AJUNTAMENT DE VILAJUÏGA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "AJUNTAMENT DE VILAJUÏGA"

Transcripción

1 Expedient núm.: 82/2018 Bases Generals de la Convocatòria Procediment: Convocatòria i Proves de Selecció per Concurs-oposició i Constitució de Borsa de Treball (Personal Laboral) Assumpte: Document signat per: L'Alcaldessa BASES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ MITJANÇANT OPOSICIÓ-CONCURS PER COBRIR, AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL (FIX), UNA PLAÇA D OPERARI/ÀRIA DE BRIGADA, OFICIAL 2ª, I CREACIO D UNA BORSA. BASE PRIMERA.- Objecte de la convocatòria L objecte d aquestes bases és regular el procés de selecció, pel procediment d oposició-concurs, per la cobertura en règim laboral (FIX), d una plaça d operari/ària de brigada, oficial 2ª, i la creació d una borsa de treball per la cobertura de possibles vacants sobrevingudes o necessitats temporals. La referida plaça s'inclou en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici de l'any 2018, aprovada per Resolució d'alcaldia núm. 59/2018 de data 20 de març de 2018, i publicada en el Butlletí Oficial de la Província núm. 64, de data 3 d abril de 2018 la Generalitat de Catalunya núm. 7591, de data 4 d abril de 2018 i a l etauler. Les funcions, entre altres, a realitzar són les següents: OPERARI/A DE SERVEIS MÚLTIPLES. Les encomanades a la brigada d obres i serveis, i pròpies del seu ofici,,com ara 1.- Neteja de vies públiques 2.- Conservació de jardins i arbrat 3.- Conducció de vehicles 4.- Ajuda en la prestació de serveis municipals, conservació d edificis municipals, trasllats de mobiliari, activitats preparatòries d actes amb intervenció municipal, etc. 5.- Pintura d edificis, locals, mobiliari urbà i instal lacions municipals. 6.- Suport a la resta de personal de la brigada. 7.- Deixalleria municipal a) Controlar l obertura i el tancament de la deixalleria municipal b) Controlar l accés i atendre al públic a la deixalleria municipal

2 c) Mantenir net i en bon estat l interior i exterior de la instal lació i vetllar pel seu manteniment. 8.- Altres tasques de característiques similars que li siguin assignades. Característiques dels llocs de treball: Operari de serveis múltiples. Grup de classificació: AP Nombre de vacants: 1 Sistema de selecció: Concurs oposició Torn d accés: Obert. Retribucions bruta anual: 9.502,20 (pagues 14) Jornada de treball: ½ Jornada(40h/setmana). Mati de 8 a 13h, de dilluns a diumenge respectant els descansos legalment establerts. BASE SEGONA. Requisits dels aspirants Per poder prendre part en el procés selectiu, en la data de finalització del termini de presentació d instàncies, els/ les aspirants han de complir les condicions fixades en l article 56 del Reial Decret legislatiu 5/2015, de 30 d octubre, del Text refós de l Estatut bàsic de l empleat públic, els requisits següents: 1) Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors. També poden ser admesos el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges o estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d aquesta edat dependents. Els/les aspirants de nacionalitat diferent de la dels Estats Membres de la Unió Europea hauran d acreditar la seva nacionalitat, el coneixement adequat del castellà així com, hauran d aportar els permisos de treball i residència necessaris segons normativa vigents. 2) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l exercici de les funcions corresponents. 3) Haver complert divuit anys i no excedir de l edat de jubilació forçosa fixada per la llei. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l edat de jubilació forçosa, per a l accés a l ocupació pública.

3 4) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a exercir funcions similars a les que es desenvolupaven. En el cas de ser nacional d un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l accés a l ocupació pública. 5) Tenir coneixements de llengua catalana de nivell A. Quedaran exempts de realitzar la prova de català els i les aspirants que acreditin documentalment, dins el termini de presentació de les sol licituds, posseir el certificat de nivell bàsic de català (A2), de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, o equivalent o superior. 6) Els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l expressió oral com en l escrita, del nivell intermedi (B2). S exceptuen aquells/es estrangers originaris/àries de països en què el castellà és llengua oficial. Aquest coneixement s acreditarà mitjançant la presentació d un dels documents que s indiquen a continuació: - Certificat conforme han cursat la primària, la secundària o el batxillerat a l Estat Espanyol. - Diploma d espanyol que estableix el RD 1137/2002, de 31 d octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l obtenció d aquest. - Certificat d aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d idiomes. 7) Disposar del permís de conducció de vehicles en vigor classe B. 8) Posseir el certificat d escolaritat o equivalent. En cas de titulacions obtingudes a l estranger, han d estar acompanyades de l ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers. 9) Acreditar experiència professional d'un mínim d un any en tasques / funcions especificades d OFICIAL/LA 2ª mitjançant l aportació de contractes i nomines i la vida laboral. 10) Acreditar, si s escau, de conformitat amb la legislació vigent, el grau discapacitat igual o superior al 33%, que no els incapaciti per l exercici de la plaça.

4 BASE TERCERA. Presentació de sol licituds. Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives esmentades hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s exigeixen a la base segona, presentant una sol licitud tipus en el Registre General de Vilajuïga adreçades a l Alcaldessa de l Ajuntament de Vilajuïga (C/ Sant Sebastià, Vilajuïga) especificant a la convocatòria a la qual desitja concórrer i s haurà de presentar en hores d oficina (de 9:00 h a h), en el termini de 20 dies naturals a partir de l endemà de la publicació de l anunci de la convocatòria al BOPG. Les bases i la convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província i com a referencia al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Els restants i successius anuncis de cada convocatòria es faran públics únicament en el tauler d anuncis de la corporació La presentació de la sol licitud fora de l esmentat termini comporta l exclusió de l aspirant. La sol licitud haurà de ser en el model normalitzat que es lliurarà en el Registre General de l Ajuntament i es podrà descarregar en la web de l Ajuntament ( Les instàncies hauran d anar acompanyades dels següents documents: - Fotocòpia compulsada del DNI o del passaport o en cas d estrangers, document acreditatiu de la personalitat i nacionalitat - Fotocòpia compulsada del nivell de català requerit i en el cas d acreditació del castellà el mateix - Currículum vitae - Documentació acreditativa de l experiència laboral i de la formació complementària justificativa dels mèrits al legats (original o fotocòpia compulsada): a) l experiència laboral en administracions públiques s acreditaran mitjançant certificats de serveis prestats. b) L experiència laboral en empreses privades s acreditarà mitjançant informe de vida laboral expedit per la TGSS, amb els contractes de treball i amb les nòmines que acreditin la categoria exigida a cada lloc de treball. c) La formació s acreditarà mitjançant fotocòpia de les titulacions o certificats formatius emesos pel centre corresponent en què constarà el centre emissor, el nombre d hores, l assistència, i en el seu cas, aprofitament. Només es valoraran els mèrits obtinguts fins a la data de finalització del termini de presentació de sol licituds.

5 Amb la formalització i presentació de la sol licitud l aspirant dóna el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d acord amb la normativa vigent. Els/les aspirants discapacitats/des han de fer constar en la sol licitud aquesta condició, així com les adequacions de temps i mitjans i específics que sol liciten per a la realització de les proves. Només es tindran en compte aquelles sol licituds relatives a adaptacions que tinguin relació directa amb la prova a realitzar, prèvia acreditació mèdica; correspon a l òrgan seleccionador resoldre sobre l oportunitat i concreció de l adaptació en funció de les circumstàncies de cada prova selectiva. BASE QUARTA.- Admissió de les persones aspirants Un cop finalitzat el termini de presentació d instàncies, la presidenta de la corporació, en el termini màxim d un mes, dictarà resolució declarant aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses. La mateixa resolució contindrà una declaració de les persones aspirants que han de realitzar les proves de coneixement de llengües, la composició del tribunal, el lloc, data i hora de començament del procés de selecció i l ordre d actuació dels aspirants. L esmentada resolució, que es farà pública al tauler municipal, haurà de concedir un termini de 10 dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions. Aquesta publicació substitueix la notificació individual als interessats. Les reclamacions es resoldran en un termini màxim de 30 dies següents a comptar des que es van presentar. Si transcorregut aquest termini no s ha dictat cap resolució, s entendran desestimades. Si no s hi presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista provisional, sense que calgui la seva publicació. BASE CINQUENA.- Tribunal qualificador 5.1. El Tribunal qualificador de les proves estarà format PRESIDENT: Corporació. Arquitecte Tècnic Municipal. provinent o no de la mateixa VOCALS: - Un membre designat per l Escola d Administració Pública de Catalunya. - L arquitecte, provinent o no de la mateixa Corporació. SECRETARI/A: personal laboral fix de la Corporació, provinent o no de la mateixa Corporació. Tots els membres del tribunal seran designats l òrgan competent en la resolució per la qual s aprovi la llista d admesos i exclosos. El Secretari/a del tribunal

6 actuarà amb veu i sense vot. La totalitat dels membres del tribunal haurà de posseir un nivell de titulació igual o superior a l exigit per a l ingrés en el cos o l escala de què es tracti. El tribunal podrà disposar la incorporació a les seves tasques d assessoria especialitzada en la matèria, per a totes o alguna prova Els membres del tribunal s hauran d abstenir d intervenir, i els/les aspirants podran recusar-los, quan concorrin les circumstàncies que preveu l article 23 i 24 de la Llei 40/2015, d 1 d octubre, de règim jurídic del sector públic Les indemnitzacions per assistència dels membres del tribunal s'acreditaran d'acord amb el que disposi la normativa vigent en cada moment. A aquests efectes, la categoria del tribunal serà la que correspongui d'acord amb el nivell del lloc a cobrir C1 (RD 462/2002, de 24 de maig, indemnitzacions per raó del servei). BASE SISENA.- Procediment de selecció El procés selectiu es regirà per la modalitat del concurs-oposició i constarà d aquestes fases: 1a Fase: Oposició 2ª Fase: Concurs 6.1. Fase d Oposició Prova de coneixements de llengües: Llengua catalana: Consistirà en la realització d una prova de coneixements de la llengua catalana equivalent al certificat nivell bàsic de català (A2) de la Direcció General de Política Lingüística. Estaran exempts d aquesta prova els/les aspirants que acreditin documentalment el nivell de llengua catalana exigit. Aquesta acreditació podrà ser fins al moment de la realització de la prova. Per a la realització i avaluació de les proves de coneixements de llengua catalana el tribunal comptarà amb l assessorament d un/a tècnic/a en la matèria. L exercici es qualificarà d apte o no apte, i caldrà obtenir la qualificació d APTE/A per a participar en el procés selectiu. Llengua castellana: Aquesta prova només és per aquelles persones que no tinguin la nacionalitat espanyola i que no siguin originaris /àries de països en què el castellà sigui llengua oficial. Consisteix en una prova de coneixements de llengua castellana, en què els/les aspirants hauran de realitzar un exercici que consistirà en una redacció de 100 paraules com a mínim i a mantenir una conversa. Estaran exempts les persones aspirants que acreditin documentalment, fins al moment de la realització de la prova, estar en possessió dels coneixements de llengua castellana de nivell intermedi o nivell B2. Per a la realització i avaluació de les proves de coneixements de llengua

7 castellana el tribunal comptarà amb l assessorament d un/a tècnic/a en la matèria. L exercici es qualificarà d apte o no apte i caldrà obtenir la qualificació d APTE/A per a participar en el procés selectiu Prova tipus teòrica de coneixements (de caràcter obligatori, sumatori i eliminatori): Consistirà a respondre a un qüestionari de 20 preguntes, tipus test, relacionades amb el temari de l Annex I, durant un temps màxim de 30 minuts. Per cada pregunta s oferirà quatre respostes alternatives, de les quals només una serà la correcta. La puntuació correcta serà de 0,50 punts, les respostes errònies es puntuaran negativament, restant 0,25 per cadascuna d elles i les preguntes no contestades es puntuaran amb 0 punts. L exercici es qualificarà de 0 a 10 punts, essent necessari per superar la prova obtenir una puntuació mínima de 5 punts Prova tipus pràctica: Consistirà en la realització d una o més proves pràctiques relacionades amb les funcions atribucions i comeses pròpies del lloc de treball objecte de la convocatòria quedant a judici del tribunal el seu contingut, característiques i forma de realització. L exercici es qualificarà de 0 a 10 punts. Serà de caràcter obligatori i eliminatori si no se supera la puntuació mínima de 5 punts Entrevista: Es realitzarà una entrevista per tal de valorar el nivell d adequació dels aspirants al lloc d operari/ària, al perfil professional i a les funcions del lloc de treball. Aquesta entrevista té caràcter no eliminatori i puntuable de 0 a 3 punts. La puntuació d aquesta fase d oposició serà suma de la puntuació obtinguda en el qüestionari, la prova pràctica i l entrevista i com a màxim es podran obtenir 23 punts Fase de Concurs: Consistirà en l avaluació de l experiència professional, i altres mèrits, segons s indica a continuació, considerant els mèrits acreditats per l aspirant amb una puntuació màxima de 12 punts Per experiència professional, màxim 3 punts. a) Pels serveis efectius prestats en administracions públiques, desenvolupant les funcions pròpies d operari/ària, a raó de 0,50 punts per any de servei. b) Per treballs realitzats en empreses relacionades amb les funcions pròpies d operari/ària. A raó de 0,25 per any de servei. Documents justificatius obligatoris (apartat a i b)

8 - Per acreditar serveis efectius en les administracions públiques: Certificat del secretari o funcionari que correspongui dels serveis prestats en l Administració. - Per acreditar treballs realitzats en l empresa privada: Informe de la vida laboral del sol licitant emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social Quan el temps treballat sigui inferior a un any es farà el còmput de la part proporcional del període treballat, comptant per mesos sencers, tant l experiència a l àmbit privat com al públic. Els serveis prestats que no siguin a jornada completa es valoraran en proporció a la jornada realment treballada Formació i perfeccionament. Màxim 2 punts Es valorarà l assistència a cursos, jornades i seminaris de formació, d especialització o de perfeccionament, en funció de la seva homologació o nivell acadèmic i de la relació amb les funcions pròpies del lloc de treball que es convoca, o amb habilitats que aquest lloc requereixi Els interessats han d aportar, a més de la corresponent certificació, documentació que acrediti els següents extrems: nombre d hores, en el cas que no ho facin així es computaran com cursos de durada inferior a 10 hores. - Per cursos, jornades o seminaris de fins a 10 hores 0,15 punts per curs - Per cursos d 11 a 20 hores 0,30 punts per curs - Per cursos de 21 a 30 hores 0,40 punts per curs - Per cursos de més de 30 hores 0,50 punts per curs Titulacions acadèmiques superiors a les exigides: Màxim 1 punt Per cada Cicle Formatiu de grau mitjà 0,5 punts Per cada Cicle Formatiu de grau superior 1 punt Batxillerat 1 punt Titulacions especifiques (màxim 6 punts) - Acreditació de nivell bàsic de riscos laborals: Si es vol fer constar el nivell bàsic en prevenció de riscos laborals, annexar còpia en document PDF o fotocòpia de la documentació acreditativa d estar en possessió del títol. 1 punt - Acreditació del carnet de manipulador de productes fitosanitaris, nivell de capacitació qualificat: Si es vol fer constar el nivell de capacitació qualificat del carnet d aplicador i manipulador de productes fitosanitaris, annexar còpia en

9 document PDF o fotocòpia de la documentació acreditativa d estar en possessió del títol. 1 punt Peó serveis múltiples - Curs sobre gestió de deixalleries - Curs sobre Formació per encarregats de deixalleries. Si es vol fer constar els cursos, annexar còpia en document PDF o fotocòpia de la documentació acreditativa d estar en possessió del títol. 2 punt/ curs. El resultat final del concurs serà la suma de les puntuacions obtingudes en la valoració de cadascuna de les fases del concurs. BASE SETENA. Desenvolupament de les proves. 1. Els aspirants seran convocats per a la realització de cada exercici en crida única, mitjançant un anunci al tauler d edictes. La no presència d un aspirant en qualsevol dels exercicis en el moment de dur-los a terme, determinarà la pèrdua del dret a participar en el mateix exercici i en successius, quedant exclosos del procés selectiu, llevat dels casos de força major convenientment acreditats i lliurement apreciats pel Tribunal. 2. Una vegada iniciat el procés selectiu, les puntuacions obtingudes pels/per les aspirants que hagin superat cadascuna de les proves, juntament amb la data, l hora i lloc de celebració de la següent prova, seran exposats pel secretari del Tribunal al tauler d edictes de l Ajuntament de Vilajuïga i a la plana web. 3. Durant la realització del procés selectiu els aspirants no podran fer ús de telèfons mòbils ni altres mitjans de comunicació amb l exterior, ni podran sortir del recinte on es dugui a terme la prova selectiva durant la realització d aquesta sense autorització del Tribunal. L incompliment d aquestes normes o bé de les actituds de falta de respecte o consideració envers la resta d aspirants del procés selectiu o envers el propi Tribunal, comportarà l exclusió de l aspirant en qüestió de forma immediata del procés selectiu, la qual cosa es farà constar de forma expressa en l acta emesa pel Tribunal. BASE VUITENA.- Qualificació final La puntuació definitiva serà el resultat de la suma dels punts obtinguts a la fase d oposició i a la fase de concurs que en cap cas poden sumar més de 35 punts. En el cas que es produís un empat, la plaça s atorgarà a la persona que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, que no els incapaciti

10 per l exercici de la plaça. Si no reunis cap dels dos aquest requisit, servirà per, qui hagués obtingut major puntuació en la prova pràctica, si continua l empat llavors qui hagués obtingut major puntuació en la prova tipus test i en últim cas, es desempatarà per sorteig. Es farà pública la puntuació al tauler d anuncis de la Corporació i a la pàgina Web de l Ajuntament. El tribunal confeccionarà una llista de reserva amb els /les candidats/es aprovats/es en totes les fases del procés selectiu per a cobrir possibles necessitats de personal que es vagin succeint o vacants sobrevingudes. Aquesta llista de reserva tindrà una vigència màxima de tres anys a partir de la data de la publicació dels resultats fi nals del procés selectiu a proposta del tribunal qualificador. Els integrants de la llista d espera que refusin una oferta efectuada per l Ajuntament, es donaran de baixa de l esmentada llista. BASE NOVENA.- Període de prova La persona aspirant que superi les proves indicades i sigui proposada pel tribunal per ocupar el lloc de treball haurà de superar el període de prova de tres mesos i es considera com a part integrant del procés selectiu. El/la treballadora en període de prova gaudirà de les mateixes retribucions que els treballadors d igual categoria. Durant el període de prova es realitzarà una avaluació per part del /de la cap del servei, qui elaborarà un informe vinculant, on es farà una valoració, basada en els aspectes següents, on la puntuació anirà de 0 a 10 punts per cada punt a examinar, amb un total de 50 punts, dels que seran necessaris per superar el període de prova 25 punts: 1. Professionalitat 1.1. Interès per la bona execució de les tasques encomanades 1.2. Saber actuar amb la rapidesa necessària 1.3. Solucionar els problemes 1.4. Puntualitat 2. Superació en el Treball 2.1. Interès per adquirir nous coneixements 3. Relacions amb la comunitat 3.1. Ser educat i respectuós 3.2. Donar bona imatge 4. Integració en la feina 4.1. Adaptació al lloc de treball 4.2. Desenvolupament amb els companys 4.3. No crear conflictes

11 En el cas que l aspirant no superi satisfactòriament el període de prova, serà declarat no apte/a, per resolució motivada de l òrgan competent i perdrà en conseqüència tots els drets a la seva contractació, donant per finalitzat el seu contracte i deixarà de formar part de la borsa de treball. En aquest cas, l òrgan competent formularà proposta de contractació a favor del següent aspirant que tingui la puntuació més alta, el qual haurà de superar el corresponent període de prova. BASE DESENA.- FUNCIONAMENT DE LA BORSA Totes les persones que superin el procés de selecció seran incloses en una borsa d ocupació, ordenades segons la puntuació obtinguda, per a les futures seleccions de personal que resultin necessàries per cobrir les places de la brigada municipal objecte d aquesta convocatòria. L Ajuntament podrà no efectuar la corresponent crida quan es tracti de contractacions pels que calgui una selecció o requisits personals diferents. L ordre de preferència per efectuar les substitucions o per cobrir les places vacants vindrà determinat per l ordre de puntuació. Quan l aspirant proposat no es pugui incorporar per qüestions de disponibilitat es farà l oferiment a l aspirant següent per ordre de puntuació. És obligació dels candidats que formin part de la borsa facilitar un o dos telèfons de contacte, així com una adreça de correu electrònic, als efectes de comunicació i mantenir-ho permanentment actualitzat. Per efectuar l oferiment de la contractació o nomenament a l aspirant que correspongui, des del Departament de Recursos Humans s efectuarà trucada telefònica al número que l aspirant hagi indicat en la sol licitud. La comunicació telefònica s intentarà durant un mínim de 2 vegades durant la jornada laboral, entre les 8.00h i les 14:30h, amb un interval de dues hores entre cada trucada. Si després d aquests intents, l aspirant no pot ser localitzat, se li enviarà un correu electrònic perquè es posi en contacte amb el Departament de Recursos Humans. Si a les 9:00h del següent dia laborable a l enviament del correu electrònic l aspirant no ha contactat amb el Departament de Recursos Humans, es passarà a la crida al següent aspirant per ordre de puntuació. Quan no sigui possible localitzar l aspirant en una oferta de treball aquest passarà al final de la llista aprovada. Feta la proposta de contractació o nomenament la persona interessada haurà de manifestar en el mateix dia la seva acceptació o renúncia a l oferta de treball que se li faci.

12 Si l aspirant renuncia al contracte de treball o nomenament que se li ofereixi passarà automàticament al final de la borsa, llevat que concorri una de les circumstàncies següents: 1. Part, baixa per maternitat o situacions semblants. 2. Malaltia greu que impedeixi l assistència al treball, sempre que s acrediti degudament. 3. Exercici de càrrec públic representatiu que impossibiliti l assistència al treball. 4. Estar prestant serveis amb un contracte o nomenament en un altre lloc de l Ajuntament de Vilajuïga Mentre una persona integrant de la borsa tingui vigent un contracte temporal o nomenament, no se li oferirà cap altra nova contractació o nomenament que pugui generar-se, encara que aquest sigui de durada superior. Si per aquest motiu l interessat cessa voluntàriament al vigent contracte de treball o nomenament, quedarà automàticament eliminat de la borsa. Quan un treballador temporal finalitzi el seu contracte o nomenament s incorporarà novament al lloc de la borsa que li correspongui d acord amb el seu ordre de puntuació. La borsa quedarà sense efectes en el moment que es realitzi un nou procés selectiu de la mateixa tipologia de places o hagin transcorreguts 2 anys des de la seva aprovació, podent-se prorrogar aquesta 2 anys més. BASE ONZENA. Disposició final. Contra l acord d aprovació d aquestes bases, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar en el termini d un mes amb caràcter potestatiu recurs de reposició potestatiu davant de la Junta de Govern Local, o directament recurs contenciós administratiu davant del Tribunal contenciós Administratiu de Girona o de la circumscripció corresponent al domicili del recurrent, en el termini de dos mesos. En ambdós casos el termini començarà a comptar a partir de l endemà de la data de la publicació en el BOPG. Vilajuïga, 11 d abril de L ALCALDESSA JOANA COBO I ORTIZ

13 Annex I.- Temari Tema 1*. El municipi. L organització municipal de Vilajuïga. L Alcaldessa, el tinent d alcalde, els regidors i el Ple de l Ajuntament i la Junta de Govern. Tema 2*. Coneixement del municipi de Vilajuïga: carrers, places, ubicació dels seus principals edificis públics i monuments. Rutes d interès. Tema 3*. La recollida de residus a Vilajuïga: Sistemes de recollida porta a porta i àmbits. La recollida comercial. La taxa de residus i les bonificacions vigents. La recollida de poda i de voluminosos. Altres recollides. La prevenció de residus. El servei de deixalleria. Tema 4. Seguretat i salut en els treballs de manteniment. Precaucions especial a la utilització de treballs, maquinària i materials. Mesures de protecció. Equips de protecció individual (EPI) Tema 5. Jardineria, poda, plantació, abonament, regs, idoneïtat, ús de maquinàries i eines còpies en l activitat, així com els productes. Tema 6. Nocions d electricitat i fontaneria, ús i coneixement de materials, reparacions freqüents, coneixement de potències i corrents. Tema 7. Nocions de fusteria i pintura, operacions de manteniment, elements: draps, poms, frontisses, etc Tema 8. Coneixement bàsics de paleteria: materials i eines. (*) la informació necessària pel coneixement dels temes es troba a la pàgina web de l Ajuntament de Vilajuïga: Portal de transparència, Apartat Coneix i a l Oficina Verda.

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, de dos places de tècnic auxiliar informàtic de l escala d administració especial, subgrup

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat d una plaça de tècnic superior informàtic, de l escala d administració especial, subgrup A1, mitjançant concurs oposició

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 84 - Sec. II. - Pàg. 16796 Secció II. Autoritats i personal Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 6965

Más detalles

DEPARTAMENT D INTERIOR

DEPARTAMENT D INTERIOR Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5815 10.2.2011 8399 DEPARTAMENT D INTERIOR RESOLUCIÓ INT/305/2011, de 2 de febrer, de convocatòria de proves selectives per a l ingrés a la categoria de

Más detalles

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ D UN CONSERGE, AGRUPACIÓ PROFESSIONAL MITJANÇANT CONTRACTE LABORAL AMB CARÀCTER NO PERMANENT PER OBRA I SERVEI DETERMINAT PER JUBILACIÓ DE L OCUPANT DE LA PLAÇA

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 11/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu per a ingrés

Más detalles

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 en empreses i entitats del sector públic en llocs no inclosos en l apartat 1.2 del present barem: 0,06 punts per mes complet de servici en actiu. En cap cas no es valorarà

Más detalles

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz.

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de març de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria.

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2012, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna,

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 26 de març de 2009, del rector de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen a concurs places de cossos docents universitaris. [2009/3646]

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA 6 N.º 184 Consorci Provincial de Bombers de València Anunci del Consorci Provincial de Bombers de València sobre bases de la convocatòria 2016/OP001 que regiran el procés selectiu per a la cobertura de

Más detalles

Índice. Índex. 6.1 Començament 6.2 Desenrotllament 6.3 Publicació dels criteris d avaluació 7. Sistema de selecció 7.

Índice. Índex. 6.1 Començament 6.2 Desenrotllament 6.3 Publicació dels criteris d avaluació 7. Sistema de selecció 7. Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 27 d abril de 2010, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos

Más detalles

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB.

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB. BASES PER LES QUALS S HA DE REGIR EL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL. L art. 23.2 de la Constitució disposa

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461]

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2008, de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT Instruccions generals Escriviu només a màquina o bolígraf sobre superfície dura i utilitzeu només majúscules de tipus d impremta. Assegureu-vos

Más detalles

Conselleria d Educació Conselleria de Educación

Conselleria d Educació Conselleria de Educación Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 10 de març de 2011, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 13/2011, de 21 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d accés al subgrup

Más detalles

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL Sant Celoni, a les 9:00 hores del dia 3 de juliol de 2014, s inicia a Sax Sala el procés per a la selecció

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 13/216, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d ingrés i procediment

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ORDRE 18/2016, de 17 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924

1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 1528 2001 01 24 DOGV - Núm. 3.924 21657702 DAVO MOLTO, JORDI INGLES ITALIANO 13124283 DELGADO PEREZ, ANTONIO FRANCES 33475060 ESCOLANO LÓPEZ, ROBERT INGLES ITALIANO 22008249 ESPINOSA IRLES, MILAGROS DEL

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 45/2015, de 4 de maig, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el procediment selectiu per a ingrés en el cos de mestres i el

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 20 de maig de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen proves

Más detalles

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107]

diferente naturaleza. CPI-16-165». [2016/4107] Universitat de València RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 16/2016, de 20 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les proves d accés a cicles formatius

Más detalles

DOGV - Núm

DOGV - Núm DOGV - Núm. 3.896 2000 12 13 22553 Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDRE d 11 de desembre de 2000, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, Convocatòria 08/99 per

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348] Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2015, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 30 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 15/2016, de 16 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el procediment selectiu d ingrés

Más detalles

terrestre mediante los últimos avances en teledetección,

terrestre mediante los últimos avances en teledetección, Universitat de València RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 14 de juny de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives de persones

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768]

durante el ejercicio 2016, CPI-16-184». [2016/4768] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació.

2. Requisits 2.1 De caràcter general Tenir complits 16 anys i no superar l edat de jubilació. Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 30 d abril de 2015, del Rectorat de la per la qual es convoca concurs de selecció de professorat contractat doctor. [2015/4155] Universitat Jaume I RESOLUCIÓN de 30 de

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 47 - Sec. III. - Pàg. 9387 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 3546 Resolució del director

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

RESOLUCIÓN de 23 de marzo de 2015, de la Presidencia

RESOLUCIÓN de 23 de marzo de 2015, de la Presidencia Consorci Hospital General Universitari de València RESOLUCIÓ de 23 de març de 2015, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoquen proves selectives

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

RECURSOS HUMANS Exp... SG2214CP0002. - Establir les bases del procediment en els següents termes:

RECURSOS HUMANS Exp... SG2214CP0002. - Establir les bases del procediment en els següents termes: Vist l expedient de referència, i d acord amb el que preveu l article 21.1.g) de la Llei 7/1985, HE RESOLT: Aprovar la convocatòria i les bases del procediment selectiu per a la constitució d una borsa

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT Fascicle 35 - Sec. III. - Pàg. 6922 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT 2618 Resolució de la directora general

Más detalles

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents:

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents: Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2010 de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca procés específic de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112]

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112] Ajuntament de Paiporta Convocatòria per a la provisió de dos places d inspector de la policia local, grup A, subgrup A2. [2016/10112] Mitjançant Resolució d Alcaldia número 1214/2016, de 9 de desembre,

Más detalles

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció

Convocar proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció Universitat de València RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2013, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna, sector

Más detalles

ELS CURSOS COMENCEN EL 21 DE SETEMBRE ELS TALLERS COMENCEN L'1 D'OCTUBRE

ELS CURSOS COMENCEN EL 21 DE SETEMBRE ELS TALLERS COMENCEN L'1 D'OCTUBRE OFERTA EDUCATIVA: CENTRE MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES A. PÉREZ RAMOS CURS ESCOLAR 2015-2016 PRIMER CICLE D ESO: ( CERTIFICAT ESCOLAR ) ALFABETITZACIÓ NEOLECTORS EDUCACIÓ DE BASE. PRIMER NIVELL

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

A N U N C I BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER L ACCÉS A TRES PLACES D AGENT DE LA POLICIA LOCAL I CREACIÓ D UNA BORSA D AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

A N U N C I BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER L ACCÉS A TRES PLACES D AGENT DE LA POLICIA LOCAL I CREACIÓ D UNA BORSA D AGENTS DE LA POLICIA LOCAL A N U N C I Es fa públic que la Junta de Govern Local de 12 d abril de 2016 ha aprovat les Bases que regiran la convocatòria del procés selectiu per la provisió mitjançant concurs oposició de tres places

Más detalles

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS

PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS PREGUNTAS FRECUENTES SOBRE LA BOLSA DE TRABAJO DE INSTITUCIONES SANITARIAS 1.- Cuáles son las categorías profesionales en las que puedo inscribirme en esta Edición, así como presentar solicitud de actualización

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 15 de desembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca un concurs oposició pel torn d accés lliure

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 08/01/2015 Pàg. 1 de 11 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ d 11 de novembre de 2015, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca concurs per a la provisió de diverses direccions

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 4 de febrer de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen proves selectives de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 13 de desembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca un concurs oposició pel torn d accés lliure

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles