industrials i sanitàries (1.2.2.), l apartat de producció de residus (3.1.) i l annex I de descripció del projecte de l autorització ambiental integrada de data 25 d octubre de 2006, que queden redactats de la manera següent i substituïxen la redacció inicial: Emissions canalitzades En este apartat s inclou la taula de focus i es modifica la taula dels valors límit d emissió per a focus canalitzats, en concret: Els focus descrits en la documentació i que, per tant, s autoritzen són els següents: Núm. focus Descripció 10 Filtre via humida bombos esmalt Esmaltació 20 Ximenera eixida forn SACMI FMS 2670/109,2 Cocció 21 Ximenera entrada forn SACMI FMS 2670/109,2 Cocció Procés 22 Assecador horitzontal SACMI JMS 2670/109,2 Premsatge - Secatge 23 Assecador vertical SACMI EVA-983 Premsatge - Secatge 24 Assecador vertical SACMI EVA-983 Premsatge Secatge 25 Filtre de mànegues IMOSA premses Premsatge Secatge 26 Filtre de mànegues recepció terres Premsatge Secatge 27 Filtre de mànegues IMOSA esmaltació Esmaltació Els valors límit d emissió per a focus canalitzats i la periodicitat de controls per ECMCA seran els següents: Origen focus Contaminant Límits Periodicitat Q< Nm 3 /h: triennal Corrents d aspiració Partícules 30 mg/nm Nm 3 /h<q< Nm 3 /h: biennal Q> Nm 3 /h: anual Forns (3) Partícules 30 mg/nm 3 Q< Nm 3 /h: biennal

11 Origen focus Contaminant Límits Periodicitat NO x (expressat com a NO 2) 250 mg/nm 3 Q> Nm3 /h: anual SO mg/nm 3 (2) Fluorurs (1) (en gasos i partícules) (expressats com HF) 10 mg/nm 3 (5) Assecadors Partícules (4) 30 mg/nm 3 Q< Nm 3 /h: Triennal NO x (expressat com a NO 2) 250 mg/nm Nm 3 /h<q< Nm 3 /h: Biennal Q> Nm 3 /h: Anual SO mg/nm 3 (2) (1) Per als focus origen en forns el cabal de gasos dels quals siga inferior a Nm 3 /h, el valor límit de fluorurs podrà ser de 30 mg/nm 3, sempre que el cabal màssic del dit contaminant siga inferior a 0,1 kg/h. (2) En els casos en què es preveja la superació d este valor per l ús de determinades primeres matèries o combustibles, s haurà d entregar a la Conselleria d Infraestructures, Territori i Medi Ambient un estudi tècnic justificatiu que incloga balanços de massa i una proposta de valor límit. (3) Queden exclosos de mesurament de contaminants els focus d evacuació de l aire de refredament dels forns de cocció de taulells. (4) Queden exclosos del mesurament d emissió de partícules els focus de presecatge i secatge de peces ceràmiques (crues o cuites) que utilitzen com a combustible gas natural o propà, que en el control de la posada en marxa de la instal lació, en condicions habituals d operació i sense utilitzar cap tipus de depuració, hagen obtingut una emissió inferior a 10 mg/nm3 de partícules. (5) Per al contaminant fluor en els forns de cocció s establix el següent pla d adaptació: Any VLE fluorurs (en gasos) (expressat com a HF - en mg/nm 3 ) S haurà de dur a terme un pla d acció que permeta caracteritzar de forma representativa els nivells d emissió de clor i plom dels focus que evacuen gasos procedents de forns de cocció Aigües residuals industrials i sanitàries En este apartat, s actualitza la gestió de les aigües residuals industrials, en concret: l aigua industrial procedent del procés de fabricació (bombos i esmaltació) es deposita en les basses de decantació per a posteriorment ser portades a un atomitzador per mitjà de camions cisterna per a la seua valorització. Les aigües sanitàries seran abocades a la xarxa de sanejament municipal, d acord amb l ordenança municipal. Hauran de presentar certificat emés per l Ajuntament d Almassora de connexió a la xarxa de clavegueram municipal, amb indicació de la data amb què se n va fer la connexió.

