MENÚS CASAMENT

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "MENÚS CASAMENT"

Transcripción

1 MENÚS CASAMENT

2 Restaurant Sala Gran Ctra. Barceloneta 44, Llofriu T

3 cuina d autor i de producte, de qualitat, innovadora Creativitat, contrastos i modernització de la cuina catalana tradicional by Isaac Sabrià

4

5

6 MENÚ 1 APERITIU Barra de begudes durant l aperitiu. Copa de cava de benvinguda. -1- ELS SNACKS Piruletes de formatge Altejó. Bastonets d ametlla. Magdalenes d olives negres. Secallona a la farigola. LES TAPES Sopa freda d ametlles i meló. Sardines marinades amb gelea de maduixa. Iougurt d alberginia fumada amb bolets confitats. Brandada de bacallà amb mel i taronja amarga. Costelletes de conill amb espuma d allioli. Croquetes de pollastre rostit. L horta de l Empordà amb romesco. Bikini d espinacs i formatge Puigpedrós. Ceps amb botifarra de perol i el seu cremós. Bacallà amb crema de pèsols i vinagreta d avellanes. Paperina de peixet fregit.

7 MENÚ 1 APERITIU LES TAULES TEMÀTIQUES La nostra selecció de Formatges Artesans de Catalunya. 12 varietats de formatges artesans de Catalunya. Confitures del museu de la confitura. Selecció de diferents pans selectes. -2- L Arròs de l Estany de Pals. Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. Taula de vins de diferents D.O. de Catalunya.

8 MENÚ 1 A TAULA -3- OPCIONS DE PRIMERS PLATS Caneló de vedella amb verdures, foie i ratafia. Carpaccio de magret d ànec de la Vall del Llémena amb maduixes i pa d espècies. Sopa de síndria i tomata amb tàrtar de bacallà i sorbet d alfàbrega. Caneló de carbassó amb brandada de bacallà, olives negres i taronja. Sopa de peix amb arròs de calamar i mol luscs. Raviolis de porros amb llagostins i salsa de marisc. OPCIONS DE SEGONS PLATS Suprema de lluç de palangre amb cremós de patata a l all cremat. Suprema de lluç de palangre amb pil-pil suau d herbes i verduretes. Cuixa d ànec rostida a l estil de la Dolors. Melós de vedella amb bolets i espàrrecs verds. Melós de vedella amb salsa de ratafia i trinxat. Magret d ànec amb taronja i mango.

9 MENÚ 1 OPCIONS DE POSTRES Maduixes macerades de Sant Pol de Mar amb espuma de crema catalana. Crema de iogurt, xocolata blanca i gingebre amb sorbet de cireres. Crema de marialluïsa amb poma confitada i sorbet d albercoc de Terrades. Pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco. OPCIONS DE PASTÍS DE NOCES Pastís de llimona amb crema de llimona. Pastís de vainilla i llimona. Pastís de Mousse de xocolata amb llet i poma cuita a la mel. Pastís de festucs amb fruits vermells. -4- OPCIONS DE CELLER Vi blanc Clos Primat Blanc D. O. Empordà. Pansa Blanca de Raventós D.O. Alella. Vi negre Primicia criança D.O. Terra Alta. Clos Primat Negre D.O. Empordà. Caves Peracaula Brut de Luxe. Cava Roser de Ventura Soler Brut Nature. Cafès, Petit-Fours, aigües minerals, Carro de Licors

10 MENÚ 2 APERITIU Barra de begudes durant l aperitiu. Copa de cava de benvinguda. -5- ELS SNACKS Piruletes de formatge Altejó. Olives amb vermut. Bastonets d ametlla. Secallona a la farigola. LES TAPES Salmó confitat amb albercoc de Terrades i vainilla. Iogurt de foie amb figues i xocolata. Escabetx d escrita de Palamós amb verduretes. Raviolis de carbassó, formatge fresc, anxova de l Escala i tomata. Caputxino de carbassa i formatge blau ceretà. Les nostres patates braves. El remanat d escamarlans de Palamós. Bikini d espinacs i formatge Puigpedrós. Llamàntol amb parmantier de fruits secs i trompetes de la mort.

11 MENÚ 2 APERITIU LES TAULES TEMÀTIQUES La nostra selecció de Formatges Artesans de Catalunya. 12 varietats de formatges artesans de Catalunya. Confitures del museu de la confitura. Selecció de diferents pans selectes. -6- L Arròs de l Estany de Pals. Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. L ART DE LA CUINA A LA BRASA, EN DIRECTE. El racó del txuletó. Txuletó de vaca gallega premium a la brasa seleccionada i reposada 40 dies, cuina a la brasa en directe. Taula de vins de diferents D.O. de Catalunya.

12 MENÚ 2 A TAULA -7- OPCIONS DE PRIMERS PLATS Amanida de rap amb poma caramel litzada i ceps. Simfonia de foie-gras de la vall del Llémena amb confitures i contrastos. Vieires amb crema de pèsols, espàrrecs verds i ametlles. Raviolis de peus de porc amb escamarlans de Palamós i vinagreta d avellanes i Pedro Ximenez. Suprema de lluç de palangre a la brasa amb cremós de patata i la seva essència. OPCIONS DE SEGONS PLATS Suprema de lluç de palangre amb crema de pèsols, espàrrecs verds i escopinyes del gallet. Suprema de lluerna a la brasa amb patata i cebetes confitades amb oli de pebrot vermell. Hamburguesa delicatessen by Isaac Sabrià. Filet de porc ibèric amb salsa de ratafia i moniato. Espatlla de xai rostida amb herbes del nostre jardí. Melós de vedella amb foie-gras, pera i ratafia.

13 MENÚ 2 OPCIONS DE POSTRES Compota de poma amb iougurt, xocolata blanca i vainilla. Pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco. Sopa de pera amb gelat de canyella i cruixent de xocolata. Sopa de fruits vermells amb tallarines de mango i sorbet tropical. OPCIONS DE PASTÍS DE NOCES Pastís de llimona amb crema de llimona. Pastís de vainilla i llimona. Pastís de Mousse de xocolata amb llet i poma cuita a la mel. Pastís de festucs amb fruits vermells. OPCIONS DE CELLER Vi blanc Heus D. O. Empordà. Pansa Blanca D.O. Alella. Vi negre Primicia criança D.O. Terra Alta. Maragda D.O. Empordà. Caves Peracaula Brut de Luxe. Cava Roser de Ventura Soler Brut Nature. -8- Cafès, Petit-Fours, aigües minerals, Carro de Licors

14 MENÚ 3 APERITIU Barra de begudes durant l aperitiu. Copa de cava de benvinguda. TAULA TEMÀTICA: FEM EL VERMUT? Olives farcides de vermut. Xips de verdures. Llauna de musclos en escabetx suau d herbes. Escopinyes amb vinagreta d avellanes i vi dolç. Vermut negre amb sifó de Casa Negre. Vermut blanc amb sifó de Casa Negre. -9- ELS SNACKS Piruletes de formatge Altejó. Ametlla marcona el país garrapinyada Magdalenes d olives negres. LES TAPES Verat escabetxat amb mini xamfaina. Iogurt de foie amb figues i xocolata. Tonyina vermella marinada amb soja i sèsam. Bikini de ceps amb formatge Puigpedrós. Mini Hamburguesa delicatessen de vaca gallega by Isaac Sabrià. Ravioli de peus de porc amb escamarlans de Palamós. Copeta de patata, sobressada i mel. Llamàntol amb parmantier de fruits secs i trompetes de la mort.

15 MENÚ 3 APERITIU LES TAULES TEMÀTIQUES La nostra selecció de Formatges Artesans de Catalunya. 12 varietats de formatges artesans de Catalunya. Confitures del museu de la confitura. Selecció de diferents pans selectes L Arròs de l Estany de Pals. Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. L ART DE LA CUINA A LA BRASA, EN DIRECTE. Escollir una d aquestes dos taules temàtiques, la Del mar a la brasa o Els enfilalls a la brasa. Taula de vins de diferents D.O. de Catalunya.

16 MENÚ 3 A TAULA -11- OPCIONS DE PRIMERS PLATS Carpaccio de gambes de Palamós amb amanida estacional. Amanida de llamàntol amb mango i vinagreta amb el seu coral. Turbó Salvatge a la brasa amb patata al caliu, carxofes i botifarra negra. Suquet de lluerna i gamba de Palamós. Rap rostit amb patata, ceba i ceps. Suquet de llamàntol i rap. OPCIONS DE SEGONS PLATS Filet de vedella amb salsa de castanyes i codonyat. Filet de vedella amb salsa de bolets i cremós de patata. Garrí de l Empordà amb poma i vi dolç. Filet de vedella amb foie-gras, puré de remolatxa i regalèssia. Cua de vedella farcida de foie amb puré de cigrons.

17 MENÚ 3 OPCIONS DE POSTRES Pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco. Sopa de fruits vermells amb tallarines de mango i sorbet tropical. Crema de maracujà amb gelat de vainilla, mel i ametlles. Crema catalana de l Isaac. OPCIONS DE PASTÍS DE NOCES Pastís de llimona amb crema de llimona. Praliné d avellanes amb mousse de tea de Ceylan. Pastís de Mousse de xocolata amb llet i poma cuita a la mel. Pastís Òpera OPCIONS DE CELLER Vi blanc Verd Albera D.O. Empordà. Només Garnatxa Blanca D.O. Empordà. Vi negre Puntiapart La Vinyeta D.O. Empordà. Clos les Dòmines D.O. Empordà. Caves L Hereu Raventós i Blanc. Juvé & Camps Essential Xarel lo. Cafès, Petit-Fours, aigües minerals, Carro de Licors

18 MENÚ 4 APERITIU Barra de begudes durant l aperitiu. Copa de cava de benvinguda TAULA TEMÀTICA: FEM EL VERMUT? Olives farcides de vermut. Xips de verdures. Llauna de musclos en escabetx suau d herbes. Escopinyes amb vinagreta d avellanes i vi dolç. Vermut negre amb sifó de Casa Negre. Vermut blanc amb sifó de Casa Negre. ELS SNACKS Piruletes de formatge Altejó. Ametlla marcona del país garrapinyada. Secallona a la farigola. LES TAPES Sardines marinades amb gelea de maduixa i pa d espècies. Iogurt de foie amb figues i xocolata. Salmó confitat amb albercoc de Terrades i vainilla. Tàrtar 100% de gamba de Palamós. Les nostres patates braves. Ravioli de peus de porc amb escamarlans de Palamós. Bikini de ceps i formatge Puigpedrós. Llamàntol amb parmantier de fruits secs i trompetes de la mort.

19 MENÚ 4 APERITIU LES TAULES TEMÀTIQUES La nostra selecció de Formatges Artesans de Catalunya. 12 varietats de formatges artesans de Catalunya. Confitures del museu de la confitura. Selecció de diferents pans selectes L Arròs de l Estany de Pals. Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. L ART DE LA CUINA A LA BRASA, EN DIRECTE. Escollir una d aquestes dos taules temàtiques, la Del mar a la brasa o Els enfilalls a la brasa. Taula de vins de diferents D.O. de Catalunya.

20 MENÚ 4 A TAULA -15- OPCIONS DE PRIMERS PLATS Carpaccio de tonyina amb vinagreta de trompetes de la mort. Coca caramel litzada de foie-gras, figues, pa d espècies i vi dolç. Vieires amb crema de pèsols, espàrrecs verds i ametlles. Raviolis de peus de porc amb escamarlans de Palamós i vinagreta d avellanes i Pedro Ximenez. OPCIONS DE SEGONS PLATS Rap amb patata confitada, bolets i oli d alls. Turbó salvatge amb panxeta, trinxat i suc de rostit. Llobarro salvatge amb parmantier de romaní a l all cremat. Suquet de lluerna i gamba de Palamós. OPCIONS DE TERCERS PLATS Melós de vedella amb foie-gras, pera i ratafia. Cua de vedella farcida de foie amb puré de cigrons. Garrí de l Empordà amb poma i vi dolç. Filet de vedella amb salsa de bolets i cremós de patata.

21 OPCIONS DE POSTRES Pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco. Sopa de fruits vermells amb tallarines de mango i sorbet tropical. Mousse de xocolata amb crema de safrà, gelat de cafè i pa d espècies. Crema catalana de l Isaac. MENÚ 4 OPCIONS DE PASTÍS DE NOCES Pastís de llimona amb crema de llimona. Praliné d avellanes amb mousse de tea de Ceylan. Pastís de Mousse de xocolata amb llet i poma cuita a la mel. Pastís Òpera OPCIONS DE CELLER Vi blanc Verd Albera D.O. Empordà. Només Garnatxa Blanca D.O. Empordà. Vi negre Puntiapart La Vinyeta D.O. Empordà. Clos les Dòmines D.O. Empordà. Caves L Hereu Raventós i Blanc. Juvé & Camps Essential Xarel lo. Cafès, Petit-Fours, aigües minerals, Carro de Licors

22 MENÚ 5 MENÚ BRUNCH Barra de begudes durant l aperitiu. Copa de cava de benvinguda. TAULA TEMÀTICA: FEM EL VERMUT? Olives farcides de vermut. Xips de verdures. Llauna de musclos en escabetx suau d herbes. Escopinyes amb vinagreta d avellanes i vi dolç. Vermut negre amb sifó de Casa Negre. Vermut blanc amb sifó de Casa Negre ELS SNACKS Piruletes de formatge Altejó. Magdalena d olives negres. Secallona a la farigola. LES TAPES Ravioli de carbassó, formatge fresc, anxova de l Escala i tomata. Les nostres patates braves. Salmó confitat amb albercoc i vainilla. Caputxino de carbassa i formatge blau ceretà. Mini Hamburguesa delicatessen de vaca gallega by Isaac Sabrià. Iougurt d alberginia fumada amb bolets confitats. Bikini d espinacs i formatge Puigpedrós. Llamàntol amb parmantier de fruits secs i trompetes de la mort.

23 LES TAULES TEMÀTIQUES La nostra selecció de Formatges Artesans de Catalunya. 12 varietats de formatges artesans de Catalunya. Confitures del museu de la confitura. Selecció de diferents pans selectes. Els tàrtars de tonyina vermella. de salmó. de filet de vedella. Ho acompanyem amb pans cruixents, torradetes, guacamole i maioneses. Platillos de l Empordà Cassoleta de mandonguilles, sépia i trompetes de la mort. Cassoleta de pollastre de pagés amb gambes de Palamós. Cassoleta de vedella amb bolets. MENÚ 5 MENÚ BRUNCH -18- L Arròs de l Estany de Pals. Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. L ART DE LA CUINA A LA BRASA, EN DIRECTE. Escollir una d aquestes tres taules temàtiques, la Del mar a la brasa, Els enfilalls a la brasa o El racó del Txuletó. Taula de vins de diferents D.O. de Catalunya.

24 MENÚ 5 MENÚ BRUNCH POSTRES EN FORMAT TAPETA Pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco. Maduixes de Sant Pol de Mar macerades amb espuma de crema catalana. OPCIONS DE PASTÍS DE NOCES Pastís de llimona amb crema de llimona. Praliné d avellanes amb mousse de tea de Ceylan. Pastís de Mousse de xocolata amb llet i poma cuita a la mel. Pastís Òpera OPCIONS DE CELLER Vi blanc Ventura Soler D.O. Penedès. Pansa Blanca Marquès d Alella D.O. Alella. Vi negre Primicia Criança D.O. Terra Alta. Abadal Criança D.O. Pla del Bages. Caves Perecaula Brut de Luxe. Cava Castillo Perelada Brut Nature. Cafès, aigües minerals.

25 Si amb els menús proposats no trobeu la vostra opció ideal, no dubteu en consultar-nos. Podem fer les combinacions que desitgeu. Hi ha una carta de vins, caves, Champagnes i licors de diferents denominacions d origen a la vostra disposició, per què pugueu triar els que més us agradi. Consulteu-nos. -20-

26 TAULES TEMÀTIQUES Per afegir a l aperitiu LA TAULA DEL FOIE-GRAS 6,00 Xupa xups de foie-gras amb malvasia de l Empordà. Terrina de foie-gras amb pera de Torroella. Sopa de foie-gras amb bolets. Parfait de foie-gras amb vi dolç i ametlles FEM EL VERMUT? 6,00 Olives farcides de vermut. Xips de verdures. Llauna de musclos en escabetx suau d herbes. Escopinyes amb vinagreta d avellanes i vi dolç. Vermut negre amb sifó de Casa Negre. Vermut blanc amb sifó de Casa Negre. LA TAULA DELS TÀRTARS 8,00 de tonyina vermella. de salmó. de filet de vedella. Ho acompanyem amb pans cruixents, torradetes, guacamole i maioneses. LA TAULA DE FUSIÓ JAPONESA I CATALANA 10,00 Sushis de tonyina vermella del mediterrani. de magret d ànec de la vall del Llémena. de filet de vedella de Girona. Makis de llamàntol i mango. de foie-gras de la Vall del Llémena amb poma de Girona. de salmó i alvocat. ELS FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA 6,00 12 varietats seleccionades pel nostre xef, Isaac Sabrià amb confitures del museu de la confitura i pans. L ARRÒS DE L ESTANY DE PALS 4,00 Arròs empordanès amb gambetes de Palamós. Arròs de conill amb ceps. Arròs negre amb sèpia. EL RACÓ DEL PERNIL D AGLÀ 600 LA PEÇA Pernil d aglà exposat, tallat a mà i coca torrada amb tomata. PLATILLOS DE L EMPORDÀ 6,00 Cassoleta de mandonguilles, sépia i trompetes de la mort. Cassoleta de pollastre de pagés amb gambes de Palamós. Cassoleta de vedella amb bolets. LES SOPES I CREMES 4,00 Escollirem 3 varietats de sopa depenen de la temporada: Sopa de carxofes, Sopa de ceps, Crema de carbassa, escudella i carn d olla, Gaspatxo de maduixes, Sopa de síndria i tomata amb recuit i mel, Crema freda de porros.

27 L ART DE LA CUINA A LA BRASA, EN DIRECTE ELS ENFILALLS A LA BRASA 10,00 Filet de vedella a la brasa amb espàrrecs verds. Rap a la brasa amb bolets. Pop a la brasa amb patata i oli de pebrot vermell. Panxeta, botifarra i sèpia a la brasa amb oli de picada. DEL MAR A LA BRASA 10,00 Musclos de roca a la brasa. Escopinyes del gallet a la brasa. Gambes de Palamós a la brasa. CERVESES ARTESANES DE CATALUNYA 4,00 Selecció de 4 cerveses artesanes especials. TAULA DE VINS DE DIFERENTS D.O. DE CATALUNYA 5,00 Selecció de 6 vins D.O. de Catalunya EL RACÓ DEL TXULETÓ 10,00 Txuletó de vaca gallega premium a la brasa seleccionada i reposada 40 dies, cuina a la brasa en directe. EL BOSC A LA BRASA 5,00 Durant la temporada de bolets (tardor) escollim els millors ceps i pinetells per fer a la brasa, en directe. Vi blanc Pansa Blanca D.O. Alella. Verd Albera D.O. Empordà. Vi negre Primícia Criança D.O. Terra Alta. Llavors D.O. Empordà. Clos les Dòmines D.O. Empordà. Abadal Crianza D.O. Pla del Bages.

28 -23-

29 Barra lliure luxe Barra lliure amb begudes gamma mitja. 3 hores de ball. Es servirà ressopó de mini entrepans i brotxetes de fruita. Barra lliure Premium Barra lliure amb begudes gamma mitja i alta, barra de gintònics premium. 3 hores de ball. Es serviran ressopó de mini entrepans i brotxetes de fruita Extres per afegir durant la barra lliure Gran assortit de plaers dolços. Coca amb amb tomata i pernil ibèric. El % IVA no està inclòs en el preu.

30 CERIMÒNIA CIVIL A L ESTIL EMPORDANÈS La celebració de la cerimònia civil als nostres jardins té un cost de 465 amb una quantitat de 75 cadires i decoració floral bàsica; la decoració floral i la quantitat de cadires podrà variar en funció de cada gust, això influenciarà el cost final de la cerimònia. Possibilitat de realitzar la cerimònia a l estil rústic, on s utilitzaran bales de palla folrades A cada bala i poden seure 3 persones. (suplement 8 /bala). -25-

31 -25-

32 Condicions -26- Amb el menú escollit inclou, begudes durant l aperitiu (cava, vermuts, refrescos, cerveses, sucs, vi, Kir Royal). Inclou la decoració dels centres de flors a les taules, consulteu-nos les diferents opcions. Inclou fundes i llaços a les cadires, en el cas de voler alguna decoració especial, es cobrarà a part. Inclou la impressió de les minutes estàndards. Exclusivitat del saló sense límit horari. Assessorament, disseny i planificació de l esdeveniment. Plànol d ubicació de les taules i llista de convidats per taules. Coordinació i protocol de l organització de la cerimònia i del banquet. Es faran amb prèvia comanda: Menús especials vegetarians, celíacs, atenció personalitzada per persones grans. Menús especial per nens 35. El preu del menú dels fotògrafs, músics, vídeo serà del 50% del menú escollit (Serà el mateix menú que el dels convidats). Prova de menú per a 6 persones, condicions amb un mínim de 100 menús d adults. Tots els preus són per persona, IVA NO inclòs. No inclou DJ, ni Fotògraf. Podem aconsellar-vos varis professionals, fotògrafs, músics... Per confirmar la data del banquet caldrà fer una paga i senyal de 800. El pagament es farà el 50 % quan faltin 15 dies per la celebració. La resta 2 dies abans del banquet. Mitjançant transferència o taló confirmat pel banc, o altres formes que tinguin per costum. Menús vàlids fins el 30 / 12 / 2017.

33

MENÚS CASAMENT

MENÚS CASAMENT MENÚS CASAMENT -2017- Restaurant Sala Gran Ctra. Barceloneta 44, Llofriu 17244 T. 972 301 638 www.salagran.com info@salagran.com events@salagran.com cuina d autor i de producte, de qualitat, innovadora

Más detalles

Els clàssics per començar

Els clàssics per començar Els clàssics per començar Delícies de tempura de rap & maionesa i romesco 13,75 Els Sevillanos del Kur sal 12,25 Patates extra braves 6,75 Seitons a l andalusa amb bouquet d enciams 10,75 Niu cruixent

Más detalles

PER COMPARTIR AL MIG DE LA TAULA

PER COMPARTIR AL MIG DE LA TAULA MENÚS PER A GRUPS Menú 1 Esqueixada de bacallà Croquetes del rostit, fetes a casa Tataky de tonyina salvatge amb wasabi i jingebre El nostre pop a feira amb cachelos Calamar de costa en tempura amb allioli

Más detalles

Cuina volcànica Marca Cuina Catalana, Corpus de la Cuina Catalana, Cuina de Remença

Cuina volcànica Marca Cuina Catalana, Corpus de la Cuina Catalana, Cuina de Remença Cuina volcànica és el col lectiu de restaurants de la Garrotxa que volen fer la cuina de la terra dels volcans, aquesta terra fèrtil i plena de vida on arrela el blat de moro, els fesols, el fajol, la

Más detalles

Catàleg Catering Menú 1

Catàleg Catering Menú 1 Menú 1 Assortiment de canapès Cap Roig (cabratxo) Salmó Gamba Pop Coques d escalivada amb anxova i sardina Safates de pernil ibèric amb pa i tomàquet Truites de patata amb ceba Pasta fullada i pizza variada

Más detalles

Cuina Volcànica som el col lectiu de restaurants de la Garrotxa que volem fer la cuina de la terra dels volcans, un territori particular que ens ofereix el blat de moro, els fesols, el fajol, la patata,

Más detalles

Especial menús Navidad / Nadal

Especial menús Navidad / Nadal 2016/17 Especial menús Navidad / Nadal www.canamatespacios.es Especial menús Navidad / Nadal 2016/17 Can Amat Espacios, en Sant Esteve Sesrovires. Un espacio natural único a tan solo 15 minutos de la montaña

Más detalles

FELICES FESTES VIU UN NADAL UNIC AL NOSTRE COSTAT MENÚS EMPRESES 2016

FELICES FESTES VIU UN NADAL UNIC AL NOSTRE COSTAT MENÚS EMPRESES 2016 FELICES FESTES VIU UN NADAL UNIC AL NOSTRE COSTAT MENÚS EMPRESES 2016 - MENUS PERSONALITZATS Posem a la seva disposició un menu per al seu dinar o sopar de celebració de les festes de nadal vàlid fins

Más detalles

Menú de Nadal i Sant Esteve 2016

Menú de Nadal i Sant Esteve 2016 Menú de Nadal i Sant Esteve 2016 Menú de Nadal i St. Esteve 2016 Menú de Navidad y San Esteban 2016 Primers / Primeros Sopa de Nadal amb galets i pilota Sopa de Navidad con galets y pelota Canelons de

Más detalles

VERMUT DE FESTA MAJOR

VERMUT DE FESTA MAJOR BAR ESTACIÓ 14 Carrer Estació, 16 Tel. 872 029 436 VERMUT DE FESTA MAJOR Vermut de la casa o refresc amb tapa de patates braves 4 (iva inclòs) BAR LACOMA Plaça de la Coma, 28 Tel. 972 464 094 VERMUT DE

Más detalles

Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017

Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017 Menú d Any Nou 2017 Menú d Any Nou 2017 Menú de Año Nuevo 2017 Primers / Primeros Sopa de Nadal amb galets i pilota Sopa de Navidad con galets y pelota Canelons de carn amb beixamel i nou moscada gratinats

Más detalles

Esdeveniments Empòrium Menús de Casaments

Esdeveniments Empòrium Menús de Casaments Esdeveniments Empòrium Menús de Casaments aperitiu Empòrium aperitiu Empòrium Cruixent de verdures, tubercles i fruits secs Crocant de fetge gras Xip d albergínia amb brandada de bacallà i mel Coca de

Más detalles

MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones

MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones MENÚ 1 (només nit) De primer, pica- pica, un plat cada 4 persones Assortiment de Patés Assortiment de croquetas casolanes (de pernil, d escudella...) Embotits de la Garriga pa torrat amb tomàquet De segon

Más detalles

Menú Sant Martí. Pica-pica. Segon plat. Postres. Celler

Menú Sant Martí. Pica-pica. Segon plat. Postres. Celler Menú Sant Martí Amanida de formatge de cabra Ensalada de queso de cabra Daus de truita de patates Dados de tortilla de patatas Patates Braves Patatas Bravas Croquetes de peix i marisc Croquetas de pescado

Más detalles

ENTRANTS - ENTRANTES

ENTRANTS - ENTRANTES ENTRANTS - ENTRANTES Crema de meló Cantaloup amb pernil Ibèric 6.9 Assoritment de croquetes (6u): 6.9 Crema de melón Cantaloup con jamón Ibérico 100% rostit, sepia en tinta, espinacs amb panses i pinyons

Más detalles

Menú 1 Malloles. Aperitius al jardí. Bufets. Les nostres xips de verdures. Pa de vidre amb llonganissa de Vic

Menú 1 Malloles. Aperitius al jardí. Bufets. Les nostres xips de verdures. Pa de vidre amb llonganissa de Vic Menú 1 Malloles Les nostres xips de verdures Aperitius al jardí Pa de vidre amb llonganissa de Vic Carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i olivada Cullereta de pop amb poma i vinagreta vermella Xarrup

Más detalles

FLAUTES I XAPATES FREDES

FLAUTES I XAPATES FREDES Catalan FLAUTES I XAPATES FREDES BAGUETTE 1/2 Pernil dolç Mortadel la amb festucs Pernil del pais Formatge fresc o manxec Formatge camembert Botifarra blanca o negre Bull blanc o negre Salami Fuet Xoriço

Más detalles

Chips San Nicassio 100% aceite de oliva virgen extra con sal del himalaya y olivas arbequinas. Ensalada Mon

Chips San Nicassio 100% aceite de oliva virgen extra con sal del himalaya y olivas arbequinas. Ensalada Mon APERITIU/APERITIVO: Xips San Nicassio 100% oli d oliva verge extra amb sal de l himalàia i olives arbequines Chips San Nicassio 100% aceite de oliva virgen extra con sal del himalaya y olivas arbequinas

Más detalles

MENÚ. Per a un Nadal delicios., Por u na Navidad deliciosa.

MENÚ. Per a un Nadal delicios., Por u na Navidad deliciosa. MENÚ Per a un Nadal delicios., Por u na Navidad deliciosa. MENÚ 24 de desembre MENÚ 24 de diciembre MENÚ de NADAL MENÚ de NAVIDAD El nostre pica-pica / Nuestro pica-pica Pernil ibèric amb pa de coca amb

Más detalles

Núm. 10 gener / Del 22 al 24 de gener de Tasta la carxofa. Tastets al mercat Jornades gastronòmiques

Núm. 10 gener / Del 22 al 24 de gener de Tasta la carxofa. Tastets al mercat Jornades gastronòmiques Núm. 10 gener / 2015 Del 22 al 24 de gener de 2016 Tasta la carxofa Tastets al mercat Jornades gastronòmiques Tastets al mercat i jornades gastronòmiques Tasta la carxofa! Organitza: Ajuntament de Cassà

Más detalles

CATERING ESPECIALS 2013

CATERING ESPECIALS 2013 CATERING ESPECIALS 2013 PRESENTACIÓ Hi ha moments de la vida que recordarem sempre més com a màgics, únics i irrepetibles. Dies en què cada detall és perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat.

Más detalles

RESTAURANT CHAPARRAL. Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins. Piruletes de llagostins. Farcellets de porro,favetes i llagostins

RESTAURANT CHAPARRAL. Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins. Piruletes de llagostins. Farcellets de porro,favetes i llagostins 1 1 RESTAURANT CHAPARRAL Ramon i Cajal, 22 ALCANAR Tel. 977 730 072 Timbal d alberginia, brandada de Bacallà i llagostins Piruletes de llagostins Farcellets de porro,favetes i llagostins Bunyolets de rap

Más detalles

Dia de Nadal * * * * * * * * TRONC DE NADAL mouse de praliné i i pa de pessic amb xocolata negra cremosa CELLER

Dia de Nadal * * * * * * * * TRONC DE NADAL mouse de praliné i i pa de pessic amb xocolata negra cremosa CELLER Dia de Nadal 2016 Escudella de Galets Carn d Olla Capó Farcit a la Catalana amb Panses, Pinyons i Orellanes * * TRONC DE NADAL mouse de praliné i i pa de pessic amb xocolata negra cremosa Café i Carro

Más detalles

PASTÍS PASTISSERIA ALQUEZA

PASTÍS PASTISSERIA ALQUEZA APERITIU PICA PICA Xips de parmesà amb oliva negra. Pernil de cebo Arturo Sanchez D.O. Guijuelo amb secallets de sabors. Vieira a la planxa sobre llit de parmentié de bolets i oli de tòfona. Cua de gamba

Más detalles

Per compartir // Para compartir

Per compartir // Para compartir Per compartir // Para compartir Calamarsets arrebossats amb maionesa de llima Calamares rebozados con mayonesa de lima 11,00 Taula d embotits ibèrics i formatges de la comarca Tabla de embutidos ibéricos

Más detalles

Pernil Ibèric tallat a mà, pa de cristall i emulsió de tomàquet Jamon Ibérico cortado a mano con pan de cristal y emulsión de tomate

Pernil Ibèric tallat a mà, pa de cristall i emulsió de tomàquet Jamon Ibérico cortado a mano con pan de cristal y emulsión de tomate ENTRANTS - ENTRANTES Pernil Ibèric tallat a mà, pa de cristall i emulsió de tomàquet 22.00 Jamon Ibérico cortado a mano con pan de cristal y emulsión de tomate Xipirons sobre ceba confitada y maionesa

Más detalles

Menús de Grupos Menús para grupos a partir de 10 comensales

Menús de Grupos Menús para grupos a partir de 10 comensales Menús de Grupos 2018 Menús para grupos a partir de 10 comensales Menú 1 l PICA PICA ( EN MESA / A TAULA) Pan de Coca con Tomate Pa de Coca amb Tomàquet Jamón Ibérico de Guijuelo Juan Manuel. Pernil d Aglà

Más detalles

Tempura de Langostinos y Verduras Tempura de Llagostins amb Verdures. Cogollos con Vinagreta y Salmón Ahumado Cabdells amb Vinagreta i Salmó Fumat

Tempura de Langostinos y Verduras Tempura de Llagostins amb Verdures. Cogollos con Vinagreta y Salmón Ahumado Cabdells amb Vinagreta i Salmó Fumat 28.50 / PERS MENU 1 Tempura de Langostinos y Verduras Tempura de Llagostins amb Verdures Cogollos con Vinagreta y Salmón Ahumado Cabdells amb Vinagreta i Salmó Fumat Huevos Estrellados us Estrellats Croquetas

Más detalles

APERITIUS CALENTS APERITIVOS CALIENTES SNACKS

APERITIUS CALENTS APERITIVOS CALIENTES SNACKS APERITIUS CALENTS APERITIVOS CALIENTES SNACKS - Ametlles fregides a la sal - - Almendras fritas a la sal - - Fruits secs en tempura - - Frutos secos en tempura - - Varetes de massa de full - - Varitas

Más detalles

Una mica de nosaltres

Una mica de nosaltres Una mica de nosaltres La nostra filosofia i experiència de més de 30 anys es basa en el treball ben fet en equip. Qualitat, alt nivell, constància, innovació, alta gastronomia, passió per la cuina, seriositat,

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç del Horts OCTUBRE

Menú escola Sant Vicenç del Horts OCTUBRE OCTUBRE Mongeta tendra amb patata Escalopa de vedella i Macarrons a la italiana Salsitxes de porc i olives amb xoriç Truita de formatge i blat de moro Pollastre al curri i guarnició amb salsa de tomàquet

Más detalles

PRIMER PLAT SEGON PLAT

PRIMER PLAT SEGON PLAT PRIMER PLAT Amanida de formatge de cabra a la vinagreta de mel Fettuccini amb verdures, pollastre i gambes Rosetes de pasta fresca farcides de pera en salsa funghi Ous estrellats amb patates, encenalls

Más detalles

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Vàlid per a un mínim de 50 persones / Válido para mínimo 50 personas

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Vàlid per a un mínim de 50 persones / Válido para mínimo 50 personas MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Suc de Taronja / Zumo de Naranja Xips de Iuca i Patata Violeta / Chips de Yuca y Patata Violeta Pastís de Cap-roig amb Escamarlans Saltejats i Crema de Marisc Pastel de

Más detalles

SUGGERIMENTS. Canelons del Xef Canelones del Chef 13,00 (supl. menú 7,00 )

SUGGERIMENTS. Canelons del Xef Canelones del Chef 13,00 (supl. menú 7,00 ) SUGGERIMENTS Trinxat Especial de la Casa amb Botifarra Negra i Cansalada Ibèrica acompanyat amb salsa de Tòfona Trinxat Especial de la Casa con Butifarra Negra y Panceta Ibérica acompañado con Salsa de

Más detalles

Per a compartir / Para compartir

Per a compartir / Para compartir Per a compartir / Para compartir Xips d Escarxofes del Prat (Temporada) 7,50 Chips de Alcachofas del Prat (Temporada) Bolets de temporada saltejats 7,25 Setas de temporada salteadas Croquetes de pernil

Más detalles

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD CARTA NADAL CARTA NAVIDAD MENÚ PICA PICA ROCXI BEACH MENÚ PICA PICA ROCXI BEACH (1) Platet de pernil i formatge. Platito de jamón y queso. Pa de vidre amb tomàquet. Pan de cristal con tomate. Hummus de

Más detalles

ALELLA VINÍCOLA. ENOTURISME 2014 Innovant la tradició

ALELLA VINÍCOLA. ENOTURISME 2014 Innovant la tradició ALELLA VINÍCOLA ENOTURISME 2014 Innovant la tradició INFORMACIÓ I RESERVES: Rambla Àngel Guimerà, 62 08328 Alella BARCELONA Tel.:+34 935403842 E-mail: comercial@alellavinicola.com www.alellavinicola.com

Más detalles

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Vàlid per a un mínim de 50 persones / Válido para mínimo 50 personas

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Vàlid per a un mínim de 50 persones / Válido para mínimo 50 personas MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Suc de Taronja / Zumo de Naranja Xips de Iuca i Patata Violeta / Chips de Yuca y Patata Violeta Amanida d Endívies amb Tomàquet Raf i Ventresca de Bonítol Ensalada de Endivias

Más detalles

Coca Crujiente con Butifarra del Perol Coca Cruixent amb Botifarra del Perol

Coca Crujiente con Butifarra del Perol Coca Cruixent amb Botifarra del Perol 29.75 */ PERS MENU 1 Coca Crujiente con Butifarra del Perol Coca Cruixent amb Botifarra del Perol Ensalada con Delicia de Mozzarelline y Vinagreta Balsámica Amanida amb Delícia de Mozzarelline i Vinagreta

Más detalles

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1

MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 MENÚ NADAL 1 / MENÚ DE NAVIDAD 1 Xips de Iuca i Patata Violeta / Chips de Yuca y Patata Violeta Amanida amb Salmó Fumat, Ruca i Mango Ensalada con Salmón Ahumado, Rúcula y Mango Xai confitat amb Cruixent

Más detalles

Amanida de crudités amb tonyina 8,00 Ensalada de cruditas con atún. Xipirons a la andalusa 10,50 Chipirones a la andaluza

Amanida de crudités amb tonyina 8,00 Ensalada de cruditas con atún. Xipirons a la andalusa 10,50 Chipirones a la andaluza Entrants /Entrantes Pica - Pica degustació (mínim 4 persones, preu per persona) 14,00 Assortiment d embotits ibèrics amb pa de xapata Calamarsets saltats amb ceba Espàrrecs verds amb romesco Cloïsses a

Más detalles

L ESDEVENIMENT que sempre heu somiat...

L ESDEVENIMENT que sempre heu somiat... 2017 L ESDEVENIMENT que sempre heu somiat... MAS SOLÀ US PROPOSA AQUESTS MENÚS PER A QUALSEVOL EVENT. ESTEM OBERTS A QUALSEVOL SUGGERIMENT O CANVI DE PLATS ENTRE ELS NOSTRES MENÚS, PER TAL D ADAPTAR-NOS

Más detalles

PER COMPARTIR - PARA COMPARTIR

PER COMPARTIR - PARA COMPARTIR PER COMPARTIR - PARA COMPARTIR Sepia saltejada al perfum de vermut 6.50 Sepia salteada al perfume de vermut Musclos al vapor o a la marinera 8.50 Mejillones al vapor o a la marinera Croquetes 4 sabors

Más detalles

Restaurant Diagonal CAN SOTERAS Des de 1917

Restaurant Diagonal CAN SOTERAS Des de 1917 MENÚ NADAL A / MENÚ DE NAVIDAD A Ametlles Fregides a la Sal / Almendras fritas a la Sal Piruletes de Fuet / Piruletas de Fuet Patates Xips / Patatas Chips Mini Croquetes Casolanes / Mini Croquetas Caseras

Más detalles

Carta Nit Carta Noche

Carta Nit Carta Noche Carta Nit Carta Noche Menu Hotel Menú mitja pensió Menú media pensión 24 El menú inclou el pa i la beguda (un refresc, o aigua o cervesa o copa de vi blanc, rosat o negre) El menú incluye el pan y la bebida

Más detalles

Restaurant El Calderí

Restaurant El Calderí Menú nº1 Primeros / pica pica Patatas bravas / Patates braves Gambita salada de Huelva / Gambetes salades Croquetas de jamón ibérico / Croquetes de pernil ibèric Surtido de quesos / Assortiment de formatges

Más detalles

MENÚ DEGUSTACIÓ SABORS DE TARDOR-HIVERN

MENÚ DEGUSTACIÓ SABORS DE TARDOR-HIVERN CARTA MENÚ DEGUSTACIÓ SABORS DE TARDOR-HIVERN TAPETES Gominola de Bloody Mary Cornet de nyàmera amb tòfona Carquinyoli d anxova i foie Tàrtar de tonyina amb oliva d Aragó Sashimi de pop a la gallega Xuixo

Más detalles

SUGGERIMENTS. Trinxat Especial de la Casa amb Bacó Ibèric Trinxat Especial de la Casa con Beicon Ibérico 12,50 (supl. menú 6,50 )

SUGGERIMENTS. Trinxat Especial de la Casa amb Bacó Ibèric Trinxat Especial de la Casa con Beicon Ibérico 12,50 (supl. menú 6,50 ) SUGGERIMENTS Esqueixada de Llamàntol amb Escarola i Vinagreta Romesco Ensalada de Bogavante con Escarola y Vinagreta de Romesco 15,90 /pax (supl. menú 9,40 ) Trinxat Especial de la Casa amb Bacó Ibèric

Más detalles

EMPRESES CATERING 2015

EMPRESES CATERING 2015 EMPRESES CATERING 2015 Presentació Els petits detalls, les emocions, la sensibilitat, la gastronomia... Els esdeveniments són moments perfectes per transmetre el millor de les empreses. Per això, des de

Más detalles

Preu per persona: I.V.A. Inclòs. Altres serveis: Servei al menjador Privat Mauri, parament de taula, cambrers (consultar preus).

Preu per persona: I.V.A. Inclòs. Altres serveis: Servei al menjador Privat Mauri, parament de taula, cambrers (consultar preus). LONX 1 Canapé de Paté i Avellana Canapé de Roquefort i Nous Bolitxe de Botifarra Mini Anglès de Pernil dolç, Formatge i Enciam Barqueta d Amanida Tropical Rotllo de Salmó i Formatge Dit de Briox i Espàrrecs

Más detalles

Menús para grupos 2017 Menús per a grups 2017

Menús para grupos 2017 Menús per a grups 2017 hotel Barcelona G Resort & Spa LF **** Menús para grupos 2017 Menús per a grups 2017 CAS / CAT Hotel Barcelona Golf Ctra. de Martorell a Capellades, Km 19,5 08635 Sant Esteve Sesrovires Barcelona Tel.

Más detalles

CUINA MEDITERRÀNIA. Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César. Amanida de Tomàquet, Ventresca de Tonyina i Ceba tendra

CUINA MEDITERRÀNIA. Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César. Amanida de Tomàquet, Ventresca de Tonyina i Ceba tendra Amanides Amanida de Brots d'enciams de l Hort Amanida d'alvocat, meló, rúcula, mozzarella de Búfala i reducció de balsàmic Amanida d'enciam Trocadero, amb Pollastre i Salsa César Amanida de Brots d Enciam

Más detalles

Del 30 d'abril al 19 de Juny 2011

Del 30 d'abril al 19 de Juny 2011 Del 30 d'abril al 19 de Juny 2011 Amb la participació de : Ca la Juanita Es Castell - Can Maurici Fonda Caner Galena - Mas Comangau Gretel Hostal Sa Rascassa Hostal Sa Tuna Hotel Aigua Blava Hotel El Convent

Más detalles

Entrants. Calents. Freds

Entrants. Calents. Freds Entrants Calents Bunyols de bacallà, amb pinyons 19,50 Calamars a la romana o a l'andalusa 20,00 Catxels - (Berberechos) de Galícia al vapor 16,50 Cloïsses de Carril grans GG, a la marinera, a la planxa

Más detalles

Menús per a grups. Sparagaria restaurant i Flor de Sal restaurant

Menús per a grups. Sparagaria restaurant i Flor de Sal restaurant Amanida de formatge fresc i oli de quicos Ensalada de queso fresco y aceite de quicos Entrants Fideus rossejats amb all i oli Fideuá con all i oli Rostit d ibèric al forn amb vi oporto i xips de ceba Asado

Más detalles

Hotel Catalonia Port Ample, 1 Barcelona Tel: catalonia.es hoteles- catalonia.com

Hotel Catalonia Port Ample, 1 Barcelona Tel: catalonia.es hoteles- catalonia.com Htel Catalnia Prt Ample, 1 Barcelna Tel: 93 342 42 44 prt@hteles- catalnia.es hteles- catalnia.cm Menú de Nadal I Primers Crema tíbia d escamarlans amb fideus d arròs fregit Amanida de brtes amb fruits

Más detalles

Aperitiv Vall Parc. Mini torradeta de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric. Cullereta de tàrtar de tonyina i pebrot del piquillo

Aperitiv Vall Parc. Mini torradeta de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric. Cullereta de tàrtar de tonyina i pebrot del piquillo Aperitiv Vall Parc Mini torradeta de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric Cullereta de tàrtar de tonyina i pebrot del piquillo Vol-au-vent de foie i poma caramelitzada Mini canapè de salm fumat amb

Más detalles

Sent la remor del mar!

Sent la remor del mar! XXII edició 17 Sent la remor del mar! De l'1 al 30 de juny Menús i selecció de plats a la carta basats en la clova Torroella de Montgrí 8 l Estartit 1 5 10 6 11 2 3 4 9 7 Restaurants 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Más detalles

III JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR. del 20 de setembre al 31 d octubre

III JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR. del 20 de setembre al 31 d octubre III JORNADES GASTRONÒMIQUES DE TARDOR del 20 de setembre al 31 d octubre Entra a www.gastronosfera.com i participa en el sorteig d un sopar per a 2 persones Bruixes de Burriac C. del Cup, 7 Altafulla Tel.

Más detalles

C/ Vilafant, 31 Figueres Tel

C/ Vilafant, 31 Figueres Tel MONTSERRAT per emportar A continuació us detallem les nostres propostes d aperitius i plats freds presentats en safates per tal de servir directament a la taula. Aquesta opció us serà molt senzilla a l

Más detalles

(Suplement terrassa, 7 5 %)

(Suplement terrassa, 7 5 %) carta (Suplement terrassa, 7 5 %) cafès gourmet Caputxino I Cafè, escuma de llet i cacau...1,50 Caputxino II Cafè, llet condensada, escuma de llet i cacau... 2,10 tes Amb llimona, Fruites del bosc, Mango,

Más detalles

C U I N E M A M B B R A S A

C U I N E M A M B B R A S A CUINEM AMB BRASA per picar / para picar Croquetes, les que toquin 5.95 Croquetas, las que toquen Barretes de pollastre amb salsa barbacoa 5.75 Barritas de pollo con salsa barbacoa Calamars a l andalusa

Más detalles

Menú escola Sant Vicenç del Horts NOVEMBRE

Menú escola Sant Vicenç del Horts NOVEMBRE NOVEMBRE amb Croquetes de pollastre i d enciam Mandonguilles estofades Salsitxes de porc a la planxa i guarnició de patates panadera estofades amb xoriç Truita de xampinyons i Crema catalana guisades Fogoner

Más detalles

PRIMERS PLATS - Primeros Platos

PRIMERS PLATS - Primeros Platos PRIMERS PLATS - Primeros Platos AMANIDES - Ensaladas De fulla variada De hoja variada... 5,80 De formatge de cabra i fruits secs De queso de cabra y frutos secos... 8.30 De perles de meló i gambes De perlas

Más detalles

Des de la MASIA DEL SOLA els podem oferir un casament íntim i privat amb un tracte molt proper perquè vostè sigui sempre el protagonista en aquest

Des de la MASIA DEL SOLA els podem oferir un casament íntim i privat amb un tracte molt proper perquè vostè sigui sempre el protagonista en aquest Des de la MASIA DEL SOLA els podem oferir un casament íntim i privat amb un tracte molt proper perquè vostè sigui sempre el protagonista en aquest dia tan important. Servei de casament civil oficial amb

Más detalles

Sentits Càtering Gastronomia de qualitat al teu gust

Sentits Càtering Gastronomia de qualitat al teu gust CÒCTEL Buffet d'ibèrics i fumats Pernil ibèric de gla amb pa de coca Assortit d'embotits ibèrics Llom ibèric Salsitx ibèric Xoriç ibèric Morc ibèric Assortit de fumats amb torradetes d'oli Buffet de vidre

Más detalles

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD CARTA NADAL CARTA NAVIDAD MENÚS DE NIT DE NADAL, MENÚS DE NIT DE NADAL, (A) PER PICAR PARA PICAR Pernil Ibèric amb pa amb tomàquet. Jamón Ibérico y pan con tomate. Pop a la Gallega amb patata trinxada.

Más detalles

ELS NOSTRES PLATS DE SEMPRE

ELS NOSTRES PLATS DE SEMPRE ELS NOSTRES PLATS DE SEMPRE Amanides, Sopes i Cremes Euros Amanida Verda i Variada 9,11 Amanida Catalana (amb embotits) 10,60 Amanida Atòmica (complerta amb conserves i pernil ibèric) 13,16 "Gazpacho"

Más detalles

Carta nadal Carta Navidad

Carta nadal Carta Navidad Carta nadal Carta Navidad El nostre menú Degustació Nuestro menú degustación Platet de pernil i formatge. Platito de jamón y queso. Croquetes de la iaia. Croquetas de la yaya. Pa de vidre amb tomàquet.

Más detalles

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD

CARTA NADAL CARTA NAVIDAD CARTA NADAL CARTA NAVIDAD EL NOSTRE MENÚ DEGUSTACIÓ NUESTRO MENÚ DEGUSTACIÓN Platet de pernil i formatge. Platito de jamón y queso. Croquetes de la iaia. Croquetas de la yaya. Pa de vidre amb tomàquet.

Más detalles

Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ. El Racó del Port

Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ. El Racó del Port Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ El Racó del Port R E S TA U R A N T MENÚ DE NAVIDAD 1 MENÚ DE NADAL 1 Primeros a escoger / Primers a escollir Ensalada

Más detalles

EXEMPLES DE PROGRAMACIONS DE MENÚS

EXEMPLES DE PROGRAMACIONS DE MENÚS EXEMPLES DE PROGRAMACIONS DE MENÚS Introducció... 2 Programació de tardor-hivern (I)... 3 Programació de tardor-hivern (II)... 4 Programació de tardor-hivern (III)... 5 Programació de primavera-estiu (I)...

Más detalles

MENÚS NAVIDAD 2015 MENÚS NADAL 2015

MENÚS NAVIDAD 2015 MENÚS NADAL 2015 MENÚS NAVIDAD 2015 MENÚS NADAL 2015 Información y Reservas Informació i Reserves fira.convenciones@hoteles-catalonia.es Tel. +34 93 261 80 00 RENAISSANCE BARCELONA FIRA HOTEL Plaza Europa, 50-52 L Hospitalet

Más detalles

Disposem d informació en matèria d al lergies i intoleràncies alimentàries. Sol liciteu-la al nostre personal. Moltes gràcies.

Disposem d informació en matèria d al lergies i intoleràncies alimentàries. Sol liciteu-la al nostre personal. Moltes gràcies. Disposem d informació en matèria d al lergies i intoleràncies alimentàries. Sol liciteu-la al nostre personal. Moltes gràcies. Disponemos de información en materia de alergias e intolerancias alimentarias.

Más detalles

NAVIDAD & FIN DE AÑO NADAL & CAP D ANY

NAVIDAD & FIN DE AÑO NADAL & CAP D ANY NAVIDAD & FIN DE AÑO NADAL & CAP D ANY 25 26 31 Navidad Nadal San Esteban Sant Esteve Fin de Año Cap d Any 80 70 230 Venta anticipada hasta el 11 de diciembre 210 IVA incluido Venda anticipada fins l 11

Más detalles

FELICES FIESTAS FELICES FESTES VIVE UNA NAVIDAD ÚNICA A NUESTRO LADO VIU UN NADAL ÚNIC AL NOSTRE COSTAT

FELICES FIESTAS FELICES FESTES VIVE UNA NAVIDAD ÚNICA A NUESTRO LADO VIU UN NADAL ÚNIC AL NOSTRE COSTAT FELICES FIESTAS FELICES FESTES VIVE UNA NAVIDAD ÚNICA A NUESTRO LADO VIU UN NADAL ÚNIC AL NOSTRE COSTAT MENUS FAMILIARES FAMILIARS NAVIDAD NADAL DICIEMBRE DE 2016 COMIDA 25 DE DESEMBRE DE 2016 DINAR PARA

Más detalles

Navidad Menús de empresa

Navidad Menús de empresa Navidad 2016 Menús de empresa Goza inteligentemente de los placeres de la mesa. Epicuro Bengala Menú 40 Por persona IVA no incluido Degustación de carpaccio de bacalao con salmorejo de aceitunas Kalamata

Más detalles

XXII JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENTINA 1

XXII JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENTINA 1 XXII JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENTINA 1 Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic,

Más detalles

CÀTERING I RESTAURANT

CÀTERING I RESTAURANT CÀTERING I RESTAURANT Cuina saludable amb productes frescos, de temporada, de qualitat, de proximitat i ecològics. Adaptem el càtering al tipus d acte que tu necessitis. Receptes i combinacions per a cada

Más detalles

suggeriments per les seves festes familiars i reunions de negoci

suggeriments per les seves festes familiars i reunions de negoci suggeriments per les seves festes familiars i reunions de negoci 1929 BARCELONA suggeriments Còctel Mauri Lunch Assortiment d embotits i encenalls de gla Assortiment de formatges Encenalls de pernil ibèric

Más detalles

Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ

Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ Haz que esta Navidad sea inolvidable. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable. MENÚ R e s t a u r a n t Les Delícies MENÚ DE NOCHEBUENA MENÚ DE NIT BONA MENÚ DÍA DE NAVIDAD MENÚ DIA DE NADAL Cucharita de

Más detalles

CELEBRA EL NADAL AL GRAN HOTEL HAVANA CELEBRA LA NAVIDAD EN EL GRAN HOTEL HAVANA

CELEBRA EL NADAL AL GRAN HOTEL HAVANA CELEBRA LA NAVIDAD EN EL GRAN HOTEL HAVANA CELEBRA EL NADAL AL GRAN HOTEL HAVANA CELEBRA LA NAVIDAD EN EL GRAN HOTEL HAVANA JUNTS EN AQUESTES DATES JUNTOS EN ESTAS FECHAS Ja són aquí les festes nadalenques i, de nou, la tradició ens reuneix al

Más detalles

Cambrils. Descarrega t l App de Gastronosfera i consulta tota la informació de les Jornades Gastronòmiques al teu mòbil!

Cambrils. Descarrega t l App de Gastronosfera i consulta tota la informació de les Jornades Gastronòmiques al teu mòbil! Cervesa de Malt i Blat amb Espècies Creada el 2008 per Ferran Adrià, l equip de sommeliers de elbulli i els mestres cervesers de Damm amb el convenciment que era necessària una cervesa capaç d acompanyar

Más detalles

Banquets, Buffets i Menús de Treball 2016/2017

Banquets, Buffets i Menús de Treball 2016/2017 Banquets, Buffets i Menús de Treball 2016/2017 c/ Calàbria, 113 08015 Barcelona +34 93 423 65 08 catering@casanovascatering.com www.casanovascatering.com El banquet és un dinar o sopar que s'organitza

Más detalles

JORNADES DEL. Romesco

JORNADES DEL. Romesco JORNADES DEL Romesco del 25 de Novembre al 8 de Desembre de 2013 acuamar Consolat de Mar,66 977360059 Entrants a escollir entre Amanida d escarola, anxoves i bacallà amb romesco negat Tri-marisc ( cargols,

Más detalles

Menús La Garriga de Castelladral

Menús La Garriga de Castelladral Menús 2017 - La Garriga de Castelladral Les Magnòlies som una empresa familiar que treballem per fer de cada esdeveniment una vivència única. Creem esdeveniments personalitzats on la qualitat gastronòmica

Más detalles

Altres entrants / Otros entrantes

Altres entrants / Otros entrantes Sopa de ceba amb ou de guatlla Sopa de cebolla con huevo de codorniz... 10 Crema de cigrons amb ostra i daus de cansalada Crema de garbanzos con ostra y dados de tocino...12 Sopa de tomàquet i alfàbrega

Más detalles

Ideas para compartir. Entrantes

Ideas para compartir. Entrantes Ideas para compartir Jamón ibérico de bellota D.O. Extremadura 22 Anchoa del Cantábrico con aceite virgen extra (6 Ud.) 18 Coca de pan tostado con tomate y l oli del mar 5,5 Pulpitos salteados con cebolla

Más detalles

4a edició. del REMEIart. Del. de JUNY

4a edició. del REMEIart. Del. de JUNY 2015 i tapes uines del REMEIart 4a edició Del 5 21 al de JUNY Nit de Vermuts i Licors d Herbes Als jardins del Molí del Foix A les 19.00 h, Presentació del llibre: Teoria i pràctica del vermut A càrrec

Más detalles

Disposem d una gran varietat de menús per gaudir dels nostres plats a un preu realment baix:

Disposem d una gran varietat de menús per gaudir dels nostres plats a un preu realment baix: Disposem d una gran varietat de menús per gaudir dels nostres plats a un preu realment baix: menú per a grups Mínim 4 persones (Menú degustació) -Una amanida grega gran, per cada 4 persones. -Un formatge

Más detalles

CATERING. salat. www.bopan.cat

CATERING. salat. www.bopan.cat CATERING salat www.bopan.cat delicatessen Truites variades Patata, carbassó, espinacs. Quiche lorraine Verdures a la brasa, espinacs, pernil dolç i formatge. Croquetes cocktail Bacallà, pernil dolç i pollastre.

Más detalles

Av Can Cortès 36 Crta Arrabassada km 6,5 Sant Cugat del Vallès. Tel Noces a Can Cortès

Av Can Cortès 36 Crta Arrabassada km 6,5 Sant Cugat del Vallès. Tel Noces a Can Cortès Av Can Cortès 36 Crta Arrabassada km 6,5 Sant Cugat del Vallès Tel. 936741704 www.cancortes.com info@cancortes.com Noces a Can Cortès Cocktail de Noces 2016 Cocktail de Noces a Can Cortès... Benvinguda

Más detalles

MENÚ. Por u na Navidad deliciosa. Per a un Nadal delicios.

MENÚ. Por u na Navidad deliciosa. Per a un Nadal delicios. MENÚ Por u na Navidad deliciosa. Per a un Nadal delicios., MENÚ NAVIDAD MENÚ DE NADAL MENÚ SAN ESTEBAN MENÚ SANT ESTEVE Ostras con escabeche fino de manzana, y huevas de salmn Ostra amb escabetx de poma

Más detalles

CONDICIONS GENERALS. La reserva del dia del banquet estarà confirmada amb el pagament de la paga y senyal.

CONDICIONS GENERALS. La reserva del dia del banquet estarà confirmada amb el pagament de la paga y senyal. CONDICIONS GENERALS La reserva del dia del banquet estarà confirmada amb el pagament de la paga y senyal. Tots los preus indicats esta inclòs el IVA corresponent vigent. En cas de anul lació del event

Más detalles

MENÚS PER GRUPS / MENÚ PARA GRUPOS

MENÚS PER GRUPS / MENÚ PARA GRUPOS 1 FESTIVAL PICA PICA / FESTIVAL PICA PICA Ensaladilla russa artesanal amb becs de pa Ensaladilla rusa artesana con picos de pan Remenat de sípia de platja, patates i ous ecològics Revuelto de sepia de

Más detalles

Casaments d Hivern. Sant Lluís de Ristol. - De novembre 2016 a març Un casament amb un ambient i un menú d hivern -

Casaments d Hivern. Sant Lluís de Ristol. - De novembre 2016 a març Un casament amb un ambient i un menú d hivern - Casaments d Hivern Sant Lluís de Ristol - De novembre 2016 a març 2017- -Un casament amb un ambient i un menú d hivern - Menú Roure Aperitiu d hivern Coca de Munt amb pernil ibèric i cinc enciams Melós

Más detalles

NAVIDAD Menús de Empresa BARCELONA

NAVIDAD Menús de Empresa BARCELONA NAVIDAD 2017 Menús de Empresa BARCELONA Welcome to GRANADOS83 EL GRANADOS 83 ESTÁ SITUADO EN UN EDIFICIO DEL SIGLO XIX EN EL CÉNTRICO BARRIO DEL ENSANCHE BARCELONÉS RODEADO DE LA MEJOR ZONA COMERCIAL DE

Más detalles

Pizzas / Pizzes. precios con iva incluido / preus amb iva inclòs

Pizzas / Pizzes. precios con iva incluido / preus amb iva inclòs Pizzas / Pizzes 1. Salami / Tomate, queso y salami / Tomàquet, formatge i salami... 7,15 2. Margarita / Tomate y queso / Tomàquet i formatge... 6,55 3. Dinapoli / Tomate, queso, jamón, roquefort, atún,

Más detalles

C À T E R I N G BADALONA

C À T E R I N G BADALONA CÀTERING BADALONA CANAPÉS Es venen en caixetes de 3 mides a 1,00 /u També preparem safates sortides a 45 /kg Recomenem guardar-los sempre a la nevera. PERNIL SERRÀ, PERNIL DOLÇ CREMAT, TONYINA, ROQUEFORT

Más detalles