MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més consumit i present en totes les cultures del món i amb infinites combinacions.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més consumit i present en totes les cultures del món i amb infinites combinacions."

Transcripción

1 CUINA ininterrmpuda de 13h a 00h OBERT ELS 365 DIES I NITS DE L ANY MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més cnsumit i present en ttes les cultures del món i amb infinites cmbinacins. PAELLES INDIVIDUALS * * Mínim 2 persnes els migdies de caps de setmana i festius de 14 a hres per mtius peratius (cnsulti al encarregat). DIRECTAMENT DE LA PAELLA A l estil cullereta. Demani la seva cullera de fusta i tasteu directament l arròs a la paella a l estil tradicinal valencià. PLATS PER EMPORTAR Sl liciti el llistat de prductes. En 30 minuts pt fer la cmanda i venir a recllir al nstre establiment. MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS Sales reservades de 10 fins a 60 persnes tt el restaurant fins a un màxim de 120 persnes. LES CORTS C/ Brdeus, Hrari 13:00 a 00:00 Cuina ininterrmpuda GRÀCIA C/ Trrent d en Vidalet, Hrari 13:00-16:00 / 19:30-00:00 (13:00 a 00:00 caps de setmana i festius cuina ininterrmpuda)

2 PER PICAR El nstre pa amb tmàquet, li d liva verge i sal Pernil de gla (d.. Extremadura) Anxves de L Escala el Xillu sbre llit de tmàquet Seitns amb ceba tendre, lives negres en el seu li d liva Ensalada de patata i bnítl amb pics EL NOSTRE FREGIT Els daus de braves d en Galind Crquetes caslanes de pllastre, blets mitjana de bu (min. 2 unitats de cada) pllastre blets mitjana Anelles de calamars a l andalusa * Caçó adbat en fritada malaguenya Tempura de verdures ec amb rmesc * Capricis de bacallà en tempura amb rmesc * ENTRANTS FREDS sense rmesc sense rmesc Escalivada eclògica (verdures fumades a la graella) Amanida Xàtiva amb tac de bnítl amb bnítl sense Amanida de tmàquet pelat amb mixama i all + parmesà gratinat ENTRANTS CALENTS Muscls al vapr a la marinera vapr marinera Calamarcets amb prrs, tmàquet i ceba cnfitada Trinxat d u ferrat, patata llumí i gambes amb allada Clïsses al vapr a la marinera vapr marinera SUGERENCIAS DE TEMPORADA Spa de ceba amb u, pa rdó i parmesà Crema de pastanaga i gingebre amb pinyns trrats Calçts arrebssats amb la seva salsa rmesc * Xips de carxfes DO del Prat amb sal en escates Canelns de melós de vedella gratinats sense pa AVÍS: TOTS NOSTRES PLATS PODEN CONTENIR TRACES D AL LERGÒGENS DECLARATS EN EL REGLAMENT 1169/2011 DE LA U.E. SI PATEIX ALGUN TIPO D INTOLERÀNCIA A ALGUN ALIMENT, FACI NS-HO SABER I LI DONAREM UNA ALTERNATIVA. * Tta la nstra fritada està feta amb farina de cigrns (apta per a celíacs).

3 PEIX I MARISC Mrr de bacallà en salsa verda amb clïsses Daurada a la sal al frn Suquet de rap amb gamba i clïssa Mariscada (mínim 2 persnes) (1/2 llamàntl, llagstins, escamarlans, gambes, muscls i clïsses a la planxa) CARN Mitjana de prc ibèric 100% gla (d.. Huelva) Pllastre del Prat pta blava amb fruits secs a la catalana Entrect mel de vedella d angus de Nebraska (EUA) amb la seva guarnició MULTÓ CASTELLÀ, VACA GALLEGA I ARRÒS VALENCIÀ DE NIT Arròs cremós (ristt) de bacallà Bistec tàrtar tallat a mà a l armagnac sense pa LES NOSTRES TAPES DE NIT El nstre pa amb tmàquet, li i sal Seitns amb ceba tendre, lives negres en el seu li d liva Crquetes caslanes de pllastre, blets, mitjana de bu Bnítl amb ceba de Figueres i lives Mixama amb ametlles Ous trencats amb Jabug Anxves de L Escala el Xillu sbre llit de tmàquet Anelles de calamars a l andalusa * Ensalada Xàtiva de bnítl amb clines Gambes amb allada Capricis de bacallà en tempura amb rmesc * Bunyls de gambes Thai * Platet de Jabug rmesc pllastre mitjana bu blets AVÍS: TOTS NOSTRES PLATS PODEN CONTENIR TRACES D AL LERGÒGENS DECLARATS EN EL REGLAMENT 1169/2011 DE LA U.E. SI PATEIX ALGUN TIPO D INTOLERÀNCIA A ALGUN ALIMENT, FACI NS-HO SABER I LI DONAREM UNA ALTERNATIVA. * Tta la nstra fritada està feta amb farina de cigrns (apta per a celíacs).

4 LES NOSTRES ESPECIALITATS: ARROSSOS I PAELLES Paelles individuals elabrades amb arròs bmba Riuet prducte artesà (d.. València - Parc Natural del Marjal de Peg-Oliva) PAELLES I ARROSSOS DE L HORT (VEGETARIANES) Paella de ceba de Figueres caramel litzada - melsa - Paella de verdures eclògiques de l hrta valenciana PAELLES I ARROSSOS DE CARN Pulav (arròs basmati, pllastre, u dur i ceba) Paella valenciana (cnill, pllastre i verdures eclògiques amb garrfó) Arròs passejat a la cassla i al frn amb btifarra de ceba primavera - estiu: amb tmàquet i patata tardr - hivern: amb cigrns i rella d ibèric ARROSSOS MELOSOS Arròs melós amb favetes, pernil ibèric i calamar Arròs a la catalana (btifarra, verdures eclògiques i blets) - blets nmés temprada - Arròs melós de cua de brau amb verdures eclògiques ARROSSOS CALDOSOS Arròs caldós del senyret - tt pelat - (escamarlà, gamba, sípia i calamar) Caldereta d arròs amb llamàntl (mínim 2 persnes) Arròs Acquerell. El Rlls Ryce dels arrsss. Alain Ducasse: Suplement de 4. Envellit 7 anys a la regió del Piemnt (Itàlia). Elabrat de frma manual amb una hèlix que manipula el gra 10 minuts (el nrmal triga 4 segns) i en un espai de 20 cm (cmparat als 6 mm de la resta).