12 La Confederació Hidrogràfica del Xúquer emet informe favorable de la gestió de les aigües residuals, amb les condicions següents: S haurà de justificar tècnicament la suficiència de les instal lacions pertanyents a la gestió de les aigües residuals, havent d aportar en el termini d un mes, davant de l òrgan competent per a l atorgament de l autorització ambiental integrada, balanç d aigües detallat de cada una de les fases del procés de fabricació, on conste el volum generat d aigües residuals industrials, firmat per un tècnic competent i visat pel col legi oficial corresponent. D acord amb estos volums, s haurà d aportar càlcul justificatiu de les dimensions del depòsit o bassa d acumulació i règim d evacuació. Com a mesura de seguretat, davant de possibles abocaments accidentals, s haurà de justificar que la bassa d acumulació tindrà una capacitat, com a mínim, del volum equivalent a tres dies de treball, firmat per un tècnic competent i visat pel col legi oficial corresponent. Esta documentació serà aportada davant de l òrgan competent per a l atorgament de l autorització ambiental integrada per a ser remesa, al seu torn, a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la seua valoració. Mensualment, s haurà d aportar davant de l òrgan competent per a l atorgament de l autorització ambiental integrada totes les factures de retirada o justificants acreditatius de la retirada de les aigües residuals que emmagatzemen en depòsit impermeable per a posterior tractament per un gestor autoritzat, de manera que estes coincidisquen amb el volum generat. Estes factures o justificants seran remeses a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. S haurà de presentar, davant de l òrgan competent per a l atorgament de l autorització ambiental integrada, un certificat d impermeabilitat i estanquitat de les basses i canaletes utilitzades per a la gestió de les aigües residuals generades en l activitat, firmat per un tècnic competent i visat per col legi oficial corresponent. La dita documentació serà remesa a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la seua valoració. El titular haurà de mantindre els abocaments de les aigües sanitàries generades per la seua activitat connectats a la xarxa de clavegueram, sense que hi haja cap sistema d alleugeriment capaç de generar abocament directe o indirecte a domini públic hidràulic, i haurà de presentar, davant de l òrgan competent per a l atorgament de l autorització ambiental integrada, un certificat de connexió dels abocaments d aigües residuals emés pel titular de la xarxa de sanejament. Així mateix, haurà de constar en l expedient, un informe expedit per l ens encarregat de la gestió de la depuradora de destinació, en el qual es pronuncie expressament de manera favorable a la connexió de l abocament de l esmentada activitat, amb indicació expressa que estos abocaments són compatibles amb el compliment dels valors límit d emissió fixats en l autorització d abocament de la depuradora, tant des del punt de vista de volum com per qualitat de l influent. El titular de l activitat està obligat a portar l adequat manteniment de les basses o depòsits d acumulació de les aigües residuals de manera que en queden assegurades la impermeabilitat i l estanquitat al llarg del temps.

13 La línia o línies d aigua de l activitat susceptibles de generar abocaments d aigües residuals no disposaran de cap sistema d alleugeriment capaç de generar abocament continu o discontinu, ni directe o indirecte a domini públic hidràulic. Es recorda que, d acord amb l article 100 del text refós de la Llei d Aigües (Reial Decret Legislatiu 1/2001, de 20 de juliol), queda prohibit, amb caràcter general, l abocament directe o indirecte d aigües i de productes residuals susceptibles de contaminar les aigües continentals o qualsevol altre element del domini públic hidràulic, llevat que es compte amb l autorització prèvia administrativa, i s incoarà, si és el cas, un expedient sancionador per infracció tipificada en la lletra f) de l article de l esmentada llei. Les instal lacions es mantindran netes, lliures de qualsevol tipus de residus, en particular de restes de greixos i olis, i sense arreplegues a la intempèrie, de manera que no es puga produir la contaminació de les aigües pluvials, les quals seran arreplegades i eliminades per sistemes que asseguren la no-alteració de les seues característiques qualitatives i la innocuïtat del seu abocament al domini públic hidràulic, si és el cas. D acord amb el que establixen l article 30 i la disposició final primera de la Llei 16/2002, de Prevenció i Control Integrats de la Contaminació, el marc competencial establit amb l autorització ambiental integrada no altera les competències que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer té atribuïdes en relació amb el control, la inspecció i la vigilància del domini públic hidràulic ni en particular la potestat sancionadora Producció de residus En este apartat, s actualitza la capacitat de producció de l empresa, modificant-se únicament el paràgraf següent: S autoritza la producció dels residus perillosos següents, sempre que la seua capacitat de generació anual siga de l orde de magnitud de la qual a continuació es detalla i la producció de productes ceràmics en les instal lacions del centre productiu detallat en l annex I siga de l orde d m 2 /any. Annex I. Descripció del projecte L empresa Azulejera Alcorense 1, SL disposa d una instal lació per a la fabricació de paviment i revestiment de productes ceràmics a Almassora, per mitjà de la transformació de primeres matèries (argila atomitzada, aigua, frita, pigments) en productes acabats (gres, porcellànic, revestiment ) per mitjà d un procés monococció: premsatge de pols atomitzat, seguit de l assecatge del taulell conformat, esmaltat i serigrafiat, cocció en forns de gas natural, i refredament. Finalment, es classifica i envasa el producte final.

14 En el projecte s incorporava l ampliació de la seua activitat, relativa a la instal lació d una nova recepció d argiles que subministrava dos premses amb els seus dos eixugadors, i dos línies d esmaltat que alimentaven un forn. Les naus sense maquinària s utilitzen com a magatzem de producte acabat. L aigua industrial procedent del procés de fabricació (bombos i esmaltació ) es deposita en les basses de decantació per a posteriorment ser portades a un atomitzador per mitjà de camions cisterna per a la seua valorització. Les aigües sanitàries són evacuades directament a la xarxa de sanejament municipal i les aigües pluvials s evacuen a través del llit del riu. Es disposa de filtres de mànegues i filtres de via humida en distintes seccions del procés productiu, amb les corresponents ximeneres en cada focus emissor. Els residus generats són emmagatzemats en una nau tancada i independent de la resta, i gestionats a través de gestors autoritzats. Contra esta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es podrà presentar un recurs d alçada davant de la Secretaria Autonòmica de Territori, Medi Ambient i Paisatge, de la Conselleria d Infraestructures, Territori i Medi Ambient, en el termini d un mes des de l endemà de la recepció d esta notificació, d acord amb el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener. València, 16 de maig de 2012 El Director General de Qualitat Ambiental Vicente Tejedo Tormo

Dirección General de Calidad Ambiental

Dirección General de Calidad Ambiental Dirección General de Calidad Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE TORRE 1 Expte. Nº 013/06 IPPC SPCIC/SMG Resolución de la Dirección General de Calidad Ambiental por la que se procede al cambio

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 28 de marzo de 2012 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa KERABEN GRUPO, S.A. para las instalaciones

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE TORRE 1 Expte. 042/13 IPPC SPCIC/ERB Resolución de 4 de febrero de 2014, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho D'OCTUBRE TORRE 1 C/ Castán Tobeñas, 77 46018 Expte. nº 057/14 IPPC SPCIC Resolución de 17 de octubre de 2014, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización

Más detalles

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental C/ Castán Tobeñas, 77-46018 VALÈNCIA Expte. Nº 348/06 IPPC/smg NIMA: 46000053830 RICV: 437/AAI/CV Resolución de la Dirección General del por la que se procede al cambio de titularidad de la autorización

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 17 de noviembre de 2009, de la Dirección General para el Cambio Climático por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Cemex España, S.A., para

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho RESOLUCIÓN de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental por la que se procede al cambio de titularidad de la autorización ambiental integrada número 493/AAI/CV, así como de la autorización

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 13 de diciembre de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio de la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Cemex España, S.A.

