carta de serveis Agència Catalana de l Aigua

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "carta de serveis Agència Catalana de l Aigua"

Transcripción

1 carta de serveis Agència Catalana de l Aigua

2 Objecte de la carta de serveis L Agència Catalana de l Aigua (ACA) posa al servei de la ciutadania i de les personesusuàries aquest document amb l objectiu d informar sobre els serveis i la unitat que els presta, els compromisos adquirits en termes d eficàcia i qualitat de la prestació i els mecanismes de participació de la ciutadania i dels usuaris en la millora de la prestació de totes aquelles responsabilitats que li pertoquen. espanyol a través de la Confederació Hidrogràfica de l Ebre (CHE) i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX). Amb aquesta carta de serveis l ACA es compromet a adoptar les mesures necessàries per garantir la correcta aplicació a tots els usuaris i usuàries del seu contingut i mantenir el compliment dels compromisos que s hi descriuren per millorar el grau de satisfacció de la ciutadania. Missió i funcions Edifici de les oficines centrals de l ACA a Barcelona. L ACA és l empresa pública de la Generalitat que gestiona l aigua a Catalunya. S encarrega de planificar el cicle de l aigua i de garantir la disponibilitat d aigua en el seu origen (embassaments, aigües subterrànies i superficials), el sanejament de les aigües residuals mitjançant unes 500 depuradores i dels corresponents col lectors en alta, i de protegir i preservar el medi hídric. L ACA té competències plenes en l àmbit de les conques internes de Catalunya (cursos fluvials que neixen i desemboquen en territori català), mentre que a la conques del riu Ebre i de la Sènia comparteix competències amb l estat L ACA es finança majoritàriament a través del cànon de l aigua, un impost de caire ambiental que s aplica en el rebut de l aigua i que suposa, aproximadament, un terç del total de la factura que arriba al ciutadà. La resta de conceptes que es contemplen al rebut són de competència municipal i els fixa cada ajuntament. Els ingressos que provenen del cànon de l aigua es destinen a garantir el bon funcionament de les instal lacions del cicle de l aigua, a l explotació i construcció d estacions depuradores d aigües residuals o altres infraestructures hidràuliques, a subvencions per a la millora de l abastament i a dur a terme actuacions de vigilància, protecció i preservació del medi hídric.

3 Els nostres serveis... Serveis d informació i atenció ciutadana: Servei d atenció telefònica. Servei d atenció presencial a la seu central i a les diferents seus del territori. Servei d informació per escrit, via correu electrònic o correu ordinari. Servei d informació a través del web i twitter. Serveis de tramitació documental: Registre oficial de documents. Tramitació electrònica. Tramitació presencial de documents. Tramitació a través de finestreta única empresarial (FUE). Serveis relacionats amb l abocament d aigües residuals: Autoritzar els abocaments i les connexions a sistemes de sanejament que son competència de l ACA. Certificar la inscripció al cens d abocaments. Serveis relacionats amb les captacions d aigua (conques internes de Catalunya): Autoritzar captacions i/o aprofitaments d aigua del domini públic hidràulic. Autoritzar les modificacions de característiques de les captacions. Certificar la inscripció de les captacions al registre d aigües. Aprovar els estatuts o convenis de les comunitats d usuaris d aigua i regants. Serveis relacionats amb el cànon de l aigua: Cànon social. Ampliació dels trams del cànon per a unitats familiars de 4 o més membres o amb membres amb discapacitació. Determinació del cànon de l aigua. Serveis de laboratori: Homologació de laboratoris. Determinacions analítiques (ATLL). Serveis de guàrdia, vigilància i control del medi: Control i registre de seguretat de preses, embassaments i basses. Inspeccions i controls en el medi. Inspeccions a instal lacions amb captacions o abocaments. Serveis relacionats amb les activitats lúdiques aquàtiques practicades al medi: Tramitar les declaracions responsables de navegació per a rius i embassaments. Serveis relacionats amb les obres que es realitzen al medi (domini públic hidràulic o zona de policia de lleres): Delimitar les lleres. Autoritzar les obres i les activitats. Elaborar informes urbanístics. Queixes i suggeriments Per formular queixes i suggeriments relacionats amb els serveis que presta l ACA, descrits en aquesta carta de serveis, els usuaris disposen de les vies següents: Presencialment omplint el formulari específic localitzat a les oficines. Bústia electrònica disponible al web. Per telèfon, a qualsevol dels telèfons de les oficines. A través del correu electrònic. Enquestes de satisfacció telefòniques. Formes de col laboració i participació de la ciutadania en la millora de la prestció dels serveis Els usuaris interessats poden participar i col laborar amb l Agència fent les aportacions a través d aquests canals: A través del correu electrònic de la participació pública de l ACA. Presencialment omplint el formulari específic localitzat a les oficines. Bústia electrònica disponible al web. Enquestes de satisfacció telefòniques.

4 Ens comprometem a... Indicadors Posar a l abast de la ciutadania una informació de qualitat i actualitzada a través dels diferents canals de difusió que ofereix l ACA. Respondre les consultes que arriben a l'agència en format escrit dins els termini màxim d 1 mes. Atendre adequadament les queixes i els suggeriments aplicant les mesures oportunes per resoldre-les. Oferir un servei d'atenció presencial i telefònica satisfactori per respondre totes les consultes i seguiment de tramitacions. Realitzar activitats de participació per la ciutadanía i els agents implicats. Comparativa anual del nombre de peticions, de queixes i de suggeriments rebuts a l'aca. Nombre de peticions respostes en termini respecte el total de les peticions resoltes. Nombre de sol licituds resoltes satisfactòriament en aquests àmbits respecte el total de les rebudes. Grau de satisfacció obtingut en les enquestes realitzades als ususaris. Nombre d'accions resoltes satisfactòriament. Ens comprometem a... Indicadors Tramitar en els terminis següents tots els expedients sol licitats: Certificació d inscripcions al registre de l ACA: 1 mes Bonificacions del cànon de l aigua: 6 mesos Aprovar estatuts o convenis de comunitats d usuaris d aigua i regants: 6 mesos Autoritzacions: Abocaments: 12 mesos Obres i activitats en el medi: 2 o 6 mesos Aprofitaments d aigua: 6 mesos Concessions: 18 mesos Preses, basses i embassaments: Classificació i inscripció: 12 mesos Aprovació de normes d explotació i pla d emergència: 12 mesos Emissió d informes: 4 mesos Aprovació de l enginyer representant: 3 mesos Informes urbanístics: 1 mes Declaracions responsables de navegació: 15 dies Homologació de laboratoris: el 95% en màx. 2 mesos Mostreig i analítica de mostres d ATLL: 96% sol licitant Nombre total de sol licituds resoltes respecte el total de les sol licitades. Les taxes a què estan subjectes alguns dels serveis es poden consultar al web de l Agència Catalana de l Aigua > Cànon i altres tributs > Taxes.

5 carta de serveis Agència Catalana de l Aigua Drets dels usuaris Els usuaris dels serveis que presta l Agència Catalana de l Aigua tenen els drets següents: Dret a la informació i a l atenció personal: tots els usuaris tenen dret a sol licitar informació, en la forma o suport en què es disposi i a través dels canals establerts. Dret a rebre una atenció professional i empàtica: tots els usuaris tenen dret a rebre una atenció tècnicament correcta, oferta amb professionalitat, amb una actitud empàtica i no discriminatoria Dret a participar i a formular queixes i suggeriments: tots els usuaris tenen dret a fer propostes d actuació o millora i suggeriments i queixes amb relació al funcionament dels serveis públics. Dret a rebre una resposta o solució en cas d una incidència no prevista: en la mesura del possible, quan es produeixi una incidència no prevista en els procediments del servei, tots els usuaris tenen dret a rebre una resposta o solució. Dret a la fiabilitat i a la seguretat jurídica: tots els usuaris tenen dret a conèixer la normativa i els procediments o especificacions relatives al servei. Dret a presentar un recurs en cas de disconformitat: tots els usuaris tenen dret a presentar un recurs davant les actuacions administratives de l Agència. Dret a ser consultats periòdicament sobre el grau de satisfacció respecte els serveis públics i activitats gestionades per l administració: tots els usuaris tenen dret a que l administració dugui a terme enquestes anònimes per a avaular-ne la seva opinió.

6 Unitat responsable de la Carta de serveis Departament de Territori i Sostenibiltat Agència Catalana de l Aigua C/ Provença, Barcelona Telèfon: Fax: Oficines d atenció ciutadana i registres Barcelona C/ Provença, Barcelona Telèfon: Fax: Girona C/ Ciutadans, Girona Telèfon: Fax: Terres de l'ebre C/ Maria Rosa Molas, Tortosa Telèfon: Fax: Tordera - Besòs/ Llobregat - Foix C/ Provença, Barcelona Telèfon: Fax: Tarragona Rambla Nova, Tarragona Telèfon: Fax: Lleida Av. Alcalde Areny, Lleida Telèfon: Fax: Horari d'atenció al públic: De dilluns a divendres de 9h a 14h. Tancat els dies 24 i 31 de desembre. Horari de registre: De dilluns a divendres de 9h a 14h. Tancat els dies 24 i 31 de desembre. Data de publicació: Desembre de 2015.

INICIA: per la Creació d Empreses té per objectiu promoure la creació de més i millors empreses a través del suport a les persones emprenedores.

INICIA: per la Creació d Empreses té per objectiu promoure la creació de més i millors empreses a través del suport a les persones emprenedores. CARTA DE SERVEIS Introducció INICIA: per la Creació d Empreses, en col laboració amb els ens locals ajuda a aquelles persones emprenedores que vulguin crear la seva empresa, oferint informació i orientació,

Más detalles

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina següent SERVEIS QUE ES PRESTEN PROGRAMES DE QUALITAT Sistema de Gestió Interna de la Qualitat (SGIC) C1 Elaboració de la documentació

Más detalles

Subdelegació del Govern a Castelló

Subdelegació del Govern a Castelló DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT VALENCIANA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A CASTELLÓ Subdelegació del Govern a Castelló Carta de Serveis 2017-2020 Edita: PRA NIPO: 785-17-059-7 Prestació de servei OFICINA

Más detalles

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina seguent SERVEIS QUE ES PRESTEN Divulgació de la informació, assistència i orientació al personal usuari sobre els processos

Más detalles

ELS DIFERENTS MODELS DE GESTIÓ PÚBLICA DELS SERVEIS DEL CICLE DE L AIGUA

ELS DIFERENTS MODELS DE GESTIÓ PÚBLICA DELS SERVEIS DEL CICLE DE L AIGUA ELS DIFERENTS MODELS DE GESTIÓ PÚBLICA DELS SERVEIS DEL CICLE DE L AIGUA I CONGRÉS DE L AIGUA A CATALUNYA Josep Alabern Valentí Gerent Aigües de Manresa Barcelona, 19 de març de 2015 EL SERVEI D AIGUA

Más detalles

CARTA DE SERVEIS DE L OFICINA D ATENCIÓ CIUTADANA

CARTA DE SERVEIS DE L OFICINA D ATENCIÓ CIUTADANA Interessat/ada de l'expedient AJUNTAMENT DE MANLLEU Assumpte Carta de serveis OAC Localització de l'activitat PLAÇA FRA BERNADI 6 MANLLEU (BARCELONA) CARTA DE SERVEIS DE L OFICINA D ATENCIÓ CIUTADANA Definició

Más detalles

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres La normativa i la regulació dels abocaments Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres Departament d Autoritzacions d Abocaments Dimecres, 14 d abril de 2010 1 Què és un abocament

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

GESTIÓ DE SOL LICITUDS, QUEIXES I SUGGERIMENTS

GESTIÓ DE SOL LICITUDS, QUEIXES I SUGGERIMENTS 1. OBJECTE Determinar els criteris per gestionar les sol licituds, queixes o suggeriments que poden formular els clients en relació amb el serveis que ofereix EMAYA amb l objectiu de millorar-ne la qualitat.

Más detalles

GESTIÓ MANCOMUNADA DE CLAVEGUERAM LA PROPOSTA DEL CONSORCI BESÒS TORDERA

GESTIÓ MANCOMUNADA DE CLAVEGUERAM LA PROPOSTA DEL CONSORCI BESÒS TORDERA GESTIÓ MANCOMUNADA DE CLAVEGUERAM LA PROPOSTA DEL CONSORCI BESÒS TORDERA Índex El Consorci. Fundació i composició El Sistema de Sanejament El Clavegueram La Proposta de gestió El Consorci. Fundació i composició

Más detalles

Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana i Subdelegació del Govern a València

Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana i Subdelegació del Govern a València DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT VALENCIANA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A VALÈNCIA Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana i Subdelegació del Govern a València Carta de Serveis 2017-2020 Edita: PRA

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ ÀREA/DEPARTAMENT: PROMOCIÓ I DINAMITZACIÓ MUNICIPAL I SERVEIS A LES PERSONES/CULTURA I EDUCACIÓ. ESCOLA DE MÚSICA DENOMINACIÓ DEL LLOC: AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA

Más detalles

CARTA DE COMPROMISOS del. Servei municipal d atenció integral a la violència de gènere

CARTA DE COMPROMISOS del. Servei municipal d atenció integral a la violència de gènere CARTA DE COMPROMISOS del Servei municipal d atenció integral a la violència de gènere ÍNDEX 1. Introducció 3 2. Dades identificatives i finalitat de l organització 4 prestadora del servei 3. Relació de

Más detalles

Aquesta gestió es concreta, d acord amb la normativa vigent en matèria d aigües, en la tramitació

Aquesta gestió es concreta, d acord amb la normativa vigent en matèria d aigües, en la tramitació segona part 4 L ordenació del domini públic hidràulic L eficiència en la gestió del domini públic hidràulic és una peça fonamental en l ordenació i la protecció del territori i, més concretament, dels

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

BONIFICACIONS en factura d aigua

BONIFICACIONS en factura d aigua BONIFICACIONS en factura d aigua Llars amb 4 o més persones Els habitatges on convisquin 4 o més membres poden ampliar els trams del cànon de l aigua i els de les tarifes de consum a més d una reducció

Más detalles

ESTACIÓN DEPURADORA DE AGUAS RESIDUALES Y COLECTORES EN ALTA DE SANT JAUME D ENVEJA (TARRAGONA)

ESTACIÓN DEPURADORA DE AGUAS RESIDUALES Y COLECTORES EN ALTA DE SANT JAUME D ENVEJA (TARRAGONA) Obras del Programa de Saneamiento de Aguas Residuales (PSARU 2002) en la Cuenca del Ebro. ESTACIÓN DEPURADORA DE AGUAS RESIDUALES Y COLECTORES EN ALTA DE SANT JAUME D ENVEJA (TARRAGONA) Obres del Programa

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

CARTA DE SERVEIS. De l'institut d Esports

CARTA DE SERVEIS. De l'institut d Esports CARTA DE SERVEIS De l'institut d Esports El nostre compromís L'Institut d Esports. Qui som? L'Institut d Esports és un organisme que depèn de l'ajuntament de Mataró que té adscrites les competències

Más detalles

Cost efectiu vs Cost real

Cost efectiu vs Cost real Cost efectiu vs Cost real Què és el cost efectiu? Àrea d Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies Intervenció General Servei d Assistència a la Gestió Econòmica Local Cost efectiu vs Cost real El

Más detalles

-PUNT DE VOLUNTARIAT COMARCAL-

-PUNT DE VOLUNTARIAT COMARCAL- OFICINA DE TRAMITACIÓ SOCIAL -PUNT DE VOLUNTARIAT COMARCAL- CONSELL COMARCAL DE L ALT CAMP QUÈ ÉS? Servei de proximitat que informa, orienta i assessora sobre qualsevol tema relacionat en l àmbit de l'atenció

Más detalles

Centre de Mediació. Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya

Centre de Mediació. Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya Centre de Mediació Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya tots hi guanyem De què parlem? De diàleg per facilitar

Más detalles

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL INFORME DE SEGUIMENT DELS COMPROMISOS DE QUALITAT DEL CATÀLEG DE SERVEIS 2014

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL INFORME DE SEGUIMENT DELS COMPROMISOS DE QUALITAT DEL CATÀLEG DE SERVEIS 2014 Àrea de Presidència Rambla Catalunya, 126 08008 Barcelona Tel. 934 020 709 Fax 934 049 14 s.planif.avaluacio@diba.cat www.diba.cat ÀREA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL INFORME DE SEGUIMENT DELS COMPROMISOS

Más detalles

Carta de Serveis Unitat Biblioteca General i de Referència (Bgr) rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020

Carta de Serveis Unitat Biblioteca General i de Referència (Bgr) rev Aprovada per D de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 Àrea de Presidència Subdirecció de Logística Carta de Serveis Unitat Biblioteca General i de Referència (Bgr) rev. 9 2015 Aprovada per D-11318 de 3/12/2015 Vigència fins al 31/12/2020 La Subdirecció de

Más detalles

PROCÉS DE GESTIÓ I REVISIÓ D INCIDÈNCIES, RECLAMACIONS I SUGGERIMENTS

PROCÉS DE GESTIÓ I REVISIÓ D INCIDÈNCIES, RECLAMACIONS I SUGGERIMENTS Codi: -PS7 Pàg.: 1 de 7 1 OBJECTE Detectar, recollir, revisar, analitzar i registrar les felicitacions, les queixes, els suggeriments i les reclamacions que manifestin els diferents grups d interès, per

Más detalles

CARTA DE COMPROMISOS DE L OFICINA MUNICIPAL D INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR OMIC

CARTA DE COMPROMISOS DE L OFICINA MUNICIPAL D INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR OMIC CARTA DE COMPROMISOS DE L OFICINA MUNICIPAL D INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR OMIC Maig 2017 ÍNDEX 1. Introducció 3 2. Dades identificatives i finalitat de l organització 4 prestadora del servei 3. Relació de

Más detalles

La Unitat de Salut Laboral. Presentació de la USL de la Catalunya Central.

La Unitat de Salut Laboral. Presentació de la USL de la Catalunya Central. La Unitat de Salut Laboral Presentació de la USL de la Catalunya Central. Les Unitats de Salut Laboral Les Unitats de Salut Laboral (USL) són unitats d assessorament i suport i informació i formació a

Más detalles

Pla de mesura de Satisfacció als Clients Resultats d enquestes als metges de urgències Catlab (FHSJDM,HUMT i CST)

Pla de mesura de Satisfacció als Clients Resultats d enquestes als metges de urgències Catlab (FHSJDM,HUMT i CST) Butlletí Nº 94 Mes Octubre 2018 Pla de mesura de Satisfacció als Clients 2016-2018 Resultats d enquestes als metges de urgències Catlab (FHSJDM,HUMT i CST) Dintre del Pla de mesura de Satisfacció als Clients

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

CARTA DE SERVEIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE SABADELL

CARTA DE SERVEIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE SABADELL ANNEX: CARTA DE SERVEIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE SABADELL PRESENTACIÓ En un procés de millora del funcionament de les administracions públiques, cal incorporar mitjans i instruments per donar resposta a la

Más detalles

En el context dels Plans de Qualitat de l ICASS

En el context dels Plans de Qualitat de l ICASS En el context dels Plans de Qualitat de l ICASS Jornada Catalana de Bones Pràctiques Indicadors Indicadors Doc. Suport Avaluac. Indicadors indicadors Polítiques Socials Serveis i Entorn Context pers. i

Más detalles

ESPORTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA CARTA DE SERVEIS

ESPORTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA CARTA DE SERVEIS ESPORTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA CARTA DE SERVEIS Presentació: Esport, Activitat Física i Salut L Estatut de la Universitat de Barcelona contempla Esports UB com a part integrant dels Serveis de

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC)

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) Página 1 de 3 INFORMACIÓ GENERAL divendres 17 març '17 10:59 64 lectures Tweet CONSUM Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) L'alcaldessa Camí Mendoza, el president de la Unió

Más detalles

MODALITAT 1: PLACES D APARCAMENT PER A V EHICLES DE ROTACIÓ E N APARCAMENTS FORA CAL ÇADA

MODALITAT 1: PLACES D APARCAMENT PER A V EHICLES DE ROTACIÓ E N APARCAMENTS FORA CAL ÇADA Data actualització: 04/05/2017 SERVEI: UTILITZACIÓ XARXA PÚ BLICA D APARCAMENTS DE B:SM % ocupació dels aparcaments: 2015 77,4 % Nombre de vehicles usuaris dels aparcaments : 2015 1.797.016 Hores d estada

Más detalles

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 Definició de la XAPSLL La Xarxa d'atenció a persones sense llar, es va constituir el novembre del 2005, amb la finalitat d enfortir la capacitat d organització de la ciutat

Más detalles

Ajuntament Santa Coloma de Gramenet. Carta de serveis

Ajuntament Santa Coloma de Gramenet. Carta de serveis Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Carta de serveis 1 Índex Presentació... 3 Definició de la carta de serveis... 4 Els compromisos de la Policia Local amb la ciutadania... 5 Millora continua... 9 Queixes

Más detalles

PLA D ACCIÓ B+S. Gremi de Garatges

PLA D ACCIÓ B+S. Gremi de Garatges PLA D ACCIÓ B+S Gremi de Garatges 0 1. Dades de l organització Nom: GREMI DE GARATGES DE BARCELONA I PROVINCIA Breu descripció: Dades de contacte: Defensa i assessorament dels interessos propis del gremi

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya)

DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL. (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) DOSSIER DE PREMSA FUNDACIÓ JAUME BOFILL (Panel de les Desigualtats Socials a Catalunya) Any 2008 Aquest Dossier conté una selecció de diferents articles de premsa que han aparegut al llarg del 2008 i que

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex SE001 Plataformes educatives SE002 Videovigilància SE003 Gestió econòmica, contractació i col laboradors Denominació de l'activitat de tractament SE001

Más detalles

CARTA DE COMPROMISOS DE L EMPRESA FUNERÀRIA MUNICIPAL S.A.

CARTA DE COMPROMISOS DE L EMPRESA FUNERÀRIA MUNICIPAL S.A. CARTA DE COMPROMISOS DE L EMPRESA FUNERÀRIA MUNICIPAL S.A. Maig 2018 ÍNDEX 1. Introducció 3 2. Dades identificatives i finalitat de l organització 4 prestadora del servei 3. Relació de serveis prestats

Más detalles

La Plataforma. Consorci de Serveis a les Persones La Plataforma

La Plataforma. Consorci de Serveis a les Persones La Plataforma La Plataforma 1 El Consorci de Serveis a les Persones El Consorci de Serveis a les Persones de Vilanova i la Geltrú (CSP) és un ens públic de caràcter local dedicat a l'atenció integral de les persones

Más detalles

PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA

PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA PLA DE DESPLAÇAMENTS DE LA GENERALITAT A GIRONA Edifici de la Generalitat de Catalunya Girona, 25 de setembre de 2013 Gina Barraza Gestora de mobilitat Primers passos per a posar en marxa el Pla de desplaçament

Más detalles

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu MISSIÓ Desenvolupar les polítiques arxivístiques i implantar un mètode de gestió documental per al conjunt dels documents municipals; així com recollir, conservar,

Más detalles

Dossier Programa Persones Cuidadores

Dossier Programa Persones Cuidadores Dossier Programa Persones Cuidadores Índex 1. Antecedents 2. Els Serveis de la Plataforma 3. Valoracions curs 2009-2010 4. Oferta de serveis 2011 1. Antecedents L any 2009 l Obra Social de CatalunyaCaixa

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

CONSORCI BESÒS TORDERA (GRANOLLERS) PROJECTE CODI: VOR. 3

CONSORCI BESÒS TORDERA (GRANOLLERS) PROJECTE CODI: VOR. 3 PRESENTACIÓ: consorci de municipis que inclou tots els que formen part de la conca del riu Besòs. Porta a terme activitats de restauració i conservació de l ecosistema fluvial, sanejament i tractament

Más detalles

MEMÒRIA DE SERVEI 2014

MEMÒRIA DE SERVEI 2014 MEMÒRIA DE SERVEI 2014 Març 2015 1 ÍNDEX 1. OMIC (Oficina Municipal d Informació als consumidors/es) 3 2. JAC (Junta Arbitral de Consum) 4 3. Difusió i sensibilització 5 2 SERVEI DE CONSUM 1. OMIC (Informació

Más detalles

Manual d'usuari Portal d'atenció al Client

Manual d'usuari Portal d'atenció al Client Manual d'usuari Portal d'atenció al Client 2013 Pág. 2 Introducció Introducción La solució presentada representa l únic punt de contacte entre el client i l eina de gestió de tiquets. El client no distingirà

Más detalles

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL.

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL. Àrea de Presidència Intervenció General Servei d Assistència Econòmico-financera Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 262 Fax 934 022 294 s.assistenciaef@diba.cat www.diba.cat Puntuació

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

Presentació de l EACAT

Presentació de l EACAT Presentació de l EACAT Marc legal de l EACAT Marc legal de l EACAT Les entitats del sector públic s han de comunicar per mitjans electrònics que han de garantir l autenticació i la identificació de les

Más detalles

Atenció Ciutadana Direcció General d Atenció Ciutadana i Difusió

Atenció Ciutadana Direcció General d Atenció Ciutadana i Difusió Atenció Ciutadana Atenció Ciutadana L òrgan responsable de coordinar els sistemes d informació ciutadana de l Administració de la Generalitat de Catalunya és la Direcció General d Atenció Ciutadana i Difusió.

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Subdelegació del Govern a Alacant

Subdelegació del Govern a Alacant DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT VALENCIANA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A ALACANT Subdelegació del Govern a Alacant Carta de Serveis 2017-2020 Edita: PRA NIPO: 785-18-011-0 Prestació de serveis OFICINA

Más detalles

La DMA: aspectes econòmics del cicle de l aigua

La DMA: aspectes econòmics del cicle de l aigua El preu de l aigua Barcelona, octubre de 28 1 El preu de l aigua DMA: aspectes econòmics del cicle de l aigua L aigua a Catalunya El rebut de l aigua Les tarifes i l observatori dels preus El cànon de

Más detalles

HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS

HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS 2018 HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS Informació General Inicia les seves activitats l'any 1930, en la població de La Llacuna. S indiquen els serveis que es realitzen: línia de LLacuna, Sant Sadurní,

Más detalles

El Balanç del Bé Comú del Districte Horta-Guinardó Desembre 2016

El Balanç del Bé Comú del Districte Horta-Guinardó Desembre 2016 El Balanç del Bé Comú del Districte Horta-Guinardó Desembre 2016 Amb la Col laboració professional de l Associació Catalana per al Foment de l Economia del Bé Comú 01 Què és el Balanç del Bé Comú? 2 Economia

Más detalles

El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge

El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge El reallotjament enfront de la pèrdua de l habitatge Mesa d Emergència de Catalunya Barcelona, 16 d octubre de 2017 A. Pèrdua de l habitatge. 1 objectiu 3 instruments Ajudar a les famílies amb sobreendeutament,

Más detalles

CARTA DE SERVEIS OFICINA DE CAPACITATS DIVERSES

CARTA DE SERVEIS OFICINA DE CAPACITATS DIVERSES CARTA DE SERVEIS OFICINA DE CAPACITATS DIVERSES La Carta de Serveis està adreçada a la ciutadania, entitats, professionals, empreses i organitzacions que tenen interès en conèixer els serveis que oferim,

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5

ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 INFORME D ARAN 2014 PROÒM - INFORME D ARAN 2014 1 ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 2.1. Queixes i actuacions d ofici tramitades amb les administracions

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex CE001 Plataformes educatives CE002 Activitats extraescolars CE003 Borsa de treball CE004 Videovigilància CE005 Gestió econòmica, contractació i col

Más detalles

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP PROCÉS 29 PROCÉS-Q-410-T-29-FP ÍNDEX ÍNDEX 2 GESTIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RESULTATS 5 ORGANIGRAMA DE SERVEIS

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable

La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable La gestió dialogada dels conflictes a les comunitats de veïns: una actuació saludable 1. El programa de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona 2. Els serveis de mediació ciutadana 3. Anàlisi de

Más detalles

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme GIA: principals característiques El Gestor d'informació d'activitats (GIA) és un aplicatiu informàtic amb tecnologia

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Juny de La signatura electrònica d agrupacions documentals en el Sistema de Gestió d Expedients i Arxiu Digital del DURSI (BAULA)

Juny de La signatura electrònica d agrupacions documentals en el Sistema de Gestió d Expedients i Arxiu Digital del DURSI (BAULA) Juny de 2005 La signatura electrònica d agrupacions documentals en el Sistema de Gestió d Expedients i Arxiu Digital del DURSI (BAULA) Jordi Serra Serra Servei d Organització i Qualitat dels Serveis Departament

Más detalles

Logística d aprovisionament

Logística d aprovisionament Comerç i màrqueting Logística d aprovisionament CFGS.VEC.M05/0.16 Gestió de vendes i espais comercials Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada

Más detalles

Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries

Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries compartit annex és definir el procediment per establir un acord individualitzat de seguiment de referència -

Más detalles

Compri reciclat. Compres Públiques Ambientalment Correctes

Compri reciclat. Compres Públiques Ambientalment Correctes Compri reciclat Compres Públiques Ambientalment Correctes El Govern de la Generalitat de Catalunya, amb l objectiu d impulsar el reciclatge de residus a Catalunya, crea el Centre Català del Reciclatge

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

PRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS ENQUESTES QUE REALITZA MINA, AIGÜES DE TERRASSA PER TAL DE MESURAR EL GRAU DE SATISFACCIÓ DEL CLIENT/A, I ELS SEUS

PRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS ENQUESTES QUE REALITZA MINA, AIGÜES DE TERRASSA PER TAL DE MESURAR EL GRAU DE SATISFACCIÓ DEL CLIENT/A, I ELS SEUS PRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS ENQUESTES QUE REALITZA MINA, AIGÜES DE TERRASSA PER TAL DE MESURAR EL GRAU DE SATISFACCIÓ DEL CLIENT/A, I ELS SEUS RESULTATS PLA DE MILLORES DEL SERVEI AL CLIENT/A D ABASTAMENT

Más detalles

CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC SESSIÓ CONSTITUTIVA

CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC SESSIÓ CONSTITUTIVA CONSELL ASSESSOR URBANÍSTIC PLA D ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL LLEIDA 2015 SESSIÓ CONSTITUTIVA ORDRE DEL DIA 1. Benvinguda de l Alcalde als membres del Consell Assessor Urbanístic. 2. Funcions del Consell

Más detalles

enotum: El servei de notificacions electròniques del Consorci AOC Carles Ferrer CosmoCaixa Barcelona, 6 de juliol de 2011

enotum: El servei de notificacions electròniques del Consorci AOC Carles Ferrer CosmoCaixa Barcelona, 6 de juliol de 2011 enotum: El servei de notificacions electròniques del Consorci AOC Carles Ferrer CosmoCaixa Barcelona, 6 de juliol de 2011 La notificació tradicional Oportunitats amb la notificació electrònica 1. ESTALVI

Más detalles

Presentació del servei e-tram

Presentació del servei e-tram Presentació del servei e-tram Servei de tramitació municipal a. Descripció b. Beneficis c. Situació actual i indicadors d. Un passeig per e-tram e. Procès de sol licitud a. Descripció És la plataforma

Más detalles

Ordenances Fiscals 2016

Ordenances Fiscals 2016 Dossier per a la ciutadania L ordenança fiscal és el conjunt de normes que aprova l Ajuntament per a la regulació dels ingressos que fan els veins i veïnes de Badalona en forma d impostos i taxes. Aquests

Más detalles

Solucions i serveis TIC corporatius en l àmbit d Atenció Ciutadana

Solucions i serveis TIC corporatius en l àmbit d Atenció Ciutadana Solucions i serveis TIC corporatius en l àmbit d Atenció Ciutadana Índex 1. Centre de Competència d Atenció Ciutadana 2. Proposta de valor de les solucions corporatives 3. Solucions TIC en l àmbit Internet:

Más detalles

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ UNITAT 8 LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ ECONOMIA DE L EMPRESA 1 BATXILLERAT La direcció de la producció La funció de producció és la funció transformadora o fabricadora de béns, serveis o productes dins de

Más detalles

DADES GENERALS. Fitxa completa* Zona Bages i Berguedà. Any d inici Nombre d habitants Vallès Occidenal II

DADES GENERALS. Fitxa completa* Zona Bages i Berguedà. Any d inici Nombre d habitants Vallès Occidenal II NOM DE LA BONA PRÀCTICA: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- CARTA DE SERVEIS A LA BIBLIOTECA Fitxa completa* DADES GENERALS Biblioteca

Más detalles

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 PROÒM - INFORME D ARAN 2013 1 ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 2.1. Queixes i actuacions d ofici tramitades amb

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Carta de serveis de l àmbit ferroviari de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Carta de serveis de l àmbit ferroviari de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Carta de serveis de l àmbit ferroviari de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Octubre 2016 Pendent d'aprovació pel Departament de Territori i Sostenibilitat L òrgan responsable de garantir la

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

G R E U G E S C O R N E L L À. les persones. El defensor de SÍNDIC

G R E U G E S C O R N E L L À. les persones. El defensor de SÍNDIC SÍNDIC G R E U G E S C O R N E L L À El defensor de les persones Informe 2009 PRESENTACIÓ Frederic Prieto i Caballé Síndic de Greuges de Cornellà He de començar aquesta presentació insistint en el paper

Más detalles

V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària

V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària V Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària Principals resultats 2013 Museu Marítim de Barcelona 7 de juliol de 2014 El nombre d ens locals participants ha estat de 38 (37 municipis

Más detalles

TREBALLS D'EXPLOTACIÓ I GESTIÓ REALITZATS PER HQA S.L.

TREBALLS D'EXPLOTACIÓ I GESTIÓ REALITZATS PER HQA S.L. TREBALLS D'EXPLOTACIÓ I GESTIÓ REALITZATS PER HQA S.L. TÍTOL CLIENT IMPORT DATA "Paquet núm 3. Tasques de suport i seguiment de les xarxes de control d'aigües subterrànies. Xarxa de nivells piezomètrics".

Más detalles

MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI

MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI CURS: PRIMER DURADA: 99 hores UNITATS FORMATIVES: UF 1: Organització de l atenció al client, consumidor i usuari Durada: 33 hores Continguts:

Más detalles

Indicadors de la Carta de Serveis de la Biblioteca Universitària. Any 2012

Indicadors de la Carta de Serveis de la Biblioteca Universitària. Any 2012 ÍNDEX 1. Nombre de volums de bibliografia recomanada respecte al nombre d alumnes de títols oficials i títols propis. 2. Percentatge de documents enviats per préstec interbibliotecari en un termini màxim

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- Empresa Iniciativa Empresarial (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- 1. La imatge corporativa La cultura corporativa-formada per la missió, la visió i els valors- representen l essència de l

Más detalles

Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges

Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges Temporada d estiu de 2011 ÍNDEX Pàgina 1. Presentació...1 2. Programació i objectius del Servei de vigilància aèria...1 3. Publicació

Más detalles