5 Arrsss cuinats amb un 30% d aigua de mar, amb prpietats saludables i marineres PAELLES I ARROSSOS DE PEIX I MARISC Paella de gambes, calamar i escamarlà amb plànctn marí Arròs negre (pèsls, sípia, calamar i clïsses) (amb all i li) Paella de marisc (sípia, calamar, escamarlà i gamba) Paella del sr. Parellada (gambes i rap) - tt pelat - Paella de llamàntl (mínim 2 persnes) Arròs a banda l millr de casa nstra (mínim 2 persnes) all i li Paella d arròs (elabrat amb el bru de peix marisc) + A banda de marisc (se serveix abans de la paella d arròs): 1/2 llamàntl, llagstins, escamarlans, gambes, muscls i clïsses a la planxa A banda de peix (se serveix abans de la paella d arròs): daurada, gambes i escamarlans a la planxa ARROSSOS I PAELLES MIXTES Paella de bacallà amb cargls Paella de mar i muntanya (carn i marisc) PAELLES AMB FIDEUS Fideuà (gambes, clïsses, sèpia i calamar) (amb all i li) Fideuà negra (gambes, clïsses, sèpia i calamar) (amb all i li) Fideuà valenciana (cnill, pllastre i verdures eclògiques amb garrfó) PAELLES I ARROSSOS DE TEMPORADA Paella de calçts i gambes Arròs de blets, pernil de jabug i tmàquet cherry cnfitat - melós - Arròs amb crsta de València amb cassla de fang - mínim 2 persnes - Paella de rap i carxfes Paella de blets de temprada i gambes all i li all i li

6 MENÚ DE LA TIETA NIEVECITAS Tts els dies i nits, excepte els migdies de dissabtes, diumenges i festius (Min. 2 pax. - max. 8 pax.) MENÚ INFANTIL LA COSTERA (Nens fins a 15 anys) Primer plat a escllir Amanida variada Xàtiva Du de crquetes de pllastre i blets pllastre Muscls a la marinera Segn plat a escllir Pulav (arròs, pllastre, u dur i ceba) Paella de verdures eclògiques de l hrta valenciana Paella de ceba de Figueres caramel litzada - melsa - Pstre a escllir Tarnges amb canyella 1 bla de gelat de la casa Beguda a escllir 1/2 aigua mineral 1 refresc 2 cpes de vi de la casa * suplement criança 2 blets Plat a escllir Crquetes caslanes de pllastre (4 ut.) i / Macarrns amb piltes de carn picada i tmàquet i / Cca trrada amb pernil de gla i / Llàgrimes caslanes de pllastre empanat i / Hamburguesa de vedella amb frmatge i patates fregides i / Paella de pllastre (20 minuts d espera) Pstre a escllir 1 bla de gelat de la casa Pastís caslà de xclata Beguda a escllir 1/2 aigua mineral 1 refresc pa sense gluten sense pa 1 PLAT + POSTRE+ BEGUDA 2 PLATS + POSTRE+ BEGUDA

7 MENÚ FAMÍLIA BARAJAS (Min. 2 pax. - max. 8 pax.) MENÚ RIBERA EL MILLOR DE CASA NOSTRA (Min. 2 pax. - max. 8 pax.) Primer plat a escllir Escalivada eclògica (verdures fumades a la graella) Anelles de calamars a l andalusa Tempura de verdures eclògiques amb salsa de rmesc Primer plat a escllir Amanida de tmàquet pelat amb mixama i all Calamarcets amb prrs, tmàquet i ceba cnfitada Trinxat d u ferrat, patata llumí i gambes a l all sense rmesc Segn plat a escllir Paella de marisc (sípia, calamar, escamarlà i gamba) Paella valenciana (cnill, pllastre i verdures amb garrfó) Fideuà (gambes, sípia i calamar) all i li Segn plat a escllir Arròs passejat a la cassla i al frn amb btifarra de ceba - tardr - hivern: cigrns, i rella d ibèric / - primavera - estiu: tmàquet i patata Paella del sr. Parellada (gambes i rap) - tt pelat - Arròs caldós del senyret - tt pelat - (escamarlà, gamba, sípia i calamar) Pstre a escllir Pastís caslà de xclata Crema catalana Pstre a escllir Tiramisú de la casa Crêpe de vainilla i xclata Beguda a escllir 1/2 aigua mineral 1 refresc 2 cpes de vi de la casa * suplement criança 2 Beguda a escllir 1/2 aigua mineral 1 refresc 2 cpes de vi de la casa * suplement criança 2

8 SUBSTÀNCIES O PRODUCTES QUE CAUSIN AL LÈRGIES O INTOLERÀNCIES: Cereals que cntinguin gluten i prductes derivats: blat, sègl, rdi, civada, espelta, kamut les seves varietats híbrides. Crustacis i prductes a base de crustacis. Ous i prductes a base d u. Peix i prductes a base de peix. Cacauets i prductes a base de cacauets Sia i prductes a base de sia Llet i els seus derivats (inclsa la lactsa). Fruits de clsca, és a dir: ametlles, avellanes, nus, anacards, panacas, nus del Brasil, alfóncigs, macadàmies nus d Austràlia i prductes derivats. Api i prductes derivats Mstassa i prductes derivats. Grans de sèsam i prductes a base de grans de sèsam. Anhídrid sulfurós i sulfits en cncentracins superirs a 10 mg / kg 10 mg / l expressat cm SO2. Tramusss i prductes a base de tramusss. Ml luscs i prductes a base de ml luscs. Vegetarià Eclògic Sense Lactsa Sense Gluten LA CIUTAT DE XÀTIVA Xàtiva, capital de la cmarca valenciana de la Cstera, és la vila de les mil fnts i pàtria d il lustres persnatges, entre ells ds Papes: Calixte III i Alexandre VI, ambdós de la nissagra dels Brja, així cm del pintr Jsep de Ribera, cnegut arreu del món cm il Spagnlett. Ja, al segle XX, ha estat bressl de grans prfessinals de tts els àmbits i, especialment, del cantant i peta Ramn Peleger, de nm artístic Raimn. A Xàtiva se li dnà el títl de ciutat a l any 1347 i durant segles va mantenir la seva prsperitat fins que, al 1707, Felip V - després de saquejar i cremar les hisendes - va bandejar la seva pblació. Després de més de ds segles d escarni i perquè les següents generacins mai blidin a aquest rei, al Museu Municipal de l Almdi s hi expsa al famós quadre en el qual el primer mnarca brbó espanyl apareix penjat cap per avall.

MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més consumit i present en totes les cultures del món i amb infinites combinacions.

MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més consumit i present en totes les cultures del món i amb infinites combinacions. OBERT ELS 365 DIES I NITS DE L ANY MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS I PAELLES El cereal més cnsumit i present en ttes les cultures del món i amb infinites cmbinacins. PAELLES INDIVIDUALS * * Mínim 2 persnes

Más detalles

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA 5 BRIM ELS 65 DIES I NITS DE L ANY, INCLENT FESTIUS ABRIMS LS 65 DÍAS Y NCHES DEL AÑ. INCLUYEND FESTIVS MÉS DE 25 VARIETATS D ARRSSS MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARRCES El cereal més cnsumit i present en ttes

Más detalles

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA 5 BRIM ELS 65 DIES I NITS DE L ANY, INCLENT FESTIUS ABRIMS LS 65 DÍAS Y NCHES DEL AÑ. INCLUYEND FESTIVS MÉS DE 25 VARIETATS D ARRSSS MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARRCES El cereal més cnsumit i present en ttes

Más detalles

MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS

MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS OBERTS ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, EXCEPTE DIUMENGE NIT I FESTIUS NIT. * LES CORTS SEMPRE OBERT MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS El cereal més consumit i present en totes les cultures del món i amb infinites

Más detalles

HORARI CUINA de 13 a 16 h (16.30 caps de setmana i festius) 19.30 a 00 h. OBERT ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, també diumenges i festius.

HORARI CUINA de 13 a 16 h (16.30 caps de setmana i festius) 19.30 a 00 h. OBERT ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, també diumenges i festius. HORARI CUINA de 1 a 16 h (16.0 caps de setmana i festius) 1.0 a 00 h. OBERT ELS 65 DIES I NITS DE L ANY, també diumenges i festius. HORARIO COCINA de 1 a 16 h (16.0 fines de semana y festivs) 1.0 a 00

Más detalles

MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS

MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS OBERTS ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, INCLUENT FESTIUS MÉS DE 30 VARIETATS D ARROSSOS El cereal més cnsumit i present en ttes les cultures del món i amb infinites cmbinacins. PAELLES INDIVIDUALS Exceptuant

Más detalles

Hotel Catalonia Port Ample, 1 Barcelona Tel: catalonia.es hoteles- catalonia.com

Hotel Catalonia Port Ample, 1 Barcelona Tel: catalonia.es hoteles- catalonia.com Htel Catalnia Prt Ample, 1 Barcelna Tel: 93 342 42 44 prt@hteles- catalnia.es hteles- catalnia.cm Menú de Nadal I Primers Crema tíbia d escamarlans amb fideus d arròs fregit Amanida de brtes amb fruits

Más detalles

Menú 1 Preu 21,00 (per grups fins a 20 pax.)

Menú 1 Preu 21,00 (per grups fins a 20 pax.) Menú 1 Preu 21,00 (per grups fins a 20 pax.) Impsts inclss Pica-pica Pica-pica de la Casa Plats Principals A escllir del Menú del dia (exclss els plats amb suplement) Cuina Dlça A escllir del Menú del

Más detalles

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES GRÀCIA 2 OBRIM ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, INCLOENT FESTIUS ABRIMOS LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO. INCLUYENDO FESTIVOS MÉS DE 25 VARIETATS D ARROSSOS MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES El cereal més cnsumit i

Más detalles

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES LES CORTS

MENUS ESPECIALS PER A GRUPS I CELEBRACIONS MENUS ESPECIALES PARA GRUPOS Y CELEBRACIONES LES CORTS 3 OBRIM ELS 365 DIES I NITS DE L ANY, INCLOENT FESTIUS ABRIMOS LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO. INCLUYENDO FESTIVOS MÉS DE 28 VARIETATS D ARROSSOS MÁS DE 28 VARIEDADES DE ARROCES El cereal més cnsumit i

Más detalles

MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más consumido y presente en todas las culturas del mundo y con infinitas combinaciones.

MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más consumido y presente en todas las culturas del mundo y con infinitas combinaciones. COCINA ininterrumpida de 13h a 00h ABIERTO LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más cnsumid y presente en tdas las culturas del mund y cn infinitas cmbinacines.

Más detalles

MENUS DE GRUP (Vàlids tot l any, excepte el mes de desembre i dates assenyalades)

MENUS DE GRUP (Vàlids tot l any, excepte el mes de desembre i dates assenyalades) MENUS DE GRUP 2018 (Vàlids tt l any, excepte el mes de desembre i dates assenyalades) www.grupxativa.cm Menú Jant Martrell PRIMER PLAT Amanida de tmàquet i burrata amb li d alfàbrega Tempura de verdures

Más detalles

MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más consumido y presente en todas las culturas del mundo y con infinitas combinaciones.

MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más consumido y presente en todas las culturas del mundo y con infinitas combinaciones. ABIERTO LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO MÁS DE 25 VARIEDADES DE ARROCES Y PAELLAS El cereal más cnsumid y presente en tdas las culturas del mund y cn infinitas cmbinacines. PAELLAS INDIVIDUALES * * Mínim

Más detalles

A El Trull descobrireu una gastronomia tradicional i innovadora amb productes de temporada COMPROMÍS, PRODUCTE, SERVEI DES DE 1968

A El Trull descobrireu una gastronomia tradicional i innovadora amb productes de temporada COMPROMÍS, PRODUCTE, SERVEI DES DE 1968 s Esdeveniments A El Trull descbrireu una gastrnmia tradicinal i innvadra amb prductes de temprada COMPROMÍS, PRODUCTE, SERVEI DES DE 1968 Opció A L entrant Farcellet de salmó amb escalivada caplada i

Más detalles

Sopa de pasta Cigrons guisats amb verdures Fricandó amb xampinyons. Bacallà amb samfaina. Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita

Sopa de pasta Cigrons guisats amb verdures Fricandó amb xampinyons. Bacallà amb samfaina. Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita Fruita Creat el 10/04/2014 15:24:00Pàgina 1 de 6SCreat per RecepcinS - 1 -llllrecepcin Pàgina 1 12/03/2015llLLLAR SANT MARTI SETMANA 1 Espaguetis a la naplitana Pllastre filet prunes i Amanida verda Arròs a la

Más detalles

MENUS DE GRUP Excepte desembre, festius i dates assenyalades.

MENUS DE GRUP Excepte desembre, festius i dates assenyalades. MENUS DE GRUP 2017 Excepte desembre, festius i dates assenyalades www.grupxativa.cm Menú Ramn Llull Aperitiu a Taula Per picar Encenalls de cecina de Lleó amb pa lleig Les braves de Galind tempura de verdures

Más detalles

MENÚ DE NADAL / NAVIDAD 16

MENÚ DE NADAL / NAVIDAD 16 BEST WESTERN Htel Mediterráne Pg. Marítim, 294 08860 Castelldefels Tel.: +34 93 665 2100 Fax: +34 93 665 2100 htel@hmediterrane.cm www.hmediterrane.cm MENÚ DE NADAL / NAVIDAD 16 Aperitiu en a taula: 3

Más detalles

Restaurant Casa Amadeo Casa de colònies. Restaurant Blanc de Blancs. 9esJornades. de l arròs. +informació:

Restaurant Casa Amadeo Casa de colònies. Restaurant Blanc de Blancs. 9esJornades. de l arròs. +informació: 9 es Jrnades Gastrnòmiques Ampsta-Delta de l Ebre l arròs la llavr d Ampsta del 12 d ctubre a l 11 de nvembre de 2012 Casa Amade // Blanc de Blancs // Bn Gust // Bsc de Ribera Dlce Vita // El Secret //

Más detalles

Hotel Catalonia Diagonal Centro Balmes, Barcelona Tel: catalonia.

Hotel Catalonia Diagonal Centro Balmes, Barcelona Tel: catalonia. Htel Catalnia Diagnal Centr Balmes, 142-146 08008 Barcelna Tel: 93 415 90 90 diagnalcentr.cmercial@hteles- catalnia.es hteles- catalnia.cm Cpa de Cava de Benvinguda El detall Patates chips Fruits secs

Más detalles

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 24/12 Nit de Nadal Nchebuena EL NOSTRE PICA-PICA Pernil ibèric amb pa de cca amb tmàquet Mntadit d'escalivada amb

Más detalles

Preu: 20 (I.V.A. inclòs)

Preu: 20 (I.V.A. inclòs) Menú tapes 1 Gotet de sopa de temporada Amanida verda d'alvocat, porro i carbassó Patates amb pela, salsa brava i allioli Croquetes de bolets Formatge d'ovella curat amb mel i farigola Torrada amb escalivada

Más detalles

Els clàssics per començar

Els clàssics per començar Els clàssics per començar Delícies de tempura de rap & maionesa i romesco 13,75 Els Sevillanos del Kur sal 12,25 Patates extra braves 6,75 Seitons a l andalusa amb bouquet d enciams 10,75 Niu cruixent

Más detalles

Menus per : Gruips & Festes Familiars 2013 Opci. pció de sales privades ******* El temps passa, el record queda

Menus per : Gruips & Festes Familiars 2013 Opci. pció de sales privades ******* El temps passa, el record queda Masia La Trre del Gall 20122013 W âåxçzxá Cntinuem amb els nstres diumenges Després de l èxit dels 2 últims anys cntinuem amb aquesta prmció. Què té de b casarse un diumenge? 1. N pagareu exclusivitat

Más detalles

Especial Nadal Empreses 2016

Especial Nadal Empreses 2016 Especial Nadal Empreses 2016 CASTELL peralada HOTEL peralada castell peralada restaurant Castell Peralada menú xalc Cacauets arrebssats Ametlles al curri Mini Pasta de full de frmatge Cmté 1º Plat Crema

Más detalles

30.00 * MENU 1 MENU NAVIDAD 2015

30.00 * MENU 1 MENU NAVIDAD 2015 MENU 1 Cca crujiente del Maresma cn butifarra del Perl Cca cruixent del Maresme amb btifarra del Perl Ensalada de ventresca de atún cn tmate y vinagreta Amanida de ventresca de tnyina amb tmàquet i vinagreta

Más detalles

CARTA PER VEGETARIANS

CARTA PER VEGETARIANS CARTA PER VEGETARIANS PLATETS PER PICAR Braves casolanes un xic picantetes 4,50 Braves casolanes amb all i oli 4,50 Patates al caliu a la brasa amb romesco 4,50 L ou amb patates fregides casolanes 3,95

Más detalles

Menús 2017 & 2018 NADAL MAJESTIC HOTEL & SPA BARCELONA

Menús 2017 & 2018 NADAL MAJESTIC HOTEL & SPA BARCELONA Menús 2017 & 2018 NADAL MAJESTIC HOTEL & SPA BARCELONA Menu Ccktail 1 Salmó Carpier, emulsió de cítrics, Caviarli Trampantj d lives arbequines Bmbó Whisky Sur de maracujà Pernil ibèric amb pa amb tmàquet

Más detalles

QUÉ NECESITA? / MAY WE HELP YOU? / L AJ C A L P I N X O. C O M G R O U P M E N U S

QUÉ NECESITA? / MAY WE HELP YOU? / L AJ C A L P I N X O. C O M G R O U P M E N U S EVENTS PORT VELL/ PALAU DE MAR QUÉ NECESITA? / MAY WE HELP YOU? / L AJ UDEM? @ C A L P I N X O. C O M G R O U P M E N U S 2 0 1 8 CAL PINXO PALAU DE MAR 1979 WWW.CALPINXO.COM TEL. (+34) 93 221 44 60 EVENTOS@CALPINXO.COM

Más detalles

XV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR DE TORREDEMBARRA DEL 13 DE NOVEMBRE AL 8 DE DESEMBRE DE 2015

XV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR DE TORREDEMBARRA DEL 13 DE NOVEMBRE AL 8 DE DESEMBRE DE 2015 XV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR DE TORREDEMBARRA DEL 13 DE NOVEMBRE AL 8 DE DESEMBRE DE 2015 participa i guanya un menú per dues persnes Tts els menús gastrnòmics són amb reserva prèvia a cada restaurant

Más detalles

MENÚ SALUDABLE JUNY 2015

MENÚ SALUDABLE JUNY 2015 MENÚ SALUDABLE JUNY 2015 Crema de carbassó amb rostes Calamars a l andalusa amb arròs blanc Amanida d arròs Truita de formatge amb tomàquet Sopa de pasta Salsitxes al forn amb Llenties guisades Botifarra

Más detalles

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 Sé slidari, elige Catalnia Quieres prtagnizar una acción slidaria? Sl tienes que elegir Catalnia y disfrutar de nuestrs

Más detalles

Confecciona el teu propi menú

Confecciona el teu propi menú ESPECIALS 17 Cnfeccina el teu prpi menú Els preus són sempre per persna Cpa de cava de benvinguda al cnvidats Cinta purpura Juve i Camps extra brut 2 Juve i camps brut rsé 2,5 Agafa l aperitiu picas que

Más detalles

MENÚ DE NADAL/MENÚ DE NAVIDAD 2016

MENÚ DE NADAL/MENÚ DE NAVIDAD 2016 MENÚ DE NADAL/MENÚ DE NAVIDAD 2016 OPCIÓ/OPCIÓN 1 Xips de Verdures/Chips de Verduras Olives Amanides/Olivas Aliñadas Anxves amb Picada/Anchas cn Picadill Calamars a l Andalusa/Calamares a la Andaluza Mini-Canalns

Más detalles

Menú celebracions URH VILA DE TOSSA. Menú A

Menú celebracions URH VILA DE TOSSA. Menú A Menú celebracins URH VILA DE TOSSA Menú A Tàrtar d'escalivada amb anxves i vinagreta d'livada Tartar de escalibada cn anchas y vinagreta de livada Suquet de crball amb clïsses Suquet de crvina cn almejas

Más detalles

MENU GRUP EMPORDÀ. Aquest menú consisteix en tapes per picar i un segon a escollir:

MENU GRUP EMPORDÀ. Aquest menú consisteix en tapes per picar i un segon a escollir: MENU GRUP EMPORDÀ Aquest menú consisteix en tapes per picar i un segon a escollir: Les patates Braves casolanes un xic picantetes i relish de la botigueta (patata francesa Monalisa de primaríssima qualitat)

Más detalles

Per a compartir / Para compartir

Per a compartir / Para compartir Per a compartir / Para compartir Xips d Escarxofes del Prat (Temporada) 7,50 Chips de Alcachofas del Prat (Temporada) Bolets de temporada saltejats 7,25 Setas de temporada salteadas Croquetes de pernil

Más detalles

PER PICAR / PARA PICAR

PER PICAR / PARA PICAR PER PICAR / PARA PICAR Papes arrugades amb els seus mojos 8 Papas arrugadas con sus mojos Bunyols de bacallà amb bacallà 12 Buñuelos de bacalao con bacalao Salpicó de pop amb crudites 12 Salpicón de pulpo

Más detalles

I JORNADES GASTRO NOMIQUES

I JORNADES GASTRO NOMIQUES I JORNADES GASTRO NOMIQUES 19 MARÇ 17 ABRIL CÀLIG 2016 RESTAURANTE - BAR CASA ARAYO DESDE 1.963 C/ Sant Rc 8 Telèfn de reserves: 964 492 005 BAR - RESTAURANTE AQUARI C/ La Raval, 31 Telefn de reserva:

Más detalles

Confecciona el teu propi menú

Confecciona el teu propi menú ESPECIALS 16 Cnfeccina el teu prpi menú Els preus són sempre per persna Cpa de cava de benvinguda al cnvidats Cinta purpura Juve i Camps extra brut 2 Juve i camps brut rsé 2,5 Agafa l aperitiu picas que

Más detalles

VACANCES DE SETMANA SANTA

VACANCES DE SETMANA SANTA INSIGNE GESTIO INTEGRAL S.L. MENÚ ESCOLAR ABRIL 2017 CENTRE: JOSEP TOUS Llibrets llom amb enciam i Sopar: verdura ipeix i fruita Cigrons estofats amb Hamburguesa mixta amb Sopar: sopa verdures i carn i

Más detalles

MENÚ ESPECIAL 2018! Aperitiu de benvingida. Entrantu fredu. Tàrtar de tonyina amb alvocat i mango

MENÚ ESPECIAL 2018! Aperitiu de benvingida. Entrantu fredu. Tàrtar de tonyina amb alvocat i mango MENÚ ESPECIAL 2018! Aperitiu de benvingida Entrantu fredu Tàrtar de tonyina amb alvocat i mango Foie micuit amb melmelada de fgues i pa de nous i panses Coca de vidre amb pernil ibèric Entrantu calentu

Más detalles

Clásicos para empezar

Clásicos para empezar Clásicos para empezar Clàssics per a començar Mojama y hueva de Mujol con cebolla roja aliñada 7,00 Moixama i ous de mújol amb ceba roja amanida Anchoa del Cantábrico 2,30 /ud Anxova del Cantàbric Tomate

Más detalles

25,90 (IVA Inclòs) MENÚ 1 - Tapiñas Peix i Marisc. Sopa freda de mozzarella amb tàrtar de tomàquet i avellanes

25,90 (IVA Inclòs) MENÚ 1 - Tapiñas Peix i Marisc. Sopa freda de mozzarella amb tàrtar de tomàquet i avellanes MENÚ 1 - Tapiñas Peix i Marisc Sopa freda de mozzarella amb tàrtar de tomàquet i avellanes Caneló de brandada de bacallà amb crema de porros Rissoto de fruits del mar amb bolets Salmó al forn amb salsa

Más detalles

UNA MICA DE NOSALTRES

UNA MICA DE NOSALTRES UNA MICA DE NOSALTRES UNA MICA DE NOSALTRES La nstra filsfia i experiència de mes de 30 anys es basa en el treball ben fet en equip. Qualitat, alt nivell, cnstància, innvació, alta gastrnmia, passió per

Más detalles

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS Feliz

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS Feliz FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 Feliz 25/12 Dia de Nadal ENTRANTS A ESCOLLIR Escudella catalana, carn d lla i pilta trufada Amanida de tres enciams

Más detalles

CUINA MEDITERRÀNIA I DE MERCAT CREATIVA MERAVELLOSA I TRANQUILA TERRASSA OBRIM ELS 365 DIES I NITS DE L ANY. CUINA ININTERROMPUDA DE 13 A 24 h

CUINA MEDITERRÀNIA I DE MERCAT CREATIVA MERAVELLOSA I TRANQUILA TERRASSA OBRIM ELS 365 DIES I NITS DE L ANY. CUINA ININTERROMPUDA DE 13 A 24 h CUINA MEDITERRÀNIA I DE MERCAT CREATIVA MERAVELLOSA I TRANQUILA TERRASSA climatitzada tardor-hivern MÚSICA EN DIRECTE (dimecres a la nit) OBRIM ELS 65 DIES I NITS DE L ANY CUINA ININTERROMPUDA DE 1 A 2

Más detalles

DINAR. Espaguetis a la carbonara 250 g (bacó, nata, mantega,formatge, oli, sal) 2n. plat 2n. plat 2n. plat 2n. plat 2n. Plat

DINAR. Espaguetis a la carbonara 250 g (bacó, nata, mantega,formatge, oli, sal) 2n. plat 2n. plat 2n. plat 2n. plat 2n. Plat MENÚS DIETA NORMAL HIVERN 1a. SETMANA Escola Àuria 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 Llenties amb sofregit de tomàquet 250 g (tomàquet, pebrot,ceba,pebre,oli, Crema de verdures 250 g (col i flor, patata, pastanaga,

Más detalles

Amanida de Salmó fumat amb brusqueta de Tomàquet i Advocat amb vinagreta de Mango Crema de Bolets amb medalló de Foie i Oli de Pernil Ibèric

Amanida de Salmó fumat amb brusqueta de Tomàquet i Advocat amb vinagreta de Mango Crema de Bolets amb medalló de Foie i Oli de Pernil Ibèric Nadals 2017 Nit de Nadal Coca de Verdures amb encenalls de Foie i tapenade de Oliva verda Tartaleta de Botifarra Negre, Pinyons i Provolone fos Xarrup de Vichysoisse de Gambes amb Oli de Pernil Ibèric

Más detalles

MARAVILLOSA Y TRANQUILA TERRAZA ABRIMOS LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO. COCINA ININTERRUMPIDA DE 13 A 24 h

MARAVILLOSA Y TRANQUILA TERRAZA ABRIMOS LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO. COCINA ININTERRUMPIDA DE 13 A 24 h COCINA MEDITERRÁNEA Y DE MERCADO CREATIVA MARAVILLOSA Y TRANQUILA TERRAZA climatizada otoño-invierno ABRIMOS LOS 365 DÍAS Y NOCHES DEL AÑO COCINA ININTERRUMPIDA DE 13 A 24 h VERMUT de 12 a 13.30 los fines

Más detalles

ENRIC CASASSAS. Crema de carbassó Botifarra a la planxa amb patates chips Fruita de temporada

ENRIC CASASSAS. Crema de carbassó Botifarra a la planxa amb patates chips Fruita de temporada ENRIC CASASSAS Croquetes de pernil amb Crep de xocolata Botifarra a la planxa amb chips Fideua de marisc enciam i Nuguets de pollastre amb Llom al forn amb xampinyons i Arròs a la milanesa (pebrot, pèsols

Más detalles

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD CARTA NADAL CARTA NAVIDAD MENÚ PICA PICA ROCXI BEACH MENÚ PICA PICA ROCXI BEACH (1) Platet de pernil i formatge. Platito de jamón y queso. Pa de vidre amb tomàquet. Pan de cristal con tomate. Hummus de

Más detalles

amb verduretes. Arròs amb tomàquet. 9 amb tonyina,

amb verduretes. Arròs amb tomàquet. 9 amb tonyina, ESCOLA PATRONAT DOMENECH MENÚ BASAL 5 Amanida d'arròs 6 Espirals amb 7 Llibrets de llom amb Bacallà al forn formatge i guarnició. tomàquet andalussa amb enciam. amb enciam i pastanaga. 1 Arròs 2 delícies

Más detalles

Dilluns 10 Dimarts 11 Dimecres 12 Dijous 13 Divendres 14

Dilluns 10 Dimarts 11 Dimecres 12 Dijous 13 Divendres 14 Menú Basal d enciam,,, blat de moro i Arròs amb i i pipes (mongeta,, pèsols, patata) amb oli i i gratinats amb (tàperes,, ) Pollastre d enciam i Crema de i mill (, blat de moro verat en llauna, ) i pipes

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç dels Horts GENER

Menú escola Sant Vicenç dels Horts GENER GENER Llacets amb Croquetes de pollastre i Sopa de brou amb pistons Palometa al forn i guarnició de patates panadera Pollastre al forn i amanida Salsitxes de porc i amanida de tomàquet i formatge fresc

Más detalles

Menú 25. Pica-pica. Postres de la casa. Vins Sanz Verdejo Clasico D.O. Rueda Esquilache Negre D.O.Navarra Aigua i cafè

Menú 25. Pica-pica. Postres de la casa. Vins Sanz Verdejo Clasico D.O. Rueda Esquilache Negre D.O.Navarra Aigua i cafè Menú 25 Assortiment d Embotit ibèrics, pa amb tomàquet Amanida de formatge de cabra Rabas de pollastre arrebossades Patates al estil del Jaleo Croquetes de la casa Taco de vaca gallega a la planxa amb

Más detalles

MENÚS NAVIDAD 2014 MENÚS NADAL 2014

MENÚS NAVIDAD 2014 MENÚS NADAL 2014 MENÚS NAVIDAD 2014 MENÚS NADAL 2014 MENÚ DE NOCHEBUENA MENÚ DE NIT DE NADAL Aperitiv de Bienvenida cn Cpa de Cava Timbal De Hrtalizas Escalibadas al Carbón cn Ventresca de Atún y Tapenade de Kalamatas

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç del Horts OCTUBRE

Menú escola Sant Vicenç del Horts OCTUBRE OCTUBRE Mongeta tendra amb patata Escalopa de vedella i Macarrons a la italiana Salsitxes de porc i olives amb xoriç Truita de formatge i blat de moro Pollastre al curri i guarnició amb salsa de tomàquet

Más detalles

MENÚS NAVIDAD 2016 MENÚS NADAL 2016

MENÚS NAVIDAD 2016 MENÚS NADAL 2016 MENÚS NAVIDAD 2016 MENÚS NADAL 2016 MENÚ DE NOCHEBUENA MENÚ DE NIT DE NADAL Aperitiv de Bienvenida cn Cpa de Cava Timbal De Hrtalizas Escalibadas al Carbón cn Ventresca de Atún y Tapenade de Kalamatas

Más detalles

CELEBRACIONS PRIVADES

CELEBRACIONS PRIVADES CELEBRACIONS PRIVADES 2018 Mínim 40 persones Consultar per altres opcions 93 395 14 02 MENÚ SANT ROMÀ PRIMER PLAT (a triar prèviament) Carpaccio de pinya amb pernil ibèric Amanida amb formatge de cabra

Más detalles

AL-LÈRGENS PRESENTS ALS PRODUCTES FRESH PIZZA

AL-LÈRGENS PRESENTS ALS PRODUCTES FRESH PIZZA AL-LÈRGENS PRESENTS ALS PRODUCTES FRESH PIZZA Data d actualització: febrer 2018 FRESHPIZZA Llet i Tramussos i productes a MASSES: Fina, clàssica Rolling Fresh Pan pizza SALSES: Salsa de tomàquet Salsa

Más detalles

LLEGUMS PEIX FRUITS DE CLOSCA DIMECRES 4 BROU CASOLÀ AMB FIDEUS POLLASTRE AMB HERBES AROMÀTIQUES ARRÒS INTEGRAL SALTEJAT FRUITA DEL TEMPS

LLEGUMS PEIX FRUITS DE CLOSCA DIMECRES 4 BROU CASOLÀ AMB FIDEUS POLLASTRE AMB HERBES AROMÀTIQUES ARRÒS INTEGRAL SALTEJAT FRUITA DEL TEMPS Els plats contenen: GLUTEN OU API LLET I DERIVATS PROTEÏNA DE VACA SULFITS LLEGUMS PEIX FRUITS DE CLOSCA Abril 2018 Escola del Mar DILLUNS 2 DIMARTS 3 MACARRONS A LA NAPOLITANA (salsa de DIMECRES 4 BROU

Más detalles

Catàleg Catering Menú 1

Catàleg Catering Menú 1 Menú 1 Assortiment de canapès Cap Roig (cabratxo) Salmó Gamba Pop Coques d escalivada amb anxova i sardina Safates de pernil ibèric amb pa i tomàquet Truites de patata amb ceba Pasta fullada i pizza variada

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç MAIG

Menú escola Sant Vicenç MAIG MAIG Llenties estofades amb xoriç Truita de formatge i remolatxa Bròquil Botifarra de porc i amanida de i cogombre Empedrat de mongetes blanques Hamburguesa de vedella i guarnició de ceba confitada Lluç

Más detalles

Nadal Restaurant Casa Martí. - Menús per a grups - Menú especial dia 25,26 i 31 - Plats per endur (per cap d'any)

Nadal Restaurant Casa Martí. - Menús per a grups - Menú especial dia 25,26 i 31 - Plats per endur (per cap d'any) Restaurant Casa Martí Nadal 2015 - Menús per a grups - Menú especial dia 25,26 i 31 - Plats per endur (per cap d'any) Restaurant Casa Martí c/ Magdalena 37 Tel: 973-220-855 MENÚ ESPECIAL Nº1 -PRIMER PLAT

Más detalles

Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017

Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017 Menú d Any Nou 2017 Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017 Primers / Primeros Sopa de Nadal amb galets i pilota Sopa de Navidad con galets y pelota Canelons de carn amb beixamel i nou moscada gratinats

Más detalles

Nº RSIPAC: /CAT Nº RGSEAA: /L FESTES POPULARS CUINA CENTRAL CÀTERING COL LECTIVITATS

Nº RSIPAC: /CAT Nº RGSEAA: /L FESTES POPULARS CUINA CENTRAL CÀTERING COL LECTIVITATS Nº RGSEAA: 26.06116/L www.moltateca.com FESTES POPULARS CUINA CENTRAL CÀTERING COL LECTIVITATS OFERTES MENÚS FESTES POPULARS MENÚ COMPLERT MENÚ LLEUGER ELLA MIXTA / FIDEUÀ MARINERA AMANIDA VERDA 2 BOTIFARRES

Más detalles

CUINA MEDITERRÀNIA. Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César. Amanida de Tomàquet, Ventresca de Tonyina i Ceba tendra

CUINA MEDITERRÀNIA. Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César. Amanida de Tomàquet, Ventresca de Tonyina i Ceba tendra Amanides Amanida de Brots d'enciams de l Hort Amanida d'alvocat, meló, rúcula, mozzarella de Búfala i reducció de balsàmic Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César Amanida de Brots d Enciam

Más detalles

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017

FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 FES QUE AQUEST NADAL SIGUI INOBLIDABLE HAZ QUE ESTA NAVIDAD SEA INOLVIDABLE MENÚS 2017 24/12 Nit de Nadal Nchebuena PER COMPARTIR Lllipp de tmàquet blanc Pernil Ibèric de gla DO Guijuel amb pa de cca de

Más detalles

Entrants Freds. Restaurant TRAMUNTANA. Amanida Fresca 6,50 Barreja d enciams, verdures fresques i vinagreta

Entrants Freds. Restaurant TRAMUNTANA. Amanida Fresca 6,50 Barreja d enciams, verdures fresques i vinagreta Entrants Freds Amanida Fresca 6,50 Barreja d enciams, verdures fresques i vinagreta Amanida Tramuntana 7,50 Barreja d enciams, verdura fresca, formatge de cabra, fruits secs i vinagreta agredolça Amanida

Más detalles

MENU DE NADAL. 34 iva inclòs. Copa de benvinguda amb aperitiu

MENU DE NADAL. 34 iva inclòs. Copa de benvinguda amb aperitiu MENU DE NADAL Copa de benvinguda amb aperitiu Escudella de nadal amb galets i pilotilles de la casa Amanida de Nadal amb llagostins mango, tomàquet confitat i vinagreta de maracujà Raviolis de melós de

Más detalles

Al costat del mar, al Port Vell, una de les zones de més bellesa i privilegi de la Barcelona d avui, es troba el Restaurant Barceloneta.

Al costat del mar, al Port Vell, una de les zones de més bellesa i privilegi de la Barcelona d avui, es troba el Restaurant Barceloneta. LA NOSTRA CUINA Al costat del mar, al Port Vell, una de les zones de més bellesa i privilegi de la Barcelona d avui, es troba el Restaurant Barceloneta. Amb els seus originals espais interiors i la seva

Más detalles

(A compartir en centro de mesa) Gorgonzola Stracchino con picos Gorgonzola Stracchino amb picos. Croquetas de jamón ibérico Croquetes de pernil ibèric

(A compartir en centro de mesa) Gorgonzola Stracchino con picos Gorgonzola Stracchino amb picos. Croquetas de jamón ibérico Croquetes de pernil ibèric (A cmpartir en centr de mesa) Grgnzla Stracchin cn pics Grgnzla Stracchin amb pics Crquetas de jamón ibéric Crquetes de pernil ibèric Cca de cristal cn tmate Cca de vidre amb tmàquet Alcachfas fritas Carxfes

Más detalles

ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA

ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA *Z ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA Filets d Anxova del Cantàbric Filetes de Anchoa del Cantábrico Rac. 14,90 Sopa de Peix i Marisc a l estil Boullabaisse Sopa de Pescado y Marisco estilo Boullabaisse

Más detalles

MENJADOR CURS 2018/19 OCTUBRE DILLUNS 1 DIMARTS 2 DIMECRES 3 DIJOUS 4 DIVENDRES 5

MENJADOR CURS 2018/19 OCTUBRE DILLUNS 1 DIMARTS 2 DIMECRES 3 DIJOUS 4 DIVENDRES 5 MENJADOR CURS 2018/19 OCTUBRE (patata,ceba,llet i formatge), pastanaga, tomàquet, olives, pastanaga (mongeta blanca, cigró,patata,llet i formatge), tonyina, tomàquet, olives (llet,formatge,bacó), pastanaga,

Más detalles

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES MENÚ NOVEMBRE FONT DE L'ORPINA DINAR Sopa de peix amb fideus Arròs amb tomàquet i orenga Cap de llom rostit amb patata al caliu 1 FESTIU 2 Amanida per compartir 3 SOPAR Crema de verdures Sopa minestrone

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç ABRIL

Menú escola Sant Vicenç ABRIL ABRIL Mongeta tendra Bròtola al forn i guarnició 3 Arròs amb bacallà Cigrons estofats amb Hamburguesa de vedella i Trinxat de col i Peix blanc fresc arrebossat i amanit Sopa de peix amb fideus Truita de

Más detalles

PER COMPARTIR AL MIG DE LA TAULA

PER COMPARTIR AL MIG DE LA TAULA MENÚS PER A GRUPS Menú 1 Esqueixada de bacallà Croquetes del rostit, fetes a casa Tataky de tonyina salvatge amb wasabi i jingebre El nostre pop a feira amb cachelos Calamar de costa en tempura amb allioli

Más detalles

ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA

ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA ENTRANTS / PICA PICA ENTRANTES / PICA PICA Filets d Anxova del Cantàbric Filetes de Anchoa del Cantábrico Rac. 14,90 Sopa de Peix i Marisc a l estil Boullabaisse Sopa de Pescado y Marisco estilo Boullabaisse

Más detalles

CUINA MEDITERRÀNIA I I DE MERCAT CREATIVA

CUINA MEDITERRÀNIA I I DE MERCAT CREATIVA CUINA MEDITERRÀNIA I I DE MERCAT CREATIVA MERAVELLOSA I TRANQUILA I TRANQUIL LA TERRASSA TERRASSA (dimecres a la nit) OBRIM OBRIM ELS 365 ELS DIES 365 DIES I NITS I NITS DE L ANY DE L ANY CUINA CUINA ININTERROMPUDA

Más detalles

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS 1 DIVENDRES 2 Llenties estofades amb verdures Botifarra al forn amb tomàquet i xampinyons Fruita de temporada

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS 1 DIVENDRES 2 Llenties estofades amb verdures Botifarra al forn amb tomàquet i xampinyons Fruita de temporada INSIGNE GESTIO INTEGRAL S.L. MENÚ ESCOLAR DESEMBRE 2016 Botifarra al forn amb tomàquet i Fideus a la marinera FESTA FESTA Tallarins a la carbonara (amb crema de llet i bacon) Llibrets de llom amb enciam

Más detalles

RESTAURANT CHAPARRAL. Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins. Piruletes de llagostins. Farcellets de porro,favetes i llagostins

RESTAURANT CHAPARRAL. Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins. Piruletes de llagostins. Farcellets de porro,favetes i llagostins 1 1 RESTAURANT CHAPARRAL Ramon i Cajal, 22 ALCANAR Tel. 977 730 072 Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins Piruletes de llagostins Farcellets de porro,favetes i llagostins Bunyolets de rap

Más detalles

Segon plat Jarret de Vedella amb Bolets i Cebetes Brasejades Corball a la Brasa sobre Llit de Verduretes, Poma i Oli d Avellanes

Segon plat Jarret de Vedella amb Bolets i Cebetes Brasejades Corball a la Brasa sobre Llit de Verduretes, Poma i Oli d Avellanes MENÚ DE GRUPS Menú I Broqueta de Tomàquet Xerri, Mozzarela i Salmó amb Pesto Croquetes Variades Coca de Recapta amb Gamba i Tòfona Llagostins en Paperina de Pasta Filo amb Salsa de Mel i Soja Jarret de

Más detalles

Mongeta tendra amb patates Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada

Mongeta tendra amb patates Truita a la francesa amb enciam i tomàquet Fruita de temporada (, fruita, llegums, cereals, làctics). Arròs amb Seitó en tempura amb enciam i enciam i Macarrons ECO a la carbonara Espaguetis amb i Nuguets de pollastre amb amanit i olives Maires fresques Arròs ECO

Más detalles

ENRIC CASASSAS. Dilluns 11 Dimarts 12 Dimecres 13 Dijous 14 Divendres 15

ENRIC CASASSAS. Dilluns 11 Dimarts 12 Dimecres 13 Dijous 14 Divendres 15 ENRIC CASASSAS i formatge Filet de lluç arrebossat i Calamars a la romana Ou dur amb amb pastanaga i Peix fresc de Espinacs amb ) enciam i blat de estofades amb Varetes de lluç amb enciam i Incloem pa

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç NOVEMBRE

Menú escola Sant Vicenç NOVEMBRE NOVEMBRE al forn Sopa de peix amb arròs Pollastre amb salsa de taronja i guarnició de xampinyons a la bolonyesa Llenties guisades amb arròs Truita de xampinyons i guarnició de pastanaga i Pinya en el seu

Más detalles

Farsellets de pollastre, compota de poma, salsa de formatge Raviolis de pollo, compota de manzana, salsa de quesos

Farsellets de pollastre, compota de poma, salsa de formatge Raviolis de pollo, compota de manzana, salsa de quesos Menús per a Grups Menús para grups, vi de la casa i café inclòs Aguas, minerales, vin de la casa y café incluids Menú 7-24.90 Crquetes de pernil de gla Mini burger amb ceba carmel-litzada i frmatge bri

Más detalles

MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones

MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones Assortiment de Patés Assortiment de croquetas casolanes (de pernil, d escudella...) Embotits de la Garriga pa torrat amb tomàquet De segon

Más detalles

Entrants / entrantes. Croquetes de rostit 6u. Conté làctics, gluten, ous Croquetas de asado 6u.. Contiene lácteos, gluten, huevos

Entrants / entrantes. Croquetes de rostit 6u. Conté làctics, gluten, ous Croquetas de asado 6u.. Contiene lácteos, gluten, huevos Entrants / entrantes Croquetes de rostit 6u. Conté làctics, gluten, ous Croquetas de asado 6u.. Contiene lácteos, gluten, huevos Patates braves. Conté ous Patatas bravas. Contiene huevos Pernil ibèric

Más detalles

Entrants. Plats principals. Postres. Menú

Entrants. Plats principals. Postres. Menú Amanida de pollastre amb emulsió de guacamole, poma caramel litzada i vinagreta de fruits secs Meló amb pernil Croquetes casolanes de formatge Idiazabal Amanida vermella de tomàquet de temporada, xíndria,

Más detalles

Nadal 1 Nadal 2. Nadalenc

Nadal 1 Nadal 2. Nadalenc Nadal 1 Nadal 2 AMANDA CÈSAR DE MAGRET D`ÀNEC GERDS CREP DE MARSC AMB CREMA D ESCAMARLÀ HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB MZZARELLA ALBERGÍNA SUPREMA DE SALMÓ AL FRN AMB MLFULLS DE PATATES SALSA GRBCHE AMB CBERTURA

Más detalles

Nadal 1 Nadal 2. Nadalenc

Nadal 1 Nadal 2. Nadalenc Nadal 1 Nadal 2 AMANDA CÈSAR DE MAGRET D`ÀNEC GERDS CREP DE MARSC AMB CREMA D ESCAMARLÀ HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB MZZARELLA ALBERGÍNA SUPREMA DE SALMÓ AL FRN AMB MLFULLS DE PATATES SALSA GRBCHE AMB CBERTURA

Más detalles

CALAMARS A LA ROMANA AMB ENCIAM I OLIVES IOGURT NATURAL FRUITA DEL TEMPS FRUITA DEL TEMPS IOGURT DE SABORS FRUITA DEL TEMPS

CALAMARS A LA ROMANA AMB ENCIAM I OLIVES IOGURT NATURAL FRUITA DEL TEMPS FRUITA DEL TEMPS IOGURT DE SABORS FRUITA DEL TEMPS MENÚ Gener - 2018 MACARRONS A LA BOLONYESA CREMA DE PASTANAGA ARRÒS TRES DELÍCIES SOPA DE FIDEUS (ALL, LLORER, CEBA, API, PASTANAGA ) FILET DE LLUÇ A LA BASCA AMB OU DUR TRUITA DE CARABASSÓ AMB I BLAT

Más detalles

Menús per a bateigs i comunions 2018

Menús per a bateigs i comunions 2018 Menús per a bateigs i comunions 2018 Disponible del 1 de Novembre al 31 de Gener (excepte 25 i 26 de Desembre i 1 i 6 de Gener) c/ Lope de Vega, 5 08193 Bellaterra 93 580 66 60 93 692 24 24 www.restaurantecanedo.info

Más detalles

PPernil ibèric de gla

PPernil ibèric de gla er picar Para picar PPernil ibèric de gla 1/2 Ració Ració Jamón ibérico de bellota... 12,50 21,00 Pernil ibèric de recebo Jamón ibérico de recebo... 7,00 12,00 Calamars a la romana o a l andalusa Calamares

Más detalles

Un Nadal inoblidable... Una Navidad inolvidable...

Un Nadal inoblidable... Una Navidad inolvidable... Un Nadal inblidable... Una Navidad inlvidable... MENÚS CORPORATIUS MENÚS CORPORATIVOS NADAL & NAVIDAD 6 1 M E N Ú S 2 0 Cóctel de Nadal Cóctel de Navidad APERITIUS APERITIVOS Mini pa d'lives negres amb

Más detalles

13,5º BAR DE VINS Tast de vins de Festa Majr Tasta 5 vins d Andrra 2 vins blancs i 3 vins negres (3 cl. quantitat de nta de tast) Preu: 13,50 CAN BENET Menú degustació Pica-pica amb 5 plats al gust del

Más detalles