Más detalles

Direcció General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental

Direcció General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental 46018 VALÈNCIA Expte. 066/14 IPPC JNA NIMA: 4600012026 RICV: 612/AAI/CV Resolución de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental por la que se procede al cambio de denominación social

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de fecha 17 de febrero de 2012, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se procede al cambio de titularidad de la autorización ambiental integrada concedida a Cercos López,

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental Expt. 093/14 IPPC Resolución de 11 de noviembre de 2014, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada al Consorcio para la gestión de

Más detalles

Direcció General del. Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental. Límites de emisión y periodicidad de control

Direcció General del. Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental. Límites de emisión y periodicidad de control CORRECCIÓN DE ERRORES de la Resolución de 12 de abril de 2017, de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental, por la que se modifica la autorización ambiental integrada número 124/AAI/CV,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 15 de marzo de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Cemex España, S.A. para la

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 20 de septiembre de la Dirección general de calidad ambiental por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa EMIGRÉS, S.L. CENTRO 1. para una industria

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 27 de mayo de 2011, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa UBE Chemical Europe, S.A.

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Dual Gres, S.A. para una industria de fabricación de

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 12 de mayo de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Centro de transferencia de residuos

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 14 de septiembre de 2011 de la Dirección general de calidad ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Ingeniería Urbana, S.A. para

Más detalles

Hermanos Bou, CASTELLÓ Telèfon

Hermanos Bou, CASTELLÓ Telèfon RESOLUCION de 24 de marzo de 2011, de la Dirección Territorial de Castellón de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda, por la que se modifica de oficio la Autorización Ambiental Integrada

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental Expte. 045/12 IPPC SPCIC/JNA NIMA: 1200000047 RICV: 029/AAI/CV Resolución de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 16 de diciembre de 2010 la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Pavimentos Bechi, S.L. la autorización ambiental integrada para una industria de fabricación

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 25 de octubre de 2012 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada de la empresa Marazzi Iberia, S.A. para una

Más detalles

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental Expte. 126/16 IPPC/smg RICV: 696/AAI/CV NIMA: 4600006625 Resolución de la Dirección General de, por la que se concede la modificación de la autorización ambiental integrada a la empresa BASOR ELECTRIC

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 2 de diciembre de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Cerámicas Tena, S.L. la Autorización Ambiental Integrada para una industria de

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 21 de noviembre de 2012 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa AGC FLAT GLASS IBÉRICA, S.A.

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Expte. nº 006/09 IPPC SCICo/VCP Resolución de la Dirección general para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa COLOROBBIA ESPAÑA,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 12 de enero de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Ferraes Cerámica, S.A., la autorización ambiental integrada para una industria de

Más detalles

Direcció General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental

Direcció General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental Expte. 011/15 IPPC ASG 245/AAI/CV NIMA: 1200000037 Resolución de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 17 de noviembre de 2010 la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Manufactura Industrial Azulejera

Más detalles

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres La normativa i la regulació dels abocaments Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres Departament d Autoritzacions d Abocaments Dimecres, 14 d abril de 2010 1 Què és un abocament

Más detalles

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental Expte. 013/17 IPPC ASG RICV: 018/AAI/CV NIMA 1200000034 Resolución de la Dirección General del, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa COLOROBBIA ESPAÑA, S.A.,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 6 de junio 2012, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Pamesa Cerámica, S.A., para una industria

Más detalles

DIRECCIÓ TERRITORIAL DE VALÈNCIA

DIRECCIÓ TERRITORIAL DE VALÈNCIA RESOLUCIÓN DE 1 DE JUNIO DE 2012 DE LA DIRECCIÓN TERRITORIAL DE VALENCIA DE LA CONSELLERIA DE INFRAESTRUCTURAS, TERRITORIO Y MEDIO AMBIENTE, POR LA QUE SE MODIFICA LA AUTORIZACIÓN AMBIENTAL INTEGRADA OTORGADA

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 6 de octubre de 2010, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a Cerámicas Aznar, S.L. la autorización ambiental integrada para una industria de fabricación

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 3 de enero de 2011 de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Colorobbia España, S.A. para

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental Direcció General de Qualitat Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE TORRE 1 C/ Castán Tobeñas, 77-46018 VALÈNCIA - Tel. 012 Expte. nº 075/12 IPPC SPCIC/VCP Resolución de 27 de enero de 2014 de la

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho RESOLUCIÓN de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental por la que se modifica la autorización ambiental integrada número 124/AAI/CV, otorgada a la mercantil CERÁMICA VIVES S.A. (NIF

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental

Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental Exp. nº 014/13 IPPC/ SMG Resolución de la Dirección General de Cambio Climático y Calidad Ambiental, por la que se revisa la autorización ambiental

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 3 de mayo de 2012, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Valenciana de aprovechamiento energético

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 21 de diciembre de 2011, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio de la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Juan y Juan Industrial,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 6 de junio de 2011, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Papelera de la Alquería, S.L.

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

ANTECEDENTES DE HECHO

ANTECEDENTES DE HECHO 12003 RESOLUCION de 5 de agosto de 2014, a la Dirección Territorial de Castellón de la Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente, por la que se modifica de oficio la Autorización Ambiental

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa PAMESA CERÁMICA S.L. (CIF B-12071486), ubicada

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Expte. 062/15 IPPC SPCIC/JOM Resolución de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada número 534/AAI/CV, otorgada

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE RESOLUCIÓN de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental de finalización del expediente número 006/17 IPPC/JOM, relativo a solicitud de modificación

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 25 de marzo de 2011, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa IFF- Benicarló, S.A. para

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 5 de diciembre de 2011 de la Dirección general de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a Francisca Roca Roca para una explotación

Más detalles

MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US:

MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US: MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US: TITULAR: EMPLAÇAMENT: Pàgina 1 de 7 MEMÒRIA 1.- ANTECEDENTS Nova activitat Activitat existent, canvi de titular Activitat existent, canvi d ús Activitat existent, canvi

Más detalles

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA [En castellano a partir de la página 3] Modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA REGIDORIA DELEGADA D ECONOMIA I HISENDA La present proposta

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 29 de marzo de 2011 de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Keraben Grupo, S.A. la autorización ambiental integrada para las instalaciones de fabricación

Más detalles

Xarxa d Emissions Atmosfèriques de Catalunya.

Xarxa d Emissions Atmosfèriques de Catalunya. FOCUS: 11. NOM DEL FOCUS: Caldera Vapor X-204 A/B. NORMATIVA D APLICACIÓ: Aquesta xemeneia correspon a una instal lació de combustió i, per tant, li aplica pel NO X i el CO el Decret 319/98, de 15 de desembre,

Más detalles

La nova directiva d emissions industrials El rol dels BREF en relació als límits d emissió de les autoritzacions ambientals

La nova directiva d emissions industrials El rol dels BREF en relació als límits d emissió de les autoritzacions ambientals La nova directiva d emissions industrials El rol dels en relació als límits d emissió Col legi Oficial d Enginyers Industrials Barcelona 25.01.2010 PER QUÈ REVISAR LA DIRECTIVA IPPC? La directiva IPPC

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

II II Foro sobre los residuos peligrosos:

II II Foro sobre los residuos peligrosos: II II Foro sobre los residuos peligrosos: Experiencia de de la la resolución n de de las las Autorizaciones Ambientales Integradas Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda D.G. Para el

Más detalles

Hermanos Bou, CASTELLÓ Telèfon

Hermanos Bou, CASTELLÓ Telèfon RESOLUCION de 3 de mayo de 2010, de la Dirección Territorial de Castellón de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda, por la que se otorga a la empresa ATOMIZADORA S.A., la Autorización

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 2 de julio de 2012 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Marazzi Iberia, S.A. para una industria

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE TORRE 1 Expte. nº 027/14 IPPC SPCIC/VCP Resolución de 19 de mayo de 2014 de la Dirección General de Calidad Ambiental por la que se modifica de oficio la Autorización

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 1 de septiembre de 2009, de la Dirección general para el Cambio Climático, por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Colorobbia España, S.A.

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 22 de octubre de 2012 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se modifica de oficio la Autorización Ambiental Integrada otorgada a la empresa Supercerámica, S.A. para una

Más detalles

LLICÈNCIA AMBIENTAL. Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon. Adreça Localitat Codi Postal. Representant Legal (en el cas de societats)

LLICÈNCIA AMBIENTAL. Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon. Adreça Localitat Codi Postal. Representant Legal (en el cas de societats) LLICÈNCIA AMBIENTAL Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon Adreça Localitat Codi Postal Representant Legal (en el cas de societats) DNI SOL.LICITA: Que de conformitat amb el que establix l article 48

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Ciutat Administrativa 9 d'octubrela Democràcia 77, abans Castán Tobeñas. Edif. T1 46018 VALENCIA RESOLUCIÓN de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental, por la cual se anula la resolución

Más detalles

Instrucció tècnica de prevenció i control de les emissions en instal lacions de combustió de biomassa

Instrucció tècnica de prevenció i control de les emissions en instal lacions de combustió de biomassa Jornada tècnica control d emissions en combustió de biomassa Instrucció tècnica de prevenció i control de les emissions en instal lacions de combustió de biomassa Sant Cugat del Vallès 14 de desembre de

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental EXPTE. Nº 145/13 IPPC SPCIC/CFO Resolución de 9 de diciembre de 2013 de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se considera actualizada la autorización ambiental integrada otorgada a la

Más detalles

Código de verificación: CSV8R-3UMUW-37BAN-YZREG

Código de verificación: CSV8R-3UMUW-37BAN-YZREG Resolución del Instituto Aragonés de Gestión Ambiental de fecha 19 de Mayo de 2015. Resolución del Instituto Aragonés de Gestión Ambiental, por la que se modifica puntualmente, por segunda vez, la de 26

Más detalles

Direcció General del Canvi Climátic i Qualitat Ambiental

Direcció General del Canvi Climátic i Qualitat Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE Resolución de la Dirección General del Cambio Climático y Calidad Ambiental, por la que se modifica la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Font Salem,

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 1 de agosto de 2012, de la Dirección Territorial de Castellón de la Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente, por la que se otorga a la empresa LASUAR CASTELLÓN 2008,

Más detalles

Información pública de la solicitud de modificación de la denominación de origen protegida «Arroz de Valencia» y su documento único.

Información pública de la solicitud de modificación de la denominación de origen protegida «Arroz de Valencia» y su documento único. Conselleria d Agricultura, Pesca i Alimentació Informació pública de la sol licitud de modificació de la denominació d origen protegida «Arròs de València» i el seu document únic. [2010/8458] Conselleria

Más detalles

Emissions a l atmosfera de les plantes d Endesa i Gas Natural en les plantes de Sant Adrià de Besòs

Emissions a l atmosfera de les plantes d Endesa i Gas Natural en les plantes de Sant Adrià de Besòs Emissions a l atmosfera de les plantes d Endesa i Gas Natural en les plantes de Sant Adrià de Besòs Aquestes activitats estan incloses en l'annex I.1 de la Llei 20/2009, del 4 de desembre, de prevenció

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 27 de mayo de 2011 de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Cerámica Internacional, S.L. la autorización ambiental integrada para una industria

Más detalles

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona.

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. 27054 EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. La Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona, en la sessió

Más detalles

INFORME DE RESPUESTA A LAS ALEGACIONES PRESENTADAS AL EXPTE. 047/09 IPPC DE MODIFICACIÓN SUSTANCIAL DEL CTRU DE ALICANTE

INFORME DE RESPUESTA A LAS ALEGACIONES PRESENTADAS AL EXPTE. 047/09 IPPC DE MODIFICACIÓN SUSTANCIAL DEL CTRU DE ALICANTE INFORME DE RESPUESTA A LAS ALEGACIONES PRESENTADAS AL EXPTE. 047/09 IPPC DE MODIFICACIÓN SUSTANCIAL DEL CTRU DE ALICANTE En respuesta a sus alegaciones, presentadas en el Ayuntamiento de Alicante, a la

Más detalles

DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4)

DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4) REVISTA CATALANA DE DRET AMBIENTAL Vol. II Núm. 2 (2011): 1-7 -Crònica- DERECHO Y POLÍTICAS AMBIENTALES EN CANARIAS (pp. 2-4) DRET I POLÍTIQUES AMBIENTALS A CANÀRIES (pp.5-7) ADOLFO JIMÉNEZ JAÉN Profesor

Más detalles

Direcció General de Qualitat Ambiental

Direcció General de Qualitat Ambiental CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D'OCTUBRE TORRE 1 Expte. nº 026/12 IPPC SPCIC/ERB Resolución de 9 de mayo de 2014, de la Dirección General de Calidad Ambiental, por la que se concede la autorización ambiental

Más detalles

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona LOGO LLEI PCAA Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona Index 1 - MARC NORMATIU BÀSIC 2 - FONAMENTS DE LA LLEI 3/1998 3 ADEQUACIONS/INCORPORACIONS 4 PRINCIPALS INNOVACIONS 5 ELS NOUS ANNEXOS 1- MARC

Más detalles

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència DOGV - Núm. 3.724 2000 04 05 5789 DISPOSICIÓ ADDICIONAL La present autorització donarà lloc a la corresponent inscripció en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana. Conformement amb allò

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 3 de marzo de 2011, de la Dirección General para el Cambio Climático, por la que se otorga a la empresa Pamesa Cerámica, S.L. la autorización ambiental integrada para una industria de fabricación

Más detalles

LICENCIAS DE OCUPACIÓN

LICENCIAS DE OCUPACIÓN LICENCIAS DE OCUPACIÓN PROCEDIMIENTO Actuaciones sujetas a DECLARACIÓN RESPONSABLE según art. 214 de la Ley 5/2014, de 25 de julio, de la Generalitat, de Ordenación del Territorio, Urbanismo y Paisaje,

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda. Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda. Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge RESOLUCIÓ de 2 d octubre de 2008, de la Direcció General per al Canvi Climàtic, per la qual s atorga a l empresa Ebcon Park Gandia, SL l autorització

Más detalles

Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda. Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda. Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge RESOLUCIÓ de 29 de maig de 2008, de la Direcció General per al Canvi Climàtic, per la qual s atorga a l empresa Anoval, SL l autorització ambiental

Más detalles

AJUNTAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ

AJUNTAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DE L ESPLUGA DE FRANCOLÍ PER PRECISAR L ÚS DEL SÒL D ESPECIAL PROTECCIÓ DE VALOR FORESTAL I. MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES

Más detalles

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / /

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / / RESOLUCIÓ PER LA QUAL ES MODIFICA LA RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER A LA MOBILITAT D ARTISTES PER A ACTUACIONS PROGRAMADES A L

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 d agost de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment

Más detalles

Antecedentes de hecho

Antecedentes de hecho Resolución de 20 de julio de 2009, de la Dirección General para el cambio Climático por la que se modifica de oficio la autorización ambiental integrada otorgada a la empresa Cemex España, S.A., para la

Más detalles

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5461 9.9.2009 66749 DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES EDICTE de 28 de juliol de 2009, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

PREVENCIÓ I VALORITZACIÓ DE RESIDUS AMB LES MILLORS TÈCNIQUES DISPONIBLES. Barcelona, 7 de novembre de 2014

PREVENCIÓ I VALORITZACIÓ DE RESIDUS AMB LES MILLORS TÈCNIQUES DISPONIBLES. Barcelona, 7 de novembre de 2014 PREVENCIÓ I VALORITZACIÓ DE RESIDUS AMB LES MILLORS TÈCNIQUES DISPONIBLES Barcelona, 7 de novembre de 2014 Concepte de MTD LA FASE MÉS EFICAÇ I AVANÇADA DE DESENVOLUPAMENT DE LES ACTIVITATS I DE LES SEVES

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles