CIFO L'Hospitalet Programa DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CIFO L'Hospitalet Programa DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIA"

Transcripción

1 DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIA OBJECTIU GENERAL DEL CURS: Desenvolupar productes multimèdia a partir de projectes editorials, destinats a entorns web o a suports físics digitals; determinant els aspectes de funcionalitat, interacció i usabilitat, definint la seva arquitectura, realitzant el disseny dels elements gràfics i multimèdia necessaris per obtenir el producte, gestionant i controlant la qualitat del producte editorial multimèdia. MÒDULS: 1. Integració de la funcionalitat en productes multimèdia. (90 hores) 2. Publicació de productes editorials multimèdia. (40 hores) 3. Gestió de la qualitat de productes editorials multimèdia. (80 hores) 4. Mòdul de pràctiques professionals no laborals de desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. (80 hores) Els continguts d aquest programa són els de les unitats UF1586 i UF1587 (MF09337_3) i dels mòduls MF0938_3 i MP0341 del certificat de professionalitat Desenvolupament de productes editorials multimèdia (ARGN0110). PROGRAMA: 1. Integració d ela funcionalitat en productes multimèdia Elements de funcionalitat i d'interactivitat en productes editorials multimèdia Interpretació dels elements que conformen els dissenys previs Aspectes funcionals definits als esbossos Interfície Navegació Arbre de continguts Sistema de missatges i ajuts Elements d'interactivitat de les diferents pantalles Generació dinàmica de pantalles Seguiment d'usuaris Control Missatges d'error i de control Desenvolupament de la interactivitat en productes multimèdia mitjançant eines d'autor Utilització de diferents eines d'autor existents Requisits maquinari/programari Players i actualitzacions Publicació de continguts i compatibilitat Dispositius i plataformes de destinació.

2 1.3. Desenvolupament de la interactivitat en productes multimèdia mitjançant llenguatges de marcatge, de presentació i de guions Utilització de diferents eines de marcatge, de presentació o de guions existents: Requisits maquinari/programari Players i actualitzacions Publicació de continguts i compatibilitat Dispositius i plataformes de destinació Ús i maneig d'eines informàtiques per a generació de productes editorials multimèdia Estils de presentació Definició de presentacions Característiques dels fulls d'estil Utilització de fulls d'estil CSS Transformació de documents Definició de transformació Tipus de transformacions Utilització de transformacions XSLT Llenguatges de guions d'interacció Definició de guions interactius El llenguatge JavaScript Utilització de JavaScript per generar guions Col leccions de codis JavaScript Modelització d'objectes (HTML dinàmic) Llenguatges d'interacció gràfica i de servidor Flaix i actionscript Llenguatges interpretats de servidor (PHP, ASP, etc.) Tendències en programació amb llenguatges de guions, d'interacció gràfica i de servidor Muntatge del producte editorial multimèdia Muntatge del producte: Encadellat dels elements multimèdia Integració d'icones, menús i elements de disseny gràfic Implementació de la interactivitat descrita en el guió Implementació de la funcionalitat. 2. Publicació de productes editorials multimèdia Publicació de productes editorials multimèdia en web i per a dispositius mòbils Fonaments de la publicació editorial multimèdia en web: Anàlisi prèvia de prototips Especificacions tècniques del producte Implementació del producte a partir del procés associat al prototip Aportacions de qualitat i millora per a la seva publicació Eines utilitzades per a la publicació en web: Eines d'autor per a la publicació d'elements multimèdia Eines de transferència de fitxers Utilitats i programari específics de programació Característiques i funcionalitat de les eines Desenvolupament de publicació editorial multimèdia en web: Projecte, prototip i llibre d'estil Seguiment de la planificació de producció Accessibilitat WWAI-W3C Usabilitat Elements de disseny gràfic, navegació i interacció segons llibre d'estil Normatives específiques (corporatives, industrials, etc.).

3 Normes UNE-ISO Normativa legal en l'ús de bases de dades (LOPD) Documentació tècnica Publicació de productes editorials multimèdia en suport físic digital Els suports de la publicació editorial multimèdia Fonaments de la publicació editorial multimèdia en suport físic digital CD-ROM, DVD i disc dur intern Disc dur extern USB, SD, etc Lectors d e-book Smartphones, PDA, tauletes tipus IPAD, etc Eines utilitzades per a la publicació en suport físic digital Eines d'autor per a la publicació d'elements multimèdia Eines de transferència de fitxers Utilitats i programari específics de programació Característiques i funcionalitat de les eines: Desenvolupament de publicació editorial multimèdia en suport físic digital: Projecte, prototip i llibre d'estil Seguiment de la planificació de producció Usabilitat Elements de disseny gràfic, navegació i interacció segons llibre d'estil Normatives específiques (corporatives, industrials, etc.) Normes UNE-ISO Manuals d'usuari i documentació tècnica Actualització de publicacions editorials multimèdia en diferents suports Possibilitats d'actualització a les diferents publicacions: Llocs web Suport físic Lectors e-book Smartphones, PDA, tauletes digitals Discos durs externs USB, sd, entre d'altres Eines utilitzades per a l'actualització de les publicacions Treball col laboratiu Utilitats de manteniment de versions Emmagatzemament i còpies de seguretat Flexibilitat i eficiència. 3. Gestió de la qualitat de productes editorials multimèdia Paràmetres de control de qualitat dels productes editorials multimèdia ISO 9000: Estructura del sistema de gestió de la qualitat ISO 9001: sistema de qualitat relacionat amb el manteniment de desenvolupaments de productes que impliquin disseny ISO , ISO : implementació i interpretació de sistemes de qualitat ISO Suport d'usuaris ISO Desenvolupament, subministrament i manteniment de programari Factors de qualitat ISO Funcionalitat Confiabilitat Usabilitat Eficiència Mantenibilitat Portabilitat.

4 Paràmetres funcionals Maneig del producte Sistema on-line Sistemes of-line Sistemes mòbils Paràmetres de navegació Sistema de navegació Estructura del mapa de navegació Velocitat de la navegació Paràmetres estètics Textos i tipografies Entono i escenari de la pantalla Elements visuals Composició audiovisual Paràmetres d'interacció Entrada de missatges (inputs) Sistema de preguntes múltiples Anàlisi avançada d' inputs Control de la interacció per l'usuari Missatges d'error Missatges de sortida Ajuts Proves de qualitat sobre el prototip Proves de funcionament Proves d'usabilitat Proves d'accessibilitat Anàlisi de comportament respecte a les especificacions Proves d'interfícies gràfiques Proves d'ajuts Proves de comportament en temps real Avaluació i revisió interna del prototip: Planificació per a l'avaluació Especificacions tècniques de funcionament Normes ISO i UNE Proves funcionals per a productes editorials multimèdia Descripció de proves funcionals Estudi i planificació de les proves Disseny de casos de prova Execució de les proves Agrupació i avaluació de dades Verificació Validació Depuració Definició de tipus de proves funcionals: Caixa blanca Caixa negra Modulessis Camí bàsic D'estructures de control Casos especials i d'altres Mesures d'ús d'una plataforma de distribució: DVD CD-ROM Internet Dispositius mòbils Pantalles interactives.

5 3.4. Usabilitat de productes editorials multimèdia ISO/IEC ISO/IEC Avaluació de la usabilitat de productes editorials multimèdia Definició i objectius de l'avaluació d'usabilitat Estructura Composició Navegació Grans Tipus d'enllaços Tipografia Gràfics Àudio Vídeo Altres elements multimèdia Etiquetes Textos alternatius Interacció Principis de la usabilitat: Jakob Nielssen Heurística Visibilitat de l'estat del sistema Correspondència entre el sistema i el món real Control i llibertat de l'usuari Consistència i estàndards Evitar errors Reconeixement Flexible i eficient Disseny minimalista Reconèixer, diagnosticar i recuperar-se dels errors Ajuda i documentació Definició i objectius de l'avaluació de la usabilitat El disseny centrat en l'usuari Facilitat en l'ús Aprenentatge ràpid de l'ús Subjecció a estàndards i convencions d'ús (gràfics, finestres, ajuts, tecles de funció, gestos, etc.) Interacció flexible. Alternatives lògiques Eficiència Funcionament a prova d'itineraris infreqüents. Robustesa Mètodes i tècniques d'avaluació experimentals: Empírics: participació d'usuaris, avaluadors, observadors i experts en test Analítics: participació d'experts interns El procés d'avaluació de la usabilitat: Planificació del procés Fases de l'avaluació Tècniques d'avaluació: Estàndard ISO : Mètriques relacionades amb l'efectivitat Mètriques relacionades amb la productivitat Mètriques relacionades amb la seguretat Mètriques relacionades amb la satisfacció Mètodes d'anàlisi estadística Desenvolupament d'exemples pràctics d'avaluació d'un producte

6 3.6. Documentació de productes editorials multimèdia Desenvolupament de documentació d'un producte editorial multimèdia: de processos, d'estàndards i tècnica Tipus de documents: estructuració i estil editorial Documentació per a l'usuari final Manual de manteniment Documentació de control de qualitat Document d'avaluació: registre de fallades i registre d'últimes correccions Descripció de les condicions legals d'ús Noves aplicacions: Tipus de programació Plataformes compatibles Tipus de programari Desenvolupament de documentació interactiva mitjançant eines d'edició. 4. Mòdul de pràctiques professionals no laborals desenvolupament de productes editorials multimèdia.

FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011)

FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011) FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011) FORMACIÓ I CERTIFICACIÓ OFICIAL EN EINES TIC A NIVELL D USUARI/ÀRIA FORMACIÓ I CERTIFICACIÓ OFICIAL EN EINES TIC A NIVELL TÈCNIC MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT)

Más detalles

Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de Roser Benavides Ollé

Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de Roser Benavides Ollé Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de 2012 Roser Benavides Ollé VIè Workshop biblioudg Girona, 1 de març de 2013 PER QUÈ SOBRE TECNOLOGIES MÒBILS?

Más detalles

PEC - Proyecto de Ingeniería de Computadores

PEC - Proyecto de Ingeniería de Computadores Unidad responsable: Unidad que imparte: Curso: Titulación: Créditos ECTS: 2016 270 - FIB - Facultad de Informática de Barcelona 707 - ESAII - Departamento de Ingeniería de Sistemas, Automática e Informática

Más detalles

OBJETIVOS Y CONTENIDOS FORMATIVOS DEL CURSO

OBJETIVOS Y CONTENIDOS FORMATIVOS DEL CURSO Nº EXPEDIENTE: FC10450/2013/1237FF DATOS DEL CENTRO RESOLUCIÓN: ORDEN 10450/2013, de 28 de noviembre MODALIDAD (presencial/telefor.): PRESENCIAL CENTRO: CENTRO CULTURAL Y DEPORTIVO TAJAMAR DIRECCION: C/

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Logística de Transport i Emmagatzematge

Logística de Transport i Emmagatzematge Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2016 205 - ESEIAAT - Escola Superior d'enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa 707 - ESAII - Departament

Más detalles

OBJETIVOS Y CONTENIDOS FORMATIVOS DEL CURSO. Ser capaz de gestionar y controlar la calidad del producto editorial multimedia.

OBJETIVOS Y CONTENIDOS FORMATIVOS DEL CURSO. Ser capaz de gestionar y controlar la calidad del producto editorial multimedia. Nº EXPEDIENTE: FC10450/2013/1237FF DATOS DEL CENTRO RESOLUCIÓN: ORDEN 10450/2013, de 28 de noviembre MODALIDAD (presencial/telefor.): PRESENCIAL CENTRO: CENTRO CULTURAL Y DEPORTIVO TAJAMAR DIRECCION: C/

Más detalles

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat Unitat responsable: 820 - EUETIB - Escola Universitària d'enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona Unitat que imparteix: 712 - EM - Departament d'enginyeria Mecànica Curs: Titulació: 2015 GRAU EN ENGINYERIA

Más detalles

RECOMANACIONS/RECOMENDACIONES/RECOMMENDATIONS

RECOMANACIONS/RECOMENDACIONES/RECOMMENDATIONS RECOMANACIONS/RECOMENDACIONES/RECOMMENDATIONS CODI/ CÓDIGO/ CODE 34010 34015 34016 ASSIGNATURA/ ASIGNATURA/ SUBJECT Estructura dels Computadors/ Estructura de los Computadores/ Computer Structure Redes

Más detalles

MF0937_3 - IMPLEMENTACIÓN Y PUBLICACIÓNDE PRODUCTOS EDITORIALES MULTIMEDIA (ARGN0110)

MF0937_3 - IMPLEMENTACIÓN Y PUBLICACIÓNDE PRODUCTOS EDITORIALES MULTIMEDIA (ARGN0110) MF0937_3 - IMPLEMENTACIÓN Y PUBLICACIÓNDE PRODUCTOS EDITORIALES MULTIMEDIA (ARGN0110) Datos generales: Denominación: MF0935_3 PROYECTOS DE PRODUCTOS EDITORIALES MULTIMEDIA (ARGN0110) Nº Acción Formativa:

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Unitat 2. Sistemes Operatius. Organització de la informació.

Unitat 2. Sistemes Operatius. Organització de la informació. Unitat 2. Sistemes Operatius. Organització de la informació. El sistema operatiu s'ha convertit en una espècie d'instrument per a estalviar se treball intel lectual, que tradueix les intencions vagament

Más detalles

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013

2.- Informe del director. Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 2.- Informe del director Consell Català d Estadística 13 de novembre de 2013 Activitats Idescat/SEC des de novembre 2012 Treballs en marxa i de futur Pla estadístic 2015-2018 Activitats Idescat/SEC des

Más detalles

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HA DE REGIR LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT DE DOS (2) EQUIPAMENTS PER A LA REALITZACIÓ DE CÒPIES DE SEGURETAT A DISC AMB EMMAGATZEMATGE DEDICAT, DEDUPLICACIÓ I

Más detalles

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Una assignatura pendent.. Girona Novembre 2011 Carles Ferrer Juanola Director www.altas-buscadores.com Les empreses necessiten visibilitat

Más detalles

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori EL POUM -instrument d ordenació integral del municipi -planificació del desenvolupament del territori -definició i ordenació de diferents aspectes de la ciutat (carrers, edificis, parcs i equipaments)

Más detalles

La planificació col laborativa de la docència en línia

La planificació col laborativa de la docència en línia La planificació col laborativa de la docència en línia Adriana Ornellas Margarida Romero PID_00183722 CC-BY-NC-ND PID_00183722 La planificació col laborativa de la docència en línia Els textos i imatges

Más detalles

TAULA DE RECONEIXEMENT

TAULA DE RECONEIXEMENT TAULA DE RECONEIXEMENT CODI ENSENYAMENT DE 1r i/o 2n CICLE LLICENCIAT EN BELLES ARTS TÍTOL DE GRAU DISSENY 405562 200207 DISSENY I 6.0 Obl 363400 ELEMENTS : MORFOLOGIA I TECTÒNICA 405563 200202 ANALISI

Más detalles

Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya

Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya El Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya El Pla de Salut 2011-2015 I Tres eixos de transformació Programes de salut: més salut i per a tothom i millor qualitat de vida Nou línies

Más detalles

UNA AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ BASADA EN EL BRANDING. UNA AGENCIA DE COMUNICACIÓN BASADA EN EL BRANDING

UNA AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ BASADA EN EL BRANDING. UNA AGENCIA DE COMUNICACIÓN BASADA EN EL BRANDING BCN FERLANDINA 45 08001 BARCELONA TEL. +34 931 663 085 FAX +34 934 411 905 AND ANTIC CAMÍ RAL 1 BAIXOS AD500 ANDORRA LA VELLA TEL. +376 866 513 FAX +376 864 001 fuelmail@fuelgrafics.com www.fuelgrafics.com

Más detalles

BOUPV. Butlletí Oficial de la Universitat Politècnica de València. p. 29 n85 1/2015

BOUPV. Butlletí Oficial de la Universitat Politècnica de València. p. 29 n85 1/2015 p. 29 n85 1/2015 PROPOSTA DELS LÍMITS D ADMISSIÓ DE GRAU I MÀSTER PER AL CURS 2015-2016 (Aprovada pel Consell de Govern en la sessió de 29 de gener de 2015) LÍMITS D ADMISSIÓ CURS 2015-2016 CENTRES PROPIS

Más detalles

PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS

PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS PROCÉS DE GESTIÓ DELS RECURSOS HUMANS ÍNDEX ÍNDEX 2 GES TIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT: 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS: 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RES ULTATS: 5 PROCÉS-Q-410-T-37-ET

Más detalles

IESF - Introducció a l'energia Solar Fotovoltaica

IESF - Introducció a l'energia Solar Fotovoltaica Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits: 2015 230 - ETSETB - Escola Tècnica Superior d'enginyeria de Telecomunicació de Barcelona 710 - EEL - Departament d'enginyeria Electrònica

Más detalles

FINALITAT OBJECTIUS TERMINALS. Generalitat de Catalunya 2252 Desenvolupament d Aplicacions Informàtiques

FINALITAT OBJECTIUS TERMINALS. Generalitat de Catalunya 2252 Desenvolupament d Aplicacions Informàtiques FINALITAT El crèdit de síntesi ha de permetre culminar la integració dels continguts impartits al llarg del cicle, globalitzant i interrelacionant, i si s escau completant, aquells continguts susceptibles

Más detalles

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona Sistema d Ordenació Municipal Desembre de 2012 Índex 1. Presentació... 2 2. Mapa de llocs de treball... 4 3. Fitxes Generals... 6 4. Introducció

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- Empresa Iniciativa Empresarial (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- 1. La imatge corporativa La cultura corporativa-formada per la missió, la visió i els valors- representen l essència de l

Más detalles

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL. Analista funcional 1/17

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL. Analista funcional 1/17 PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL Analista funcional 1/17 DADES GENERALS DEL CURS 1. Família professional SERVEIS A LES EMPRESES Àrea professional INFORMÀTICA 2. Denominació del curs

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

Perquè la millor solució de seguretat no és cara

Perquè la millor solució de seguretat no és cara Perquè la millor solució de seguretat no és cara Internet Total Secure es basa amb el servei MSSP de _bytemaster dins del nostre portafoli de serveis SaaS Gràcies al servei MSSP, el seu negoci operarà

Más detalles

4. SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT: LA NORMATIVA ISO 9001:2000

4. SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT: LA NORMATIVA ISO 9001:2000 4. SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT: LA NORMATIVA ISO 9001:2000 Què és la norma ISO 9001:2000? Una norma pretén ser un document ordenador d'una certa activitat, elaborat voluntàriament i amb el consens

Más detalles

Facultat de Medicina PLA DOCENT DE L ASSIGNATURA

Facultat de Medicina PLA DOCENT DE L ASSIGNATURA Facultat de Medicina PLA DOCENT DE L ASSIGNATURA DADES GENERALS Nom de l assignatura : Activitat física i Salut. Codi: (a emplenar posteriorment) Tipus : Presencial Impartició: Català Departaments implicats

Más detalles

Disseny comunicatiu elements. entorns multimedia orientats a la formació

Disseny comunicatiu elements. entorns multimedia orientats a la formació Disseny comunicatiu elements entorns multimedia orientats a la formació CAV UB disseny interactiu elementos en pantalla diseño de pantalla diseño del entorno disseny interactiu elements en pantalla en

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

E D I C T E. Les bases per cobrir la plaça esmentada són les que a continuació es relacionen:

E D I C T E. Les bases per cobrir la plaça esmentada són les que a continuació es relacionen: E D I C T E De conformitat amb l acord de la Junta de Govern Local del dia 24 de febrer de 2011, pel qual s aproven les bases i es convoca concurs oposició lliure per a la provisió d una plaça de tècnic/a

Más detalles

i-siss.cat Plataforma WiFIS d Interoperabilitat XX-XX-2014 (Confidencial)

i-siss.cat Plataforma WiFIS d Interoperabilitat XX-XX-2014 (Confidencial) Plataforma WiFIS d Interoperabilitat 1. Beneficis i objectius 2. Capacitats 3. Components 3.1. Bus d integracions 3.2. Gestió de fluxos amb regles, exemples derivacions 3.3. Monitor operatiu 3.4. Monitor

Más detalles

340453 - DAMO-I7P23 - Desarrollo de Aplicaciones Móviles

340453 - DAMO-I7P23 - Desarrollo de Aplicaciones Móviles Unidad responsable: 340 - EPSEVG - Escuela Politécnica Superior de Ingeniería de Vilanova i la Geltrú Unidad que imparte: 723 - CS - Departamento de Ciencias de la Computación Curso: Titulación: 2015 GRADO

Más detalles

DELS SERVEIS BÀSICS D ATENCIÓ SOCIAL PRIMÀRIA

DELS SERVEIS BÀSICS D ATENCIÓ SOCIAL PRIMÀRIA PERFIL PROFESSIONAL DIPLOMAT/DA EN TREBALL SOCIAL EDUCADOR/A SOCIAL DELS SERVEIS BÀSICS D ATENCIÓ SOCIAL PRIMÀRIA Acord aprovat en data 13 de desembre de 1996 pel Comitè d'experts en formació de recursos

Más detalles

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 IMPLANTACIÓ D UN PAU CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 David Tisaire Berga Definicions i obligacions Implantació: tot el conjunt de mesures a prendre per assegurar l eficàcia operativa del

Más detalles

CURS ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE)

CURS ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE) ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE) Curs Certificat per la Universitat San Jorge 110 HORES 3 MESOS 4 ECTS CAMBRIDGE ENGLISH: RECONEIXEMENT MUNDIAL Cambridge English s'ha convertit

Más detalles

Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015. Barcelona, 18 de novembre de 2014

Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015. Barcelona, 18 de novembre de 2014 Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015 Barcelona, 18 de novembre de 2014 Context: Esquema funcional del TSU Catalunya 2014-15 2014 500.000/any 5.000/any 1.700.000/any 900.000/any 2015 2014

Más detalles

Teoria de Circuits

Teoria de Circuits Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2016 205 - ESEIAAT - Escola Superior d'enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa 709 - EE - Departament d'enginyeria

Más detalles

isalut Historia Clínica Compartida de Catalunya

isalut Historia Clínica Compartida de Catalunya isalut Historia Clínica Compartida de Catalunya Índex 1 Resultats de publicació informació per RRSS 2 Nou model Tic i nou model de governança 3 Objectius Territorials lligats al contracte programa 4 Referents

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

TAULA DE RECONEIXEMENT

TAULA DE RECONEIXEMENT TAULA DE RECONEIXEMENT CODI 10204 - LLICENCIAT EN DRET G1055 - DRET 401085 124029 FILOSOFIA DEL DRET 4.5 Obl 362464 FILOSOFIA DEL DRET 6 OB 401205 124015 TEORIA DEL DRET 7.5 Obl 362444 FONAMENTS DEL DRET

Más detalles

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL S E G O N A E D I C I Ó D E S A B A D E L L U N I V E R S I T A T D E L 7 A L 1 1 D E J U L I O L D E 2 0 0 3 LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL LES ESTRATÈGIES LOCALS EN LA MOBILITAT URBANA Joan Carles

Más detalles

Jornada d'innovació Docent UPC 2010

Jornada d'innovació Docent UPC 2010 Jornada d'innovació Docent UPC 2010 El Sistema de Garantia de la Qualitat a l aula: una eina imprescindible per a la millora de la docència Jordi Hernández Marco Coordinador del grup GIQUAL ETSEIB 11-Febrer-2010

Más detalles

Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi

Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi Símbol El símbol de la UAB va ser creat com un exercici d expressivitat gràfica de la relació entre el quadrat i la lletra A, i

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

Avaluació del cost de les obres d urbanització d espais lliures (Mètode M.S.E.L.) Avaluació del cost de les obres d urbanització d espais lliures

Avaluació del cost de les obres d urbanització d espais lliures (Mètode M.S.E.L.) Avaluació del cost de les obres d urbanització d espais lliures Avaluació del cost de les obres d urbanització d espais lliures (Mètode M.S.E.L.) Cristian Benito Manrique MÀSTER EN GESTIÓ URBANÍSTICA Sumari 1. Introducció 2. Objectius 3. Dades d estudi 4. Fórmula fonamental

Más detalles

1. OBJECTIU DEL CURS - Per a qui està pensat aquest curs? 4. MÒDULS, COMPETÈNCIES I CONTINGUTS De qué es tracta el curs?

1. OBJECTIU DEL CURS - Per a qui està pensat aquest curs? 4. MÒDULS, COMPETÈNCIES I CONTINGUTS De qué es tracta el curs? Curs de monitors 1. OBJECTIU DEL CURS - Per a qui està pensat aquest curs? 2. TITULACIÓ REGLADA Quín títol s obté? 3. REQUISITS D ACCÈS Quí pot apuntar-se? 4. MÒDULS, COMPETÈNCIES I CONTINGUTS De qué es

Más detalles

MÈTODES - Métodos de Investigación

MÈTODES - Métodos de Investigación Unidad responsable: Unidad que imparte: Curso: Titulación: Créditos ECTS: 2016 370 - FOOT - Facultad de Óptica y Optometría de Terrassa 731 - OO - Departamento de Óptica y Optometría 749 - MAT - Departamento

Más detalles

Aplicació web per l empresa Canals d Urgell

Aplicació web per l empresa Canals d Urgell Aplicació web per l empresa Canals d Urgell Memòria del projecte d Enginyeria Tècnica de Sistemes realitzada per I dirigida per Marc Talló Sendra Escola Universitària d Informàtica Sabadell, Juny 2011

Más detalles

MERCADOTÈCNIA ESTRATÈGICA I CORPORATIVA

MERCADOTÈCNIA ESTRATÈGICA I CORPORATIVA MERCADOTÈCNIA ESTRATÈGICA I CORPORATIVA Fitxa de l assignatura Identificació 1. Nom de l assignatura Mercadotècnia Estratègica i Corporativa 2. Àrea CAP Titulació Publicitat i Relacions Públiques 3. Tipus

Más detalles

Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental. Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5

Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental. Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5 Assignatura: Infermeria Psicosocial i Salut Mental (En extinció) Tipus: Troncal Codi: 242002 Crèdits: 6 Teòrics: 3 Seminaris: 1,5 Laboratori/Pràctics: 1,5 Departament: Infermeria de Salut Pública, Salut

Más detalles

IES FRANCESC DE BORJA MOLL MÓDUL PROFESSIONAL PERRUQUERIA I ESTILISME MASCULÍ CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPILAR

IES FRANCESC DE BORJA MOLL MÓDUL PROFESSIONAL PERRUQUERIA I ESTILISME MASCULÍ CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPILAR IES FRANCESC DE BORJA MOLL MÓDUL PROFESSIONAL PERRUQUERIA I ESTILISME MASCULÍ CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPILAR INFORMACIÓ SOBRE ELS CONTINGUTS CURRICULARS, CRITERIS D AVALUACIÓ I BIBLIOGRAFIA PER A

Más detalles

Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social

Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social 2016-17 Especialista en Intervenció estratègica breu en context educatiu, sanitari i social 1a edició Curs semipresencial a Barcelona. 65 hores. Diploma de la Fundació Universitat de Girona www.iesp.cat

Más detalles

CONTÍNUA ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA

CONTÍNUA ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA DE FORMACIÓ CONTÍNUA ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA Gener-Abril 2017 La formació al llarg de la vida professional és avui en dia imprescindible per mantenir-se a l avantguarda a tots els nivells. A

Más detalles

GRAU EN COMERÇ I DISTRIBUCIÓ *

GRAU EN COMERÇ I DISTRIBUCIÓ * GRAU EN COMERÇ I DISTRIBUCIÓ * Títol oficial GRADO EN COMERCIO Y DISTRIBUCIÓN Título oficial * PATRONS DE LA FUNDACIÓ ESCODI / PATRONOS DE LA FUNDACIÓN ESCODI (*) En procés d aprovació. Centre en procés

Más detalles

El cas UOC: El Màster Pla de Sistemes d Informació. José Ramón Rodríguez Universitat Oberta de Catalunya

El cas UOC: El Màster Pla de Sistemes d Informació. José Ramón Rodríguez Universitat Oberta de Catalunya El cas UOC: El Màster Pla de Sistemes d Informació José Ramón Rodríguez Universitat Oberta de Catalunya Sumari Disrupció digital al sector de l'ensenyament superior. El Pla Estratègic de la UOC i el Màster

Más detalles

Guia docent de l assignatura SEGURETAT DE TRANSPORTS I INFRAESTRUCTURES

Guia docent de l assignatura SEGURETAT DE TRANSPORTS I INFRAESTRUCTURES Guia docent de l assignatura SEGURETAT DE TRANSPORTS I INFRAESTRUCTURES I. IDENTIFICACIÓ Nom de l assignatura: Seguretat de Transports i Infraestructures Codi: 101868 Titulació: Grau de Prevenció i Seguretat

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

FORMACIÓ HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT

FORMACIÓ HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT PROGRAMA FORMATIU INFERMERIA HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT M. Àngels Pi Sans Directora Infermeria HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT Característiques: Monogràfic de Traumatologia Accidents laborals o malalties

Más detalles

Codi: Crèdits: 3. Titulació Tipus Curs Semestre

Codi: Crèdits: 3. Titulació Tipus Curs Semestre Bioinformàtica 2016/2017 Codi: 102890 Crèdits: 3 Titulació Tipus Curs Semestre 2502442 Medicina OT 2 2 2502442 Medicina OT 3 0 2502442 Medicina OT 4 0 2502442 Medicina OT 5 0 2502442 Medicina OT 6 0 Professor

Más detalles

Titulació Tipus Curs Semestre. - Comprendre els fonaments epistemològics de la investigació social qualitativa.

Titulació Tipus Curs Semestre. - Comprendre els fonaments epistemològics de la investigació social qualitativa. Mètodes qualitatius de recerca en criminologia 2015/2016 Codi: 100451 Crèdits: 6 Titulació Tipus Curs Semestre 2500257 Criminologia OB 3 1 Professor de contacte Nom: Lluís Sáez Giol Correu electrònic:

Más detalles

25 ANYS de MEDICINA DE ARA LA UNIVERSITAT

25 ANYS de MEDICINA DE ARA LA UNIVERSITAT Girona 16 d octubre de 2008 25 ANYS de MEDICINA DE FAMÍLIA ARA LA UNIVERSITAT Josep Basora i Gallisà Metge de Família Professor Associat Institut Català de la Salut Vicepresident de la semfyc 25 ANYS de

Más detalles

Currículum educació secundària obligatòria Decret 143/2007 DOGC núm. 4915

Currículum educació secundària obligatòria Decret 143/2007 DOGC núm. 4915 Música La música és un element amb un valor inqüestionable en la vida de les persones. El desenvolupament tecnològic ha provocat enormes canvis quantitatius i qualitatius pel que fa a la creació, interpretació

Más detalles

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL El present informe té com a finalitat la identificació i l anàlisi dels diferents agents de l Economia Social que realitzen la seva activitat al Vallès Occidental.

Más detalles

Introducció a la Psicologia

Introducció a la Psicologia Introducció a la Psicologia 2013/2014 Codi: 102305 Crèdits: 6 Titulació Tipus Curs Semestre 2501572 Administració i Direcció d'empreses OT 4 0 2501573 Economia OT 4 0 Professor de contacte Nom: Lluís Capdevila

Más detalles

370639 - ERGONOMIA - Ergonomia Visual

370639 - ERGONOMIA - Ergonomia Visual Unitat responsable: 370 - FOOT - Facultat d'òptica i Optometria de Terrassa Unitat que imparteix: 731 - OO - Departament d'òptica i Optometria Curs: Titulació: 2015 GRAU EN ÒPTICA I OPTOMETRIA (Pla 2009).

Más detalles

formació professional cicles formatius per famílies professionals 2012

formació professional cicles formatius per famílies professionals 2012 formació professional cicles formatius per famílies professionals 2012 www.gencat.cat/ensenyament/queestudiar (Estudiar a Catalunya) Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Generalitat de Catalunya

Más detalles

FORMACIÓ. gener / juny 2017 DESENVOLUPAMENT DEL TALENT ECONOMICOFINANCERA COMERCIAL MÀRQUETING INTERNACIONALITZACIÓ GESTIÓ EMPRESARIAL

FORMACIÓ. gener / juny 2017 DESENVOLUPAMENT DEL TALENT ECONOMICOFINANCERA COMERCIAL MÀRQUETING INTERNACIONALITZACIÓ GESTIÓ EMPRESARIAL FORMACIÓ HABILITATS DIRECTIVES COMPETITIVITAT DESENVOLUPAMENT DEL TALENT gener / juny 2017 LOGÍSA JURÍDIC - FISCAL LABORAL COMERCIAL MÀRQUETING PROGRAMES DIRECTIUS Curs de Postgrau en Comerç Internacional

Más detalles

SO - Sistemes Operatius

SO - Sistemes Operatius Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2014 300 - EETAC - Escola d'enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels 701 - AC - Departament d'arquitectura

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

340126 - SIDI-K5O10 - Sistemes Digitals

340126 - SIDI-K5O10 - Sistemes Digitals Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2015 340 - EPSEVG - Escola Politècnica Superior d'enginyeria de Vilanova i la Geltrú 710 - EEL - Departament d'enginyeria Electrònica

Más detalles

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE D acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), PETROINSTAL

Más detalles

Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses.

Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses. Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses. Programa de formació i activitats Abril Juny 2015 Barcelona Activa Cibernàrium El Cibernàrium és l espai de Barcelona Activa-Ajuntament de Barcelona

Más detalles

Enginyeria del Producte

Enginyeria del Producte Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2016 240 - ETSEIB - Escola Tècnica Superior d'enginyeria Industrial de Barcelona 758 - EPC - Departament d'enginyeria de Projectes

Más detalles

Tècniques i Eines de Gestió de Projectes (TEGP) T10. Avaluació i millora de processos de software. Antònia Mas Pichaco Curs 2005-2006

Tècniques i Eines de Gestió de Projectes (TEGP) T10. Avaluació i millora de processos de software. Antònia Mas Pichaco Curs 2005-2006 Tècniques i Eines de Gestió de Projectes (TEGP) T10 Avaluació i millora de processos de software Curs 2005-2006 Continguts Introducció CMM ISO/IEC 15504 (SPICE) PSP TSP ISO 9001:2000 ISO 90003:2004 Certificació.

Más detalles

GUIA DOCENT DE L ASSIGNATURA DESTINACIONS TURÍSTIQUES I PROMOCIÓ PÚBLICA

GUIA DOCENT DE L ASSIGNATURA DESTINACIONS TURÍSTIQUES I PROMOCIÓ PÚBLICA GUIA DOCENT DE L ASSIGNATURA DESTINACIONS TURÍSTIQUES I PROMOCIÓ PÚBLICA I. IDENTIFICACIÓ Nom de l assignatura: Destinacions Turístiques i Promoció Pública Codi: 101215 Titulació: Grau de Turisme Curs

Más detalles

BOUPV Butlletí Oficial de la Universitat Politècnica de València 01/2014

BOUPV Butlletí Oficial de la Universitat Politècnica de València 01/2014 Butlletí Oficial de la Universitat Politècnica de València 01/14 7 OFERTA DE PLACES EN TÍTOLS OFICIALS PER AL CURS 14- (Aprovada pel Consell de Govern en la sessió de 6 de març de 14) TITULACIONS DE GRAU

Más detalles

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Dades Epidemiològiques El TEA es caracteritza per un desenvolupament marcadament anormal

Más detalles

CERTIFICACIÓ D EFICIÈNCIA ENERGÈTICA D EDIFICIS

CERTIFICACIÓ D EFICIÈNCIA ENERGÈTICA D EDIFICIS CERTIFICACIÓ D EFICIÈNCIA ENERGÈTICA D EDIFICIS Divisió de Gestió Energètica Institut Català d Energia Gener 2014 NOU PROCEDIMENT DE CERTIFICACIÓ A) PER QUÈ AQUESTS CANVIS? Atesa la probable aprovació

Más detalles

Grau d Enologia. Facultat d Enologia de Tarragona Entrada 40 alumnes

Grau d Enologia. Facultat d Enologia de Tarragona Entrada 40 alumnes Grau d Enologia 2014-2015 Entrada 40 alumnes Facultat d Enologia de Tarragona Que es l Enologia? L Enologia és la ciència, tècnica i art de produir vi a partir de most de raïm fermentat. Integra coneixements

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

GUIA DOCENT AVALUACIO, DIAGNOSTIC I INTERVENCIO PSICOLOGICA EN L'ADULTESA Màster

GUIA DOCENT AVALUACIO, DIAGNOSTIC I INTERVENCIO PSICOLOGICA EN L'ADULTESA Màster Any acadèmic 2014-15 GUIA DOCENT AVALUACIO, DIAGNOSTIC I INTERVENCIO PSICOLOGICA EN L'ADULTESA Màster Professorat: Dr. Anton Aluja Sr. Salvador Gallart Informació general de l'assignatura Denominació Caràcter

Más detalles

COACHING AMB NEUROCIÈNCIES

COACHING AMB NEUROCIÈNCIES Benestar Formació i Recerca COACHING AMB NEUROCIÈNCIES Sessió Informativa 10 de Gener a les 18h 187 hores lectives de gener 2014 a desembre 2014 Programa Coaching amb Neurociències Aquest programa de formació

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

ANNEX II ANEXO II. Viverista / Viverista. Jardineria / Jardinería. Venedor tècnic / Vendedor técnic. Fusteria PVC / Carpintería PVC.

ANNEX II ANEXO II. Viverista / Viverista. Jardineria / Jardinería. Venedor tècnic / Vendedor técnic. Fusteria PVC / Carpintería PVC. 9586 2001 05 04 DOGV - Núm. 3.992 Conselleria de Benestar Social CORRECCIÓ d'errades de l'ordre de 12 d'abril de 2001 de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es convoquen ajudes per a l'any 2001

Más detalles

804029 - HCI-M - Human-Computer Interaction

804029 - HCI-M - Human-Computer Interaction Coordinating unit: 804 - CITM - Image Processing and Multimedia Technology Centre Teaching unit: 804 - CITM - Image Processing and Multimedia Technology Centre Academic year: Degree: 2015 BACHELOR'S DEGREE

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

A continuació trobareu informació més detallada de cada curs.

A continuació trobareu informació més detallada de cada curs. Benvolguts/des, Teniu a les vostres mans el mostrari dels cursos com activitats extra-escolars que oferim a Meca Centre, adreçats a alumnes d aquesta distingida escola. Els cursos i els seus programaris

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles